DEZVĂLUIRI SINISTRE: Agenția americană responsabilă de vaccinuri a avut confirmarea unor decese post-vaccinare din cauza cheagurilor de sânge cu două săptămâni înainte de a alerta populația. E-mail-uri obținute de Epoch Times. România tace și azi

De Alesandru Anghel  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) au confirmat la sfârșitul anului 2021 că o persoană a murit din cauza coagulării sângelui după ce a primit un vaccin COVID-19 care a fost asociat cu un risc crescut de coagulare a sângelui, dar nu a alertat publicul timp de două săptămâni, arată e-mailurile obținute recent de Epoch Times. Este vorba de un schimb de e-mail-uri ale responsabililor CDC din decembrie 2021 când și la noi cuplul fatal Gheorghiță-Arafat și întreaga mașinărie de manipulat populația infestau opinia publică cu minciuna colosală și criminală cu injectare „sigură și eficientă”. De altfel, în ciuda dovezilor care au apărut de atunci nici până acum autoritățile din România nu au emis o avertizare clară privind cheagurile de sânge care au ucis, ucid și vor ucide români.

Dr. Tom Shimabukuro, un oficial al CDC, le-a spus colegilor de la CDC și de la Food and Drug Administration (FDA) la 2 decembrie 2021: „Am confirmat un al nouălea deces prin STT în urma vaccinării Janssen”, potrivit emailurilor obținute de The Epoch Times printr-o cerere în baza Freedom of Information Act.

TTS se referă la sindromul de tromboză cu trombocitopenie, o afecțiune care prezintă niveluri scăzute de trombocite combinate cu cheaguri de sânge.

Oficialii recomandaseră o pauză la nivel național în ceea ce privește administrarea vaccinului, produs de Janssen, subsidiară a Johnson & Johnson (J&J), în aprilie 2021, după ce șase femei au prezentat STT după vaccinarea J&J și trei au murit. Dar au ridicat pauza după ce au stabilit că vaccinul a rămas „sigur și eficient”.

Afecțiunea nu a fost discutată prea mult în lunile care au urmat, în ciuda faptului că CDC a raportat ulterior că au avut loc alte cinci decese înainte de 31 august 2021. Shimabukuro a oferit o singură actualizare, la mijlocul lunii octombrie 2021, spunând că au fost raportate cinci decese în total.

Asta a fost până în decembrie 2021. La douăsprezece zile după ce Shimabukuro și-a alertat colegii cu privire la cel de-al nouălea deces, FDA a îndemnat personalul medical să nu administreze vaccinul persoanelor cu anumite afecțiuni din cauza riscului de STT. La două zile după aceea, Dr. Isaac See, un alt oficial al CDC, a informat publicul în timpul unei reuniuni că nouă decese au avut loc după vaccinare.

Nu este clar când a aflat CDC despre al șaselea, al șaptelea și al optulea deces.

CDC ia în considerare rapoartele făcute la Sistemul de raportare a evenimentelor adverse la vaccinuri și încearcă să confirme rapoartele, inclusiv decesele post-vaccinare.STT Un număr mai mare de decese  post-vaccinare au fost raportate în sistem față de numărul de decese pe care CDC le-a verificat.

La o zi după ce Shimabukuro a confirmat cel de-al nouălea deces, mesajul său a fost transmis de Dr. Amanda Cohn, un alt oficial CDC, directorului CDC, Dr. Rochelle Walensky.

„Vedeți mai jos, informații despre un al nouălea deces complet tragic din cauza TTS", a scris Cohn.

„Multe mulțumiri pentru că ne-ați anunțat ... orice caz tragic", a răspuns Walensky.

E-mailurile au fost parțial redactate, respectiv acoperite; unul a fost complet acoperit.

La patru zile după e-mailul lui Shimabukuro, oficialii CDC au oferit o actualizare privind TTS post-vaccinare Grupului de lucru tehnic pentru siguranța vaccinurilor COVID-19, care face parte din grupul consultativ al agenției privind vaccinurile, în cadrul unei întâlniri cu ușile închise. The Epoch Times a solicitat prezentări și înregistrări audio de la această întâlnire.

A fost nevoie apoi de alte 14 zile pentru a informa publicul. Acest lucru s-a întâmplat în timpul unei întâlniri virtuale a grupului consultativ la care oricine a fost liber să se conecteze.

Întrebat despre întârzierea în informarea publicului cu privire la decese, CDC a oferit un comentariu din partea echipei care lucrează la verificarea deceselor raportate la Sistemul de raportare a evenimentelor adverse la vaccinuri.

„Pentru toate rapoartele clasificate ca fiind grave (care includ decesele după vaccinare), VAERS (în termen de o zi lucrătoare de la primirea raportului) solicită toate înregistrările medicale disponibile, inclusiv certificatele de deces și rapoartele de autopsie, pentru pacientul raportat. Pentru unele raportări, inclusiv pentru unele raportări potențiale de STT, se realizează o consultare cu experți pentru a determina dacă raportul corespunde unei definiții standardizate a cazului. În ceea ce privește rapoartele verificate de STT în care pacientul a decedat, aceste procese au avut loc în timpul intervalelor de timp obișnuite", a precizat echipa.

În timpul întâlnirii virtuale, consilierii au recomandat CDC să spună că vaccinul Johnson & Johnson nu este "preferat" din cauza legăturii sale cu STT. Walensky a aprobat această recomandare.

Dar abia cinci luni mai târziu, autoritățile de reglementare a medicamentelor de la FDA au restricționat în mod oficial utilizarea vaccinului din cauza riscului de coagulare a sângelui.

Agenția a declarat că a efectuat o analiză actualizată a rapoartelor și a identificat 60 de cazuri confirmate, inclusiv nouă decese confirmate. Aceasta a declarat că limitează disponibilitatea vaccinului deoarece cazurile raportate și decesele nu au fost "sensibil mai mici decât cele raportate anterior", conchide Zachary Stieber de la Epoch Times.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
 • Andri 28.06.2022 20:38
  Un interviu mai jos (cu tot cu analize la microscop) pe tema mastilor sigure si eficiente si a swaburilor.
  https://youtu.be/DgoQp3bVdAc
 • Pentru fiica mea 28.06.2022 23:13
  Pe criminalii ăștia nu i întreabă nimeni nimic? Cata umilință am simțit în mod constant, ca nu am voie acolo și acolo, ca nu pot sa ies din casa fără gunoiul de declarație. Cum a fost posibil asa ceva? Parca am fost ultimul infractor! Gunoaiele astea trebuie sa plătească pentru crimele pe care le au făcut! Hai sa ne organizam și sa i dam în judecata, sa vedem ce iese! Poate i oprim pe criminali, ca altfel ne casapesc ei!
 • Carbid 29.06.2022 13:33
  Gunoaiele astea vor PLĂTI negresit, dar acum plătim noi pentru pacatele noastre, pentru ca așa ingăduie Dumnezeu. Priviți in jurul dvs si spuneti câta credință vedeți, ce fel trăiesc oamenii si dupa ce aleargă!!!
 • Carbid 29.06.2022 14:06
  Gunoaiele astea vor PLĂTI negresit, dar acum plătim noi pentru pacatele noastre, pentru ca așa ingăduie Dumnezeu. Priviți in jurul dvs si spuneti câta credință vedeți, ce fel trăiesc oamenii si dupa ce aleargă!!!
 • Rusi 29.06.2022 19:13
  Arafat si Gheorghita trebuie judecati si condamnati pentru genocid.
Ultima oră

00:00

A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

23:25

În ziua de Înălțarea Domnului, bucureștenii s-au rugat în Piața Universității pentru victimele mineriadelor și eroii neamului

23:01

Cel mai rapid windsurfer din Marea Britanie, Farrel O'Shea, a murit subit în urma unui stop cardiac, la scurt timp după ce a doborât un alt record de viteză

22:34

Merck a folosit un adjuvant pe bază de aluminiu foarte puternic în studiile clinice pentru vaccinul Gardasil HPV, fără a informa participanții

21:30

Zoe Dantes: Bucurați-vă! Hristos se înalță!

20:03

New York-ul lansează tehnologia de identificare digitală mobilă, în urma adoptării noii legi privind ID-ul digital online – smartphone-urile devin portofele digitale, care stochează cărți de credit, documente de identitate și chiar cheile mașinii

18:54

George Simion și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale - “Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată cu care atacăm bandiții Sistemului. Următoarea bătălie este pe 15 septembrie!”

17:04

După eșecul de la europarlamentare, Germania lasă Ucraina cu ochii în soare: Scholz nu mai trimite sistem Patriot

16:15

Luminița Arhire: DESPRE STABILITATE ȘI ALTE ALEA

15:39

Comandor (r) Ștefan Popa: EROISMUL IUBIRII ȘI AL JERTFEI DEPLINE

14:45

G7 va acorda 50 de miliarde de dolari pentru Ucraina din activele înghețate ale Rusiei

13:58

Adrian Onciu: Liderii de sacrificiu din G7 contabilizează pagubele ”propagandei rusești”

12:33

Sorin Roșca Stănescu: Marcel Ciolacu sau succesul cu picioare de lut

12:25

Controlul informațiilor și Cenzura: Suntem victimele unei Lovituri de Stat militare !

12:09

Argentinienii vor să-l dea jos pe Milei după doar 6 luni de mandat prezidențial. Ciocniri violente între protestatari și forțele de ordine pe străzile din Buenos Aires