Zoe Dantes: Plandemonia s-a terminat. Administrativ! Din pix. Așa cum a și început. Dar trebuie să plătească toți!

De Zoe Dantes  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ce să vezi? Șefu' la omeseu a anunțat ca plandemonia s-a terminat oficial. Ce vorbești?! Așa brusc și dintr-o dată, cum a și început. Administrativ. La ordin politic. Că și ăsta, mare specialist, mare. Da' pe Arafat l-a întrebat? Pe Fauci sau pe Gates? Ei sunt de acord? Veterinaru' de la faizăr vrea? Că mai are niște bănuți de încasat de la fraieri, cum ar fi câteva miliarde de coco. Păi e frumos așa? Nu a anunțat și el următoarea plandemonie? Păcat. Avea material, la câți imbecili încă mai umblă cu mufele acoperite.

Să o dai tu într-o zi ca aia de ieri, când toată lumea era cu ochii beliți să-l vadă pe Șarl întronat? Când s-o fi dat știrea? Înainte sau după ce i-a pus Șarl pe toți de se zgâiau în tve uri să-i jure credință veșnică? Că am o dilemă. Că așa am auzit. Pentru prima dată, omul a dorit să-i jure lumea lui asta. Ăia de la omeseu or fi jurat?

După trei ani de nebunie, mai ales politică, ani în care genocidul a fost la putere în toată lumea, a venit unul și v-a zis că e gata. Cum e gata? Așa, din pix cum a și început. Planificat totul, până în cele mai mici amănunte. Ca să fie genocidul genocid, crima crimă și batjocora batjocoră. S-a distrus totul. Planeta e ca o grenadă cu cuiul scos. Așteptăm toți să vedem când o să și pocnească. Până la dărâmarea primului guvern, când o să cadă într-un zgomot asurzitor, în toată lumea. Acolo o să fie declanșatorul. Nici nu mai are importanță în ce stat va fi. Pentru că toate se vor duce dracului, în lanț. S-a gândit omeseul că ar cam fi vremea să închidă circul maimuțelor. Și să le tragă cumva briciul din mână.

E târziu deja!
Lumea a luat foc oricum. Doar că încă nu se vede. State întregi sunt falimentare după redistribuirea averilor către corporațiile criminale. Efectele plandemoniei abia încep. Oricât de mult ar dori unii să ascundă. Legi nebune, de tiranie, au fost date peste tot. Legile nebune, ne arată în ce stare de demență și putrefacție avasantă se află așa zisele puteri din lume. Sistemele sunt în moarte clinică. Put! Ne-au arătat cât de dictatoriale sunt, am văzut cu toții cine sunt maimuțele care se vor conducătorii lumii și stăpânii întunericului, în jungla numită lume. Realmente toți dracii din iad au ieșit și s-au instalat la putere în toată lumea. Mână-n mână, să nu cumva să rămână vreunul fără post și bani. Pentru asta au fost în stare de orice.

S-a terminat, ne zice dictatorul de la omeseu. Bine, bine, dar CINE PLĂTEȘTE?
Cine plătește pentru tot ce s-a întâmplat? Pentru crimă, pentru înțepările obligatorii, pentru patologiile apărute, pentru sărăcie, pentru tiranie, pentru cei care au murit cu zile, pentru sechestrarea în case a omenirii, pentru cenzura draconică, pentru linșajul "conspiraționiștilor", pentru punerea la zid a specialiștilor adevărați care au spus adevărul, pentru falimentarea afacerilor, pentru anularea DREPTURILOR ȘI LIBERTĂȚILOR PERSONALE?

Cine plătește pentru CRIMĂ?
Acum vor să închidă povestea în tăcere. Poate lumea uită, că a trecut, poate lumea se gândește doar cum să supraviețuiască.

Doar că s-a ajuns într-un moment critic în care lumea nu mai are nimic de pierdut. Au pierdut deja tot ce era de pierdut. Abia de acum înainte devine groasă treaba. În Europa se vede. În SUA se vede, de războiul ăla regizat ce să mai zic. Altă gaură neagră de spălat bani. Nu mai punem la socoteală!

Atunci când omul, în general, nu mai are nimic de pierdut, se transformă în cel mai puternic inamic pe care-l poate avea cineva. Maimuțele de la putere din toată lumea ar trebui să știe acest lucru! Și să tremure!

Și pentru că majoritatea haznalelor media s-au transformat în Moartea Tv, în toată lumea, le va veni vremea să anunțe și Plata Tv.
Pentru că indiferent dacă oamenii vor fi în stare sau nu, să ceară dreptate, ea, dreptatea va veni oricum!

Pentru că nu o va face omul. Este peste puterea omului de a pedepsi asemenea atrocități comise.
Ea, Dreptatea, va fi făcută de Sus. Și toți dracii ăștia pe care El i-a pus la treabă ca să fie arătată mizeria și decăderea animalului care a fost cândva om și în trei ani a vândut-o și pe mă-sa pentru bani și putere, o să-și primească pedeapsa.

Pe măsură și cu Dreaptă Judecată!
Nu. Plandemonia nu s-a terminat!
Pentru că trebuie să plătească toți!

Până la ultimul drac! Cu față de om!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Grupul Nectarie Protopsaltul - Slavă la Sfântul Dimitrie Izvorâtorul de Mir (26 oct):

Arhid. Mihail Bucă și Grupul Psaltic TRONOS - Ofrandă Sfântului Cuvios Dimitrie (27 oct):

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
  • mihaipopescu 07.05.2023 13:40
    Pademia unde Germanii au vandut 10 Miliarde de Doze de Vacin otravitor.

    - Germania mica- Germania de azi cu Bionthec a vandut 50% din Otrava....5 Miliarde de Doze.....50 Miliarde de Euro
    - Germania mare- adica USA (50% urmasi ai Germanilir) a vandut 50% din Otrava....5 Milarde de Doze ...adica 50 Miliarde de Euro..sau mai mult.

    1 Miliard de oameni sunt acum dati disparuti....Populatia terei s-a oprit din crestere...femeile practic au pierdut capacitatea de a face copii...sunt multe sterile...

    50 de ani si vaccinat cu vacinurile germanice azi este o garantie ca nu mai traiesti mult.


    German= traficanți de oameni, Viking=German= Tătar și înseamnă oameni care jefuiesc și înrobesc alți oameni și îi vând ca sclavi. Germană = Teusche și înseamnă poporul german = poporul tâlharilor de oameni.
  • INJECTIA FINALA 07.05.2023 13:40
    Ucigașa Ocultă

    Oculta , holbată, la pândă
    Să vâneze omenirea plăpândă
    Ce minte normală ar crede
    Că șefii sunt simple otrepe

    Din umbră conduși de Ocultă
    O forță demonică , cruntă
    Ce ne vrea spulberați, masacrați
    De câțiva oligarhi blestemați

    Auziți, goarnele sună
    Oamenii se trezesc, tună
    Revolta, se'aprinde furtuna
    Domnul pregătește cununa !
  • VIC_TOR 07.05.2023 15:15
    Doamnei Zoe Dantes: Va admir pt. atitudine si imi plac interventiile dvs. intrucat si eu impartasesc cam aceleasi pareri. Tocmai de asta va fac niste observatii (sugestii, sfaturi) legate de forma exprimarii, care uneori dauneaza ideilor transmise si face lectura destul de indigesta sau cel putin disconfortanta.
    Inteleg intentia de a fi vehement, a fi vulcanic, a pune pathos etc. dar nu cu pretul de a mutila sau auto-sabota propriul discurs. Este in primul rand contra-productiv si in al doilea rand dezagreabil.
    Retorica e foarte importanta in propagarea unui mesaj, cu atat mai mult pentru cei care vor sa schimbe (in bine) o lume in criza.
    Va doresc toate cele bune si sper ca impreuna, vom invinge !
  • Roncea.ro 07.05.2023 15:42
    Hristos a înviat!
    Doamna Zoe Dantes se exprimă și pe înțelesul și limba tovarășilor cu serul în gură. Din această perspectivă aveți dreptate, sunt dezagreabili.
  • INJECTIA FINALA 07.05.2023 22:31
    VIC_TOR

    DNA ZOE DANTES ESTE UNA DIN PENELE CELE MAI SCLIPITOARE ALE LIMBII ROMÂNE !!!

    STILUL DOMNIEI SALE ÎNCÂNTĂ , CUCEREȘTE
    PE DUSMANI II PRĂJEȘTE
    PE LAȘI II PRĂPĂDEȘTE
    PE UCIGAȘI TOPEȘTE

    PE RĂI II PRIPONESTE
    LA STÂLPUL INFAMIEI
    SI CU'AL DREPTĂȚII CLEȘTE
    ÎNFIEREAZĂ CRIMELE MAFIEI
  • Rusi 08.05.2023 17:19
    Toti astia trebuie judecati petru genocid si executati.
  • coategoale 09.05.2023 20:48
    A Domnului Dumnezeului nostru este îndurarea și iertarea, căci ne-am răzvrătit împotriva Lui și nu am ascultat de glasul Domnului Dumnezeului nostru, neumblând în legile Lui, pe care ni le-a pus înainte prin slujitorii Săi, sfinții prooroci. Toată România a călcat legea Sa și s-a abătut, refuzând să asculte de glasul Său, aducând asupra noastră o mare nenorocire. Căci sub tot cerul nu s-a făcut nimic ca prigoana ce s-a făcut împotriva Ortodoxiei noastre. Dar noi nu am cerut mila Domnului Dumnezeului nostru, nu ne-am abătut de la nelegiuirile noastre până ce am pierdut cu totul priceperea din adevărul Său. De aceea, Domnul nu a mai aținut nenorocirea și a lăsat-o sa cadă asupra noastră, căci Domnul Dumnezeul nostru este drept în toate lucrările pe care le-a făcut și noi nu noi am ascultat de glasul Lui.

    Și acum, Doamne, Dumnezeul nostru mare, care ai scos poporul Tău din asuprirea celor 13 năvăliri barbare cu o mână puternică și Ți-ai făcut un nume mare prin Ștefan cel Mare, care păzești legământul și dragostea cea bună cu cei ce iubesc și păzesc poruncile Tale, în ziua de azi a pocăinței noastre te rugăm, adu la pocăința pe dușmanii cei aprigi ce ne muncesc rău și ziua și noaptea pentru ca noi, poporul Tău să moștenim raiul cel hărăzit sfinților Săi.
Ultima oră

00:30

Astăzi e Ziua ta! La Mulți Ani Doamnei cântecului românesc, Corina Chiriac! Portret aniversar și Mărturisiri despre Părintele Arsenie Papacioc - VIDEO

00:10

ȘI PE LIE VEI BIRUI ȘI PENTRU HRISTOS VEI MĂRTURISI! Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir - 26 octombrie

00:05

TREI NAȘTERI MIRACULOASE ÎN ACEASTĂ ZI DE 26 OCTOMBRIE: Mitropolitul Dosoftei acum 400 de ani, Dimitrie Cantemir acum 351 de ani, și Dimitrie Onciul, în 1856

00:00

Mihai Tîrnoveanu: Spre Valea Uzului! Cu Dumnezeu înainte!

23:00

Camelia Suruianu: RUGUL APRINS – simbol al isihasmului românesc

22:22

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, emisiune cu dr. Geanina Hagimă, dr. Oana Mihaela Secara, dr. Damian Baciu și dr. Dragoș Dinulescu, despre motivele candidaturii lor ca independenți, proiectele lor și noua carte despre crimele Pfizer – VIDEO LIVE

22:03

UCIDEȚI X-UL LUI MUSK & BLACK OPS PENTRU JFK - ”Centrul pentru Combaterea Urii în mediul Digital” condus de un bolnav de ură ordonă operațiuni secrete murdare pentru înlăturarea lui Robert Kennedy Jr. și a rețelei X a lui Elon Musk

20:48

Prof. Dr. Nicholas Dima: Alegerile din America: Cu cine votam?

19:49

Revoltător: Activiștii LGBT fac un marș chiar de Sfântul Dimitrie pentru a cere legalizarea de urgență a “parteneriatului civil” între persoane de același sex

18:21

TELEFOANELE MOBILE și CANCERUL: Dovezi ale Toxicității Celulare. EXPERIMENT și STUDIU din 2024

17:45

25 octombrie 1944, eliberarea Ardealului de sub ocupația trupelor horthysto-naziste. CAREI, ULTIMA BRAZDĂ!

16:56

Simion și Ciolacu în finală. Ionuț Apahideanu, despre partidele “de dreapta”: Ați rămas setați pe cea mai puțin credibilă linie de atac împotriva lui Simion. Vă meritați soarta

15:00

Ion Cristoiu: Dacă e cu adevărat patriot, Nicolae Ciucă trebuie să renunțe în favoarea Elenei Lasconi

14:14

Elon Musk a devenit donator constant pentru Trump: Suma imensă pe care a donat-o șeful SpaceX

13:32

Andrei Gușă și-a anunțat candidatura la alegerile parlamentare