Dr. Angus Dalgleish: Știam că virusul SARS-CoV-2 a fost conceput pentru a fi mai infecțios pentru oameni, dar ni s-a cerut să menținem tăcerea. SERIA DEZVĂLUIRILOR EXTRAORDINARE CONTINUĂ

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Angus Dalgleish este profesor de oncologie la St George's, Universitatea din Londra și director al Institute for Cancer Vaccines and Immunotherapy. Este cunoscut pentru contribuțiile sale la cercetările asupra HIV/SIDA. Într-un articol pentru ziarul britanic Express, el prezintă modul cum a fost suprimat adevărul cu privire la originea virusului SARS-CoV-2, dovezile fiind mușamalizate, iar dezbaterile, interzise. Pentru o informație similară, ActiveNews a fost trecut în „pandemie” pe o primă „Listă Neagră” de așa-zis „fake news” de către o oarecare aspiratoare de fonduri guvernamentale, Alina Bârgăoanu, secondată de șeful ei de la... „Era Socialistă”! (Nota Redacției)
 
 
Redăm mai jos articolul tradus de Irina Bazon pentru cititorii ActiveNews:

Narațiunea răspândită în întreaga lume a fost că virusul provenea direct de la un liliac (și posibil implicând un alt animal) în piețele umede din Wuhan, care nu sunt atât de departe de Wuhan Institute of Virology (WIV). 

De îndată ce secvențierea virusului a fost publicată, colegii mei din Norvegia, Birger Sørensen și Andres Susrud, au evaluat imediat secvența în vederea proiectării unui vaccin optim. Am fost implicat în încercarea lor foarte reușită de a crea un vaccin HIV unic.

În loc să folosească întreaga componentă a unui virus, cum ar fi învelișul sau vârful, abordarea lor a fost să caute „călcâiul lui Ahile” al virusului și să conceapă vaccinul în jurul acestuia.

În timp ce căutam îndeaproape aceste caracteristici, a devenit imediat evident că era extrem de puțin probabil ca virusul să fi provenit de la un liliac, chiar și prin intermediul unui alt animal, deoarece avea inserții în jurul regiunii de legare la receptor și - o caracteristică ce nu este prezentă la niciun virus similar – aceasta îl făcea mai infecțios.

Mai mult, aceste caracteristici au fost publicate anterior de cercetătorii din Wuhan, cel mai mare laborator de cercetare cu privire la coronavirus din lume.

Prin urmare, am ajuns la concluzia că era extrem de mare posibilitatea ca acest virus să nu fie natural, ci să fi scăpat din laborator și am subliniat că SARS-1 a scăpat din laboratoarele de înaltă securitate de peste șase ori după izolarea acestuia.

Am întocmit un document și l-am transmis Guvernului, Cabinetului și consilierilor științifici, spunând că este extrem de probabil ca aceasta să fi scăpat din laborator, fapt care are implicații clare și reale de securitate. Imaginați-vă surpriza noastră când ni s-a spus destul de categoric că nu poate fi nicidecum o evadare din laborator și că era vorba de o zoonoză naturală. Am încercat să publicăm [constatările noastre] de multe ori și fiecare dintre cele mai importante reviste, inclusiv Nature, Science, The Lancet și multe altele, au refuzat să publice acest lucru, motivând că nu era în interesul public.

Ceea ce urma a fost o suprimare completă a oricărei dezbateri despre originea virusului, suprimare care pare să fi fost condusă de Tony Fauci de la NIAID [National Institute of Allergy and Infectious Diseases] din America.

Într-adevăr, a fost atât de hotărât să anuleze orice dovadă a originii, încât a comandat o lucrare din partea unui grup de oameni de știință, despre care acum știm că aveau îngrijorări că virusul ar putea să nu fie natural. Cu toate acestea, au publicat lucrarea în Nature Medicine, menționând că toate dovezile au arătat că era vorba de un virus complet natural, și nu unul scurs din laborator.

Incredibil a fost că această narațiune a fost preluată apoi de guvernele din întreaga lume, de întreaga mass-medie și de majoritatea oamenilor de știință, care ar fi trebuit să cunoască mai bine aceste lucruri, să se uite la dovezi, decât să ia de-a gata narațiunea.

Birger Sorensen și cu mine am reușit să publicăm observațiile noastre doar sub forma unei cercetări despre vaccin, care a fost publicată în QRB Discovery, o revistă axată pe biofizică, revistă care a apreciat argumentul nostru că inserțiile au afectat încărcătura virală și din acest motiv era atât de contagios.

Deși ignorată, această lucrare a fost descărcată masiv în curând, descărcările atingând un record de peste un sfert de milion de ori!

Narațiunea despre „scurgerea din laborator ca teorie a conspirației” a fost atât de puternic răspândită încât au fost cenzurate discuțiile pe toate rețelele de socializare și li s-a permis să vorbească numai oamenilor de știință care au promovat teoria că ar fi provenit de la un liliac într-o piață.

Reprimarea de către China a fost deosebit de puternică și era atât de evident că ascundeau ceva, deoarece toate probele și bazele de date au fost fie modificate, fie retrase.

Foarte târziu, China a permis unei echipe de experți internaționali să investigheze originea Covid și unei echipe i s-a permis să intre în China, venind ulterior cu un raport oficial care menționa că virusul este „în mod clar de origine naturală”.

Acum, la mai bine de doi ani distanță, două dintre persoanele implicate în această investigație, profesorul Colin Butler din Australia și Delia Randolph de la Universitatea din Greenwich, Londra, au spus că acum este clar că toate dovezile susțin scurgerea din laborator și că a avut loc o suprimare a adevărului.

Această problemă a fost ascunsă și mușamalizată la o scară cu adevărat orwelliană.

A devenit evidentă lipsa completă de dovezi care să susțină ideea că acest virus a provenit dintr-o sursă naturală.

Într-adevăr, toate dovezile au arătat că acest virus, spre deosebire de SARS și MERS, a fost atât de bine adaptat pentru a infecta celulele umane încât nu a avut nevoie de câteva luni pentru a se adapta și a infecta oamenii și a provoca boala, acest proces a avut loc imediat.

Mulți susțin că dacă OMS și-ar fi făcut treaba corect, virusul nu ar fi scăpat niciodată în afara Chinei, atunci când avioanele plecau încă din China și, în special, din Wuhan, la câteva săptămâni după ce China și-a închis transportul intern.

Ei au introdus în toată lumea lockdown-uri, unii impunând măsuri și mai draconice, cum s-a întâmplat în Australia.

Doar Suedia a avut suficientă logică pentru a înțelege că blocarea nu ar funcționa în cazul unui virus respirator și, retrospectiv, țara are unul dintre cele mai bune rezultate dintre toate țările (țările care au impus cele mai dure lockdown-uri având adesea cele mai mari rate de deces).

Alți oameni de știință și-au dat seama că blocările sunt absolut inutile și că cea mai bună modalitate de a o controla a fost faptul de a lăsa virusul să se răspândească pentru a forma imunitatea de turmă, iar acest lucru a dus la Declarația de la Great Barrington, eu fiind unul dintre primii semnatari ai ei.

Refuzul de a accepta opiniile diferite ale unor oameni de știință și clinicieni eminenți a costat probabil guvernul Regatului Unit cel puțin un trilion de lire sterline, având în vedere efectele dezastruoase de lungă durată ale lockdown-ului asupra tuturor sferelor, de la educație, la sănătate mintală și diagnosticare greșită, care a provocat decese timpurii cauzate de boli cardiace și alte afecțiuni, cum este cancerul.

Aceste efecte se vor resimți în anii următori, la fel ca și lipsa productivității, cauzată de bolile pe termen lung și de munca de acasă.

Guvernul britanic, la începutul pandemiei, a spus în mod repetat că urmează știința. În opinia mea, aceasta este una dintre cele mai mari minciuni spuse vreodată poporului britanic, deoarece [aceste măsuri] nu au avut nicio bază științifică.

Ei par să fi fost complet ignoranți cu privire la diferența dintre izolare [lockdown] și carantină, cea din urmă fiind eficientă și folosită de Norvegia pentru a împiedica intrarea în populație a oamenilor din China și din alte țări.

Covid este un virus respirator, iar izolarea [lockdown-ul] nu ar fi trebuit niciodată introdusă. Singurul caz pentru introducerea izolării este pentru o boală extrem de infecțioasă, cum este Ebola, și a fost clar de la început că NU avem de-a face cu un agent care să ucidă 70% dintre oamenii pe care îi infectează.

Ce lecții am învățat de aici? În esență, niciuna, dar, în viitor, orice nouă amenințare, boală infecțioasă sau pandemie trebuie abordată printr-o dezbatere științifică deschisă și nu prin suprimarea completă a adevărului, prin trecere sub tăcere și mușamalizare, metode pe care, din păcate, George Orwell le-a prezis încă din 1948 ca pe un posibil viitor distopic terifiant.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Marius Pieleanu: „Dacă mor 10.000 de oameni dintr-un milion de la vaccin e un vaccin valid”. La 20.000.000 - populația României, dacă mor 200.000 e de bine. Știința... idioțeniei criminale:

Trump vorbește. Valabil și la noi

Ion Cristoiu ne sare în ajutor: „Excelentul site ActiveNews are nevoie de sprijin financiar”. MULȚUMIM!

PUTEȚI SĂ DONAȚI CU PAYPAL, CARD SAU DIRECT ÎN CONTUL NOSTRU, AICI

 

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • ion ion 7995 06.02.2023 22:53
    ei au studiat asa zisul virus pe baza unei secventieri publicate , toate secventierile au fost facute pe probe primite si nu recoltate de la pacienti.(iar daca s-ar investiga locul de provenienta al acestor probe probabil s-ar putea face lumina) Pista asta , cum ca virusul a fost facut in laborator , e falsa , nu exista nici un virus nou asa cum nici sars cov 1 e un fals. Nu exista virusuri facute in laborator , tot ceea ce s-a obtinut sunt asa numitele himere , instabile si care se metamorfozeaza in virusul de origine in scurt timp. Restul sunt filme si actiuni criminale puse pe seama unor virusuri inexistente
  • Carbid 06.02.2023 22:55
    Aștept comentarii pertinente si de la avizați, dar eu nu cred o iotă din ce se spune in articol!
Ultima oră

19:30

Pronunțarea deciziei în cazul lui Donald Trump, amânată din nou după un raport bombă potrivit căruia procurorul Alvin Bragg, susținut de George Soros, ar fi ascuns probe esențiale

19:05

Marinela Chelaru a ajuns de urgență la spital. Actrița în vârstă de 63 de ani are probleme de sănătate grave

18:40

Luminița Arhire: DEȘTEPTAREA PRESUPUSELOR OI ȘI RENEGAREA SPIRITULUI GREGAR

18:25

Austria va înființa un fond de 30 de milioane de euro pentru a despăgubi victimele vaccinurilor și ale măsurilor draconice din timpul plandemiei COVID. Bucureștiul mut și surd: RAFILA TOT STUDIAZĂ PROBLEMA DE 8 (OPT) LUNI

17:55

Novak Djokovici, reacție virală după ce a ratat turneele din SUA pentru că nu este vaccinat împotriva Covid-19: Demnitatea și integritatea mea sunt mai presus de orice!

17:40

Fostul ministru de Externe Titus Corlățean despre Scandalul Bîstroe: Ucrainenii NU au dat acordul ROMÂNILOR să măsoare, NU au dat acordul VASELOR ROMÂNEȘTI CU APARATURA ROMÂNEASCĂ!

17:15

Sorin Grindeanu acuză Ucraina că trage de timp în Scandalul Bîstroe. Ziarista Velentina Șerbănescu: MAE de la București a devenit o anexă a Kievului

16:40

Lumea sportului, din nou în doliu: Un celebru boxer a decedat subit în timpul antrenamentelor. Acesta avea doar 19 ani

16:25

Acord istoric între Vladimir Putin și Xi Jinping: Este amenințat dolarul american

16:05

Comemorarea martirilor români/aromâni din Balcani și a părintelui Haralambie Balamace, cel care s-a jertfit pentru credința ortodoxă, pentru limba română și pentru românism, la Catedrala Arhiepiscopală Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Constanța

16:00

Youtube a cenzurat discursul unui parlamentar britanic despre efectele adverse ale vaccinurilor COVID

15:15

Greta Thunberg, Doctor Honoris Causa în Teologie și Mircea Cărtărescu, Doctor Honoris Causa în Medicină. IMAGINILE ZILEI

14:55

Platforma civică Liga pentru Deșteptarea României își exprimă sprijinul pentru inițiativa Patriarhiei României, de a solicita Ministerului Educației implicarea cultelor religioase în acțiuni de consultare în contextul Legilor Educației

13:50

Republica Moldova a reluat achizițiile de gaze de la Gazprom

13:14

BRICS: TABĂRA DE OPOZIȚIE A VESTULUI