Anca Radu: ANUL DISPERĂRII. ORI SE TERMINĂ LUMEA LOR, ORI SE TERMINĂ LUMEA NOASTRĂ

De Anca Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Acalmia din preajma sărbătorilor a fost doar prudența unor autorități speriate de presiunea socială acumulată în rândurile populației, în rândurile unui popor cu adevărat imprevizibil, care, și atunci când dă impresia că se conformează, în realitate găsește căi ocolitoare și îți răspunde la înșelătorie cu înșelătorie, iar atunci când îi forțezi mâna, îți forțezi norocul. 

Aceste cozi de topor care decid acum în numele nostru sunt niște indivizi plantați în vârful țării de către cei interesați, în momentele noastre de neatenție și de nepăsare, și au fost aleși pentru o singură calitate: aceea că sunt slabi. Faptul că sunt slabi este într-adevăr un dezavantaj la prima vedere, dată fiind ușurința cu care execută orbește ordine venite din afară. Dar faptul că sunt slabi înseamnă că sunt și fricoși din cale-afară, și în asta stă toată salvarea noastră, în măsura în care ne vom folosi de frica lor -- practic, este un concurs de forțe care presează asupra lor, pe de o parte, globaliștii din exterior, iar pe de alta, noi, conservatorii, care din fericire dominăm semnificativ în România. Rămâne de văzut care parte va exercita presiunea mai puternică, dar un lucru este cert: în condițiile în care ne ratăm șansa anul acesta, trenul în care vom fi urcați împotriva voinței nu se mai oprește decât în lagăre, indiferent de forma pe care acestea o vor lua.

Nota radicală care dă particularitatea acestui an poate fi citită în toate gesturile făcute de autoritățile de peste tot: vaccinare obligatorie, doze tot mai dese, extinderea uzului certificatelor naziste în toate domeniile vieții publice, ținta pusă asupra copiilor și, de ce să ne ferim să o spunem, urgența introducerii tehnologiei 5G, care sigur-sigur nu era o necesitate pentru viteza de transmitere a datelor -- 4G-ul funcționează excelent, este evident că doar pentru ANUMITE lucruri nu era bun 4G-ul, rămâne să ne lămurim care sunt acelea. 

Toate acestea impuse cu o agresivitate și cu o îndârjire care merg de la violența cu care sunt mutilați protestatarii din "țările civilizate" și până la includerea de crematorii în perimetrul "campusurilor de carantinare" nou construite, deocamdată în Australia.

Este clar deci că pe mâna progresiștilor globaliști nu mai rămâne nimic din tot ceea ce dădea sens și frumusețe vieții, nimic din sănătatea noastră, nimic bun din viitorul copiilor voștri. 
Și întrebarea care nu are cum să nu ne obsedeze este "De ce?" -- pentru ce trebuie făcută praf o lume întreagă? Pentru ca niște psihopați înecați de frustrări să dețină controlul total asupra vieții pe pământ, jucând rolul unei "divinități" de laborator. Că lumea pe care o gândesc ei este sinistrā, nu încape îndoială -- sinistră este însăși mintea lor, toată viața lor este o beznă continuă care acoperă mizeria umană din ei. Sunt cei mai detestabili dintre noi, sunt, fie-mi iertat, cei mai proști dintre noi, căci răutatea și ura din prostie se nasc, sunt cei mai slabi dintre noi -- dar cel mai important este faptul că sunt DINTRE NOI. Nu avem niciun motiv să-i "îndumnezeim" prin obediența noastră, făcându-ne noi suficient de mici încât ei să pară ceea ce nu pot fi niciodată fără participarea noastră, activă sau pasivă.

Ceea ce nu poate fi pus la îndoială e faptul că ANUL ACESTA ESTE UN AN AL DISPERĂRII TUTUROR. Ei simt că pierd controlul cu totul, noi simțim că ne pierdem libertatea cu totul. Și ei atârnă într-un fir de ață, ca și noi. Cum au ajuns ei în acest punct nu e greu de înțeles, repet, sunt lepădăturile societății, nimic din ceea ce gândesc ei nu este sustenabil -- greu de înțeles este cum am ajuns noi aici. 

Desigur, explicația e simplu de verbalizat, prin obediență prostească am ajuns în halul acesta, dar e greu de conceput ușurința cu care ne-am așezat în genunchi, și e valabil la nivel global. Cum să te lipsești de libertate ca niște scursuri obsedate de control să te ferească de ceva?! De orice, darămite de o viroză respiratorie! 

O planetă întreagă prinsă la beție și lăsată în lenjeria intimă, și aceea trasă pe față "corect, astfel încât să acopere gura și nasul".

Este îmbucurător că, mai ales în România, odată așezați în genunchi, am rămas totuși cu spatele drept cei mai mulți dintre noi, dar dacă acum nu ne ridicăm, nu ne mai ridicăm degrabă, nu ne mai ridicăm cu toții și nu știu dacă vom mai avea pentru ce ne ridica.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • aspenter2002 05.01.2022 10:25
  Vor să ne distrugă copiii,cu ore online,nu mai poți să-i dai să facă sport,îi asaltează cu filme și reclame cu gay.
 • Elike Idomar 05.01.2022 11:39
  Eliminati cablul TV din casa, faceti sport impreuna cu copiii dvs, ocupati-le timpul cu alte activitati si nu ii mai lasati pe internet cu orele. Educati-i in spiritul credintei Crestine!
 • Filipan Daniel Marius 05.01.2022 15:25
  Escrocheria a ajuns la nivel de arta in sistemul actual .
  Oameni prostiti sa dea de 10X valoarea unui produs doar pentru a se lauda practic, inoculati ca au valoare doar in functie de ce afiseaza, prostiti sa se indatoreze pana peste cap pentru nimicuri si dispretuit modelul de om practic, econom, calculat ! Nu este in sine asta o problema atat de mare, dar oamenii astia au ramas fara fonduri importante de bani iar indivizii care i-au prostit stau pe munti de bani si practic fac rau societatii ! Circuitul banilor in economie este la fel de important precum circulatia sangelui intr-un organism !
  Lozina escrocilor este acum : ORI LA BAL ORI LA SPITAL !
  Modelul Kazahstan este graitor pentru ce va urma !
 • Patriot Roman 05.01.2022 16:15
  Vad ca dna Anca Radu vede f.f.f.simplist lucrurile.Noi romanii desi tara mica nu mai avem voi de la CUZA Voda sa avem domn pamintean! De la anul 1866!! A fost prima regula domn strainde acest popor pina in ziua de azi! Cine a decis asta? Pai stramosii celor care azi impun dicatura globala! Franta a fost industrializata de un Rothschild,care sa opus lui Napoleon,iar dupa CHARLES de Gaulle toti presedintii francezi au fost angajati inainte la banca Rotschild! Ca sa vedeti cine e stapin in Franta de prin anii 1700-1800 pina azi.In 1913 sa semnat legea FED de catre wodrow wilson,si bancherii jpmorgan,rockefeller etc. De atunci tiparirea/emiterea de bancnota in SUA nu a mai facut-o statul ci un cartel de bancheri privati,care au luat tara ostatica,apoi lumea,planeta intreaga prin cele doua WW! In starea de acum doar Dumnezeu ne poate salva! Si inainte de asta industriasii controlau politicienii in SUA si in lume, si nu invers cum ar fi fost normal! Vad ca in Ukraina linga noi au vnt privatii de la Blackwater cu arme chimice-toxina botulinica si inca una care provoaca alergii grave/moartea.Vor sa provoace operatiune false flag/WW3 cu rusii vs ukraina primavara asta din ce scrie- n media pe net.Nu prea e bn de noi ca sintem aproape de ei,plus la ce conducere avem sa nu fim bagat in ,,hora" printre primii..
Ultima oră

23:32

Papahagi a ținut o conferință despre el însuși: "Inteligența artificială și prostia naturală"

23:00

De ce preoții ortodocși de peste Prut vin la Patriarhia Română a Mitropoliei Basarabiei - Emisiune cu Pr. Eftimie Mitra. VIDEO

22:35

Dr. Geanina Hagimă: Note scrise în legătură cu ordinul privind eliminarea rujeolei, oreionului, rubeolei

22:00

Marele protopsalt Mihail Bucă a transmis imagini ale bombardamentului iranian chiar de la Sfântul Mormânt - VIDEO din Ierusalim și o CÂNTARE din drumul spre Muntele Athos: Meditație profundă

21:30

EMISIUNE ACUM: Vlad Țăranu, elevul de 16 ani pus la zid pentru ”Basarabia e România”: ”M-au întrebat pentru ce plâng și le-am spus: Pentru Dumnezeu, Neam și Țară!” LIBER la ActiveNews și Starea de Libertate - REDIFUZARE/VIDEO

21:09

Fotbalistul Ionuț Șerban internat de urgență pentru o stare de rău inexplicabilă. Sportivul de 28 de ani are nevoie de sânge grupa B(3) cu rh NEGATIV

20:37

Revista Familia Ortodoxă: De vorbă cu actorul Dan Puric despre starea neamului nostru

19:33

Noi decese ale unor persoane tinere din România: cadavrul unui bărbat de 40 de ani a fost găsit în Parcul IOR din București. Un tânăr a murit la festivalul de tatuaje organizat în Timișoara

18:05

David-Andrei Anghel, de la Liceul Internațional de Informatică din București, este cel mai bun elev-matematician din lume - Revista Profesionistă a Presei 8 – 12 aprilie 2024

17:41

În PE s-a votat Regulamentul care obligă România să primească imigranți: trebuie să le asigurăm locuințe și alte facilități

16:40

A murit un fost ministru de Interne - doar ce își serbase ziua de naștere. Doru Viorel Ursu a fost implicat în Mineriada FSN din iunie 1990

15:30

Riscul unui al III-lea Război Mondial dacă Israelul ripostează. Președintele Iranului: "Sioniștii vor primi un răspuns decisiv și mult mai puternic". Reacția Moscovei

14:56

Întrebarea-Cheie: Mai poate fi oprit Bibi?

14:22

Încă un preot candidează din partea AUR: Pr. Cătălin Axinte a primit acordul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților pentru alegerile locale

14:06

Medic din Moldova, doar un an de închisoare, cu suspendare, pentru moartea unui om, după ce cazul său a stat prin tribunale timp de cinci ani