De ziua lui Gigi Becali: ”VACCINUL E LEPĂDARE! Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult, pentru a fi iertați.” VIDEO

De Redacția  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-o emisiunea relativ recentă realizată de Anca Alexandrescu la Palatul în care s-a născut marele fizician și martir George Manu, cumpărat și restaurat de George Becali, filantropul, care a ajutat gratuit numeroase persoane în timpul Dictaturii Covid, face câteva aprecieri duhovnicești foarte grele, bazate cel mai probabil pe revelațiile și sfaturile care i-au fost împărtășite de monahii și duhovnicii români de la Sfântul Munte Athos.

Între altele, George Becali afirmă ceea ce spunea și Părintele Justin Pârvu despre cei care acceptă conștient și chiar promovează cipul controlului total prin acte de identitate electronice, și anume că „VACCINUL E LEPĂDARE!”.

Nu știm cum se împacă această afirmație cu cei care s-au vaccinat și au promovat asiduu vaccinarea cu seruri experimentale Covid chiar la Televiziunea Patriarhiei Române, Trinitas TV, dar probabil că acest lucru ar trebui să-l afle mai întâi familiile preoților care mor pe capete în ultimul timp de AVC-uri și turbo-cancere. În tot cazul, până acum nu s-a auzit pe posturile Patriarhiei nici o cerere de iertare sau măcar vreo scuză, darămite vreun act de pocăință publică.

George Becali se referă în acest sens și la Alexandra Păcuraru de la Realitatea TV, care, manipulată de Vasile Bănescu, a cerut interzicerea noastră și arestarea redactorilor ActiveNews pentru că împiedică vaccinarea „sigură și eficientă” prin „știri false” despre efectele adverse ale serurilor experimentale, și pentru care noi ne rugăm să se însănătoșească grabnic și să revină pe micul ecran.

Pentru că astăzi înțelegem că realizatoarea TV a trebuit să se lase de meserie și suferă de un sindrom autoimun, la fel ca Anca Alexandrescu, jurnalistă care a făcut tot posibilul pentru a informa asupra aspectelor nefaste ale vaccinării după ce s-a dumirit.

George Becali, în stilul său inconfundabil și cu toată inima bună, susține însă că „Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult pentru a fi iertați” și oferă totodată și remedii din sfintele taine pentru cei injectați.

Să-l urmărim, de ziua Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință, urându-i cu această ocazie La Mulți Ani cu cât mai multe biruințe și fapte de milostenie, ca și până acum, întru numele Domnului!

Noi le dorim multă sănătate tuturor!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
 • eugen adi 24.04.2024 00:12
  Probabil ca daia a si castigat FCSB campionatul,avand toata echipa nevaccinata...dar problema este ca nu prea mai e timp de fotbal,fiindca vremurile cele de pe urma sunt f aproape,respectiv marele razboi(3),foametea,pecetluirea...asa ca ar trebui sa vanda cat mai avea timp,sa se retraga din aceasta mascarada...La multi ani binecuvantati!
 1. Manuela Hărăbor spulberă filmul lui Ciprian Mega, ”21 de rubini”: ”O mizerie neo-marxistă. Mă întreb de ce nu apare în film cel care a tăiat și a spânzurat în ultimii ani în interiorul BOR-ului și care încă nu a fost înlăturat, respectiv Vasile Bănescu”

 2. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

 3. Pr. Călin Sămărghițan: ”21 de rubini” al lui Ciprian Mega

 4. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

 5. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

 6. Scandal monstru la Eurovision. Reprezentanta ”non-binară” a Irlandei a făcut un show satanist care i-a pus pe fugă chiar și pe fani

 7. Cel mai controversat și discutat film al momentului: 21 DE RUBINI - VIDEO INTEGRAL

 8. Elena Dulgheru: ”21 de rubini” - tabloul social este dominat de nedreptate, din care cu greu se străvede o firidă de speranță și de har izbăvitor

 9. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

 10. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

Ultima oră

23:03

Un palestinian creștin-ortodox oferă detalii despre calvarul pe care îl îndură creștinii din Gaza - “Există o intenție clară de anihilare a poporului palestinian” - VIDEO

22:33

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști, semnificația sărbătorii Învierii, manifestările lui Hristos cel Înviat – VIDEO LIVE

22:19

DNA, primele precizări despre dosarul care l-ar viza pe Nicușor Dan. Reacția primarului Capitalei

21:02

Scrisoare spre știința prim-ministrului Marcel Ciolacu și către ministra Învățământului Ligia Deca - Despre rectorul plagiator Dan Marcel Iliescu de la Universitatea Ovidius din Constanța

20:32

Focuri de armă la granița României cu Ucraina: Un bărbat care încerca să treacă ilegal granița către România a fost împușcat în cap

19:38

Dr. Ana Mihalcea prezintă o descoperire a doctoriței Geanina Hagimă: Un document oficial al SUA - “Armele biologice reprezentate de bacterii modificate genetic producătoare de amiloid pot explica cheagurile imense” la injectați

17:35

Cum se simte Florin Piersic. Ce mesaj a transmis marele actor prin medici - “O să spună lucrurile pe care nu le-a spus până acum”

15:45

Vladimir Putin susține că Rusia nu a refuzat niciodată să negocieze cu Ucraina: ”Au aruncat acordurile noastre la coșul de gunoi”

14:57

De ce un Guvern Mondial ar fi Sfârșitul Lumii

14:25

Parteneriat Opoziția: Dincolo de aparențe – conflictul din Ucraina

13:18

Președintele Slovaciei: Robert Fico a scăpat de moarte "la mustață"

12:42

Declarația comună a președinților Federației Ruse și Republicii Populare Chineze

10:37

Proprietarii de vehicule electrice spun că mașinile lor îi îmbolnăvesc - o șoferiță susține că Tesla i-a provocat sângerări nazale, dureri corporale și căderea părului

10:21

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a ajuns, joi, în Alba Iulia

09:14

Israelul anunță că trimite trupe suplimentare în Rafah și intensifică operațiunile militare