Agenda tehnofascismului global antiuman: Transgenderismul și transumanismul sau modul cum cultul tehnocratic al morții, propagat la nivel global, va distruge populația umană, dacă nu ne opunem acum - VIDEO

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„A Patra Revoluție Industrială a FEM [Forumul Economic Mondial] afirmă fuziunea dintre mașină și om, dintre minte și IA. Jurnalista Laura Aboli spune: «Dacă deja te identifici ca fiind un hibrid între bărbat și femeie, vei fi convins cu ușurință să devii un hibrid între om și mașină.» Astfel, transgenderismul și transumanismul sunt legate abil între ele prin cuvântul «trans». Ambele sunt evident anti-umane și complet tehnocratice.” (Patrick Wood)  

Este un lucru rar, dar din când în când dai peste cineva care pare să înțeleagă pe deplin natura anti-umană a agendei globaliste care este impusă asupra societății astăzi de către Națiunile Unite, Organizația Mondială a Sănătății, Forumul Economic Mondial, Clubul de la Roma, Comisia Trilaterală și colab. - scrie Leo Hohmann  

Această agendă este o formă de tehnofascism global. Imaginați-vă cel de-al Treilea Reich nazist îmbinat cu puterea Inteligenței Artificiale de astăzi condusă de supercalculatoare. Dacă aceeași ideologie ar exista astăzi, și cred că încă există, am ajunge în cele din urmă cu un al Patrulea Reich în ascensiune, ridicându-se pentru dominația totală a tuturor popoarelor și limbilor. L-am văzut în campusurile universitare, unde este alimentată întreaga mișcare „trans”.

Am văzut și în timpul pandemiei cum globaliștii și-au manevrat slujitorii pentru a exercita un control aproape total asupra activității umane, limitându-ne libertatea de mișcare, stabilind unde puteam să ne întâlnim și unde nu, cu câți oameni și pentru cât timp. Ne-au spus care afaceri sunt „esențiale” și care nu. Ei au exercitat controlul asupra noastră restricționând inclusiv adunările pentru rugăciune. Au încercat să ne controleze activitatea economică (impunându-ne să cumpărăm numai de la magazinele mari, nu și de la acele magazine independente murdare). 

Ei au descurajat utilizarea numerarului și ne-au controlat deciziile privind îngrijirea sănătății (impunându-ne să urmăm un program nesfârșit de injectări cu o substanță misterioasă cu ingrediente secrete). Cât despre supunere, au vrut să avem cu toții instalată o aplicație pe telefon care să ne identifice ca fiind unul dintre sclavii lor, cu vaccinările permanent la zi pentru a ne fi permise călătoriile și accesul în diferite locuri publice. Mantra Agendei ONU 2030 este „Nicio persoană nu va fi lăsată în urmă” de acest sistem.  

Puțini oameni au o imagine clară cu privire la ceea ce se întâmplă. Ei nu pot pune lucrurile cap la cap. Toți jucătorii și numeroasele lor cerințe le creează confuzie.

Laura Aboli este cetățean al Marii Britanii cu experiență în afaceri antreprenoriale și colectare de informații.

Ca reacție la acest control global care cere supunerea în masă, Aboli a fondat în 2020 Mișcarea Internațională Democrată Unită pentru Conștientizare și Libertate. Ea a spus că este nevoie de o astfel de mișcare pentru a contracara frica și controlul minții care îi determină pe oameni să accepte de bunăvoie inacceptabilul - pierderea libertății lor, restrângerea drepturilor civile și impunerea unei „noui normalități” bazate pe separare, alienare, deconectare și control total de către un grup de miliardari globaliști.

La Conferința Better Way din iunie 2023 din Bath, Anglia, Aboli a susținut un discurs despre agenda transumanistă care urmărește să înlocuiască civilizația creștină și valorile biblice cu o distopie antihristică și anti-umană.

Aboli a spus că scopul transumanist este de a ne face să punem la îndoială cea mai importantă distincție a identității umane: genul nostru.

În cartea din 1980 „Fenomenul socialist”, autorul rus Egor Shafarevici, care a fost un partener contemporan și colaborator cu marele Alexander Soljenițîn, subliniază că scopul final al tuturor ideologiilor socialiste, de la începutul timpurilor, a fost un cult cronic al morții. Moartea culturii. Moartea sensului. Moartea frumuseții. Moartea familiei. Moartea existenței umane. Deși folosește metode diferite, tehnocrația modernă este, la fel ca socialismul, o mișcare colectivistă care pretinde că lucrează în slujba „binelui mai mare” al societății, deși în realitate lucrează pentru a o distruge. De aceea, avortul și mișcarea LGBTQ sunt cele mai mari două obsesii ale stângii în acest moment - ambele duc la moartea rasei umane.

Aboli a evidențiat acest lucru când a comentat în videoclipul de mai jos:

„Dacă nu știi cine ești, dacă te identifici deja ca fiind un hibrid între un bărbat și o femeie, vei fi cu ușurință convins să devii un hibrid între om și mașină. Ideologia de gen este 2+2=5 din romanul distopic al lui George Orwell «1984». Este testul final pentru a vedea dacă vom urma cea mai absurdă linie de partid către propria noastră dispariție. Dar 2+2 este egal cu 4 și, indiferent cum ai alege să te îmbraci, să te numești sau să-ți schimbi fizicul, nu vei schimba acest lucru. Totuși, realitatea tristă este că, în procesul de gaslighting folosit pentru a ne aduce și mai aproape de un viitor postuman, ei au afectat psihic și fizic un număr tot mai mare de copii și tineri. Și este din ce în ce mai rău. Acest lucru trebuie oprit!”

„Indiferent dacă suntem sau nu dispuși să recunoaștem, locuim într-un matrix al hipercontrolului, în care este meticulos plănuit, coordonat și modelat modul cum noi percepem realitatea pentru a ne controla și a ne dirija în orice direcție doresc. Iar direcția este o lume postumană. Pentru aceasta, ei au nevoie mai întâi să destabilizeze, să dezumanizeze și demoralizeze umanitatea prin orice mijloace posibile. Distrugerea familiei nucleare, îndoctrinarea copiilor de către stat, avortul, înlăturarea lui Dumnezeu din educație, viața în megametropole, separată de natură, mâncare, aer și apă toxice, înlocuirea prin social media a conexiunii și interacțiunii reale între oameni, crize financiare create, războaie nesfârșite și migrare masivă, stres, anxietate, depresie, droguri și alcool, crearea unei stări constante de frică, relativismul moral ca noua religie – și pot continua la nesfârșit cu exemple prin care să arăt cum umanitatea este influențată și forțată să se îndepărteze de tot ceea ce ne poate oferi putere, securitate, scop și sens. O populație slabă, imorală, formată din indivizi deconectați unii de ceilalți, ignorantă și nesănătoasă constituie o țintă ușoară (…).”

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pericolele din aer, nanotehnologia și legătura cu pandemia - VIDEO ÎN DIRECT:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
 • Wolf Edmond 20.11.2023 20:27
  Este vorba de un nou holocaust, de data asta la nivel planetar. Hitler voia să extermine evreii. Ăștia de la FEM și slugile lor naționale vor să extermine pe cei denumiți „inutili” de Homo Harari și Kaka Schwab.
 • Aquarius 21.11.2023 10:36
  boss, gandeste te asa.. daca i zici lu schwab ca hitler a fost rau. te contrazice? nu.. prin urmare tre sa ti pui un semn de intrebare. in ani 30 se intampla cam ce se intampla acum. a venit nea mustata si a zis ia sa vedem cine i la capu acestor dracovenii care au ca scop sa ne subjuge? si a zis ia sa ne eliberam noi, numa ca nu a reusit:)) asa ca vine altu imediat, cu mustata sau nu, daca nici asta nu reuseste la fel sa o sa zicem ca a fost rau si ca a vrut sa gazeze alte 6 milioane de sfinti
 • IC XC NI KA 20.11.2023 20:47
  Scurt pe doi, această agendă este o formă de ..vrăjeală.

  Dezvrăjeala ..lumii Cine o poate face? Am adăugat “poate” nu pentru El, ci pentru noi.

  Doamne, miluiește.
 • tomac 21.11.2023 04:51
  Eu cred ca unii dintre noi vom deveni un hibrid intre om si om utilat cu diverse unelete cât să ne vedem de viața noastră și să scăpăm de cretini si ideile lor crețe. Ce ar fi dacă intr-o bună zi vom refuza sa mai muncim si să le traiem curentul ? Ce vor face , cum vor mai zbura la Davos ? Proabil o să iși ia tolba si vor porni pe jos. O să le ia ceva timp.
 • Mihai Cantuniari 21.11.2023 07:11
  Lauda tie, Laura Aboli. Tot ce spune este adevarul adevarat. Recititi asta cu luare-aminte:
  „Indiferent dacă suntem sau nu dispuși să recunoaștem, locuim într-un matrix al hipercontrolului, în care este meticulos plănuit, coordonat și modelat modul cum noi percepem realitatea pentru a ne controla și a ne dirija în orice direcție doresc. Iar direcția este o lume postumană. Pentru aceasta, ei au nevoie mai întâi să destabilizeze, să dezumanizeze și demoralizeze umanitatea prin orice mijloace posibile. Distrugerea familiei nucleare, îndoctrinarea copiilor de către stat, avortul, înlăturarea lui Dumnezeu din educație, viața în megametropole, separată de natură, mâncare, aer și apă toxice, înlocuirea prin social media a conexiunii și interacțiunii reale între oameni, crize financiare create, războaie nesfârșite și migrare masivă, stres, anxietate, depresie, droguri și alcool, crearea unei stări constante de frică, relativismul moral ca noua religie – și pot continua la nesfârșit cu exemple prin care să arăt cum umanitatea este influențată și forțată să se îndepărteze de tot ceea ce ne poate oferi putere, securitate, scop și sens. O populație slabă, imorală, formată din indivizi deconectați unii de ceilalți, ignorantă și nesănătoasă constituie o țintă ușoară (…).”
  Cu un om ca tine, Laura, si ca multi dintre noi de pe acest site, -- transoamenii care sunt de fapt suboameni nu vor reusi, in pofida mijloacelor enorme pe care le poseda si in pofida guvernelor tradatoare fata de propriul lor neam. Spuneti NU la toate aberatiile plutocratilor subumani si veti castiga. Si va veti recastiga independenta si suveranitatea data voua de Creator. E atat de usor sa spui NU!
 • Christinne Radu 21.11.2023 12:32
  https://expose-news.com/2023/11/19/moderna-admits-mrna-vax-causes-cancer/

  https://unherd.com/2023/11/moderna-is-spying-on-you/
Ultima oră

13:10

2 decembrie: 25 de ani de la trecerea la Domnul a Părintelui Cleopa Ilie, sfânt duhovnic al Mănăstirii Sihăstria. VIDEO

12:00

2 decembrie 1935: S-a născut Nicolae Labiș, poetul lovit de pasărea cu clonț de rubin

00:30

2 decembrie: Sf. Proroc Avacum - a trăit cu 600 de ani înainte de Hristos; Sfinții pustnici Ioan, Iraclemon, Andrei și Teofil; Sfinta Muceniță Miropa

23:30

Despre Sfântul Apostol Andrei, despre Mihai Eminescu și despre cele Zece elegii care sfârșesc poezia (I) - Un nou interviu cu profesorul Constantin Barbu

23:00

Pr. Bogdan Florin Vlaicu: La mulți ani România, la mulți ani românilor de pretutindeni! Dezbatere VIDEO despre Pericolele din aer, nanotehnologia și legătura cu pandemia, Summitul Covid și Ziua Națională a României

22:10

Centenarul Mărturisitorilor Aspazia Oțel Petrescu și Nicolae Purcărea (1923-2023) – Conferință duhovnicească dedicată Sfinților din închisorile comuniste, Brașov, 8 decembrie 2023, ora 18.00

21:35

Texas dă în judecată Pfizer pentru că a mințit cu privire la eficacitatea vaccinului anti-COVID-19 și a conspirat pentru cenzurarea criticilor și catalogarea lor drept "criminali"

20:50

New York Times: Cică Israelul a știut dar n-a crezut!

19:42

Klaus Iohannis ne transmite salutări din Dubai, unde a aderat la ”Alianța Solară” (nu e poantă). Geo Grafik l-a surprins în exercițiul funcțiunii. ILUSTRAȚIA ZILEI

18:27

Vlad Cubreacov: DE CE IUBIM ROMÂNIA

17:45

Adrian Onciu: Fără suveranitate, libertatea rămâne doar un vis frumos

16:40

Eugen Mihaescu: 1 Decembrie 1990 - ÎNTRE LINII

15:30

Editorial de la Chișinău: La mulți ani, România, țară de glorii și dor!

15:00

Iulian Capsali: MANIFEST DE ZIUA NAȚIONALĂ: SĂ APĂRĂM CONSTITUȚIA ROMÂNIEI

14:10

SENZAȚIONAL: Bunicul Oliviei Steer, luptător transilvănean pentru România Mare, delegat la Marea Adunare de la Alba Iulia și senator în primul Parlament. A fost prigonit pentru că a depus o cunună cu un tricolor la mormântul lui Avram Iancu