Orașele inteligente vor închide omenirea în noile lagărele de concentrare - „Orașele de 15 minute” - supraveghere omniprezentă, Internetul Corpurilor, restricționarea mișcării, colectarea masivă de date

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un oraș inteligent este un mediu urban cu tehnologii omniprezente de supraveghere și de colectare a datelor, tehnologii care vor monitoriza și înregistra chiar și cele mai intime și personale detalii ale fiecăruia, scrie Stop World Control, într-o analiză detalitată, pe care o prezentăm mai jos. 

Scopul este să se știe totul despre toată lumea: ce mănânci și bei, unde mergi, ce cumperi, cu cine te întâlnești, ce crezi, cum te simți, părerile tale, obiceiurile tale, sănătatea și statutul de vaccinare și așa mai departe. Fiecare mic detaliu. Justificarea pentru această supraveghere atotcuprinzătoare este că trebuie să „salvam planeta” de schimbările climatice.

Fiecare aspect al vieții într-un oraș inteligent va fi monitorizat de o mare varietate de tehnologii de colectare a datelor: lumini SMART, stâlpi SMART, mașini SMART, vecini SMART, case SMART, energie SMART, transport SMART și multe alte tehnologii SMART. Împreună vor forma o rețea de supraveghere omniprezentă, colectând în mod continuu toate informațiile despre fiecare mic detaliu al vieții oamenilor.

Orașele inteligente creează Internetul Corpurilor

Aceste dispozitive SMART externe sunt sincronizate cu dispozitive care sunt conectate direct la corpul uman, cum sunt ceasurile SMART la încheietura mâinii sau telefoanele SMART în mâinile noastre. Aceste dispozitive sunt capabile să adune informații despre ceea ce se întâmplă în interiorul corpului nostru și chiar au capacitatea de a modifica funcțiile corpului uman. În viitorul apropiat, ele vor fi implantate în corpul uman pentru a colecta și mai multe date și pentru a avea o influență mult mai mare asupra a ceea ce se întâmplă în interiorul nostru.

Informațiile personale colectate de aceste miliarde de dispozitive din întreaga lume formează o rețea denumită Internetul Corpurilor, sau pe scurt, IoB. În prezent suntem cu toții familiarizați cu ceea ce înseamnă Internetul lucrurilor (IoT), care ne permite să accesăm informații nelimitate despre orice. Internetul Corpurilor va fi în esență același lucru, doar că va aduna toate informațiile personale, cele mai intime despre toată lumea. Aceste date se vor afla în mâinile corporațiilor globale, guvernelor, imperiilor bancare etc.

Un oraș inteligent ne limitează mișcarea

Pentru a se asigura că lumea rămâne în perimetrul culegerii datelor, circulația în orașele inteligente va fi limitată la 15-20 de minute distanță de acasă. Astfel a fost inventată sintagma „orașe de 15 minute” și este promovat ca fiind cea mai bună idee pentru salvarea planetei de schimbările climatice. Toate lucrurile de care aveți nevoie vor fi disponibile la o distanță scurtă, astfel încât nimeni să nu treacă vreodată dincolo de acest perimetru. Pentru distante mai lungi, va fi necesar un permis.

În plus, 30% dintre toate zonele sălbatice vor fi închise pentru a încuraja oamenii să-și găsească fericirea în orașele inteligente, în loc să se aventureze în aer liber. Realitățile virtuale vor fi create ca o alternativă la petrecerea timpului în natură. Exemple sunt Metaversul și toate alternativele sale. Din nou, o „idee minunată pentru a salva planeta”: închiderea populației lumii în „orașele inteligente”, unde „se vor bucura de viață” într-un tărâm virtual.

Nu există viață privată într-un oraș inteligent

Forumul Economic Mondial a scris un articol pe Forbes.com care descrie experiența unui cetățean dintr-un oraș inteligent, lăudându-l ca fiind raiul pe pământ: „Cum de nu ne-am gândit niciodată la asta înainte?” Una dintre caracteristici va fi că nimeni nu va deține nimic. Totul va fi în comun: case, mașini, unelte, mașini, chiar și haine. La finalul postării, cetățeanul își exprimă o îngrijorare cu privire la viața într-un oraș inteligent:

"Din când în când mă enervează faptul că nu am intimitate reală. Nu pot să merg nicăieri unde să nu fiu înregistrat. Știu că tot ce fac, gândesc și visez este înregistrat. Sper doar că nimeni nu va folosi acest lucru împotriva mea. Una peste alta, este o viață bună."

„Sistemul nervos central” al orașelor inteligente va fi 5G. Potrivit fostului președinte chilian Sebastian Pinera, 5G nu numai că este capabil să ne citească gândurile, ci ne poate și induce gânduri și emoții. El a declarat că va deveni „sistemul nervos central” al societății și a spus că se va asigura că ajunge în fiecare casă din țară. Interesant este că toate luminile stradale din orașele inteligente sunt, de asemenea, antene 5G ascunse.

Orașele inteligente colectează datele tuturor

De ce doresc ca toată lumea să trăiască în orașe inteligente și care este motivația lor din spatele înregistrării fiecărui mic detaliu despre noi toți? Răspunsul este dat de profesorul israelian Yuval Noah Harari, care este consilier al Forumului Economic Mondial. El explica:

„Noii stăpâni ai lumii vor fi cei care dețin datele.”

Bogăția de astăzi nu mai este aurul sau petrolul. Sunt datele. Cu cât o corporație, un guvern sau un imperiu bancar are mai multe date despre populație, cu atât asta le oferă mai multă putere. 

Datele personale vor fi colectate de la noi permanent, chiar și în timp ce dormim.

Pe lângă colectarea unor cantități uriașe de date, aceste tehnologii permit și un nivel de control cum nu s-a pomenit în epocile anterioare. Un fost inginer din Silicon Valley, Aman Jabbi, trage un semnal de alarmă că orașele inteligente vor fi în esență lagăre de concentrare deschise:

„Oferindu-le datele dvs., le oferiți posibilitatea de a vă monitoriza și evalua comportamentul, care poate fi acum convertit într-un scor de credit social. Acest scor este apoi folosit pentru a stabili pentru ce privilegii te califici și pentru care nu te califici în noua societate de sclavi.”

Acest scor de credit social este deja implementat în China și, în timpul pandemiei din 2020, multe țări au implementat primii pași către acest sistem de control. ID-urile digitale și monedele digitale vor fi în centrul acestui sistem. Atunci când oamenii nu se vor supune sau vor critica sistemul, cheltuielile lor vor fi reduse, iar accesul la aspectele de bază ale societății va fi blocat. Din nou, acest lucru se întâmplă deja în China, terenul de testare pentru restul lumii.

Orașele inteligente vor edita genomul uman?

Un fapt îngrijorător despre orașele inteligente este că toate luminile stradale sunt lumini LED, care au capacitatea de a manipula genomul uman. Expresia genelor poate fi oprită sau declanșată cu lumini LED, care pot activa, de asemenea, ARNm în interiorul corpului uman. Studiile științifice care documentează aceste fapte abundă online. Ceea ce ridică întrebarea: de aceea autoritățile insistă să injecteze întreaga omenire cu tehnologii ARNm care pot fi activate prin intermediul luminii LED?

Klaus Schwab, fondatorul Forumului Economic Mondial, promovează agenda editării genelor umane. El spune deschis că asta va schimba ceea ce înseamnă a fi om. Consilierul WEF Yuval Harari ajunge chiar până la a afirma că elitele financiare se vor separa de omenire, deoarece vor fi modificate genetic pentru a deveni cu mult superioare oamenilor normali. Inegalitatea economică va deveni inegalitate biologică. Harari spune că elitele vor deveni „Homo Deus”: ființe divine sau zei.

Dacă toate aceste idei nu ar fi promovate la nivel mondial de indivizi și de grupuri precum Bill Gates, Barak Obama, CNN, Facebook, Națiunile Unite, Forumul Economic Mondial și nenumărate alte elite - am crede cu siguranță că este scenariul unui film științifico-fantastic! Dar este o realitate îngrozitoare promovată la o scară uriașă. În cadrul unui recent Summit al Guvernului Mondial, de la Dubai, Klaus Schwab a declarat că aceste evoluții nu mai sunt de domeniul viitorului, ci sunt în curs de dezvoltare chiar acum. Cuvintele lui exacte au fost:

„[Aceste schimbări] vor veni ca un tsunami.”

Și într-adevăr, se lansează cu viteză maximă. În Rio De Janeiro, de exemplu, 450.000 de lumini stradale sunt înlocuite cu lumini LED echipate cu 5G. Graficul de mai jos arată modul în care marile orașe din America Latină sunt transformate în orașe inteligente.


Același lucru se întâmplă în Londra, Paris și în orice alt oraș important din lume. Milioane de lumini stradale LED 5G sunt poziționate la fiecare câțiva metri pe fiecare stradă. Bill Gates a investit chiar și în construirea unui nou oraș inteligent în Arizona, care poate găzdui 80.000 de oameni, toate centrate în jurul unor centre masive de date.

Distrugerea a 3.000 de ferme pentru un mega „oraș inteligent”

În Olanda, guvernul a anunțat recent distrugerea a 3.000 de ferme pentru a face loc unui monstruos oraș inteligent denumit TriState City Network, care va găzdui 40 de milioane de oameni din Belgia, Germania și Olanda. Justificarea lor pentru confiscarea pământului și uciderea animalele din 3.000 de ferme este că „emit prea mult CO2”, ceea ce „distruge planeta”. Și totuși, înlocuirea pășunilor verzi cu un oraș inteligent monstruos este un lucru bun pentru mediu?! În prezent, cea mai mare parte a Olandei este un peisaj rural frumos, cu pășuni verzi, mori de vânt, pârâuri și ferme istorice.

Guvernul vrea să transforme toată această zonă rurală pitorească frumoasă într-un oraș inteligent imens denumit Holland City.


În Australia, guvernul a adoptat o lege care permite localnicilor din zonele rurale să fie mutați forțat în orașe inteligente atunci când zona lor este contaminată cu toxine periculoase. Odată cu deraierea trenului din Ohio, am văzut cât de ușor ajunge o zonă vastă să fie contaminată. Vedem aici un precedent? Odată cu punerea la cale a câtorva accidente de tren, milioane de oameni ar putea fi îndepărtați din zonele rurale și forțați să intre în orașele inteligente.

Omenirea trebuie să se trezească

Nocivitatea acestei agende este de necontestat. Dar ceea ce este și mai grav este lipsa persistentă a conștientizării din partea publicului că este vorba de ceva care le amenință existența. Ei continuă să își țină ochii închiși, fiind interesați doar de divertisment. „Ignoranța este fericire”.

Dacă rămânem în această stare flagrantă de nepăsare și inepție, vom ajunge în cel mai îngrozitor coșmar pe care l-a cunoscut vreodată această lume.

Nu ne mai putem permite luxul de a ne ascunde capetele în nisip. Aceasta nu este o teorie a conspirației, deoarece planul este lansat în întreaga lume cu o viteză uriașă. Sub acoperirea pandemiei, milioane de turnuri 5G au fost ridicate în fiecare țară a lumii. Lumini LED sunt instalate peste tot. Toate vaccinurile urmează acum să devină ARNm, chiar dacă Mark Zuckerberg, CEO al Facebook, a fost înregistrat în timpul unei întâlniri zoom cu personalul său, spunând că vaccinurile ARNm într-adevăr modifică ADN-ul și ARN-ul uman și că susținătorii acestor vaccinuri habar nu au ce alte mutații și riscuri pot exista pe termen lung.

Agenda elitelor este de a asigura vaccinări regulate cu tehnologia ARNm pentru întreaga populație a lumii pentru tot restul vieții. De aceea, statutul de vaccinare va fi conectat la monedele noastre digitale și la ID-ul digital. Lipsa unei injecții ar putea bloca accesul la societate și la bancă.

Ce putem face pentru a opri această nebunie?

Există vreo modalitate de a opri această nebunie? Da. În primul rând, trebuie să educăm oamenii din comunitățile noastre. Singura cauză pentru care tiranii reușesc acest lucru este ignoranța maselor. Oamenii nu au nici cea mai mică idee ce li se pregătește. Ei acceptă, fără să-și pună întrebări, tot ceea ce îi conduce către acest coșmar distopic. Este de datoria noastră să îi informăm în orice mod putem.

Noi suntem cei 99%, tiranii sunt doar 1%. Dar problema este că majoritatea dintre noi nu facem nimic. Majoritatea refuză să vadă ceea ce este chiar sub nasul lor. Au primit acele în brațe, au telefoane inteligente în mâini, luminile LED sunt pe străzile lor, au contoare inteligente în case, tehnologie inteligentă în mașini… și totuși ei spun „totul este o teorie a conspirației”. Nebunia acestui refuz de a vedea realitatea este de-a dreptul o psihoză. Trebuie să ne trezim. Nu mâine, ci AZI.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (19)
  • INJECTIA FINALA 02.06.2023 23:00
    COȘMARUL INFERNAL !
    CUM SĂ NU CREZI IN IAD CÂND VEZI CE FAC DRACII PE PĂMÂNT?
  • A.C. 02.06.2023 23:51
    1984 pe steroizi.
  • Tete 03.06.2023 09:07
    Acum am inteles si eu de ce sunt plasati ursi in zonele rurale.
  • Enya 03.06.2023 09:55
    Noi trebuie sa facem doar un singur lucru:

    SA NE OPUNEM!

    SA NU NE CONFORMAM "LEGILOR" LOR FRAUDULOASE!

    SA ELIMINAM TOT CE NE PAGUBESTE FIZIC, PSIHIC, EMOTIONAL, SPIRITUAL!

    Adica:

    1. Sa le cerem permanent si peste tot unde ii prindem ACTUL DE CONSTITUIRE AL ROMANIEI CARE NU EXISTA! Si care, coroborat cu transformarea Romaniei in Corporatia Romania SRL din 15 martie 1991, demonstreaza ca:

    - "statul", in numele caruia fac totul, NU MAI EXISTA!!!!
    - constitutia a fost abrogata odata cu acceptarea termenilor si conditiior C.F.I. in 1991
    - nemaiexistand constitutie, monitorul oficial a devenit hartie igienica inca din 1991, jegurile criminale ce-si zic politicieni NU MAI POT LEGIFERA din 1991 (corporatiile nu au constitutie si nu pot legifera), deci toate "legile" lor sunt nule!
    - nemaiexistand constitutia, ci doar o mare afacere, tranzactiile comerciale se realizeaza doar conform UCC, a Legii contractelor (parte esentiala din Matrixul lui Lucifer)
    - iar Legea contractelor functioneaza doar pe baza de acord, consimtamant si semnatura partilor
    - prin urmare, SC Romania SRL si administratorii de firme ce-si zic politicieni NU AU CONTRACTUL INTRE PARTI CU FIECARE DINTRE NOI prin care sa ne fi dat acordul ca ei sa implementeze orasele de 15 minute, camere cu recunoastere faciala, 5g, digitalizarea etc.
    - institutiile publice NU MAI EXISTA, ele fiind acum doar societatile comerciale ale Companiei private SC Romania SRL
    - autoritatile NU MAI EXISTA, ele avand acum doar rolul privat de administratori de firme/societati comerciale!

    Asadar, tot ce se prefac CRIMINALII aia ca "legifereaza" in SC Parlamentul SRL si SC Guvernul SRL este o piesa de teatru cu niste impostori infractori genocidari care trebuie de urgenta JUDECATI SI EXECUTATI PENTRU GENOCIDUL 2020-2023 si pentru toata agenda malefica satanista pe care vor s-o implementeze si care include si alte "vaccinari" cu cancer si moarte in numele altei pandemii inexistente pe care o vor declarata cat mai curand, dar pe care nici naiba n-o va mai crede!!

    CE TREBUIE SA FACEM NOI:

    - sa ii ignoram complet pentru ca EI sunt sistemul paralel fraudulos prin care au furat identitatea si viata oamenilor
    - sa le cerem actele de infiintare care NU EXISTA si Contractul intre parti care NU EXISTA
    - in frunte cu avocatii pretinsi patrioti, sa-i dam in judecata sistemului lor luciferian sa dovedeasca forma de organizare, forma juridica a Romaniei (si-anume aceea de firma comerciala privata) si statutul lor (de administratori de firma, nici vorba de autoritati ai unui stat inexistent)
    - sa le cerem Contractul dintre parti la fiecare camera cu recunoastere faciala, 5G, fortare a noastra sa ne "digitalizam", si pentru ca nu au acordul nostru prin semnatura si deci ne incalca dreptul la viata privata, dreptul la proprietate si VIATA INTR-UN FINAL, avem dreptul sa le desfiintam/distrugem/dam jos, iar celor care vin sa ne amendeze, chipurile, adica jandarmilor, militienilor si militienilor locali, sa le cerem Actul de infiintare pe care NU IL AU pentru ca NU EXISTA, dar si Contractul intre parti, ca doar sunt societati comerciale, prin urmare ei sint niste infractori care fac pe "autoritatile" si care sunt egali in actiunile lor criminale cu clanurile mafiote nefiind nici o diferenta intre ei toti, prin urmare, noi, in Legile lui Dumnezeu, prin Tribunalul nostru, al poporului, infiintat peste noapte, sa-i judecam de urgenta, sa-i condamnam la moarte pentru complicitate la genocid si sa-i executam pentru ca numai asa le stopam CRIMELE SI GENOCIDUL!!!
    - sa cerem peste tot JUDECAREA SI EXECUTAREA IN REGIM DE URGENTA a soferilor care stropesc noaptea, pe ascuns, in timp ce oamenii dorm, incepand cu miezul noptii, ferestrele, blocurile si locuintele lor cu otrava, dar si a pilotilor de avioane civile, militare sau secrete care ucid direct populatia, otravesc panzele freatice si hrana de pe campii cu substante cancerigene pe care le pulverizeaza in atmosfera ziua si noaptea!
    - sa ne strangem noi, poporul, in fata SC Guvernul SRL si al tuturor primariilor ilegale si fara Act de constituire din tara si sa dam foc tuturor actelor ilegale (certificatului de nastere, actului de identitate, permisului de conducere etc) si fraudulos obtinute prin care criminalii astia ne-au inrobit, ne-au transformat in firme (fictiunea legala PERSOANA CNP) si prin care isi permit sa ne inrobeasca, injecteze si omoare la propriu! "Actele" lor sunt ilegitime!

    Iar cand ne vor forta mana cu actele biometrice (pecetea), fara sa ne lase si alternativa celor simple, nu le vom accepta, vom ramane cu acestea vechi expirate pentru totdeauna, caci fara semnatura noastra ele nu mai sunt valabile orice-ar face ei! Si nici nu ne pot obliga sa semnam ceva nou ce nu dorim!!!! Si nemaifiind valabile, atunci cand ne cer buletinul sa ne "legitimeze", nu mai au nici un drept pentru ca in acel moment nu mai suntem fictiunile lor legale reprezentate prin buletin, ci SUVERANI, ASA CUM NE-AM NASCUT DE FAPT, deci nu mai au nici o autoritate sau vreun drept asupra noastra pe care l-au smuls oricum fraudulos cand ne-au facut firme fara acordul si consimtamantul nostru la nastere, cand eram doar niste bebelusi, si au creat in numele nostru, dar fara acordul si semnatura noastra, al doilea act ilegal din viata noastra, certificatul de nastere (primul fiind certificatul constatator de nascut viu - noi suntem fiinte suverane si nu avem nevoie de acte sa ne exercitam dreptul la viata si libertate pe care ni L-a daruit neconditionat CREATORUL acestui Pamant verde, static, PLAT si divin si al fiintei umane cu suflet divin)!!

    Totul este ilegal!! Totul este ilegitim!!!

    Iar ca sa-si perpetueze puterea asupra noastra, ne mint prin patriotii aparuti peste noapte si prin noii candidati "nationalisti" cu partidele lor la fel de "nationaliste", in realitate cu toate creatie ale sistemului satanist securist, sperand ca la anul sa votam din nou si sa-i legitimizam astfel! Numai ca noi

    NU VOM MAI VOTA NICIODATA IN VIATA ASTA!!!!!!!

    LE VOM LUA PUTEREA SI ARMELE DIN MANA NEMAIVOTAND NICIODATA!!!

    PENTRU CA SISTEMUL SI MATRIXUL LUCIFERIAN TREBUIE SA DISPARA!

    IAR NOI SA REDEVENIM SUVERANI, SA NE TRAIM VIATA FRUMOS, LIBER, NECONSTRANSI, IN ARMONIE CU TERRA DIVINA!

    Primariile NU AU ACT DE INFIINTARE, deci tot ce monteaza ele este ilegal, ilegitim!

    Niste infractori ce-si zic politicieni, care nu mai au "stat", ci doar firma, care nu sunt autoritati ci doar administratori de firma similari cu silica camataru, NU sunt legitimizati de noi prin consimtamantul dat in scris in Contractul dintre noi si ei!

    Noi, sclavii din Matrixul luciferian si din ficiunile lor in care am fost introdusi fraudulos, dar in realitate, in viata reala, fiintele vii suverane prin vointa si puterea Creatorului care El a facut toate acestea, suntem indreptatiti sa eliminam cum ne pricepem tot ce ne pagubeste, ne otraveste, ne limiteaza, ne constrange!

    Statul roman NU MAI EXISTA DIN 15 MARTIE 1991!

    Militienii, militarii, jandarmii NU AU ACT DE INFIINTARE, deci sunt ilegitimi si poarta ilegal arme pe care avem si noi tot dreptul sa le purtam!

    Toate actiunile acestor ilegali sunt capete de acuzare in procesul de judecare, condamnare la moarte si EXECUTARE A LOR, A POLITICIENILOR, EROILOR SI A CELOR CARE NE OTRAVESC ZILNIC LA PROPRIU!!

    Noi suntem fiinte divine SUVERANE si trebuie sa aflam cu totii minciuna in care traim si in care Lucifer si sagetile lui pamantene ne-au bagat fara acordul nostru!!

    Spuneti tuturor cine sunt ei (criminali, genocidari, infractori, impostori, nelegitimizati de noi) si cine suntem noi (fiinte vii in carne si oase suverane) si atunci altfel vom actiona de-acum incolo in razboiul final al speciei umane a lui Dumnezeu cu specia neumana a demonilor lui Lucifer!

    Nu exista si nu va exista orasul de 15 minute!!!! Pentru ca ne vom opune cu tot ce am scris mai sus!

    NOI DECIDEM, NU IMPOSTORII!!!
  • Tic 03.06.2023 17:19
    Sunt cu tine!
  • Enya ► Tic 03.06.2023 18:29


    Inima mea va multumeste, si eu sunt cu dvs. si cu toti fratii mei romani de aici si de peste tot, lupta mea cu sistemul luciferian este zilnica, permanenta, fara zgomot, minciuna si manipulare in vazul lumii in Piata Victoriei ca a tradatorilor de neam si tara platiti sa distruga si ultimele zvacniri de speranta ale noastre, nu ma las, n-o sa ma las niciodata, iar acum, ca sunt trezita si am tabloul complet a minciunii in care traim, nici atat n-o sa ma mai opreasca ceva vreodata!

    Libertatea sfanta daruita de Creator (suveranitatea personala, nu suveranitatea "statului", o structura mafiota artificiala criminala, acum corporatie) este primul si cel mai mare cadou al fiecaruia dintre noi, al doilea este casuta Terra, cu toate minunatiile daruite si ele tot gratuit si neconditionat si pe care trebuie sa ni le recuperam de la demonii pamanteni si nepamanteni care ni le-au trecut monstruos de ilegal sub contract, chirie, factura lunara cand de fapt Dumnezeu ni le-a daruit gratuit, sa ne folosim de ele pentru a fi fericiti in bucatica asta de viata terestra!

    P.S. In curand vreau sa scuip din nou pe sistem si sa inot in alt lac mare din Bucuresti unde scrie "interzis"! :) Nu stiu ce se intampla cu creierul meu :), dar cand vede "interzis"-ul criminalilor, o ia razna si, pana nu-l anuleaza, nu se mai lasa! :)
    O sa fac din nou pp pe sistem tot asa cum a facut si el 3 ani cu mine, dintre care 2 cei mai cumpliti ai vietii mele.

    Nimic din ce nu face rau nu ne este interzis de Dumnezeu, cine sunt criminalii astia sa ne ingradeasca la propriu si sa ne "interzica"??? La inchisoare pe viata si la zid cu ei, GENOCIDUL 2020-2023 este sfarsitul Matrixului luciferian pe care slugile astea odioase criminale la propriu l-au slujit cu mare devotament!

    Abia astept balaceala! :)
  • VIC_TOR 03.06.2023 10:42
    Demult voiam sa te felicit Irina Bazon pentru articolele tale ! Foarte relevante, scrise la obiect si intr-o maniera foarte ponderata si decenta, semn de maturitate si echilibru. Brava, Brava !!!
  • Mihai Cantuniari 03.06.2023 11:52
    Tiranii omenirii nu reprezinta nici macar 1 la suta din umanitate, ei sunt 0,78 la suta, cel mult. Si atunci este deosebit de grava si iresponsabila incapacitatea de reactie a celor 99,2 la suta, care motaie sau dorm pe ei intr-o inconstienta ce frizeaza sinuciderea, a lor si a copiilor lor de care parca nici nu le pasa. Eu merg pe 80 de ani, incercat de boli si necazuri, dar tot combat atata cat pot, insa ce fac cei de 30, 40, 50, 60, chiar 70 de ani? Ingurgiteaza, molfaie si dorm?
    Dar un lucru tot e bun: din fericire noi, romanii, mioriticii, suntem incapatanati, traditionalisti, feudali, atipici, inapoiati fata de marea pandemonie occidentala, bisericosi, anacronici, normali, atemporali. Slava Domnului ca suntem asa, pentru ca tocmai din cauza asta n-o sa le mearga cu noi. Solutia este simpla: opuneti-va, spuneti NU la tot. Nu uitati ca guvernele de aproape pretutindeni nu sunt decat slugi preaplecate pana la ingretosare fata de oligarhia terorista a celor 0,78 la suta. In aceasta calitate, ele nu au nici o autoritate morala inaintea celor multi si prea tacuti.
  • Tic 03.06.2023 17:34
    Nu numai românii refuză.S-au mai trezit si alții,inclusiv migranti musulmani arabi,negrii,pripasiti prin Europa!Nu are legătură cu articolul ce scriu acum,dar zilele trecute nu am avut vreme de scris: un nenorocit de travestit,dragqueen cum se autointituleaza ei,a fost refuzat de 7 taximetriști in Viena,unde majoritatea acestora este formata din turci,arabi,negrii,etc.Abia am 8-lea care a fost chemat la comanda, nu a avut incotro si m- luat.Eu merg spre 65 ,dar nu mă las.Incepand cu ai mei copii,gineri,neamuri,prieteni,le deschid capetele pe unde ii prind.Intr-adevăr,insa,mai sunt mulți care dorm pe coada,ca boii.Ii spuneam unui prieten leat,absolvent de facultate,om muncitor si cu realizari de viață,de orașele de 15' minute.Habar nu avea de ele.Imi venea să ii crap capul.I l-am crăpat așa fel încât să afle si sa priceapă ce ii așteaptă si pe copiii lui!
    In Austria,dar si in Germania,oamenii încep să iasă din letargie.
    Doamne ajută să dăm cu dementii de pamant!
  • Tic ► Tic 03.06.2023 17:58
    Multiplicati articolul!
  • INJECTIA FINALA 03.06.2023 18:42
    VOR FACE TOTUL SĂ NE'ÎNCHIDĂ
    SA NE OMOARE, CA PE O VITA
    SA NE OTRĂVEASCĂ, SĂ NE ÎNȚEPE
    SĂ NE PRESCHIMBE IN OTREPE

    NE VOM OPUNE, CU VITEJIE
    VOM DEVENI ARMATA VIE
    CE'I SPULBERĂ CU'O VIJELIE
    PE ASASINII DIN MAFIE

    ZIUA SI NOAPTEA, HAIDUCEȘTE
    NE PREGĂTIM, FURIA CREȘTE
    UN TSUNAMI NAȚIONAL
    CURMA'VA SISTEMUL CRIMINAL
  • Enya 03.06.2023 18:49


    DA! Ne vom opune cu toate fortele si armele noastre, oricare-ar fi acelea!

    Si-i vom judeca si executa pe toti acesti CRIMINALI!
  • INJECTIA FINALA ► Enya 03.06.2023 20:05
  • INJECTIA FINALA 03.06.2023 19:22
    ENYA

    ATÂT DE TARE SI DE DREPT VORBIȚI
    CĂ ȘI PE ADORMIȚI TREZIȚI
    CE BINE V'AR STA ȘEFA MIȘCĂRII
    CE SPULBERĂ ERA TURBĂRII
    A SCLAVIEI , A MORȚII HIDOASE

    FRAȚILOR, PUNEȚI MÂNA PE COASE

    PITEȘTI VA FI TOATĂ PLANETA
    VOR DIGITALIZA VIAȚA, MONEDA
    SUNT DEMONI CUMPLIȚI, AIURIȚI
    DIN SOMN ȘI HIPNOZĂ, SĂRIȚI!

    CÂT SÂNGELE NOSTRU NU'I CHEAG
    SĂ NE RIDICĂM, TÂNĂR, MOȘNEAG
    SĂ RĂSTURNĂM HIDRA OCULTĂ
    CE CREDE CĂ NAȚIA'I MUTĂ

    LA LUPTĂ, FRAȚILOR, LA LUPTĂ!
  • Enya 04.06.2023 00:12
  • Miss Ter 04.06.2023 09:17
    Lăsați prostiile! Nu va fi niciun oraș inteligent pentru că societatea se prăbușește. Stau la noi spitalele in faza de construcție câte 20 de ani și nu se finalizează construcția, banii zboară spre arme și izolete, etc.
    Credeți voi că siniștii ăștia sunt în stare să ofere toate facilitățile pentru turma dornică de confort? Poate dacă mi-ați fi spus de lagăre în care deținuții să fie ținuți pe te miri ce, aș fi crezut dar altfel, nu are cum.
    De când cu USR-ul care s-a manifestat antiromaneste si globalist, nu s-au mai astupat nici macar gropile din asfalt daramite sa construiasca ei ceva...
    In plus nu sunt de acord cu planul lor marsav si Dumnezeu nu îl va permite niciodată.
  • Mars.60 Stefan 7649 05.06.2023 15:40
    Pai despre lagare si inchisori e vorba (vezi Australia), asta cu "15 minute" e doar ambalaj poleit, de reclama, sa sperie...
    Dumnezeu a permis si "plandemia" si chiar planul lor e permis ca sa fim incercati, dar ne-a avertizat: Matei 24:4, Ioan 16:33.
  • Brick 05.06.2023 19:07
    Unitatile penitenciale eufemistic numite orase de 15 min, digitalizarea abuziva, banii digitali, crispr-editarea genetica, internetul trupurilor si al obiectelor, reprezinta provocarile veacului nostru.
    https://mihailandrei.wordpress.com/2023/06/05/programabilitatea-monedei-digitale/
  • INJECTIA FINALA 03.11.2023 00:04
    Ochii la Cer, mâna pe sapă
    Avem încă pâine, aer și apă
    Sa luptăm pentru Libertate
    Auziți, Clopotul bate !

    Să ne întărim mintea si trupul
    Pe steagul unirii să punem lupul
    Hotărâți, curajoși și solari
    Sa ne pregatim armăsari

    Și conștienți de lupta finală
    Să aruncăm a fricii zăbală
    De scutul divin apărați

    Vom învinge demonii blestemați !
Ultima oră

17:55

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS! VIDEO

17:22

CONTROLUL INTERNETULUI. O legislație propusă în SUA ar putea deschide calea către implementarea globală a identificării obligatorii online sub pretextul verificării vârstei

16:37

Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

16:25

Valerian Stan, candidatul PNȚ-MM la Primăria București, despre problemele din Capitală, banii pierduți din PNRR, și averea fabuloasă a doctorului Cîrstoiu

15:17

Suceava ar putea avea un preot ca primar. Cătălin Axinte de la Biserica Sf. Mina va candida din partea AUR

14:46

Se retrage Cătălin Cîrstoiu? Gabriela Firea anunță că situația medicului va fi discutată în weekend

14:37

Fotografia anului 2024: O femeie din Gaza îmbrățișează corpul neînsuflețit al nepoatei sale

13:45

Episcopul înjunghiat la Sydney și-a revenit: ”Îl iert pe atacator. Îl iubesc și mă voi ruga pentru el” - VIDEO

13:13

Eugen Tomac este liderul PMP! Eurodeputatul a câștigat definitiv procesul cu Cristian Diaconescu

12:45

Cursuri de prim ajutor pentru firme, instituții de stat, instituții private și persoane fizice. Dr. Alexandru Radulian: Și copiii pot salva viața cuiva în nevoie!

12:29

Soroca, cetatea construită de Ștefan cel Mare, a fost restaurată - VIDEO

11:50

Zoe Dantes: Cine ne conduce?!

11:29

Premierul slovac: Aderarea Ucrainei la NATO ar duce la Al Treilea Război Mondial

10:54

Directorul serviciilor de informații militare ucrainene anunță că urmează lovituri pe teritoriul Rusiei: ”Scopul este să arătăm că Putin nu-și poate proteja populația”

09:17

Iohannis: ”Trebuie să urgentăm ajutorul militar pentru Ucraina”