Profeția Părintelui Justin confirmată de creatorul Cardului de sănătate cu cip: Este instrumentul Big Brother! Lucian Duță, fostul președinte al CNAS, a dezvăluit cum a fost instrumentat de SRI și că scopul cardului nu a fost niciodată sănătatea românilor

De ActiveNews  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Lucian Duță, a acordat un interviu pentru Realitatea Tv. În cadrul interviului, acesta a vorbit despre cardul de sănătate impus românilor, precizând, de fapt, motivul real pentru care a luat naștere: inventarierea, urmărirea și controlarea întregii populații a României; controlul total. Duță a confirmat practic o profeție a Părintelui Justin Pârvu care avertiza la data creării cardului de sănătate că acesta este un instrument al „Big Brother” care trebuie refuzat. Așa s-a și numit cartea publicată atunci de Mănăstirea Petru Vodă și Asociația Civic Media: Dictatura Biometrică - cipul controlului total.
 
"Anii trecuți, odată cu apariția pașaportului biometric, s-au strâns un milion de semnături care s-au înmânat autorităților. Am cerut referendum împotriva oricărui act electronic, dar nu am fost ascultați. Cine vrea să își pună cip nu are decât; noi vrem doar să ni se ofere alternativa de a putea păstra actele simple pe care le-am folosit și până acum și de a nu fi obligați să folosim carduri electronice de sănătate pentru a merge la o farmacie sau la un doctor. De aceea se cere tuturor fiilor acestui neam, indiferent ca este țărănist, democrat sau socialist – să răspundă împotriva acestor măsuri de control total al populației, de instaurare a unui stat polițienesc. Să ne unim în dragoste și armonie, ca să putem ieși de sub jugul erei electronice”, a fost unul din mesajele publice transmise de Părintele Justin Pârvu.
 

”Viclenia vrăjmașului e mai mare conform cu vremurile în care traim. El are mii de ani de experiență și e normal să își desăvârșeasca metodele de ispitire a lumii”, atragea atenția Părintele Justin, într-o discuție cu privire la cardul de sănătate.  La întrebarea Cu cardul de sănatate cum e bine să procedam, că se trezește omul cu el la poștă și trebuie să semneze pentru el? Părintele a răspuns clar: „Nu îl primim deloc. Nu semnați pentru el, ci îl trimiteți prin postă de unde a venit. Trebuie să fie un act de mărturisire al nostru și este și pentru ei o ocazie sa vadă că poporul se opune în masă”, a raspuns atunci Părintele Justin, citat și de Reporterul.ro.

 
Mănăstirea Petru Vodă a Părintelui Justin a publicat și argumentele clare pentru care trebuie refuzat Cardul de sănătate. Starețul Mănăstirii lăsat de Părintele Justin, Arhimandritul Harition Negrea, a vorbit la rândul său despre aceasta problemă, la fel ca și Monahul Filotheu Bălan, chiar la dezbaterea publică pe această temă, organizată de formă de către autorități, acum 11 ani.
 
Confirmarea fraudei Card-Big Brother devine publică de 1 iunie, ziua Sfântului Justin Martirul și Filosoful, dar și ziua copilului, când autoritățile s-au gândit să facă un cadou otrăvit copiilor: vaccinarea lor cu un ser experimental și în același dozaj cu cel injectat adulților. Dezvăluirile lui Duță sunt extrem de grave și arată că de fapt Sistemul nu a urmărit niciodată prin crearea cardului cu cip electronic beneficiile românilor în ceea ce privește sănătatea lor ci doar urmărirea lor cât mai bună: reinstaurarea statului polițienesc. Ce ne-ar face să credem că acum, prin campania de vaccinare, același Sistem ar vrea binele românilor?
 
 
 
 

Lucian Duță a spus totul despre cardul de sănătate. Fostul șef al CNAS a spus care este, de fapt, menirea lui

Lucian Duță, fostul președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, a declarat că acest card de sănătate pe care românii îl au a fost introdus drept cal troian al sistemului Big Brother, scrie Capital.ro. În plus, de-a lungul deceniului scurs de la crearea cardului au existat informații că baza de date a tuturor românilor a fost accesată de servicii secrete străine, în speță din SUA, Israel și Rusia.

”Acest card de sănătate este rezultatul unui compromis pe care eu am fost nevoit să-l fac în 2010, pentru că acest card de sănătate nu se putea face fără baza de date a cetățenilor din România.

Cu alte cuvinte, nu existau în acel moment baze de date agregate referitoare la toți cetățenii din România. Și vă spun și de ce, pentru că serviciile speciale, vorbim aici SRI, SIE, „Doi și-un Sfert”, Armată, sistemul de justiție nu erau de acord să dea acele date personale despre acei angajați din motive pe care unii le înțeleg, alții nu le înțeleg.

 

Să spunem de sistemul de justiție, vă dau un exemplu: nu convine nimănui să avem datele personale ale unui procuror sau ale unui judecător, care, să fac o paranteză, fiecare poate avea o cădere nervoasă și apoi să poată reveni în câmpul muncii recuperat.

Ce se întâmplă cu un cetățean care la un moment dat este șantajat cu: „domnule, tu ești nebun!”, nefiind convenabil sistemului?” s-a întrebat retoric medicul.

”Am fost folosit”

Lucian Duță a mai spus că a fost folosit de persoane din vârful SRI pentru a forța celelalte sisteme care nu doreau să dea bazele de date. Acesta a mai spus că CNAS a fost folosită ca un cal troian.

”Am fost folosit de persoane de la vârful SRI, Coldea, Maior, alți generali, în sensul că, sub pretextul de a anula frauda din sistemul de sănătate, să forțăm celelalte sisteme despre care v-am spus că nu voiau să dea bazele de date, să le pună împreună cu cele civile.

Cu alte cuvinte, casa de sănătate a fost folosită ca un cal troian în curtea celorlalte servicii, în curtea structurilor militarizate, armatei, sistemul de justiție, pentru a-i forța, sub acest deziderat nobil, să dea acele baze de date” a relatat chirurgul.

Cum s-a ajuns aici

Medicul chirurg a povestit cum a ajuns în mijlocul acestei probleme. El a spus că un general care fusese adjunct SRI s-a prezentat la el și i-a povestit despre importanța unirii bazelor de date.

 

”La mine s-a prezentat foarte devreme un domn general care fusese adjunct la SRI, abia ieșit la pensie, generalul (Dumitru n.n.) Zamfir, împreună cu doamna (Irina n.n.) Socol, iar domnul general mi-a ținut o întreagă teorie despre necesitatea unificării bazelor de date, este un deziderat foarte exact și foarte dorit de SRI pentru a face un așa-zis sistem „Big Brother”.

Cu alte cuvinte, sistemul „Big Brother” de la SRI, cel de monitorizare a populației, nu se putea face niciodată în absența sistemului informatic de la CNAS. Parctic, ei au transplantat și au replicat acest sistem în mod ilegal și l-au folosit la un moment dat.

 

Am și fost dus atunci și am avut întâlnire la sediul lor și cu domnul Maior și cu domnul Coldea, nu era nicio chestiune ascunsă”, spune el.

Guvernul României a spus minciuni la Bruxelles

Fostul președinte al CNAS spune că sistemul Big Brother a fost făcut în urma minciunilor pe care Guvernul României le-a spus la Bruxelles.

”Cu alte cuvinte, fondurile României au fost accesate de Guvernul României pentru a face două proiecte care se numesc „SIIC Analytics” și „SII Infrastructură”, adică sistem informatic integrat. Adică interconectarea tuturor bazelor de date, astfel încât ministerele importante să aibă acces la date în timp real. Pentru asta a dat Bruxelles-ul banii, pentru a face un sistem integrat civil și public în subordinea guvernului” completează fostul șef al CNAS.

Traian Băsescu, implicat în această poveste

Lucian Duță mai spune că fostul președinte Traian Băsescu știa parțial de această afacere, având în vedere că el a fost cel care a cerut în CSAT serviciilor să accepte proiectul cardului de sănătate.

”Sigur că știa, la un moment dat, din ce știu eu, după ce s-au întâmplat lucrurile despre care v-am spus, în ședința CSAT s-a spus că pentru îndeplinirea acestui deziderat să fie date bazele de date de la servicii. Cea mai mare suspiciune era că atunci când dau datele vor descoperi ofițerii acoperiți pe care îi vor vedea cei de la SRI. Aici am picat eu. Dacă ar fi aflat Traian Băsescu nu aș mai fi ocupat scaunul ăla, nu aveam susținerea lui, nu aș fi avut protecția lui. Dacă știa mai multe, nu m-ar mai fi ținut”, mai spune el.

Cum funcționează sistemul

Lucian Duță a spus că ”Acest sistem „Big Brother”, practic, după ce sunt adunate toate datele, aceste baze de date, el avea nevoie de o structura cibernetică. Ca să funcționeze, ca să poată fi pus în funcțiune, în afară de bazele de date, avea nevoie de o structură cibernetică, un motor se numește, pe care nu-l fac, aparent, decât două firme mari din lume: americanii și Cambridge Analytica.”

”Aceste motoare, practic, în momentul în care corelează bazele de date, acestea despre noi, cu tot ce există în sondarea internetului despre noi, practic cu un singur click, toată viața dvs. poate fi expusă instantaneu, inclusiv lucruri mult mai subtile și mult mai neplăcute. Absolut, aici nu-i vorba că accesezi starea de sănătate a fiecăruia dintre noi și este vorba despre viața privată. Aceste motoare pe care, repet, noi am fost și am spus că sunt pentru Guvernul României la Bae Systems.
Ele sunt folosite pentru uz militar, exact. Și atunci, această firmă englezească nu putea să vândă aceste motoare decât cu acordul Marii Britanii, unde trebuie să declari cine este beneficiarul, ori noi am declarat că beneficiarul este Guvernul României, că de aia am luat fonduri europene.”, spune el.

Medicul spune că sistemul funcționează perfect și că a fost făcut pe bani europeni.

”Și ceea ce este și mai grav este că SRI a finalizat acest proiect acum doi ani de zile și conform angajamentelor legale pe care le-am luat la Bruxelles, el trebuia să-l predea guvernului. O să mă întrebați cui anume de la guvern, tocmai de aia guvernul nu a făcut nicio structură specializată pentru a prelua acest „Big Brother” pentru a le da celor de la SRI posibilitatea să-l păstreze. Astfel încât am ajuns în următoarea stare de fapt: sistemul funcționează perfect, a fost făcut pe bani europeni” mai spune medicul.

Cine a creat acest sistem

Lucian Duță a mai spus că persoana care a creat sistemul Big Brother deghizat în card de sănătate este Generalul (Gabriel n.n.) Stătescu.

”Este un ”copil” crescut de generalul Dumitru Zamfir, care a fost directorul IT în SRI. El a coordonat în mod direct proiectele de la CNAS. Dl general Stătescu este cel care a coordonat, din punct de vedere tehnic, și a premeditat cele două proiecte, de la CNAS și de la SRI, bazele de date, sistemul medical informatic, astfel încât acesta să poată fi transferat și să fie compatibil mai departe cu acel sistem „Big Brother”, pentru că tot proiectul și caietul de sarcini de la SRI, știu sigur, a fost coordonat și implementat tot de domnul general Stătescu și este o întâmplare, desigur, că sistemul „Big Brother” și licitația CNAS sunt făcute de aceleași firme românești – respectiv Siveco, pentru că acolo unde apare domnul general Stătescu, apare automat și Siveco”, spune el.

Concluzia fostului președinte CNAS

La final, Lucian Duță spune că este neplăcut să îți dai seama că ai fost folosit pentru ”extragerea unor lucruri extrem de sensibile de la celelelalte servicii de informații, să știți că eu am fost la tot felul de întâlniri la care au vrut să mă cunoască și ceilalți de la celelalte servicii și se uitau la mine foarte suspicioși”.

”M-a adus dl general (George n.n.) Voinescu. Pentru că cei de la celelalte servicii nu erau de acord și au vrut să mă vadă și să mă asculte. Practic, eu am fost folosit pentru o treabă care la final se dovedește că ne afectează pe toți. Chestia asta o regret și, pentru că m-ați întrebat, dacă aș lua-o de la capăt, m-aș gândi de două ori”, mai spune el.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

PREȘEDINTELE IRANULUI UCIS. ȘTIREA ȘI VIDEO ÎN DIRECT DIN ZONĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • Orizont 01.06.2021 14:25
  Dezvaluiri extrem de grave !
  Renuntati imediat la mizeria sistemului securist ! Mergeti si predati card-ul la CNAS sau dati-i foc ! Explicati cunoscutilor cum sunt spionati prin acel motor de acces si corelare cu activitatea privata de pe internet !
 • Orizont 01.06.2021 22:26
  https://www.cotidianul.ro/statul-de-drept-la-pielea-goala/

  "Dezvăluirile făcute de medicul Lucian Duță, fost director al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, pot fi scotite între cele mai spectaculoase din cîte au fost făcute în ultimele trei decenii. Din cîteva mărturisiri susținute cu probe, întreg sistemul mafiot din România, conceput în jurul bugetului public pentru domeniul sănătății, este lăsat la pielea goală. Mafioți, criminali, politicieni corupți, un mecanism jecmănitor pentru populație și asistați, totul jumulit cu sprijinul SRI, al guvernanților, cu știința președintelui Traian Băsescu, al ambasadei SUA (dar și al altor ambasade de țări europene), dar mai ales cu amestecul pînă-n gît al așa-numiților Big Pharma a ieșit la iveală. A apărut mai mult întîmplător, așa cum au ieșit la iveală învîrtelile și vacanțele de lux ale lui Florian Coldea, cînd un ins folosit la greu de SRI, adică Sebastian Ghiță, beneficiar important al acestor colaborări intestine, n-a mai suportat și l-a dat în vileag pe generalul ajuns mare profesor pe la diverse universități (ciupite și ele de SRI)."
 • INJECTIA FINALA 07.02.2022 09:45
  EI vor sa ne ucida !
  Suntem in legitima aparare !

  Stapanii lumii si'au soptit in barba:
  Schimba'vom rostul lumii si'a ei soarta
  Viermii nerozi distrug si polueaza
  Le'om aplica o lectie de groaza

  Sunt mult prea multi, ne murdaresc planeta
  Chiar daca s'ar plimba cu trotineta
  Afirma, sus si tare, ca Dumnezeul lor
  L'a'ncoronat pe om rege'al fapturilor

  Nici vorba ! E inutil tot omul
  Mai valoros este chiar pomul
  Sta supus in pamant, da roade
  Omul naste copii, consuma, roade

  Oroare ni'i Copilul, absurda aratare
  Prin vaxx si prin testare
  Vom stinge viata lumii
  Fi'vom mai cruzi ca hunii

  Innegurand vazduhul, tepusele letale
  Vor gauri toti viermii care ne stau in cale
  Vom nimici un maxim, iar restul s'o sapune
  Deveniti animale de jug pe pasune

  Elita sa traiasca, ca ea nu polueaza
  Doar lasa peste tot draceasca cacareaza
  Dar intr'o zi, toti robii ajunsi la disperare
  Dreptate isi vor face.Legitima aparare !
 1. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

 2. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

 3. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

 4. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

 5. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

 6. Eurovision câștigat de o ARĂTARE într-un nou afront homosexualist asupra muzicii și bunului simț

 7. Artistul ieromonah Savatie Baștovoi despre cei ”21 de rabini”: ”Nu filmul, ci CARTEA este forma cea mai potrivită de predică”

 8. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (II) - Starea de urgență planetară

 9. Marea minciună a lui Antihrist, dezvăluită: Francmasoneria, "religia mondială unică" - O opinie catolică (VIDEO)

 10. Președintele Iranului ar fi murit! - ACTUALIZARE din presa iraniană. Israelul susține că a fost un asasinat. MOSSAD? Elicopterul în care se afla Ebrahim Raisi s-a prăbușit în cursul zilei - VIDEO / ULTIMA FOTOGRAFIE OFICIALĂ

Ultima oră

21:38

Premierul ungar Viktor Orban va participa la campania UDMR din România

20:29

Fostul director al CDC: “Este timpul să recunoaștem efectele secundare semnificative ale vaccinurilor Covid-19”

20:00

A apărut o lucrare unică: ISTORIA MIȘCĂRII LEGIONARE. 20 mai și 10 decembrie 1922 și 24 iunie 1927 în Istoria României

19:59

România, aproape de colapsul demografic: În 2022, din țara noastră au plecat peste 200.000 de persoane și aproape 19.000 de copii sub 15 ani

19:10

Profesorul Gheorghe Buzatu și Permanențele Istoriei. In Memoriam Gheorghe Buzatu (6 iunie 1939 – 20 mai 2013)

18:30

Pr. Ioan Istrati: ÎNALTUL PIMEN. 4 ani de la adormire (25 august 1929 - 20 mai 2020)

17:56

Ayatollahul Iranului, Ali Khamenei, amenință: “Dacă avem și cea mai mică dovadă că Israelul a fost implicat, vom reacționa dincolo de orice imaginație” - VIDEO

17:30

Ion Cristoiu înainte de alegerile din 20 mai 1990: Ion Iliescu vs Piața Universității și visul lui Gorbaciov: confirmarea Puterii comuniste prin intermediul alegerilor libere. România ar fi astfel un caz unic în lume. ISTORIA POST-DECEMBRISTĂ

16:56

Ortacul tot ortac! Miron Cozma, audiat la Parchetul General în dosarul Mineriadei, l-a îmbrâncit pe liderul Asociației Victimelor Mineriadelor, Viorel Ene: “Vezi că te bat”

15:38

Adrian Onciu: Drumul anevoios către negocieri de pace

15:00

George Simion, de Ziua Familiei: ”Să ne amintim că Referendumul pentru Familie din 2018 a fost SABOTAT de întreaga clasă politică: de la „tradiționalii” de la PSD, la cei PNL, la USR-PMP și Klaus Iohannis”

13:58

Azi i-a expirat Mandatul: Mai este legitim Zelenski?

13:43

Momentul când trupul neînsuflețit al președintelui iranian a fost recuperat de salvatori - VIDEO

13:35

Incendiu la Parchetul Vaslui. O angajată ar fi dat foc unor acte și ar fi încercat să se sinucidă

12:40

Cinci zile de doliu național în Iran. Prim-vicepreședintele Mokhber, desemnat președinte interimar