Planurile lui Soros în 2023: Cum este răspândită agenda radicală a „societății deschise” pe întreg globul. Pași rapizi spre o NOUĂ ORDINE MONDIALĂ

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Soros promovează o versiune a democrației în care drepturile universale ale omului – versiunea nouă și „îmbunătățită” - și alocarea reglementată a resurselor înlocuiesc suveranitatea națională și pe cea individuală, scrie Dr. Robert Malone într-o nouă analiză, din care prezentăm mai jos partea a doua, în traducere.

Prima parte poate fi citită AICI.

Bosnia se află la capătul sudic al continentului european. Un obiectiv declarat al Bosniei și Herțegovinei este aderarea la Uniunea Europeană, iar statul a fost recunoscut de UE ca „țară candidată”. Această decizie a fost luată de Consiliul European în 2022 și este „parte a agendei actuale pentru viitoarea extindere a UE”.

Bosnia încearcă să adopte o lege care definește organizațiile nonprofit și ONG-urile drept „agenți străini”. SUA și UE se împotrivesc ferm.

Acest context este important pentru știrea de mai jos, intitulată „SUA, UE, sârbii bosniaci fac eforturi pentru a desemna ONG-urile drept «agenți străini»”, știre apărută pe BalkanInsight:

UE și SUA au criticat planurile liderului sârb bosniac Milorad Dodik, președintele entității Republika Srpska din Bosnia, dominată în principal de sârbi, de a promova o nouă lege în stil rusesc care să permită entității să marcheze societatea civilă și organizațiile nonguvernamentale drept «agenți străini»”.

Așadar, de ce încearcă Bosnia să adopte o lege care marchează organizațiile non-profit și ONG-urile drept „agenți străini”?

În articol, răspunsul devine clar, după cum explică liderul sârb bosniac Milorad Dodik, președintele entității Republika Srpska din Bosnia, dominată în principal de sârbi.

Dodik a menționat în special decizia Fundației pentru Societatea Deschisă, condusă de miliardarul liberal Gorge Soros, de a-și muta sediul central din Balcani din capitala Albaniei, Tirana, în capitala bosniacă, Saraievo.

„Aceasta este o intenție evidentă de a acționa după principiul pe care l-au învățat pentru a destabiliza o societate. Desigur, ne vom proteja de acest lucru. Prezența Soros este inacceptabilă aici”, a adăugat Dodik.

Primarul din Banja Luka, centrul administrativ al Republicii Srpska, care se opune deseori lui Dodik, părea să fie de acord cu el în această chestiune. „Fiecare organizație ar trebui verificată”, a spus acesta.

Răspunsul UE a fost rapid:

Purtătorul de cuvânt al Delegației Uniunii Europene în Bosnia, Ferdinand Koenig, a declarat că anunțul cu privire la «reglementările care ar putea limita semnificativ spațiul pentru angajamentul civic este considerat inacceptabil de către UE», a informat revista online BUKA.  

Bosnia este dispusă să își riște aderarea la Uniunea Europeană pentru a menține în afara Bosniei influențele destabilizatoare ale lui George Soros. În acest moment, se pare că ambele părți sunt într-un impas.

La Conferința de Securitate de la München din februarie, George Soros a anunțat că Banca Mondială trebuie să preia controlul asupra problemei schimbărilor climatice.

După cum a relatat Washington Times:

George Soros, „filantrop” miliardar – cu alte cuvinte, care se amestecă în guvernele din întreaga lume – a declarat, în luările de cuvânt recente către participanții la Conferința de Securitate de la München, că instituțiile financiare, în special Banca Mondială, trebuie să preia frâiele asupra chestiunii schimbărilor climatice și să își folosească pozițiile de influență economică pentru a promova politica privind salvarea planetei Pământ de la distrugere. În aceeași declarație, el a spus că președintele Băncii Mondiale, David Malpass, „care este un negaționist privind schimbările climatice, și-a dat demisia ieri”.

Acesta este următorul pas al Marii Resetări – viziunea Forumului Economic Mondial privind o guvernare totală de sus în jos de către elite. Acesta este următorul pas către o singură ordine mondială, o Nouă Ordine Mondială, o strategie de tip „să reconstruim mai bine” - build back better - , care a redus libertățile în anii de restricții anti-COVID-19. Acesta este următorul pas – pasul prestabilit, pasul anunțat anterior – prin care cei din eșaloanele superioare ale instituțiilor globale să-și realizeze visul nutrit de mult timp al instaurării unui comunism și colectivism la nivel mondial.

„Trebuie să ne reorientăm instituțiile financiare internaționale, în special Banca Mondială, pentru a se concentra asupra schimbărilor climatice”, a spus Soros.

Times of India: „Este George Soros periculos? Absolut!”

După cum a relatat First Post

…miliardarul George Soros a atacat în mod ciudat societăți deschise precum SUA, India și părți ale Europei, dar s-a aliat cu ideologii închise și izolate precum extrema stângă și islamismul. Este vorba de ego-ul omului bogat, de încercarea lui naivă și periculoasă de a modela politica mondială, chiar suprimând voința unui popor, dacă este nevoie.

De fapt, orice națiune mândră și prosperă - de la SUA la Israel, de la Rusia la propria sa țară de origine, Ungaria - îl deranjează pe Soros. Noua India se ciocnește de ideea lui de lume apatridă, haotică, în care (…) trage foloase din sprijinirea unor regimuri și miliții marionetă.

El a fost scos în afara legii în Ungaria, Rusia, Turcia, Malaezia și în alte zone. India a plasat Fundația pentru Societatea Deschisă pe lista fondurilor străine primite cu „permisiune prealabilă”, după discursul său ostil din 2020, în care a promis 1 miliard de dolari pentru schimbarea regimului în țările cu naționalism în ascensiune precum India.

Dar distrugerea lui Soros vine în principal din propriile sale contradicții. Este un capitalist cu o viziune despre capitalismul controlat și filantropie. Dar el creează și lucrează prin cei mai înrăiți anarhiști de extrema stângă și chiar prin grupuri acuzate de terorism. El și-a făcut din islamism și comunism, două dintre cele mai autoritare și violente ideologii, aliați în viziunea sa de a construi o lume mai „deschisă”. Ce fel de societate deschisă poate fi construită cu grupuri care adoptă ideologii atât de violente și închise?

Studiu: George Soros are legătură cu cel puțin 54 de persoane influente din mass-media prin intermediul unor grupuri finanțate de miliardarul liberal

Jurnaliști de la CNN, NBC, CBS, Bloomberg, NPR și Washington Post sunt printre liderii din industrie legați de banii lui Soros.

După cum relatează Fox News

„Miliardarul liberal George Soros este legat de unele dintre cele mai influente personalități media din Statele Unite și de pe plan internațional prin banii pe care îi furnizează grupurilor afiliate cu aceștia, potrivit unui nou studiu realizat de MRC Business.

Cele peste 32 de miliarde de dolari pe care miliardarul de stânga George Soros i-a alocat organizațiilor sale pentru a-și răspândi agenda radicală a „societății deschise” cu privire la avort, economia marxistă, antiamericanism, definanțarea poliției, extremismul climatic și fanatismul LGBT de pe tot globul – au adus dividende”, au scris analiștii MRC Business Joseph Vazquez și Daniel Schneider.

De fapt, finanțarea sa l-a ajutat să stabilească legături cu unele dintre cele mai mari personalități ale mass-media din Statele Unite și din străinătate, ceea ce contribuie la îndoctrinarea a milioane de oameni cu ideile sale în fiecare zi. MRC Business a găsit cel puțin 54 de personalități importante din mass-media... care sunt legate de Soros prin conexiunile lor cu organizațiile pe care acesta le finanțează”, au adăugat Vazquez și Schneider. „Printre acestea sunt personalități precum prezentatorul NBC Nightly News Lester Holt și editorul executiv al The Washington Post, Sally Buzbee.”

În perioada 2016-2020, miliardarul de stânga George Soros a direcționat cel puțin 131 de milioane de dolari către grupuri media, arată studiul.

După cum a relatat Fox News:

Miliardarul liberal George Soros a plătit cel puțin 131 de milioane de dolari, între 2016 și 2020, pentru a influența grupurile media, potrivit unui nou studiu realizat de MRC Business.

„Acest om vrea să schimbe în mod fundamental lumea”, a spus Brent Bozell, fondatorul Centrului de Cercetare Media.

„Între 2016 și 2020, Soros a canalizat în mod special cel puțin 131.111.250 de dolari în 253 de grupuri media de jurnalism și activism din întreaga lume pentru a-și răspândi ideile radicale de stânga”, au scris analiștii Joseph Vazque și Daniel Schneider.

Organizația nonprofit finanțată de miliardarul George Soros a donat în ascuns 140 de milioane de dolari pentru cauze politice în 2021,

După cum a relatat CNBC:  

Organizația nonprofit susținută de George Soros a investit cel puțin 140 de milioane de dolari în organizații nonprofit susținând cauze politice, cu doar un an înainte de alegerile intermediare.

Aceste donații se adaugă la cei peste 170 de milioane de dolari pe care Soros i-a alocat personal în timpul ciclului electoral din 2022 pentru a ajuta campaniile Partidului Democrat și comitetele de acțiune politică.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
 • Mircea Dragan 22.03.2023 22:29
  Deci americanii au venit cu ''Noua Ordine Mondiala'' iar acum o primesc . China si Rusia ajung nr 1 mondial. Daca se alatura si India sa vezi ce frumos va fi.
 • Mars.60 Stefan 7649 22.03.2023 22:35
  SOS - Apel de urgență de la un medic francez
  https://www.kla.tv/_files/video.kla.tv/2023/03/25505/SosApelDeUrgenACYAIw539ADsAJgA_360p.webm

  Pe 28 ianuarie 2023, un tânăr medic francez s-a adresat cu un apel de urgență la publicul. mondial. Ascultați-l pe Dr. Gregory Pamarts cu experiențe emoționante și răspândiți acest strigăt după ajutor la prieteni și cunoscuți! O populație informată nu mai poate fi înșelată!
 • Corina George 23.03.2023 00:24
  Se observa cu ochiul liber ce însemna pe vremuri o Europa Libera un BBC sau Vocea Americii etc. plus Amnity inernațional. Toți credeam ca sunt justi ca libertatea individului este tabu ca ... ca... Totul era de fapt împotriva Rusiei care trebuia sa cada acolo era cel mai mare rău nu în jafurile din America în minciunile acestei tari care odată venit iti dădeai seama dece ți se fac facilități. Sa lucrezi mai mult sa dai pina la pieire totul. Priviți batrinii americani care sunt total fosilizate și bolnavi plus drogurile băgate în ei de ani și ani. Așa au rezistat. Cu emisiuni de tv ridicole filme pentru acefali și baseball o oina un pic mai evoluată. Educația lor este la pămînt. Doar cei care au în spate familii europene sau de prin India , China ete au edicatie. Mișcare plina de chimicale, medicamente date forțat pe imaginarele cote noi ale colesterolului care au scăzut mărind vânzarea acestor nenorociri. Boli mintale ca aici numai găsești undeva. Homeless , alcoolici, dependenți de alcool și de droguri la greu. SI multi , multi homosexuali și de alte orientări. Iata-i azi în drepturi dar ceea ce vor este sa fie SPECIALI și toți tac. Sectatnti sau biserici protestante mina evreilor care au dezbinat bisericile mari prin tot felul de denominațiile inutile > Negrii au fost aduși la biserici ca se conta este show acolo unde nu este meditație nu este nimic mistic este o sala de sporturi așa cum este Catedrala de Cristal care are crucea nu pe biserica ci pe clădirile de business. Ce ziceți de asta ? Ortodoxia este un nimic și habar nu au ce este aia. Romanii sunt și ei multi protestanți și spun ca respecta Biblia nu au treaba cu tradiția. etc. Minciuna . Fac Paștele cu catolicii și nu au renunțat la sarmale la ciorbe la cozonaci și mici. Niște duplicitari fără cultura fără nimic de romani în ei doar sa bage în ei și sa facă copii la greu apoi lucrând la negru noaptea și la taxe lipsa. Tote au legătură cu secatura matusalemica. El a afirmat ca nu crede în Dumnezeu. Sa ii fie de bine dar banii lui sa și păstreze. Este un monstru ordinar care se da tinerel avind o putoare lingă el mai tinara. Bani și iarăși bani. Soros este interzis în Ungaria în China și în Rusia și cred ca mai sunt și alte tari. Cum a ajuns nenorocitul asta sa influențeze lumea arata de fapt corupția și prostia care a început sa domine lumea. S-a văzut ce au făcut din America unde duplicitari au vindut-o pentru bani pentru orice dar nu pentru America ci pentru ei. Data fosila ca l-a detronat pe Trump l-a plătit pe judecătorul de azi ce vor sa îl bage la psucarie pe TRump. Lumea creștină nu mai exista prin acest Papa nenorocit las care L-a abandonat pe Dumnezeu pentru bani și putere. Papa Benedict a demisionat știind ce va urma iar Maria Vigano un mare arhiepiscop a arate tot ce fac e ac est anti crist pe pameint care a fost deturnat de Obama și marxiști. Unde sint crestnii care ar fi trebuit sa întoarcă spatele acestui mason de papa venit din Rotary Club și iezuiți? Dece ii mai dau atenție?Lumea se muta spre Rusia și China. Vor merge cit mai multi cu ei pentru ca nu au același program satanic fără Dumnezeu sau cu Dumnezei falși. Nu a valorat nimic tot ce au făcut prin vaccinări nenorocite? Prin a ne impune sa nu mai spunem mama și tata? PRin interzicerea unui Bethoven sau Shakespeare ca fiind buni pentru elitiști? totul este cu fundul întors iar el cistiga cu banii lui și unde falși creștini pun botul. Din păcate lumea s-a împărțit iar creștinismul este din ce în ce mai slab dat fiind vânzarea sufletelor pentru bani. Dar vor vedea. Pina atunci ii doresc sa pot sa ii duc niște buruieni acestui nenorocit care va muri cindva dar cit mai repede. Anatemă pentru acest stafidit nenorocit la care au pus botul alți îngeri căzuți și vai de mama lor!
 • mihaipopescu 23.03.2023 05:23
  Buna Corina...ai scris multe dar nu ai inteles nimic...Vestul a ramas neschimbat de 2000 de ani...asa cum Vestul e azi asa a fost de 2000 de ani incoace.......Drepturile omului sunt valabile de 2000 de ani....dar in Vest numai 1 din 1000 de oameni este om...Regnum Humanus se aplica numai la BOGATI....999 din 1000 sunt ANIMALE pe DOUA PICIOARE, Regnum Animalus....asa sunt oamenii vazuti in Bisericile Catolica si Protestanta de 2000 de ani incontinu.....
 • mihaipopescu 23.03.2023 05:16
  Planurile lui Soros în 2023: Cum este răspândită agenda radicală a „societății deschise” pe întreg globul.


  Planurile sunt identice cu planurile Bisericii catolice de acum 1000 de ani....o Socetate Deschisa la Crimele Catolice fara limite si fara granite...unde oamenii nu se mei pot ascunde de Inchisitie in nici un munte sau colt....


  O Mare Inchisitie Catolica (Globala)!
 • Bizar 23.03.2023 08:27
  Ce va mirati daca la ei acasa fac asta

  https://twitter.com/i/status/1638624123927535630
Ultima oră

00:30

20 iunie: Sfântul Sfințit Mucenic Metodie, Episcopul Patarelor, Sfântul Ierarh Calist, Patriarhul Constantinopolului

23:49

AUR și-a decis calea în Parlamentul European: Europarlamentarii români vor activa în tabăra Giorgiei Meloni, care devine un jucător cheie în Europa

23:10

Studiu în Frontiers in Immunology: Persoanele “vaccinate” Covid testate pozitiv au un risc mult mai mare să moară decât cele nevaccinate

22:44

EXECUȚIA soților Rosenberg - 19 iunie 1953

21:33

Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

20:10

La Festivalul Mondial de Poezie „Mihai Eminescu“, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a conferit Medalia de Aur Dionysius Exiguus poetului Knut Ødegård, Președintele Academiei Norvegiene de Literatură - FOTO

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO