Studiu italian: „Superstructuri din familia grafenului” în sângele vaccinaților. FOTO: „Obiecte străine asemănătoare metalelor”, descoperite la 94% din probele de sânge ale persoanelor simptomatice care au primit vaccinul ARNm

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În eșantioane dintr-un studiu în care au fost implicate peste 1.000 de persoane care au dezvoltat simptome, un grup de cercetători italieni au descoperit „superstructuri din familia grafenului”.

Trei chirurgi italieni au realizat un studiu în care au analizat sângele de la 1.006 persoane care au dezvoltat simptome după ce au primit un vaccin ARNm de la Pfizer/BioNTech sau Moderna și au descoperit că 94% dintre eșantioane prezentau „agregate de eritrocite și prezența de particule de diferite forme și dimensiuni de origine neclară”, la o lună de la inoculare, relatează The Epoch Times, care prezintă studiul.

Eritrocitele sunt un tip de globule roșii care transportă oxigen și dioxid de carbon.

„Ceea ce pare destul de clar este că particule metalice care seamănă cu oxidul de grafen și, probabil, cu alți compuși metalici... au fost incluse în cocktailul pe care producătorii au considerat de cuviință să îl introducă în așa-numitele «vaccinuri» ARNm”, au scris autorii studiului în concluzii.

Un exemplu de agregat cristalin/lamelar complex și structurat, la o mărire de 120x.
 
Aici, într-o imagine mărită de 120x (mărire de 3x creată digital), (a) și (b) arată formațiuni tubulare care par a fi în stadii agregative diferite.


Franco Giovannini, Riccardo Benzi Cipelli și Gianpaolo Pisano sunt chirurgii care au fost autorii studiului (pdf), publicat pe 12 august în Journal of Vaccine Theory, practice, and Research (IJVTPR).

Detalii despre cazurile studiate.

Cercetătorii au spus că rezultatele lor sunt foarte asemănătoare cu constatările medicilor coreeni Young Mi Lee, Sunyoung Park și Ki-Yeob Jeon, în studiul intitulat „Materiale străine în probele de sânge ale perosanelor care au primit vaccinurile COVID-19”, dar că cei 1.006 de subiecți din studiul lor lor reprezintă „un eșantion mult mai mare.”

„S-ar putea spune că, exceptând metoda noastre inovatoare a microscopiei în câmp întunecat pentru a identifica obiectele străine asemănătoare metalelor din sângele celor injectați cu ARNm de la Pfizer sau Moderna, am repetat, cu un eșantion mult mai mare, analizele medicilor coreeni [privind sângele persoanelor vaccinate]”, au scris chirurgii italieni.

Sunt necesare studii suplimentare pentru a stabili natura exactă a particulelor descoperite în sânge și pentru a identifica posibile soluții la problemele pe care, în mod evident, acestea le cauzează.

Dintre cele 1.006 de cazuri, doar 58 de persoane au prezentat o imagine hematologică total normală la analiză microscopică.

Formațiuni tubulare evidente la o mărire de 120x în faza agregativă, imagine care arată morfologia lor complexă.

Cercetătorii au citat numeroase studii în susținerea descoperirilor lor, inclusiv tendința „binecunoscută” a fibrinei de a se forma în mănunchiuri, toxicitatea vasculară a proteinei Spike și alte efecte adverse.

Ei au ales patru cazuri și au analizat starea lor de sănătate pre și post-vaccinare, prezentând, în același timp, imagini microscopice în câmp întunecat.

„Afirmăm fără echivoc că cele 4 cazuri descrise în această serie sunt reprezentative pentru cele 948 de cazuri în care au fost găsite structuri și substanțe extrem de anormale”, au scris cercetătorii.


În acest caz, agregatul de particule capătă caracteristici cristaline; în plus, există o zonă de influență accentuată, aripi de fluture, context în care se formează o structură de tip cristalin.

„În concluzie, astfel de transformări bruște pe care le-am constatat în sângele periferic al 948 de pacienți nu au fost niciodată observate după inocularea niciunui alt vaccin în trecut, conform experienței noastre clinice. Tranziția bruscă, de obicei la o a doua injecție cu ARNm, de la o stare de perfectă normalitate la una patologică, însoțită de hemoliză, îngrămădirea vizibilă a globulelor roșii, împreună cu formarea unor conglomerate gigantice de structuri străine, dintre care unele se prezintă ca suprastructuri din familia grafenului, este fără precedent. Un astfel de fenomen nu a mai fost observat niciodată până acum după vreo vaccinare în trecut”, au declarat cercetătorii.

„Din experiența noastră ca medici clinicieni, aceste injecții cu ARNm sunt foarte diferite de vaccinurile tradiționale, iar în opinia noastră, producătorii acestora trebuie să vină cu clarificări despre ce anume este în aceste injecții și de ce există acolo.”

Din nou, la mărirea de 120x, figurile geometrice tind să se transforme în agregate extrem de complexe. 
 
Configurație fibro-tubulară bine închegată de structuri care pot fuziona, atingând dimensiuni de zece ori mai mari față de dimensiunea lor inițială.

„Potrivit experienței noastre colective și în opinia noastră profesională împărtășită, cantitatea mare de particule din sângele celor care au primit vaccinurile ARNm este incompatibilă cu fluxul sanguin normal, în special la nivelul capilarelor. Din câte știm, astfel de fenomene de autoagregare au fost documentate numai după ce injecțiile ARNm COVID-19 au fost autorizate pentru prima dată, apoi introduse obligatoriu în unele țări”, au scris autorii.

Oxid de grafen?

Oxidul de grafen este un tip de material „considerat bidimensional” și, de asemenea, „cel mai puternic material din lume” și cel mai mare conductor de electricitate și căldură, potrivit graphene-info.com.  

Medicul osteopat Sherri Tenpenny, care a anticipat despre reacțiile adverse la vaccin, consideră că aceste structuri metalice ar putea avea legătură cu cheagurile ciudate pe care îmbălsămătorii le-au descoperit, încă din pandemie, în cadavrele pe care le tratează.

„Orice s-ar găsi de fapt în vaccinuri, fie că e vorba de grafen, aluminiu, amiloid cristalin, fibrină dezintegrată, particule nanotehnologice foarte încărcate sau altceva, perturbarea sângelui demonstrată pe aceste diapozitive este devastatoare și indubitabilă, așa cum sunt și istoriile corespunzătoare ale pacienților implicați”, a declarat Tenpenny pentru The Epoch Times.

„Formațiunile constatate, de exemplu, în figurile 8, 16 și 22 reprezintă «globule roșii lipicioase» răspândite pe scară largă, care pot determina cheaguri oriunde în corp. Figura 22 este deosebit de înfricoșătoare, această probă find luată la numai două zile după a doua doză de vaccin Moderna”, a adăugat Tenpenny.
 
Figura 8

Figura 16
 
Figura 22


Cercetătorul James Thorp, care a analizat efectele adverse ale vaccinurilor COVID, crede că acest studiu ar putea răspunde la întrebări despre conținutul vaccinurilor și a împărtășit  Epoch Times unele dintre descoperirile și teoriile sale.

„Oxidul de grafen este o substanță artificială, foarte magnetică, cu utilizare pe scară largă. … Deși a fost descoperit pentru prima dată în 1859, oxidul de grafen are o utilizare comercială extinsă, în special în domeniul sistemelor de administrare a medicamentelor bazate pe nanotehnologie. Are potențialul de a se autoasambla în sânge printr-o varietate de potențiale mecanisme energetice”, a declarat Thorp pentru The Epoch Times.

„S-ar putea specula că oxidul de grafen din corpul nostru nu era prezent în urmă cu 30 de ani, dar s-a acumulat încet de-a lungul deceniilor de expunere, cauzând lipirea magneților și a agrafelor de corpul uman. Se speculează că energia electromagnetică provenind chiar din turnurile de antene și/sau WIFI ar putea stimula asamblarea oxidului de grafen și ar putea interfera cu câmpurile energetice proprii ale corpului”, a mai spus el.

Explicația potențială a ansamblurilor anormale

Thorp, fratele său, Kenneth Thorp, radiolog, și Paul Walker, inginer mecanic și electric, au publicat un studiu în trei părți (partea I, a II-a și a III-a) intitulat „Eter, câmpuri și dinamica energiei în corpurile vii” în Gazette of Medical Sciences.

Thorp este de asemenea de părere că obiectele similare unora metalice ar putea fi cauza cheagurilor ciudate pe care le-au constatat îmbălsămătorii.

„Vaccinul provoacă perturbarea și devierea energiei de la nivelurile apei, moleculare și celulare, de la procesele fiziologice de bază, [fiind direcționată] către producția patologică de proteine Spike. Acest lucru poate explica în mare măsură asamblarea anormală de substanțe în spațiul intravascular, inclusiv substanțele observate de Cipelli și colab., precum și proteinele pliate greșit care determină cheaguri de sânge, boala prionică, boala Creutzfeldt-Jacob, amiloidoză și nenumărate alte boli”, a spus Thorp.

De asemenea, Felipe Reitz, un biolog din Brazilia, a realizat analize de sânge periferic prin metoda live al persoanelor vaccinate făcând comparația cu sângele celor nevaccinați, folosind imagini termografice computerizate.

„Am observat că persoanele vaccinate prezintă unele modificări specifice în sângele lor și în circulația lor periferică cu o frecvență mai mare decât în cazul celor nevaccinați”, a spus Reitz pentru The Epoch Times.

Imagine microscopică în câmp întunecat a probelor de sânge.

„Observ persoane cu o doză, cu două doze, cu trei doze și cu patru doze. Persoane care au fost vaccinate cu 18 luni în urmă, cu 12 luni și cu 6 luni în urmă. Această modificare a probabilității este foarte importantă pentru a stabili numărul de injecții pe o anumită perioadă, deoarece am observat că determină gradul de severitate a reacției în organismul persoanei. Acest lucru ar putea explica de ce unii cercetători care folosesc aceleași instrumente și tehnici au rezultate diferite. Aceasta fiindcă că nu iau în considerare individualitatea, timpul de expunere și conținutul vaccinului. Toate aceste variabile nu fac decât să creeze dificultăți comunității științifice privind ajungerea la un consens, deși este corect ceea ce aflăm cu toții, dar constatările noastre individuale nu reprezintă adevărul total”, a spus Reitz.

„Comparația mea se bazează pe semne ale unui sistem imunitar compromis, indicații ale expunerii la radiații, modificări electrostatice ale sângelui, dimensiunea și numărul de trombocite, fibrine, infecții, substanțe chimice și structuri de cristalizare din probele de sânge și indicații privind prezența grafenului”, a mai spus acesta

Declarații oficiale

Pfizer a declarat pentru Reuters, în iulie 2021, că vaccinurile lor COVID nu conțin oxid de grafen.

„Oxidul de grafen nu este utilizat în fabricarea vaccinului Pfizer-BioNTech COVID-19”, a declarat asociatul principal al Pfizer, Global Media Relations.

James Smith, președintele și directorul executiv al Thomson Reuters, este membru al consiliului de administrație al Pfizer.

Potrivit unei fișe informative https://www.fda.gov/media/144638/download#page=2 emise de FDA, vaccinul Moderna nu conține oxid de grafen.

Moderna și Pfizer nu au răspuns solicitării de a face comentarii.
 
Citiți și Dezvăluiri bombă făcute de Moderna și AstraZeneca în Comisia COVID din Parlamentul European după întrebările puse de Cristian Terheș
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
  • Mircea Dragan 07.09.2022 22:27
    Hai sa le uram succes oitelor ascultatoare de se bucurau de statutul de intepat si intrau in mall, market si desigur la fisc sa-si plateasca darile. Moarte usoara!
  • mariusmioc 07.09.2022 22:47
    Andreas Noack dezvăluie primejdia hidroxidului de grafen din vaccinuri. A fost omorît (video)
    https://mariusmioc.wordpress.com/2021/12/03/andreas-noack-dezvaluie-primejdia-hidroxidului-de-grafen-din-vaccinuri-a-fost-omorit/
    Iubita lui Andreas Noack povestește despre moartea acestuia (video)
    https://mariusmioc.wordpress.com/2021/12/04/iubita-lui-andreas-noack-povesteste-despre-moartea-sa-video/
  • Gligor 08.09.2022 07:20
    Parerea mea e ca nu a fost omorat, dovada fiind ca nu exista cadavru, nu a existat inmormantare si ca prietena spune pe scurt ca a a fost omorat, insa la fel cred ca a fost "convins" sa nu mai fie vazut, sa nu mai apara in public sub nicio forma, iar el "a ascultat" deoarece i s-au creat conditii usor de indeplinit.
  • Mircea Dragan 07.09.2022 23:36
    Este perfect. Astia intepatii li se parea normal sa existe discriminare. Au gasit ce-au cautat.
  • Dac Timis 08.09.2022 02:15
    Desi sunt si eu ingrijorat de continutul real al "vaccinurilor" mARN, totusi articolul mi-a lasat un gust amar privind "cultura" autorului. Nu voi aminti decat ca grafenul este 100% carbon si nu e DELOC metal. Oxid, adica apare oxigenul.
  • Andri 08.09.2022 05:50
    Are sens ce spun autorii. Nu s-a spus ca grafenul e metal, ci se mentioneaza de structuri metalice asemenea grafenului.
    Dr Nagase vorbeste aici de continutul injectiei https://rumble.com/v11go0d-watch-dr.-nagase-reviews-images-from-covid-vaccines-shows-no-elements-of-li.html

    In injectii se gasesc metale ciudate, rare, care chiar nu su ce cauta acolo. De asemeni, aceste structuri, de indata ce incep sa se formeze, absorb metalele din sange. Deci cauciucurile nu sunt formate doar din oxid de grafen, ci si din metale. Despre asta a vorbit mai mult Mike Adams.
  • tempor1k 08.09.2022 09:16
    Tot pomeneam frecvent de începuturile expansiunii radiațiilor cu 2G, 3G, 4G și invizibila, intensa și foarte dăunătoarea poluare EMF.
    Să vedem ce dovezi științifice de prin 2010 au fost depistate în numai în sânge. Dar și ce reacții puternice din lumea medicala a continentului nord american au fost pentru stoparea dezvoltării radiocomunicațiilor și stăvilirea poluării EMF.
    Europenii nu aveau nici in clin nici în mânecă vreo intenție de a stăvilii EMF, din contra.

    DA, EMF din păcate este cel mai uriaș potențator și al schimbărilor climatice. Pana la sfârșitul secolului XIX singurele radiații electromagnetice erau cele naturale. De atunci până în prezent încărcătura atmosferică cu radiații no-ionizante ar trebui să dea serios de gândit și la perspectivele unui colaps atmosferic.

    Sa vedem cum europenii redescopera de fapt America!!! Vedem de fapt ca sângele vaccinat sau nevaccinat este același cu a oricărui om aflat sub EMF de acum 12 ani.

    https://magdahavas.com/electrosmog-exposure/mobile-phones-electrosmog-exposure/live-blood-cells-and-electrosmog/
  • kostas.ro1608 08.09.2022 09:36
    Sunt nevaccinat. Am prieteni vaccinati. La un moment dat in conversatie a aparut brusc subiecrul vaccinarii si am vazut groaza din ochii lor. Am schimbat imediat cursul conversatiei si din acel moment ocolesc acest subiect. Acesti oameni, care s-au increzut in guvern si au gresit, traiesc intr-o permanenta stare de frica. Imi pare rau pentru ei, ii compatimesc. Eu mi-am facut datoria, i-am avertizat inainte, dar ei au hotarat altfel.
  • aj 08.09.2022 23:50
    De ce italienii?Si de ce tocmai acum?Doar ei ne aratau sirurile de camioane cu cosciuge (vezi "revolutia" romana din 1989) si acele imagini Lampedusa tot cu cosciuge pregatite pentru "migranti" dar transformate peste noapte ca asteptind la Roma mortii de covid.
Ultima oră

18:38

Certificatul de naștere pe hârtie va fi eliminat în Republica Moldova - se va întocmi doar în format electronic. Noi acte de identitate după model european, cu date biometrice

18:34

Războiul Nebunilor: O bandă de scăpați de la Săpoca încearcă să distrugă Lumea

18:00

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

17:55

NewsMoldova: Constructorii drumurilor Bucovinei mai au o speranță legitimă după ultimul termen din procesul cu Gheorghe Flutur: aceea că Înalta Curte va sancționa graba Curții de Apel Târgu Mureș

17:30

Loreta Popa, un om dedicat primei sale iubiri: CUVÂNTUL! Interviu ActiveNews cu promotoarea Muzeului Național al Literaturii Române: ”Fără acces la educație copiii noștri nu vor mai fi în stare nici să se semneze, dar să citească”

17:12

George Simion: Vom anunța “un bloc comun, democratic”, cu 30 de partide, pentru locale, pentru a bloca actuala coaliție - “Suntem în plină lovitură de stat”

16:54

Luminița Arhire: PUIUL VOPSIT GALBEN-ALBASTRU, CU TREI TRANDAFIRI PE TÂRTIȚĂ

16:00

Prot. Dr. Ioan Lisnic: Personalități marcante din sudul Basarabiei care au votat Unirea cu Patria Mamă-România

15:11

Noi dezvăluiri despre atentatul de la Moscova: Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare decât cel anunțat oficial

14:45

Scholz îi face concurență lui Macron: ”Putin trebuie să-și retragă trupele din Ucraina”

13:25

Dependența de Jocurile Online face ravagii în rândul trupelor ucrainene

13:00

Strategii malefice de escaladare a conflictului

12:41

Ion Cristoiu: Presa română știe ce se petrece la Kremlin, dar habar n-are ce se petrece la CCR cu Ordonanța de urgență privind comasarea alegerilor

11:40

OMS urgentează țările să semneze Tratatul pandemic: ”O nouă amenințare pandemică va apărea - și nu există nicio scuză pentru a nu fi pregătiți”

11:26

Cel mai recent sondaj arată că AUR ar lua cele mai multe voturi de la tinerii între 18-35 de ani „dacă alegerile au loc duminica viitoare”