CDC anunță sfârșitul Isteriei COVID: NU mai sunt necesare Izolarea, Distanțarea și Testarea – Dar până acum DE CE au fost?

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din Statele Unite a declarat joi că persoanele expuse la COVID nu mai trebuie să stea în izolare, indiferent dacă sunt vaccinate sau nu.

Cu un an în urmă, dacă afirmai că izolarea este o prostie, riscai să fii interzis pe toate rețelele sociale și etichetat drept adept al teoriei conspirației. Pe unele meleaguri, inclusiv cele dâmbovițene, puteai fi urmărit penal pentru „zădărnicirea combaterii pandemiei”.

Erai luat pe sus de pe stradă.

Îți aduci aminte, Arafat?

Din cauza izolării obligatorii s-au produs drame – copii care nu au putut participa la înmormântarea părinților, bătrâni închiși în case fără cele necesare existenței etc.

Potrivit New York Times, în locul izolării, CDC doar „recomandă” ca persoanele expuse la COVID să „poarte mască timp de 10 zile” și să se testeze în ziua a 5-a.

O diferență uriașă față de cele 14 zile de arest la domiciliu obligatorii de acum un an.

O altă schimbare uriașă de abordare este că CDC nu mai recomandă „distanțarea socială”, din cauza căreia oamenii ajunseseră să se privească unii pe alții ca niște dușmani, iar „aproapele nostru” devenise „departele nostru”.

Mai mult, CDC „nu mai recomandă folosirea testelor regulate pentru depistarea COVID-19, cu excepția anumitor situații cu mare risc, cum sunt azilurile sau închisorile”.

Ieri, știința stabilea că sunt necesare restricții draconice. Azi, tot știința spune că ele nu sunt necesare.

Deși este vorba de aceeași boală.

Nici „știința” de ieri, nici „știința” de azi nu au putut oferi temeiuri solide pentru măsurile pe care le-au promovat / le promovează.

Dar asta nu a împiedicat autoritățile ca, „în numele științei”, să nenorocească oameni.

Isteria COVID a dispărut din senin. Ce pacoste mai mare se pregătește?

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (14)
  • Mars.60 Stefan 12.08.2022 17:31
    Dar până acum DE CE au fost? Simplu. Pt. instaurarea de catre USA si acceptarea nazismului apostat la nivel global. Planeta a devenit DEJA un lagar de exterminare. Vaxxinarea in masa a fost primul si principalul pas. Urmarile vin de la sine.
    https://rumble.com/v1bc9od-injections-exprimentales-dangereuses-des-enfants.html
  • Mircea Dragan 13.08.2022 21:37
    Scopul a fost atins datorita idiotilor utili. Am distrus economiile si viata oamenilor.
  • Mars.60 Stefan ► Mircea Dragan 15.08.2022 16:30
    Multi s-au vaxxinat de frica concedierii. N-au stiut ca-si ruineaza viata, doar se vaxxinasera si in copilarie, ce mai conta inca unul sau trei vaxxuri? Si uite asa, ei mor ca mustele acum, noi putin mai tarziu in foame, frig , intuneric, fara economie si cu vietile distruse. Pentru ca am depins si depindem unii de altii, vaxxati sau nevaxxati.
  • Ananasha ► Mars.60 Stefan 12.11.2022 09:44
    Sunteti negativist. TOTI avem pisibilitatea alegerilor in viata chiar cu riscul vietii. Problema asumarii responsabilitatii ne apartine vaccinat sau nevaccinat. Nu depind de nimeni asa cum nu depind de vaccinati. PERSONAL, fiecare in parte si in privat, isi distruge viata pentru ca nu are capacitatea de a gandi , de a se ocroti/apara desi are in mana decizia de a.si alege drumul in viata. Desugur unde nu.i cap vai de picioare.
  • Pentru fiica mea 12.08.2022 19:36
    Gunoaiele, puroaiele astea când o să plătească pentru că ne au furat 2 ani din viață, pentru că ne au umilit în mod constant, ca pe ultimii infractori, pentru că ne au condamnat la pușcărie pentru simplu fapt că suntem sănătoși. Pentru faptul că nu ne au lăsat copiii să meargă la școală, pentru faptul ca ne au acoperit fața și ne au furat libertatea! Nu cred că trebuie să uităm! Cred că mai trebuie să păstrăm frustrarea în noi, să păstrăm tăria și revolta, ca să putem rezista în continuare, se anunță multe fronturi...
  • Mircea Dragan 13.08.2022 21:41
    @PENTRU FIICA MEA - CE AI FACUT CONCRET? ai scris proteste ''autoritatilor'', ai scris e-mailuri lui Arafat, ai sesizat procuratura, etc? Eu am facut-o, tu? Ai o fiica si nu o aperi ? Datul din gura prin parcuri nu ajuta , ''tanty''.
  • Mars.60 Stefan ► Mircea Dragan 15.08.2022 14:44
    Albert Einstein a spus:
    "Lumea nu va fi distrusă de cei care fac răul,
    ci de cei care îi privesc fără să facă nimic".
    Pe de alta parte, sa scrii proteste, e-mailuri, sa sesizezi procuratura, e tot un fel de dat din gura inutil, nu prin parcuri ci pe hartie. Una e sa spui, alta e SA FACI. Petre Tutea avea o parere mai pragmatica referitor la cum se ia si se mentine PUTEREA. Dar asta implica SACRIFICIU. Si pentru ce, daca lumea se conformeaza comoditatii si "schimba" mereu aceeasi tirani prin "vot democratic"? Vox populi, vox dei.
  • Mars.60 Stefan ► Mircea Dragan 15.08.2022 15:52
    "Nu vă pot învăța violența, pentru că nu cred în ea. Pot să vă învăț doar să nu plecați capul în fața nimănui, chiar cu prețul vieții voastre". (Gandhi) „
    "Cred că acolo unde singura alegere este între lașitate și violență, eu aș sugera violența”. (Gandhi)
  • lsyandex 12.08.2022 19:38
    Păi la fel a fost și în 2020-2021. În 2020 o apărai pe bunicuța dacă purtai mască și respectai distanțarea socială, în 2021 erai ultimul jeg dacă DOAR purtai masca și respectai distanțarea socială dar refuzai să te vaccinezi cu jegurile lor. Atunci mi s-a întărit convingerea că e ceva în neregulă cu aceste vaccinuri. Oricum nu aveam de gând să mă vaccinez și nu m-am vaccinat, dar când am văzut câtă ură se revarsă împotriva mea deși continuam să respect ceea ce cu doar câteva luni mai înainte erau „măsuri de protecție pentru bunicuța” am înțeles că de fapt cretinii ăștia habar nu au ce ne recomandă și de ce.
  • remember republica 12.08.2022 19:45
    De-acum, „vaccinurile” mARN vor fi de tot mai multe feluri. Vaccinul anti-COVID va fi inclus în antigripal, sau în alte vaccinuri (sau „vaccinuri”). Deja nu mai contează. Ținta a fost atinsă. Cei mai mulți dintre noi vor considera că nu e decât o altă tehnologie medicală, mai nouă, mai eficientă. Nu e treaba lor... Cunosc oameni care sunt convinși că vaccinații nu mai fac covid. Chiar cred asta. Și mai cred că toți doctorii sunt frumoși și buni...
  • GITTA 12.08.2022 21:23
    Cata "generozitate"!?Cum ramane cu uriasele daune fizice,psihice,etice,morale,economice,sociale provocate si care sunt pe termen lung?!astea nu se sting brusc.Se sting doar cand cei care le-au provocat vor gasi solutii REALE ca sa le indrepte!....in valoare de min.aceeasi suma pe care au investit-o ca sa faca daune...adica,sute de miliarde de dolari.Asta acum,atat e doar o eschivare.
  • Spring 13.08.2022 08:31
    Guvernele lumii se pregătesc pentru un eveniment la nivel de extincție (ELE); CDC inversează partitura pe fiecare pilon al narativei COVID

    https://www.naturalnews.com/2022-08-12-world-governments-are-preparing-for-an-extinction-level-event-ele-cdc-reverses-itself.html#
  • Spring 13.08.2022 09:33
    Black-out un intermezzo pentru Marea Resetare!
    Black-out este un termen tehnic, dar văd că în ultimul timp este utilizat ca un termen utilizat în legătură cu piața.
    În general, black-out înseamnă o defecțiune tehnică a unui echipament, care se propagă și astfel lasă în întuneric rețeaua.
    https://youtu.be/jENNqQ3WbTw
  • Mircea Dragan 13.08.2022 21:46
    Oricum ptr ca ne ''descurcam'' si suntem ''smekeri'' de fapt prosti de bubuim (60%) deja ne-am pus-o. Cum sa vanda Popescu ( un idiot) Hidrocentrala Portile de Fier si noi sa asistam fara sa ne impotrivim? Cum acest tradator sa inchida termocentralele pe carbune desi gaz metan nu are de unde lua si noi sa privim?
    Aveti ideie cat a costat sa construim sistemul energetic? Aveti ideie cat de destepti erau inginerii aceia si cat au costat astea?
Ultima oră

18:40

Pfizer a ales conștient să nu informeze autoritățile de reglementare despre secvența SV40 din vaccinurile Covid – dezvăluie un înalt oficial de la Health Canada

17:40

Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

17:06

Programul pelerinajului de Florii din București

16:45

Frumoșii tineri care au înfruntat Armata Roșie și moartea cu zâmbetul pe buze. 66 de ani de la martiriul lui Victor Metea, luptător în Grupul Carpatin-Făgărășean al rezistenței armate anticomuniste din Munții Făgărașului (+ 23 aprilie 1958)

15:55

Urmărire ca în filme în Botoșani: Poliția a folosit 61 de gloanțe pentru a opri un tânăr de 25 de ani care nu a oprit la semnalele agenților. Bărbatul a fost stabilizat, dar cu leziuni grave

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?

15:10

Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)

11:52

Presa nu mai ține pasul cu victoriile lui Trump

10:48

Gelu Voican Voiculescu și Petre Roman, la Parchetul General în dosarul Mineriadei. Ion Iliescu va fi audiat acasă

10:41

Politico: SUA au trimis în secret ATACMS cu rază lungă în Ucraina – iar Kievul le-a folosit

09:34

Inepția Zilei. Beatrice Mahler: Masca nu ne ajută la praful saharian. ”Este foarte fin”. Dar în cazul COVID, un virus invizibil, ne-a ajutat, nu?

09:01

”Războiul” antenelor 5G continuă în Brașov. Problema a ajuns în plenul Consiliului Local