DOCUMENTAR RĂSCOLITOR. Scopul Planului Covid este unul singur: TOTALITARISMUL MONDIAL. Demascarea făcută de marii savanți ai lumii și vocea străzii. Generațiile viitoare se vor uita înapoi și vor spune: Unde au fost ai noștri? Umanitate, ridică-te!

De ActiveNews  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ticăloșii care ocupă fotoliile de la pupitrele și din platourile uzinelor de distrugere în masă numite televiziuni vor să dea impresia că ei sunt majoritari doar pentru că ei apar lățiți pe toate ecranele. Ne referim aici la medici ticăloși, la ofițeri ticăloși, la jurnaliști ticăloși. Ei bine, nu-i așa.

Numărul celor care nu înghit Minciuna Covid este cu mult mai mare față de numărul ticăloșilor care o propaga, zi de zi, ceas de ceas. Oamenii inteligenți și dedicați vieții nu pot face parte din această conjurație murdară. Iar specialiștii de acest tip sunt cu mult mai mulți față de trădătorii umanității. Doar că nu sunt lăsați să fie auziți. Îi găsiți însă și încă, pe internet. Vedeți, de exemplu, Declarația Great Barrington - semnată de aproape 900.000 de oameni, cei mai mulți specialiști. Sau: Declarația de la Roma, semnată de peste 10.000 de medici din întreaga lume. Mai sunt medici cinstiți pe lume și, cu siguranță, și în România.

Aveți în acest scurt film documentar nume dintre cele mai mari pe plan mondial în domeniul epidemiologiei și virusologiei, savanți cu adevărat, nu glugi la cocenii lui Arafat, ca Gheorghiță și răspândacii lui. Aceștia sunt oamenii către care trebuie și către care se uită orice om inteligent al planetei în acest moment. Între ei, cititorii ActiveNews. Traducerea, transcrierea de mai jos și subtitrarea acestui scurt și profund documentar este făcută tot de unul dintre mulții noștri cititorii care ne iubesc, la fel cum vă iubim și noi pe Dvs. Mulțumim! De altfel, după cum ați observat, ActiveNews este un deja un portal interactiv, al cititorilor, pentru cititori. Vizionați, citiți și dați mai departe. După cum se încheie și documentarul, doar de noi depinde cum va fi viitorul. Doamne, ajută!

Am urmat îndemnul autorităților statului, cât și a celor bisericești, și prezentăm aici opiniile despre Era Covid a unor mari specialiști ai lumii, între care inventatorul tehnologiei ARNm, dr. Robert Malone, fostul cercetător șef al Pfizer Michael Yeadon sau savantul Sucharit Bhakdi. Să ascultăm sfaturile lor, ale medicilor dar și, ca români, ale preoților adevărați, care nu și-au trădat jurământul, respectiv credința, pentru un pumn de arginți!

VIDEO:

Dr. Sucharit Bhakdi - virusolog: „Au planificat acest lucru, totul este planificat.De ce au planificat aceasta situatie? Nu stiu si nici nu cred ca vreau sa stiu.”

Michael Yeadon - fost cercetator sef Pfizer: „Acest sistem este construit folosind minciuni si este astfel modelat cu un scop si cred ca acest scop este controlul complet totalitar si mai cred ca scopul acestuia este depopularea lumii”.

Dr. Robert Malone - medic virusolog si imunolog, inventatorul tehnologiei ARNm: „Una dintre problemele noastre este presupunerea ca acesta este un vaccin ca oricare altul de pana acum si nu este’’.

Dr. Sucharit Bhakdi: „Este cel mai vast experiment din istoria medicinei, care a fost vreodata derulat si a fost efectuat pe oameni. Este o constatare incredibila”.

Dr. Peter McCullough - medic epidemiolog: „Toate lucrurile au inceput sa se lege si am inceput sa avem sentimentul ca se intampla ceva rau, stiinta merge intr-o directie gresita, nimic din toate acestea nu trebuia sa se intample. CDC-ul nu a explicat niciodata aceste decese care sunt atat de strans legate de vaccinare’’.

Dr. Ryan Cole - medic patolog: „50% dintre lucratorii in sanatate nu vor face cu siguranta acest vaccin.Nu avem incredere in datele lor. Vulpea pazeste cotetul gainilor. Companiile si-au fabricat propriile date. Nu exista grupuri independente de observatori”.

Michael Yeadon: „Ar trebui sa nu luati in considerare nici un anunt privind ratele de infectare in comunitatile dumneavoastra pentru ca sunt falsificate.”

Insusi inventatorul testului PCR, castigator al premiului Nobel, Kary Mullis, a declarat ca acest test nu este o metoda de diagnostic.

Kary Mullis - inventatorul testului PCR: „Cu testul PCR, daca intentionezi, poti gasi aproape orice in oricine.”

Dr. Dan Erickson - medic ATI:  Au sustinut: „Am fost presati sa adaugam covid pe lista de diagnostice”, in timp ce noi credem ca nu are nici o legatura cu cauza reala a decesului.

Dr. Scott Jensen - medic de familie si senator: „Ca medic, am primit saptamana trecuta un email din partea Departamentului de Sanatate, in care sunt instruit cum  sa completez certificatele de deces.”

Dr. Sucharit Bhakdi: „Totul este acum la un alt nivel, de criminalitate.”

Dr. Ian Brighthope - presedintele Brighthope Health: ‘’Sunt multi doctori care gandesc la fel.”

Moderatoare: „Unde sunt?”

Dr. Ian Brighthope: „Sunt prea inspaimantati ca sa vorbeasca si imediat ce fac acest lucru, (apare) o notificare si esti chemat in fata consiliului medical.”

Moderatoare: „Este uimitor.”

Sonia Elijah - jurnalist: „Dr.Robert Malone este un expert in vaccinare.Este inventatorul tehnologiei ARN mesager.A fost supus unor atacuri sistematice. Istoricul sau a fost pur si simplu sters din online. Aceste grupuri de verificare a informatiilor, de exemplu Factcheck.org sunt finantate de o organizatie care detine actiuni intr-o companie de vaccinare in suma de peste 1.8 miliarde dolari.”

Brian Rose - gazda emisiunii London Real: „In momentul in care am fost cenzurat, m-am simtit ca si cum as fi plecat intr-o alta lume in care sunt inconjurat de oameni pentru care este normala o ciudata realitate paralela.’’

Ivory Hecker - reporter denuntator: „M-au trimis acolo ca sa nu vorbesc despre tratamentul anticovid in acel spital. Nu trebuia sa pun acea intrebare. Privitorii sunt inselati cu o poveste fabricata cu multa atentie.’’

Prof. Dolores Cahill - biolog, imunolog: „Incearca sa impuna un scenariu care nu se bazeaza pe zecile de ani de studii de imunologie.”

- Nu este nimeni in spital? Cum este posibil intr-o pandemie?

- Pentru ca sunt stiri false, de aceea.

Oamenii au folosit Facebook pentru a-si impartasi povestile si experientele.Un grup cu 65000 membri  a fost sters peste noapte fara nici o motivatie concreta.

Steve Kirsch - „Victimele acestui vaccin nu sunt lasate sa-si relateze experientele.”

Dr. Robert Malone: „Cenzura este in derulare de mai bine de un an. Totul este bine documentat, foarte clar.”

Victima a vaccinarii: „TikTok mi-a inlaturat toate postarile pentru ca voi sa nu puteti afla povestea mea.”

Declaratia Great Barringhton, redactata si semnata de trei dintre cei mai mari experti mondiali in epidemiologie, boli infectioase si vaccinuri, zeci de mii de medici din intreaga lume si sute de mii de oameni.

Moderator:  „Am ajuns in punctul in care oamenii de stiinta asemenea dumneavoastra trebuie sa se adune la intruniri secrete pentru a elabora declaratii de dezacord.”

Moderator: „Sunteti de aceeasi parere?

Dr.Carolyn Bosak-medic de medicina integrativa: „Nu cred ca pot raspunde la aceasta intrebare.”

Moderator: „De ce nu puteti?”

Dr. Carolyn Bosak: „Oricine vorbeste impotriva acestei politici este redus la tacere. Trebuie sa ma aliniez la cerintele guvernului.”

Dr. Byram Bridle - dr.imunologie virala: „Vreti ca vocea doctorilor si a oamenilor vostri de stiinta sa fie suprimata? Suntem impartiti in doua tabere acum, suntem polarizati.”

Dr. Patrick Phillips - medic de familie: „Se solicita investigarea si disciplinarea oricarui doctor care prezinta oricare din aspectele negative ale acestor interventii, indiferent de ce ar arata dovezile.”

Rusine sa va fie!

Moderatoare:  „Nu sunteti primul doctor de la care am aflat ca a primit vizite neobisnuite din partea unor oficiali ai statului sau a avut parte de multa opozitie.”

Dr. Sucharit Bhakdi: „Trebuie sa intelegeti ca numarul doctorilor si al oamenilor de stiinta care spun nu, tuturor (acestor politici) depaseste numarul celor care spun da.’’

Dr. Stella Immanuel - medic de familie: „Daca acesta este muntele sau daca acesta este dealul pe care voi fi pironita, o sa ma las tintuita, nu-mi pasa. Puteti sa ma raportati conducerii medicale, puteti sa ma omorati, puteti sa-mi faceti orice dar nu-i voi lasa pe americani sa moara.’’

Robert Kennedy Jr. - avocat: „Acum 75 de ani, Hermann Goring a dat declaratii la procesul de la Nurnberg si a fost intrebat: Cum i-ati determinat pe germani sa fie de acord cu toate acestea? Si el a raspuns: E foarte usor. Tot ceea ce ii trebuie guvernului pentru a-i transforma pe oameni in sclavi, este frica.Poti face acest lucru intr-un regim nazist, o poti face intr-un regim socialist, o poti face intr-un regim comunist, o poti face intr-o monarhie si intr-o democratie.”

Heiko Schoning - medic: „Noi germanii ne punem intrebarea cum s-au putut intampla aceste lucruri in 1930.Multi oameni inteleg acum cum a fost posibil sa se intample.”

Dr. Andrew Kaufmann - medic biologie moleculara: „Suntem prizonierii din ce in ce mai multor mutatii care pot fi folosite pentru manipularea noastra continua si interzicerea libertatilor.’’

„Am folosit aceste tactici in alte tari pentru a manipula, divide si cuceri si acum privim cum propriul nostru guvern si armata le folosesc impotriva noastra. Oamenii din unitatea si din serviciul nostru sunt de parere ca ne indreptam armele in directia gresita. De data aceasta tirania este indreptata impotriva noastra si a oamenilor nostri si nu ne putem da seama pentru ca se intampla pe propriul nostru pamant pe care nu s-a mai intamplat pana acum.’’

„Trebuie sa incepem sa ne uita la noi ca la niste ofiteri si sa ne gandim: Este corect ceea ce fac? Nu e suficient doar sa spui: Urmez ordinele. Si daca asta te va duce la pierderea slujbei, asa sa fie. Vei fi cel putin capabil sa te uiti in oglinda.”

„Au inceput sa impuna statul  comunist prin intermediul pasaportului de vaccinare. Te rog, Australia, nu ingreuna situatia.Imediat ce vei face asta, vor incepe sa construiasca statul fascist.”

„In Australia, oamenilor le merge bine de prea mult timp asa incat atunci cand privesc spre state comuniste se gandesc: La noi nu s-ar putea niciodata intampla asta.”

„Acum suntem cea mai carantinata tara din lume.”

„- Suntem peste 50.000 oameni aici. Proteste masive: Stiti, media a relatat ca au fost numai 3500 de oameni.

- Ce am vazut astazi au fost 3500 de capete patrate foarte egoiste.

- Presa centrala nu va fi niciodata de partea noastra pentru ca este detinuta si controlata de chiar cei impotriva carora luptam.

- Au identificat aceasta categorie umana ca fiind una foarte puternica: oameni puternici, buna purtare, obiceiuri sanatoase.

- Sunteti cei mai tari, aveti cele mai puternice conexiuni in familie si societate, conexiuni religioase. Sunteti de neoprit si ei stiu ca daca va urmaresc si va zdrobesc pe voi, primii, va fi mai usor pentru ei sa ne distruga si pe noi.

- Ridicati-va! Nu fiti motivul pentru care generatiile viitoare se vor uita inapoi si vor spune: „Unde.....au fost oamenii astia?”

- Acum este momentul. Nu va mai fi un alt timp daca nu ii dam jos.”

AUSTRALIA, TERRA

„Nesupunerea civila devine o datorie sacra atunci cand statul devine nelegiuit si corupt” - Mahatma Gandhi

„Umanitate, ridică-te din genunchi. Leul nu mai doarme!”

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (35)
  • Enya 01.11.2021 01:16
    Pfff... a trebuit sa citesc de 2 ori articolul (felicit si eu traducatorul de aici). N-o sa vorbesc despre aceasta cea mai mare farsa si frauda medicala a umanitatii, ca am tot facut-o in vreo 600 mesaje :), vreau doar sa scriu ceva ce am amanat si cred ca e cazul s-o spun acum. Vorbesc strict in numele meu, conform situatiei mele. Am fost lasata sa-mi exprim aici absolut toate parerile care au fost 1000% anti-sistem, anti-covid, anti tradatori si criminali, anti, anti, anti inca din prima secunda! Locul anterior unde scriam era fb, anul trecut. Masinaria umanoidului m-a banat de atatea ori pe conturi diferite, pentru ca aveam fix aceleasi pareri ca si cele de aici, incat am trait frustrarea la cote imense care mi-a zdrentuit toti nervii si m-a lasat si fara un telefon aruncat pe jos la ultima stergere si intr-o ultima criza de neputinta :), asa ca stiu bine ce fac acum si o fac cu toata demnitatea: MULTUMESC! Chiar daca la un moment dat as fi cenzurata si fortata sa plec, aceste 8 luni in care mi-am putut exprima parerile asa cum le-am simtit din adancul sufletului, au fost terapie, pentru ca un om care opune rezistenta in viata de zi cu zi, aproape 2 ani, ilegalitatilor si abuzurilor sistemului, refuzand sa traiasca precum o molusca, oricat de puternic ar fi, traieste un stres continuu sa le poata face fata, dar aici, ei bine, aici m-am racorit! :)

    Filmul si articolul iar imi ridica balonasul cu speranta sus de tot :), uneori se mai indreapta rau spre pamant, dar suflu in el din toti rarunchii sa-l ridic, alteori se duce sus, sus, ideea e sa nu-l las sa ajunga jos niciodata!
    N-o sa pot accepta niciodata un totalitarism, asa ca toti cei din film, de aici, cei de partea dreptatii sunt balsam pentru sufletul meu. Tuturor, numai bine si Doamne, ajuta!
  • ActiveNewsRo 01.11.2021 02:21
    Noi vă mulțumim pentru comentariile Dvs, folositoare tuturor!
    Vă așteptăm și la rubrica ActiveNews Cuvântul Cititorului.
    Doamne, ajută!
  • Enya ► ActiveNewsRo 01.11.2021 02:30
  • Trandafirul Galben 01.11.2021 03:46
    Felicitari pentru toata munca care o depuneti.
    Suntem ca pe corabia lui Ulise auzind zumzetul propagandei mass media... "vaccinati-va", "credeti in Stiinta", "vaccinul e sigur si eficient"
    Iar noi ne legam de catarg citind activenews si alte surse sa nu fim vrajiti.
    Respect tuturor personalitatilor care au iesit in fata riscandu-si cariera si credibilitatea pentru a spune adevarul.
  • Seek_The_Truth 01.11.2021 04:38
    Oameni buni.

    Voi folosi o expresie engleza militara aici:

    Hold the line!

    Stati firm in convingerile voastre.

    Cine clipeste pierde.

    Asta este un razboi de uzura. Vom invinge. Avem dreptate, nu va indoiti de credinta voastra.
  • Un pasiv 01.11.2021 08:01
    Buna ziua tuturor, numai cine are 2 neuroni poate inghitii aceasta propaganda a acestor satanisti. Fratilor nu ne ramine decit sa ne pocaim si sa il slavim pe Dumnezeu. Sa nu credeti ca mai dau inapoi acesti satanisti, si chiar cit ne ar fi de greu sa acceptam, sa nu credeti ca se vor oprii aici, ei testeaza de ani buni populatia si stiu exact ce va urma si bineinteles au planuri de rezerva, Ieri sau alarteri OMS au anuntat ca va venii un virus mult mai periculos, asta e propaganda pentru a prostii in continuare pe f multi. Adevarul ei il stiu ca in 2,3 ani cei intepati vor cadea ca mustele, dar ei nu vor recunoaste niciodata k de la intepaturi, si vor scoate alte minciuni cu noi tulpini, iar cei fara acei 2 neuroni se vor duce iar la abator. Si uite asa le iasa planul incet dar sigur. Dar toate acestea sunt scrise in sfinta Biblie, adevarul e ca Dumnezeu nu ne mai lasa sa pacatuim, sa ajuns intr un hal fara precedent ce au fc si ce fac acesti satanisti. Asteptativa la lucruri teribile pt noi omenirea. Incredetiva in bunul Dumnezeu chiar dc plecam de aici dintre cei rai, dar sa fil copiii ai lui Dumnezeu Amin
  • Razvan Adrian 01.11.2021 09:22
    Cred ca Acesta e inceputul apocalipsei din toate punctele. Nu pare ca e acesta semnul fiarei dar pana la semnul fiarei, Biblia ne spune ca mai sunt multe evenimente (trambite) care vor distruge aproape tot pe fata pamantului. Pana la semnul fiarei vor ramane putini oameni pe fata pamantului.
    Una dintre ele spune asa: "10 Al treilea înger a sunat din trâmbiță. Și* a căzut din cer o stea mare, care ardea ca o făclie; a** căzut peste a treia parte din râuri și peste izvoarele apelor.
    11 Steaua* se chema „Pelin”; și** a treia parte din ape s-au prefăcut în pelin. Și mulți oameni au murit din pricina apelor, pentru că fuseseră făcute amare." * Isa 14:12 Apoc 9:1 ** Apoc 16:4

    La o privire de ansamblu asupra directiei pe care o are omenirea realizezi ca mergem spre autodistrugere.
    In cazul in care se adevereste ca vaccinurile vor fi o molima pentru umanitate in urmatorii ani, atunci apocalipsa devine o certitudine.

    Nu cred ca putem schimba nici ceea ce propovaduieste Biblia insa tot ce putem face e sa nu ne pierdem sufletul, sa asteptam sfarsitul vietii si ce o mai veni cu sufletul impacat fara a ne lasa amagiti de propaganda satanista care e pe masa de lucru.
  • Enya ► Razvan Adrian 01.11.2021 14:30
    Ba da, se poate schimba profetia apocalipsei pentru ca a fost emanata de om, nu de Creator. Cand a fost scrisa? In ce subsoluri ale Vaticanului satanist a fost modificata? Ce stim noi cu adevarat despre textul initial? Ce iezuit i-o fi modificat sensul?

    Nu cumva am fost programati mental de oculta, prin acest final fatalist, ca sa nu ne mai luptam si sa ne resemnam, iar ei sa-si atinga atat de usor scopul?

    Ia sa nu se vaxxeze omenirea, sa vedeti cum nu se mai implineste nici o apocalipsa! Partea buna ar fi ca, din cauza socului pe care il traieste acum specia umana, am trece la un nou stadiu de evolutie! Abia dupa asa ceva, bulversati de ce au vrut astia sa ne faca, s-ar cutremura totul in noi si am evolua cu adevarat! Putem anula apocalipsa cu conditia sa ne schimbam fundamental! Dar suntem noi in stare, imbuibati cu de toate si indoctrinati cu minciuni pana in maduva?
  • Tic ► Enya 01.11.2021 19:58
    Bravo Enya. Nu închinăm steagul! Ce-i cu Apocalipsa? Copil, adolescent, student fiind nici prin cap nu îmi trecea ca pot exista asemenea texte deprimante. Habar nu aveam! Nu - mi era ușor nici atunci, nici acum, dar nu as fi închipuit astfel de proiecții. Credeți că musulmanii, populațiile primitive din Amazonas, cei din Papua Noua Guinee, pun preț pe astfel de texte? Nici nu știu de existenta lor. Și bine fac. Apoi ieri nu se întoarce, azi este, iar mâine încă nu există. Deci de ce sa proiectam un mâine înfricoșător, deprimant, demotivant, apocaliptic? Bravo Enya, trăiască viața! Sa ne luptam pt ea!
  • OMAGA 01.11.2021 08:39
    Oamenii se trezesc la realitate, incet, incet, dar cand se trezesc observa ca tara in care traiesc este o puscarie totalitara. Drepturile omului mai inseamna ceva oare pentru vreun guvern?

    Cine isi inchipuie ca aceste lucruri care se intampla azi peste tot in lume nu prevestesc Apocalipsa sunt niste visatori.
  • Razvan Adrian 01.11.2021 09:39
    Anii de pace pe care i-a trait lumea de la WW2 si pana acuma (cu mici conflicte pe ici pe colo), sunt calmul dinaintea furtunii. Oamenii vor aduce apocalipsa cu buna stiinta.Am ajuns prea departe cu nivelul de aroganta fata de creator dar cred ca ne mai da loc pana cand se vor incheia socotelile. Inca nu suntem la apogeu.

    Niciodata in istoria cunoscuta, omenirea nu s-a jucat la nivel atat de profund cu creatia Lui Dumnezeu cum se joaca acuma cu manipularea genetica, sarcini la barbati gay, fertilizari in vitro, tehnologii crispr etc. Sunt inginer electronist si sustin tehnologia cu limita dar indiferent ce ar spune un progresist sau un mare sustinator al stiintei, ceea ce se intampla acum sfideaza insusi actul creator, pe Dumnezeu.
    Daca progresul in inteligenta artificiala va continua in urmatorii 50 de ani (si cred ca va continua puternic pentru ca oamenii cauta solutii de la o inteligenta artificiala cand solutiile sunt in ei) cred ca acela va fi punctul in care va disparea omenirea cu tot ce inseamna ea (sentimente, ratiune, intelepciune...) in favoarea noii noastre creatii care va lua decizii dupa criterii logice si nu sentimentale. Probabil inteligenta artificiala va fi antihristul.
    Nicaieri nu specifica ca va fi un om.
  • Enya ► Razvan Adrian 01.11.2021 14:12
    Computerul principal prin care vor fi tiranizati si subjugati sclavii nanocipati si cu pecetea (vaxxul) in ADN - va fi la Bruxelles, iar barlogul reptilelor si al membrilor ocultei pamantesti slujitoare de satane - in muntii si tunelurile din Elvetia.

    Dar da, FIARA nu va fi un om, ci masinaria A.I.!
  • Bibicu ► Razvan Adrian 01.11.2021 20:05
    "Sarcini la barbati gay" cum zici tu n-au reusit sa faca, asa ceva fiind imposibil. "Barbatii care pot sa nasca" de care ne vorbesc ei, sunt de fapt lesbiene care n-au facut schimbarea de sex totala, intrerup tratamentul cu hormoni si apoi raman insarcinate ca sa aiba cele doua mame un copil.
  • Orizont 01.11.2021 10:54
    Discutie despre traducerea distorsionata a textelor originale din Apocalipsa cu diluarea , modificarea si pierderea sensului initial al cuvintelor - Actualul vaXXin este "muscatura sarpelui" si MARCA ANTIHRISTULUI .
    Calitatea sunetului si fondul sonor lasa de dorit , insa explicatiile date de designerul Adrian Gongea merita atentie:

    https://youtu.be/VGNm85WbWsY
  • 000033 01.11.2021 11:32
    Mulțumesc ActiveNews pentru articole ! Mulțumesc @ENYA pentru comentarii și tuturor celor care se implică în acest război hibrid pe care-l ducem cu masoneria care are un plan de secole in instaurarea NWO. Atașez un link, care trebuie citit, dezbătut și analizat. Cu respect și considerație https://telegra.ph/EVENT-201-02-26
  • Enya 01.11.2021 11:51
    Multumesc si eu!
  • 000033 01.11.2021 12:01
    Șeful OMS avertizează că va apărea un nou virus, imposibil de stăpânit ! Așa o fi https://m.zf.ro/eveniment/seful-oms-avertizeaza-ca-ar-putea-aparea-un-nou-virus-care-nu-poate-20322174
  • Orizont 01.11.2021 13:35
    Il vor imprastia in toamna lui 2022 si va decima procente importante din omenire in 2023. Pana atunci slugile din structurile securiste si guverne forteaza "muscatura sarpelui" - injectarea cu "imaginea" satanei astfel incat sistemul imunitar al vaXXinatilor sa fie total dezactivat si nepregatit...
  • Enya ► Orizont 01.11.2021 15:08
    Nu vor imprastia nici o arma biologica (virus de laborator) pentru ca asta nu alege si ar muri inclusiv ei, sau hai, nu ei, ca se vor refugia in insule paradisiace, dar sigur vor muri sclavii lor, politicienii si medicii care le-au creat dictatura nazista medicala, politistii, jandarmii si armatele, armele lor de opresiune a maselor. Nu vedeti cat de usor le este sa le iasa planul prin manipularea mintii si prin terorizarea populatiei? Fara categoriile astea 5, oculta satanista nu va putea sa impuna NWO, iar un virus sintetic ii va omori si pe astia in rand cu restul populatiei. Nu vor risca niciodata asa ceva!

    Ei au nevoie si de sclavi, sa le tina pamanturile, averile si beneficiile, dar si de slugile astea mituite cu bani, sa-i tina in teroare pe sclavi. Satanistii nu vor pamantul gol pentru ei, vor doar sa aiba un nr. redus de fiinte vii atat cat sa-l intretina si care sa fie usor de biciuit si hranit cu pastilele din carnea artificiala a lui Kill Gates, au anuntat deja si numarul - 500 milioane rumegatoare.

    Deci, nu de virus de laborator trebuie sa ne fie teama, ci de "virusii" de langa noi!
  • Orizont ► Enya 01.11.2021 16:50
    Totusi cum ar putea casapi cateva miliarde de oameni , ca sa ramana numai cu 500 milioane? Ma indoiesc ca solutia ar fi armele nucleare , pentru ca asta chiar inseamna contaminarea intregii planete si colapsul centralelor atomice de produs electricitate. Ramane tot metoda armelor biologice/biochimice combinata cu tehnologia 5/6 G - Scopul este in primul rand eliminarea batranilor si bolnavilor , apoi prin intermediul tehnologiei din vaXXin eliminarea marii mase..
  • Enya ► Orizont 01.11.2021 18:01
    Domnule ORIZONT, chiar m-ati facut sa rad! Pai nu e sub ochii nostri "bomba"? Cum sa distruga planeta cu alea atomice cand ei au nevoie de Terra si o vor asa, superba, cu toate frumusetile ei! Activeaza cealalta bomba, aia interna - vaxxul! Prin vaxxare vor steriliza, imbolnavi si ucide oamenii curat, fara sa lase nici urma de glont sau nor radioactiv pe pamant. Si tot prin vaxxare vor putea decide cine urmeaza, ce tronson mai elimina, ce numar, boierie curata pe capul lor!
  • Tic ► Enya 01.11.2021 20:25
    Planul prevede înlocuirea noastră, inclusiv a slugilor lor, cu roboti :ascultători, ușor de întreținut, ușor de reciclat, fără CO 2,etc..
  • 000033 ► Enya 01.11.2021 20:38
    @ Eli. Să știți că m-ați luminat cu al 2-lea virus pt acoperirea primului ! M-a făcut să mă gândesc la lipsa de antivirale specifice bolii și lipsa de anticorpi monoclonali, cred premeditată, fără să își dea seama unii, vezi 120 mil. doze ! Hămesiți după bani. Am un răspuns, la ce spuneați dumneavoastră că nu știți de ce se grăbesc. Iata-l. Am citit o carte pdf „Ce spun sfinții părinți despre vremurile din urma" acolo undeva se spunea, că după cele 2 a războaie mondiale, vor urma 100 de ani de bine și cunoașterea omului va crește mult ! După aceia va fii al treilea război mondial... Ceva de genul, vb din amintirea a ce am citit. Acum că această dată se devansează sau avansează în secvența de timp, știe mila Domnului. Atît pot, să vă aduc, o mîngîiere la acest gînd. Să vă ajute unul bunul Dumnezeu să aveți mintea trează și rațiunea neinchinata doar dumnealui. Vă mulțumesc frumos pentru ce ați făcut să se vadă.
  • Floare de colt ► 000033 07.11.2021 21:47
    Se stie conform unor profetii ca la un moment dat vor arunca si cu rachete nucleare, razboaie rapide in care va fi distrusa Turcia aproape in totalitate,si o parte din Europa, cam jumatate din SUA. Unul dintre preotii care au clarvederea si care traieste acum este parintele Elpidios Vaianakis, care a spus ca dupa ce au interzis in aceasta primavara slujba de Paste de la ora12 noaptea, dupa sarbatoarea Sf. Maria din august, vor incepe ''urgiile" , Dumnezeu nu va mai rabda in momentul in care le vor face rau copiilor. Au fost incendiile din Turcia, Grecia , Spania etc. Apoi va fi o perioada de cateva lui fara hrana, apa , combustibili si apoi va veni razboiul in Grecia. Doar prin impotrivire la ceea ce incearca sa ne faca si prin unirea oamenilor in rugaciune, mai putem intarzia unele lucruri sa se intample.
  • 000033 01.11.2021 12:08
    Articolul a fost preluat de pe Mediafax. https://m.mediafax.ro/sanatate/seful-oms-avertizeaza-ca-ar-putea-aparea-un-nou-virus-care-nu-poate-fi-stapanit-este-o-certitudine-20321636
  • Orizont 01.11.2021 13:36
    @000033
    Il vor imprastia in toamna lui 2022 si va decima procente importante din omenire in 2023. Pana atunci slugile din structurile securiste si guverne forteaza "muscatura sarpelui" - injectarea cu "imaginea" satanei astfel incat sistemul imunitar al vaXXinatilor sa fie total dezactivat si nepregatit...
  • 000033 ► Orizont 01.11.2021 20:39
    Așa se pare și se vede ! Mulțumesc
  • toytertery 01.11.2021 13:49
    Mama mea a murit in spital,internata cu covid,moarta datorita trombozelor,diabetica si fara tratament de prevenire a formarii cheagurilor de sange;probabil ca va fi trecuta la mortii covid;azi in The lancet a aparut urmatorul articol : https://www.thelancet.com/action/showPdf?pii=S1473-3099%2821%2900648-4 ceea ce demonstreaza complicitatea politicienilor;pasaportul verde ilegal;pandemia creata si intretinuta;noua ordine mondiala in faza de instaurare;
  • Enya 01.11.2021 13:58
    Nu, nu, nu! NU!!!! NU!!! NU!!!

    NU!!

    Vaxxarea este instrumentul prin care se va finaliza NWO, sclavagismul pe viata si controlul total prin inteligenta artificiala, creditul social, hibridizarea speciei umane!

    Celelalte masuri de boicot (banci, supermarketuri straine, corporatii straine sau orice impune scanarea/botnita/nazzipass-ul), protestele permanente, stoparea anumitor plati etc sunt extrem de importante, dar vitala pentru reptilele sataniste este vaxxarea! Fara aceasta nu se ajunge la final!

    Repet si spuneti si altora, rude sau straini, oriunde-i gasiti, de un milion de ori:

    Vaxxarea este singurul mijloc prin care se poate obtine totalitarismul!

    Deci, cine se vaxxeaza, dar face opozitie la vaxx, ori e ipocrit, ori isi joaca rolul! Nu ma refer in mod particular la dl Neacsu, ca habar n-am cine este, ma refer la toti cei care fac asta!


    Adevarata rezistenta este NEVAXXAREA! Doar asa ne mai putem recupera libertatea!

    E ca si cum un individ ce se da vegan sustine in public drepturile animalelor, dar in particular continua sa fie omnivor. E ridicol, nu? Dar fix asa e si cu opozitia la vaxxare cu vaxxul in tine!!!!
  • Razvan Adrian 01.11.2021 15:43
    Si ce faci daca ai familie, rate si un copil mic cu probleme grave de sanatate, in cazul in care ti se impune la absolut toate locurile de munca vaxarea?
    Astept un raspuns realist, realizabil. Multumesc!
  • Enya ► Razvan Adrian 01.11.2021 17:38
    Atata vreme cat renuntati la drepturile dvs din frica, solutiile venite din partea mea vor fi rejectate de dvs.

    Vaxxul nu va asigura imunitate in fata vietii grele care va urma, veti ramane si fara serviciu, ca vor avea ei grija, si veti deveni si un om bolnav din cauza serului experimental ce va fi multiplicat cu n (n reprezentand cifra pe care o vor hotari criminalii).

    Avem sufletele corupte de consumerism si de aceea nu vrem sa renuntam la "beneficii", ca altfel am bate noi cu pumnii la masa puterii daca am fi cat mai independenti!

    Solutii: vindeti ce puteti, mutati-va la sat, cultivati-va hrana in paralel cu profesia sau schimbati inclusiv profesia, la sat copilul va intra intr-un mediu natural, ce ii va da imunitate, se va misca in aer liber, se va detoxifia fizic si mental de toate lucrurile nocive de la oras (mancare de supermarket, radiatii, wi-fi, poluare, zgomot, sedentarism, apa toxica etc)

    Faceti tot posibilul sa nu va vaxxati! Daca nu puteti sa renuntati la oras, dati un pas inapoi in fata confortului la care am ajuns (asa-zisa calitate a vietii) si in numele caruia ne vindem vietile si timpul, apelati la ajutorul financiar al familiei pe un termen limitat sau nelimitat, sa aiba inclusiv grija de copil etc, si uitati-va doar cu o generatie in urma, cand nu aveau caldura, mancare si totusi se zbateau si reuseau. Chiar daca veti manca o perioada painica cu painica, nu trebuie sa cedati, veti ramane intreg sa va ajutati copilul!

    Ce faceti cand, nu daca!, ci CAND veti pica la pat din cauza vaxxurilor, ca acesti criminal va vor intepati sezonier, de 2, 3, 4 ori pe an, stiti ce inseamna asta, nu? Moarte sigura, iar in cel mai "bun" caz, boli infernale! Deci, daca veti ceda santajului de a va vaxxa, desi nu exista nici macar lege (si chiar de-ar fi, omenirea trebuie sa-i bage in secunda a doua in inchisori pe aia care ar vota asa ceva), cand va veti imbolnavi, cum veti mai avea grija de copilul bolnav?
  • Razvan Adrian ► Enya 02.11.2021 10:12
    Nu vreau eu sa renunt, dar nici sa imi infometez familia. Cat despre copil problema nu se vindeca pentru ca e o problema genetica...trisomia 13. Tocmai pentru ca am trecut prin multe cu sotia, analize genetice care se bat cap in cap, pareri contradictorii de la medici din aceasi breasla etc. eu nu mai am incredere deloc in medicina si nu vreau sa mai experimentez ceva genetic fie ca voi mai face sau nu vreodata copii. Am vazut multe cazuri gentice si prin spital si pe la recuperari si stiu ca nimic nu te poate distruge mai rau decat genetica.

    Retras la sat? Nu tre sa vand pentru ca am unde sa ma retrag la aer curat dar copilul necesita terapii de recuperare care se fac la oras.
    Stii? In viata uneori ajungi sa te sacrifici pentru cei dragi!
  • Floare de colt ► Razvan Adrian 07.11.2021 21:30
    Solutia e sa va faceti niste provizii si sa mai rezistati cateva luni, sa nu faceti vaccinul pt ca oricum imbolnavindu-va dupa vaccin nu veti putea ajuta copilul cu nimic, pt ca ori nu veti mai putea lucra, ori exista posibilitate sa muriti. Da-ti in judecata spitalul daca refuza sa va trateze copilul sau firma daca vrea sa va impuna vaccinarea, Inca se mai poate castiga in instante. Cautati o alta firma sau loc de munca care nu va obliga. Nu faceti nici vaccinul Sputnik pt ca e la fel ca celelalte. Acum fiecare imperiu isi impune propriile vaccinuri cu care sa controleze populatia vaccinata. De aceea, in Europa nu se prea admite Sputnik-ul pt ca controlul va fi de la rusi . Chiar am vazut un video pe un site de limba engleza, de la un hacker rus care a spart programul de urmarire si control al celor vaccinati in Rusia. Acolo a gasit numele mai multor prieteni si datele lor, locatia , centrul in care s-au vaccinat si datele biometrice. Aparea online daca persoana dormea sau era treaza, temperatura corpului, daca era acasa sau in alta parte. Fugiti de orice vaccin.
  • Panaghia ► Razvan Adrian 09.11.2021 13:26
    Domnule Răzvan Adrian, dvs. credeți că dacă acceptați să va inoculați va salvați familia și copilul de la foame, suferința,și puteți în acest mod sa ii asigurați și tratamentului de specialitate...?!?Hai să zicem ,va inoculați,dar cat timp credeți că puteți să o duceți "bine"?Va spun eu: foarte puțin timp!Nici nu știți cât de puțin timp...!Adica,până or să pună ăștia în funcțiune tehnologia 5 G.Acum nu se folosesc de ea, pentru că mai sunt multi "pești " de prins în plasa de pescuit.Cum sfinții apostoli au "pescuit minunat" oameni care au venit SINGURI, LIBERI,DIN DRAGOSTE SI PROPRIA ÎNCREDINȚARE, IN BARCA DOMNULUI IISUS HRISTOS, înțelegând că doar prin EL și cu ajutorul Apostolilor pot ajunge la DESĂVÂRȘIRE,așa ,cel rău încearcă să aducă în barca pierzaniei,suflete oamenilor cu ajutorul apostolilor întunericului , prin înșelătorie, forță, amenințare, frica, teroare,obligativitate,supunere sau moarte ..Când "înțepătura "ajunge cam la 70-75%,or să pună tunurile 5G în funcțiune și toți cei care de frica,nevoie sau din proprie convingere au acceptat însemnarea , nu vor mai fi oamenii pe care ii cunoaștem...de fapt,nu vor mai fi oameni.Cel "însemnat",în primul rând ,se va ridica împotriva celor din propria casă care nu au " semnul",aceștia vor fi cei mai mari dușmani ai săi,iar " inoculatul",nu va avea grijă să îi mai hrănească,să îi îngrijească,să le caute de sănătate,pt că atunci -el -nu va mai fi nici tată, nici mama,frate, soră,bunic,bunica...ci o sa fie un " executor fără suflet" care o să ii forțeze să îi urmeze exemplul,și dacă nu vor face acest lucru,va fi " plânsul și scrasnirea dinților" pentru acei inocenti...Dar cum spune Sf. Scriptura ,aceste lucruri trebuie sa se întâmple atunci când vine vremea cernerii și vor fi despărțite oile de capre.
    34. Nu socotiți că am venit să aduc pace pe pământ; n-am venit să aduc pace, ci sabie.
    35. Căci am venit să despart pe fiu de tatăl său, pe fiică de mama sa, pe noră de soacra sa.
    36. Și dușmanii omului (vor fi) casnicii lui.
    37. Cel ce iubește pe tată ori pe mamă mai mult decât pe Mine nu este vrednic de Mine; cel ce iubește pe fiu ori pe fiică mai mult decât pe Mine nu este vrednic de Mine.
    38. Și cel ce nu-și ia crucea și nu-Mi urmează Mie nu este vrednic de Mine.
    39. Cine ține la sufletul lui îl va pierde, iar cine-și pierde sufletul lui pentru Mine îl va găsi.
    40. Cine vă primește pe voi pe Mine Mă primește, și cine Mă primește pe Mine primește pe Cel ce M-a trimis pe Mine.
  • Enya 01.11.2021 14:01
    Iar daca mai esti si preot si te vaxxezi, atunci tu chiar esti satana in persoana, n-ai har, n-ai pic de divin in tine, esti doar un impostor in haine preotesti!
Ultima oră

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?

15:06

Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)

11:52

Presa nu mai ține pasul cu victoriie lui Trump

10:48

Gelu Voican Voiculescu și Petre Roman, la Parchetul General în dosarul Mineriadei. Ion Iliescu va fi audiat acasă

10:41

Politico: SUA au trimis în secret ATACMS cu rază lungă în Ucraina – iar Kievul le-a folosit

09:34

Inepția Zilei. Beatrice Mahler: Masca nu ne ajută la praful saharian. ”Este foarte fin”. Dar în cazul COVID, un virus invizibil, ne-a ajutat, nu?

09:01

”Războiul” antenelor 5G continuă în Brașov. Problema a ajuns în plenul Consiliului Local

08:48

Expoziție de lenjerie intimă, deschisă într-o biserică catolică din Veneția

23:00

Ilinca și George Simion au un băiețel. Soția liderului AUR a născut azi, 24 aprilie 2024 - ”Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat!”

22:45

25 aprilie: Sfântul Apostol și Evanghelist Marcu; Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

21:39

Vrancea: Un polițist de la Penitenciarul Focșani de 43 de ani, găsit fără suflare la pământ într-o benzinărie. Botoșani: Un apreciat artist s-a stins din viață ”fulgerător” la doar 40 de ani: AVC

20:35

Marian Dumitru: ANTI-ROMÂNISMUL CA PROIECT DE ȚARĂ: După Valeriu Gafencu, Mircea Vulcănescu și Octavian Goga, acum a venit și rândul lui Mircea Eliade să fie "anulat", la Radio France Internațional (RFI)