DEZASTRU EPIDEMIOLOGIC: VACCINURILE ARNm REPROGRAMEAZĂ SISTEMUL IMUNITAR ÎNNĂSCUT. Persoanele cărora li s-a administrat serul genetic COVID nu își vor mai recăpăta niciodată imunitatea naturală, susține un studiu pe Pfizer

De Ana Strei  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un studiu în curs de publicare, actualmente postat pe serverul de specialitate medRxiv, demonstrează că vaccinul ARNm Pfizer dereglează nu doar sistemul imunitar adaptiv ci și pe cel nespecific sau înnăscut, pe care efectiv îl reprogramează. În timp ce răspunsul imunitar înnăscut față de liganzii TLR4 și TLR7/8 a fost mai scăzut după vaccinarea BNT162b2, răspunsul citokinelor (inflamator) la ciuperci a fost mai puternic.

 

Această dereglare profundă a răspunsului imunitar natural ar putea explica creșterea recentă masivă a numărului de îmbolnăviri cu COVID dar și cu alți viruși și bacterii în populațiile vaccinate, comentează Dr. Mercola.în articolul său, din 17 decembrie, „Pfizer Vaccine Reprograms Both Adaptive and Innate Immune Responses”, un rezumat al celui semnat de dr. Jessica Rose. Totul e în titlu, scrie doctorița disidentă, cu trimitere la studiul de pe site-ul de specialitate susținut de BMJ și Yale: „The BNT162b2 mRNA vaccine against SARS-CoV-2 reprograms both adaptive and innate immune responses”.

 

Mai mult decât atât, ar putea afecta răspunsul la alte vaccinuri, ca de exemplu cel antigripal, un efect de altfel cunoscut ca interferență vaccinală.

 

ÎMBOLNĂVIREA COPIILOR

 

Deoarece copiii au sisteme imunitare înnăscute foarte puternice, impactul serurilor genetice experimentale asupra acestei populații ar putea fi - din cauza posibilității unei reacții exagerate la stimulul vaccinal - absolut dezastruos din punct de vedere epidemiologic, cu inflamație cronică și autoimunitate aproape omniprezente.

 

Bolile inflamatorii se vor adăuga multitudinii de probleme pe care serurile ARNm COVID le pot cauza- leziuni permanente pe creier și sistemul nervos, miocardite, cheaguri de sânge și sterilitate - ceea ce va duce la îmbolnăvirea cronică și multi-dimensională a generații întregi.

 

DEPENDENȚĂ DE VACCIN

 

În "Raportul privind supravegherea vaccinurilor împotriva COVID-19 Săptămâna 42” Agenția pentru Securitate Sanitară din Marea Britanie (organizație guvernamentală) arată că "Nivelurile de anticorpi N par a fi mai mici la persoanele care dobândesc infecție în urma a două doze de vaccinare.” (pagina 23) În traducere liberă, revaccinări periodice vor fi necesare pentru cei o dată vaccinați pentru simplul motiv că aceștia nu mai pot produce anticorpi față de o componentă cu semnificație funcțională critică: proteina N (coaja virusului).

 

CLIENȚI PE VIAȚĂ AI COMPANIILOR FARMACEUTICE

 

Cu șanse crescute de a dobândi o boală autoimună, populația injectată cu serurile genetice COVID devine o piață extrem de profitabilă pentru companiile farmaceutice. Numărul cazurilor de boli autoimune va crește global cu aproape 9% în următorii 5 ani, estimează Piața de Diagnosticare a Bolilor Autoimune, de la 14,51 miliarde de dolari americani la 17,35 miliarde de dolari americani.

 

Această estimare este, în mod evident, conservatoare fiindcă nu ia în considerare valul de probleme generat de către așa-zisele vaccinuri COVID ale căror efecte pe termen lung nu au fost încă descoperite, și mai ales faptul că aceste probleme vor începe de la vârste fragede, pe măsură ce populația pediatrică este injectată cu serurile experimentale.

 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Conferință în direct Familia Ortodoxă: CE ESTE BĂRBATUL DE AZI

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (10)
 • Elalain 19.12.2021 16:38
  Un articol in limba franceză: https://michelduchaine.com/2021/10/19/la-criminelle-arnaque-du-covid-19des-scientifiques-du-monde-entier-analysent-la-composition-des-vaccins/
 • aspenter2002 19.12.2021 16:50
  Dupa Marea Resetare oamenii vor cumpăra totul cu acel QR implantat pe mână și nu vor putea cumpara ce vor ca alimente ci doar ce le dă voie sistemul, in functie de analizele in timp real de la senzorii microcipului.
 • manu_fx 19.12.2021 17:20
  Asa ar vrea niste bolnavi mintali, dar n-o sa se intample prea curand. "Uprise and fight back", zic si eu pentru un prieten.
 • manu_fx 19.12.2021 17:56
  Cineva sa le spuna si "expertilor" lui peste prajit: Rafila, Arahat, Gheorghita & Co, sa nu zica ceva, ca n-au stiut, cand s-au grabit sa indemne la genocid.
 • Zero5 19.12.2021 18:59
  O alta chestie de audaugat, nu se stie la cate doze rezista organismul uman. Deja nenorocitii, disperati cu omicronu" vorbesc de doza a patra peste tot. In nicun an, vorbim de patru doze...
  Or sa clacheze multi pe parcurs, iar cei ce vor supravietui isi vor blestema zilele. Vor cersi dupa vaccinuri mai rau ca drogatii!
 • Lolek Bolek 19.12.2021 19:39
  Pentru cei care vor sa vada cum "arata viitorul", sa arunce o privire la aceste materiale:

  https://www.youtube.com/c/2045Initiative/videos
 • Lykon 19.12.2021 23:50
  @ Lolek
  Numai monstruozitati!
  Si o generatie de mucosi fara suflet, obsedati de inventii care sa le aduca imbogatire peste noapte, in numele "progresului" stiintific si al "binelui" pt umanitate desigur.
 • Coronoia 19.12.2021 19:55
  Misto de tot, noi nevaccinatii dupa ce ca suntem discriminati de autoritati (cu sprijinul idiotilor utili vaccinati) vom avea privilegiul pe viitor sa fim cocosati cu contributii uriase la sistemul de sanatate ca sa-i tratam pe acesti idioti!
 • CARMEL 19.12.2021 22:42
  Iata doua filmulete care au ceva in comun, usor de observat in modul de comportament al celor doua nefericite, doar contextul fiind putin diferit, insa efectele sunt identice:

  - https://twitter.com/Emma89572703/status/1471950369659961353

  - https://www.bitchute.com/video/1ecnoGbia0KJ/
 • Oreste Mindru 26.10.2022 11:01
  Fiara ( chip) și antihristul au puterea 3.5 ani. Timpul lor se scurge ,deja. Câți vom rămâne nevaccinați pana la întoarcerea Mântuitorului Isus Hristos pe pamant?
 1. Statul Paralel se clatină din temelii: Florian Coldea și Dumitru Dumbravă audiați 15 ore la DNA. Fostul șef SRI ar fi primit șpagă sute de mii de euro ca să aranjeze un dosar deschis de prietena lui, Laura Kovesi, la EPPO. ACTUALIZARE: CONTROL JUDICIAR

 2. Petiție inițiată de doi tineri juriști basarabeni din Chișinău către autorități privind Tratatul pandemic OMS: “Cum putem accepta puterea unei astfel de organizații criminale? Oficialii care promovează interesele OMS sunt trădători de stat”

 3. EMANUIL GOJDU ȘI-A CONCEPUT FUNDAȚIA PE O PERIOADĂ DE 200 DE ANI. Ce prevedea pentru perioada 2021-2071

 4. Dar cine este Klaus Schwab, noul consort al ONU?

 5. Un pacient afectat de un malpraxis grav a câștigat procesul împotriva Institutului "Marius Nasta" DUPĂ 9 ANI! A rămas fără plămân după ce a fost operat de cancer, deși avea TBC. Medicul care a efectuat operația a scăpat nevinovat

 6. Un obstetrician-ginecolog dezvăluie cifre alarmante privind numărul de avorturi spontane. “Rata avorturilor spontane a fost de 80% în studiile Pfizer. Ei știau asta.” Și în România se înregistrează o situație mai puțin obișnuită

 7. Denunțătorul lui Florian Coldea, acuzații explozive: “Am depus peste 20 de înregistrări la DNA. Mi-au spus că o să-mi explodeze o bombă în față, că ei conduc România, că nu-mi dau seama cu cine mă pun”

 8. Referate extrem de interesante la Simpozionul de azi de la Mănăstirea Sâmbăta PROTEJAREA VIEȚII ȘI SĂNĂTĂȚII, O PRIORITATE A FEDERAȚIEI PRO VITA

 9. Soluția Casei Regale pentru unirea imediată a Basarabiei cu România

 10. Ecaterina Andronescu, sabotată la alegerile de la Academia Oamenilor de Știință din România: ar fi întârziat 5 minute cu depunerea candidaturii. Controversata Doina Banciu vrea să ajungă șefa AOSR, manevrată din umbră de actualul președinte, Adrian Badea

Ultima oră

01:00

Referate extrem de interesante la Simpozionul de azi de la Mănăstirea Sâmbăta PROTEJAREA VIEȚII ȘI SĂNĂTĂȚII, O PRIORITATE A FEDERAȚIEI PRO VITA

00:10

24 mai: Sfântul Cuvios Simeon cel din Muntele Minunat aflat cu moaște sfinte în România, dăruite de însuși Ștefan cel Mare și Sfânt Mănăstirii Neamț - cea mai veche inscripție păstrată de la Atletul lui Hristos. FOTO

23:00

EMANUIL GOJDU ȘI-A CONCEPUT FUNDAȚIA PE O PERIOADĂ DE 200 DE ANI. Ce prevedea pentru perioada 2021-2071

22:32

Petiție inițiată de doi tineri juriști basarabeni din Chișinău către autorități privind Tratatul pandemic OMS: “Cum putem accepta puterea unei astfel de organizații criminale? Oficialii care promovează interesele OMS sunt trădători de stat”

21:20

SFINȚII EROI ANTICOMUNIȘTI - PR. AMFILOHIE BRÂNZĂ ȘI MAICA STAREȚĂ JUSTINA BUJOR ÎNTR-O CONFERINȚĂ ASCOR LA BRAȘOV, VINERI, 24 MAI, ORELE 18.30

21:01

Sorin Gheorghe Suciu: Lancrăm - Sebeș, impresii la cald

20:33

Un pacient afectat de un malpraxis grav a câștigat procesul împotriva Institutului "Marius Nasta" DUPĂ 9 ANI! A rămas fără plămân după ce a fost operat de cancer, deși avea TBC. Medicul care a efectuat operația a scăpat nevinovat

20:00

Ecaterina Andronescu, sabotată la alegerile de la Academia Oamenilor de Știință din România: ar fi întârziat 5 minute cu depunerea candidaturii. Controversata Doina Banciu vrea să ajungă șefa AOSR, manevrată din umbră de actualul președinte, Adrian Badea

19:20

Un obstetrician-ginecolog dezvăluie cifre alarmante privind numărul de avorturi spontane. “Rata avorturilor spontane a fost de 80% în studiile Pfizer. Ei știau asta.” Și în România se înregistrează o situație mai puțin obișnuită

18:30

A început conferința și lansarea numărului din mai al Revistei Familia Ortodoxă, la Librăria Sophia - “Bărbatul și tatăl în epoca postidentitară”, unde sunt invitați Pr. Constantin Trăistaru și psihologul Irina Petrea-Sullivan – VIDEO LIVE

17:46

Denunțătorul lui Florian Coldea, acuzații explozive: “Am depus peste 20 de înregistrări la DNA. Mi-au spus că o să-mi explodeze o bombă în față, că ei conduc România, că nu-mi dau seama cu cine mă pun”

17:10

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra, județul Olt, fost Romanați (I): "Să nu uitați, nepoții mei!"

17:07

În plin scandal privind cererea de arestare a lui Netanyahu și recunoașterea Palestinei, Israelul intră puternic și ucide zeci de palestinieni: atac dur în ultimele ore - VIDEO

15:50

NOVA TV: Atenție la afacerile UDMR în județul Harghita!

14:45

Candidaturile de la București ale PNȚ Maniu - Mihalache, blocate și azi, timp de 23 de zile. Declarația lui Valerian Stan