Forumul Economic Mondial: „Lecțiile învățate în lockdown-urile Covid vor fi aplicate în cazul reducerii emisiilor de carbon”

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


„Tehnocrații care au creat panica legată de COVID în 2020 au analizat atent cum ar putea funcționa aceeași manipulare publică cu privire la încălzirea globală și războiul împotriva carbonului. Tehnocrația a fost definită inițial ca fiind «știința ingineriei sociale» și, [de când a apărut acest concept], s-au dovedit a fi la înălțimea lui. Spălarea creierelor, indiferent de numele sub care are loc, este tot spălare a creierelor.” (Editorul Technocracy News)

Un articol de opinie publicat de Forumul Economic Mondial laudă modul în care „miliarde” de oameni au respectat „restricțiile” impuse în lockdown-uri, sugerând că trebuie aplicate aceleași metode sub pretextul reducerii emisiilor de carbon.

Articolul se intitulează „Carbonul meu”: Un plan pentru orașe incluzive și durabile” și a fost scris de Mridul Kaushik, director de misiune, Misiunea cu privire la orașele inteligente, Ministerul Locuințelor și Afacerilor Urbane din India.

Subiectul articolului este despre cum trebuie să fie convinși oamenii să adopte „programe personale de permise de carbon”, având în vedere că astfel de programe au fost până acum în mare parte fără succes.

Cu toate acestea, Kaushik notează că îmbunătățirile în domeniul tehnologiei de urmărire și supraveghere ajută la depășirea „opoziției politice” față de astfel de programe.

Scriind că „COVID-19 a fost o testare a responsabilității sociale”, Kaushik apreciază faptul că „un număr mare de restricții inimaginabile în sfera sănătății publice au fost adoptate de miliarde de cetățeni din întreaga lume”.

„Au existat numeroase exemple la nivel global privind menținerea distanțării sociale, purtarea măștilor, vaccinarea în masă și acceptarea aplicațiilor de urmărire a contactelor pentru sănătatea publică, [exemple] care au demonstrat, în esență, existența responsabilității sociale individuale”, subliniază autorul articolului.
 
Referindu-se la faptul că atât de mulți oameni s-au conformat ordinelor de izolare și de impunere a lockdown-urilor, în ciuda dovezilor copleșitoare despre consecințele dezastruoase pe care le-au avut astfel de restricții asupra societății, Kaushik sugerează că oamenii s-ar comporta manifestând aceeași obediență și în alte sfere ale vieții sociale.

O astfel de atitudine conformistă ar putea fi încurajată prin intermediul tehnologiei, inclusiv prin inteligența artificială, digitalizare și dispozitivele pentru „casa inteligentă”, susține Kaushik.

Un fragment din articol:

„2. Progresele tehnologice ale celei de-a Patra Revoluții Industriale – Progresele în tehnologiile emergente, cum sunt AI [inteligența artificială], blockchain-ul și digitizarea pot permite urmărirea emisiilor personale de carbon și pot ajuta la creșterea gradului de conștientizare, precum și în oferirea de consiliere individuală cu privire la opțiunile etice și emisiile reduse de carbon în consumul de produse și servicii. Inițiativa Scale 360 a Forumului Economic Mondial demonstrează utilizarea tehnologiilor celei de-a Patra Revoluții Industriale pe parcursul întregului ciclu de viață al produselor și serviciilor.”

Articolul, prezentat de summit.news, continuă cu solicitarea introducerii unui plan de raționalizare a emisiilor de carbon după modelul creditelor sociale.

De asemenea, vor fi introduse noi norme sociale pentru a defini ce anume reprezintă „o cantitate echitabilă” de emisii personale și a stabili „nivelurile acceptabile” ale emisiilor personale.

Site-ul summit.news a documentat anterior cum tehnocrații pregătesc introducerea unor cote de carbon personale „obligatorii” care vor impune raționalizarea în fiecare aspect al vieții printr-o aplicație care ne va înregistra călătoriile, cheltuielile pentru încălzire și chiar alimentele pe care le consumăm.

Cum se arată într-un video realizat de summit.news, grupurile de schimbări climatice lucrează și cu producătorii de televiziune pentru a promova în emisiuni mesaje cu privire la încălzirea globală și emisiile de carbon.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

MOARTE SUBITĂ - FILMUL DOCUMENTAR, TRADUS ÎN ROMÂNĂ

MOARTE SUBITĂ ȘI ÎN ROMÂNIA:

REMEMBER PLANDEMIA: „COLEGII” DE LA REALITATEA PLUS AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ. ALEXANDRA PĂCURARU FEAT VASILE BĂNESCU:

Ion Cristoiu: TOPUL CIOCLILOR APOCALIPTICI și Învingatorii lor între care și ActiveNews

O ALTĂ OPINIE: E timpul să-i băgăm pe toți acești nenorociți la închisoare. Nu iertăm nimic! Au omorât oameni!

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
 • Augusta 22.09.2022 17:05
  Cretinoizii din intreaga lume in frunte cu guvernele si WEF care le manipuleaza, trancanesc intr-una despre emisiile de carbon, dar TOATA lumea ar trebui sa stie ca CO2 ajuta plantele sa creasca si nu este nicidecum in exces.

  Aduc un articol din care se poate vedea ca, oamenii de stiinta stiu ca CO2 este mai putin decat am avea nevoie, de fapt.


  "Iată câteva fapte științifice pe care nu le vei auzi de la acești așa-numiți experți în știință. Oamenii de știință, inclusiv dr. Lee Merritt, un expert în CO2 din Iowa, raportează că pământul suferă de fapt de o lipsă de CO2. Pământul are nevoie în medie de 1,600 de părți per milion (PPM) de CO2 în atmosferă pentru a ne susține. În prezent, avem 410 PPM. Cu alte cuvinte, natura se confruntă cu o foamete de CO2. Plantele – inclusiv cele de care avem nevoie pentru a ne hrăni – nu vor putea crește."

  https://ro.technocracy.news/prost-personificat-colecteaz%C4%83-%C8%99i-%C3%AEngroap%C4%83-CO2-cu-o-conduct%C4%83-de-1300-mile/  Altul:

  https://www.naturalnews.com/039720_carbon_dioxide_myths_plant_nutrition.html


  Dacă vorbiți cu mulțimea de încălzire globală, dioxidul de carbon -- CO2 -- este inamicul omenirii. Orice creare de CO2 este dăunătoare pentru planetă, NI SE SPUNE, iar producția lui trebuie să fie strict limitată pentru a salva lumea.

  Dar dacă nu ar fi adevărat? Ce ar fi dacă CO2 ar fi de fapt un nutrient care salvează planeta, care ar putea multiplica ratele de producție de alimente și ar putea hrăni lumea cu plante mai hrănitoare și sănătoase?

  CO2 este un nutrient vital pentru culturile alimentare

  După cum se dovedește, CO2 este extrem de necesar pentru culturile alimentare și chiar acum există o lipsă severă de CO2 pe planetă în comparație cu ceea ce ar fi optim pentru plante. Operatorii de sere cumpără de fapt dioxid de carbon și îl injectează în sere pentru a maximiza creșterea plantelor.

  Știința în acest sens este de necontestat. Ca doar un exemplu, Ministerul Agriculturii și Alimentației din Ontario spune:

  CO2 crește productivitatea prin creșterea și vigoarea îmbunătățite a plantelor. Unele moduri prin care productivitatea este crescută de CO2 includ înflorirea mai devreme, randamente mai mari de fructe, avortul redus al mugurilor la trandafiri, rezistența tulpinii îmbunătățită și dimensiunea florii. Cultivatorii ar trebui să considere CO2 ca un nutrient .

  Dacă doriți să înțelegeți de ce CO2 este un nutrient esențial pentru creșterea culturilor alimentare, consultați această prezentare informativă de diapozitive https://www.slideshare.net/buddy.tignor/carbon-dioxide-injection
  Aceasta explică faptul că „CO2 poate fi rapid epuizat în timpul producției de culturi” orele de zi, deoarece plantele scot tot CO2 din aer și îl folosesc în fotosinteză.

  CO2 găsit în atmosfera modernă este de 340 ppm. Dar culturile alimentare ar crește mult mai repede dacă concentrația de CO2 ar fi mai aproape de 1000 ppm, sau cu aproximativ 300% mai mare decât nivelurile actuale. De fapt, cea mai mare parte a producției de plante cu efect de seră determină o „epuizare de CO2”, oprind fotosinteza și limitând producția de alimente. După cum explică fișa informativă „Dioxidul de carbon în sere”:

  Nivelul de CO2 ambiental din aerul exterior este de aproximativ 340 ppm în volum. Toate plantele cresc bine la acest nivel, dar pe măsură ce nivelurile de CO2 sunt crescute cu 1.000 ppm, fotosinteza crește proporțional, rezultând mai multe zaharuri și carbohidrați disponibili pentru creșterea plantelor. Orice cultură în creștere activă într-o seră bine îmbrăcată, cu puțină sau deloc ventilație poate reduce cu ușurință nivelul de CO2 în timpul zilei până la 200 ppm.

  Astfel, plantele cu efect de seră „epuizează” CO2. Ei mor de ea. Și atunci când îl adăugați la culturile alimentare , obțineți recolte mai mari, gust îmbunătățit, timpi de înflorire mai scurti, rezistență sporită la dăunători și alte beneficii.

  De ce ar trebui să pompăm dioxid de carbon în sere


  Acest lucru aduce un răspuns evident pentru ce să faci cu tot CO2 produs de centralele electrice, clădirile de birouri și chiar centrele de fitness în care oamenii expiră cantități mari de CO2. Răspunsul este de a construi sere adiacente și de a pompa CO2 în sere .

  Cu alte cuvinte, fiecare centrală electrică pe cărbune ar trebui să aibă în jurul ei o gamă largă de sere. Cea mai mare parte a ceea ce vedeți emis de coșurile centralelor electrice sunt vapori de apă și CO2 , ambii nutrienți esențiali pentru creșterea rapidă a culturilor alimentare. Prin devierea dioxidului de carbon și a apei în sere, problema emisiilor este rezolvată instantaneu deoarece plantele actualizează CO2 și îl folosesc pentru fotosinteză., „sechestrând” astfel CO2 în timp ce crește rapid culturile alimentare. De asemenea, se întâmplă să producă oxigen ca un „produs rezidual” care poate fi eliberat în atmosferă, crescând (
  ușor) nivelul de oxigen din aerul pe care îl respirăm.

  Aceasta este o soluție genială, deoarece oamenii doresc să trăiască într-o lume cu CO2 scăzut, care susține calotele glaciare înghețate, pentru a menține nivelul scăzut al apei oceanului, dar vor să mănânce un volum de alimente care necesită CO2 ridicat pentru producție. Răspunsul este concentrarea CO2 în sere unde producția de alimente este înmulțită cu nutriția cu CO2.

  Pun pariu că nu l-ai auzit niciodată pe Al Gore vorbind despre CO2 ca „nutriție”. Îl declară poluant și vrea să te taxeze pentru că îl produci. Dar CO2 este de fapt un gaz nutritiv cheie pentru culturile alimentare. Fără dioxid de carbon, toți am fi murit de foame până acum .

  Închiderea centralelor electrice pentru a distruge infrastructura energetică a tarii


  Cu toate acestea, soluția guvernului pentru emisiile din centralele electrice este să închidă doar centralele pe cărbune , provocând întreruperi de curent în SUA, în special în zilele fierbinți de vară. EPA a forțat sute de centrale electrice să se închidă în SUA, obținând o pierdere a infrastructurii de energie care depășește cu mult ceea ce ar fi posibil chiar și printr-o invazie inamică a avioanelor de război la mare altitudine care aruncă bombe.

  EPA, sub scuza „salvarii planetei”, distruge infrastructura energetică a Americii și conduce națiunea noastră într-un scenariu din lumea a treia în care disponibilitatea energiei este periculoasă și nesusținută. Se pare că este doar o parte a planului general de a distruge economia Americii, de a offshore milioane de locuri de muncă, de a pune pe toată lumea la asistență socială și de a distruge întreprinderile mici.

  Dar dacă am exploata centralele pe cărbune în loc să le închidem? Ce se întâmplă dacă le-am folosi ca „generatori de CO2” care au alimentat cu CO2 în operațiuni vaste cu efect de seră care au produs alimente organice, cu creștere ridicată, care ar putea hrăni națiunea? Centralele pe cărbune pot produce atât energie electrică, cât și hrană alimentară în același timp.

  Mai bine, , obțineți producție simultană de plante și pește fără să folosiți sol, fără OMG-uri și o zecime din apa din agricultura convențională.

  Vezi, soluțiile la toate problemele noastre există deja. Singurul motiv pentru care suferim ca natiune este pentru ca marionetele politice incearca sa ne spele creierul pentru a ne crede falsuri complete precum " dioxidul de carbon este un poluant periculos" sau "oamenii nu au nevoie de alimente sanatoase; au nevoie de medicamente si vaccinuri". Când societățile cred în minciuni, ele se prăbușesc și se prăbușesc.

  Acolo se îndreaptă intreg globul, desigur. Și totul este accelerat de birocrați înșelător care vor să vă convingă că cultivarea de hrană adevărată este rău și ar trebui să fim cu toții pedepsiți pentru expirarea dioxidului de carbon, un nutrient esențial pentru culturile alimentare. Dioxidul de carbon nu este inamicul care s-a considerat a fi. De fapt , nutriția plantelor ajută la refacerea pădurilor tropicale, a culturilor alimentare și a zonelor umede. De fapt, nivelurile mai ridicate de CO2 din atmosferă ar face planeta mai luxuriantă și mai abundentă în ceea ce privește viața vegetală, pădurile, copacii și culturile alimentare.


  TREBUIE SA NE OPUNEM CU TOATA FORTA SI PUTEREA IMPOTRIVA MASURILOR ABERANTE IMPOTRIVA "EMISIILOR DE CO2"

  TOTUL ESTE O MINCIUNA ORDINARA, LA FEL CA SI PLANDEMIA, LA FEL CA SI EFICACITATEA SERURILOR EXPERIMENTALE!! M-I-N-C-I-U-N-I
 • Mircea Dragan 22.09.2022 17:26
  Interesant! Ati putea spune ca astia de la Forum sunt rusi pusi sa termine populatia europei.
 • fanincurcalume 22.09.2022 19:16
  Desigur ca se vor conforma cind contul bancar va fi blocat, interzis sa mergi la munca daca ai depasit cota de CO2.Militianul bleg va da cu pulanul in stinga si in dreapta ,cica-si face meseria idiotul fara sa socoteasca ca de fapt el este mina cu care se sterge smecherii la kur.Cind nu va mai avea nevoie de el va avea aceeasi soarta ca ceilalti.
 • Leonesse 22.09.2022 19:32
  Nebunie curată! Se întoarce fumăritul (taxa de coș de fum) acum intr-o haină nouă..
 • Augusta 22.09.2022 19:59
  https://www.canr.msu.edu/floriculture/uploads/files/CEA%20Carbon%20Dioxide.pdf

  Agricultura cu mediu controlat (CEA) - INJECȚIE DE DIOXID DE CARBON

  Acum intelegeti ce vrea sa faca WEF? Sa murim toti de subnutritie, pentru ca eliminand carbonul, nu vor mai creste nici legume, nici fructe, nici copaci.

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. LISTA TUTUROR VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA. O inițiativă a cititorilor ActiveNews

 2. AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ pentru că devoalam Minciuna Covid. Acum vor amnistie și ne dau lecții de antivaccinism. Să nu uităm să iubim Cioclii Plandemiei: Alexandra Păcuraru și Vasile Bănescu la REALITATEA PLUS. VIDEO

 3. Dacă doriți să revedeți: Propagandă vaccinistă cu vedete, acum ascunsă de Ministerul Sănătății. Joacă: Victor Rebengiuc, Oana Pellea, Medeea Marinescu, Andreea Căpâlnă Moldovan, Pr. Francisc Doboș, Adi Despot și Irina Nistor. Bonus: Anca Alexandrescu

 4. Studiu halucinant: Nevaccinații sunt scoși vinovați de Sindromul Morții Subite

 5. MIRAREA CIOCLILOR APOCALIPTICI. Cititorii ActiveNews despre LISTA VACCINIȘTILOR: Probabil așa se mirau și naziștii când a fost deschis procesul de la Nuremberg. Tic-Tac...

 6. Până la urmă a murit: India s-a rugat în van pentru actrița Aindrila Sharma, de 24 de ani, cu cheaguri de sânge în creier. Zbor întrerupt: un pilot a decedat. Rapper mort în somn. Italiancă căzută la pământ, polițist american și un activist, morți subit

 7. A VENIT BOMBA: Documente oficiale demonstrează că Anthony Fauci și Bill Gates sunt responsabili pentru dezvoltarea virusului COVID-19 într-un biolaborator. CRONOLOGIA FAPTELOR

 8. Nemaivăzut! În China se scandează pe străzi: Jos Xi Jinping! Jos Partidul Comunist! (VIDEO)

 9. VIDEO: DIN CE ÎN CE MAI MULȚI ROMÂNI MOR SUBIT. AUTORITĂȚILE TAC. Christa Todea Gross: NU Există Sindromul Morții Subite!

 10. Marius Mioc: O persoană inteligentă (medic de meserie) care a dat ortul popii recent. Minim 3 doze, deci va ajunge în rai

Ultima oră

21:10

Un profesor emerit de la Universitatea Kyoto avertizează că miliarde de vieți ar putea fi în pericol din cauza vaccinurilor anti-Covid. Prof. Dr. Sucharit Bhakdi spunea același lucru. VIDEO

20:55

Două cutremure slabe azi în România dar unul mai neobișnuit, în zona lacului Amara, la o adâncime de doar 8 km

20:03

Semne de Pace? - Biden este gata să discute cu Putin despre Sfârșitul Războiului – Build Back Better în Poligonul de Încercare Ucraina

20:00

Tânărul medic stomatolog Iulian Juncanaru a murit subit în urma unui infarct

19:25

CDC și CNCAV au mințit cu privire la faptul că miocardita provocată de vaccinuri este o problemă minoră: Un studiu german dovedește că 20% din morțile subite sunt cauzate de miocardită

19:05

După ce Zelenski a interzis Biserica Ortodoxă Rusă și SBU a percheziționat biserici și mănăstiri din Regiunea Transcarpatia, Biserica Ortodoxă Română este întrebată de CASD cum ajută credincioșii români din zonă

18:50

Părintele Benedict Cuciureanu a murit subit la numai 56 de ani. Cel mai probabil a decedat în urma unui infarct

17:40

Gafă sinistră: Ciucă l-a botezat pe părintele Cleopa - Cleopatra. Tăpălingeclanțele de la G4Media au schimbat repede Cleopatra cu Cleopa

17:30

Câteva ambasade ucrainene din Europa susțin că au primit pachete care conțin ochi de animal

17:14

Senatorul Rand Paul: Fauci are mâinile pline de sânge... A provocat moartea a 7 milioane de oameni... Nu va scăpa! (VIDEO)

16:50

Brad William Henke, actorul din serialul Orange is the New Black a murit în somn la vârsta de 56 de ani

16:30

Cum se mai promovează vaccinul anticovid la Viena. Primăria postează videoclipuri cu o persoană în costum de vaccin care îi atacă pe cei nevaccinați. VIDEO

16:10

NUMĂRUL DECESELOR CREȘTE: 93 de medici canadieni COMPLET VACCINAȚI au MURIT SUBIT - În acest moment, este o mușamalizare. Și este o neglijență criminală. FOTO/ VIDEO

15:51

Șeful diplomației spaniole, vaccinat regulamentar, a fost testat pozitiv la Covid-19, după ce a dat mâna cu toți oficialii europeni la întrunirea NATO de la București. Sorin Roșca Stănescu: Sunt foarte curios ce reprezentanți au contractat boala

15:30

Nu ne vrea in Schengen, dar ne vrea copiii homosexuali. Propagandă homosexuală pentru copii, în Republica Moldova, sponsorizată de Olanda