Robert F. Kennedy Jr.: Războiul psihologic din timpul pandemiei Covid și impactul acestuia asupra democrației - tehnicile de control al minții, totalitarismul tehnologic și experimentul Milgram trăit la scară globală

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Robert F. Kennedy Jr. spune adevărul despre răspunsul autoritar la pandemie, răspuns care continuă să amenințe democrația și libertatea așa cum le cunoaștem, scrie Dr. Joseph Mercola, într-un articol în care se referă la un interviu cu fondatorul Children’s Health Defense. Redăm mai jos un rezumat tradus al articolului sau:

Într-un interviu cu jurnalistul Kim Iversen, Kennedy explică modul în care complexul industrial militar folosește tehnici de control al minții și frica pentru a exercita controlul asupra populației.
Frica este inamicul, întrucât permite sistemelor totalitare să preia controlul asupra oamenilor, distrugând democrația în acest proces.
Deși democrația opune rezistență, tehnologia disponibilă acum este folosită pentru a controla comportamentul uman pe scară largă.
Democrația depinde de libera circulație a informațiilor, iar cenzura duce la totalitarism.

Robert F. Kennedy Jr. spune adevărul despre răspunsul autoritar la pandemie, răspuns care continuă să amenințe democrația și libertatea așa cum le cunoaștem. Acest lucru l-a costat prietenii, care au fost pierdute, și 40 de ani de contacte politice, ca să nu mai vorbim de pierderea veniturilor și a relațiilor de afaceri.

Însă amenințările la adresa reputației și credibilității sale – fiindcă mass-media a atacat atât persoana sa, cât și mesajul său – , nu se simt ca un sacrificiu, spune Kennedy, deoarece se simte chemat să susțină această cauză.

Trăim un experiment Milgram în lumea reală

Kennedy face parte dintre cei 30% din populație care a rămas sceptică față de narațiunea propagată în presa mainstream pe tot parcursul pandemiei. Însă majoritatea populației nu a fost, căzând pe deplin pradă fricii și propagandei care le-au fost vândute.

El face referire la un experiment condus de psihologul de la Universitatea Yale Stanley Milgram în 1962, în timpul căruia a testat limitele supunerii umane față de autoritate. Experimentul Milgram a fost realizat în urma procesului intentat nazistului Adolf Eichmann, care a folosit argumentul de apărare de la Nürnberg „befehl ist befehl”, care se traduce prin „un ordin este un ordin”.

Experimentul Milgram a arătat în mod clar că oamenii ar acționa împotriva propriei lor judecăți și ar face rău unei alte persoane un grad extrem, pur și simplu pentru că li s-a spus să facă acest lucru. A fost asociat cu proiectul secret MKULTRA al CIA, care a constat în experimente de control al minții, tortură umană și alte studii medicale, inclusiv cu privire la cât de mult LSD ar fi necesar pentru a „anihila mintea și a distruge conștiința”.

MKULTRA a fost doar unul dintre numeroasele experimente de control al minții efectuate de CIA în anii 1960 și 1970. Potrivit lui Kennedy:

CIA a realizat o mulțime de experimente cu universități, aproape 200 de universități din toată țara, cu implicarea de specialiști în științele sociale pentru a studia oamenii și comportamentul uman și au experimentat cu tot felul de metode precum medicamente psihiatrice, droguri psihedelice, LSD, tortură, privare senzorială și tot felul de mijloace pentru a controla nu numai indivizii, ci și populații întregi prin propagandă, frică, toate aceste lucruri.

Prin urmare, toate aceste universități au primit sute de mii și milioane de dolari de la CIA sau de la grupurile sub acoperire ale CIA pentru programe care se numeau MKULTRA. MK este codul pentru controlul minții. Deci, MK Dietrich, MKULTRA, MK Naomi, Operațiunea Artichoke, Operațiunea Bluebird și multe altele au avut legătură cu direcționarea de bani către universități pentru a studia controlul asupra comportamentului uman.

Cu toate acestea, chiar în timpul experimentului Milgram, 33% dintre oameni s-au ridicat și au ieșit din experiment, refuzând să-și încalce principiile etice.

Frica este inamicul

Frica este inamicul, deoarece permite sistemelor totalitare să preia controlul asupra oamenilor, distrugând democrația în acest proces, spune Kennedy. Este folosită în mod obișnuit de persoanele cu autoritate pentru a exercita un control suplimentar, de exemplu, prin ordinele de vaccinare obligatorie și prin lockdown-uri. Children’s Health Defense, fondată de Kennedy, a intentat peste 50 de procese, multe dintre referitoare la obligația vaccinării anti-COVID.

Oamenii trebuie să știe că nimeni nu își păstrează libertatea respectând regulile regimului totalitar. [Acest lucru] nu le va satisface nevoia lor de a ne controla. Doar îi va încuraja să facă lucruri și mai rele.

Vremuri fără precedent: tehnologia amenință democrația

Kennedy susține că ne confruntăm cu o situație cum nu a mai existat niciodată. Nu este vorba de faptul că democrația nu a fost amenințată și pierdută în trecut, dar acum instrumentele tehnologice permit o supraveghere pe scară largă:

Problema este că acum există aceste instrumente, aceste tehnologii pentru controlul comportamentului uman, pe care nu le-am avut niciodată înainte. Ambiția, intenția fiecărui regim totalitar din istorie este de a controla fiecare aspect al comportamentului uman – ceea ce spunem, gândurile noastre, tranzacțiile, mișcările noastre, tot ceea ce facem - dar ei nu au reușit niciodată să facă asta, pentru că nimeni, nici un guvern, nu a ajuns vreodată atât de departe cu supravegherea.

Dar astăzi avem sisteme de recunoaștere facială peste tot. Avem sisteme prin satelit. Bill Gates spune că sistemul său prin satelit, care cuprinde 61.000 de sateliți, va putea observa fiecare centimetru pătrat al Pământului 24 de ore din 24. Urmează adoptarea monedelor digitale, care înseamnă sclavie economică. De îndată ce se va întâmpla acest lucru, ne vom pierdem toate drepturile pentru că ei ne vor putea înfometa.

Și avem deja un exemplu în acest sens: în cazul unui protest al șoferilor de camioane, în Toronto, Trudeau a trimis oameni să vadă plăcuțele de înmatriculare ale acestora și apoi le-au fost înghețate conturile bancare. Așadar, eu nu și-au mai putut plăti ratele, nu și-au mai putut duce copiii la școală, nu au mai putut cumpăra mâncare pentru familiile lor. Niciunul dintre ei nu a fost acuzat pentru vreo infracțiune.

Cenzura distruge democrația

Kennedy spune că remediul pentru a opri controlul totalitar este democrația. Dar „tatăl meu a spus mereu că democrația este complet dependentă de libera circulație a informațiilor.” Dezbaterea deschisă, permisă în baza libertății de exprimare, duce la cele mai bune idei și soluții care permit unei țări și populației sale să prospere.

„Dacă se întrerupe fluxul liber al informațiilor și începe cenzura, pierdem singurul avantaj pe care îl avem. Și, desigur, odată ce începi să aplici cenzura, te afli pe panta alunecoasă către totalitarism.” În acest moment, ne confruntăm cu corupția instituțională, complexul militar-industrial fiind la cârmă.

Trebuie să ne luam înapoi democrația de la complexul industrial militar, care deține și presa, potrivit lui Kennedy.

Trăim în epoca cu privire la care ne-a avertizat Dwight Eisenhower la 17 ianuarie 1960... În discursul său de rămas bun, Eisenhower a ținut probabil cel mai important discurs din istoria Americii, în care i-a avertizat pe americani cu privire la apariția complexului militar industrial - agențiile de informații, Pentagonul și industriile asociate, în care a inclus birocrația științifică.

În acel discurs a vorbit despre birocrația științifică federală, adică NIH, spunând că ei ar fi autorii distrugerii democrației americane dacă le-am permite să facă asta... Apoi 11 septembrie a transformat America într-adevăr într-un stat al supravegherii, aflat la începuturile sale. Iar [pandemia de] COVID a finalizat sarcina.

… Misiunea CIA este să dezvolte o serie de noi războaie pe care le-ar duce America pentru a alimenta această mașină, antreprenorii militari, și uitați-vă ce s-a întâmplat în [pandemia de] COVID – 138 de companii au fost implicate în fabricarea și distribuirea vaccinurilor.

Toți sunt antreprenori militari. Pentagonul și Agenția Națională de Securitate au condus întregul răspuns la pandemie. Pfizer și Moderna nu sunt deținătorii adevărați ai acestor vaccinuri. Doar și-au pus etichetele pe ele, dar a fost un proiect al Pentagonului. Astfel, avem de-a face cu un complex industrial militar.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
  • Lykon 02.03.2023 01:35
    Din nou, felicitari si multumiri pentru traducerea articolului!
    Dintre toti cei care analizeaza si dezvaluie publicului ceea ce ni se intampla noua tuturor in aceste zile, literalmente apocaliptice, dl Kennedy are viziunea cea mai cuprinzatoare datorata resurselor organizatiei sale de informare si investigatie. Numai cine este prea naiv, prea comod intelectual sau are o atare agenda neaga faptul ca lumea astazi este sub cizma unei monstruase caracatite globale militaro-securista, Ceea ce candva, in vremuri demult apuse, constituia sistemul de aparare al fiecarui stat national -- armata si agentiile de securitate -- au devenit azi piese intr-un imens angrenaj global, suprastatal, guvernantii de facto ai lumii, emitatorii de politici si control al executarii lor. La Piovra globala dictatoriala care a subordonat progresiv, infiltrand absolut toate departamentele ce reveneau candva unei administratii guvernamentale civile la nivel de stat -- economie-finante, resurse-productie de bunuri, comert, sanatate, educatie-cercetare-tehnologii, intr-un cuvant -- TOTUL! Asa s-a si ajuns la mascarada "alegerilor democratice" din ultimele decenii prin care indiferent cine este alesul cetatenilor, in final iese cine "trebuie." Si indiferent ce promisiuni se fac in campania electorala, politica ulterioara este nediferentiat aceeasi, dictata de complexul militar industrial care planifica lumea pe zeci de ani in avans prin intermediul think tank-urilor subordonate.
    Deci "statul paralel global" e un fel de secret al lui Polichinelle. Doar diversi agenti, executanti loiali ai Sistemului, vin si pe aceste pagini sa ne boscorodeasca,
    spunandu-ne cum ca tot ce intreprindem cu "aliatii" este cea mai buna, mai justa, mai pragmatica si morala solutie pentru noi. Vai!
  • Lykon 02.03.2023 01:56
    Spre completarea celor spuse in postarea anterioara, adaug ca asa se face ca dl Kennedy, Dr. Mercola si altii sunt in topul "listei negre". Procesele intentate de ei criminalilor covidioti au fost castigate macar la nivel personal, deocamdata, nemernicii trebuind sa plateasca macar niste despagubiri consistente. E o lupta inegala, David versus Goliat, dar stim ca Dumnezeu nu e de partea lor, precis!!!
  • dejuan 02.03.2023 07:29
    "uitați-vă ce s-a întâmplat în [pandemia de] COVID – 138 de companii au fost implicate în fabricarea și distribuirea vaccinurilor.
    Toți sunt antreprenori militari. Pentagonul și Agenția Națională de Securitate au condus întregul răspuns la pandemie. Pfizer și Moderna nu sunt deținătorii adevărați ai acestor vaccinuri. Doar și-au pus etichetele pe ele, dar a fost un proiect al Pentagonului."

    "Fascismul corporatist-statal global care a fost construit în liniște în jurul lumii în ultimul secol" are si o harta:
    https://bailiwicknews.substack.com/p/organizational-chart-bank-for-international

    Guvernele fasciste iau ordine de la corporatiile private, in loc sa le ia de la popor. Cum ii dam jos?
  • Leonesse 02.03.2023 08:17
    Mulțumim că aduceți în discuție și astfel de subiecte care sunt față ascunsă a cabalei- controlul minții spre sclavia umană. MK Ultra e doar unul din programe, care nu a încetat în anii '70, continuă și astăzi. Industria americana de film și industria muzicala abundă de experimente de mind control. Cine sapă în culisele acestor industrii se va șoca cum sunt supuși actorii, cântăreții la un moment dat la diverse programe secrete de MK, ca să servească agenda satanică a cabalei. Dacă urmăriți doar o parte din episoadele despre Căderea Cabalei ale lui Janet Ossebaard, va veți mai lămuri. E tulburător.
  • Mars.60 Stefan 7649 02.03.2023 09:37
    The End of the World as we Know it – The Fall of the Cabal
    by Janet Ossebaard
    https://decentralizeverything.com/the-end-of-the-world-as-we-know-it-the-fall-of-the-cabal-by-janet-ossebaard/

    Part 1: THINGS THAT MAKE YOU GO HMMMMM…
    https://seed163.bitchute.com/ws4fMTn6yNc7/uWCEnegjL5Hl.mp4

    Part 2: DOWN THE RABBIT HOLE
    https://seed307.bitchute.com/ws4fMTn6yNc7/SSRhh1rMRa3V.mp4

    Part 3: THE ALIEN INVASION
    https://seed171.bitchute.com/ws4fMTn6yNc7/7tBpLFnO11xx.mp4

    Part 4: CHILDLOVERS EVERYWHERE
    https://seed177.bitchute.com/ws4fMTn6yNc7/xk6PFYQ5sJwN.mp4

    Part 5: CHILDREN ART & PIZZA
    https://seed307.bitchute.com/ws4fMTn6yNc7/otKauIrD8Ix5.mp4

    Part 6: MAJOR MEDIA MANIPULATION
    https://seed200.bitchute.com/ws4fMTn6yNc7/BtKtSsgjhvJU.mp4

    Part 7: WITCHES & WARLOCKS
    https://seed122.bitchute.com/ws4fMTn6yNc7/CG4TpPK7ToS4.mp4

    Part 8: BEYOND KINGS & QUEENS
    https://seed126.bitchute.com/ws4fMTn6yNc7/dbzGepADWG22.mp4

    Part 9: THE DAWN OF A NEW WORLD
    https://seed132.bitchute.com/ws4fMTn6yNc7/idOJzZF0Vp3p.mp4

    Part 10: THE RETURN OF THE KING
    https://seed306.bitchute.com/ws4fMTn6yNc7/U2xNuOx1oJg7.mp4

    Part 11: Meet the Cabal
    https://seed305.bitchute.com/ws4fMTn6yNc7/BRizDPuLs8c4.mp4

    Part 12: The Wrath of the Jesuit Council
    https://seed171.bitchute.com/ws4fMTn6yNc7/qY03ibT5QO6A.mp4

    Part 13: About the Russian Revolution, the Great Depression and WWII
    https://seed128.bitchute.com/ws4fMTn6yNc7/EFzCg9XW5I8G.mp4

    Part 14: The Protocols of Zion
    https://seed171.bitchute.com/ws4fMTn6yNc7/YYTLpdXdiEVh.mp4

    Part 15: Georgia Guidestones, Agenda 21, Agenda 2030, the UN, and the ‘Peacekeepers’
    https://seed122.bitchute.com/ws4fMTn6yNc7/uqRIoxRxua1b.mp4

    Part 16: Henry Kissinger, Population Policy, the UN and its many NGOs, the UN Population Fund, Population Control, forced abortions & sterilizations, and Planned Parenthood and Margaret Sanger.
    https://seed307.bitchute.com/ws4fMTn6yNc7/zzFRugqt06Vq.mp4

    Part 17: about the 5500 NGOs, connected to the UN, who do so-called charity work. Upon investigating their very own financial papers, we discovered that NGOs are nothing but the perfect business model to launder money (billions of dollars!), to avoid paying tax, and to invest in the Cabal’s main target: depopulation and world dominance.
    https://zbbb278hfll091.bitchute.com/ws4fMTn6yNc7/Awrt6vmFdYpw.mp4

    ..................................................................
  • Leonesse 02.03.2023 11:00
    episoadele au ajuns la numarul 27
  • dejuan ► Leonesse 02.03.2023 21:51
    Linkuri pana la 27?
  • INJECTIA FINALA 03.05.2023 12:16
    MARS.60 STEFAN 7649

    Multumim !
Ultima oră

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul

23:30

28 martie: Sfântul Cuvios Ilarion cel Nou, egumenul Pelechitului, Sf. Irodion, ucenicul Domnului și Sf. Ștefan Mărturisitorul, făcătorul de minuni

23:00

La Mănăstirea Paltin – Petru Vodă, maicile adună plante medicinale și le transformă în leacuri pentru lume. Cum puteți comanda - Reportaj VIDEO excepțional

21:50

A apărut revista „Familia Ortodoxă”, numărul din aprilie - Tema numărului: De ce suntem dezbinați? - FOTO

20:57

Internetul Corpurilor “va duce la dezvoltarea Internetului Creierelor” până în 2050 – studiu RAND Corporation, organizație strâns legată de Comisia Trilaterală – Apariția trans-omului: tehnologiile de augmentare umană

18:38

Certificatul de naștere pe hârtie va fi eliminat în Republica Moldova - se va întocmi doar în format electronic. Noi acte de identitate după model european, cu date biometrice

18:34

Războiul Nebunilor: O bandă de scăpați de la Săpoca încearcă să distrugă Lumea

18:00

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

17:55

NewsMoldova: Constructorii drumurilor Bucovinei mai au o speranță legitimă după ultimul termen din procesul cu Gheorghe Flutur: aceea că Înalta Curte va sancționa graba Curții de Apel Târgu Mureș

17:30

Loreta Popa, un om dedicat primei sale iubiri: CUVÂNTUL! Interviu ActiveNews cu promotoarea Muzeului Național al Literaturii Române: ”Fără acces la educație copiii noștri nu vor mai fi în stare nici să se semneze, dar să citească”

17:12

George Simion: Vom anunța “un bloc comun, democratic”, cu 30 de partide, pentru locale, pentru a bloca actuala coaliție - “Suntem în plină lovitură de stat”

16:54

Luminița Arhire: PUIUL VOPSIT GALBEN-ALBASTRU, CU TREI TRANDAFIRI PE TÂRTIȚĂ

16:00

Prot. Dr. Ioan Lisnic: Personalități marcante din sudul Basarabiei care au votat Unirea cu Patria Mamă-România

15:11

Noi dezvăluiri despre atentatul de la Moscova: Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare decât cel anunțat oficial

14:45

Scholz îi face concurență lui Macron: ”Putin trebuie să-și retragă trupele din Ucraina”