CIUMA FAUCI pe capul omenirii - o perspectivă din interiorul fostei Case Albe. Președintele trădat de birocrați: Dezvăluirile doctorului Scott Atlas despre MAȘINĂRIA TICĂLOASĂ din spatele DICTATURII COVID

De Iustina Filimon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe 7 decembrie urmează să apară în librăriile din Statele Unite ale Americii cartea doctorului Scott Atlas, „A Plague Upon Our House - Plaga (ciuma boala, năpasta, pacostea, pedeapsa) căzută pe Casa noastră (cu dublu sens, inclusiv Casa Albă). Doctorul Scott Atlas a făcut parte din Grupul Operațional de combatere a COVID-19 de la Casa Albă în administrația Trump în calitate de consilier personal al președintelui. ActiveNews a publicat deja în avanpremieră un fragment semnificativ obținut de publicația The Federalist. În cele ce urmează vă oferim o recenzie a lucrării, pentru a intra mai bine în tenebrele care au instaurat Era Covid.
 
„Sunt un cititor vorace de cărți despre Covid, dar nimic nu m-ar fi putut pregăti pentru A Plague Upon Our House, de Scott Atlas, o relatare exhaustivă și năucitoare a experienței personale a renumitului om de știință cu era Covid, precum și o expunere extrem de detaliată a perioadei petrecute de acesta la Casa Albă. Cartea este incendiară, de la prima până la ultima pagină, și vă va schimba definitiv percepția nu numai asupra acestei pandemii și a răspunsului politic, ci și asupra modului în care funcționează sistemul de sănătate publică în general”, scrie Jeffrey A. Tucker, președintele Brownstone Institute, despre nou-apăruta carte a Dr. Scott Atlas, consilierul Casei Albe pe probleme de Covid-19 în timpul administrației Trump. Redăm în continuare o parte a recenziei lui Jeffrey A. Tucker la cartea dr. Atlas. 

Cartea vorbește despre războiul dintre știința reală (și adevărata sănătate publică), avându-l pe Atlas ca voce a rațiunii, atât înainte, cât și în timpul mandatului său la Casa Albă, versus adoptarea unor politici brutale, care nu au avut nicicând vreo șansă de a controla virusul, provocând, în schimb, prejudicii enorme cetățenilor, libertății umane, în special copiilor, dar și miliardelor de oameni din întreaga lume.
 
Pentru cititor, autorul este reprezentantul nostru, un om lucid și franc, prins într-o lume plină de minciună, duplicitate, trădare, oportunism și știință falsă. El și-a dat toată silința, dar nu a putut învinge o mașinărie bine pusă la punct, căreia nu-i pasă de fapte, cu atât mai puțin de rezultate. 
 
Dacă până acum ați crezut că știința ghidează strategiile publice de combatere a pandemiilor, această carte vă va șoca. Prezentarea făcută de Atlas modului de gândire intolerabil de slab de care au dat dovadă „experții guvernamentali în materie de boli infecțioase” vă va îngrozi (gândiți-vă, de exemplu, la teoria improvizată de Birx despre legătura dintre purtarea măștii și controlul răspândirii cazurilor).
 
Pe parcursul cărții, Atlas evidențiază costurile uriașe ale mașinăriei lockdown-urilor, metoda preferată a lui Anthony Fauci și a lui Deborah Birx: controale de depistare a cancerului ratate, intervenții chirurgicale ratate, aproape doi ani de pierderi pentru sistemul de învățământ, întreprinderi mici falimentate, depresii și consum de droguri, demoralizarea generală a cetățenilor, încălcări ale libertății religioase, toate acestea în timp ce sistemul de sănătate publică a neglijat sistematic populația cu risc real din centrele de îngrijire pe termen lung. În esență, ei au fost dispuși să distrugă tot ceea ce numim civilizație în numele înfrângerii unui agent patogen, fără a ține cont de consecințe. 
 
Știința falsă a „modelelor” la nivelul întregii populații a dictat măsurile politice, nu informațiile cunoscute despre profilurile de risc. „Singura caracteristică deosebită a acestui virus era faptul că riscul pentru copii era extraordinar de scăzut”, scrie Atlas. „Cu toate acestea, această veste pozitivă și liniștitoare nu a fost niciodată evidențiată. În schimb, ignorând total dovezile privind riscul selectiv, similar altor virusuri respiratorii, autoritățile de sănătate publică au recomandat izolarea draconică a tuturor.”
 
„Restricțiile asupra libertății au fost, de asemenea, distructive prin accentuarea distincțiilor de clasă sub impactul lor diferențiat”, scrie el, „expunând lucrătorii esențiali, sacrificând familiile și copiii cu venituri mici, distrugând familiile monoparentale și paralizând micile afaceri, în timp ce, concomitent, marile companii au fost sprijinite, elitele au lucrat de acasă fără aproape nicio întrerupere, iar ultra-bogații s-au îmbogățit și mai mult, folosindu-se de tribuna lor pentru a-i demoniza și anula pe cei care au contestat opțiunile strategice preferate de ei.”
 
În mijlocul unui haos persistent, în august 2020, Atlas a fost solicitat de Trump să ajute, nu ca persoană numită politic, nu ca om de relații publice pentru Trump, nu ca om care să rezolve probleme la DC, ci ca singura persoană care, în aproape un an de catastrofă în plină desfășurare, s-a concentrat pe politica de sănătate. El a precizat de la bun început că va spune doar ceea ce crede că este adevărat; Trump a confirmat că exact asta își dorea și de asta avea nevoie. Trump a primit o serie de sfaturi și, treptat, a revenit la o viziune mai rațională decât cea care l-a determinat să distrugă economia și societatea americană cu propriile sale mâini și împotriva propriilor instincte. 
 
Fauci, codașul grupului de lucru 

La ședințele grupului de lucru, Atlas era singura persoană care venea cu studii și informații din teren, nu doar cu simple diagrame ale infectărilor, ușor de descărcat de pe site-uri publice. „O surpriză și mai mare a fost faptul că Fauci nu prezenta grupului la care am asistat cercetări științifice despre pandemie. De asemenea, nu l-am auzit niciodată vorbind despre propria sa analiză critică a vreunui studiu de cercetare publicat. Acest lucru a fost uimitor pentru mine. În afară de informările intermitente despre situația privind înscrierile în studiile clinice, rolul lui Fauci în cadrul grupului operativ consta în formularea ocazională a câte unei observații sau actualizări privind numărul total de participanți la studiile clinice pentru vaccinuri, mai ales atunci când vicepreședintele venea și îl întreba.”
 
Când Atlas lua cuvântul, aproape întotdeauna îl/o contrazicea pe Fauci/Birx, dar nu primea nici o susținere în timpul ședințelor, ca mai apoi să fie felicitat de mulți dintre cei prezenți pentru că a vorbit deschis. Totuși, datorită unor întâlniri private, a reușit să-l convertească pe Trump însuși, însă la acel moment era deja prea târziu: nici măcar Trump nu putea să se mai opună mașinăriei ticăloase căreia îi permisese să intre în funcțiune.  
 
Încă de la începuturile panicii legate de această boală, strategiile au ajuns să fie dictate de doi birocrați guvernamentali (Fauci și Birx) care, dintr-un motiv anume, erau încrezători în controlul lor asupra mass-mediei, a birocrației și a mesajelor de la Casa Albă, în ciuda tuturor încercărilor președintelui, a lui Atlas și a altor câtorva persoane de a-i face să acorde atenție științei reale despre care Fauci/Birx știau și le păsa foarte puțin. [...]
 
Ei au făcut să pară că singura alegere pe care o avea Trump - dacă voia să învingă virusul - era să pornească un război împotriva propriilor sale strategii, care militau pentru o economie mai puternică și mai sănătoasă. După ce a supraviețuit la două încercări de punere sub acuzare și a învins ani de ură din partea unei mass-media aproape unitare, afectate de sindromul dereglării severe, Trump a fost în cele din urmă redus la tăcere. 
 
Atlas scrie: „În ceea ce privește acest aspect extrem de important al managementului prezidențial - asumarea responsabilității de a prelua pe deplin controlul asupra măsurilor venite de la Casa Albă - cred că președintele a făcut o eroare de logică gravă. Împotriva propriului său instinct, el a delegat autoritatea unor birocrați medicali, iar apoi nu a mai putut repara această greșeală.”
 
Citiți aici recenzia integrală în original.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • Orizont 30.11.2021 21:43
    https://www.trunews.com/stream/dr-shankara-chetty-vaccine-kill-jab-designed-to-depopulate-earth-by-one-billion
Ultima oră

15:16

S-a stins Nicolae (Nic) Iliescu, publicist la Ziarul Național

14:31

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată la 3 ani și șase luni cu executare de Tribunalul Cluj

13:35

Noul comunism cu față climatică. Analiză înspăimântătoare a documentelor UE realizată de Prof. dr. av. Gheorghe Piperea și Arina Vasilescu, de la Piperea & Asociații: UNIUNEA EUROPEANĂ, CARBONUL ȘI NOI

12:44

Ce făcea Ceaușescu în ziua în care s-a născut Bănescu, 2.06.'66? Document în atenția CNSAS: PROCES VERBAL

12:02

La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

12:00

Zece noi studii detaliază riscurile pentru sănătate ale tehnologiei 5G. Radiațiile telefoanelor mobile. Analiză realizată de Dr. Joseph Mercola (ENG/VIDEO/PDF)

11:56

Pr. Viorel Cojocaru: Patriarhia Română si Patriarhia Moscovei: dialoguri diplomatice nefinalizate referitor la teritoriul canonic dintre Prut și Nistru. Odiseea Mitropoliei Basarabiei în anii independenței de stat a Republicii Moldova

11:05

Xi Jinping îi înfige un cuțit în spate lui Putin. 4.000 de drone și sisteme antiaeriene chinezești vor ajunge în dotarea Ucrainei

10:33

REACȚIUNEA: Dorel Vișan, Mare Maestru cu grad 33 și jumătate al Ordinului Masonic Umaniterra din Cluj (FOTO/VIDEO)

10:15

Premierul Australiei, cu nervii la pământ, după ce a cerut interzicerea MEME-lor și a devenit ținta glumelor pe X

09:55

26 aprilie: 38 de ani de la catastrofa nucleară de la Cernobîl. Începutul unui coșmar care a durat ani de zile. FOTO

09:50

Primul oraș canadian care cere cod QR la intrare și ieșire

09:19

Alexander Lukașenko: ”Câteva zeci dintre cele mai moderne arme nucleare se află în Belarus”

09:09

Gabriela Firea, dezvăluiri din ședința de 16 ore a coaliției, la Marius Tucă Show. De ce a renunțat alianța la ideea unui candidat ”independent” - VIDEO

09:02

A murit Laurent Cantet, câștigător al premiului Palme d'Or în 2008. Cineastul avea 63 de ani