Au ucis peste un sfert de milion de români. Recunoașterea lui Rafila: „Vaccinul nu mai este eficient”. Dr. Adrian Cacovean: Nu doar că nu sunt eficiente, ci dimpotrivă, distrug imunitatea și sănătatea și provoacă numai efecte adverse

De Dr. Adrian Cacovean și Cronicar  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Acum 2 ani vaccinurile sunt sigure, eficiente și musai. Azi Rafila și Iohannis au recunoscut că vaccinurile covid nu sunt eficiente.

Mai este de recunoscut că nu doar că nu sunt eficiente, ci dimpotrivă, distrug imunitatea și sănătatea și ar fi trebuit să nu fie aplicate la scară largă, ci respectat protocolul.

Urmează procesele pentru despăgubiri ale celor vătămați de vaccinuri.

Mai este de recunoscut faptul că nici un vaccin nu este sigur, dimpotrivă nu aduce nici un beneficiu și provoacă numai efecte adverse.

Când se va recunoaște faptul că nu există virusuri și că teoria virală este o farsă, vaccinarea va primi adevărata etichetă de cea mai mare farsă științifică din istoria lumii.

Consecințele vor fi radicale asupra multor aspecte ale vieții noastre, cât și mai ales asupra industriei Farma și tot ce a mituit în toate domeniile pentru a menține o asemenea farsă de astfel de proporții. Unii vor primi eticheta corectă de farsori, cei conștienți de realitate, care au continuat să mintă.

Alții, deși cu studii superioare în domeniu, vor fi etichetați drept proști, că ei au chiar crezut în știință și în prezentările făcute de coafeze reprezentante farma, pe la rapoartele de gardă.

Nu au știut, au crezut și nu au cercetat și astfel așa zis-a știință bazată pe dovezi este de fapt o pseudoștiință bazată pe comisioane, cadouri, tombole și tot felul de alte șpăgi, cot la cot cu ziariștii, politicienii, serviciile și alți oficiali.

Pă Facebook te mai blochează dacă spui că vaccinurile nu sunt eficiente, adică apă de ploaie?

Dr. Adrian Cacovean

ȘTIREA ZILEI:

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a recunoscut că numărul mare de decese din anul 2021 nu se datorează doar pandemiei de SARS-CoV-2, ci și limitării accesului la servicii medicale. Cu alte cuvinte, românii au murit pe capete fără să poată ajunge la spital, scrie EvZ.

În 2021, România a înregistrat peste 280.000 de decese, un număr fără precedent în istoria acestei țări. După cum a declarat chiar Rafila, numărul nașterilor în aceeași perioadă a fost cu 100.000 mai mic.

Ministrul Sănătății recunoaște faptul că limitarea accesului la servicii de sănătate în perioada pandemie a dus la o parte dintre decesele înregistrate:

„Important este ca spitalul, că până la urmă asta este situația, să poată să ofere întreaga categorie de servicii oamenilor care au nevoie de aceste servicii și să nu venim cu acte administrative care să sperie și sistemul sanitar ,și pacienții, să-i împiedice să se ducă la spital. Mortalitatea din anul 2021 a atins niște cote extrem de mari, fără precedent în istoria României. Și probabil că o bucată din această mortalitate se datorează – sigur, eu nu vreau să fac alt fel de comentarii, dar nu-mi explic, am avut peste 280.000 de decese într-un an, 100.000 mai multe decese decât nașteri într-un an în România – și lucru ăsta s-a datorat probabil și limitării accesului la servicii de sănătate”, a afirmat ministrul Sănătății, duminică, la Prima Tv.

Rafila recunoaște: „Vaccinul nu mai este eficient”

Ministrul Sănătății: „Este clar că vaccinul care a fost într-adevăr în primul an de utilizare a fost eficient, a oprit transmiterea, viața a reintrat în normal. Deci există niște câștiguri mari, evidente ale vaccinării. Asta nu înseamnă că în momentul de față, când el nu mai este eficient, trebuie să spunem că este eficient. Eu nu pot să mint și n-am niciun fel de motiv. Lucrul ăsta nu favorizează vaccinarea. A, e favorizată, de dovezi științifice, de profesionalism și de sinceritate. Și atunci crești încrederea oamenilor în vaccin și în vaccinare. Nu, nu înseamnă că dacă eu ar trebui să mint ca să se vaccineze lumea! Nu, nu fac așa ceva”, mai spune Rafila, citat și de ȘtiripeSurse.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
  • Nils 10.07.2022 21:24
    Pana acum de ce nu a vorbit?A fost rea vointa,interzicere sa vorbeasca sau nu a avut curaj?
  • Carbid 10.07.2022 21:39
    d) Toate de mai sus!
  • Briela 10.07.2022 22:02
    Orice om ar trebui să citească această carte - ceea ce scrie în această carte te lasă fără cuvinte. https://www.incorectpolitic.com/wp-content/uploads/2018/08/vaccinarea-eroarea-medicala-a-secolului-1.pdf?fbclid=IwAR2QSgRcRRzVv6v2emdpGzF4XW-SRbTXBNLwGj6nEUxhmzXTFT5xvWLOKYk
  • anamaria 6385 11.07.2022 02:04
    "Viruses are exosomes, which
    are excretions of toxic cells,
    Exosomes are not transmittable
    People are looking at exosomes
    and calling them viruses. The
    word virus comes from the
    ancient Latin which means
    noxious substance or poison.
    Exosomes are a response to
    illness, not the cause of illness.
    Exosomes facilitate healing by
    devouring toxic matter"
    Dr.Hamer // Dr.Andrew Kaufman
    …. premiul Nobel - HIV?
  • anamaria 6385 11.07.2022 02:05
    "Viruses are exosomes, which
    are excretions of toxic cells,
    Exosomes are not transmittable
    People are looking at exosomes
    and calling them viruses. The
    word virus comes from the
    ancient Latin which means
    noxious substance or poison.
    Exosomes are a response to
    illness, not the cause of illness.
    Exosomes facilitate healing by
    devouring toxic matter"
    Dr.Hamer // Dr.Andrew Kaufman
    …. premiul Nobel - HIV?
  • anamaria 6385 11.07.2022 02:30
    https://youtu.be/tWO4i_6ROdc
    https://youtu.be/KsiagDC52C0
  • anamaria 6385 11.07.2022 02:33
    https://youtu.be/kOi5WBdeGho
  • anamaria 6385 11.07.2022 02:35
    https://youtu.be/kOi5WBdeGho
  • Terchea B. 11.07.2022 08:51
    Si cu toate astea in curand va incepe din nou spectacolul
Ultima oră

17:10

Un fotbalist de primă ligă, de 29 de ani, a anunțat că se retrage: A dat în judecată Pfizer și consideră că vaccinul Covid are legătură cu accidentările sale - “se află într-un calvar medical”

16:45

Procuratura a clasat dosarul penal deschis împotriva lui Mihai Tîrnoveanu. Revista Profesionistă a Presei

15:16

S-a stins Nicolae (Nic) Iliescu, publicist la Ziarul Național

14:31

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată la 3 ani și șase luni cu executare de Tribunalul Cluj

13:35

Noul comunism cu față climatică. Analiză înspăimântătoare a documentelor UE realizată de Prof. dr. av. Gheorghe Piperea și Arina Vasilescu, de la Piperea & Asociații: UNIUNEA EUROPEANĂ, CARBONUL ȘI NOI

12:44

Ce făcea Ceaușescu în ziua în care s-a născut Bănescu, 2.06.'66? Document în atenția CNSAS: PROCES VERBAL

12:02

La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

12:00

Zece noi studii detaliază riscurile pentru sănătate ale tehnologiei 5G. Radiațiile telefoanelor mobile. Analiză realizată de Dr. Joseph Mercola (ENG/VIDEO/PDF)

11:56

Pr. Viorel Cojocaru: Patriarhia Română si Patriarhia Moscovei: dialoguri diplomatice nefinalizate referitor la teritoriul canonic dintre Prut și Nistru. Odiseea Mitropoliei Basarabiei în anii independenței de stat a Republicii Moldova

11:05

Xi Jinping îi înfige un cuțit în spate lui Putin. 4.000 de drone și sisteme antiaeriene chinezești vor ajunge în dotarea Ucrainei

10:33

REACȚIUNEA: Dorel Vișan, Mare Maestru cu grad 33 și jumătate al Ordinului Masonic Umaniterra din Cluj (FOTO/VIDEO)

10:15

Premierul Australiei, cu nervii la pământ, după ce a cerut interzicerea MEME-lor și a devenit ținta glumelor pe X

09:55

26 aprilie: 38 de ani de la catastrofa nucleară de la Cernobîl. Începutul unui coșmar care a durat ani de zile. FOTO

09:50

Primul oraș canadian care cere cod QR la intrare și ieșire

09:19

Alexander Lukașenko: ”Câteva zeci dintre cele mai moderne arme nucleare se află în Belarus”