Profețiile scrise și nescrise ale lui Soros: Trebuie să cenzurăm internetul, să plusăm pe ”încălzirea globală”, să finalizăm războiul din Ucraina, să facem pace cu China și să punem capăt democrației odată cu Marea Resetare

De Alesandru Anghel  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Miliardarul George Soros a publicat recent un editorial în care scrie despre noul val reprezentat de Inteligența Artificială (IA), despre „schimbările climatice” cât și despre războiul din Ucraina, transmite agenția Știripe Surse. Omul de afaceri globalist susține că Ucraina o să câștige războiul, iar soldații lui Zelenski ar putea viza Crimeea în contraofensivă. De asemenea, atrage atenția Soros în editorialul publicat de platforma internaționalistă Project Syndicate, regimul lui Vladimir Putin ar putea lua sfârșit. De asemenea, și democrația.

Trăim într-un moment de policriză, spune nonagenarul George Soros citându-l pe istoricul Adam Tooze care a descoperit apa caldă odată cu acest termen. De altfel, miliardarul și afirmă că planeta se va încălzi destul de tare, cam cu 2,6 grade, prin 2100.

Vedeți și O ”știre falsă” pe care vă recomandăm să nu o citiți - Forumul Economic Mondial: Trebuie să reducem numărul de mașini cu 75% până în 2050. DOCUMENT

Soros: „Policriza are mai multe surse. În opinia mea, principala sursă a policrizei care afectează lumea de astăzi este inteligența artificială. Schimbările climatice ocupă locul al doilea, iar invazia rusă în Ucraina se califică drept a treia. Lista este mult mai lungă, dar mă voi concentra pe aceste trei. Acest lucru ar trebui să ajute la reducerea confuziei.”, susține acesta cu aerul lui profetului din Dămăroaia, Silviu Brucan.

Interesant de subliniat este că, după ce au creat Inteligența Artificială, miliardarii lumii, cu George Soros între ei, fac pe proștii că nu știu cum să o controloze. „Inteligența artificială se pricepe foarte bine să producă dezinformare și falsuri profunde și vor exista mulți actori rău intenționați. Ce putem face în această privință?”, se întreabă cu naivitate prefăcută globalistul-șef. Răspunsul e simplu: cenzură totală, ce altceva putem să facem?...

Citiți și Oficial OMS: Trebuie să ne concentrăm pe restrângerea libertăților individuale în cazul unei noi pandemii

Redăm alte câteva extrse din materialul clientului, potrivit surselor citate:

„În întreaga lume, oamenii trăiesc din ce în ce mai mult cu sentimentul că se întâmplă prea multe, prea repede. Printre principalele surse ale acestei angoase crescânde se numără ascensiunea inteligenței artificiale, schimbările climatice și războiul Rusiei în Ucraina - fiecare dintre acestea necesită o atenție urgentă din partea factorilor de decizie și a liderilor politici”, afirmă George Soros, pe portalul sponsorizat chiar de el, Project Syndicate.

Războiul din Ucraina

„Acest lucru ne aduce la cea de-a treia componentă a policrizei. Invazia rusă în Ucraina a reprezentat un șoc negativ pentru întreaga lume, perturbând aprovizionarea cu alimente și provocând realinieri geopolitice majore. Acestea fiind spuse, rezultatul real este mult mai bun decât s-ar fi putut aștepta. Armata ucraineană a opus o rezistență eroică și, cu un sprijin puternic din partea SUA și a Europei, a întors lucrurile. Armata rusă s-a dovedit a fi un tigru de hârtie, prost condusă și complet coruptă. Grupul Wagner, o armată privată de mercenari, a sprijinit invazia pentru o perioadă, dar în cele din urmă, nici ei nu au reușit să învingă Ucraina.

Drept urmare, Ucraina este acum pregătită să lanseze un contraatac imediat ce i se va livra tot echipamentul promis de Occident. Biden a fost chiar de acord ca Ucraina să primească avioane de luptă F-16.

Cred că contraatacul va fi un succes. Ținta va fi Peninsula Crimeea, baza de operațiuni a marinei rusești. Prin distrugerea podului terestru deja deteriorat cu Rusia, Ucraina ar putea transforma un activ strategic într-un pasiv strategic, deoarece Crimeea nu are apă. Cu podul terestru distrus, Crimeea va depinde de Ucraina pentru apă”, arată Soros.

Regimul lui Vladimir Putin

„Multe părți ale Federației Ruse sunt deja supărate pe regimul despotic al președintelui Vladimir Putin, iar această evoluție le-ar putea determina să îl respingă cu totul. Visul lui Putin, un Imperiu rus reînviat, s-ar putea dezintegra și nu ar mai reprezenta o amenințare pentru Europa și pentru lume.

Sfârșitul războiului din Ucraina va fi un șoc pozitiv pentru lume. Acest lucru ar putea oferi o oportunitate pentru Biden de a reduce tensiunea dintre SUA și China, care se află la rândul ei în mijlocul unui declin economic care l-ar putea face pe președintele Xi Jinping mai receptiv la o acomodare cu SUA.

Biden nu urmărește o schimbare de regim în China; tot ceea ce dorește este să restabilească status quo-ul în Taiwan.

O înfrângere a Rusiei în Ucraina și o diminuare a tensiunilor sino-americane ar putea crea spațiu pentru ca liderii mondiali să se concentreze pe combaterea schimbărilor climatice, care amenință să ne distrugă civilizația. Dar există doar o cale îngustă și sinuoasă care duce la acest rezultat.

Așadar, este potrivit să folosim un semn de întrebare pentru a ne întreba dacă democrația poate supraviețui policrizei", conchide cu schepsis omul de afaceri globalist.

Ați înțeles, desigur: să nu vă mai așteptați la vreo democrație, după război. Că vine „Marea Resetare”.

Vedeți și BOMBĂ! UE și OMS anunță un sistem global de certificate COVID pentru vaccinuri: ”Va contribui la facilitarea mobilității globale și la protejarea cetățenilor din întreaga lume împotriva amenințărilor actuale și viitoare”

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (11)
  • meandmcgee 07.06.2023 20:57
    AN, nu stiu unde sa postez dar este un "must see"
    https://www.brighteon.com/ba24efe8-fec0-4b03-8b09-7a6540292ac2
    numai bine.
  • Patriot Roman 07.06.2023 23:04
    Deci soros asa crede..O infrangere a Rusiei in Ukraina. Cind rusii i-au batut cu Wagnerul mai mult decit cu armata regulata..Tot planul lui soros e fantezie! Biden nu urmareste schimbare de regim in China..Daca reusesc sa invinga Rusia, China vine la rand! Ca sa folosesc termeni din tenis, soros e copil de mingi. Jucatorul al mai greu mondial este rotsch child si asociatii lui,restul toti mai mici ca putere si subordonati lui. E greu de crezut ca Ukraina poate vreodata invinge Rusia,cind rusii au rakete Kinjal si avioane de generatia a 5 a, ei fiind si fabricanti.Doar SUA si China mai fac avioane de gen. a 5 a.Nici macar Germania si Japonia care in WW2 au fost superputeri militare si in aviatia militara de varf n-au asa cv. azi. De fabricat nu mai vorbesc.
  • Brick 07.06.2023 23:33
    Soros si Kissinger sunt in curs de teleportare din lumea asta. Sper sa-l convinga pe Schwab ca sa le fie insotitor de nadejde.
  • Wolf Edmond 08.06.2023 08:44
    Nu ei sunt adevărații șefi. De asta trebuie luați în serios și reacționat ca atare. Când Soroș pune la îndoială continuitatea democrației care oricum e mai mult de fațadă în acest moment, nu se referă la înlocuirea parlamentului cu un dictator care va spune „Statul sunt eu” cum afirma Ludovic al XIV-le ci se referă la faptul că societatea va fi condusă și obligată să facă ce i se cere cu armata și jandarmeria pe străzi, cu militari înarmați până în dinți și cu fețele acoperite de viziere obscure pentru ca să nu se știe cine a dat în noi, cu limitarea deplasării, cu vaccinare obligatorie și cu portofelul digital care va avea inclusă în el și lista noastră săptămânală de cumpărături dar care nu va fi făcută de noi ci de alții care ne vor stabili nevoile.
  • Carbid ► Wolf Edmond 08.06.2023 12:33
    Așa este!!
  • Nonamenovax 12.06.2023 14:35
    Doamne-ajuta...
  • Nenea Iancu 08.06.2023 00:18
    La vârsta lui, moftangiul S-o Ros ar face bine să se gândească la schimbările cliSmatice...
  • Just Talented 08.06.2023 00:38
    Treziti hodorogu si spuneti-i ca nici nu va vedea si nici nu va prinde nicio NWO. Si nici ceilalti din gasca lor
  • Corina George 08.06.2023 12:50
    oricum ai citi numele acestui SOROS de la început sau de la coada tot SOROS rezulta. Interesant este citi pun botul la matusalemicul ce ii scrie gindurile alții pentru ca este senil demult și ud între picioare. Cum se face ca tot un evreu avea sa ne aducă în poziția de umili? Doar Cristos ce nueste adevărat pentr evrei este poate singurul care lumea îl iubește cu adev arat. Dar el este omorit de sorosi multi în acești 2000 de ani. Mai de unazi spunea unul ca L-auinventat pentru a ne asupri. Pare logic pina la un punct. Cu cit au luptat sa îl doboare cu atit mai mult EL EXISTA> Razbaoie mondiale nu? Pai ce spune domnule SOros Cartea neagră a comunismului? CE spune? PRimele propoziții amintesc ca după cel de-al doilea război mondial pe timp de pace în țările proaspăt populare au fost omoriti peste 100 de milioane de oameni. Prin deportări, treime, internări în pavilioane psihiatrice prin tot ce se putea. SI spun asta pe cine unul ca Janoș Kadar era evreu. Dar la noi> Saul Brkner devenea Silviu Brucan. Burah Teoscovici era de fapt Teohari Georgescu. Gershwinn era Gh. Apostol, Nicolsky era Goddberg, Leonte Răutu era Oingenstein , Ana Robinson era Ana Pauker , Vasile Luka și alți catâri veniți de prin părțile Turciei dar cu limba ebraica ne supuneau după gândirea marxist leninistă. Ce importanta avea mișcarea legioanra singura care a luptat împotriva lor și care au murit cu ei de git? Mă uit cu cita nesmitire spune cum ne vrea binele. Lumea este din ce în ce mai idoata și guvernata de verbul " A AVEA." De aici toate cele nu golit iubea spirituală c are te face liber în a nu avea a nu exista a nu înfăptui. Toți vor lux sa fie boieri vor miscarri sociale nu pentru binele lumii ci sa ia locul la masa bogatilor. Priviți la politicieni sau în ziua de azi cine nu toți se solidarizează cu protestul profesorilor. Orice renunțare va duce la sclavie. Pentru un serviciu un job bun iei vor omori și mama... De aici un destoinic bandit ca acest Soros știe bine psihologia socială și gândurile ascunse ale falșilor creindciosi care se uita mai mult la filme porno decit sa citească "PSALMII>" acesta este adevarul și ne ascundem după deget. Aceasta satana de Soros știe bine unde suntem cum am intrat în consumerism în business . S-a uitat ca atunci cine nu mai are importanta banul și ierarhizarile începe Creația. O creație care nu mai are rost pentru ca sint promovați cei care vor sa fie speciali nu ca vor drepturi anume asociația cum sa te satisfaci singur de LGBTQ. Ue? și-a bătut joc de noi. Cum tu ca popoare sa nu vezi cum au schimbat regula jocului în timpul jocului? Cum/ Văd cum Orbán al Ungariei sau Andrei Șerban spun lucrurilor pe nume. atentionind cum suntem distruși și nu facem decit sa acceptam prin tăcere și demonstrații în fata televizoarelor. Soros nu este prost iar noi dormim pe noi. Sa fi fost prosti Rușii , uNgurii și China ca i-au interzis intrarea în țările lor al acestui diavol? NU>
  • Rusi 08.06.2023 14:33
    Acestei lichele ii este frica de China? De ce ii este frica de aia nu va scapa.
  • Emil_m 09.06.2023 21:35
    Nu se deschide pagina platforma internaționalistă Project Syndicate. as fi vrut sa pot citi acolo respectivul editorial.
  1. Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

  2. Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

  3. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  4. Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

  5. Un avion F-16 condus de inteligență artificială a efectuat primul test de luptă aeriană în fața unui pilot uman. Cine credeți că a câștigat?

  6. A murit Naomi, celebrul cântăreț transsexual. În cinci zile urma să împlinească 47 de ani

  7. Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

  8. Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

  9. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  10. Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

Ultima oră

14:56

”Tabula Traiana”, mesajul scris în piatră al Împăratului Traian, rezistă pe malul Dunării de aproape 2.000 de ani

13:05

Vocea lui Guterres a fost în sfârșit auzită. SUA au spus ”NU” aderării Palestinei la ONU

12:40

A murit Naomi, celebrul cântăreț transsexual. În cinci zile urma să împlinească 47 de ani

12:26

Un avion F-16 condus de inteligență artificială a efectuat primul test de luptă aeriană în fața unui pilot uman. Cine credeți că a câștigat?

12:01

Marinar în stare de inconștiență, pe o navă din Sulina

11:43

Candidatul prezidențial Răzvan Constantinescu, în dialog cu bucureștenii, în parcul Herăstrău, ora 15:30

11:34

Ion Cristoiu: Și dacă tot ce s-a întâmplat cu Cătălin Cîrstoiu în ultima vreme ține de o strategie electorală?

08:00

20 aprilie: Sfântul Ierarh Teotim, episcopul daco-roman al Tomisului; Sfântul Anastasie Sinaitul; Sfântul Apostol Zaheu

23:00

Monahul Filotheu Bălan: Elemente istorice și melurgice ale Acatistului Bunei Vestiri. Autorul inițial al Imnului Acatist este pînă astăzi necunoscut

22:30

Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

21:48

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

21:27

Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

20:55

Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

19:06

Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an