Cvadruplu vaccinat, Fauci a făcut din nou COVID după ce a luat pilula Paxlovid de la Pfizer - medicamentul „gratuit” care îi costă pe contribuabilii americani 10,5 miliarde de dolari. Tratamentul cu Ivermectină este de 100 de ori mai ieftin decât Paxlovid

De Alesandru Anghel  /  

Biden în fabrica Pfizer cu Bourla și Fauci paxlovidatul

Biden în fabrica Pfizer cu Bourla și Fauci paxlovidatul

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. „Moarte” Anthony Fauci a declarat marți, 27 iunie 2022, că se confruntă cu o revenire a simptomelor COVID-19 după ce a luat Paxlovid, pastila antivirală COVID-19 de la Pfizer, transmite The Defender. Contribuabilii americani sunt din nou înșelați pentru un tratament experimental în valoare de 10,5 miliarde de dolari, în cadrul unui acord încheiat de Casa Albă cu Pfizer. Ca și în cazul vaccinului experimental și acest tratament, la fel de experimental, le este oferit americanilor - la fel cum a fost și în cazul românilor - „gratuit”... din taxele lor.

Dr. Anthony Fauci, nefastul director al Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID) din SUA și consilier medical principal al președintelui Biden, a declarat marți că se confruntă cu o revenire a simptomelor COVID-19 după ce a luat Paxlovid, pilula antivirală COVID-19 de la Pfizer, a relatat Bloomberg.

Fauci a fost testat pozitiv pentru COVID-19 pe 15 iunie, deși era cvadruplu vaccinat, prezentând inițial "simptome ușoare", potrivit NIAID.

Din cauza vârstei sale - 81 de ani - care îl punea la un risc ridicat de a dezvolta complicații din cauza vaccinului (!), lui Fauci i s-a prescris Paxlovid.

Medicamentul, care este obținut dintr-o combinație de nirmatrelvir și ritonavir, a primit în decembrie 2021 o autorizație de utilizare de urgență pentru tratarea COVID-19. Din nou, de urgență, din nou experimental.

„După ce am terminat cele cinci zile de tratament cu Paxlovid, am revenit la negativ la un test de antigen timp de trei zile la rând", a declarat Fauci marți într-un interviu online din timpul Forumului de sănătate globală al Foreign Policy, organul Consiliului pentru Relații Externe (CFR), un fel de Bilderberg, Trilaterală sau Davos cu altă pălărie.

„Și apoi, în a patra zi, pentru a fi absolut sigur, m-am testat din nou. Am revenit din nou la pozitiv", a spus uimit Fauci.

„A fost un fel de ceea ce oamenii numesc o revenire a Paxlovidului”, a spus Fauci. În ziua următoare, a început să se simtă „foarte rău” și „mult mai rău decât la prima încercare”, a adăugat el cu o curioasă sinceritate.

CDC și NIH investighează recidivele după Paxlovid

COVID-19 poate reveni după ce o persoană infectată a trecut printr-o rundă de Paxlovid, potrivit unui aviz din 24 mai al Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC).

Potrivit CDC:

„Rapoartele de caz recente documentează faptul că unii pacienți cu răspuns imunitar normal care au finalizat un ciclu de cinci zile de Paxlovid pentru o infecție confirmată în laborator și care s-au recuperat pot prezenta o boală recurentă între două și opt zile mai târziu, inclusiv pacienții care au fost vaccinați și/sau au fost stimulați.”

Agenția a continuat să recomande medicamentul antiviral oral ca tratament în ciuda posibilității de recurență, a relatat Reuters.

La sfârșitul lunii aprilie, cercetătorii de la National Institutes of Health (NIH) au declarat că vor investiga cât de des și de ce nivelurile de coronavirus reapar la unii pacienți care termină o cură de cinci zile de Paxlovid.

„Este o prioritate”, a declarat pentru Bloomberg Dr. Clifford Lane, director adjunct pentru cercetare clinică la NIAID. Este „un lucru destul de urgent pe care trebuie să îl rezolvăm”, scrie The Defender.

La 17 mai, comentatorul politic Kim Iversen a intervenit în legătură cu rapoartele conform cărora cercetătorii NIH investighează cât de des și de ce nivelul coronavirusului revine la unii pacienți.

„Se pare că medicamentul de tratament Paxolvid, care este fabricat de Pfizer, are o problemă”, a declarat Iversen telespectatorilor emisiunii "Rising" de la The Hill.

„Pfizer spune că datele sale din lumea reală indică faptul că recidivele apar la mai puțin de 1 din 3.000 de pacienți, dar, din nou, am auzit această frază pe tot parcursul pandemiei - că ceva este "extrem de rar", cum ar fi contractarea virusului după ce a fost vaccinat sau un caz de miocardită... se pare că aceste evenimente sunt mai frecvente decât par la prima vedere”, a spus Iversen.

Iversen a criticat Administrația americană pentru alimente și medicamente (FDA) pentru că a aprobat în grabă medicamente precum Paxlovid, refuzând în același timp accesul publicului la tratamente mai vechi, adesea mai puțin costisitoare.

Contribuabilii americani plătesc 10,6 miliarde de dolari pentru medicamentul "gratuit”.

În timp ce cercetătorii guvernului american caută date "urgente" pentru a explica de ce pacienții care iau Paxlovid recidivează, oficialii din domeniul sănătății continuă să recomande medicamentul Pfizer în ciuda dovezilor care arată că alte tratamente pot fi mai eficiente - și mai puțin costisitoare.

Paxlovid se vinde la prețul de 700 de dolari pentru o cură de cinci zile, dar guvernul american a încheiat o înțelegere pentru a plăti jumătate din această sumă.

În noiembrie 2021, guvernul SUA a încheiat un acord comercial cu Pfizer în valoare de 5,3 miliarde de dolari pentru 10 milioane de cure de tratament antiviral experimental.

Apoi, în ianuarie, guvernul și-a dublat comanda la 20 de milioane de cursuri de Paxlovid, ceea ce a dus factura contribuabililor americani la 10,6 miliarde de dolari.

Două luni mai târziu, Biden a anunțat o nouă inițiativă „Test to Treat”, care le permite americanilor care sunt depistați pozitiv la COVID-19 la o farmacie să obțină pastile antivirale gratuite „pe loc”.


Biden a declarat că a comandat „milioane de pastile” de la Pfizer, plătite din banii contribuabililor americani, pentru a permite ca acestea să fie distribuite „gratuit”.

Dr. David Gortler, farmacolog, farmacist, cercetător în domeniul supravegherii FDA și al politicilor de sănătate și susținător al reformei FDA la think tank-ul Ethics and Public Policy Center din Washington, D.C., a întrebat marți de ce guvernul continuă să investească în Paxlovid, având în vedere ceea ce el a numit performanța „fără strălucire” a medicamentului.

Într-un articol publicat pe CD Media, Gortler a declarat:

„În decembrie 2021, Pfizer a susținut că rezultatele studiului inițial au arătat că Paxlovid a redus riscul de spitalizare și deces cu aproape 90% la persoanele cu infecții ușoare până la moderate cu coronavirus.

Fără context, această afirmație este extrem de înșelătoare.


Aproape toată lumea care primește mutația COVID-19 existentă va avea o boală ușoară sau moderată, dar producătorul de medicamente și-a limitat studiul la persoanele care nu au fost vaccinate și care se confruntau cu cel mai mare risc din cauza virusului din cauza vârstei sau a problemelor de sănătate, cum ar fi obezitatea.
O analiză actualizată mai recentă, mai recentă, efectuată pe 1.153 de pacienți (dintr-un total posibil de 2.246 de pacienți) a arătat o reducere a riscului relativ de 51%, lipsită de strălucire și nesemnificativă.

O analiză de subgrup de 721 de adulți vaccinați cu cel puțin un factor de risc pentru progresia la COVID-19 sever a arătat o reducere nesemnificativă a riscului relativ de spitalizare sau deces (brațul de tratament: 3/361; placebo: 7/360)."

Gortler a subliniat că proiectul de lege al Senatului, în valoare de 10 miliarde de dolari, privind scutirea de COVID-19, include o cerință ca cel puțin jumătate din bani să fie cheltuiți pe produse terapeutice.

„Dar de ce a pariat Biden fiecare dolar pe un singur medicament de la un singur producător de medicamente [sublinierea originală]?” a întrebat Gortler. „De ce a fost ales Pfizer pentru a satisface de unul singur clauza terapeutică?

Având încredere în Pfizer și făcând un pariu considerabil cu fondurile contribuabililor, Casa Albă a aruncat pe apa sâmbetei 5,3 miliarde de dolari ai contribuabililor în mare parte, a spus Gortler.

„Casa Albă este acum în discuții pentru încă 5,3 miliarde de dolari, pentru un total de 10,6 miliarde de dolari, pentru un tratament ineficient COVID-19 pe care Pfizer îl dezvoltase deja, când ar fi putut să nu cheltuiască aproape nimic și să promoveze siguranța și eficacitatea dovedite ale hidroxiclorochinelor și ivermectinei, cu un rezultat dovedit și superior.” Un tratament cu Ivermectină timp de 5 zile este de cel puțin 100 de ori mai ieftin decât cel cu Paxlovid și circa 100% eficient.

Pfizer ar urma să obțină vânzări de 54 de miliarde de dolari în 2022 din vaccinul său și Paxlovid, a raportat The Defender în martie. În 2018, directorul Pfizer Albert Bourla discuta la Forumul Economic Mondial de la Davos despre pastilele tocmai aprobate de FDA, cu cip electronic care odată ajuns în stomac anunță medicul, producătorul și asiguratorul că ți-ai luat doza. VIDEO:
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Conferință în direct Familia Ortodoxă: CE ESTE BĂRBATUL DE AZI

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • dejuan 01.07.2022 06:08
  Fauci, care castiga din vaccinuri bani frumosi, nu are destula minte sa incerce protocoalele pe care le-am aflat pana si noi.
  Intre timp, twitter a suspendat contul https://twitter.com/DrJohnB2 acela care ne impartasea articole stiintifice despre bolile declansate dupa vaccinari. Semn ca lupta contra adevarului se ascute.
  De asemenea, doctotul eminent care a salvat atatia oameni prin SUA si Israel a incetat din viata dupa un cancer faza 4: https://t.me/DrJohnB/1520
 • Rusi 02.07.2022 15:45
  Daca nu a murit totul este vorba goala.
 1. Statul Paralel se clatină din temelii: Florian Coldea și Dumitru Dumbravă sunt audiați la DNA. Fostul șef SRI ar fi primit șpagă sute de mii de euro ca să aranjeze un dosar deschis de prietena lui, Laura Kovesi, la EPPO. ACTUALIZARE: Iese în cătușe?

 2. Petiție inițiată de doi tineri juriști basarabeni din Chișinău către autorități privind Tratatul pandemic OMS: “Cum putem accepta puterea unei astfel de organizații criminale? Oficialii care promovează interesele OMS sunt trădători de stat”

 3. EMANUIL GOJDU ȘI-A CONCEPUT FUNDAȚIA PE O PERIOADĂ DE 200 DE ANI. Ce prevedea pentru perioada 2021-2071

 4. Dar cine este Klaus Schwab, noul consort al ONU?

 5. Un pacient afectat de un malpraxis grav a câștigat procesul împotriva Institutului "Marius Nasta" DUPĂ 9 ANI! A rămas fără plămân după ce a fost operat de cancer, deși avea TBC. Medicul care a efectuat operația a scăpat nevinovat

 6. Un obstetrician-ginecolog dezvăluie cifre alarmante privind numărul de avorturi spontane. “Rata avorturilor spontane a fost de 80% în studiile Pfizer. Ei știau asta.” Și în România se înregistrează o situație mai puțin obișnuită

 7. Denunțătorul lui Florian Coldea, acuzații explozive: “Am depus peste 20 de înregistrări la DNA. Mi-au spus că o să-mi explodeze o bombă în față, că ei conduc România, că nu-mi dau seama cu cine mă pun”

 8. Referate extrem de interesante la Simpozionul de azi de la Mănăstirea Sâmbăta PROTEJAREA VIEȚII ȘI SĂNĂTĂȚII, O PRIORITATE A FEDERAȚIEI PRO VITA

 9. Ecaterina Andronescu, sabotată la alegerile de la Academia Oamenilor de Știință din România: ar fi întârziat 5 minute cu depunerea candidaturii. Controversata Doina Banciu vrea să ajungă șefa AOSR, manevrată din umbră de actualul președinte, Adrian Badea

 10. Soluția Casei Regale pentru unirea imediată a Basarabiei cu România

Ultima oră

01:00

Referate extrem de interesante la Simpozionul de azi de la Mănăstirea Sâmbăta PROTEJAREA VIEȚII ȘI SĂNĂTĂȚII, O PRIORITATE A FEDERAȚIEI PRO VITA

00:10

24 mai: Sfântul Cuvios Simeon cel din Muntele Minunat aflat cu moaște sfinte în România, dăruite de însuși Ștefan cel Mare și Sfânt Mănăstirii Neamț - cea mai veche inscripție păstrată de la Atletul lui Hristos. FOTO

23:00

EMANUIL GOJDU ȘI-A CONCEPUT FUNDAȚIA PE O PERIOADĂ DE 200 DE ANI. Ce prevedea pentru perioada 2021-2071

22:32

Petiție inițiată de doi tineri juriști basarabeni din Chișinău către autorități privind Tratatul pandemic OMS: “Cum putem accepta puterea unei astfel de organizații criminale? Oficialii care promovează interesele OMS sunt trădători de stat”

21:20

SFINȚII EROI ANTICOMUNIȘTI - PR. AMFILOHIE BRÂNZĂ ȘI MAICA STAREȚĂ JUSTINA BUJOR ÎNTR-O CONFERINȚĂ ASCOR LA BRAȘOV, VINERI, 24 MAI, ORELE 18.30

21:01

Sorin Gheorghe Suciu: Lancrăm - Sebeș, impresii la cald

20:33

Un pacient afectat de un malpraxis grav a câștigat procesul împotriva Institutului "Marius Nasta" DUPĂ 9 ANI! A rămas fără plămân după ce a fost operat de cancer, deși avea TBC. Medicul care a efectuat operația a scăpat nevinovat

20:00

Ecaterina Andronescu, sabotată la alegerile de la Academia Oamenilor de Știință din România: ar fi întârziat 5 minute cu depunerea candidaturii. Controversata Doina Banciu vrea să ajungă șefa AOSR, manevrată din umbră de actualul președinte, Adrian Badea

19:20

Un obstetrician-ginecolog dezvăluie cifre alarmante privind numărul de avorturi spontane. “Rata avorturilor spontane a fost de 80% în studiile Pfizer. Ei știau asta.” Și în România se înregistrează o situație mai puțin obișnuită

18:30

A început conferința și lansarea numărului din mai al Revistei Familia Ortodoxă, la Librăria Sophia - “Bărbatul și tatăl în epoca postidentitară”, unde sunt invitați Pr. Constantin Trăistaru și psihologul Irina Petrea-Sullivan – VIDEO LIVE

17:46

Denunțătorul lui Florian Coldea, acuzații explozive: “Am depus peste 20 de înregistrări la DNA. Mi-au spus că o să-mi explodeze o bombă în față, că ei conduc România, că nu-mi dau seama cu cine mă pun”

17:10

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra, județul Olt, fost Romanați (I): "Să nu uitați, nepoții mei!"

17:07

În plin scandal privind cererea de arestare a lui Netanyahu și recunoașterea Palestinei, Israelul intră puternic și ucide zeci de palestinieni: atac dur în ultimele ore - VIDEO

15:50

NOVA TV: Atenție la afacerile UDMR în județul Harghita!

14:45

Candidaturile de la București ale PNȚ Maniu - Mihalache, blocate și azi, timp de 23 de zile. Declarația lui Valerian Stan