763 de celebrități moarte după vaccinarea Covid! VIDEO KLA TV

De Cronicar  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


KLA TV (prescurtarea de la Klagemauer TV - Zidul Plângerii) a realizat și publicat în urmă cu un an, pe 21.04.2023, un colaj video cu sute de cazuri de moarte subită, infarct, AVC sau alte afecțiuni grave cauzate de serurile experimentale Covid, surprinse în timpul unor transmisii în direct. 763 de celebrități, spuneau realizatorii postului german. Câte sunt astăzi, oare? Multe dintre aceste cazuri au fost relatate și de ActiveNews și se află prezente între cele 1325 de articole reunite în secțiunea Moarte Subită.

"Kla.TV a făcut un rezumat al celor 17 ore de filmare pe care le deține cu astfel de cazuri, pentru dumneavoastră. Următoarea listă arată [datorită abundenței enorme] 763 de decese proeminente ale vaccinării Covid în fiecare secundă și sute de victime proeminente ale vaccinării în mișcare rapidă.”, spun realizatorii.

Redăm filmarea tradusă în română - VIDEO MAI SUS.

TRANSCRIEREA COLAJULUI VIDEO KLA TV:

"Vreau să știi că sunt dublu vaccinat și întărit! Am călătorit, am fost în Mexic de două ori, am fost la spectacole, am întâlnit și salutat oameni și niciodată nu m-am îmbolnăvit de Covid - bineînțeles! Iisus mă iubește mai mult decât orice! Serios. Atât de frumos, atât de frumos...!"...

Se prăbușește și moare după o vaccinare genetică transmisie în direct.

Un fotbalist în vârstă de 21 de ani moare pe teren. O altă victimă a vaccinării criminale cu ARNm.

 "Un jucător de Kabaddi în vârstă de 22 de ani moare în urma unui atac de cord în timpul unui meci.

O altă victimă a vaccinărilor toxice."

Un sportiv de 24 de ani moare subit după ce s-a prăbușit în timpul unui meci din cauza vaccinurilor.

Un tânăr kickboxer se prăbușește și moare în ring după o vaccinare genetică.

"O dansatoare de 20 de ani a murit pe scenă în urma unui atac de cord, încă o victimă tragică a vaccinării."

"Jucător de hochei pe gheață în vârstă de 20 de ani, moare din cauza efectelor secundare ale vaccinării în timpul unui turneu."

Un jucător de hochei a murit în timpul unui meci din cauza unui stop cardiac provocat de un vaccin.

Un fotbalist de 20 de ani se prăbușește pe teren și moare din cauza efectelor secundare fatale ale vaccinului.

O dansatoare se prăbușește pe scenă și moare din cauza efectelor secundare fatale ale vaccinului.

Atlet  moare de "stop cardiac" în timpul unei curse de ciclism, în urma vaccinărilor.

"Un maratonist în vârstă de 32 de ani moare din cauza unui atac de cord  indus de vaccinuri chiar înainte de linia de sosire.

Magicianul moare pe scenă în timpul unui spectacol, o victimă tragică a vaccinărilor.

Un prezentator de radio moare de atac de cord în transmisia în direct, un efect tipic al vaccinării.

"Antrenorul moare de atac de cord în timpul unei sesiuni de antrenament, cauzată de vaccinări."

Un alergător moare după un colaps provocat de vaccinuri la maratonul din Kuala Lumpur.

Fotbalistul moare de atac de cord pe teren, ca mulți alți sportivi după vaccinare.

Un handbalist moare după ce a suferit un stop cardiac  în timpul meciului și un altul la spital, indus de vaccin.

"Un mijlocaș de 22 de ani moare de atac de cord după ce s-a prăbușit la antrenament. Încă o moarte subită a unui sportiv sănătos după vaccinare."

"Și toate acestea după injectarea unei arme biologice despre care știm cu certitudine absolută că provoacă miocardită și alte probleme cardiace la tinerii sănătoși care o primesc! Nu lăsați mass-media să vă facă să vă îndoiți și să credeți că este normal și obișnuit ca sportivii să cadă morți. Aceasta nu este și nu a fost niciodată, cel puțin până acum câțiva ani."

"Aceste imagini și înregistrări nu mint. Decesele și daunele provocate de vaccinul Corona, a căror amploare mondială este ascunsă de mass-media. Victime care nu ar trebui să existe, conform promisiunilor și declarațiilor a numeroase mass-media, a politicienilor de frunte și a experților lor.

La nivel mondial, aceștia au cerut vaccinarea Corona! Pretutindeni, cei nevaccinați au fost marginalizați și discriminați...."

 "Kla.TV are 17 ore de filmare care documentează o uriașă crimă de vaccinare.

Aceasta face vizibile numeroasele decese prin vaccinare cu Covid și pagubele provocate de vaccinare ale unor personalități importante din întreaga lume.

Care sunt dimensiunile ascunse ale deceselor acoperite și ale daunelor provocate de vaccinare, atunci când sunt extrapolate la nivelul populației?

Pentru că această documentație extinsă enumeră doar o parte din aceste cazuri. Aici trebuia să relateze mass-media - pentru că este vorba de personalități proeminente!"

"Fiecare încercare de a semnala nenumăratele decese și victime ale vaccinului Corona în rândul populației, uneori chiar și în rudimente, a atras imediat defăimarea și disprețul mass-mediei principale.

Una dintre aceste victime ale mass-media este inițiatorul „Galeria groazei”, Peter Ganz.

Expoziția sa cu peste 3.500 de destine personale de suferință în legătură cu vaccinarea Corona a fost expusă public în numeroase orașe din Germania.

Aceasta a fost, în mod evident, un ghimpe în ochiul/coasta susținătorilor politicii Corona și a operatorilor de vaccinare.

Ca urmare, cea mai mare parte a acestei documentații ample a fost confiscată în timpul perchezițiilor domiciliare."

"În întreaga lume, pe lângă Peter Ganz, numeroase mass-media libere, virusologi, epidemiologi, platforme și inițiative iubitoare de adevăr au documentat numeroase decese și daune enorme cauzate de vaccinare care au avut loc la scurt timp după începerea vaccinării Corona.

În acest fel, ei au dorit să avertizeze populația neștiutoare cu privire la pericolele și consecințele vaccinării.”

Reprezentative sunt doar câteva astfel de strigăte de alarmă:

- Franța, 20 decembrie 2022: Numeroase fotografii aliniate cu morți din cauza vaccinului Covid, majoritatea tineri, au înghețat oamenii în diverse orașe franceze!

- Germania, ianuarie 2023: O acțiune în pătuț în fața Bundestagului german, este menită să arate populației  și politicienilor daunele enorme ale vaccinării Covid.

- Semnal de alarmă din Israel: Cetățeni israelieni disperați au documentat în fața camerelor de luat vederi cum suferă de efecte secundare grave și decese în mediul lor după vaccinarea Corona.

- Aprilie 2021: Documentarul Kla.TV, "Apel urgent la trezire: Mii de oameni mor după vaccinarea Corona" a documentat numărul extrem de alarmant de decese imediat după începerea vaccinării în azilurile de bătrâni din Germania.

La nivel mondial, baze de date extinse atestă soarta a nenumărați sportivi de top care s-au prăbușit brusc, adesea chiar au murit, imediat după vaccinare.

Kla.TV a emis avertismente urgente cu privire la această evoluție în peste 100 de emisiuni.

Numeroși experți, specialiști și virusologi au semnalat la timp pericolul enorm și consecințele imprevizibile asociate cu tehnologia experimentală de vaccinare.

Astfel de avertismente și strigăte de disperare au fost ascunse, defăimate la maxim și cenzurate de către mass-media mainstream.

Mass-media libere care au permis populației afectate să își spună părerea au fost imediat defăimate în cel mai trivial mod posibil de către mass-media mainstream și nu de puține ori catalogate drept un pericol pentru populație (este și cazul ActiveNews - nota red).  [!]

Acum, când amploarea deceselor și a daunelor provocate de vaccinare în legătură cu vaccinarea Corona nu mai poate fi negată și când mass-media nu mai poate evita să relateze despre victimele vaccinării și despre destinele unor celebrități, aceste cazuri sunt de obicei prezentate în mod perfid de către mass-media mainstream ca fiind așa-numite „cazuri individuale”, „efecte extrem de rare", inventându-se cauze ale morții lor care mai de care mai stranii.

Mai multe decese clare și leziuni provocate de vaccinuri sunt acoperite de mass-media și de instituțiile de stat implicate în crima vaccinăriii ca fiind cazuri de covid sau de „long-covid”.

Acesta este cazul colonelului italian Gagliano, care a murit la scurt timp după vaccinare.

Prietenul său a mărturisit într-o declarație video emoționantă că a fost obligat să se vaccineze cu Corona.

Când a murit la câteva zile după vaccinare, comandamentul poliției italiene a declarat ca și cauză oficială a decesului faptul că acesta a murit în urma bolii Covid.

Prietenul său este foarte supărat din această cauză și vrea să facă cunoscut peste tot că a murit din cauza vaccinării.

De asemenea, pare semnificativ faptul că mai mulți susținători ai vaccinării au murit după ce au fost vaccinați.

Printre aceștia, dezvoltatorul aplicației de vaccinare Covid a CDC, compozitorul cântecului promoțional "Find the Vaccine”.

Și tânărul de 38 de ani care a cerut încarcerarea celor nevaccinați a murit din cauza unei insuficiențe cardiace acute.

Singura fiică a lui Elvis Presley a murit, de asemenea, brusc, în urma unui atac de cord. Ea a fost o susținătoare puternică a vaccinării și chiar a promovat-o.

Kla.TV a făcut un rezumat al celor 17 ore de filmare pentru dumneavoastră. Următoarea listă arată [datorită abundenței enorme] 763 de decese proeminente ale vaccinării Covid în fiecare secundă și sute de victime proeminente ale vaccinării în mișcare rapidă.  Ne amintim în acest moment discursul lui Ivo Sasek, fondatorul Kla.TV, când a rezumat imediat înainte de administrarea la nivel mondial a vaccinului „salvator”:

"Toate listele de mortalitate din lume de până acum dovedesc că până în acest moment, adică 30 decembrie 2020, nu a existat o rată de mortalitate mai mare decât în anii normali de gripă, mai degrabă mai mică, din câte știu eu.”

Ce s-a întâmplat DUPĂ vaccinare - vedeți acum cu ochii voștri:

O antrenoare de cai de 23 de ani a murit după ce șeful ei i-a cerut să se vaccineze.

"Sunt mama lui Caitlin Gotze. În urmă cu 12 săptămâni, pe 17 noiembrie 2021, a murit la locul de muncă.

În mesajul text pe care mi l-a trimis, ea a spus că a simțit că moare după al doilea vaccin.

Este fetița mea și ar fi trebuit să mai trăiască încă 75 de ani!

Ea studia, voia să devină medic veterinar."

O vedetă de reality-show a murit la 30 de ani din cauza unui cancer declanșat de vaccinuri.

O balerină de 20 de ani moare de "moarte cardiacă subită" după vaccinare.

Un jucător de hurling în vârstă de 29 de ani moare în urma unui accident tragic, în urma unui colaps provocat de un vaccin.

Regele muzicii pop columbiene moare subit după a treia doză de vaccin.

Cântărețul de muzică country moare din cauza efectelor secundare ale vaccinului la câteva ore după nuntă.

Muzicianul de jazz Ronald McFadden moare pe neașteptate după un spectacol din cauza efectelor vaccinurilor toxice.

Jucător de fotbal în vârstă de 23 de ani moare la 3 zile după ce a primit vaccinul Covid de la Janssen.

„Acest om nu a vrut de fapt să fie vaccinat. Domnule ministru Donnelly, vă rog foarte serios să opriți acest program de vaccinare înainte ca alți tineri să moară. Ați fost avertizat că acesta va fi rezultatul. V-am avertizat că acesta va fi rezultatul! Mâinile vă sunt pătate de sânge și fiecare dintre voi ar trebui să fie judecat pentru crimă."

Kla.TV a avertizat!

„Numeroși piloți, însoțitori de bord și copiloți mor în timpul sau după zbor, sunt nevoiți să aterizeze de urgență sau să se întoarcă înapoi.

Greg Pearson, pilot comercial, spune că colegii săi "mor ca muștele" după vaccinarea cu Covid.”

Avertismentul ActiveNews din 2021 (!): Moarte suspectă în autobuz. Românii vor cădea ca muștele, așa cum am avertizat

Marco Tosatti raportează, de asemenea, daune cauzate de vaccin la piloți: miocardită, pericardită, infarct, accidente vasculare cerebrale, orbire.

Kla.TV are încă 100 de rapoarte de la celebrități afectate de vaccinuri. Din 17 ore de filmări, rezumăm:

Celebrități afectate de vaccinare

Un baschetbalist de 26 de ani suferă un cheag de sânge la scurt timp după vaccinarea cu Covid 19:

"Toate acestea s-au întâmplat în decurs de o lună. Am fost bine până când am fost vaccinată!

Bine! Și mi s-a spus să nu spun nimănui. Da, vaccinarea a pus capăt sezonului meu 1000%."

Monique, în vârstă de 28 de ani, o vedetă de televiziune, vorbește despre pericardita pe care a suferit-o în urma injecției Pfizer.

„Inima mea bate ca un atac de cord la cineva care este sănătos și sub 30 de ani. Nu beau, nu iau droguri, nici măcar cofeină. Niciodată nu am avut niciodată în viața mea o problemă cardiacă sau o afecțiune preexistentă. Nu eu spun că e din cauza vaccinării. Este confirmat că este din cauza vaccinării.”

Triatlonistul suferă de dureri constante și extreme după vaccinarea cu Covid:

"Pe 13 aprilie, am primit cu entuziasm cea de-a doua injecție Pfizer. În acel moment, întreaga mea viață s-a schimbat. Suntem un adevăr incomod că vaccinurile provoacă daune grave, care schimbă vieți."

Baschetbalistul nu a vrut să fie vaccinat, dar a fost obligat  și acum cariera lui s-a terminat.

Un model în vârstă de 29 de ani suferă de convulsii persistente după al doilea vaccin cu ARNm de la Pfizer.

Un model de 20 de ani, dublu vaccinat, face miocardită, suferă un atac de cord și trebuie să i se amputeze ambele picioare.

Toate acestea se întâmplă în timp ce CDC recunoaște deschis că „vaccinările provoacă miocardita în această grupă de vârstă."

Un călăreț australian vedetă a fost spitalizat cu cheaguri de sânge după vaccinarea Pfizer.

„Mi s-a spus că dacă nu mă vaccinez, nu am loc de muncă. Așa că am făcut ceea ce a trebuit să fac. Eram o fată de 19 ani perfect sănătoasă și normală, super activă și nu fusesem niciodată la spital.”

"Cântăreața spaniolă spune că era să moară la câteva zile după vaccinare. Injecția i-a provocat pierderea unui deget, iar picioarele i s-au înnegrit."

Un boxer de 36 de ani, imobilizat la pat și incapabil să muncească de la a treia doză de "vaccin" Pfizer.

„Vreau doar să mă pun din nou pe picioare, să mă ridic din pat și ca bătăile inimii mele să revină la normal!”

Un muzician și chitarist își pierde 8 degete după ce a fost vaccinat de Johnson & Johnson din cauza cheagurilor de sânge.

„Am primit vaccinul Covid pe 9 iulie. M-am trezit din comă și am aflat că îmi fuseseră amputate 8 degete. Cred că este o crimă ceea ce s-a întâmplat și ceea ce se întâmplă acum. Oamenii trebuie să fie trași la răspundere pentru ceea ce s-a întâmplat. Trebuie neapărat să fie scoasă în evidență, trebuie să iasă la lumină și unii oameni trebuie să fie trași la răspundere pentru ceea ce s-a întâmplat.”

Olimpica de 24 de ani abia se descurcă după vaccinul Pfizer și a vrut să-și pună capăt zilelor.

„Am fost în echipa olimpică de înot sincronizat și mă antrenam 6 zile pe săptămână, 10 ore pe zi.

Eram incredibil de hiperactivă, eram mereu cunoscută ca fiind cea care cunoscută ca fiind cea care alerga pe platou făcând lucruri prostești, cum ar fi sărituri când nu trebuia și lucruri de genul ăsta. Secția mi-a cerut să mă vaccinez de două ori pentru a putea lucra în cinematografie și am regretat imediat, pentru că imediat ce mi-au injectat-o în braț, m-am gândit: ce am făcut? Nu pot descrie cât de groaznic a fost, eram amețită și mă târam la propriu! Am crezut că viața mea s-a terminat, pentru că nu puteam nici măcar să gătesc, să stau în picioare sau să am grijă de mine. Mama venea să mă vadă, cred că de două ori pe săptămână, să schimbe cearșafurile, să facă cumpărăturile și să curețe apartamentul.”

Prezentatoarea TV Xara Triferi povestește despre suferințele crude cauzate de vaccinare. Ea face apel la toată lumea:

„Și vă rog, din tot sufletul, nu permiteți oamenilor să se injecteze cu acest produs toxic.

Această injecție mi-a provocat toate aceste daune, ca și multor alte persoane care nu o spun din cauza fricii.

În fiecare zi îmi distruge tot mai mult corpul. Văd încețoșat....în fiecare zi mai încețoșat. Este păcat că atât de mulți oameni au murit pe nedrept din cauza ei.

La urma urmei, cei care se vaccinează nu sunt salvați în nici un fel. Mai devreme sau mai târziu, se vor produce afecțiuni."

"763 de decese proeminente ale vaccinului Covid și sute de victime proeminente ale vaccinului - o crimă uriașă a vaccinului iese la iveală cu dovezi puternice!

Kla.TV a compilat 17 ore de filmări care documentează consecințele îngrozitoare și numărul de morți la nivel mondial în urma vaccinării Corona.

Dacă atât de mulți mor doar în rândul celebrităților, cum va fi pentru cei anonimi și necunoscuți care nu sunt publicați în mass-media?", conchide postul citat.

Toate sursele folosite în cadrul filmării pot fi regăsite aici, la KLA TV

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

PREȘEDINTELE IRANULUI UCIS. ȘTIREA ȘI VIDEO ÎN DIRECT DIN ZONĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
 • vasile grozav 21.04.2024 06:04
  Firește ca toți au decedat din cauza alimentație, a îmbătrânirii premature și a schimbărilor clismatice. Vaccinul e sigur și eficient. Cu el poți parasi acceastă lume având convingerea ca te-ai salvat și ai pășit hotărât spre nemurire. Așteptăm cu viu și mort interes noul virus X Factor și noile seruri experimentale care se redea încrederea lumii în Big Food Pharma și propagandistii sau cu Morese grupați în jurul cenaclului Jurnimea și Dinastia Tudorilor cu Gadi Ilici Lenin Varanul.
 • georg xanthu 21.04.2024 13:20
  ce trebuie fäcut ca lumea sä inteleagä cä suntem programati mortii,cä partea stricatä a omenirii,bogati,perversi,globalisti,bäncile,handicapatii,s au unit impotriva omului singur,al omului muncitor si increzätor in lege.Cum se face cä räul lumii este unit impotriva omului singur in mijlocul miliardelor de oameni singuri si speriati.Miliardele de oameni normali,sunt singuri si neapärati,victime ale legilor si a celor pe care i a ales.
  Dusmanii lumii au de partea lor finantele,armata,politia,justitia,si uniti impotriva omului singur si neapärat.
  Oamenii singuri si neapärati,sunt miliardele de victime ale räului organizat pregätit sä ne ia viata,..si noi vedem si nu putem face nimic.
 • Mars.60 Stefan 21.04.2024 14:33
  Sfânta Evanghelie după Matei
  Capitolul 24:21-31

  21. Căci va fi atunci strâmtorare mare, cum n-a fost de la începutul lumii până acum și nici nu va mai fi.
  22. Și de nu s-ar fi scurtat acele zile, n-ar mai scăpa nici un trup, dar pentru cei aleși se vor scurta acele zile.
  23. Atunci, de vă va zice cineva: Iată, Mesia este aici sau dincolo, să nu-l credeți.
  24. Căci se vor ridica hristoși mincinoși și prooroci mincinoși și vor da semne mari și chiar minuni, ca să amăgească, de va fi cu putință, și pe cei aleși.
  25. Iată, v-am spus de mai înainte.
  26. Deci, de vă vor zice vouă: Iată este în pustie, să nu ieșiți; iată este în cămări, să nu credeți.
  27. Căci precum fulgerul iese de la răsărit și se arată până la apus, așa va fi și venirea Fiului Omului.
  28. Căci unde va fi stârvul, acolo se vor aduna vulturii.
  29. Iar îndată după strâmtorarea acelor zile, soarele se va întuneca și luna nu va mai da lumina ei, iar stelele vor cădea din cer și puterile cerurilor se vor zgudui.
  30. Atunci se va arăta pe cer semnul Fiului Omului și vor plânge toate neamurile pământului și vor vedea pe Fiul Omului venind pe norii cerului, cu putere și cu slavă multă.
  31. Și va trimite pe îngerii Săi, cu sunet mare de trâmbiță, și vor aduna pe cei aleși ai Lui din cele patru vânturi, de la marginile cerurilor până la celelalte margini.


  Isaia
  Capitolul 32:1-20

  1. Iată că un rege va stăpâni prin dreptate și căpeteniile vor cârmui cu dreptate.
  2. Fiecare va fi ca un adăpost împotriva vântului, ca un liman împotriva vijeliei, ca pâraiele de apă într-un pământ uscat și ca umbra unei stânci înalte într-un ținut însetat.
  3. Ochii celor care văd nu vor fi închiși și urechile celor care aud vor lua aminte.
  4. Inima celor ușuratici va judeca sănătos și limba celor gângavi va grăi iute și deslușit.
  5. Nebunului nu i se va mai zice că e de neam bun și celui viclean că e mare la suflet.
  6. Că nebunul grăiește nebunii și inima lui gândește răul ca să săvârșească nelegiuiri, să rostească cuvinte mincinoase împotriva Domnului, să lase nemâncat pe cel flămând și celor însetați să nu le dea să bea.
  7. Uneltele celui mișel sunt ticăloase, el plăsmuiește uneltiri ca să piardă pe cei smeriți prin cuvinte mincinoase, pe cel sărac care-și caută dreptate.
  8. Omul de viță bună sfătuiește cele cuviincioase și stăruiește în cuviința lui.
  9. Femei fără de grijă, sculați-vă și ascultați glasul meu! Fecioare încrezătoare, luați aminte la graiul meu!
  10. Într-un an și câteva zile veți tremura, voi încrezătoarelor, culesul va fi trecut și strânsul nu se va mai face!
  11. Tremurați, nepăsătoarelor, înfiorați-vă, încrezătoarelor, scoateți îmbrăcămintea, dezbrăcați-vă, încingeți-vă peste mijloc cu haine de jale.
  12. Bateți-vă în piept și plângeți pentru țarinele cele frumoase, și rodnicia viilor.
  13. Pe PAMANTUL POPORULUI MEU vor crește spini și ciulini, ba și în toate casele de petrecere ale veselei cetăți.
  14. Palatul va fi pustiu, CETATEA CEA ZGOMOTOASA PARASITA, colina și turnul de strajă, pustiite, prefăcute pe vecie în vizuini, loc de zburdare pentru asini și pășune pentru turme,
  15. PANA CAND SE VA TURNA DIN DUHUL CEL DE SUS și pustiul va fi ca o grădină cu pomi și grădina socotită ca o pădure.
  16. ATUNCI judecata va locui în deșert și dreptatea va sălășlui în grădina cea cu pomi.
  17. Pacea va fi lucrul dreptății, roada dreptății va fi liniștea și nădejdea în veci de veci.
  18. ATUNCI poporul meu va locui într-un loc de pace, în sălașuri de nădejde și în adăposturi fără grijă.
  19. Pădurea va cădea de grindină, iar cetatea va fi supusă.
  20. Fericiți sunteți voi, care semănați și nu legați nici boul, nici asinul!

  __________________________________________________________________
  ..."va locui într-un loc de pace, în sălașuri de nădejde și în adăposturi fără grijă."
  Poporul ales al Domnului Iisus va intelege. Laudat fie Domnul pururea si in veci, Amin!
 • Just Talented 21.04.2024 13:23
  Nu va mai exista o noua campanie de vaccinare. Notează asta. Peste 50,100 de ani poate
 • Mars.60 Stefan 21.04.2024 13:36
  Cine sunt papusarii din spatele Tronului - Nobilimea neagră venețiană DOCUMENTAR
  https://rumble.com/v167vhl-who-are-behind-the-throne-venetian-black-nobility-documentario.html?mref=rljsx&mc=e5yiv
 • Carbid 22.04.2024 08:03
  Foarte bun documentarul! Mulțumim!
 • Global walkout 22.04.2024 08:54
  E păcat că nu verificati informațiile și doar le preluați ca atare...Nu vă decredibilizați, ar fi trist pentru cei care vă urmăresc. Am verificat la întâmplare doi dintre sportivi. Anita și Jakub....Sunt în viață, încă...Eu dețin certificatul de nevaccinat "emis" de Active News, vă respect pentru ce ați făcut în pandemie, dar în urma publicării acestui articol și cu un astfel de titlu...pfff
 • Global walkout 22.04.2024 08:54
  E păcat că nu verificati informațiile și doar le preluați ca atare...Nu vă decredibilizați, ar fi trist pentru cei care vă urmăresc. Am verificat la întâmplare doi dintre sportivi. Anita și Jakub....Sunt în viață, încă...Eu dețin certificatul de nevaccinat "emis" de Active News, vă respect pentru ce ați făcut în pandemie, dar în urma publicării acestui articol și cu un astfel de titlu...pfff
 1. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

 2. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

 3. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

 4. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

 5. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

 6. Eurovision câștigat de o ARĂTARE într-un nou afront homosexualist asupra muzicii și bunului simț

 7. Artistul ieromonah Savatie Baștovoi despre cei ”21 de rabini”: ”Nu filmul, ci CARTEA este forma cea mai potrivită de predică”

 8. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (II) - Starea de urgență planetară

 9. Marea minciună a lui Antihrist, dezvăluită: Francmasoneria, "religia mondială unică" - O opinie catolică (VIDEO)

 10. Președintele Iranului ar fi murit! - ACTUALIZARE din presa iraniană. Israelul susține că a fost un asasinat. MOSSAD? Elicopterul în care se afla Ebrahim Raisi s-a prăbușit în cursul zilei - VIDEO / ULTIMA FOTOGRAFIE OFICIALĂ

Ultima oră

21:38

Premierul ungar Viktor Orban va participa la campania UDMR din România

20:29

Fostul director al CDC: “Este timpul să recunoaștem efectele secundare semnificative ale vaccinurilor Covid-19”

20:00

A apărut o lucrare unică: ISTORIA MIȘCĂRII LEGIONARE. 20 mai și 10 decembrie 1922 și 24 iunie 1927 în Istoria României

19:59

România, aproape de colapsul demografic: În 2022, din țara noastră au plecat peste 200.000 de persoane și aproape 19.000 de copii sub 15 ani

19:10

Profesorul Gheorghe Buzatu și Permanențele Istoriei. In Memoriam Gheorghe Buzatu (6 iunie 1939 – 20 mai 2013)

18:30

Pr. Ioan Istrati: ÎNALTUL PIMEN. 4 ani de la adormire (25 august 1929 - 20 mai 2020)

17:56

Ayatollahul Iranului, Ali Khamenei, amenință: “Dacă avem și cea mai mică dovadă că Israelul a fost implicat, vom reacționa dincolo de orice imaginație” - VIDEO

17:30

Ion Cristoiu înainte de alegerile din 20 mai 1990: Ion Iliescu vs Piața Universității și visul lui Gorbaciov: confirmarea Puterii comuniste prin intermediul alegerilor libere. România ar fi astfel un caz unic în lume. ISTORIA POST-DECEMBRISTĂ

16:56

Ortacul tot ortac! Miron Cozma, audiat la Parchetul General în dosarul Mineriadei, l-a îmbrâncit pe liderul Asociației Victimelor Mineriadelor, Viorel Ene: “Vezi că te bat”

15:38

Adrian Onciu: Drumul anevoios către negocieri de pace

15:00

George Simion, de Ziua Familiei: ”Să ne amintim că Referendumul pentru Familie din 2018 a fost SABOTAT de întreaga clasă politică: de la „tradiționalii” de la PSD, la cei PNL, la USR-PMP și Klaus Iohannis”

13:58

Azi i-a expirat Mandatul: Mai este legitim Zelenski?

13:43

Momentul când trupul neînsuflețit al președintelui iranian a fost recuperat de salvatori - VIDEO

13:35

Incendiu la Parchetul Vaslui. O angajată ar fi dat foc unor acte și ar fi încercat să se sinucidă

12:40

Cinci zile de doliu național în Iran. Prim-vicepreședintele Mokhber, desemnat președinte interimar