Kissinger nu i-a supraviețuit lui Iliescu

De Victor Grigore | Evadare.ro  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Henry Kissinger a plecat „să facă înțelegeri de culise cu îngerii”. Marele conspirator ne-a părăsit pe neașteptate, la frageda vârstă de 100 de ani. Pe ultima sută și-a mai spălat din păcate, îndemnând Ucraina să aleagă negocierile de pace în locul prelungirii războiului. A fost creierul politicii externe pentru mai mulți președinți americani. Totuși nu i-a putut supraviețui lui Ion Iliescu.

Documente scoase la iveală anul acesta îl acuză de moartea a 3 milioane de civili. S-ar fi ocupat personal de alegerea țintelor din Cambodgia și Vietnam. Alt genocid în care și-a băgat coada a fost războiul dintre Pakistan și Bangladesh. Multe decenii mai târziu, (și) asta ne aduce populația înlocuitoare.

În loc de colivă, mai spicuiesc din arhiva Reacțiunea. Klaus Schwab l-a prezentat ca unul din cei trei mentori ai lui (i-a fost profesor la Harvard).

În 1974, sub președinția lui Gerald Ford, Henry Kissinger a pregătit un raport denumit „Memorandum 200 - Studiu privind securitatea națională”. În raport, creșterea populației din lumea a treia (și în special în 13 țări nominalizate) era considerată un posibil pericol pentru siguranța națională a SUA. Directorul CIA, George Bush (senior, viitor președinte) era însărcinat să asiste în aplicarea planului.

Kissinger considera că sunt necesare măsuri contraceptive pentru controlul populației și alte programe de reducere a populației. Avertiza că și dacă se iau astfel de măsuri, populația va continua să crească, până să înceapă declinul.

Al doilea sfat era să fie reduse livrările de hrană, până țările respective se conformează cu politicile de natalitate.


În capitolul 3 al Memorandumului se nota importanța strategică a unor materii prime și minerale. „Fluxul acestora poate fi pus în pericol prin acțiuni guvernamentale, sabotaj, turbulențe civile. Deși presiunea populației nu e singurul factor implicat, acestea sunt mult mai puțin probabile în condițiile unei creșteri lente sau cu zero creșteri de populație.”

Capitolul 5 nota că „tinerii sunt mai volatili decât bătrânii, susceptibili la alienare, extremism și violență. Acești tineri pot fi convinși mai repede să atace instituțiile legale ale guvernului sau proprietatea „sistemului”, a „imperialiștilor”, a corporațiilor multinaționale.”

Kissinger atrăgea atenția ca măsurile să nu fie percepute ca evidente. „Trebuie ca prin stil și substanță să se evite aparența coerciției”. Avortul e menționat de zeci de ori pe parcursul documentului, precizându-se că fără acest instrument nicio țară nu și-a redus populația.

În textul raportului (disponibil acum integral) se fac referiri și la folosirea presei și comunicațiilor prin satelit pentru încurajarea planificării familiale. Un capitol se intitulează: „Crearea condițiilor pentru declinul fertilității”.

A fost laureat al premiului „Charlemagne”, instituit de Richard Coudenhove Kalergi (omul cu planul). Premiu primit și de Klaus Iohannis (atât s-a devalorizat), Churchill, Merkel, Macron, Clinton, Jean Monnet și Papa Francisc.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie, în 2004: Eu am militat pentru Mitropolia Tomisului!

Cine plătește pentru milioanele de decese provocate de vaccinurile Covid?

Prof. Constantin Barbu la ActiveNews și Starea de Libertate: Mitropolia Tomisului - Războiul și pacea documentelor

VIDEO: Marea Resetare contra BOR. Cum lovește România, Ortodoxia și păstorii ei, cu Ținta Teodosie. Emisiunea ActiveNews - Starea de Libertate cu Adrian Pătrușcă, Victor Roncea și Pompiliu Diplan:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (15)
 • Constantinescu Valentin-Ionut 30.11.2023 14:04
  condolences
 • Tic 30.11.2023 15:53
  E cam mult de data asta!
 • Coronoia 30.11.2023 19:00
  Constantinescule, suferi ca ne-a parasit reptila asta neagra in cerul gurii?
 • Mars.60 Stefan ► Coronoia 30.11.2023 20:03
  Care suferinta... Dimpotriva, omul nostru e fericit ca poate sa bifeze si reptila asta neagra in cerul gurii; un fel da a-i spune lui Kissinger: "fraiere, in sfarsit ai mierlit-o , deci. condolences" pe bune!
  "Condolences" al prietenului nostru CONSTANTINESCU VALENTIN-IONUT ar trebui brevetat CA MARCA INREGISTRATA si trecut in DEX cu explicatia corecta a sensului si contextului in care poate fi folosit ca expresie.
 • Mihail Telbis 30.11.2023 14:19
  Ceea ce multi nu inteleg este ca tot omul este dator cu o moarte, indiferent de averea, puterea, ori tehnologia care o deține. Acesti tirani traiesc ca si cand ar fi eterni si chiar se considera a fi zei eterni, facand tot soiul de nelegiuiri , dar in cele din urma isi primesc plata de la Dumnezeu.
 • Tic 30.11.2023 15:57
  De ce ai plecat singur ,mr Kissinger?Aveai atâția parteneri de afaceri aici,de o seamă sau mai tineri ,care sigur iti vor simți lipsa,de ce nu i-ai luat cu tine sa încercați o resetare a iadului ,terenul propice pt voi?
  Aici afacerile voastre se lasă cu păcate mari pe care trebuie sa le plătiți la trecerea vamilor!
  In sfârsit o veste buna.
 • eu-noi 30.11.2023 16:25
  Astia stau cu MINCIUNA la vedere. Exemplu: Olanda - densitate 520 locuitori/ Km2 (wiki) < => Pamantul are148.940.000 Km2 uscat (wiki) x 520 X 0.65 (scadem zonele nelocuibile) => aprox. 50 MILIARDE LOCUITORI CAPACITATEA PAMANTULUI!!! 50 miliarde de oameni, poate mai mult, pot incapea pe Terra!! ... Cui serveste controlul demografic? De ce se opun Vietii? ... Mint, dovedind ai cui fii sunt...
 • Tic 30.11.2023 22:38
  Cel mai mult îmi place că stăpânul lor nu ii scoate la pensie decât țepeni,muncind-i fiind in cartierul cu rotile.Pe asta l-a plimbat anul ăsta de colo -colo!
 • Mihai Cantuniari 30.11.2023 16:59
  Sociopat si psihopat ca toti ceilalti. A mai crapat un drac.
 • Floreas 30.11.2023 19:16
  Iata ce declara la 23 februarie 2009, la Consiliul OMS:
  'Dupa ce turma accepta vaccinarile obligatorii, jocul s-a terminat.. Aceasta va accepta orice.-donarea fortata de sange sau de organe- "pentru binele mai mare".
  Putem modifica genetic si steriliza copiii "pentru binele mai mare".
  Controleaza mintile oilor si tu controlezi turma.
  Producatorii de vaccinuri castiga miliarde. Si multi dintre voi din aceasta camera sunteti investitori. Este un mare 'castig-castig'.
  Reducem turma si turma ne plateste pentru sevicii de exterminare.'
  Si acest criminal a primit Premiul Nobel pentru Pace!
  Si alt criminal a primit acelasi premiu: Obama!
 • Tic 30.11.2023 22:40
  Premiile astea sunt ale lor,pt ei.Tot ce este din partea lor trebuie văzut pe dos.
 • DouăFire 01.12.2023 11:02
  Este ceva asemănare între amândoi,parcă sunt verișori, or fi ceva coregionali din popare anti-dacice. Dacă și regele Mihai împreună cu familia lui sunt de neam îngemănârat, mă întreb de când este România ghidată de a lor influență nocivă și subtil dezbinatoare?
 • Ionel Palanic 02.12.2023 08:23
  Tarile cu natalitate mare un pericol pentru siguranta nationala a SUA ”INCREDIBIL” Un adevarat demon in carne si oase pe pamant.
 • Floreas 03.12.2023 12:05
  ‘ Primul “om” care a avut ideea eutanasierii fortate în masa a populatiei la nivel planetar a fost un evreu, Henry Kissinger(28 oct. ’73); “Ilegal o putem face imediat. Constitutonal va dura putin mai mult... ” si “Depopularea ar trebui sa fie cea mai mare prioritate a politicii externe fata de lumea a treia. Persoanele în vîrsta sînt consumatori inutili. Populatia lumii trebuie sa fie redusa cu 50 %.”. În anul în care a facut aceasta declaratie, Henry Kissinger a primit premiul Nobel pentru pace! ‘
  ‘ O problema de mare impact sînt premiile Nobel. Aceste titluri aduc notorietate si respect nu numai celor care le obtin, dar si popoarelor din care acestia fac parte. Premiile Nobel pentru pace sînt cele mai importante pentru imaginea unor oameni si a unor popoare. Desi politica israeliana si cea americana sînt în permanenta razboinice, cautati motive pentru a recompensa cu acest premiu conducatorii celor doua tari.’-extrase din “Codul lui Lucifer”, de Dan Cristian Ionescu.
 • Mircea Dragan 03.12.2023 22:46
  A murit un gunoi care credea ca va mosteni lumea.
 1. ”Noaptea, ca hoții!” Primăria Municipiului Iași a instalat o ”Hidră” jignitoare în fața Grupului Statuar al Voievozilor. ACTUALIZARE: Curatoare ”operei” este Ioana Ciocan, cea cu blasfemia de la ART SAFARI - FOTO/VIDEO

 2. Scrisoarea lui Dan Puric către conducătorii României de azi

 3. Șoc și groază pe culoarele puterii globaliste: Dan Puric președinte!

 4. Pericolul Iohannis: Tornada Ucraineană amenință să înghită România

 5. Omenirea a fost deja infectată cu nanotehnologie de supraveghere de ultimă oră? Dr. Ana-Maria Mihalcea: Vaccinații Covid emit o strălucire fluorescentă, vizibilă sub o lumină UV - Luciferaza și fenomenul Ochiul lui Horus - VIDEO

 6. Breaking News: CANDIDEAZĂ LA PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI! Dan Puric - Gladiatorul Președinte - ridică mănușa și intră în cușca cu lei de la Antena 3, azi, la orele 21.45. Va candida sau nu va candida? - aceasta este marea întrebare. VIDEO ÎN DIRECT

 7. Franța: Opoziția față de “vaccinurile” ARNm, infracțiune care ar putea fi pedepsită cu până la 3 ani închisoare și 45.000 de euro amendă - Fascism medical în ascensiune

 8. Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a murit la doar 46 de ani. "Vaccinarea reprezintă încă un pas spre revenirea la normalitate"

 9. Jacob Rothschild, descendent al familiei de bancheri Rothschild, a murit la vârsta de 87 de ani – asocierea acestuia cu sataniști? - FOTO

 10. Instanța și ActiveNews spulberă MAE în scandalul Canalului Bâstroe declanșat exact acum un an. Tribunalul București obligă Ministerul Afacerilor Externe să ne spună cine a semnat pentru Afacerea Bâstroe. Adică CINE A TRĂDAT - DOCUMENT

Ultima oră

10:27

Doliu în lumea televiziunii! A murit cunoscutul jurnalist Horia Enesel

09:58

Un fotbalist din Sibiu a murit la doar 40 de ani, după un cancer diagnosticat vara trecută

09:03

Fermierii din UE, front comun împotriva Ucrainei

08:45

Macron nu exclude trimiterea de trupe NATO în Ucraina: ”Vom face tot ce este necesar pentru a ne asigura că Rusia nu poate câștiga”

07:00

Marele Duhovnic al Ortodoxiei de la Marea Neagră, categoric pentru Mitropolia Tomisului. Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie: Eu am militat pentru Mitropolie! Înaltpreasfințite, Dobrogea și Sf. Andrei vă așteaptă de 2000 de ani! VIDEO 2004

06:30

27 februarie: Sfinții Cuvioși Mărturisitori Procopie și Talaleu

23:10

Părintele Ioan Istrati: Cum se naște un izvor

22:21

Morți subite în ultimele zile în rândul unor persoane tinere din România – tănăr de 25 de ani, sănătos - infarct miocardic; decese cauzate de cancer: pancreas diagnosticat înaintea Crăciunului; cancer mamar diagnosticat în vara 2022; și alte cazuri

22:00

Monahul Filotheu, mărturie despre Părintele Marcu Dumitru de la Sihăstria – Mărturisitorul lui Hristos (+26 Februarie 1999). Declarație în fața Securității, la Aiud: ”Adevărata libertate ne-o dă Dumnezeu, adică eliberarea din păcat”

21:33

Prof. Constantin Barbu: Erudiții Patriarhiei plagiază și falsifică Istoria Ortodoxiei doar pentru a contesta reactivarea Mitropoliei Tomisului. Patriarhul știe? Mitropolitul Marcus al Tomisului a participat la primul Sinod de la Niceea din anul 325 (III)

20:59

Chatbotul Google Gemini AI, întrebat de un utilizator, a dat răspunsuri halucinante: “comunismul nu trebuie judecat printr-o lentilă negativă”, “a spune că toți pedofilii sunt răi este greșit” - VIDEO

20:30

26 februarie 1950: Prima victimă a Experimentului Pitești. In Memoriam Academician Radu Ciuceanu: Cum a fost asasinat bestial studentul ”cu față de copil”, Corneliu Niță

20:00

ADEVĂRATA BIOGRAFIE A AGENTULUI BOLȘEVIC MIHAI ȘORA: Documente CC al PCR, CNSAS, DSS, CIE, DIE, SIE, MAE, MEN

19:50

Jacob Rothschild, descendent al familiei de bancheri Rothschild, a murit la vârsta de 87 de ani – asocierea acestuia cu sataniști? - FOTO

19:00

Pr. Petru Marcel Suciu despre Vasile Bănescu pe marginea unei facturi E.ON: ”Sensurile unor Hotărâri ale Sfântului Sinod sunt denaturate de purtătorul de vorbe patriarhal care încearcă să le alinieze unui curent corect politic” - FOTO