O retorică a conducătorilor vremelnici care ar putea duce cu ușurință la vărsări de sânge în masă. Stigmatizarea celor nevaccinați – considerați „neoameni” și societatea paralelă vs tirania statului paralel. ANALIZĂ

De Irina Bazon  /  

Foto: DPA

Foto: DPA

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Guvernele își intensifică atacul virulent împotriva celor nevaccinați. Trudeau (Canada) spune că ei nu trebuie tolerați. Macron (Franța) afirmă că „îi va scoate neapărat din sărite”. Germania spune că „nu sunt oameni”. Biden (SUA) a declarat că ei sunt pandemia. Dacă nu este împiedicată în curând, o astfel de retorică ar putea duce cu ușurință la vărsări de sânge în masă. (editorul Technocracy News).

În ce privește retorica de la noi, amintim: PROTESTATARII pentru Libertate, înfierați cu mânie proletară. Dacă Ceaușescu i-a făcut HULIGANI și Iliescu, GOLANI, apoi Cîțu „TERORIȘTI”, Iohannis, Bode, Fritz și Barna îi ataca prin ștampilele de „ANTISEMIȚI” și „XENOFOBI”.

Rezumat

Într-o altercație teribilă, un polițist german a spus că persoanele nevaccinate nu sunt oameni. Acesta este doar un semn că psihoza în masă este în plină desfășurare.

„Psihoza în masă” este explicația pentru modul în care germanii au acceptat atrocitățile partidului nazist în anii 1930, dar și este explicația pentru care atât de mulți oameni din întreaga lume susțin acum apartheidul medical și caracterizarea într-un mod dezumanizant a celor nevaccinați.

Stigmatizarea celor nevaccinați este cu atât mai irațională dacă ținem cont de faptul că vaccinul anti-COVID nu previne infectarea și răspândirea virusului. Oamenii „complet vaccinați” sunt la fel de infecțioși și „periculoși” ca și cei nevaccinați.

În timp ce oficialii de la nivel înalt continuă să folosească expresia „pandemie a celor nevaccinați”, sugerând că persoanele vaccinate nu au nici un rol în pandemia de COVID-19, există dovezi ample potrivit cărora cei „vaccinați complet” au un rol semnificativ în transmitere și apariția de focare.

De exemplu, în Massachusetts, 469 de noi cazuri de COVID-19 au fost identificate în iulie 2021. Dintre acestea, 346 (74%) au fost fie total, fie parțial vaccinați, iar 274 (79%) au fost cazuri simptomatice. Acest lucru dovedește că vaccinurile anti-COVID nu pot pune capăt pandemiei și, de fapt, ar putea împiedica dispariția ei în mod natural.

Nu putem spera să ieșim din tiranie conformându-ne regulilor ei absurde

 

Știi că ai intrat într-o „zonă crepusculară” a nebuniei atunci când un ofițer de poliție îți spune că ești un criminal pur și simplu pentru că ești nevaccinat - adică sănătos. Exact asta s-a întâmplat recent în Germania. Un ofițer de poliție a insistat că bărbatul nevaccinat este „un criminal” pentru că „ar putea infecta pe cineva” și a spus că „nu este om”.

Altercația bizară a fost postată pe Twitter pe 12 decembrie 2021 (vezi mai sus). Drept răspuns, bărbatul nevaccinat îi spune polițistului că el este cel care „și-a pierdut total umanitatea”. Cine ar fi crezut că vom ajunge vreodată ziua în care oamenii să fie stigmatizați ca fiind „ucigași” și „neoameni” doar pe baza statutului de vaccinare?


Este un lucru cu totul irațional. Dar, din nou, nebunia nu se conformează rațiunii și, potrivit profesorului Mattias Desmet, un psiholog belgian, lumea a fost într-adevăr hipnotizată, pentru a ajunge într-o stare de psihoză în masă. [1]

„Psihoza în masă” este explicația pentru modul în care germanii au acceptat atrocitățile partidului nazist în anii 1930, dar și este explicația pentru care atât de mulți oameni din întreaga lume susțin acum apartheidul medical și caracterizarea într-un mod dezumanizant a celor nevaccinați.

Nu poți să te conformezi tiranului și să ieși din tiranie

Stigmatizarea și etichetarea dezumanizantă a celor nevaccinați este cu atât mai irațională dacă ținem cont de faptul că vaccinarea anti-COVID nu previne infectarea sau răspândirea virusului. Cei care au primit una, două sau chiar trei doze ÎNCĂ contractează infecția, la o rată din ce în ce mai mare, și o răspândesc atât la vaccinați, cât și în rândul nevaccinaților.

De exemplu, focare în rândul populațiilor „complet vaccinate”, izolate pe nave de croazieră, au apărut de mai multe ori, ceea ce dovedește că vaccinurile nu reușesc să împiedice focarele. Cei vaccinați împotriva COVID sunt în mod clar la fel de „periculoși” și au posibilitatea de a-i „ucide” pe semenii lor la fel ca oamenii care nu sunt injectați.

Atunci când orice decizie ai lua – de a primi vaccinul sau de a-l refuza – are drept rezultat faptul că tu prezinți exact același nivel de risc pentru ceilalți, cum poate cineva să spună că unul este mai periculos decât celălalt? Oricine mai are scaun la cap va înțelege că ceva e putred aici.

Din păcate, majoritatea țărilor se confruntă cu o psihoză delirantă în masă. Au fost manipulați să creadă în niște absurdități extreme. Aceeași operațiune psihologică a fost desfășurată și în anii 1930, când evreii, bătrânii și infirmii, precum și handicapații mintal și fizic au fost calificați în mod dezumanizant și blamați ca fiind purtători de boli și de alte maladii sociale.

În scurtul videoclip de mai sus, supraviețuitorul de la Auschwitz Marian Turski, acum în vârstă de 94 de ani, descrie etichetarea dezumanizantă și ostracizarea progresivă ca metode aplicate în Germania nazistă, care au dus, în cele din urmă, la Holocaust. Acum stăm din nou în fața unei răscruci de drumuri. Mulți indivizi, precum polițistul german, aleg să meargă pe drumul bine bătătorit al repetării istoriei.

Stigmatizarea nevaccinaților, total nejustificată

Pe 20 noiembrie 2021, revista științifică The Lancet a publicat o scrisoare a profesorului Gunter Kampf, intitulată „COVID-19: Stigmatizarea celor nevaccinați nu este justificată.” [2] „În SUA și Germania, oficialii la nivel înalt au folosit expresia «pandemie a celor nevaccinați», sugerând că oamenii care au fost vaccinați nu au o influență relevantă în epidemiologia COVID-19”, scrie Kampf.

Totuși, adaugă omul de știință: „Există tot mai multe dovezi că persoanele vaccinate continuă să aibă un rol relevant în transmitere”. Kampf citează statistici din Massachusetts, unde au fost identificate 469 de noi cazuri de COVID-19 în iulie 2021. Dintre acestea, 346 (74%) au fost în rândul persoanelor fie complet, fie parțial vaccinate, iar 274 (79%) au fost cazuri simptomatice.

Valorile pragului de cicluri utilizate în testările PCR au fost, de asemenea, scăzute, indiferent de statutul de vaccinare anti-COVID (în medie 22,8 cicluri, ceea ce minimizează riscul de rezultate fals pozitive), „indicând o încărcătură virală ridicată chiar și în rândul persoanelor care au fost complet vaccinate”, notează Kampf. Aceste date sunt o dovadă clară că vaccinurile COVID nu pot pune capăt pandemiei, ci, dimpotrivă, ar putea împiedica dispariția ei în mod natural. Kampf continuă: [3]

„În SUA, au fost raportate un total de 10.262 de cazuri de COVID-19 la persoanele vaccinate până la 30 aprilie 2021, dintre care 2725 (26,6%) au fost asimptomatice, 995 (9,7%) au fost persoane spitalizate și 160 (1,6%) au murit. În Germania, 55,4% dintre cazurile simptomatice de COVID-19 la pacienții cu vârsta de 60 de ani sau mai mult au fost înregistrate la persoane complet vaccinate, iar această proporție crește în fiecare săptămână.

În Münster, Germania, au apărut noi cazuri de COVID-19 la cel puțin 85 (22%) din 380 de persoane care au fost complet vaccinate sau care s-au recuperat după COVID-19 și au frecventat un club de noapte.

Persoanele care sunt vaccinate au un risc mai scăzut de boală severă, dar constituie o parte relevantă a pandemiei. Prin urmare, este greșit și periculos să vorbim despre o «pandemie a nevaccinaților».

Din punct de vedere istoric, atât SUA, cât și Germania au generat experiențe negative prin stigmatizarea unor părți ale populației pentru culoarea pielii sau pentru religia acestora.

Fac apel la oficialii și oamenii de știință de la nivel înalt să înceteze stigmatizarea, nejustificată, a persoanelor nevaccinate, printre care sunt pacienți ai noștri, colegi și alți concetățeni, și să depună eforturi pentru a menține societatea unită.”

Azi ești om, mâine nu mai ești considerat om

Este important să înțelegem că nu putem să ieșim din această tiranie acceptându-i regulile [absurde]. Dacă alegi să te vaccinezi împotriva COVID-19 pentru că nu vrei să fii stigmatizat, nu va putea exista un sfârșit al conformării tale prin acceptarea viitoarelor doze, indiferent de costul pentru tine sau pentru familia ta.

În scurt timp - cel mult câteva luni - vei fi din nou considerat, brusc și în mod arbitrar, o amenințare pentru societate ca nevaccinat, chiar dacă ai făcut deja una, două sau trei doze de vaccin.

Nimic din toate astea nu va conta. Nu primești avantaje pentru că te-ai conformat în trecut. La șase luni după a doua sau a treia doză, statutul tău va trece de la verde la roșu, de la „uman” la „nonuman”, literalmente peste noapte. Ești din nou „nevaccinat”, până când sau dacă nu primești un nou rapel. Acest ciclu va continua până când cei care vor face asta vor muri. Așa vrei să-ți petreci restul vieții?

Vaccinurile COVID fac ca „pandemia” să continue

Peste 80 de studii au confirmat că imunitatea naturală la COVID-19 este egală sau superioară celei obținute prin vaccin [4]. Acest lucru este conform științei medicale consacrate, prin urmare, nu este o surpriză. Este așa cum trebuie să fie.

Dar, pentru prima dată în istoria medicală modernă, imunitatea naturală este prezentată ca neavând niciun beneficiu. Mai rău decât atât, cei care au imunitate naturală sunt etichetați ca fiind periculoși, sunt ocoliți și chiar concediați de la locul de muncă pentru că nu au primit vaccinul.

Numai cei injectați sunt protejați și îi pot proteja pe alții, susțin acum autoritățile din domeniul sănătății – chiar dacă, în realitate, tocmai cei cu imunitate naturală sunt cei mai protejați și nu prezintă un risc pentru alții.

Adevărul este acela că imunitatea naturală este de lungă durată, protejează împotriva tuturor variantelor și nu va contribui la apariția noi variante. Nu același lucru se poate spune despre vaccinurile COVID. Acum avem dovezi clare că vaccinurile oferă cel mult șase luni de protecție, după care reducerea riscului relativ scade la zero.

Ca să dăm doar un exemplu din multe altele, un studiu suedez [5], publicat pe 25 octombrie 2021, a constatat că, deși vaccinurile au scăzut inițial riscul de spitalizare, eficacitatea lor a scăzut rapid:

- Vaccinul Pfizer a trecut de la 92% eficacitate în a 15-a zi până la 30 de zile, scăzând la 47% în ziua 121 până la 180 și la zero din ziua 201.

- Vaccinul Moderna a avut o traiectorie similară, eficacitatea fiind estimată la 59% din ziua 181.

- Vaccinul AstraZeneca a avut o eficacitate și mai scăzută, eficacitate care a scăzut mai repede decât în cazul vaccinurilor pe bază de ARNm și nu a mai avut nicio eficacitate sesizabilă din ziua 121.

Acest studiu, precum și altele, care arată scăderea imunității, au fost discutate într-un interviu din 9 decembrie 2021, în New England Journal of Medicine [6]. După cum se menționează în acel interviu, varianta Delta, care este semnificativ diferită de tulpina inițială SARS-CoV-2, poate infecta oamenii complet vaccinați, iar capacitatea variantei de a contamina crește în timp, pe măsură ce eficacitatea vaccinurilor scade rapid.

Pe lângă scăderea eficacității, faptul că virusul suferă o mutație în cadrul populațiilor „vaccinate” îl forțează să-și dezvolte capacitatea de a ocoli imunitatea dobândită prin vaccinurile COVID. Pe scurt, cei care se bazează pe vaccinul COVID pentru a-i proteja sunt în dezavantaj. Pe termen lung, este o situație fără speranță, deoarece nu putem să ne inoculăm sperând că vom ieși dintr-o endemie cu un produs care nu previne infecția și răspândirea!

Din păcate, NEJM, în loc să promoveze știința, repetă narațiunea oficială și sugerează că răspunsul la această problemă sunt rapelurile. Totuși, ei ar trebui să știe mai bine aceste lucruri, ceea ce ne face să suspectăm că conflictele de interese le influențează judecata clinică. [7]

Lindsey Baden, una dintre persoanele intervievate, a primit subvenții de la National Institutes of Health, Gates Foundation și Wellcome Trust - trei instituții care susțin, mai mult sau mai puțin deschis, tirania medicală și guvernarea totalitară a unui stat polițienesc bazat pe biosecuritate.

Gravitatea situației

În videoclipul de mai sus, dr. Chris Martenson îl intervievează pe profesorul Mattias Desmet (lector de psihoterapie psihanalitică la Departamentul de Psihanaliză și Consultanță Clinică, Universitatea Ghent) cu privire la gravitatea situației noastre. Desmet spune că situația își are originea într-o stare psihiatrică extrem de autodistructivă, care permite dezvoltarea totalitarismului.

Potrivit lui Desmet, psihoza în masă apare acum atât de răspândită încât totalitarismul global pare a fi inevitabil. El crede că se va institui, așa cum vedem deja că se întâmplă în mai multe țări.

Polițistul german care pune la îndoială umanitatea celor nevaccinați este un exemplu clar al efectelor propagandei care duce la spălarea creierului și care sprijină și întărește statul totalitar și permite săvârșirea în plină zi de atrocități de neimaginat. Întrebarea este, ce putem face pentru a limita pagubele?

În primul rând, trebuie să continuăm să promovăm informații adevărate și corecte pentru a contracara narațiunile false. Cei care nu sunt încă pe deplin hipnotizați pot fi ajutați să-și recapete judecata sănătoasă. De asemenea, a spune ferm adevărul duce la limitarea atrocităților pe care regimul totalitar este stimulat să le provoace, deoarece în totalitarism, numărul atrocităților și crimelor împotriva umanității crește pe măsură ce disidența scade.

De asemenea, putem înlocui narațiunile care promovează frica de virus cu narațiuni care atrag atenția asupra unui pericol și mai mare – totalitarismul, de care trebuie să ne fie frică. Aceasta este o amenințare mult mai mare pentru noi și copiii noștri. Trebuie să încercăm să faceți apel la memoria oamenilor. Să le amintim de libertățile cu care au crescut. Vor ei să fie responsabili pentru faptul că și-au lăsat copiii să ajungă fără libertatea de a gândi și de a acționa conform propriei judecăți?

În același timp, este necesar să ne unim cu alți dizidenți în grupuri mai mari. Acest lucru oferă majorității mai mari de oameni – care nu sunt pe deplin hipnotizați, dar sunt prea fricoși pentru a merge împotriva curentului – o alternativă față de conformismul la ordinea impusă de totalitari.

În sfârșit, trebuie să începem să construim structuri paralele în comunitățile noastre locale, care să contracareze cele patru condiții de bază care au permis dezvoltarea psihozei în masă, și anume: legături sociale slabe, lipsa unui sens mai înalt în viață, o stare cronică de anxietate și nemulțumire, frustrarea și agresivitatea generalizate.

O structură paralelă este constituită de orice tip de afacere, organizație, tehnologie, mișcare sau inițiativă creativă care, deși este încorporată într-o societate totalitară, se află, din punct de vedere moral, în afara acesteia. Odată ce sunt create suficiente structuri paralele, ia naștere o cultură paralelă care funcționează ca un „sanctuar” al sănătății mintale într-o lume totalitară.

Prin reconfigurarea societății, pornind de la nivel local, în una în care oamenii se simt conectați între ei și apreciați, condițiile psihologice care favorizează propagarea totalitarismului sunt subminate și, în cele din urmă, anihilate. Aceasta este marea provocare cu care ne confruntăm cu toții.

Sursa: Dr. Joseph Mercola, preluat de Technocracy News

Traducere: Irina Bazon

Surse și referințe

1 YouTube Mattias Desmet, despre situația noastră gravă, 2 decembrie 2021- https://www.youtube.com/watch?v=CRo-ieBEw-8&t=3s

2, 3 The Lancet 20 noiembrie 2021; 398(10314): 1871 - https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(21)02243-1/fulltext#%20

4 The Burning Platform 21 octombrie 2021 - https://www.theburningplatform.com/2021/10/21/81-research-studies-confirm-natural-immunity-to-covid-equal-or-superior-to-vaccine-immunity/

5 Lancet Preprints 25 octombrie 2021 - https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=3949410

6 NEJM 2021; 385:e99 - https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMe2119211?af=R&rss=currentIssue

7 Declarații privind conflictul de interese NEJM - https://www.nejm.org/doi/suppl/10.1056/NEJMe2119211/suppl_file/nejme2119211_disclosures.pdf

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Iver Mectin & Arbi Dol 27.01.2022 13:02
    "Pandemia nevaccinaților? A fost o eroare, pardon, scuzați, bonsoir...."
    "Oppressive COVID Rules For Unvaccinated Were Based On Software Error Claims German Minister"
    https://greatgameindia.com/covid-rules-software-error/
  • mihayu 28.01.2022 09:33
    Nici o problema. Si eu îi consider pe ei ne-oameni.
Ultima oră

17:00

Atacul cibernetic asupra ActiveNews ne-a costat 2500 Euro. Confesiune și Apel

15:48

Zelenski agită din nou apele: Putin va ataca Țările Baltice, Polonia și Germania. Cetățenii Statelor Unite vor lupta în Europa - VIDEO

14:47

Șoc în magistratură! Un judecător de la Curtea de Apel București a murit la nici 40 de ani. Cauza: AVC

13:47

Patru președinți SUA în New York: trei după bani, al patrulea pentru a omagia un polițist ucis de un fost deținut

13:00

Date Eurostat: UE a primit 5,1 milioane de migranți în 2022. Câți au ajuns în România

12:30

Bătaie cu Bălegar între Washington și Moscova

12:06

Tucker Carlson: Medicii care au recomandat vaccinul anticovid ar trebui să-și ceară scuze - VIDEO

11:30

Imagini șocante din Gaza: Soldații israelieni ucid civilii, îi îngroapă cu excavatoarele, apoi se joacă cu lenjeria intimă a femeilor

10:41

Biden l-a numit din nou "măcelar" pe Putin

10:21

România e declarată de Putin țintă militară legitimă

09:39

Ion Cristoiu: Coaliția vede în alegerile pe București o demonstrație a unității sale

09:24

Explozie la Rafinăria Petromidia. A fost activat planul roșu

09:14

Iulian Capsali: PRIMUL candidat cert la președinție este Răzvan Constantinescu, care și-a făcut publică intenția în emisiunea doamnei Anca Alexandrescu

08:42

Fondatorul FTX, Sam Bankman-Fried, condamnat la 25 de ani de închisoare

08:20

Alertă în Brăila! O dronă militară s-a prăbușit la 15 km de oraș: ”Scotea un sunet ciudat, puternic” - VIDEO