CDC anunță sfârșitul Isteriei COVID: NU mai sunt necesare Izolarea, Distanțarea și Testarea – Dar până acum DE CE au fost?

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din Statele Unite a declarat joi că persoanele expuse la COVID nu mai trebuie să stea în izolare, indiferent dacă sunt vaccinate sau nu.

Cu un an în urmă, dacă afirmai că izolarea este o prostie, riscai să fii interzis pe toate rețelele sociale și etichetat drept adept al teoriei conspirației. Pe unele meleaguri, inclusiv cele dâmbovițene, puteai fi urmărit penal pentru „zădărnicirea combaterii pandemiei”.

Erai luat pe sus de pe stradă.

Îți aduci aminte, Arafat?

Din cauza izolării obligatorii s-au produs drame – copii care nu au putut participa la înmormântarea părinților, bătrâni închiși în case fără cele necesare existenței etc.

Potrivit New York Times, în locul izolării, CDC doar „recomandă” ca persoanele expuse la COVID să „poarte mască timp de 10 zile” și să se testeze în ziua a 5-a.

O diferență uriașă față de cele 14 zile de arest la domiciliu obligatorii de acum un an.

O altă schimbare uriașă de abordare este că CDC nu mai recomandă „distanțarea socială”, din cauza căreia oamenii ajunseseră să se privească unii pe alții ca niște dușmani, iar „aproapele nostru” devenise „departele nostru”.

Mai mult, CDC „nu mai recomandă folosirea testelor regulate pentru depistarea COVID-19, cu excepția anumitor situații cu mare risc, cum sunt azilurile sau închisorile”.

Ieri, știința stabilea că sunt necesare restricții draconice. Azi, tot știința spune că ele nu sunt necesare.

Deși este vorba de aceeași boală.

Nici „știința” de ieri, nici „știința” de azi nu au putut oferi temeiuri solide pentru măsurile pe care le-au promovat / le promovează.

Dar asta nu a împiedicat autoritățile ca, „în numele științei”, să nenorocească oameni.

Isteria COVID a dispărut din senin. Ce pacoste mai mare se pregătește?

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

GIORGIA MELONI: NU SUNTEM NUMERE! SUNTEM PERSOANE ȘI TREBUIE SĂ NE PĂSTRĂM IDENTITATEA! Mă cheamă Giorgia, sunt femeie, mamă, italiancă, creștină!

CONSIMȚĂMÂNT NEINFORMAT - DOCUMENTAR TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (17)
 • Mars.60 Stefan 12.08.2022 17:31
  Dar până acum DE CE au fost? Simplu. Pt. instaurarea de catre USA si acceptarea nazismului apostat la nivel global. Planeta a devenit DEJA un lagar de exterminare. Vaxxinarea in masa a fost primul si principalul pas. Urmarile vin de la sine.
  https://rumble.com/v1bc9od-injections-exprimentales-dangereuses-des-enfants.html
 • Mircea Dragan 13.08.2022 21:37
  Scopul a fost atins datorita idiotilor utili. Am distrus economiile si viata oamenilor.
 • Mars.60 Stefan ► Mircea Dragan 15.08.2022 16:30
  Multi s-au vaxxinat de frica concedierii. N-au stiut ca-si ruineaza viata, doar se vaxxinasera si in copilarie, ce mai conta inca unul sau trei vaxxuri? Si uite asa, ei mor ca mustele acum, noi putin mai tarziu in foame, frig , intuneric, fara economie si cu vietile distruse. Pentru ca am depins si depindem unii de altii, vaxxati sau nevaxxati.
 • Zeta ► Mars.60 Stefan 18.08.2022 18:59
  Omenii au trăit războaie, foamete, colectivizare, ssmd. Putem și noi așa cum au putut și ei. Vieți distruse? De ce? Ba din contră, în lipsuri familiile, uneori și comunitățile, se regăsesc. Și chiar singur de ești există cărți, oameni pe stradă, soare, natură și un codru de pâine. Hai că devin patetică.
 • Pentru fiica mea 12.08.2022 19:36
  Gunoaiele, puroaiele astea când o să plătească pentru că ne au furat 2 ani din viață, pentru că ne au umilit în mod constant, ca pe ultimii infractori, pentru că ne au condamnat la pușcărie pentru simplu fapt că suntem sănătoși. Pentru faptul că nu ne au lăsat copiii să meargă la școală, pentru faptul ca ne au acoperit fața și ne au furat libertatea! Nu cred că trebuie să uităm! Cred că mai trebuie să păstrăm frustrarea în noi, să păstrăm tăria și revolta, ca să putem rezista în continuare, se anunță multe fronturi...
 • Mircea Dragan 13.08.2022 21:41
  @PENTRU FIICA MEA - CE AI FACUT CONCRET? ai scris proteste ''autoritatilor'', ai scris e-mailuri lui Arafat, ai sesizat procuratura, etc? Eu am facut-o, tu? Ai o fiica si nu o aperi ? Datul din gura prin parcuri nu ajuta , ''tanty''.
 • Mars.60 Stefan ► Mircea Dragan 15.08.2022 14:44
  Albert Einstein a spus:
  "Lumea nu va fi distrusă de cei care fac răul,
  ci de cei care îi privesc fără să facă nimic".
  Pe de alta parte, sa scrii proteste, e-mailuri, sa sesizezi procuratura, e tot un fel de dat din gura inutil, nu prin parcuri ci pe hartie. Una e sa spui, alta e SA FACI. Petre Tutea avea o parere mai pragmatica referitor la cum se ia si se mentine PUTEREA. Dar asta implica SACRIFICIU. Si pentru ce, daca lumea se conformeaza comoditatii si "schimba" mereu aceeasi tirani prin "vot democratic"? Vox populi, vox dei.
 • Mars.60 Stefan ► Mircea Dragan 15.08.2022 15:52
  "Nu vă pot învăța violența, pentru că nu cred în ea. Pot să vă învăț doar să nu plecați capul în fața nimănui, chiar cu prețul vieții voastre". (Gandhi) „
  "Cred că acolo unde singura alegere este între lașitate și violență, eu aș sugera violența”. (Gandhi)
 • lsyandex 12.08.2022 19:38
  Păi la fel a fost și în 2020-2021. În 2020 o apărai pe bunicuța dacă purtai mască și respectai distanțarea socială, în 2021 erai ultimul jeg dacă DOAR purtai masca și respectai distanțarea socială dar refuzai să te vaccinezi cu jegurile lor. Atunci mi s-a întărit convingerea că e ceva în neregulă cu aceste vaccinuri. Oricum nu aveam de gând să mă vaccinez și nu m-am vaccinat, dar când am văzut câtă ură se revarsă împotriva mea deși continuam să respect ceea ce cu doar câteva luni mai înainte erau „măsuri de protecție pentru bunicuța” am înțeles că de fapt cretinii ăștia habar nu au ce ne recomandă și de ce.
 • remember republica 12.08.2022 19:45
  De-acum, „vaccinurile” mARN vor fi de tot mai multe feluri. Vaccinul anti-COVID va fi inclus în antigripal, sau în alte vaccinuri (sau „vaccinuri”). Deja nu mai contează. Ținta a fost atinsă. Cei mai mulți dintre noi vor considera că nu e decât o altă tehnologie medicală, mai nouă, mai eficientă. Nu e treaba lor... Cunosc oameni care sunt convinși că vaccinații nu mai fac covid. Chiar cred asta. Și mai cred că toți doctorii sunt frumoși și buni...
 • GITTA 12.08.2022 21:23
  Cata "generozitate"!?Cum ramane cu uriasele daune fizice,psihice,etice,morale,economice,sociale provocate si care sunt pe termen lung?!astea nu se sting brusc.Se sting doar cand cei care le-au provocat vor gasi solutii REALE ca sa le indrepte!....in valoare de min.aceeasi suma pe care au investit-o ca sa faca daune...adica,sute de miliarde de dolari.Asta acum,atat e doar o eschivare.
 • IC XC NI KA 12.08.2022 21:30
  Nu adevărul este scopul real al științei moderne, ci puterea.. a zis-o Yuval Noah Harari.

  Acum e clar “de ce” și “ce pacoste mai mare se pregătește“?!
 • Andri 14.08.2022 14:16
  1 ID-ul digital, in stransa legatura cu:
  2 Isteria cu schimbarea de clima, in stransa legatura cu
  3 Foametea -provocata, in stransa legatura cu
  4 Razboaiele de tot felul, prin toate locurile, razboiul cel mare etc

  E lupta stransa pe aceste fronturi. Dumnezeu sa ne intareasca!
 • Mircea Dragan ► Andri 15.08.2022 12:42
  Va fi o lupta ce nu ne inchipuim. Efectiv toate ''guvernele'' s-au inteles sa ne faca viata imposibila .In Romania omul de legatura este Klaus Johannes. Ar fi bine sa aflam cine-i da ordine.
 • Spring 13.08.2022 08:31
  Guvernele lumii se pregătesc pentru un eveniment la nivel de extincție (ELE); CDC inversează partitura pe fiecare pilon al narativei COVID

  https://www.naturalnews.com/2022-08-12-world-governments-are-preparing-for-an-extinction-level-event-ele-cdc-reverses-itself.html#
 • Spring 13.08.2022 09:33
  Black-out un intermezzo pentru Marea Resetare!
  Black-out este un termen tehnic, dar văd că în ultimul timp este utilizat ca un termen utilizat în legătură cu piața.
  În general, black-out înseamnă o defecțiune tehnică a unui echipament, care se propagă și astfel lasă în întuneric rețeaua.
  https://youtu.be/jENNqQ3WbTw
 • Mircea Dragan 13.08.2022 21:46
  Oricum ptr ca ne ''descurcam'' si suntem ''smekeri'' de fapt prosti de bubuim (60%) deja ne-am pus-o. Cum sa vanda Popescu ( un idiot) Hidrocentrala Portile de Fier si noi sa asistam fara sa ne impotrivim? Cum acest tradator sa inchida termocentralele pe carbune desi gaz metan nu are de unde lua si noi sa privim?
  Aveti ideie cat a costat sa construim sistemul energetic? Aveti ideie cat de destepti erau inginerii aceia si cat au costat astea?

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

22:30

CAZUL VISARION ALEXA - FIUL MASS MEDIA. Biserica are nevoie de duhovnici și rugători nu de vedete

21:39

Un studiu Oxford confirmă: decese din cauza miocarditei induse de vaccin

20:42

Cazul Visarion Alexa - Între duhul lumii și Duhul lui Dumnezeu

19:35

„Copiilor și nepoților să nu le fie rușine să se numească români”. Execuția învățătorului Ion Pridon din Făgăraș, erou al Rezistenței Armate Anticomuniste - 70 de ani - 27 septembrie 1952

18:36

Un imunolog european de top, expert în vaccinuri, crede că boosterul Covid-19 i-a accelerat dezvoltarea cancerului. STUDIU

18:00

Dacă folosim mașina de spălat noaptea salvăm Europa de Putin? „Mi-a fost foarte rușine pentru că nu am pus, real, umărul la binele comun și la a depăși acest obstacol cu care toți europenii se confruntă.” DILEMELE INFLUENȚĂRILOR

17:10

Marele protopsalt al Catedralei Patriarhale Mihail Bucă la aniversare. ÎNTRU MULȚI ANI!

16:34

Tucker Carlson: În Italia a fost o Revoluție Pașnică. S-ar putea ca în alte țări să fie Insurecții adevărate

15:40

Sabotaj, sau accident? Conducta Nord Stream 2, afectată de o scurgere de gaze în Marea Baltică. FOTO

14:40

Un medic anestezist din SUA a otrăvit săculeții de perfuzie mai multor pacienți. Un doctor a decedat, iar alți 11 pacienți se află în stare gravă. Tribunalul l-ar putea condamna la moarte

13:46

Romania se opune la Bruxelles reducerii efectivelor de vaci pentru a micșora emisiile. Petre Daea pune punctul pe ”i”: Nu suntem de acord cu o reducere atât de drastică

13:00

Combinatul chimic Chimcomplex concediază 400 de angajați ca urmare a creșterii alarmante a prețurilor la energie electrică și gaze naturale

12:30

Vladimir Putin ar putea anunța vineri anexarea la Rusia a teritoriilor ocupate din Ucraina. Astăzi este ultima zi a referendumurilor

11:45

Economistul Mircea Coșea, avertisment sumbru, pe fondul crizei din energie: Se vor închide firme, românii vor deveni șomeri! Este posibil chiar și un lockdown

11:00

Patronul B1TV aruncă bomba: Michael Schmidt, prietenul cel mai apropiat al președintelui Iohannis, e un șantajist filat de Interpol