Bill Gates și OMS vor înființarea unui Corp Global de Urgență în sănătatea publică

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bill Gates a scris pe Twitter că un Corp Global de Urgență în sănătatea publică va reprezenta „un progres masiv către un viitor fără pandemii”.

Oferim mai jos pentru cititorii Active News un comentariu de pe blogul The Naked Emperor cu privire la anunțul lui Gates:

Bill Gates, scriind în NY Times, se arată îngrijorat că omenirea va face din nou aceleași greșeli. La ce greșeli se referă oare? La blocări? La testarea inutilă a absolut tuturor oamenilor? La introducerea în carantină a celor sănătoși? Desigur că nu! Bătrânul Bill vrea toate aceste lucruri, dar implementate mai rapid și cu mult mai mulți bani care cu siguranță nu vor fi din buzunarele lui.  
El aseamănă situația cu un oraș cu pompieri. Cu pompieri bine instruiți și finanțați, astfel, dacă izbucnește un incendiu, aceștia reacționează rapid și opresc răspândirea focului. Toate acestea sună rezonabil, dar ce se întâmplă dacă un incendiu are loc doar o dată la o sută și ceva de ani? Pompierii vor deveni agitați și poate chiar vor declanșa un incendiu sau două pentru a vedea ceva acțiune. S-au angajat ca să fie eroi, nu doar pentru a sta să aștepte un lucru care, cel mai probabil, nu se va întâmpla niciodată în timpul vieții lor de muncă.

Chiar dacă pompierii plictisiți nu ar declanșa un incendiu, cu siguranță ar exagera riscurile unui posibil astfel de incident. Și am putea înțelege situația din punctul lor de vedere. Se antrenează constant pentru a salva viețile oamenilor, nu vor să-și piardă timpul inutil.

Organizația Mondială a Sănătății (OMS), probabil împreună cu domnul Micro Soft, încearcă să înființeze un „Corp global de urgență în sănătate”. Această rețea, a cărei denumire sună militar, va fi compusă din cei mai importanți lideri ai situațiilor de urgență medicală din lume, care conduc exerciții pentru a se antrena în cazul izbucnirii de pandemii. Ca și în cazul pompierilor plictisiți, cât timp va trece înainte ca apariția de noi agenți patogeni să fie exagerată peste orice proporții?

Domnul Gates dorește ca toate țările să aibă capacități de testare pe scară largă pentru a verifica oamenii pentru cel mai recent virus. Dar cu cât testăm și căutăm mai mult virusuri noi, cu atât vom găsi mai multe și cu atât vor fi mai multe noi pandemii. Bineînțeles, situația va fi pusă pe seama schimbărilor climatice, nu a creșterii testării.

De asemenea, el susține că este important să căutăm o mulțime de tipuri diferite de agenți patogeni. Totuși, în ultimii 20-30 de ani am văzut câte noi sperietori virale au existat. Din fericire, nici una dintre acestea nu a ucis mulți oameni și nu a fost propagată prea multă panică din cauza lipsei social media și a propagandei nerafinate. Acum însă au toate instrumentele necesare. Au văzut ce anume funcționează și ce nu. Ce anume provoacă panică și ce anume îi încurajează pe alții să prelungească panica. Vom avea o nouă pandemie globală la fiecare cinci ani, dacă vor fi la conducere aceiași modelatori și catastrofiști.

Bill vrea ca Corpul de Urgență să desfășoare o echipă de răspuns rapid „pentru a găsi persoane care ar putea fi infectate”. Dacă ai scris pe Substack și tocmai ai strănutat, s-ar putea să fii infectat, în închisoarea de carantină cu tine!

Bill spune că avem nevoie de corpuri profesioniste în fiecare țară și regiune. Ei nu pot fi voluntari, trebuie compensați pentru răspunsul la amenințările transnaționale. Sună din ce în ce mai mult ca înființarea unei armate.

Corpul de urgență trebuie să fie condus de oameni precum șefii agențiilor naționale de sănătate publică, spune Gates. Pentru că agențiile de sănătate publică au făcut o treabă grozavă de data aceasta.

Corpul de Urgență se va asigura că țările și sistemele de sănătate vor fi coordonate înainte de o situație de urgență, astfel încât totul să meargă fără probleme în perioadele de criză. Ceea ce vrea să spună aici este că țările nu vor mai avea suveranitate. Chiar dacă o țară a ales un politician anti-lockdown-uri, Bill spune că avem nevoie de un lockdown, iar Corpul de Urgență va aplica această decizie.

Evident, și banii sunt un factor cheie în toate acestea. Bill spune că este o problemă în valoare de un trilion de dolari și că trebuie să investim în Corpul Global de Urgență. În plus, țările mai bogate trebuie să treacă la acțiune și să ofere finanțare. Veți plăti pentru propria voastră dispariție prin blocări suplimentare și închideri de afaceri. Nu îți vei putea permite cumpărăturile de bază, dar va trebui să plătești salariile Corpului de Urgență care te forțează să stai în carantină după ce vecinul tău te-a turnat pentru că ai tușit de prea multe ori.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
VideoNews

ULTIMELE ZILE - FINAL DAYS - VIDEO TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Arafat judecat pentru cei legați de pat - Remember Plandemia. Dr. Geanina Hagimă despre vaccinare și Marea Resetare - Exclusiv ActiveNews

Olivia Steer și Florin Chilian despre ActiveNews și Libertatea Presei:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
 • Mircea Dragan 22.03.2023 22:31
  Si cine-i Bill Gates? Ce treaba are el cu ''sanatatea''? Pe maimutoiii de la OMS cine i-a ales?
 • Leustean 22.03.2023 23:01
  Pas cu pas. Spre triumful Demenței Globale…
  O singura soluție mai avem pentru a evita aceasta anormalitate. In clipa in care se va emite o norma care permite accesul Corpului Global de Urgenta in țara noastră (și, foarte probabil, ea va fi data cât mai pe mutește, sub forma unui ordin ministerial) - in clipa aceea sa ieșim toți in strada și sa-i linșam pe cei care și-au pus semnătura pe actul respectiv. E barbara soluția, știu, însă doar ea e eficienta. Altfel, cu înjurături și blesteme pe rețelele de socializare nu rezolvam nimic. Si nici cu așteptarea unui lider luminat și de popor iubitor, care sa ne salveze, fiindcă așa ceva nu mai exista
 • Tic 23.03.2023 09:55
  Subscriu! Câinii turbați au un singur leac!
 • Tic 23.03.2023 09:58
  De-asta este asa arogant al rahat! Se așteaptă sa fie numit comandant al corpului de urgenta trâmbițat de biluța microbu'(propunere mai veche). De asta refuza sa vina la audieri. Oricum, cu pigmeii care îl audiază și eu as proceda la fel.
 • crazy bobz 23.03.2023 02:44
  se grabesc satanistii, stiu ca mai e putin timp pina la venirea Domnului Iisus Cristos!
  sa-i mustre Dumnezeu!
 • Adi W 23.03.2023 08:38
  Se continua agenda si crearea de institutii/organizatii din Noul Guvern Mondial pe principiul triadei: problema - reactie - solutie. Asa functioneaza noua dictatura mondiala.
 • Dorel Timpa 23.03.2023 16:01
  Da noi nu va vrem, nea bilică,

  stai matale la calculatoarele tale!
 • Mircea Dragan 23.03.2023 19:14
  ''Bill Gates și OMS vor înființarea unui Corp Global de Urgență în sănătatea publică'' Si eu vreau ca Bill si cu seful oms sa mearga la puscarie ptr multiple crime. Cu premeditare.
  M ah dar ce-i freaca pe toti de sanatatea mea! Si pe plan international dar si pe intern.
Ultima oră

13:24

Sindicatele din Educație, din nou în stradă. Protest cu 20.000 de persoane și marș în București

12:38

"Cinci milioane de dolari pentru un Biden, cinci milioane de dolari pentru celălalt Biden". Presa din SUA confirmă implicarea președintelui într-o schemă de mită

11:58

Rușii au distrus primul tanc german Leopard 2 (VIDEO)

11:45

Sfidarea continuă! Arhitectul maghiar care a proiectat reabilitarea străzii Kogălniceanu din Cluj NU a ținut cont de solicitarea primăriei ca grupul statuar Școala Ardeleană să fie amplasat pe soclu

10:44

Zoe Dantes: În numele Fiului!

09:41

Alianța Familiilor din România: Solicităm voluntari pentru Luna Identității Creștine

09:29

Iulian Capsali: TREI PROBLEME ȘI CÂTEVA IDEI

09:21

Mihai Tîrnoveanu: Sâmbătă 10 iunie și vineri 16 iunie, pomenirea Părintelui Justin Pârvu la Mănăstirea Petru Vodă!

08:47

Pușcării pentru copii! Au apărut sistemele de recunoaștere facială, la o școală din Capitală

23:30

8 iunie 1967: Trecerea la Domnul a Otiliei Cazimir, poeta care a încântat generații întregi de copii. O furnică duce-n spate Un grăunte jumătate...

22:17

Banca Reglementelor Internaționale va folosi IA pentru a monitoriza tranzacțiile bancare globale - Instaurarea unei societăți fără numerar

21:25

OMS plănuiește „simularea” unei noi pandemii

20:35

Bijuteria românilor bucovineni din Boianul canadian, Biserica Maicii Domnului, distrusă de un incendiu. FOTO / VIDEO și cu Biserica originară din Boianul românesc din nordul Bucovinei pomenit de Eminescu în Doină

19:48

Adrian Pintea: În șa, drept, imposibil de uitat

19:18

Zice lumea: Marea contra-ofensivă a Ucrainei a început