Bill Gates și OMS vor înființarea unui Corp Global de Urgență în sănătatea publică

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bill Gates a scris pe Twitter că un Corp Global de Urgență în sănătatea publică va reprezenta „un progres masiv către un viitor fără pandemii”.

Oferim mai jos pentru cititorii Active News un comentariu de pe blogul The Naked Emperor cu privire la anunțul lui Gates:

Bill Gates, scriind în NY Times, se arată îngrijorat că omenirea va face din nou aceleași greșeli. La ce greșeli se referă oare? La blocări? La testarea inutilă a absolut tuturor oamenilor? La introducerea în carantină a celor sănătoși? Desigur că nu! Bătrânul Bill vrea toate aceste lucruri, dar implementate mai rapid și cu mult mai mulți bani care cu siguranță nu vor fi din buzunarele lui.  
El aseamănă situația cu un oraș cu pompieri. Cu pompieri bine instruiți și finanțați, astfel, dacă izbucnește un incendiu, aceștia reacționează rapid și opresc răspândirea focului. Toate acestea sună rezonabil, dar ce se întâmplă dacă un incendiu are loc doar o dată la o sută și ceva de ani? Pompierii vor deveni agitați și poate chiar vor declanșa un incendiu sau două pentru a vedea ceva acțiune. S-au angajat ca să fie eroi, nu doar pentru a sta să aștepte un lucru care, cel mai probabil, nu se va întâmpla niciodată în timpul vieții lor de muncă.

Chiar dacă pompierii plictisiți nu ar declanșa un incendiu, cu siguranță ar exagera riscurile unui posibil astfel de incident. Și am putea înțelege situația din punctul lor de vedere. Se antrenează constant pentru a salva viețile oamenilor, nu vor să-și piardă timpul inutil.

Organizația Mondială a Sănătății (OMS), probabil împreună cu domnul Micro Soft, încearcă să înființeze un „Corp global de urgență în sănătate”. Această rețea, a cărei denumire sună militar, va fi compusă din cei mai importanți lideri ai situațiilor de urgență medicală din lume, care conduc exerciții pentru a se antrena în cazul izbucnirii de pandemii. Ca și în cazul pompierilor plictisiți, cât timp va trece înainte ca apariția de noi agenți patogeni să fie exagerată peste orice proporții?

Domnul Gates dorește ca toate țările să aibă capacități de testare pe scară largă pentru a verifica oamenii pentru cel mai recent virus. Dar cu cât testăm și căutăm mai mult virusuri noi, cu atât vom găsi mai multe și cu atât vor fi mai multe noi pandemii. Bineînțeles, situația va fi pusă pe seama schimbărilor climatice, nu a creșterii testării.

De asemenea, el susține că este important să căutăm o mulțime de tipuri diferite de agenți patogeni. Totuși, în ultimii 20-30 de ani am văzut câte noi sperietori virale au existat. Din fericire, nici una dintre acestea nu a ucis mulți oameni și nu a fost propagată prea multă panică din cauza lipsei social media și a propagandei nerafinate. Acum însă au toate instrumentele necesare. Au văzut ce anume funcționează și ce nu. Ce anume provoacă panică și ce anume îi încurajează pe alții să prelungească panica. Vom avea o nouă pandemie globală la fiecare cinci ani, dacă vor fi la conducere aceiași modelatori și catastrofiști.

Bill vrea ca Corpul de Urgență să desfășoare o echipă de răspuns rapid „pentru a găsi persoane care ar putea fi infectate”. Dacă ai scris pe Substack și tocmai ai strănutat, s-ar putea să fii infectat, în închisoarea de carantină cu tine!

Bill spune că avem nevoie de corpuri profesioniste în fiecare țară și regiune. Ei nu pot fi voluntari, trebuie compensați pentru răspunsul la amenințările transnaționale. Sună din ce în ce mai mult ca înființarea unei armate.

Corpul de urgență trebuie să fie condus de oameni precum șefii agențiilor naționale de sănătate publică, spune Gates. Pentru că agențiile de sănătate publică au făcut o treabă grozavă de data aceasta.

Corpul de Urgență se va asigura că țările și sistemele de sănătate vor fi coordonate înainte de o situație de urgență, astfel încât totul să meargă fără probleme în perioadele de criză. Ceea ce vrea să spună aici este că țările nu vor mai avea suveranitate. Chiar dacă o țară a ales un politician anti-lockdown-uri, Bill spune că avem nevoie de un lockdown, iar Corpul de Urgență va aplica această decizie.

Evident, și banii sunt un factor cheie în toate acestea. Bill spune că este o problemă în valoare de un trilion de dolari și că trebuie să investim în Corpul Global de Urgență. În plus, țările mai bogate trebuie să treacă la acțiune și să ofere finanțare. Veți plăti pentru propria voastră dispariție prin blocări suplimentare și închideri de afaceri. Nu îți vei putea permite cumpărăturile de bază, dar va trebui să plătești salariile Corpului de Urgență care te forțează să stai în carantină după ce vecinul tău te-a turnat pentru că ai tușit de prea multe ori.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
  • Mircea Dragan 22.03.2023 22:31
    Si cine-i Bill Gates? Ce treaba are el cu ''sanatatea''? Pe maimutoiii de la OMS cine i-a ales?
  • Leustean 22.03.2023 23:01
    Pas cu pas. Spre triumful Demenței Globale…
    O singura soluție mai avem pentru a evita aceasta anormalitate. In clipa in care se va emite o norma care permite accesul Corpului Global de Urgenta in țara noastră (și, foarte probabil, ea va fi data cât mai pe mutește, sub forma unui ordin ministerial) - in clipa aceea sa ieșim toți in strada și sa-i linșam pe cei care și-au pus semnătura pe actul respectiv. E barbara soluția, știu, însă doar ea e eficienta. Altfel, cu înjurături și blesteme pe rețelele de socializare nu rezolvam nimic. Si nici cu așteptarea unui lider luminat și de popor iubitor, care sa ne salveze, fiindcă așa ceva nu mai exista
  • Tic 23.03.2023 09:55
    Subscriu! Câinii turbați au un singur leac!
  • Tic 23.03.2023 09:58
    De-asta este asa arogant al rahat! Se așteaptă sa fie numit comandant al corpului de urgenta trâmbițat de biluța microbu'(propunere mai veche). De asta refuza sa vina la audieri. Oricum, cu pigmeii care îl audiază și eu as proceda la fel.
  • crazy bobz 23.03.2023 02:44
    se grabesc satanistii, stiu ca mai e putin timp pina la venirea Domnului Iisus Cristos!
    sa-i mustre Dumnezeu!
  • Dorel Timpa 23.03.2023 16:01
    Da noi nu va vrem, nea bilică,

    stai matale la calculatoarele tale!
  • Mircea Dragan 23.03.2023 19:14
    ''Bill Gates și OMS vor înființarea unui Corp Global de Urgență în sănătatea publică'' Si eu vreau ca Bill si cu seful oms sa mearga la puscarie ptr multiple crime. Cu premeditare.
    M ah dar ce-i freaca pe toti de sanatatea mea! Si pe plan international dar si pe intern.
Ultima oră

18:38

Certificatul de naștere pe hârtie va fi eliminat în Republica Moldova - se va întocmi doar în format electronic. Noi acte de identitate după model european, cu date biometrice

18:34

Războiul Nebunilor: O bandă de scăpați de la Săpoca încearcă să distrugă Lumea

18:00

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

17:55

NewsMoldova: Constructorii drumurilor Bucovinei mai au o speranță legitimă după ultimul termen din procesul cu Gheorghe Flutur: aceea că Înalta Curte va sancționa graba Curții de Apel Târgu Mureș

17:30

Loreta Popa, un om dedicat primei sale iubiri: CUVÂNTUL! Interviu ActiveNews cu promotoarea Muzeului Național al Literaturii Române: ”Fără acces la educație copiii noștri nu vor mai fi în stare nici să se semneze, dar să citească”

17:12

George Simion: Vom anunța “un bloc comun, democratic”, cu 30 de partide, pentru locale, pentru a bloca actuala coaliție - “Suntem în plină lovitură de stat”

16:54

Luminița Arhire: PUIUL VOPSIT GALBEN-ALBASTRU, CU TREI TRANDAFIRI PE TÂRTIȚĂ

16:00

Prot. Dr. Ioan Lisnic: Personalități marcante din sudul Basarabiei care au votat Unirea cu Patria Mamă-România

15:11

Noi dezvăluiri despre atentatul de la Moscova: Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare decât cel anunțat oficial

14:45

Scholz îi face concurență lui Macron: ”Putin trebuie să-și retragă trupele din Ucraina”

13:25

Dependența de Jocurile Online face ravagii în rândul trupelor ucrainene

13:00

Strategii malefice de escaladare a conflictului

12:41

Ion Cristoiu: Presa română știe ce se petrece la Kremlin, dar habar n-are ce se petrece la CCR cu Ordonanța de urgență privind comasarea alegerilor

11:40

OMS urgentează țările să semneze Tratatul pandemic: ”O nouă amenințare pandemică va apărea - și nu există nicio scuză pentru a nu fi pregătiți”

11:26

Cel mai recent sondaj arată că AUR ar lua cele mai multe voturi de la tinerii între 18-35 de ani „dacă alegerile au loc duminica viitoare”