Bill Gates alături de șeful Pfizer la Davos: „În zece ani de acum încolo vom putea vaccina țări întregi într-o singură lună.” Miliardarul a făcut din nou lobby pentru crearea unei Forțe de Acțiune a OMS la nivel global. VIDEO

De Tudor Matei  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


 „În zece ani de acum încolo vom putea vaccina țări întregi într-o singură lună.”, a spus malthusianistul Bill Gates la Forumul Economic Mondial întrunit la Davos.

Miliardarul a făcut din nou lobby pentru crearea unei Forțe de Acțiune a OMS la nivel global.

VIDEO cu secvența de pe canalul de Telegram al Victimelor Vaccinurilor Covid și Familiilor lor - o inițiativă, din păcate, INEXISTENTĂ în România, în ciuda multor vociferatori de profesie pe această temă. La ChildrensHealthDefense.org puteți urmări și selecții din discursurile altor malthusianiști, cum ar fi Klaus Schwab și Albert Bourla de la Pfizer (foto stânga sus, alături de Bill Gates, dreapta).

 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Șeful Pfizer în 2018 despre pastila electronică cu cip la Forumul Economic Mondial

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
 • Andri 27.05.2022 19:14
  Entuziastul vaxxinor s-ar putea sa nu aiba 10 ani in fata lui.
 • Cotco-emy 27.05.2022 19:41
  Corect! Curând vine Hristos si-i arunca pe toti intunecatii astia in fundul iadului!
  Doamne ajuta!
 • Carbid ► Cotco-emy 27.05.2022 23:19
  Amin, Amin, Amin!
 • Mihai Cantuniari 28.05.2022 14:43
  Exact asta am vrut sa scriu si eu -- ca s-ar prea putea sa nu apuce el cei zece ani, ca sa se bucure de reusita infamei profetii. In definitiv, ce au deosebit oamenii acestia malefici in afara de purcoaiele de bani?? Ce altceva ii indreptateste sa ne croiasca ei noua un viitor apocaliptic?
 • Mircea Dragan 27.05.2022 20:24
  Bill Gates alături de șeful Pfizer la Davos-- o sa ajungeti la puscarie!
 • OMAGA 27.05.2022 23:03
  Eu unul ma mir ca nu au crapat deja toate aceste reptile satanice, la cat de mult i-a blestemat lumea pina acum!
 • Cristi Bruca 28.05.2022 00:02
  Pfffff. Auzi mă, "în zece ani"! În zece ani o să-i facă vakcin viermii în groapă.
 • Mircea Dragan 28.05.2022 11:14
  „În zece ani de acum încolo vom putea vaccina țări întregi într-o singură lună.”
  In zece ani veti fi demult condamnati la puscarie pe viata. Aveti putina rabdare sa faca ghiolbanii legatura intre ''vaccin'' si moartea sotului, sotiei, copiilor. Nu exista alt loc unde sa fiti in siguranta decat puscaria. Veti face coada sa intrati acolo.

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

13:00

Avocatul Gheorghe Piperea lansează platforma civică România Nes(u)pusă la Craiova

13:00

Corneliu Vlad: SUA vs Rusia: CARE PE CARE?

12:10

Eliberarea Insulei Șerpilor – victorie ucraineană sau mutare de șah-mat a rușilor?

11:10

„Agenda noastră comună” în Era Post-Covid – „digitalizarea totală a lumii” și „multilateralismul” triumfal. Klaus Schwab: „Acum este un moment istoric, nu numai pentru a lupta împotriva virusului real, ci și pentru a modela sistemul pentru era post-covid”

10:00

A murit cunoscutul medic evreu-american VLADIMIR ZELENKO. El a deconspirat vaccinarea Covid în fața unui Tribunal Rabinic: Treziți-vă! Este al III-lea război mondial. Este moarte. Este genocid. Doar 10% vom supraviețui - cei cu credință

00:05

1 iulie: Sfântul Leontie de la Rădăuți

00:00

1 iulie: Sfinții Mucenici și Doctori fără de arginți Cosma și Damian, cei din Roma

23:10

SUBVERSIUNEA. Cei 4 pași prin care se distruge o națiune. VIDEO

22:30

Pr. Ioan Istrati: LEAGĂNUL DE LACRIMI

22:08

Cea mai vaccinată țară din Europa are acum cea mai gravă situație COVID

20:00

Nicicînd nu visam ca, avînd la Cotroceni un fost profesor drept președinte, nivelul educației școlare să ajungă atît de jos! OPINIA PROFESORULUI

19:10

Patriarhia Bulgariei dorește oare să-l autohtonizeze pe Sfântul Apostol Andrei încercând să-l așeze deasupra Mitropoliei din Durostorum?

18:00

CINE L-A ACOPERIT PE BĂSESCU LA CNSAS 14 ANI? Germina Nagâț, într-o comunicare transmisă ActiveNews, dezavuează Concluziile Anchetei CNSAS, care demonstrează că ea a știut de TOATE documentele încă din 2005-2008 ca șefă a Direcției de Investigații

17:18

Creatoarea serialului Friends își pune țărână în cap pentru că toate personajele sunt ALBE

15:35

PROTEST pe patru roți AZI la BUCUREȘTI contra scumpirilor de carburanți și a Guvernului de 50 de bani. Piața Constituției, ora 17, benzinăriile din Centrul Capitalei, Piața Victoriei, ora 19.00. ACTUALIZARE VIDEO