Harari recunoaște: Nimeni nu va scăpa! Cu supravegherea biometrică și Inteligența Artificială vom fi ca muștele în insectar. Peste 10 ani vă veți aduce aminte de avertismentele noastre, dar, dacă nu facem nimic, va fi prea târziu. VIDEO TRADUS

De Cronicar  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În contexul noii legi care se pregătește în Parlamentul European pentru supravegherea biometrică a populației Uniuneii Europene, care anticipează și cardul unic biometric de identitate european, redăm un fragment din discursul lui Yuval Noah Harari, aghiotantul homosexual al lui Klaus Schwab, avut la Forumul pentru Democrație de la Atena în octombrie 2020, desfășurat în parteneriat cu The New York Times.

Yuval Noah Harari, consilier principal al Forumului Economic Mondial, artizan al conceptului tehnocomunismului „brănduit” drept „Marea Resetare”, adeverea încă de atunci suspiciunile societății civile responsabile din țările în care a avut loc Experimentul Covid, adică aproape întreaga planetă.

Practic, Harari recunoștea cu seninătate exact fondul pentru care noi am fost acuzați drept „conspiraționiști”, și anume că actuala Criză Covid a fost creată pentru impunerea la nivel mondial a Dictaturii Biometrice prin intermediul Inteligenței Artificiale și al avansului tehnologic - „inclusiv sub pielea oamenilor”. Cei care citiți aceste rânduri, peste 10 ani, când s-ar putea să fie deja prea târziu, vă veți aduce aminte de noi și de tot ceea ce am scris, drept avertisment, în ultimii ani.

„Covidul este esențial”, spune el, deoarece acesta este cel care îi convinge pe oameni să accepte supravegherea biometrică totală, care va permite "Stalinilor secolului XXI" să monitorizeze și să analizeze „mințile întregii populații, în permanență și astfel încât guvernele să știe ce gândești și ce simți în orice moment”, susține chiar promotorul acestor sisteme de control total.

Vedeți și Agenda Forumului Economic Mondial pentru impunerea identității digitale sub pretextul "siguranței” – avansarea tehnologiilor de identificare digitală biometrică folosite pentru controlul oamenilor în timpul pandemiei de Covid

Reamintim că în București și alte orașe mari deja au fost introduse pe bulevarde și în intersecții camere de supraveghere cu identificare facială biometrică iar noul act de identitate electronic va cuprinde și biometrizare automată a românilor. Tehnologia 5G introdusă inclusiv în stâlpii de iluminat nu va ma da nimănui vreo șansă de mișcare fără supraveghere, mai ales după ce actul de identitate electronic va trece la următorul nivel.

„Nu aveți nevoie de agenți umani. Nu aveți nevoie de analizatori umani. Veți avea doar o mulțime de senzori și o Inteligență Artificială care analizează și gata, ai cel mai diabolic regim totalitar din istorie”, recunoaște micul împielițat al „Marii Resetări” în traducerea oferită de Ionel Trandafir pentru cititorii ActiveNews.

O lucrare publicată sub binecuvântarea Părintelui Justin la Mănăstirea Petru Vodă pe această temă poate fi descărcată gratuit de aici - DICTATURA BIOMETRICĂ

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Veridicitatea Datei Paștelui Ortodox - Minunea Mâinii Sfântului Damaschin:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (24)
  • AAAAA 12.03.2024 21:57
    Suntem destul de agitati pentru ca intarzie comanda Glovo, nu avem timp pentru supravegherea biometrica. Scuze
  • Spring 13.03.2024 10:14
    Sfantul Iustin Popovici:

    Filosofia diavolului este sintetizata astfel:
    să nu recunoască prezența Dumnezeului-Om în lume; să nu recunoască întruparea Fiului si Cuvantului în Om; sa afirme și propovăduiasca ca: nu există Dumnezeu în lume, nici în om; nu există Dumnezeu nici măcar în Dumnezeul-Om; ca este un nonsens să crezi că Dumnezeu S-a întrupat în om și că poate trăi în om; ca omul este complet fără Dumnezeu si anume omul este o ființă în care nu poate exista Dumnezeu, sau ceva dumnezeiesc, nemuritor, vesnic; omul este cu totul trecător, muritor; în toate privințele, omul ar aparține lumii animalelor și nu este aproape deloc diferit de animale, așa că este firesc pentru oameni să trăiască ca niste animale, care sunt singurii lor strămoși legitimi și, de asemenea, singurii lor corespondenti naturali.
    Aceasta este de fapt filosofia lui Antihrist, care cu orice preț vrea să-L înlocuiască pe Hristos, să-I ia locul în lume și în oameni.

    Sunt nenumărati cei care il preced ca adepti pe Antihrist în lumea noastra omenească de-a lungul veacurilor. „Fiecare duh” – și un duh poate semnifica orice personaj, sau orice învățătură, sau oricare idee, sau orice gând, sau oricare om. Și fiecare învățătură, fiecare personaj, fiecare idee, fiecare gând, fiecare om care nu recunoaște că Iisus Hristos este Dumnezeul-Om și Mântuitorul oamenilor, Dumnezeu întrupat – Dumnezeul-Om, provine de la Antihrist, este a lui Antihrist!

    Au existat astfel de personaje, învățături și idei încă de la venirea Domnului Hristos în lume, de aceea Sfântul Ioan Teologul spune despre Antihrist
    „și acum el este deja în lume”.
    Oricare om, orice idee din lume care IL neagă pe Dumnezeul-Om Hristos și Biserica Sa, provine de la Antihrist.
    Creatorul oricărei ideologii anti-creștine este Antihrist, direct sau indirect.
    De fapt, toate ideologiile pot fi reduse la două tipuri:
    cele pentru Hristos și cele pentru Antihrist.
    La urma urmei, omul exista în această lume pentru a rezolva singura problemă:
    daca este pentru Hristos sau împotriva lui Hristos!
    Și fiecare om, indiferent dacă vrea sau nu vrea, face exact asta: solutioneaza aceasta problemă, de fapt singura lui problema.
    Și fiecare dintre noi este fie un iubitor de Hristos, fie un luptător impotriva lui Hristos – nu există o a treia pozitie (de neutralitate).
    Da, omul este fie un închinător al lui Hristos, fie un închinător al diavolului – nu există o a treia posibilitate!

    Догматика Православне Цркве – Том III (први део) – Page 149 – Светосавље
    https://svetosavlje.org/dogmatika-pravoslavne-crkve-tom3-1/149/
  • coategoale ► Spring 13.03.2024 16:40
    19. Tu crezi că unul este Dumnezeu? Bine faci; dar și demonii cred și se cutremură.
    20. Vrei însă să înțelegi, omule nesocotit, că credința fără de fapte moartă este?
    21. Avraam, părintele nostru, au nu din fapte s-a îndreptat, când a pus pe Isaac, fiul său, pe jertfelnic?
    22. Vezi că, credința lucra împreună cu faptele lui și din fapte credința s-a desăvârșit?
    23. Și s-a împlinit Scriptura care zice: "Și a crezut Avraam lui Dumnezeu și i s-a socotit lui ca dreptate" și "a fost numit prieten al lui Dumnezeu".
    24. Vedeți dar că din fapte este îndreptat omul, iar nu numai din credință.
    25. La fel și Rahav, desfrânata, au nu din fapte s-a îndreptat când a primit pe cei trimiși și i-a scos afară, pe altă cale?
    26. Căci precum trupul fără suflet mort este, astfel și credința fără de fapte, moartă este.

    cu starea jalnica in care suntem
    vedem pana si pe geniul carpatilor
    ca ni se arata azi cu adevarat genial
    mai ales prin pozitia sa anti modificari genetice
    sustinuta la ultimul sau congres

    modificarea genetica a poporului roman
    a inceput de fapt cu masluirea calendarului stramosesc in 1919
    de atunci noi am facut totul pe dos, pas cu pas, aproape sistematic
    chiar cu numele mantuitorului pe buze

    nu e deajuns sa [recunoaștem că Iisus Hristos este Dumnezeul-Om]
    ci e nevoie de pocainta desavarsita cu marturisirea greselilor
    adica de proverbiala [minte a romanului cea de pe urma]
    fara aceasta noi vom repeta toate erorile si ororile interbelice
    culminand cu epurarile etnice din Basarabia lui 1940
  • Coronoia 12.03.2024 22:06
    "Nimeni nu va scapa", ce vorbesti bah vierme. Vezi sa nu te scapi tu pe tine distrusule cu dosul tau facut ferfenita de atata amor contra naturii.
    Ce mi-e scarba de viermele asta arogant. Ce crede ca-l califica pe el - o starpitura smochinita de un metru jumate, care serveste de fetitza pentru toti ceilalti ghei - la postul de stapan al omenirii?! Mamaaaa, ce vaxxinuri as mai baga in el, secunda si vaxxinul.
  • Radu Comsuta 12.03.2024 22:09
    Nu-mi vine să cred că ceea ce spune sunt cuvintele lui. Și le spune cu nonșalanță în fața întregii lumi. Ăstea-s cuvintele unui demonizat nu ale unui om, semenul altor oameni. Dacă nu ar avea doi ochi, un nas, o gură, etc., aș zice că nu e om.
  • 1821 13.03.2024 12:46
    Daca e cum spuneti, desi poate fi mult mai rau, DE TREBUIE SA-L POPULARIZAM ?!
    La ce ne foloseste ?
    Iar daca vrem sa facem un bine oamenilor, TREBUIE, NEAPARAT, SA LE SPUNEM SI CUM SA FACA PENTRU A SE APARA !
    SI CU CE !
    ALTFEL E NUMAI INCITARE LA URA, CEEA CE ESTE INUTIL FIINDCA URA AVEM IN DOZE GIGANTICE !
  • Dorel Timpa ► 1821 13.03.2024 15:25
    Ura?

    Pai jigodiile astea de harakiri, schwab, bilica, arahat, joianus, ciuciu, ciolacos, rafaela, rothschild , rockefeller etc., Ăștia sunt plini de ura, contra copiilor, contra tinerilor, contra adulților contra virstnicilor , contra tuturor oamenilor normali de pe planeta asta, și ne vor subjugați.
    Niciodată nu va fi așa, Dumnezeu va umple cu jegurile astea iadul, pentru că ăștia au ales să urască oamenii, nu să-i iubească !
  • DanielaBMED 12.03.2024 22:36
    El "descrie" ce se poate întâmpla după vreo zece ani, cu mare probabilitate, dar , mai mult, arată chiar a fi ÎNCÂNTAT de perspectivă. Și atâta apasă pe "covidul este o etapă esențială", sau cam așa, că arată că există un PLAN. Indivizi că el se cred zei și, culmea, tipul mai folosește
    și cuvântul "diabolic"... Ca și cum descrie ceva exterior. Săracul ! Să nădăjduim că planurile lor vor eșua. Prea se laudă ! Nu-i rabdă mândria luciferică să arate ce gânduri au, ce etape parcurg, ce vor să facă, o, și ce puternici sunt... Pot aluneca "stupid", pe ... o coajă de banană... Sunt convinsă că Harari ista nu a făcut prostia să se vaxineze ; în schimb, sigur i-a împins pe câți a putut să o facă. Că de, fu... "științific"... să te injectezi...
    Și altele ce-ar putea urma vor fi științifice, iar cei ce nu le vor accepta vor fi... ignoranți, înapoiați, proști, periculoși pentru societate, etc. Știm ! Știm ! Dar nu vom accepta toate RAHATURILE voastre !
  • Briel 12.03.2024 22:48
    https://www.facebook.com/reel/1988519881543718?mibextid=hLiTNg

    Umezeală de 100% în china , curge apa pe pereții camerelor, oamenii nu pot intra în apartamente din cauză că sistemul de identificare a amprentei nu mai funcționează.
    Tehnologia proștilor.....o furtună electromagnetică sau un puls el-mag aplicat de ruși în stratosfera, întoarce țările "avansate" în feudalism. Nu curent, nu apa, nu bănci, nu bani, oameni bezmetici pe străzi.
  • Coronoia 12.03.2024 23:37
    Foarte bine, asa merita daca au permis sa fie incalecati si controlati in halul asta ca animalele. Sa doarma acum afara pe trotuar si sa reflecteze la cat de sclavi prosti au fost. (Sau sa se revolte si sa-i ia la ciomege pe tartori ...eh, dar bineinteles ca nu vor face asta, la ce oi jalnice sunt).
  • RealMe ► Coronoia 13.03.2024 14:56
    Probabil ca unii vor nega in continuare. Sau vor injura nevaccinatii, ca si cum a fost vina lor. Mai era un specimen ultra mega vax care spunea ca e vina nevaccinatilor ca nu i-au oprit pe ei sa se intepe. Dar de cei mai multi mi-e mila. Toti facem greseli.
  • Christinne Radu 12.03.2024 22:51
    https://thepeoplesvoice.tv/study-bill-gates-lab-grown-meat-causes-cancer-in-humans/
  • Christinne Radu 12.03.2024 23:39
    Ia uitati cine conduce Black Rock:

    https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_S._Kapito
  • tomac 13.03.2024 03:25
    Este bine să fii filozof , dar trebuie să ai măsura lucrurilor. Ăștia dau din gură fără să aibă habar de infrastructura necesară sistemelor biometrice. Ei cred că o să se facă așa cât ai bate din palme... La români o să fie mai complicat , apare Dorel unde nu te aștepți și pune sitemul pe butuci cât ai clipi. Nu așa a mers cu toate pe la noi , multe contracte de consultanță și zero rezultate... Avem autostrăzi, avem spitale , avem școli, ce mai avem ? Uitam , ne dotăm cu armament de ”ultimă” generație ( trecem de la praștie la arcul cu săgeți), în final avem industrie , agricultură iar cultura o duce pe roze . Or să își dorească americanii să emigreze în masă în Romania.
  • Andri 13.03.2024 04:56
    Lighioana asta e antihristul sau inaintemergatorul lui.
    Domnul o sa-l faca gratar pe asta.
  • INJECTIA FINALA 13.03.2024 06:12
    HARARI, DACĂ TI'AI FACE HARAKIRI
    CU'O GRAMADA DE MAHARI?
    SI V'ATI PUNE SUB PIELE
    UN CIP TAIOS CU PRASELE

    ADICA, TEHNOLOGII GRELE
    CE V'AR CANTARI DIN CAP LA OBIELE
    SI LUMEA' AR VEDEA CA SUNTETI CUMVA
    DEMONI DE MUCAVA

    VETI PRIMI CE VETI MERITA
  • Thor555 13.03.2024 06:39
    O EXCEPȚIONALĂ PROFEȚIE din secolul XV: “Lumea va purta MĂȘTI DE PIATRĂ”

    Fiecare persoană va fi pecetluită; fiecare amănunt sau element al muncii sale și al vieții acesteia, ba și fiecare cuvânt, fiecare mișcare a facultăților mintale va fi sub supraveghere neîncetată, astfel încât ea [persoana] nu va mai avea obiceiul de a cugeta la sine, de teamă ca nu cumva înfățișarea feței să reflecte fără voia sa ceva nepotrivit cu autoritatea conducătorului lumii, adică a Antihristului. Toată lumea va purta „măști de piatră”. Toată munca, fiecare metru pătrat de pământ, fiecare bob de grâu va fi sub controlul lui Antihrist.

    https://ortodoxinfo.ro/2017/03/16/o-exceptionala-profetie-din-secolul-xv-lumea-va-purta-masti-de-piatra/
  • Davinci 13.03.2024 08:53
    Eu cred ca acest individ trebuie luat in serios. El nu vine de la GLina sau Slobozia ci exact din HAIFA. Este soția lui Itzak alt homosexual din clanul Schwabb. Recent Yuval Noah Harari, unul dintre autorii preferați ai lui Barack Obama și un vorbitor frecvent la Davos, a ridicat "marea întrebare politică și economică a secolului XXI", și anume "La ce avem nevoie de oameni? Sau, cel puțin, pentru ce avem nevoie de atât de mulți oameni?".



    Un alt text lansat din "putzul gândirii istovite" al acestui individ spune si mai clar ca "Timpul liberului arbitru a expirat. Se impune rescrierea Bibliei cu ajutorul intelgentei artificiale." La aceste afirmații ramii mut si realizezi cum gindesc acești oameni fără vreun Dumnezeu > Nihiliști la cel mai acut nivel. Dezarmant pe cind spune ceea ce fac cum ei avansează fără sa le pese de cei din jur. Eu unul atenționam ca ne jucam cu gluma cu așteptarea pe cind acești incapatinati satanici își vad de drumul lor.

    Ba chiar vor sa fie pe poziția diavolului pazitor. Ce se întîmplă in paralel? Lumea continua sa sufere de boli de moartea celor dragi . Alții au orgasme si eforturi de a se elibera pe la meciuri de fotbal anume concerte etc. Îți da impresia de un "dolce farniente " al omenirii care neputincioase ca in efectul broaștei fierte nu mai reacționează la nimic. Soluțiile ce ni le găsesc acești malefici perversi îmi suna ca in cartea GOG a lui GIovanni Papini pe cind acest personaj fictiv se intilnese la un moment dat cu un ...evreu.

    Evreul ii spune lui GOG ca societățile unde se simte bine un evreu sint cele eterogene pentru ca por respira se pot mișcă in voie. La iniltnisrea cu Lenin Gog afla după spusele lui Lenin ca omul se simte cel mai bine in pușcărie. Acolo are job are casa , masa , haine. De gindit gindeste partidul. Nu va suna cunoscut deja aceasta filozofie? Dar citi au realizat finalul din cartea sau filmul după scrisele lui ORWELL 1984? Soția mea avea sa găsească ceea ce nu găsisem in final. Va aduceți aminte ca pe tabla de sah pe praful de pe ea personajul nostru scrie 2 + 2 = dar nu da răspunsul? Spălarea pe creier după ce i s-a spus la tortura psihologica după ce a fos întrebat cite degete are la o mina.

    A raspuns ca are cinci . SI atunci "guru ce il tortura" ii spune ca la mina poate avea doua sau trei sau patru degete. Partidul ii va spune cite degete are. Deci tortura la care era supus un om care avusese tupeul sa iubească incalcind regula statului perfect. Revin la final... deci nu răspunde adunării de 2 +2.... si așa ramine. Fals. Daca urmăriți insa cum este mutat calul pe tabla de șah care sare din patru in patru atunci realizați ca subcostientul încărcat cu o rațiune anum cu ceva divin nu este alterat... Dumnezeu nu ne paraseste cu alte cuvinte.

    Ce nu am inteles este cum acest MUSK ce părea un om mai întreg cu toate ca este tipologia de autist s-a gindit sa pună un chip in creierul uman . Falsitate va consta in a promova beneficiile acestei proceduri . Dar se uita ca acest tip de umanoid poate fi folosit si împotriva umanității. Ce vor? S-au saturat de Dumnezeu?

    Vor sa facă orice pentr ca pamintenii sa nu se mai "impuieze?" Incearca aducerea lgbtq la nivel de normalitate pe cind de zeci de ani aveau alt statut. AU văzut ca prin războaie , înfometare, îmbolnăviri nu este suficientă mortalitatea pentru a scădea populația globală si atunci iată-i la atac unde mintea lor malefică lucrează zic ei in beneficiul nostru. NIHIL SINE DEO nu mai este de actualitate ci NIHIL SINE AI."

    Incercarea cea mare sta insa in semenele Cerului vis a vis de acești diavoli. Lumea tot așteaptă a doua venire , evreii spun ca nu a fost niciuna iar vorba poetului " intre Dumnezeu si drac trage omul sărac." Dumnezeu sa fie mort după unii filozofi? Sau alte curente filozofice ne spun ca Dumnezeu a creat si a dispărut abandonindu-ne."

    Eu cred ca semnele ceresti primite au la baz duplicitatea noastră sau mercantilismul nostru ce devine cit mai evident drept pentru cre suferim. Devenim oribi in a-L vedea pe Dumnezeu. Mulți au intrat in pielea diavolului si nu fac decit de paza in jurul turlelor bisericilor anuntindu-si intențiile bune. Categorică ca acest Hariri spune adevarul si ne avertizează chiar. DIn păcate prostia bântuie printre noi, nepăsarea . Iată ce spune Steinhardt in "Clarviziune" despre cele trei fenomene ale timpului ce se abat asupra noastră .



    Clarviziune

    >

    > "Trei fenomene ale timpului:

    >

    > - invazia verticală a barbarilor,

    >

    > - domnia proștilor,

    >

    > - trădarea oamenilor cumsecade.

    >

    > Primul: năvălesc nu barbarii din alte continente ci, de jos în sus, derbedeii. Barbarii aceștia preiau locurile de conducere.

    >

    > Al doilea: au sosit – pur și simplu, în sensul cel mai categoric – proștii și inculții la putere și în ciuda tuturor legilor economice firesti și tuturor regulilor politice le fac prostii, ca niște ingnoranți ce se află.

    >

    > Al treilea: în loc de a se împotrivi, oamenii cumsecade adoptă expectative binevoitoare, se fac că nu văd și nu aud, pe scurt trădează. Nu-și fac datoria. Imparțialii și încrezătorii înregistrează și tac. Sunt cei mai vinovați.”

    >

    > Nicolae Steinhardt - Paris 1937



    Pe unde se afla fiecare dintre noi? O conștiințăcurată ne poate spune cu exactitate unde sintem. Apoi religia ne spune de aproapele nostru iar noi nu am înțeles mesajul cristic din parabola cu bunul samaritean. Dar Pavel? Ne spune sa nu aruncam cu flori in fata porcilor. Le vor minca nu le vor mirosi.



    Daca omenirea nu se va trezi si invatatii vremii nu vor face pact mercantilc cu diavolii pentru a manipula a minți in favoarea lor vom cistiga. Dumnezeu ne-a lăsat exact liberul arbitru dar asta te obliga sa ai o conștiință avansata sa iubești creația lui Dumnezeu si sa crezi cu adevărat nu doar de sărbători.



    Doamne ajuta si ferește-ne de cei rai " si ajuta necredinței noastre!"



    Amin
  • Davinci 13.03.2024 08:54
    Eu cred ca acest individ trebuie luat in serios. El nu vine de la GLina sau Slobozia ci exact din HAIFA. Este soția lui Itzak alt homosexual din clanul Schwabb. Recent Yuval Noah Harari, unul dintre autorii preferați ai lui Barack Obama și un vorbitor frecvent la Davos, a ridicat "marea întrebare politică și economică a secolului XXI", și anume "La ce avem nevoie de oameni? Sau, cel puțin, pentru ce avem nevoie de atât de mulți oameni?".



    Un alt text lansat din "putzul gândirii istovite" al acestui individ spune si mai clar ca "Timpul liberului arbitru a expirat. Se impune rescrierea Bibliei cu ajutorul intelgentei artificiale." La aceste afirmații ramii mut si realizezi cum gindesc acești oameni fără vreun Dumnezeu > Nihiliști la cel mai acut nivel. Dezarmant pe cind spune ceea ce fac cum ei avansează fără sa le pese de cei din jur. Eu unul atenționam ca ne jucam cu gluma cu așteptarea pe cind acești incapatinati satanici își vad de drumul lor.

    Ba chiar vor sa fie pe poziția diavolului pazitor. Ce se întîmplă in paralel? Lumea continua sa sufere de boli de moartea celor dragi . Alții au orgasme si eforturi de a se elibera pe la meciuri de fotbal anume concerte etc. Îți da impresia de un "dolce farniente " al omenirii care neputincioase ca in efectul broaștei fierte nu mai reacționează la nimic. Soluțiile ce ni le găsesc acești malefici perversi îmi suna ca in cartea GOG a lui GIovanni Papini pe cind acest personaj fictiv se intilnese la un moment dat cu un ...evreu.

    Evreul ii spune lui GOG ca societățile unde se simte bine un evreu sint cele eterogene pentru ca por respira se pot mișcă in voie. La iniltnisrea cu Lenin Gog afla după spusele lui Lenin ca omul se simte cel mai bine in pușcărie. Acolo are job are casa , masa , haine. De gindit gindeste partidul. Nu va suna cunoscut deja aceasta filozofie? Dar citi au realizat finalul din cartea sau filmul după scrisele lui ORWELL 1984? Soția mea avea sa găsească ceea ce nu găsisem in final. Va aduceți aminte ca pe tabla de sah pe praful de pe ea personajul nostru scrie 2 + 2 = dar nu da răspunsul? Spălarea pe creier după ce i s-a spus la tortura psihologica după ce a fos întrebat cite degete are la o mina.

    A raspuns ca are cinci . SI atunci "guru ce il tortura" ii spune ca la mina poate avea doua sau trei sau patru degete. Partidul ii va spune cite degete are. Deci tortura la care era supus un om care avusese tupeul sa iubească incalcind regula statului perfect. Revin la final... deci nu răspunde adunării de 2 +2.... si așa ramine. Fals. Daca urmăriți insa cum este mutat calul pe tabla de șah care sare din patru in patru atunci realizați ca subcostientul încărcat cu o rațiune anum cu ceva divin nu este alterat... Dumnezeu nu ne paraseste cu alte cuvinte.

    Ce nu am inteles este cum acest MUSK ce părea un om mai întreg cu toate ca este tipologia de autist s-a gindit sa pună un chip in creierul uman . Falsitate va consta in a promova beneficiile acestei proceduri . Dar se uita ca acest tip de umanoid poate fi folosit si împotriva umanității. Ce vor? S-au saturat de Dumnezeu?

    Vor sa facă orice pentr ca pamintenii sa nu se mai "impuieze?" Incearca aducerea lgbtq la nivel de normalitate pe cind de zeci de ani aveau alt statut. AU văzut ca prin războaie , înfometare, îmbolnăviri nu este suficientă mortalitatea pentru a scădea populația globală si atunci iată-i la atac unde mintea lor malefică lucrează zic ei in beneficiul nostru. NIHIL SINE DEO nu mai este de actualitate ci NIHIL SINE AI."

    Incercarea cea mare sta insa in semenele Cerului vis a vis de acești diavoli. Lumea tot așteaptă a doua venire , evreii spun ca nu a fost niciuna iar vorba poetului " intre Dumnezeu si drac trage omul sărac." Dumnezeu sa fie mort după unii filozofi? Sau alte curente filozofice ne spun ca Dumnezeu a creat si a dispărut abandonindu-ne."

    Eu cred ca semnele ceresti primite au la baz duplicitatea noastră sau mercantilismul nostru ce devine cit mai evident drept pentru cre suferim. Devenim oribi in a-L vedea pe Dumnezeu. Mulți au intrat in pielea diavolului si nu fac decit de paza in jurul turlelor bisericilor anuntindu-si intențiile bune. Categorică ca acest Hariri spune adevarul si ne avertizează chiar. DIn păcate prostia bântuie printre noi, nepăsarea . Iată ce spune Steinhardt in "Clarviziune" despre cele trei fenomene ale timpului ce se abat asupra noastră .



    Clarviziune

    >

    > "Trei fenomene ale timpului:

    >

    > - invazia verticală a barbarilor,

    >

    > - domnia proștilor,

    >

    > - trădarea oamenilor cumsecade.

    >

    > Primul: năvălesc nu barbarii din alte continente ci, de jos în sus, derbedeii. Barbarii aceștia preiau locurile de conducere.

    >

    > Al doilea: au sosit – pur și simplu, în sensul cel mai categoric – proștii și inculții la putere și în ciuda tuturor legilor economice firesti și tuturor regulilor politice le fac prostii, ca niște ingnoranți ce se află.

    >

    > Al treilea: în loc de a se împotrivi, oamenii cumsecade adoptă expectative binevoitoare, se fac că nu văd și nu aud, pe scurt trădează. Nu-și fac datoria. Imparțialii și încrezătorii înregistrează și tac. Sunt cei mai vinovați.”

    >

    > Nicolae Steinhardt - Paris 1937



    Pe unde se afla fiecare dintre noi? O conștiințăcurată ne poate spune cu exactitate unde sintem. Apoi religia ne spune de aproapele nostru iar noi nu am înțeles mesajul cristic din parabola cu bunul samaritean. Dar Pavel? Ne spune sa nu aruncam cu flori in fata porcilor. Le vor minca nu le vor mirosi.



    Daca omenirea nu se va trezi si invatatii vremii nu vor face pact mercantilc cu diavolii pentru a manipula a minți in favoarea lor vom cistiga. Dumnezeu ne-a lăsat exact liberul arbitru dar asta te obliga sa ai o conștiință avansata sa iubești creația lui Dumnezeu si sa crezi cu adevărat nu doar de sărbători.



    Doamne ajuta si ferește-ne de cei rai " si ajuta necredinței noastre!"



    Amin
  • RealMe 13.03.2024 14:58
    Iuval e unealta demonica.
  • Dorel Timpa 13.03.2024 15:19
    Da ba harakiri, nu te duci tu mai bine la tactu, la dreaq, și să ne lași pe noi in pace?
    Și ia-l cu tine și pe schwab, și pe bilica, așa, ca de preteni buni ce sunteți !
  • Carbid 13.03.2024 22:34
    harari delirează, nu recunoaste nimic! E cel mai bolnav om de pe pâmănt!!!
  • Toth Florin 14.03.2024 12:39
    Haha a revenit ciocanitoarea Harari ????
  • Toth Florin 14.03.2024 12:46
    China nu a ripostat niciodata, momente gen fermieri aruncand cu cacat in jandarmi si politicieni in China nu a existat, doar o mica revolta in 1990. China a imbratisat comunismul din 45 de buna voie, comparatia Europa sau SUA cu China merge doar pana la un punct. Chinezii de la Mao n-au ripostat niciodata. Apropo, Mao a fost adus in China de Rockefeller, asa spune Alex Jones. Pur si simplu n-au ripostat niciodata.
Ultima oră

11:14

O minune de Paști

07:00

Prof. Ilie Bădescu: Noogenia mărturisirii păcatelor. Spovedania într-o civilizație secularizată

06:30

Sâmbăta lui Lazăr. Ultima zi a Postului Mare în care se mai fac parastase pentru cei adormiți. Arhim. Ioanichie Bălan despre Cuvântul Domnului: ”Lazăre, vino afară!”

06:00

27 aprilie: Sfântul Sfințit Mucenic Simeon, ruda Domnului

23:45

Sorin Gheorghe Suciu: Schimbarea la Față a României și Rostul creștin în opera lui Vasile Voiculescu

23:30

O, țara mea, mâncată de jivine,/ Pe drumurile-ți albe-n triste sate,/ Cu traistă de cerșetor în spate,/ Azi iar colindă Dumnezeu prin tine - Vasile Voiculescu, poetul coborât din icoană (13 octombrie / 27 noiembrie 1884 - 26 aprilie 1963)

23:10

RADU GYR din MANUSCRISE: Vasile Voiculescu avea o figură de sfânt bizantin cu mâinile subțiri cu degete lungi, desprinse parcă dintr-o icoană. MĂRTURISIRI la 61 de ani de la plecarea la Domnul - 26 aprilie 1963

23:00

26 aprilie: Poetul, medicul, rugătorul mistic și deținutul politic Vasile Voiculescu. 61 de ani la Ceruri

22:35

FDA semnalează că vaccinurile ARNm Covid pot provoca convulsii la copiii mici

22:13

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Ingrid Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Paștilor, semnificația Duminicii Intrării Domnului în Ierusalim, Săptămânii Patimilor și a Învierii – VIDEO LIVE

21:50

Care este ultima dorință a lui Celine Dion – artista măcinată de o boală cruntă, depistată în 2022, s-a destăinuit fanilor

19:47

Canada: Un oficial din Alberta dezvăluie că “aproape toate” incendiile din provincie din acest an au fost provocate de om, nu de “schimbările climatice” - VIDEO

19:26

Moldova va implementa votul prin corespondență. Alte țări care pot introduce acest tip de vot

18:16

Bomba silențioasă a lui Rafila: OMS anunță azi că ”tocmai a semnat cu România Strategia de Cooperare 2024 - 2030”. REACȚII

17:25

Un fotbalist de primă ligă, de 29 de ani, a anunțat că se retrage: A dat în judecată Pfizer și consideră că vaccinul Covid are legătură cu vătămările sale - “se află într-un calvar medical”