A spus Bill Gates că vrea să reducă populația planetei prin vaccinuri și avorturi „dacă facem o treabă nemaipomenit de bună”? VERIFICAT ACTIVENEWS

De Victor Roncea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


VIDEO 1: Bill Gates și „depopularea planetei”:

O conferință de acum 12 ani a miliardarului malthusianist Bill Gates provoacă și azi noduri în gât și gargara de rigoare echipelor de verificatori ai poporului globalist, recte „fact-check”-erilor din noile Ministere ale Adevărului Covid, agențiile de știri false internaționale, cum ar fi Reuters sau AFP cu slugile lor locale.

Dacă pentru Reuters obiectivitatea comisarilor pandemici online s-a dus pe copcă după ce s-a demonstrat că președintele Consiliului de administrație al agenției, James Smith, este investitor de top la Pfizer, AFP o scaldă cu verificarea „independentă”. Așa să fie? Agenția franceză, care, conform ARHIVEI MITROKHIN, a fost bine penetrată de KGB în trecut și s-a aflat într-o relație contractuală cu Fundația sub care zburdă globaliștii de la Reuters, este co-finanțată de statul francez. În prezent așa cum îl știm, ultra-vaccinist, în ciuda milioanele de francezi care se opun acestei politici totalitariste, week-end de week-end, în sute de orașe de pe tot cuprinsul Franței.

Transparența agenției care pretinde că constituie un etalon planetar de deontologie lasă de dorit. Pe site-ul acesteia nu am putut găsi stipendiile primite de la guvernul macronian - ca și la noi - pentru Cântarea globală a Pandemiei în 2020 și 2021. Ultimul raport disponibil online privea anul 2019, când aflăm că a primit de la Guvern suma destul de bine conturată de 124.4 milioane de Euro.

Prof. Christian Perronne - fost consilier al mai multor guverne franceze timp de 15 ani în domeniul gestionării crizelor sanitare și epidemiilor, fost președinte timp de mai mulți ani al Comitetului Tehnic al Vaccinării în Franța și fost vicepreședinte al OMS timp de zece ani pentru zona Europa - afirma recent într-o dezbatere publică despre vaccinuri din Parlamentul luxemburghez:

„Guvernul francez, pe lângă zecile de milioane de euro pe care le dă presei în fiecare an, în ultimii doi ani a dat trei miliarde de euro presei. TREI MILIARDE de euro. În condițiile în care vistieria Franței este goală, să dai trei miliarde de euro presei... Gândiți-vă câte spitale se puteau construi!”

Firimituri din aceste miliarde de euro sunt aruncate pe sub masă unor fătuci subdezvoltate suferinde de boala lui Soros (noul Calache mondial) - anticreștinismul - , pentru a pune ștampile de „adevărat” sau „fals” unor știri mai clare decât sticla de votcă Kristal din care a fost servit managerul agenției, Fabrice Fries, în 2019, la întâlnirea cu Vladimir Putin.

Wikipedia ne spune că Fabrice Fries este căsătorit cu Fabrizia Benini, înalt funcționar european la Comisia Europeană (DG CONNECT) iar fratele lui, Charles Fries, este diplomat francez, în prezent ambasador al Franței în Turcia. Un om al sistemului orwellian mondial.

Una dintre știrile ca bună-ziua pe care verificatorii fundului internetului se străduie să o spele și după 12 ani este cea legată de Bill Gates, privind declarațiile sale despre reducerea populației lumii, făcute în 2011 la o Conferință TED, la modă și printre progresiștii din România.

Dar să vedem întâi cum au înțeles această știre alți colegi de presă - neștampilați ca fake news - laolaltă cu presa mondială, chiar în 2011: 

Bill Gates vrea un vaccin pentru reducerea populației

 
Autor: Valentin Dimitriu/ Vineri, 05 Martie 2010, ora 13:42 / foto: TED / Ziare.com
 

„Miliardarul american Bill Gates sustine ca populatia planetei poate fi redusa cu 10-15%, in mod paradoxal, tocmai prin imbunatatirea sistemului de sanatate si dezvoltarea unor noi vaccinuri.

"Daca ne descurcam foarte bine cu noile vaccinuri, sistemul de sanatate si serviciile de sanatate a reproducerii, am putea reduce (populatia planetei) cu 10% sau 15%", a declarat Bill Gates, in cadrul conferintei TED, de la inceputul lunii martie, potrivit prisonplanet.com.

Mai mult, dupa ce a prezentat o ecuatie ai carei principali termeni erau populatia planetei si emisiile globale de dioxid de carbon, Gates a precizat:

"Probabil ca unul dintre aceste numere va ajunge foarte aproape de zero".

Vezi discursul lui Bill Gates, la finalul acestui articol (noi îl prezentăm în deschidere - n.n.)

Desi nu a specificat la ce vaccinuri sau la ce imbunatatiri ale sistemului sanitar se refera, comentatorii din Statele Unite sustin ca, in acest context, nu poate fi vorba decat despre un vaccin dedicat sterilizarii populatiei si dezvoltarea procedurilor de avort.

Fondatorul Microsoft sustine ca reducerea populatiei Pamantului este necesara pentru a opri procesul de incalzire globala, reducand emisiile de dioxid de carbon, in conditiile in care populatia planetei se indreapta vertiginos spre pragul de 9 miliarde de oameni.

Bill Gates doneaza 10 miliarde de dolari pentru cercetare

Declaratiile lui Gates vin dupa ce, la sfarsitul lunii trecute, acesta anunta - la Forumul Economic Mondial de la Davos, cel cu „Marea Resetare”, unde a vorbit din nou, chiar zilele acestea (n.n.) - ca Fundatia Bill si Melinda Gates va dona 10 miliarde de dolari pentru cercetarea si dezvoltarea unor noi vaccinuri, majoritatea destinate copiilor.

Suma investita in 2010 in cercetare si vaccinuri este cu 200 de miliarde de dolari mai mare decat anul trecut, relateaza Wall Street Journal.”

Am încheiat relatările. După cum puteți vedea și fragmentul video pe care îl publicăm mai sus, cât și în cele de mai jos, declarațiile sale sunt fără echivoc.

Ce face AFP „Verificat”, după 11 ani, așa cum am descoperit pe site-ul dedicat raportărilor bolșevic-comisărești chiar în limba română.?

Cu o devărsare gunoierică de tone de cuvinte peste un pustiu de idei, noii idioți utili ai noului Lenin „explică” „doct” că nu-i adevărat - e „FALS” și „VERIFICAT” -, că am înțeles noi greșit ce a spus Bill Gates. Neghinițele noastre s-au întors în timp (sau în vis) cu cursa de noapte oferită de Greta-Trotineta cu combustibil natural - flatulențe de vite grase care trebuie ucise și schimbate pe carne artificială că ne încălzesc - vacile! - planeta și ne strică Codoiul lui Biluță, și au intrat în urechea Regelui gol unde au auzit vocile din capul lui gol care le-au spus că nu-nu-nu, nu a asta a vrut să zică bolnavul miliardar. El a vrut să spună - explică cu o uimitoare acuratețe AFP Verificat - că „Bill Gates nu a cerut reducerea populației prin vaccinare obligatorie, ci reducerea creșterii populației”. - prin vaccinuri, avorturi - „serviciile de reproducere” și sistemul de sănătatea mondial, conform spuselor acestuia. FALS! Bill Gates a spus exact ce a înțeles o planetă întreagă, mai puțin controloarele precare de la AFP Verificat.

Tânăra noastră colegă Iustina Filimon, la auzul acestei enormități, a exclamat: „Bun, și chiar dacă ar fi așa, acest lucru - reducerea creșterii populației lumii, prin vaccinuri și avorturi - e un lucru bun?”

Concluzia:

AFP VERIFICAT: „Bill Gates nu a cerut reducerea populației prin vaccinare obligatorie, ci reducerea creșterii populației”. ActiveNews a verificat verificatorii AFP și a constatat că mănâncă carne artificială eliberată după rumegare de Biluță Ușierul pe diferite căi naturale.

Am încheiat verificarea.

VIDEO 2 (ca să fie „două surse”):

VIDEO 3 (ca să fie trei plus surse): Bill Gates Admits To Human Depopulation Program

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (44)
  • LauraElla 23.01.2022 23:30
    Uratenia asta care nu este om,(nu are cum ) ar trebui sa fie arestat sau chiar condamnat la moarte!Ceva care sa il reduca ca specie criminala, la fel si pe familia sa!!!

    In 2017, guvernul indian a retras schema de vaccinare Gates, iar rata de paralizie polio a scăzut brusc.
    Medicii indieni dau vina pe Gates pentru o epidemie devastatoare cauzată de o tulpină de polio dintr-un vaccin, care a paralizat 496.000 de copii între 2000 și 2017.
    În timpul campaniei MenAfriVac din 2002, Gates, în Africa Sub-Sahariană, operatorii Gates au vaccinat cu forța mii de copii africani împotriva meningitei. Aproximativ 50 din cei 500 de copii vaccinați au paralizat.
    În 2010, Fundația Gates a finanțat un studiu din faza 3 a vaccinului experimental împotriva malariei GSK, ucigând 151 de sugari africani și provocând efecte adverse grave, inclusiv paralizie, convulsii și convulsii febrile la 1.048 din cei 5.949 de copii vaccinați.

    În 2014, Fundația Gates a finanțat teste ale vaccinurilor HPV experimentale, dezvoltate de Glaxo Smith Kline (GSK) și Merck, pe 23.000 de fete tinere din mai multe provincii indiene. Aproximativ 1.200 au suferit reacții adverse severe, inclusiv tulburări autoimune și de fertilitate. Șapte au murit. Investigațiile guvernului indian au acuzat că cercetătorii finanțați de Gates au comis mai multe încălcări ale regulilor: presiuni asupra fetelor, intimidarea părinților, falsificarea formularelor de consimțământ și refuzul de a acorda îngrijiri medicale fetelor care au avut de suferit. Cazul se află acum la Curtea Supremă a țării”., precizează Kennedy Jr.

    https://bpnews.ro/2020/04/15/robert-f-kennedy-bill-gates-vrea-sa-controleze-lumea-prin-vaccinuri/#.Ye3GVfj8u70
  • Orizont 23.01.2022 23:52
    https://twitter.com/Based_Croatia/status/1484426702344359937?cxt=HHwWgsC4hZKO35kpAAAA

    Europarlamentarul croat Mislav Kolakušić îl interpeleaza in direct pe presedintele Macron:

    Obligativitatea vaccinarii reprezinta pedeapsa cu moartea și execuția pentru mulți cetățeni.
    ” Luând în considerare multiplele restricții ale drepturilor și libertăților cetățenești în pandemie în Franța am o singură întrebare – in timp ce prezidati UE ati făcut totul la polul opus față de ce faceți ca președinte al Franței. Pe de altă parte spuneti ca sunteti mândru ca nu mai există pedeapsa cu moartea in Europa. Zeci de mii de cetățeni au murit ca urmare a efectelor adverse ale vaccinării. Obligativitatea vaccinarii reprezinta pedeapsa cu moartea și execuția pentru mulți cetățeni.
    Vaccinarea trebuie să rămână opțională pentru orice cetățean! Crima rămâne crima. Acei dintre dvs care nu stiu sau nu sunt informati sa arunce o privire pe datele oficiale de pe site ul EMA(AGENTIA EUROPEANĂ A MEDICAMENTULUI).”
  • Enya 24.01.2022 01:02
    E acelasi afp care l-a verificat si pe vlad sanatate si ne-a tras de urechi ca omu’ e licentiat cu o notificare de participare la un curs…

    Kill Gates nu mai e de mult om, e satanizat.
    Ar trebui spanzurat in piata publica la Bruxelles pentru crime impotriva umanitatii sau in Elvetia, adevaratul barlog al ocultei sataniste! Impreuna cu sotul de care tocmai a “divortat”, ca amandoi au facut genocid si au vorbit despre el cu zambetul pe buze LA PROPRIU.
  • Mihai Cantuniari 24.01.2022 10:26
    Pseudo-oameni ca Gates si toata sleahta lui de anormali sunt raufacatorii Planetei. Nu se poate sa nu existe ac de cojocul lor, dar cea mai buna solutie ar fi coalizarea societatii impotriva lor, pentru ca o palma cu degetele rasfirate nu prea doare, insa un pumn cu toate degetele stranse doare rau. Acesti homunculi otravitori trebuie izolati de societate.
  • dejuan 24.01.2022 02:49
    Razboi cu arme din roiuri de nanoparticule aerosolizate, care, odata inhalate, astupa arterele; o cantitate cat un virf de stilou ajunge la toata camera:
    https://twitter.com/PezntJournalist/status/1455437663075454978
  • dejuan 24.01.2022 03:30
    De ce cetatenii Israelului au fost vanduti pe vaccin?

    https://twitter.com/PezntJournalist/status/1437648573563342849
    "Li se va conditiona oamenilor asistenta medicala de cedarea accesului la corpul lor si la interiorul acestuia"
    World Economic Forum Meeting 2018
    Yuval Noah Harari

    https://www.youtube.com/watch?v=hL9uk4hKyg4
  • Mihai Cantuniari 24.01.2022 06:34
    Acesti monstri satanisti care conduc Planeta spre pieire crezandu-se mici dumnezei sunt niste psihopati plini de venin si de bani, aceasta fiind singura lor asa-zisa calitate. In fond sunt niste oameni de rand, muritori ca toti ceilalti, dar care hotarasc moartea altora prin resurse financiare monstruoase. Puterea lor se bazeaza doar pe lipsa de calitate a oamenilor si a guvernelor care se lasa cumparati si care astfel devin complici la fel de criminali ca stapanii Ochiului Dracului, cum bine spune poporul. Din pacate, avem si printre noi puhoi de vanduti.
  • Mihai Cantuniari 24.01.2022 10:15
    Stimati ADMIN. Sunt sigur ca ati aflat inca de ieri de inimaginabila josnicie savarsita de Ministerul Apararii la adresa admirabilului general erou Radu Theodoru. Va rog sa luam toti atitudine, iar voi sa raspanditi incalificabila veste. MC.
  • Cosmin32 26.01.2022 17:00
    Am izolat iubitorii de viruși

    de Jon Rappoport

    19 ianuarie 2022

    (Pentru a vă înscrie în lista noastră de e-mail, faceți clic aici.)

    După cum știm, există mulți oameni care cred în existența virușilor cu toată certitudinea și pasiunea de care sunt capabili.

    După cercetări exhaustive pe o perioadă de 14 ani, în laborator, am izolat, purificat și identificat 16.768 de tipuri distincte ale acestor iubitori de viruși.

    Acum negociez cu Pfizer pentru a dezvolta un vaccin împotriva fiecărui tip. (Pe Pfizer nu-l interesează ce face un vaccin; îl interesează doar marketingul și banii).

    Din seiful meu, iată un profil al tipului 6.659. Vedeți dacă vă pare cunoscut.

    Bineînțeles, el se consideră "cu vederi științifice". Îi plac modelele. Îi PLACE noțiunea de sisteme vaste interconectate. Studierea acestor sisteme i se pare stabilizatoare. De asemenea, se simte ca o baie caldă cu muzică ușoară pe fundal.

    Sistemele închise - cu accent pe ÎNCHIS - îl atrag. Ca și puzzle-urile de cuvinte încrucișate.

    Jocurile sunt bune. Șahul, de exemplu. Dacă lumea ar fi ca șahul. Toate piesele pe o singură tablă. Reguli pentru mișcările lor.

    Nu poți lăsa pe cineva să mute o piesă de pe tablă. Ar fi absurd. Și nu poți lăsa o persoană să aducă o piesă pe tablă de cine știe unde. Trebuie să avem ordine.

    Un control riguros.

    Uitați-vă la armatele uriașe care defilează, în SUA, în vechea Uniune Sovietică, în China. Mai ales în China. Linii și rânduri perfecte. Îl înveselesc.

    Uită-te la o floare. Și ea este perfectă. Pe măsură ce privești mai adânc, în structura ei, fiecare bucățică își are locul ei.

    Cum rămâne cu VITALITATEA ei?

    Hmm. Microscopul nu arată asta. Așa că acest iubitor de viruși poate să o respingă.

    Cum rămâne cu vitalitatea unei persoane? Trebuie să fie un mit. Analiza dezvăluie doar structuri interconectate. Ca într-o mașină.

    Uită-te la doi oameni. Primul stă pe un scaun. Pielea lui pare a fi de o nuanță de gri. Este evident obosit. Nu se întâmplă mare lucru. A doua persoană aleargă pe un câmp cu viteză maximă. Dar nu doar aleargă. Pasul său pare a fi elastic. Este... ce? Liber? Trăiește?

    Spune acest iubitor de viruși: Prostii. Singurele diferențe între acești doi oameni s-ar găsi și s-ar explica, în interiorul corpurilor lor, la nivelurile de funcționare a sistemelor.

    O mașină funcționează bine; cealaltă nu. Ce altceva s-ar putea întâmpla? Nimic. Prima persoană trebuie să meargă la atelier pentru reparații. Asta e tot.

    Pentru că structurile închise reprezintă totalitatea realității.

    Bineînțeles că sunt.

    Sigur că da.

    Sigur că da.

    Fără îndoială.

    Fără îndoială.

    Și când îi iei un sistem închis acestui iubitor de viruși, acestui dependent care trebuie să-l aibă, el tresare.

    Când era copil, se juca cu un trenuleț pe care părinții lui i l-au cumpărat de Crăciun. Trenul mergea printr-un mic sat. Era uluitor.

    Lumea trebuie transformată în trenuleț.

    Ideea că sistemele și structurile se bazează pe altceva - ceva ASTRONOMIC, care nu poate fi introdus în ecuații - îi este străină. Nu o înregistrează.

    Poate că într-o zi, la 90 de ani, când va sta pe veranda din spate și va ațipi, îi va veni brusc în minte. Dar, deocamdată, trebuie să aibă Ordinea închisă.

    Nimic nu poate fi eliminat. Cu siguranță nu și existența virusului.

    Dacă ai putea trimite o imensă paradă pe lângă el; operele a mii de artiști care au pictat, timp de sute de ani, dincolo de orice sistem; el nu ar avea nici cea mai mică idee la ce se uită.

    Dacă i-ai spune: VIAȚA SUPRAVIEȚUIEȘTE GERMENILOR, nu ar ști despre ce vorbești.

    Când intră în magazinul Whole Foods din localitatea sa, caută dezinfectantul de mâini. Are nevoie să aibă acel lichid pe mâini.

    În persoană, pare destul de prietenos. Dar, de exemplu, dacă ar deține o afacere, iar tu ai putea să intri și să stai într-un colț și să privești, ai vedea că își tratează angajații ca pe niște țărani umili.

    Este furios. Chiar nu știe de ce. Dar urmărește nebunește un fel de perfecțiune fictivă care ar trebui să fie îndeplinită, dar care cumva nu poate fi îndeplinită niciodată. Pentru că totul este în mintea lui.

    Suflă și pufnește pentru că trebuie să-și întrețină propria minte ca și cum ar fi coloane și rânduri de cifre.

    Dacă îndepărtează o cifră, întreaga structură s-ar putea prăbuși.

    Se pare că se înșeală. Foarte greșit. Mintea lui nu este formată din rânduri de cifre și nimic nu se prăbușește atunci când încetează să mai fie obsedat, cu excepția obsesiei însăși.

    Dar el nu ar ști asta.

    Și ar spune că apără existența virusului doar ca pe o chestiune de știință. O știință bună. Cea mai bună știință.

    Rotunjind acest portret a ceea ce eu aș numi un idiot cu IQ ridicat, să spunem că are un Rolex. Îl poartă în fiecare zi. E un bun de preț. Se uită la el așa cum se uită un copil adorator la tatăl său.

    Ca o glumă, ca un joc, ca un mic test, îi spui că vrei să îndepărtezi o mică bucățică din mecanismele interne ale acestui ceas. Doar o bucățică.

    Ar fi bine să te dai înapoi.

    Dacă e înfierbântat, te va atrage.

    Dacă are mijloacele și puterea necesară, va chema o dronă.

    Acesta este un om care, stând în fața oglinzii dimineața, își ia zece minute pentru a-și aranja mustața.

    Și asta e doar un segment de păr de pe fața lui.

    Vorbești despre ROLEX-ul său.

    Virus, virus, virus, virus. Lumea lui TREBUIE să conțină virusul.

    Pentru a ține în frâu Doomul fără nume.

    Lasă-l să plece, pleacă.

    Ieșirea din Matrix

    (Pentru a citi despre mega-colecția lui Jon, Exit From The Matrix, faceți clic aici.)

    Jon Rappoport

    Autorul a trei colecții explozive, THE MATRIX REVEALED, EXIT FROM THE MATRIX și POWER OUTSIDE THE MATRIX, Jon a fost candidat pentru un loc în Congresul SUA în Districtul 29 din California. El menține o practică de consultanță pentru clienți privați, al cărei scop este extinderea puterii creative personale. Nominalizat pentru un premiu Pulitzer, a lucrat ca reporter de investigație timp de 30 de ani, scriind articole despre politică, medicină și sănătate pentru CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern și alte ziare și reviste din SUA și Europa. Jon a ținut prelegeri și seminarii despre politica globală, sănătate, logică și putere creativă în fața unor audiențe din întreaga lume. Vă puteți înscrie la e-mailurile sale gratuite NoMoreFakeNews aici sau la e-mailurile sale gratuite OutsideTheRealityMachine aici.

    https://blog.nomorefakenews.com/2022/01/19/ive-isolated-the-virus-lovers/
  • Cosmin32 26.01.2022 17:01
    Partea a doua: Am izolat iubitorii de viruși

    de Jon Rappoport

    20 ianuarie 2022

    (Pentru a vă înscrie în lista noastră de e-mail, faceți clic aici.)

    Așa cum am menționat zilele trecute, în partea 1, după 14 ani de muncă în laborator, am izolat, purificat și identificat 16.768 de tipuri distincte de iubitori de virusuri.

    Aceștia sunt oameni care trebuie să spună că virusul există. Sunt constrânși, obsedați.

    Iar în partea 1, am făcut profilul tipului 6.659.

    Astăzi, voi descrie tipul 846.

    El este cu siguranță "alternativ". Și se consideră un "membru al comunității alternative".

    Dar are o problemă. Observă că în cadrul propriei sale comunități - care luptă împotriva puterii oficiale - există DERBEDEII.

    Ugh.

    Și acești derbedei pretind că virusul nu există. Câțiva spun chiar că nu există viruși.

    El crede că derbedei dau un nume rău comunității sale. Publicul va vedea acum comunitatea ca fiind în general golanistă.

    Și pentru a evita asta, ghici ce face?

    Îi numește pe derbedei. Le face reclamă. Pune afișe pe pereți.

    Publicul - care nu era conștient de existența derbedeilor -, presa oficială și guvernul - care au deja 9.453 de puncte de discuție menite să îngroape "comunitatea alternativă" - văd acum reclamele iubitorului de viruși și spun: "Ei bine, acești oameni alternativi sunt chiar mai răi decât credeam că sunt".

    Când acest iubitor de viruși era băiat, a condus o "comunitate" în liceu numită Studenți pentru Excelență Academică. Principalul scop al grupului era: Fotbalul este prea mult pus în valoare; trebuie să punem în evidență tinerii studioși; profesorii nu ar trebui să le dea jucătorilor de fotbal note de trecere pe care nu le merită.

    Ei bine, într-o seară, iubitorul de viruși și câțiva dintre amicii săi alternativi se plimbau pe terenul de fotbal și, chiar în afara zonei de final, au văzut o mică grămadă de frunze.

    Unul dintre băieți a spus: "Priviți asta" și a aprins grămada pe foc, a scos câteva bețe lungi și o cutie de bezele, iar toți băieții s-au așezat, au prăjit bezelele și le-au mâncat.

    Un vecin care se uita pe fereastră a văzut acest lucru și a doua zi l-a sunat pe directorul școlii.

    Directorul a verificat una dintre camerele video amplasate pe un copac din apropierea zonei de final, a văzut cine erau băieții și i-a chemat în biroul său. El a spus: "Ceea ce ați făcut a fost teribil de periculos și scandalos. O să mă prefac că nu s-a întâmplat niciodată. Dacă vă prind pe vreunul dintre voi săvârșind o infracțiune de orice fel în acest an, vă voi suna părinții și vă voi suspenda. Acum ieșiți de aici și purtați-vă frumos".

    Așa că, a doua zi, tânărul iubitor de viruși scrie o scrisoare, tipărește copii și le afișează peste tot în campus. Scrisoarea descrie groaznicul incident cu bezeaua și se încheie astfel: "Jur că nu am știut că Harry, Fred și Mason vor arde frunzele. Am fost acolo, dar nu am participat. Nu am mâncat nici măcar o bezea. Grupul nostru, Studenți pentru Excelență Academică, este dedicat obținerii unor rezultate mai bune la teste și depășirii isteriei fotbalistice care ne cuprinde campusul. Nu susținem acțiunile cu bezele ale câtorva nelegiuiți care sunt membri ai grupului nostru. Nu le acordați atenție. Ne distrag atenția de la obiectivul nostru".

    Dintr-o dată, mai mulți elevi vorbesc cu Harry, Fred și Mason. "Frunzele ard repede? Focul se stinge de la sine sau trebuie să torni apă pe el? Cât de lungi sunt bețele pentru bezele? Ce mărci de bezele cumpărați? Le prăjiți până devin maro sau negre?".

    O săptămână mai târziu, după ce au deconectat mai multe camere video, un alt grup de elevi fără nume arde o grămadă de frunze pe linia de 50 de metri, prăjește bezele și cântă piesa I Can't Get No Satisfaction a celor de la Stones. Posibil să fie implicată și berea.

    Între timp, părinții bătăușilor Harry, Fred și Mason fac fripturi de bezele cu fiii lor. Tatăl lui Harry, care deține o cafenea în oraș, pune un afiș mare deasupra ușii sale: "BEZELE PRĂJITE GRATIS LA FIECARE ACHIZIȚIE DE PEȘTE ȘI CARTOFI PRĂJIȚI". Afacerea lui explodează.

    O trupă locală, care are un concert permanent la un bar de pe strada principală, își prezintă noul cântec, STEAL THIS FRIGGIN' MARSHMALLOW.

    Tânărul iubitor de viruși trimite o scrisoare redactorului ziarului orașului: "Este exact ceea ce mă temeam. O prăjire de bezea în zona de final, săvârșită de câțiva derbedei, a dus la o contagiune de incidente degradante. Presa națională va reflecta, fără îndoială, acest lucru și își va bate joc de județul nostru..."

    Să trecem la zilele noastre.

    Iată ce se întâmplă. Iubitorul de viruși, care acum scrie pentru o publicație online numită REBELLION WITH SANITY, NO RUFFIANS ALLOWED, scrie articole care își exprimă sprijinul pentru existența SARS-CoV-2. El primește o serie de e-mailuri de la, da, derbedei, dintre care unii oferă argumente detaliate împotriva existenței virusului. Acest lucru este enervant și îngrijorător.

    Iubitorului de viruși i se pare că poate, prin exercitarea unui autocontrol masiv, să ignore aceste e-mailuri, să uite de ele și să scrie despre alte probleme vitale ale zilei.

    Dar, din păcate, i s-a intrat pe sub piele. El nu poate să plece.

    El trebuie să le facă reclamă rufelor.

    Simte nevoia să se distanțeze de ei, în timp ce îi numește și îi avertizează pe cititori de existența lor.

    Îi declară iresponsabili, lipsiți de reputație și lași.

    Este posibil ca el să sufere de un sindrom numit AUTODETERMINARE CU ÎNTÂRZIREA DEZVOLTĂRII DE RECUNOAȘTERE A IMPLICAȚIILOR ACOMPANIATĂ DE O HIPERVIGILENȚĂ EXCESIVĂ ȘI IRELEVANTĂ.

    În cele din urmă, după ce încearcă să îi respingă pe derbedei numindu-i și făcându-le reclamă, el își argumentează propriul caz: virusul există pentru că există. Acei profesioniști din domeniul medical în care se poate avea încredere spun că există.

    Deși acești profesioniști spun că vaccinul este sigur și eficient - afirmație care este absolut falsă - atunci când spun că virusul există, au perfectă dreptate.

    Este magie. Din întâmplare, ei greșesc îngrozitor și periculos acolo, dar sunt cu adevărat și maiestuos de cinstiți aici.

    Admir această formă de logică. Are o calitate suprarealistă care se potrivește cu suprarealismul întregii povești despre falsa pandemie.

    (Pentru a citi despre mega-colecția lui Jon, Exit From The Matrix, faceți clic aici.)

    Jon Rappoport

    Autorul a trei colecții explozive, THE MATRIX REVEALED, EXIT FROM THE MATRIX și POWER OUTSIDE THE MATRIX, Jon a fost candidat pentru un loc în Congresul SUA în districtul 29 din California. El menține o practică de consultanță pentru clienți privați, al cărei scop este extinderea puterii creative personale. Nominalizat pentru un premiu Pulitzer, a lucrat ca reporter de investigație timp de 30 de ani, scriind articole despre politică, medicină și sănătate pentru CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern și alte ziare și reviste din SUA și Europa. Jon a ținut prelegeri și seminarii despre politica globală, sănătate, logică și putere creativă în fața unor audiențe din întreaga lume. Vă puteți înscrie la e-mailurile sale gratuite NoMoreFakeNews aici sau la e-mailurile sale gratuite OutsideTheRealityMachine aici.

    https://blog.nomorefakenews.com/2022/01/20/part-two-ive-isolated-the-virus-lovers/
  • Cosmin32 26.01.2022 17:02
    America este un spital

    de Jon Rappoport

    17 ianuarie 2022

    Dacă vreți să știți de ce americanii nu mai posedă puterea, voința și caracterul pe care le aveau odată, gândiți-vă la asta:

    America este un spital uriaș.

    Am explicat că dezvoltarea explozivă a medicinei moderne provine, în mare parte, dintr-un secol de medicină Rockefeller:

    Mii de așa-zise boli, fiecare dintre ele presupus a fi rezultatul unui microb. Fiecare microb trebuie ucis (printr-un medicament) sau prevenit (printr-un vaccin).

    Fiecare boală are un catalog de simptome; prin urmare, din momentul în care o persoană se trezește dimineața, ea experimentează, pentru tot restul zilei, spasme obișnuite și mici dureri și strănuturi și clipiri și senzații ciudate care, iată, pot fi diagnosticate ca fiind MEDICALE. Aproape că nu există nimic din ceea ce poate face care să nu fie de competența medicilor. El este complet condiționat de realitatea medicală. A fost la doctori toată viața lui.

    Acest lucru s-a reflectat în recenta decizie a Curții Supreme de a susține mandatul de vaccinare a lui Biden pentru lucrătorii din domeniul sănătății - rapoartele de presă au menționat că există 10,4 MILIOANE [1] de astfel de lucrători în SUA.

    Asta ar trebui să te dea pe spate.

    Dar, verificând, am aflat că acest număr de 10 milioane reprezintă doar o parte din totalul demografic al lucrătorilor din domeniul sănătății.

    Respirați adânc.

    Biroul de recensământ al SUA raportează [2]: "Au existat 22 milioane de lucrători în industria de îngrijire a sănătății, unul dintre cele mai mari și cu cea mai rapidă creștere sectoare din Statele Unite, care reprezintă 14% din toți lucrătorii din SUA, potrivit American Community Survey (ACS) 2019 al Biroului de recensământ".

    Așa este. Boom.

    Aproximativ 1 din 7 lucrători din SUA este angajat în industria de îngrijire a sănătății.

    Dar devine mult mai rău chiar și decât atât.

    Am făcut o listă cu unele dintre locurile de muncă legate de sănătate care NU au fost incluse în numărul de 22 milioane de recensământ. Iată la ce am ajuns:

    * Asigurări de sănătate

    * Fabricarea și vânzarea de dispozitive medicale

    * Laboratoare de cercetare

    * Companii care vând animale laboratoarelor de cercetare

    * Personalul școlilor de medicină

    * Lucrători din spitale și cabinete medicale care nu lucrează în domeniul sănătății

    * Lucrători externalizați care se ocupă de funcțiile nemedicale ale spitalelor și cabinetelor medicale; de exemplu, locuri de muncă în domeniul IT.

    * Agențiile de sănătate ale guvernului federal și ale statelor; de exemplu, FDA, CDC, NIH, departamentele de sănătate publică ale statelor.

    * Companiile farmaceutice și subcontractanții acestora

    * Firmele de biotehnologie

    * Angajații din domeniul sanitar nemedical din domeniul militar

    * Departamentele de cercetare medicală din universități

    * Agențiile de publicitate farmaceutică

    * vânzătorii de publicitate farmaceutică la televiziune și în presa scrisă

    * Angajații revistelor medicale

    * Angajații fundațiilor medicale și ai organizațiilor caritabile

    * Reporterii medicali și personalul asociat

    * Tot personalul juridic care practică și asistă în domeniul proceselor medicale

    * Intermediarii, distribuitorii, dealerii care ajută companiile farmaceutice în traficul de opioide farmaceutice.

    * Toți angajații farmaciilor care lucrează în domeniul vânzării de medicamente eliberate pe bază de prescripție medicală și fără prescripție medicală.

    * Toți angajații companiilor care se ocupă cu vânzarea, cartografierea, analizarea și urmărirea acțiunilor legate de sănătate pe piețele de tranzacționare

    * Anthony Fauci

    Puteți adăuga TOATE aceste persoane la cele 22 de milioane care lucrează în industria de sănătate. Va fi un număr mare.

    Iată o altă lovitură de proporții. Potrivit Business Insider [3] [3b], instituțiile legate de sănătate sunt cei mai mari angajatori din 23 de state (sisteme spitalicești (12) plus sisteme universitare (11) = 23). Am inclus sistemele universitare care, evident, au departamente de cercetare medicală, facilități și bugete uriașe.

    Cea mai bună estimare a mea privind numărul de rețete de medicamente eliberate în SUA în fiecare an este de 4,2 miliarde (statista.com) [4]. Asta înseamnă aproximativ 13 rețete pe persoană pe an, pentru o populație de 330 de milioane de locuitori.

    Într-un sens real, "COVID" este privit și trăit ca o infecție dobândită care s-a răspândit ÎN INTERIORUL spitalului numit America.

    Dacă vă gândiți la asta, veți înțelege de ce a fost atât de ușor să-i convingem pe americani să accepte toate restricțiile COVID. Ei erau deja pacienți în acel spital.

    "Domnule Jones, bună ziua, eu sunt asistenta șefă de la acest etaj. Am vrut doar să vă anunț că avem o situație. O infecție s-a răspândit la unii pacienți. Avem răspunsuri standard. Vi se va da o mască pe care să o purtați. Când vă plimbați zilnic pe hol, stați la cel puțin doi metri de ceilalți pacienți. Toate camerele vor fi închise pentru vizitatori. Lucrăm la un vaccin, iar când vom avea unul, toată lumea îl va primi. Vrem să ne asigurăm că nimeni nu este lăsat pe dinafară. De asemenea, vom avea grijă să vă testăm în mod regulat, pentru a vedea dacă aveți infecția. Așa că nu vă faceți griji în privința asta. Urmărim toți pacienții. Cei care sunt infectați vor fi transferați într-o zonă mai sigură. Aici este servitorul cu cina. Pui și găluște. Miroase bine. O asistentă va veni să te vadă mai târziu."

    Ce va face o persoană? O să urmeze ordinele. A fost un pacient cronic în îngrijire pe termen lung de când era în pântece.

    Sau: "Sigur, sigur, înțeleg. Semnând aceste hârtii, vă scot pe voi de orice răspundere și îmi asum întreaga responsabilitate dacă voi cădea și îmi voi sparge capul sau voi crăpa din orice motiv, de aici încolo. Bine. Anulează-mi comanda de JELL-O și chipsuri de cartofi la prânz. Plec de aici."

    SURSE:

    [1] https://apnews.com/article/supreme-court-vaccine-mandate-eb5899ae1fe5b62b6f4d51f54a3cd375

    [2] https://www.census.gov/library/stories/2021/04/who-are-our-health-care-workers.html

    [3] https://www.businessinsider.com/the-biggest-employer-in-every-us-state-2017-11

    [3b] https://www.visualcapitalist.com/walmart-nation-mapping-largest-employers-u-s/

    [4] https://www.statista.com/statistics/238702/us-total-medical-prescriptions-issued/

    [4b] blog.nomorefakenews.com/2017/09/13/câte rețete de medicamente scriu medicii pe an/

    [4c] blog.nomorefakenews.com/2014/06/09/drug-cartels-amateurs-heres-the-real-thing/

    Matricea dezvăluită

    (Pentru a citi despre mega-colecția lui Jon, The Matrix Revealed, faceți clic aici).

    Jon Rappoport

    Autorul a trei colecții explozive, THE MATRIX REVEALED, EXIT FROM THE MATRIX și POWER OUTSIDE THE MATRIX, Jon a fost candidat pentru un loc în Congresul SUA în Districtul 29 din California. El menține o practică de consultanță pentru clienți privați, al cărei scop este extinderea puterii creative personale. Nominalizat pentru un premiu Pulitzer, a lucrat ca reporter de investigație timp de 30 de ani, scriind articole despre politică, medicină și sănătate pentru CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern și alte ziare și reviste din SUA și Europa. Jon a ținut prelegeri și seminarii despre politica globală, sănătate, logică și putere creativă în fața unor audiențe din întreaga lume.

    https://blog.nomorefakenews.com/2022/01/17/america-is-a-hospital/
  • Cosmin32 26.01.2022 17:02
    BOMBĂ: Un medic îi spune la telefon unui pacient să nu mai ia vaccinuri COVID pentru că în curând vor fi oprite la nivel mondial

    The COVID World data publicare : 18 ianuarie, 2022

    Pe rețelele de socializare a apărut o înregistrare video șocantă în care un medic îi spune unei femei din Marea Britanie să nu mai ia niciun vaccin COVID, deoarece injecțiile sunt pe cale să fie oprite la nivel mondial.

    În videoclip, o femeie pe nume Chelsea Harman (https://www.facebook.com/chelsea.harman.75) a apelat săptămâna trecută la un medic în cadrul unei programări de telemedicină, după ce i-au apărut 3 umflături pe cap în urma primei vaccinări de vineri, 14 ianuarie. În mod șocant, medicul, al cărui nume nu este cunoscut, îi spune apoi să nu mai facă nicio injecție, deoarece schema de vaccinare la nivel mondial este pe cale să se încheie, deoarece au apărut noi informații de care publicul nu a fost încă informat.

    Chelsea Harman din Chichester, Marea Britanie, a fost sfătuită de un medic să nu mai ia niciun vaccin COVID, deoarece vaccinurile sunt pe cale să fie oprite la nivel mondial.

    Medicul este auzit spunându-i lui Harman în uimitoarea convorbire telefonică:

    "...Nu au existat suficiente informații. Și urmează multe altele, mai ales pentru tinerii a căror imunitate este intactă, aparent, este suficient".

    Harman a căutat clarificări, întrebând:

    "Deci, doar pentru a fi sigur, credeți că atunci nu ar trebui să mai fac niciun vaccin?".

    Medicul îl sfătuiește apoi:

    "Dacă mă întrebați, acesta ar fi sfatul meu, dar, da".


    Harman a înregistrat uimitoarea convorbire cu un număr de telefon (https://www.shouldianswer.co.uk/phone-number/01243831500) (01243831500) al Spitalului St Richards din Chichester, 15 ianuarie 2022

    Harman, cerând clarificări, a răspuns:

    "Și asta doar pentru că nu credeți că nimeni nu ar trebui să facă acest vaccin la o vârstă fragedă sau pentru că din punct de vedere medical nu pot să-l fac din cauza capului meu?".

    Medicul îi răspunde: "Nu, nu, nu:

    "Pentru că este foarte mult așa cum v-am spus, acum apar multe informații care nu erau disponibile mai devreme și foarte curând toate vaccinurile vor fi complet oprite."

    Acestea sunt informații care tocmai au apărut cu adevărat. Nu o să auziți la televizor pentru o vreme, probabil pentru că...[suspin] este o poveste lungă, dar da, foarte curând vor opri toate aceste vaccinuri, oamenii nu știu... dar da..."

    După ce Harman este informată despre câteva efecte secundare la care trebuie să fie atentă, ea îl întreabă în cele din urmă pe doctor dacă sora ei ar trebui să continue cu vaccinul de rapel.

    "Îmi pare rău, aș putea să vă întreb? Deci, sora mea trebuie să meargă mâine să își facă vaccinul de rapel, are doar 22 de ani. Ar trebui să-i spun...?"

    Răspunde medicul:

    "Nu... vă rog, nu. Categoric nu. Nu are nevoie de el. Vă rog, nu."

    Ulterior, Harman a decis să sune din nou la 111 (numărul de telefon al NHS pentru ajutor medical de urgență) pentru a confirma dacă a vorbit cu un medic generalist (GP), iar aceștia i-au confirmat
    (https://www.facebook.com/chelsea.harman.75/videos/471067841090472) că a vorbit cu unul.

    VEZI: https://thecovidworld.com/wp-content/uploads/2022/01/download-1.mp4


    Vă rugăm să sprijiniți activitatea noastră în curs de desfășurare.


    https://thecovidworld.com/bombshell-doctor-tells-patient-on-phonecall-not-to-take-any-more-covid-vaccines-because-theyll-soon-be-halted-globally/
  • Cosmin32 26.01.2022 17:03
    Documentul morții - Dovada că guvernul britanic a autorizat "uciderea în masă" a persoanelor în vârstă și vulnerabile prin injectarea de midazolam și apoi a dat vina pe COVID-19

    De The Daily Expose

    The Expose 19 ianuarie 2022

    În martie 2020, guvernul britanic a anunțat că țara "trebuie să rămână acasă" pentru a "proteja NHS" și a "salva vieți". Dar publicul nu știa că guvernul britanic era în curs de a pune în aplicare politici care vor duce la uciderea inutilă a persoanelor în vârstă și a celor mai vulnerabile din Regatul Unit, despre care vi s-a spus că au murit din cauza Covid-19, iar "Documentul morții" dovedește acest lucru.

    Între 2 martie și 12 iunie 2020, 18 562 de rezidenți ai centrelor de îngrijire din Anglia au murit cu COVID-19, inclusiv 18 168 de persoane cu vârsta de 65 de ani și peste, reprezentând aproape 40% din toate decesele care au implicat COVID-19 în Anglia în această perioadă.

    Dintre aceste decese, 13 844 (76%) au avut loc chiar în centrele de îngrijire; aproape toate celelalte au avut loc într-un spital. În aceeași perioadă, 28.186 de "decese în exces" au fost înregistrate în centrele de îngrijire din Anglia, ceea ce reprezintă o creștere de 46% în comparație cu aceeași perioadă din anii anteriori.

    O serie de decizii și politici adoptate de autoritățile de la nivel național și local din Marea Britanie au încălcat drepturile la viață, la sănătate și la nediscriminare ale rezidenților din centrele de îngrijire. Printre acestea se numără, în special:

    Externările în masă din spital în centrele de îngrijire.
    https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/911541/COVID-19_hospital_discharge_service_requirements_2.pdf

    Impunerea unor ordine generale de a nu încerca resuscitarea (DNAR) pentru rezidenții din multe centre de îngrijire din întreaga țară și restricții privind accesul rezidenților la spital.

    https://dailyexpose.uk/2021/02/14/34-of-nhs-staff-say-they-were-pressured-to-place-do-not-resuscitate-orders-on-disabled-covid-patients/


    Suspendarea procedurilor de supraveghere periodică a căminelor de îngrijire de către organismul de reglementare legal, Comisia pentru calitatea îngrijirii (CQC), și de către Ombudsmanul pentru administrația locală și asistență socială.

    Boala gravă în Covid-19 prezintă pneumonie și insuficiență respiratorie însoțitoare. Prin urmare, simptomele tipice includ dispnee, tuse, slăbiciune și febră. De asemenea, ni se spune că persoanele care suferă de insuficiență respiratorie în stare de deteriorare și care nu beneficiază de îngrijire intensivă, dezvoltă sindromul de detresă respiratorie acută cu dificultăți respiratorii severe.

    Ținând cont de acest lucru, iată un avertisment important aplicat Midazolamului(https://medlineplus.gov/druginfo/meds/a609014.html), prin amabilitatea Bibliotecii Naționale de Medicină din SUA -

    Injecția de Midazolam poate provoca probleme respiratorii grave sau care pun viața în pericol, cum ar fi respirație superficială, încetinită sau oprită temporar, care poate duce la leziuni cerebrale permanente sau la deces. Trebuie să primiți acest medicament numai într-un spital sau într-un cabinet medical care dispune de echipamentul necesar pentru a vă monitoriza inima și plămânii și pentru a vă oferi rapid un tratament medical care să vă salveze viața dacă respirația dumneavoastră încetinește sau se oprește. Medicul dumneavoastră sau asistenta medicală vă va supraveghea îndeaproape după ce primiți acest medicament pentru a se asigura că respirați corect.

    Așadar, poate guvernul britanic să explice de ce "Documentul privind moartea" publicat în aprilie 2020 le ordonă medicilor să trateze pacienții Covid-19 cu Midazolam și de ce, în aceeași lună, prescrierea de Midazolam în afara spitalului a fost de două ori mai mare decât cea observată în 2019?

    https://i0.wp.com/dailyexpose.uk/wp-content/uploads/2022/01/image-186.png?w=768&ssl=1

    Un raport condamnabil publicat de Comisia pentru calitatea îngrijirii(https://www.cqc.org.uk/sites/default/files/20201204%20DNACPR%20Interim%20Report%20-%20FINAL.pdf) (CQC) în noiembrie 2020 a constatat că treizeci și patru la sută dintre persoanele care lucrează în domeniul sănătății și al asistenței sociale au fost presate să plaseze ordine de "nu încerca resuscitarea cardiopulmonară" (DNACPR) pe pacienții Covid-19 care sufereau de dizabilități și dificultăți de învățare, fără a implica pacientul sau familiile acestora în luarea deciziei.

    CQC a fost însărcinat de către Departamentul pentru Sănătate și Asistență Socială, în temeiul secțiunii 48 din Legea din 2008 privind sănătatea și asistența socială, să efectueze o analiză specială a deciziilor de a nu încerca resuscitarea cardiopulmonară (DNACPR) luate în timpul pandemiei COVID-19 (raportul complet poate fi consultat aici - https://www.cqc.org.uk/sites/default/files/20201204%20DNACPR%20Interim%20Report%20-%20FINAL.pdf).

    În urma investigației sale, CQC a găsit dovezi că au fost luate decizii inacceptabile și nepotrivite de DNACPR pe toată durata pandemiei și a afirmat că este posibil ca unele cazuri de DNACPR nepotrivite să fie încă în vigoare.

    Cu toate acestea, investigația CQC (https://www.cqc.org.uk/sites/default/files/20201204%20DNACPR%20Interim%20Report%20-%20FINAL.pdf) a constatat că, pe parcursul "pandemiei", aceste orientări nu au fost respectate, deoarece au primit dovezi extrem de îngrijorătoare din numeroase surse, conform cărora, în timpul pandemiei COVID19, notificările privind DNACPR au fost aplicate în mod generalizat unor categorii de persoane de către unii furnizori de îngrijiri, fără nicio implicare a persoanelor sau a familiilor acestora.

    Aproape 10 % dintre persoanele care utilizează servicii sau familiile care au răspuns la solicitarea lor de dovezi au declarat Institutului Britanic pentru Drepturile Omului că au fost supuse unor presiuni sau au fost folosite ordinele DNACPR. Treizeci și patru la sută dintre persoanele care lucrează în domeniul sănătății și/sau al asistenței sociale au declarat că au fost supuse la presiuni pentru a pune în aplicare ordinele DNACPR fără a implica persoana în cauză. În plus, 71% dintre organizațiile de advocacy și activiștii au declarat că au experimentat ordine DNACPR puse în aplicare sau presiuni pentru a le face fără a fi implicați în decizie.


    Amnesty International condamnă guvernul Johnson

    https://magnetrack.klangoo.com/v1.1/track.ashx?e=AP_RA_CLK&p=5767691&d=5727570&c=c787d455-1fd6-444b-abe0-3f9cf6dff8ef&u=ad63f232-6082-47c8-b864-619a6b41649d&l=https%3A%2F%2Fwww.globalresearch.ca%2Fdeath-document-evidence-uk-government-authorised-mass-murder-elderly-vulnerable-midazolam-injection-blamed-covid-19%2F5767691&redir=https%3A%2F%2Fwww.globalresearch.ca%2Famnesty-international-condemns-johnson-government%2F5727570%3Futm_campaign%3Dmagnet%26utm_source%3Darticle_page%26utm_medium%3Drelated_articles

    Iar aceste ordine DNACPR au fost folosite în mod greșit ca o scuză pentru a începe îngrijirea la sfârșitul vieții.

    De aceea, nu este surprinzător să aflăm că, potrivit Oficiului Național de Statistică (ONS), trei din cinci presupuse decese Covid-19 până la 20 noiembrie 2020, au avut loc la cei care au suferit dificultăți de învățare și dizabilități (vezi aici - https://dailyexpose.uk/2021/04/01/do-not-resuscitate-scandal-led-to-disabled-people-accounting-for-3-in-5-covid-deaths-according-to-ons-figures/).

    https://i0.wp.com/dailyexpose.uk/wp-content/uploads/2022/01/image-183.png?w=656&ssl=1

    În ceea ce privește decesele persoanelor cu dificultăți de învățare, ONS a declarat că "cel mai mare efect a fost asociat cu traiul într-un cămin de îngrijire sau într-o altă instituție comună".

    Documentul privind decesele

    NICE este un organism public nedepartamental executiv, sponsorizat de Departamentul de Sănătate și Asistență Socială. Este o agenție a Serviciului Național de Sănătate și elaborează îndrumări și recomandări privind eficiența tratamentelor și procedurilor medicale.

    NICE pretinde că este o organizație independentă, dar, în realitate, pare să fie orice altceva, odată ce se analizează structura sa. Pe această pagină
    ( https://www.nice.org.uk/about/who-we-are) veți vedea citatul "Structura noastră - Structura organizației și modul în care lucrăm cu guvernul". Urmând link-ul către pagina "Structura noastră" de aici (https://www.nice.org.uk/about/who-we-are/structure-of-nice) și apoi făcând clic pe "Aflați mai multe despre modul în care elaborăm ghidurile" vă duce la o pagină de aici (https://www.nice.org.uk/about/what-we-do/our-programmes/nice-guidance/nice-guidelines/how-we-develop-nice-guidelines)de pe care se precizează clar că "Subiectele sunt transmise la NICE de către următoarele organizații":

    Subiecte din domeniul sănătății: NHS England
    Subiecte de sănătate publică: Departamentul de Sănătate și Asistență Socială
    Subiecte privind asistența socială: Departamentul de Sănătate și Asistență Socială și Departamentul pentru Educație.

    O copie a cadrului NICE este (https://documentcloud.adobe.com/link/track?uri=urn:aaid:scds:US:c4986aa8-fbcd-4b50-9aca-30fa12d65c19), pe care o puteți parcurge pe îndelete. După cum veți vedea la clauza 4.1 "Secretarul de stat este responsabil în fața Parlamentului pentru sistemul de sănătate (administratorul" acestuia), inclusiv NICE".

    Toate informațiile de mai sus indică faptul că NICE nu este deloc independent. Este în mod clar parte a guvernului britanic, (NICE este finanțat de către Departamentul de Sănătate și Asistență Socială și răspunde în fața acestuia) și funcționează ca o agenție a NHS. Mai mult, și este îngrijorător, având în vedere că nu pare a fi o organizație independentă, domeniul de acțiune al NICE este extrem de larg, având în vedere că orientările sale sunt puse în aplicare nu numai în spitale, ci și în cabinetele medicilor de familie, în centrele de îngrijire și în organizațiile comunitare, precum și în alte domenii, și se extinde la nivel internațional.

    Ținând cont de toate cele de mai sus, trebuie să ne punem întrebarea: "Este guvernul britanic, prin intermediul Departamentului de Sănătate și Asistență Socială, responsabil în vreun fel pentru ghidul NICE NG163 care a dus la uciderea inutilă a persoanelor în vârstă și a celor mai vulnerabile din Marea Britanie prin recomandarea utilizării Midazolamului și a opioidelor pentru "tratamentul" Covid 19?".

    Acest document este dificil de găsit. Dacă îl căutați pe site-ul NICE, veți ajunge la o pagină care afirmă că acest ghid a fost actualizat de NG191, care îl înlocuiește. Nu există o copie de bibliotecă a NG163 pe care să o puteți consulta.

    Clare Wills Harrison, o avocată care a expus scandalul Midazolam încă din 2020, a găsit NG163 cu ceva timp în urmă, împreună cu numeroase alte documente care au ieșit la iveală între timp și care sunt relevante pentru problema Midazolam. Este corect să spunem că NG163 a condus direct la utilizarea incorectă a unui protocol pe care Clare și echipa sa îl numesc "calea morții" și au ajuns la concluzia că, atunci când cuvântul "cale" apare în orice recomandare medicală, acesta este, în mod normal, un motiv de îngrijorare.

    Puteți citi singur NG163 dând click aici (https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjJjKfTwr31AhWFoVwKHfeNANsQFnoECAYQAQ&url=https%3A%2F%2Fwww.haltonwarringtonccg.nhs.uk%2Fabout-us%2Fpublications%2Fmedicines-management-team-halton%2Fhalton-mmt-medicines-and-prescribing-advice-and-guidance%2Fpalliative-care%2F621-nice-covid-19-rapid-guideline-managing-symptoms-including-at-the-end-of-life-in-the-community-update-30-04-20&usg=AOvVaw1BK0R6oU5KzJ3QVS65x0q2).

    Când citiți NG163, rețineți data - 3 aprilie 2020. Aceasta a fost la mai puțin de 2 săptămâni după ce Marea Britanie a intrat în blocaj. Chiar dacă admitem că NICE, prin intermediul guvernului, lucra la ghidurile de tratament din ianuarie 2020, când primele rapoarte despre Covid 19 circulau în întreaga lume, acest lucru ar fi dat NICE doar 3 luni pentru a formula ghidul din NG163. Este de neconceput ca NICE să dispună în acest interval de timp de informații privind dovezile și eficacitatea utilizării Midazolamului și a opioidelor pentru tratamentul respirației și al anxietății în Covid 19.

    NG163 afirmă în mod clar, Midazolamul nu avea o licență de introducere pe piață în Marea Britanie pentru a fi utilizat pentru dispnee sau agitație la data publicării sale. În cazul în care ar fi fost prescris pentru același lucru, acesta ar fi fost considerat, prin urmare, ca fiind utilizat în afara etichetei. O prezentare PowerPoint creată de Clare Wills Harrison (a se vedea aici) explică cerințele suplimentare impuse oricărei persoane care prescrie un medicament în afara etichetei. De asemenea, ar trebui să luați în considerare refuzul constant al agențiilor de sănătate din Marea Britanie de a permite prescrierea off label pentru alte medicamente antivirale ieftine pentru tratarea Covid.

    Sursa : https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjJjKfTwr31AhWFoVwKHfeNANsQFnoECAYQAQ&url=https%3A%2F%2Fwww.haltonwarringtonccg.nhs.uk%2Fabout-us%2Fpublications%2Fmedicines-management-team-halton%2Fhalton-mmt-medicines-and-prescribing-advice-and-guidance%2Fpalliative-care%2F621-nice-covid-19-rapid-guideline-managing-symptoms-including-at-the-end-of-life-in-the-community-update-30-04-20&usg=AOvVaw1BK0R6oU5KzJ3QVS65x0q2

    GMC reglementează medicii din Regatul Unit. Aceștia stabilesc standarde, dețin un registru, asigură calitatea educației și investighează plângerile.

    La 14 aprilie, GMC a emis o "Declarație comună: Prescrierea în comunitate a simptomelor COVID-19", pe care o puteți găsi AICI.

    Declarația comună sprijină în mod irefutabil îndrumările NICE din NG163-

    https://i0.wp.com/dailyexpose.uk/wp-content/uploads/2022/01/image-187.png?resize=768%2C160&ssl=1

    Sursa: https://www.gmc-uk.org/news/news-archive/joint-statement--community-based-prescribing-for-covid-19-symptoms


    https://i0.wp.com/dailyexpose.uk/wp-content/uploads/2022/01/image-188.png?resize=768%2C61&ssl=1

    Sursa: https://www.gmc-uk.org/news/news-archive/joint-statement--community-based-prescribing-for-covid-19-symptoms

    Avocatul Clare Wills Harrison a vorbit în detaliu cu Dr. Bryan Ardis despre "Documentul morții" și multe altele în videoclipul de mai jos -

    https://vokal-video.s3.amazonaws.com/video/the-dr-ardis-show-20220117213741.mp4?_=1


    Sursa originală a acestui articol este The Expose (https://dailyexpose.uk/2022/01/19/death-document-uk-gov-murder-by-midazolam/)
    Copyright © The Daily Expose, The Expose, 2022
  • Cosmin32 26.01.2022 17:05
    Dr. Domenico Biscardi a fost găsit mort în locuința sa după anunțul despre vaccinurile Covid

    joi, 20 ianuarie 2022

    Raportul de mai jos face referire la un alt medic italian și specialist în plămâni, Dr. Giuseppe De Donno, care a folosit cu succes plasmă de la pacienți recuperați cu Covid pentru a vindeca afecțiunea la noi pacienți, iar apoi s-a "sinucis".

    https://rightsfreedoms.files.wordpress.com/2022/01/index-85.jpeg

    Dr. Domenico Biscardi, genetician și farmacolog, a murit. El era cunoscut pentru munca sa în domeniul vaccinurilor împotriva Covid. Potrivit primelor informații, încă neconfirmate, acesta a fost găsit mort la domiciliul său. Nici o boală sau tumoare: cauza morții pare a fi "un atac de cord".

    Traducere: Doliu în lumea cercetării științifice, Dr. Domenico Biscardi a MURIT,se pare că a fost găsit mort la domiciliul său. Acesta și-a dat seama și a declarat că are dovada definitivă că nanodispozitivele sunt conținute în. El a vrut să depună plângere

    https://my72news.files.wordpress.com/2022/01/untitled.png?w=544&zoom=2

    Cu videoclipurile sale devenise un simbol al scepticilor "vaccinării" din Italia, după ce dezvăluise videoclipuri și mesaje deosebit de controversate, care contraziceau propaganda actuală. Medicul era hotărât să demonteze discursul mediatic "oficial" despre Covid, infecții și vaccinuri de doi ani, de la începutul pandemiei.

    Dr. Domenico Biscardi, care denunțase anumite componente (nanodispozitive de tehnologie necunoscută) prezente în vaccinurile Pfizer și era gata să depună o plângere oficială la Comisia Europeană, a fost găsit mort la domiciliul său la scurt timp după aceea...

    S-ar putea să locuiți într-una dintre zonele de moarte ale Americii și să nu aveți habar de asta
    Dacă ai fi tu în locul lui? Ce ai face TU?
    https://beforeitsnews.com/v3/r2/?url=https://sevenwoop.wordpress.com/2021/12/17/the-collapse-will-be-local-3/

    În minutele următoare, îți voi arăta harta U.S. Nuclear Target, unde vei afla dacă locuiești într-una din zonele de moarte ale Americii.
    https://beforeitsnews.com/v3/r2/?url=https://sevenwoop.wordpress.com/2021/12/17/the-collapse-will-be-local-3/

    Acest lucru amintește de cazul Dr. Andreas Noack, un renumit chimist austriac care a murit la câteva ore după ce a denunțat riscurile hidroxidului de grafenă...Încearcă ACEST scut pentru contoare inteligente și reduci radiațiile cu 98%! Iată de ce se sperie Illuminati! (VIDEO)https://mitocopper.com/product/emf-blocking-smart-meter-cover/

    Se pare că, în zilele care au precedat moartea sa, Dr. Biscardi a primit cecuri de la NAS pentru niște cercetări, în opinia sa, foarte importante pe care le efectua. Cel puțin așa a anunțat însuși Domenico Biscardi.

    Traducere: "ALARMĂ
    A MURIT Dr. #DomenicoBiscardi, medic și cercetător științific NOVAX
    Găsit fără viață în Napoli, Cu câteva zile în urmă ar fi primit o vizită de la #NAS ca și Dr. #DeDonnow care nu avea nici boală, nici voință sinucigașă.

    https://my72news.files.wordpress.com/2022/01/untitled-1.png?w=543&zoom=2

    Mulți oameni i-au inundat profilul de socializare cu mesaje de condoleanțe. "Dr. Domenico Biscardi a decedat, a anunțat în urmă cu câteva zile că a făcut o descoperire importantă despre serurile Covid, apoi s-a sinucis. La fel ca și De Donno. Odihnească-se în pace, un erou, cum spuneți voi".

    Și din nou: "Tocmai am aflat de moartea subită a doctorului Domenico BISCARDI, cercetătorul care cerceta, împreună cu colegii săi spanioli și ruși, grafenul și celelalte substanțe conținute în serurile magice. Îți mulțumesc, dragă Domenico, pentru angajamentul tău neobosit și pentru marea lecție de viață pe care am dat-o cu toții, înfruntând, cu capul sus și fără să dăm niciodată înapoi, riscul enorm pe care îl riscă un cercetător și un diseminator al adevărului."

    Traducere: Dr. Domenico Biscardi, care a denunțat anumite componente (nanodispozitive de tehnologie necunoscută) prezente în vaccinurile Pfizer și care era gata să depună o plângere oficială la Comisia Europeană, a fost găsit mort la domiciliul său.

    https://my72news.files.wordpress.com/2022/01/untitled-2.png?w=545&zoom=2

    "Mare doliu în lumea cercetării medicale și științifice, Dr. Domenico Biscardi s-a stins din viață, se pare că a fost găsit mort la domiciliul său", a scris Massimo pe Facebook, care apoi a dat înapoi:

    "Cu doar câteva zile în urmă a realizat un scurt videoclip în care spunea că are dovada definitivă că în vaccinul uscat se aflau nano-dispozitive de tehnologie necunoscută și a spus că este gata să meargă la Comisia Europeană pentru a depune o plângere oficială în acest sens".

    https://youtu.be/5Nx5Q8h56-A

    https://youtu.be/8jLSUGHBjUI

    Protecție împotriva daunelor cauzate de câmpurile electromagnetice toxice - Acoperirile pentru contoare inteligente
    https://www.herbanomics.com/

    Nu facem nicio afirmație până în prezent și îi invităm pe toți cei care citesc acest articol să facă propriile cercetări. Să nu uităm că suntem, înainte de toate, căutători de adevăr, santinele ale poporului, cetățeni jurnaliști!


    sursa:
    https://beforeitsnews.com/alternative/2022/01/dr-domenico-biscardi-found-dead-in-his-home-after-announcement-about-covid-vaccines-3765789.html
  • Cosmin32 26.01.2022 17:06
    Dr. Ricardo Delgado de la La Quinta Columna despre oxidul de grafen în injecțiile morții

    Autorul mesajului
    De John Gideon Hartnett
    Data postării
    14 ianuarie, 2022

    În luna noiembrie a anului trecut, Stew Peters a discutat cu Dr. Pablo Campra Madrid, profesor de științe chimice la Universitatea Almeira din Spania. Doctorul Campra este afiliat la La Quinta Columna, sau "Coloana a cincea", un grup de cercetători disidenți care s-au dedicat investigării vaccinurilor pe care guvernul încearcă să ne oblige pe toți să le luăm. Doctorul Campra spune că, prin analiza vaccinurilor, a descoperit structuri de oxid de grafenă în probele de vaccin. Dar doctorul Campra nu este singurul membru al Coloanei a cincea. Un alt membru este doctorul Ricardo Delgado.

    Urmăriți acest reportaj (click pe link - https://rumble.com/vsj315-exclusive-la-quinta-columna-1-on-1-spanish-researcher-first-to-reveal-graph.html) cu cercetătorul spaniol Dr. Ricardo Delgado intervievat de Stew Peters despre descoperirile sale de oxid de grafen în vaccinurile morții. El vorbește despre autoasamblarea circuitelor de oxid de grafen în corp, care sunt antene pentru radiații de microunde precum semnalele de telefonie 5G.

    Aceasta este o confirmare suplimentară a ceea ce La Quinta Columna a descoperit anul trecut, precum și confirmă ceea ce au descoperit și alții.

    Maniacii statului paralel s-au pregătit foarte bine pentru acest atac asupra umanității. Oxidul de grafen este toxic, dar are, de asemenea, proprietăți uimitoare de autoasamblare sub radiații la frecvențe cuprinse între microunde și optice. Astfel, s-ar părea că toxinele sunt o armă biologică mult mai sofisticată decât un simplu agent viral.

    Potrivit doctorului Delgado, în mare parte, efectul radiațiilor de la turnurile de telefonie mobilă și din alte părți, amplificate de nanocircuitele de grafen, este cel care provoacă daune și ucide atât de mulți oameni. Prin urmare, ne putem aștepta să vedem mult mai multe decese după ce stațiile de bază ale celulelor 5G vor fi pornite în noile jurisdicții. Aș spune că asta înseamnă, de asemenea, că ar fi nevoie de frecvențe mai mari, cum ar fi în banda de unde milimetrice, cu lungimi de undă mai apropiate de dimensiunea biocircuitelor din corpul victimelor.

    Nu va trece prea mult timp până când vom putea testa acest lucru, deoarece multe țări dezvoltate își instalează acum rețelele 5G. Inițial, multe dintre ele încep cu frecvențe mai mici, dar intenționează să crească în cele din urmă frecvențele peste 30 GHz.

    Lectură recomandată

    COVID-19 și 5G - https://biblescienceforum.com/2020/04/23/covid-19-and-5g/
    Puncte cuantice, coduri de bare ADN, nano-razoare și statul israelian
    https://wethepundit.com/quantum-dots-dna-barcoding-nano-razors-the-israeli-state-ariyana-love-3/

    Comentariile sunt binevenite mai jos.

    Alăturați-vă mie pe Telegram.com: @GideonHartnett https://t.me/gideonhartnett

    De John Gideon Hartnett

    Dr. John G. Hartnett este un fizician și cosmolog australian și un creștin cu o viziune biblică creaționistă asupra lumii. A obținut o diplomă de licență (cu mențiune) și un doctorat (cu distincție) în fizică la Universitatea din Australia de Vest, W.A., Australia. A fost bursier al Consiliului Australian de Cercetare (ARC) în cadrul Discovery Outstanding Researcher Award (DORA) la Universitatea din Adelaide, cu rang de profesor asociat. În prezent, este pensionat. A publicat peste 200 de lucrări în reviste științifice, capitole de carte și acte de conferințe.

    https://biblescienceforum.com/2022/01/14/dr-ricardo-delgado-of-la-quinta-columna-on-graphene-oxide-in-the-death-shots/#more-16116
  • Cosmin32 26.01.2022 17:07
    Expus: Școala lui Klaus Schwab pentru dictatori covidieni, planul pentru "Marea Resetare"

    21 ian 2022

    Acum, să fim serioși.

    Conceptul de "stat-națiune" este din ce în ce mai depășit, pe măsură ce se dezvăluie încet-încet că Forumul Economic Mondial a antrenat și plasat (https://rairfoundation.com/exposed-klaus-schwabs-school-for-covid-dictators-plan-for-great-reset-videos/) o gamă largă de "candidați manciurieni" (https://www.rottentomatoes.com/m/1013227-manchurian_candidate) în poziții de conducere în cadrul organizațiilor politice occidentale și al corporațiilor globaliste. Citez din această sinteză strălucită ( https://rairfoundation.com/exposed-klaus-schwabs-school-for-covid-dictators-plan-for-great-reset-videos/) a lui Michael Lord:

    "În 1992, (Klaus) Schwab a înființat o instituție paralelă, școala Lideri globali pentru viitor, care a fost reînființată ca Tineri lideri mondiali în 2004. Participanții la școală trebuie să depună o cerere de admitere și sunt apoi supuși unui proces de selecție riguros. Printre membrii primei promoții a școlii, în 1992, se numărau deja mulți dintre cei care au devenit ulterior figuri politice liberale importante, precum Angela Merkel, Nicolas Sarkozy și Tony Blair. În prezent, există aproximativ 1.300 de absolvenți ai acestei școli, iar lista absolvenților include mai multe nume de persoane care au ajuns să devină conducători ai instituțiilor de sănătate din țările lor respective. Patru dintre aceștia sunt foști și actuali miniștri ai sănătății din Germania, inclusiv Jens Spahn, care este ministru federal al sănătății din 2018. Philipp Rösler, care a fost ministru al sănătății din 2009 până în 2011, a fost numit director general al WEF de către Schwab în 2014.

    Alte nume notabile de pe lista școlii sunt Jacinda Ardern, prim-ministrul Noii Zeelande, ale cărei măsuri stricte de blocare au fost lăudate de autoritățile sanitare mondiale; Emmanuel Macron, președintele Franței; Sebastian Kurz, care a fost până de curând cancelarul Austriei; Viktor Orbán, prim-ministrul Ungariei; Jean-Claude Juncker, fost prim-ministru al Luxemburgului și președinte al Comisiei Europene; și Annalena Baerbock, liderul Verzilor germani, care a fost primul candidat al partidului pentru funcția de cancelar la alegerile federale din acest an și care se află încă în cursa pentru a fi succesorul lui Merkel. De asemenea, îl găsim pe listă pe guvernatorul Californiei, Gavin Newsom, care a fost selectat pentru promoția 2005, precum și pe fostul candidat la președinție și actualul secretar al transporturilor din SUA, Peter Buttigieg, care este un absolvent foarte recent, fiind selectat pentru promoția 2019. Toți acești politicieni care au fost în funcție în ultimii doi ani au favorizat răspunsuri dure la pandemia COVID-19, și care, de asemenea, s-a întâmplat să crească considerabil puterea guvernelor lor respective.

    Dar lista absolvenților școlii nu se limitează la lideri politici. Găsim acolo și mulți dintre căpitanii industriei private, printre care Bill Gates de la Microsoft, Jeff Bezos de la Amazon, Richard Branson de la Virgin și Chelsea Clinton de la Fundația Clinton. Din nou, toți aceștia și-au exprimat sprijinul pentru răspunsul global la pandemie, iar mulți dintre ei au obținut profituri considerabile ca urmare a măsurilor luate."

    Sincer, gândindu-mă la vacanța lui Obama cu Richard Branson pe insula privată a acestuia din Insulele Virgine(https://abcnews.go.com/Politics/president-obama-kitesurfs-vacation-richard-branson/story?id=45320984), imediat după ce fostul POTUS a părăsit Casa Albă, rămân din nou cu sentimentul ciudat de a cădea într-o gaură și de a nu ști cât de adâncă este. Așadar, vă ofer o întrebare cu un răspuns evident. Au demonstrat acești oameni competență în gestionarea acestei crize globale? @RWMaloneMD (https://t.me/RWMaloneMD)

    Expus: Școala lui Klaus Schwab pentru dictatori covăsneni, planul pentru "marea resetare" (Video)

    https://rairfoundation.com/exposed-klaus-schwabs-school-for-covid-dictators-plan-for-great-reset-videos/


    Ei cred că ar trebui să renunțăm la libertatea noastră de a alege și de a ne exercita autonomia personală, deoarece ei sunt mai bine calificați pentru a ne gestiona afacerile în locul nostru. Personal, cred că putem concluziona că ei au demonstrat în mod clar o incompetență crasă, combinată cu o etică medicală care pare să le reflecte în esență pe cele ale doctorului Josef Mengele (https://encyclopedia.ushmm.org/content/en/article/josef-mengele), și că nu ar trebui și nu ne putem baza pe ei pentru a conduce guvernul mondial unic pe care doresc să ni-l impună pentru binele nostru. Personal, un sistem global bazat pe filozofia "guvernează-mă mai tare, tăticule" nu este unul cu care sunt dispus să fiu de acord, vă mulțumesc foarte mult. Am avut parte de destui narcisiști autocrați pentru tot restul vieții mele.

    Dacă doriți să mă urmăriți cu adevărat în vizuina iepurelui, vă rog să examinați documentația și prezentările video referitoare la Agenda de la Davos din 17-21 ianuarie 2022 (https://www.weforum.org/events/the-davos-agenda-2022/), oferite cu generozitate de Forumul Economic Mondial, și să luați în considerare citirea ambelor volume Klaus Schwab/Thierry Malleret "COVID-19: The Great Reset" (https://www.amazon.com/COVID-19-Great-Reset-Klaus-Schwab/dp/2940631123/) și actualizarea mai recentă "The Great Narrative (Marea resetare)"-https://www.amazon.com/Great-Narrative-Reset/dp/2940631301, ambele fiind foarte dispuse să vi le vândă Amazon. Iar pentru o actualizare săptămânală, vă puteți abona la "Barometrul lunar"(https://monthlybarometer.com/) al lui Thierry Malleret, pe care Amazon îl rezumă pentru noi după cum urmează:

    "Thierry Malleret este partenerul director al "Barometrului lunar", un buletin informativ predictiv succint care oferă, de asemenea, cercetări personalizate abonaților săi."

    Cel puțin stăpânii sunt dispuși să ne ofere o fereastră în planurile lor actuale de gestionare a vieților noastre. Pentru un preț, desigur. Extragând doar un pic de chirie pe parcurs; o mică înțepătură. Personal, nu doresc să devin confortabil de amorțit. Lăsați-ne copiii în pace.

    Pentru oricine se întreabă ce pun la cale elitele de la Forumul Economic Mondial pentru următorii 2 ani, nu trebuie să se întrebe ce sunt :

    https://rightsfreedoms.files.wordpress.com/2022/01/in1dex-1.jpeg?w=1024

    https://rightsfreedoms.wordpress.com/2022/01/24/exposed-klaus-schwabs-school-for-covid-dictators-plan-for-great-reset/
  • Cosmin32 26.01.2022 17:08
    Economistul Ernst Wolff crede că o alianță ascunsă de lideri politici și corporatiști exploatează pandemia cu scopul de a prăbuși economiile naționale și de a introduce o monedă digitală globală.

    19 dec 2021

    Cum se face că peste 190 de guverne din întreaga lume au ajuns să facă față pandemiei COVID-19 în aproape exact același mod, cu închideri, mandate de mascare și carduri de vaccinare care sunt acum obișnuite peste tot? Răspunsul ar putea să se afle în școala Young Global Leaders, care a fost înființată și administrată de Klaus Schwab de la Forumul Economic Mondial și prin care au trecut mulți dintre liderii politici și de afaceri proeminenți de astăzi în drumul lor spre vârf.

    Economistul, jurnalistul și autorul german Ernst Wolff a dezvăluit câteva fapte despre școala "Young Global Leaders" a lui Schwab, care sunt relevante pentru înțelegerea evenimentelor mondiale din timpul pandemiei, într-un videoclip din podcastul Comitetului Corona german. Deși Wolff este cunoscut în principal ca un critic al sistemului financiar globalist, în ultima vreme s-a concentrat pe scoaterea la lumină a ceea ce el consideră a fi agenda ascunsă din spatele măsurilor anti-Covid adoptate în întreaga lume.

    Începuturi misterioase Povestea începe cu Forumul Economic Mondial (WEF), care este un ONG fondat de Klaus Schwab, un economist și inginer mecanic german, în Elveția, în 1971, când avea doar 32 de ani. WEF este cel mai bine cunoscut publicului pentru conferințele anuale pe care le organizează în fiecare ianuarie la Davos, în Elveția, care au ca scop reunirea liderilor politici și de afaceri din întreaga lume pentru a discuta problemele zilei. În prezent, este una dintre cele mai importante rețele din lume pentru elita puterii globaliste, fiind finanțată de aproximativ o mie de corporații multinaționale.

    WEF, care s-a numit inițial Forumul European de Management până în 1987, a reușit să reunească 440 de directori din 31 de națiuni încă de la prima sa reuniune din februarie 1971, ceea ce, după cum subliniază Wolff, a fost o realizare neașteptată pentru cineva ca Schwab, care avea foarte puțină experiență internațională sau profesională înainte de aceasta. Wolff crede că motivul se poate datora contactelor pe care Schwab le-a avut în timpul studiilor universitare, inclusiv studiind cu nimeni altul decât fostul consilier pentru securitate națională și secretar de stat Henry Kissinger. Wolff subliniază, de asemenea, că, în timp ce Schwab se afla acolo, Harvard Business School era în curs de a planifica un forum de management propriu, și este posibil ca Harvard să fi ajuns să-i delege sarcina de a-l organiza.

    Inițial, forumul a reunit doar oameni din domeniul economic, dar, în scurt timp, a început să atragă politicieni, figuri proeminente din mass-media (inclusiv de la BBC și CNN) și chiar celebrități.

    Schwab's Young Global Leaders: Incubator al Marii Resetări?

    În 1992, Schwab a înființat o instituție paralelă, școala Global Leaders for Tomorrow, care a fost reînființată sub numele de Young Global Leaders în 2004. Participanții la această școală trebuie să depună o cerere de admitere și sunt apoi supuși unui proces de selecție riguros. Printre membrii primei promoții a școlii din 1992 se numărau deja mulți dintre cei care au devenit ulterior figuri politice liberale importante, precum Angela Merkel, Nicolas Sarkozy și Tony Blair. În prezent, există aproximativ 1.300 de absolvenți ai acestei școli, iar lista absolvenților include mai multe nume de persoane care au ajuns să devină conducători ai instituțiilor de sănătate din țările lor respective. Patru dintre aceștia sunt foști și actuali miniștri ai sănătății din Germania, inclusiv Jens Spahn, care este ministru federal al sănătății din 2018. Philipp Rösler, care a fost ministru al sănătății din 2009 până în 2011, a fost numit director general al WEF de către Schwab în 2014.

    Alte nume notabile de pe lista școlii sunt Jacinda Ardern, prim-ministrul Noii Zeelande, ale cărei măsuri stricte de blocare au fost lăudate de autoritățile sanitare mondiale; Emmanuel Macron, președintele Franței; Sebastian Kurz, care a fost până de curând cancelarul Austriei; Viktor Orbán, prim-ministrul Ungariei; Jean-Claude Juncker, fost prim-ministru al Luxemburgului și președinte al Comisiei Europene; și Annalena Baerbock, liderul Verzilor germani, care a fost primul candidat al partidului pentru funcția de cancelar la alegerile federale din acest an și care se află încă în cursa pentru a fi succesorul lui Merkel. De asemenea, îl găsim pe listă pe guvernatorul Californiei, Gavin Newsom, care a fost selectat pentru promoția 2005, precum și pe fostul candidat la președinție și actualul secretar al transporturilor din SUA, Peter Buttigieg, care este un absolvent foarte recent, fiind selectat pentru promoția 2019. Toți acești politicieni care au fost în funcție în ultimii doi ani au favorizat răspunsuri dure la pandemia COVID-19, și care, de asemenea, s-a întâmplat să crească considerabil puterea guvernelor lor respective.

    Dar lista de absolvenți ai școlii nu se limitează la lideri politici. De asemenea, mulți dintre căpitanii industriei private se află acolo, inclusiv Bill Gates de la Microsoft, Jeff Bezos de la Amazon, Richard Branson de la Virgin și Chelsea Clinton de la Fundația Clinton. Din nou, toți aceștia și-au exprimat sprijinul pentru răspunsul global la pandemie, iar mulți dintre ei au obținut profituri considerabile ca urmare a măsurilor luate.

    Wolff consideră că oamenii din spatele WEF și al școlii Global Leaders sunt cei care determină cu adevărat cine va deveni lider politic, deși subliniază că nu crede că Schwab însuși este cel care ia aceste decizii, ci doar un simplu facilitator. De asemenea, el subliniază că printre absolvenții școlii se numără nu numai americani și europeni, ci și persoane din Asia, Africa și America de Sud, ceea ce indică faptul că școala are cu adevărat o acoperire mondială. În 2012, Schwab și WEF au fondat încă o instituție, "Global Shapers Community", care reunește persoanele identificate de aceștia ca având potențial de conducere din întreaga lume și care au sub 30 de ani. Aproximativ 10.000 de participanți au trecut prin acest program până în prezent, iar aceștia organizează în mod regulat întâlniri în 400 de orașe. Wolff consideră că acesta este încă un teren de probă unde viitorii lideri politici sunt selectați, verificați și pregătiți înainte de a fi poziționați în aparatul politic mondial.

    Wolff subliniază faptul că foarte puțini absolvenți ai școlii Global Leaders o menționează în CV-ul lor. El spune că a văzut doar unul singur: cel al economistului german Richard Werner, care este un critic cunoscut al establishment-ului. Wolff sugerează că școlii pare să îi placă să includă în rândurile sale chiar și pe criticii sistemului, întrucât un alt nume printre absolvenții săi este Gregor Hackmack, șeful german al Change.org(https://change.org/), care a făcut parte din promoția din 2010. Wolff crede că acest lucru se datorează faptului că organizația dorește să se prezinte ca fiind corectă și echilibrată, deși dorește, de asemenea, să se asigure că criticii săi sunt opoziția controlată.

    Un alt lucru pe care absolvenții Global Leaders îl au în comun este faptul că majoritatea dintre ei au CV-uri foarte rare în afară de participarea la program înainte de a fi ridicați în poziții de putere, ceea ce poate indica faptul că legătura lor cu instituțiile Schwab este factorul decisiv în lansarea carierei lor. Acest lucru este cel mai evident atunci când absolvenții școlii sunt interogați în mod public cu privire la aspecte despre care nu au fost instruiți să vorbească în prealabil, iar dificultățile lor de a veni cu răspunsuri sunt adesea destul de evidente. Wolff susține că rolul lor este doar acela de a acționa ca purtători de cuvânt pentru punctele de discuție pe care cei din umbră din spatele lor doresc să le discute în dezbaterea publică.

    Citește mai mult :

    Expus: Școala lui Klaus Schwab pentru dictatori covidieni, planul pentru "Marea Resetare" (Video)
    https://rairfoundation.com/exposed-klaus-schwabs-school-for-covid-dictators-plan-for-great-reset-videos/

    Vaccinarea forțată/"obligatorie" nu este o chestiune de opinie între diferite persoane. Vaccinarea forțată prin constrângere sau prin forță fizică este o INFRACȚIUNE PENALĂ, conform Public Health (Control of Disease) Act 1984. Aceasta înseamnă că orice persoană implicată în vaccinarea forțată este potențial un CRIMINAL PERICULOS ÎN LIBERTATE, prin definiția din lege. Opinia nu intră în discuție!

    https://rightsfreedoms.wordpress.com/2021/12/23/economist-ernst-wolff-believes-that-a-hidden-alliance-of-political-and-corporate-leaders-is-exploiting-the-pandemic-with-the-aim-of-crashing-national-economies-and-introducing-a-global-digital-currene/
  • Cosmin32 26.01.2022 17:09
    Episcopul ortodox rus expune noul genocid.
    30 decembrie 2021

    https://seed128.bitchute.com/dpGfrvSHqpjp/o1ON1azGbDCs.mp4

    În acest clip video, episcopul ortodox rus Porfirie de Ozersk vorbește despre planul elitei bogate de a ucide miliarde de oameni din întreaga lume și de a distruge spiritualitatea umană, în timp ce își impun agenda transumanistă demonică asupra celor care vor supraviețui epurării.

    https://resistglobalmarxistfascism.org/russian-orthodox-bishop-exposes-the-new-genocide
  • Cosmin32 26.01.2022 17:10
    Mai mult de jumătate din decesele nou vaccinate au fost aruncate în rândul celor nevaccinați.

    Alberta tocmai a mărturisit, fără să vrea, că a falsificat statisticile privind vaccinarea COVID.

    Joel Smalley Jan 13, 2022

    Cei care s-au documentat cât de puțin (chiar nu este un cuvânt murdar), vor ști că nu există nicio pretenție de protecție după prima doză de vaccin COVID.

    Așa că imaginați-vă cum puteți confunda statisticile privind eficacitatea vaccinului dacă aruncați în rândul celor nevaccinați toate evenimentele COVID (cazuri, spitalizări și decese) care apar ulterior infecției în termen de 14 zile de la prima doză.

    https://cdn.substack.com/image/fetch/w_1100,c_limit,f_auto,q_auto:good,fl_progressive:steep/https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F9e8ea9ba-6576-4f8a-a2a8-c2d35b47e4cc_1143x123.jpeg

    Ei bine, acum știm cu siguranță din datele publicate de guvernul din Alberta (1-https://metatron.substack.com/p/alberta-just-inadvertently-confessed#footnote-1). La fel ca peste tot în lume, ei pretind o eficacitate foarte impresionantă a vaccinurilor, urmând standardul fraudulos stabilit de producătorii de medicamente în studiile clinice de pantomimă, și anume să ignore rezultatele adverse din primele două săptămâni de la administrare.

    Dar apoi merg și mai departe și umflă de fapt și cifrele nevaccinate. Și asta pe lângă faptul că aruncă la gunoi și evenimentele din cele 14 zile de la doza 2 la cei parțial vaccinați, desigur.

    https://cdn.substack.com/image/fetch/w_1100,c_limit,f_auto,q_auto:good,fl_progressive:steep/https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Fe3a665fa-6888-4992-9fb0-b03b9565b7d3_3251x1822.png

    Aproape jumătate din toate spitalizările COVID ale celor nou vaccinați au avut loc în termen de 14 zile, ceea ce înseamnă că au fost tratați ca nevaccinați în statistici.

    Din fericire, ei ne-au dezvăluit, din neatenție, amploarea acestei duplicități prin publicarea, de asemenea, a timpului scurs de la administrarea dozei până la infectare pentru fiecare dintre evenimente, permițându-ne astfel să recalculăm câte evenimente din primele 14 zile au fost transferate din cohorta celor vaccinați în cea a celor nevaccinați.

    https://cdn.substack.com/image/fetch/w_1100,c_limit,f_auto,q_auto:good,fl_progressive:steep/https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F155db86f-32bb-4756-a9a7-b896e72eac0c_3251x1822.png

    Nu numai atât, dar aproape 80% au avut loc în termen de 45 de zile. Va trebui să verific cu prietena mea, Jessica Rose, care este expertă în cauzalitatea în timp, dar mie mi se pare destul de pozitiv.

    https://cdn.substack.com/image/fetch/w_1100,c_limit,f_auto,q_auto:good,fl_progressive:steep/https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Fbd5508a8-bb5a-4886-8c51-2b81580631cf_3251x1822.png

    În ceea ce privește decesele, duplicitatea este și mai severă, aproape 56% din decesele celor nou vaccinați survenind în termen de 14 zile și aproape 90% în termen de 45 de zile.

    https://cdn.substack.com/image/fetch/w_1100,c_limit,f_auto,q_auto:good,fl_progressive:steep/https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F36ab346b-3156-4bdc-af59-aee8f903522c_3251x1822.png

    Ca de obicei, dacă sunteți interesați de informațiile din domeniul sănătății publice, ar trebui să fiți foarte atenți la tot ceea ce vine de la autoritățile de sănătate publică și care este apoi anunțat de mass-media de propagandă și de ceilalți șarlatani ai lor.

    Viața dumneavoastră ar putea foarte bine să depindă de acest lucru.

    Post Scriptum

    Ca reacție la comentariile cititorilor, am inclus și datele cazului.

    https://cdn.substack.com/image/fetch/w_1100,c_limit,f_auto,q_auto:good,fl_progressive:steep/https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F86de4fbc-0404-4e8e-865b-932f55a244ef_3251x1822.png

    Evident, acestea urmează același model. Cu toate acestea, în primele 14 zile, variem de la 40% din cazuri, 48% din spitalizări la 56% din decese.

    https://cdn.substack.com/image/fetch/w_1100,c_limit,f_auto,q_auto:good,fl_progressive:steep/https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F7cfc241f-8adf-4466-b3c4-e8816991f84d_3251x1822.png

    Cred că ar fi posibil ca excesul de spitalizări față de cazuri și de decese față de spitalizări să facă obiectul unei prioritizări a bolnavilor, dar nu cred că acest lucru contează cu adevărat. Oricum bolnavii sunt cei care aveau nevoie de protecție, nu cei sănătoși! Și dacă nu a îmbunătățit rezultatele pentru cei bolnavi, atunci care este mai exact rostul?

    Doar pentru înregistrare, iată istoricul complet al cazurilor, adnotat cu începutul campaniei de vaccinare în masă. Interesant, nu?

    https://cdn.substack.com/image/fetch/w_1100,c_limit,f_auto,q_auto:good,fl_progressive:steep/https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F23f5b9e2-80d9-4cf8-8cf3-7fa9a2f80e96_3623x2113.png

    Fișier de date2.https://metatron.substack.com/p/alberta-just-inadvertently-confessed#footnote-2

    Deci, se pare că Alberta s-a grăbit brusc să elimine datele incriminatoare de pe site-ul lor. Așa că, iată o copie pentru înregistrare3 (https://metatron.substack.com/p/alberta-just-inadvertently-confessed#footnote-3). Proba A, onorată instanță.

    https://cdn.substack.com/image/fetch/w_1100,c_limit,f_auto,q_auto:good,fl_progressive:steep/https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Fec838ce9-57c6-4413-bafd-f6aedf10ede2_1058x1244.jpeg

    https://www.alberta.ca/stats/covid-19-alberta-statistics.htm#vaccine-outcomes2
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ATtp4tGN_gfSOZsW-HZOC_cRRC0xN9d3/edit?usp=sharing&ouid=108444380134617054259&rtpof=true&sd=true

    https://twitter.com/mdccclxx?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1482322137255923713%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Frightsfreedoms.wordpress.com%2F2022%2F01%2F24%2Fmore-than-half-the-newly-vaccinated-deaths-were-dumped-in-the-unvaccinated%2F


    sursa:https://metatron.substack.com/p/alberta-just-inadvertently-confessed
  • Cosmin32 26.01.2022 17:10
    Cei mai bogați zece oameni din lume și-au dublat averile de la 500 de miliarde de lire sterline la 1,1 trilioane de lire sterline în timpul pandemiei Covid, potrivit unui raport

    Oxfam a constatat că averea bărbaților a crescut cu o rată medie de 1 miliard de lire sterline pe zi.
    Printre cei mai bogați 10 bărbați din lume se numără Elon Musk, Mark Zuckerberg și Jeff Bezos
    Oxfam a precizat că averea miliardarilor a crescut mai mult în timpul pandemiei decât a crescut în ultimii 14 ani

    Între timp, restul populației devine din ce în ce mai săracă, ultra-bogații au din ce în ce mai multă putere, iar populația din ce în ce mai puțină, un joc foarte periculos pentru viitorul omenirii.

    De Rachael Bunyan pentru Mailonline(https://www.dailymail.co.uk/home/search.html?s=&authornamef=Rachael+Bunyan+For+Mailonline) și Afp
    ( https://www.dailymail.co.uk/home/search.html?s=&authornamef=Afp) și Ap (https://www.dailymail.co.uk/home/search.html?s=&authornamef=Ap)

    Publicat: 00:17 GMT, 17 ianuarie 2022

    Cei mai bogați 10 oameni din lume și-au dublat averile în primii doi ani ai pandemiei de coronavirus, în timp ce sărăcia și inegalitatea au crescut vertiginos, se arată într-un raport publicat luni.

    Oxfam a afirmat că averea acestor bărbați a sărit de la 500 de miliarde de lire sterline (700 de miliarde de dolari) la 1.100 de miliarde de lire sterline (1.500 de miliarde de dolari), cu o rată medie de 1 miliard de lire sterline (1,3 miliarde de dolari) pe zi, într-o informare publicată înaintea unui mini-summit virtual al liderilor mondiali care se desfășoară sub auspiciile Forumului Economic Mondial.

    Printre cei mai bogați 10 oameni din lume se numără Elon Musk, directorul general al Tesla și SpaceX, Mark Zuckerberg de la Facebook și Jeff Bezos, șeful Amazon.

    Oxfam a precizat că averea miliardarilor a crescut mai mult în timpul pandemiei decât în ultimii 14 ani, când economia mondială a suferit cea mai gravă recesiune de la prăbușirea Wall Street din 1929.

    Organizația a numit această inegalitate "violență economică" și a afirmat că inegalitatea contribuie la moartea a 21.000 de persoane în fiecare zi din cauza lipsei de acces la asistență medicală, a violenței bazate pe gen, a foametei și a schimbărilor climatice.

    Printre cei mai bogați 10 oameni din lume se numără Elon Musk, directorul general al Tesla și SpaceX (foto), Mark Zuckerberg de la Facebook și Jeff Bezos, șeful Amazon.

    Printre cei mai bogați 10 oameni din lume se numără Elon Musk, directorul general al Tesla și SpaceX (foto), Mark Zuckerberg de la Facebook și Jeff Bezos, șeful Amazon.

    CEO-ul Amazon, Jeff Bezos, se află printre primii 10 cei mai bogați oameni din lume


    Topul Forbes al celor mai bogați 10 oameni din lume

    Rockefeller, Rothschilds, Morgan ? Nu există informații

    1. Elon Musk - 268,1 miliarde de dolari

    Sursa: Tesla, Space X

    2. Bernard Arnault - 188,2 miliarde de dolari

    Sursă: LVMH

    3. Jeff Bezos - 188 miliarde de dolari

    Sursă: Amazon

    4. Bill Gates - 134,5 miliarde de dolari

    Sursă: Microsoft

    5. Larry Ellison - 120,1 miliarde de dolari

    Sursă: Software

    6. Larry Page - 119,4 miliarde de dolari

    Sursă: Google

    7. Mark Zuckerberg - 117,5 miliarde de dolari

    Sursă: Facebook

    8. Warren Buffett - 116,9 miliarde de dolari

    Sursă: Berkshire Hathaway

    9. Sergey Brin - 115,1 miliarde de dolari

    Sursă: Google

    10. Muckesh Ambani - 98,5 miliarde de dolari

    Sursă: Microsoft

    Date de la Forbes (https://www.forbes.com/real-time-billionaires/#285ef6363d78) , la data de 4 ianuarie

    Oxfam a cerut guvernelor să impună o taxă unică de 99% asupra miliardarilor lumii și să folosească banii pentru a finanța o producție extinsă de vaccinuri pentru cei săraci - parte a unui efort de combatere a inegalității globale amplificate de pandemia de coronavirus.

    Pandemia a aruncat 160 de milioane de oameni în sărăcie, a adăugat organizația caritabilă, minoritățile etnice non-albe și femeile fiind cele mai afectate, în timp ce inegalitatea a crescut vertiginos.

    'Pandemia a fost o adevărată bogăție pentru miliardari, a declarat directorul executiv al Oxfam International, Gabriela Bucher.

    'Atunci când guvernele au făcut pachetele de salvare și au pompat trilioane în economie și pe piețele financiare pentru a susține economia pentru toți, ceea ce s-a întâmplat este că o mare parte din această sumă a ajuns în buzunarele miliardarilor'.

    Dezvoltarea de vaccinuri a fost una dintre poveștile de succes ale pandemiei, dar Bucher a spus că acestea au fost "acaparate de țările bogate", care încearcă să protejeze monopolurile farmaceutice.

    Raportul urmează unui studiu realizat de grup în decembrie 2021, care a constatat că ponderea bogăției globale a celor mai bogați oameni din lume a crescut într-un ritm record în timpul pandemiei.

    Studiul a constatat că cei 1% din cei mai bogați au acaparat de 19 ori mai mult din creșterea bogăției globale decât întreaga categorie de 50% din omenire de jos.

    'Inegalitatea este acum la fel de mare ca la apogeul imperialismului occidental, la începutul secolului XX. Epoca aurită de la sfârșitul secolului al XIX-lea a fost depășită', se arată în raport

    Oxfam a îndemnat la reforme fiscale pentru a finanța producția de vaccinuri la nivel mondial, precum și asistența medicală, adaptarea la schimbările climatice și reducerea violenței de gen pentru a contribui la salvarea de vieți.

    Oxfam a solicitat țărilor bogate să renunțe la normele de proprietate intelectuală privind vaccinurile COVID-19, în vederea extinderii producției acestora.

    Un impozit unic de 99% pe câștigurile extraordinare ale celor mai bogați 10 oameni din pandemie ar putea aduce peste 800 de miliarde de dolari și ar putea fi folosit pentru a finanța acest efort și alte cheltuieli sociale progresive, a declarat grupul.

    Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, se află printre primii 10 cei mai bogați oameni din lume

    Banii 'ar putea plăti vaccinuri pentru întreaga lume, ar avea sisteme de sănătate pentru toată lumea', a spus Bucher.

    'Am putea, de asemenea, să compensăm daunele provocate de schimbările climatice și să avem politici care să abordeze violența de gen', lăsându-i în același timp pe cei 10 miliardari cu 8 miliarde de dolari mai bogați decât erau la începutul pandemiei, a adăugat ea.

    Grupul a precizat că și-a bazat calculele privind averea pe cele mai actualizate și cuprinzătoare surse de date disponibile și a folosit lista miliardarilor din 2021 întocmită de revista americană de afaceri Forbes.
    Forbes a enumerat cei mai bogați 10 oameni din lume, după cum urmează: Elon Musk, șeful Tesla și SpaceX, Jeff Bezos de la Amazon, Larry Page și Sergey Brin, fondatorii Google, Mark Zuckerberg de la Facebook, foștii directori generali ai Microsoft Bill Gates (foto) și Steve Ballmer, fostul director general al Oracle Larry Ellison, investitorul american Warren Buffet și șeful grupului francez de lux LVMH, Bernard Arnault.

    Forbes a enumerat cei mai bogați 10 oameni din lume, după cum urmează: Elon Musk, șeful Tesla și SpaceX, Jeff Bezos de la Amazon, fondatorii Google Larry Page și Sergey Brin, Mark Zuckerberg de la Facebook, foștii directori generali ai Microsoft Bill Gates și Steve Ballmer, fostul director general al Oracle Larry Ellison, investitorul american Warren Buffet și șeful grupului francez de lux LVMH, Bernard Arnault.

    Dar nu este vorba numai de răutate și tristețe. Grupul a remarcat că SUA și China, cele mai mari două economii ale lumii, încep să ia în considerare politici menite să contracareze inegalitatea, cum ar fi creșterea ratelor de impozitare pentru cei bogați și luarea de măsuri împotriva monopolurilor corporative.

    'Ideea este că inegalitatea extremă nu este inevitabilă și tocmai de aceea ne aduce speranță', a spus Bucher.

    Oxfam încearcă de mult timp să inspire dezbaterea la întâlnirea anuală a elitelor politice și de afaceri care are loc de obicei în stațiunea elvețiană de schi Davos.

    Pandemia i-a forțat pe organizatori să amâne evenimentul pentru al doilea an, organizând în schimb sesiuni virtuale în care liderilor politici li se vor alătura directori de afaceri și grupuri de campanie precum Oxfam.

    https://www.dailymail.co.uk/news/article-10409157/Worlds-10-richest-men-doubled-wealth-Covid-report.html
  • Cosmin32 26.01.2022 17:11
    Hazel O'Connor: Legenda punk în comă indusă la o lună după ce a făcut injecția COVID-19, doza de rapel

    The COVID World post date: 18 ianuarie, 2022

    Icoana punk britanică Hazel O'Connor(https://en.wikipedia.org/wiki/Hazel_O%27Connor) a fost transportată de urgență la spital săptămâna trecută, după ce a suferit o "hemoragie cerebrală", potrivit (https://hazeloconnor.tumblr.com/post/673649687745724416/this-is-an-important-announcement-about-my-darling) fratelui ei, Neil. Cântăreața de muzică punk s-a prăbușit în casa ei din sud-vestul Franței pe 9 ianuarie și a petrecut ulterior 24 de ore în comă indusă.

    O'Connor primise injecția de rapel COVID pe 8 decembrie, cu doar o lună înainte de incident.

    a scris Neil într-o postare pe blog(https://hazeloconnor.tumblr.com/post/673649687745724416/this-is-an-important-announcement-about-my-darling):

    "Duminica trecută, 9/01/2022, Hazel a fost descoperită la locuința ei din sud-vestul Franței și s-a constatat că suferise un eveniment medical grav.

    A fost dusă la spitalul local, unde s-a stabilit că a avut o hemoragie cerebrală și că ar trebui transferată la un spital mare, unde starea ei ar putea fi monitorizată mai eficient.

    Duminică, lucrurile erau la limită, iar următoarele 24 de ore urmau să determine cum ar putea decurge recuperarea ei.

    A fost plasată în comă indusă timp de aproximativ 24 de ore și a fost scoasă din ea luni seara, iar de atunci a înregistrat multe progrese, deși, spunând asta, recuperarea ei va dura ceva timp, dar este rezistentă și răspunde la stimuli și la tratament.

    Ea primește cele mai bune îngrijiri i și le mulțumesc serviciilor medicale franceze de acolo pentru că au avut grijă de ea."

    Pe 8 decembrie, O'Connor a postat pe Facebook(https://www.facebook.com/HazelOConnorOfficial/videos/617918969435566) acest videoclip din interiorul unui centru de vaccinare din Franța, așteptând să primească a treia injecție COVID:

    https://thecovidworld.com/wp-content/uploads/2022/01/20220118_141605.mp4

    O'Connor este cunoscuta mai ales pentru o serie de single-uri de top 10 în Marea Britanie la începutul anilor '80: "Eighth Day", "D-Days" și "Will You?". De asemenea, este cunoscută pentru apariția în filmul lui Brian Gibson din 1980, Breaking Glass, în care a jucat rolul lui Kate Crowley.

    Albumul ei solo Sons and Lovers a fost lansat în același an, iar de atunci a continuat să scoată muzică, alături de roluri în televiziune și teatru.

    O'Connor urma să plece în turneu în Marea Britanie, începând cu luna martie. Un anunț de pe site-ul ei a explicat:

    "Vom păstra sănătatea lui Hazel ca singurul factor decisiv pentru aceste date".

    https://thecovidworld.com/hazel-oconnor-punk-icon-in-induced-coma-1-month-after-receiving-covid-19-booster-shot/
  • Cosmin32 26.01.2022 17:12
    Dovada că guvernul SUA a țintit statele roșii cu loturi mortale de vaccinuri
    21 ianuarie 2022

    https://rumble.com/vt0deq-evidence-that-us-government-targeted-red-states-with-deadly-batches-of-vacc.html

    TRANSCRIERE

    Fostul șef al departamentului de cercetare în domeniul respirator de la Pfizer, Mike Yeadon, și cercetători, printre care Craig Paardekooper, au obținut datele VAERS privind decesele și leziunile provocate de vaccinuri în SUA, o bază de date cu peste 700.000 de reacții adverse cauzate de vaccinurile Moderna, Pfizer și Janssen.

    Aceste vaccinuri au fost implementate în loturi diferite, denumite oficial "loturi".

    Acest lucru a permis echipei lui Yeadon să contracareze agenda de implementare a CoV-19 a Big Pharma în SUA.

    Toate informațiile lor sunt publicate pe HowBadIsMyBatch.com și HowBad.Info.

    Iar ceea ce aflăm este destul de revelator. Aproximativ 0,5% din toate loturile sunt extrem de toxice, ducând la spitalizare, invaliditate și deces la câteva zile sau săptămâni de la injectare.

    Alte loturi provoacă reacții adverse minime și majoritatea par a fi placebo inofensive.

    Când se trasează pe o linie de timp, putem vedea că aceste trei companii au lucrat împreună pentru a monitoriza în liniște eficacitatea letală a loturilor mortale.

    În timp ce una dintre companii utilizează un lot letal, celelalte două le utilizează pe cele inofensive, creând mediul științific pentru a realiza o cercetare a intervalului de doze pentru doza maximă tolerată pentru fiecare lot în parte.

    Cronologia arată că fiecare desfășurare a lotului letal este precedată și urmată de o perioadă de "liniște", permițându-le timp pentru a-și stabili linia de bază, înainte de desfășurarea următorului lot letal.

    Documentele private scurse de la CDC arată o listă de date de expirare și doar anumite loturi sunt incluse - aceleași loturi care s-au dovedit a fi toxice în baza de date a lui Paardekooper, ceea ce are sens.

    Nu ar exista niciun motiv pentru a lista datele de expirare pentru placebo salin, ci doar pentru cele mortale.

    Acest mod de desfășurare permite guvernelor să direcționeze loturile mortale către anumite populații, cum ar fi statele roșii.

    Analiza numărului de decese la 100.000 de vaxinați din 50 de state ne arată că majoritatea covârșitoare a deceselor cauzate de vaxin se întâmplă în statele roșii. Unele state roșii înregistrează de 11 ori mai multe decese cauzate de vaxin decât alte state. În medie, statele roșii se confruntă cu un număr de două ori mai mare de decese și răniri decât statele albastre.

    Excluzând alte posibilități, Paardekooper a concluzionat că acest lucru se poate datora doar faptului că statele roșii au primit de două ori mai multe loturi letale decât statele albastre.

    Printre alte câteva infracțiuni, aceștia înclină balanța procesului democratic prin uciderea oamenilor care au votat împotriva "construieste înapoi o mare resetare mai bună" a Noii Ordini Mondiale, în timp ce, în același timp, inundă la nesfârșit granițele cu străini nevaccinați.

    Și se întâmplă chiar acum.

    https://forbiddenknowledgetv.net/evidence-that-us-government-targeted-red-states-with-deadly-batches-of-vaccine/
  • Cosmin32 26.01.2022 17:12
    Note și recomandări pentru efectuarea examinării post-mortem (autopsie) a persoanelor decedate în legătură cu vaccinarea COVID



    Prof. Dr. A. Burkhardt

    Descărcare fișier PDF
    https://doctors4covidethics.org/wp-content/uploads/2021/12/autopsy-directions.pdf


    1. Context și introducere

    Dr. Burkhardt și colegii săi au efectuat recent o serie de 17 autopsii pe persoane decedate la câteva zile sau luni după vaccinare. Inițial, niciunul dintre aceste decese nu fusese atribuit vaccinurilor. Cu toate acestea, Dr. Burkhardt și colegii au descoperit leziuni caracteristice în mai multe organe, ceea ce i-a determinat să concluzioneze că, la majoritatea pacienților, vaccinurile au fost probabil cauza decesului. Observațiile cheie au fost vasculita generalizată cu microtrombi, precum și infiltrarea limfocitară intensă a mai multor organe. Un rezumat al acestor constatări a fost publicat anterior [1]. Aici, Dr. Burkhardt oferă îndrumări pentru efectuarea de autopsii în circumstanțe similare.

    Autopsiile ar trebui să se concentreze asupra următoarelor fenomene:

    evenimente tromboembolice (atât macro- cât și microtrombi)
    vasculită
    miocardită
    alveolită limfocitară
    reacții inflamatorii particulare (reacții autoimune?)
    material străin

    2. Efectuarea autopsiilor
    2.1. Inspecția pielii, prelevarea de probe din ganglionii limfatici

    Inspectați cu atenție întregul tegument, acordând o atenție deosebită decolorării datorate reacțiilor alergice-exantematoase, de exemplu, colorația brună care indică hemosideroză în contextul vasculitei leucoclastice
    Prelevați probe de țesut de la locul de vaccinare (țesut subcutanat și țesut muscular)
    Păstrați ganglionii limfatici axilari de pe partea de injectare, precum și ganglionii limfatici măriți din orice alt loc
    Verificați venele picioarelor inferioare pentru trombi și, în special la persoanele imobilizate la pat, și venele plantare

    2.2. Cavități ale corpului

    Deschideți cele trei cavități corporale majore în conformitate cu practica standard. Prelevați probe pentru examen histologic de la toate organele și de la orice leziuni neobișnuite (infarcte, hemoragii, trombi etc.)

    2.2.1. Torace

    Verificați dacă există tromboembolism prin deschiderea vaselor principale
    Verificați dacă există leziuni focale la nivelul plămânilor
    Luați în considerare fixarea in-toto a ambilor plămâni și pregătirea prin secțiuni seriale
    Prelevați probe histologice din mușchiul cardiac în mai multe locuri diferite
    Opțional: examinați sistemul de conducere a excitației inimii, în special în cazurile de moarte cardiacă subită. Acordați o atenție deosebită regiunii nodului atrioventricular

    2.2.2. Abdomen

    Acordați o atenție deosebită splinei (histologie) și plăcilor Peyer
    Deschideți venele hepatice până la periferie pentru a verifica dacă există o boală veno-ocluzivă
    Examinați, de asemenea, ovarele, care se presupune că pot conține depozite de material străin

    2.2.3. Creier, ochi și urechi

    Căutați infarcte sau hemoragii. Acordați o atenție deosebită venei talamotrice superioare (vena terminalis)
    Păstrați glanda hipofizară
    Dacă este posibil, efectuați o fixare in toto și o examinare neuropatologică ulterioară
    Critic: examinați ochii în cazul în care există probleme de vedere ale persoanei decedate
    Examinați urechea internă în cazul pacienților cu pierderi de auz

    2.3. Prelevarea de țesuturi

    Prelevare de rutină de probe din toate organele, în plus față de cele menționate în mod specific mai sus:

    Prelevați probe din toate leziunile recognoscibile, în special trombi, care trebuie păstrați împreună cu peretele vascular
    Prelevați probe de mușchi striați din cel puțin două locații, incluzând întotdeauna mușchii gambei inferioare
    Prelevați probe de măduvă osoasă din cel puțin două locuri diferite cu hematopoieză activă.
    Prelevați probe din glanda tiroidă și din glandele salivare (căutați fenomene autoimune).

    2.4. Considerații generale

    Documentați fotografic toate modificările relevante și constatările normale importante
    Păstrați organele până la evaluarea probelor histologice, în scopul unor eventuale examinări ulterioare
    La încorporarea probelor histologice, asigurați compatibilitatea cu investigațiile imunohistologice sau PCR ulterioare (fragmente de virusuri)
    În cazul în care nu există încă o autoliză semnificativă, păstrați probele pentru microscopia electronică - căutați particule sau fragmente de virus, materiale neobișnuite etc.

    3. Evaluarea probelor de organe de la pacienți decedați sau a biopsiilor de la pacienți vii după vaccinarea COVID
    3.1. Microscopie, histologie, imunohistochimie

    În orice caz și pe toate organele:

    Căutarea elementelor birefringente
    Colorații: HE, PAS, fier
    Detectarea proteinei spike prin imunohistochimie (anticorp anti-SARS-CoV spike protein)

    3.2. Diferențierea imunohistochimică a celulelor inflamatorii

    În caz de inflamație, definire suplimentară prin imunohistochimie, în funcție de tabloul histologic:

    CD 3 (limfocite T)
    CD 4 (celule T helper)
    CD 8 (limfocite T citotoxice)
    monocite CD 14
    CD 20 limfocite B
    CD 56 aderență celulară (celule NK)
    CD 68 macrofage
    CD 31/D2-40 endoteliu
    Depozite de complement

    3.3. Teste speciale în caz de infecții "de descoperire" (breakthrough)

    În cazul în care se suspectează o așa-numită infecție "de pătrundere" după vaccinare:

    Confirmare prin demonstrarea ARN sau a nucleocapsidei SARS-CoV-2.
    Dacă este posibil, microscopie electronică

    4. Considerații și măsuri suplimentare

    În cazul în care examinările detaliate mai sus furnizează dovezi care sugerează moartea indusă de vaccin, luați în considerare următoarele măsuri:

    Păstrați mostre de țesut ale leziunilor, inclusiv locul de aplicare a vaccinului
    Obțineți consimțământul rudelor și, dacă este cazul, al procurorului de ședință, pentru efectuarea includerii în parafină și a secțiunilor histologice (HE, PAS, FE) ale tuturor organelor
    În funcție de constatări, inițiați investigații suplimentare prin laboratorul special cooperant sau într-un laborator de referință

    Referințe

    Bhakdi, S. și Burkhardt, A. (2021) On COVID vaccines: why they cannot work, and irrefutable evidence of their causative role in deaths after vaccination. - https://www.google.com/url?q=https://doctors4covidethics.org/on-covid-vaccines-why-they-cannot-work-and-irrefutable-evidence-of-their-causative-role-in-deaths-after-vaccination/&source=gmail-html&ust=1640879831722000&usg=AOvVaw3SF15gRjk2RYEBSA-gi7mZ

    Note

    Imaginea prezentată este o comparație alăturată a imaginilor microscopice ale țesuturilor cardiace normale (stânga) și ale miocarditei (dreapta) la autopsie.

    https://doctors4covidethics.org/notes-and-recommendations-for-conducting-post-mortem-examination-autopsy-of-persons-deceased-in-connection-with-covid-vaccination/
  • Cosmin32 26.01.2022 17:13
    Iată de ce ei fac un exemplu din Novak Djokovic!


    Data postării în lumea COVID: 19 ianuarie 2022

    De Kit Knightly

    Starul tenisului Novak Djokovic a fost expulzat din Australia după ce a pierdut ultimul apel, cel mai bine clasat jucător ATP nu va putea să-și apere titlul de la Australian Open.

    Luni dimineață s-a anunțat că o instanță australiană a respins apelul lui Djokovic împotriva anulării vizei sale și, ca atare, acesta a fost urcat într-un avion și scos din țară.

    Pentru a fi clar: totul s-a întâmplat pentru că nu este "vaccinat" împotriva COVID-19 și se pronunță vocal împotriva acestei practici. Guvernul a recunoscut clar și public acest lucru... dar vom ajunge la asta.

    Respingerea scutirii medicale a lui Djokovic și deportarea ulterioară a fost însoțită de un val de vitriol în presă cum rar am mai văzut.

    https://thecovidworld.com/wp-content/uploads/2022/01/xNovaks.jpg.pagespeed.ic.v8Pq6mR4Fj.jpg

    Un prezentator sportiv australian a fost înregistrat "accidental" numindu-l "mincinos, un nemernic șiret" într-o înregistrare video care a fost ulterior "scăpată" (https://thecovidworld.com/australian-news-reporters-caught-on-camera-calling-novak-djokovic-a-lying-sneaky-ahole/) în presă.

    The Spectator a publicat un articol care nu a fost altceva decât o avalanșă de ad hominem și batjocură (https://www.spectator.co.uk/article/novak-djokovic-is-a-conspiracy-super-spreader) la adresa nu doar a lui Djokovic, ci și a tuturor "anti-vaxxerilor" și a "teoreticienilor conspirației", numindu-l pe sârb "super-îngrămăditor de conspirații". Au mai avut un altul care dădea vina pe "aroganța sa pentru căderea sa" (https://www.spectator.co.uk/article/novak-djokovic-s-arrogance-was-his-downfall).

    Daily Mail a publicat un articol cu titlul(https://www.dailymail.co.uk/femail/article-10375447/Welcome-Wacky-World-Novak-Djokovic-equally-wacky-wife.html): "Bine ați venit în lumea trăsnită a lui Novak Djokovic... și faceți cunoștință cu soția sa la fel de trăsnită!", și alte două articole de opinie în care se afirmă că aroganța sa i-a "distrus reputația" (https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-10407717/MIKE-DICKSON-Novak-Djokovic-TRASHED-reputation-repair.html) și îl numește "un ratat"-https://www.dailymail.co.uk/sport/tennis/article-10404471/MARTIN-SAMUEL-Novak-Djokovic-loser-wins-appeal-not.html.

    Corespondentul politic australian de la The Guardian, Sarah Martin(https://www.theguardian.com/profile/sarah-martin), a apărat decizia și s-a referit (https://www.theguardian.com/sport/2022/jan/16/imagine-if-australia-applied-its-new-no-dickhead-policy-on-novak-djokovic-to-government-troublemakers) în glumă la aceasta ca la o politică de imigrație "fără cretini", atacând "complexul de zeu anti-stiință" al lui Djokovic și numindu-l "un nemernic în toată regula".

    Îndemnurile copilărești pur și simplu nu s-au terminat. Chiar și colegii săi de joc i-au dat cu tifla.

    Stefanos Tsitsipas l-a atacat pe Djokovic pentru că a încercat să "joace după propriile reguli"(https://www.eurosport.co.uk/tennis/australian-open/2022/barbara-schett-says-other-players-have-same-opinion-of-novak-djokovic-situation-as-stefanos-tsitsipa_sto8710690/story.shtml), adăugând: "O minoritate foarte mică a ales să urmeze propria cale. Asta face ca majoritatea să pară că sunt toți proști", ceea ce este cel puțin adevărat, dar nu în sensul în care a vrut el să spună.

    Starul spaniol Rafael Nadal a declarat (https://www.telegraph.co.uk/tennis/2022/01/15/australian-open-will-just-fine-without-novak-djokovic-says-rafael/) că Djokovic ar trebui să respecte regulile ca toți ceilalți, arătând, probabil, genul de atitudine care a permis unui dictator fascist să rămână la putere în țara sa timp de 40 de ani.

    Unii jucători, cel puțin, i-au luat apărarea lui Djokovic, inclusiv australianul Nick Kyrgios (https://www.express.co.uk/sport/tennis/1550762/Nick-Kyrgios-damning-reaction-Novak-Djokovic-appeal-Australian-Open-tennis-news), care a declarat că îi este "rușine" de modul în care Australia a gestionat situația și i-a certat pe ceilalți jucători pentru că nu au fost solidari cu Djokovic.

    Dar de ce se întâmplă acest lucru? De ce încearcă să pedepsească o astfel de figură publică și de ce acum?

    Ei bine, în primul rând, nu sunt sigur că a fost vorba de pedepsirea lui Djokovic, și nu doar pentru că a fi obligat să părăsească Australia este un lucru ciudat pentru a fi considerat un fel de pedeapsă în aceste zile.

    Mai degrabă, a fost vorba despre performanța de a-l pedepsi. Să-l dea drept exemplu. Nu atât de mult împiedicându-l să joace, cât refuzându-i o platformă.

    Practic, guvernul australian a recunoscut acest lucru în justificarea legală pentru anularea vizei.

    Prim-ministrul Scott Morrison a declarat că lui Djokovic i s-a interzis intrarea în țară pentru că "a încălcat regulile... este la fel de simplu ca asta". Dar fie s-a înșelat, fie a mințit, deoarece a contrazis direct cazul prezentat de guvern în fața curții de apel.

    Da, viza a fost mai întâi anulată din cauza unui aspect tehnic privind informații incorecte, dar, un judecător a anulat această decizie, permițându-i lui Djokovic să intre în țară.

    Atunci, ministrul imigrației, Alex Hawke, a intervenit pentru a revoca personal viza, în temeiul secțiunii 133 din Legea imigrației din 1958
    (http://classic.austlii.edu.au/au/legis/cth/consol_act/ma1958118/s133c.html).

    În conformitate cu această legislație (îngrijorător de vagă), ministrului imigrației i se acordă puterea de a anula orice viză, dacă:

    ministrul este convins că anularea vizei ar fi în interesul public.

    Acesta a fost argumentul prezentat în fața curții de apel, conform căruia ministrul poate expulza pe oricine, pentru orice, dacă consideră că este în interesul public.

    Acesta este interesul public, NU sănătatea publică.

    Hawke a recunoscut în declarația sa scrisă că Djokovic a prezentat un "risc neglijabil de infectare cu COVID-19" pentru cei din jurul său. Așadar, nu a avut nimic de-a face cu protejarea oamenilor de infecție sau cu oprirea răspândirii virusului.

    Declarațiile publice ale oficialilor sugerează că aceștia consideră că orice "anti-vaxxer" reprezintă o amenințare la adresa interesului public prin subminarea programului de vaccinare. Astfel, ei pot justifica interzicerea intrării lui Djokovic (sau, ar trebui spus, a oricărui alt "anti-vaxxer") sub pretextul "interesului public".

    Este vorba de control, aproape întotdeauna.

    Pe scurt, guvernul s-a speriat că simpla prezență a lui Djokovic în țară reprezintă o amenințare la adresa închiderii lor neofasciste.

    Dacă vă uitați cu atenție la mesajele din mass-media, există mai mult decât puțină teamă în spatele zidului de abuzuri și batjocură.

    Articol după articol se străduiește să sublinieze că "majoritatea australienilor normali au vrut ca Jokerul să plece", sau o variație a acestui sentiment. Oarecum cu disperare se vinde linia că nimeni nu a fost de acord cu, sau nu a susținut, poziția lui Djokovic.

    O afirmație care este mințită de protestele uriașe care au loc în mod regulat în toate marile orașe din Australia (cum ar fi acesta-https://twitter.com/aginnt/status/1482275914704728066, chiar în acest weekend, în Sydney).

    Guvernul australian este îngrijorat că și-a transformat țara într-un butoi cu pulbere de resentimente publice și că cea mai mică scânteie socială ar putea declanșa totul. Să crească amploarea protestelor (deja uriașe) împotriva închiderii și a mandatelor de vaccinare, poate chiar să încline țara într-un haos total.

    Unul dintre articolele din Spectator menționează că australienii trăiesc de doi ani într-un "stat polițienesc", iar apoi face o referire vagă la furia publică ulterioară, chiar dacă încearcă să o minimalizeze, să denatureze cauza și să o întoarcă împotriva celor nevaccinați.

    Australia a căzut. Pacea, prosperitatea și libertatea au fost sacrificate pe altarul "siguranței", iar "vaccinarea" COVID a devenit un ritual cvasi-religios în țara lor, chiar mai mult decât în restul lumii.

    Ca atare, cei nevaccinați sunt calomniați, pedepsiți, amenințați și otrăviți la fiecare pas. Închiși, închiși și excluși.

    Vă puteți imagina ce s-ar putea întâmpla dacă oamenii ar afla că totul a fost în zadar? Sau că vaccinurile trimise din ceruri nu sunt soluția magică pentru tot ceea ce ne doare?

    În acest tip de climat politic, pur și simplu nu și-ar putea permite să aibă un "anti-vaxxer" la televiziunea națională, sănătos și atletic și câștigând campionate împotriva unor rivali vaccinați.

    Mai ales când un jucător vaccinat a renunțat deja cu "dificultăți de respirație"(https://thecovidworld.com/fully-vaccinated-tennis-star-nikoloz-basilashivili-forced-to-quit-game-after-chest-pains-breathing-difficulties/)

    Înainte ca cineva să mă acuze de un exces de cinism, să trecem în revistă cuvintele reale ale lui Alex Hawke din procedura de apel [sublinierea noastră]:

    Consider că prezența continuă a domnului Djokovic în Australia poate duce la o creștere a sentimentului anti-vaccinare generat în comunitatea australiană, ceea ce ar putea duce la o creștere a tulburărilor civile de genul celor experimentate anterior în Australia

    În altă parte, Djokovic a fost descris ca un "talisman al unei comunități cu sentimente anti-vaccin".

    Acest tip de tratament brutal al fețelor celebre nevaccinate în mod public nu va face decât să se intensifice. Deja se răspândește de la o țară la alta, Franța anunțând că Djokovic nu va avea voie (https://www.dumptheguardian.com/sport/2022/jan/17/djokovics-french-open-title-defence-in-doubt-over-covid-pass-ruling) să își apere titlul de la Roland Garros dacă nu se vaccinează.

    Pare destul de clar că rușinea publică a lui Djokovic a fost un joc de putere pentru a asigura ceea ce ei percep ca fiind propria lor stăpânire fragilă asupra narațiunii, un joc care ar putea avea consecințe de anvergură în viitor.

    Luați în considerare faptul că lui Djokovic nu i s-a interzis accesul doar pentru că nu este vaccinat, ci și pentru că s-a pronunțat public împotriva vaccinării.

    Acum, Australia nu numai că cere să fii "complet vaccinat" pentru a intra în țară, dar a interzis accesul unei persoane chiar și pentru că și-a exprimat un sentiment anti-vaccin.

    Nu mai este suficient să te conformezi prin acțiune, acum trebuie să te conformezi prin discurs.

    Urmează gândul, dar nici măcar ei nu ar încerca să legifereze împotriva acestuia... nu-i așa?

    Vă rugăm să susțineți activitatea noastră în curs de desfășurare.

    https://thecovidworld.com/they-are-making-an-example-of-novak-djokovic-heres-why/
  • Cosmin32 26.01.2022 17:14
    Uitați de COVID, iată care este principala cauză de deces la nivel mondial, încă o dată
    'Este uciderea legalizată a celor mai vulnerabili'

    De Bob Unruh

    Publicat în 16 ianuarie 2022

    Principala cauză de deces la nivel mondial în 2021 a fost avortul, care a reprezentat 42 din fiecare 100 de decese din toate cauzele, se arată într-un raport.

    Revista Decision (https://decisionmagazine.com/abortion-leading-cause-of-death-in-2021/) a explicat: "Totalul tuturor deceselor la nivel mondial din alte cauze decât avortul a ajuns la 58,7 milioane, ceea ce înseamnă că avorturile au reprezentat puțin peste 42% din toate decesele umane în 2021".

    În cifre, au existat 42,6 milioane de decese prin avort în cursul anului 2021, potrivit raportului.

    Acesta este al treilea an consecutiv în care principala cauză de deces la nivel mondial este avortul, potrivit Worldometer, o bază de date care compilează statisticile globale pe o varietate de subiecte.


    "Până la 31 decembrie la prânz, 42,6 milioane de avorturi au fost efectuate în cursul anului 2021. Prin comparație, 13 milioane de oameni au murit din cauza bolilor transmisibile; 8,2 milioane din cauza cancerului; 5 milioane din cauza fumatului; 2,5 milioane din cauza alcoolului și 1,7 milioane din cauza HIV/SIDA", se arată în raport.

    De asemenea, 393.000 de persoane au murit din cauza malariei, un milion de sinucideri și 1,3 milioane de decese din accidente rutiere.

    În plus, decesele cauzate de coronavirus în 2021 au totalizat aproximativ 3,5 milioane la nivel global, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății.

    "Încă o dată, avortul a fost principala cauză de deces la nivel mondial în 2021", a notat March for Life pe rețelele de socializare. "Acesta este cel mai mare abuz al drepturilor omului din timpul nostru și este responsabilitatea noastră să ne ridicăm și să spunem "nu mai vreau"."

    Lila Rose, fondatoarea și președinta organizației pro-viață Live Action, i-a îndemnat pe americani să ia aminte, potrivit raportului Decision.

    "Avortul este o criză deosebit de gravă și urgentă. Este uciderea legalizată a celor mai vulnerabili. Este principala cauză de deces în America. Este responsabil pentru mai multă vărsare de sânge decât orice altceva. Oprirea vărsării neîncetate de sânge ar trebui să fie principala noastră preocupare politică și socială."


    Conținutul creat de Centrul de știri WND este disponibil pentru republicare, fără taxe, pentru orice editor de știri eligibil care poate oferi o audiență mare. Pentru oportunități de licențiere a conținutului nostru original, vă rugăm să contactați licensing@wndnewscenter.org.

    Bob Unruh s-a alăturat WND în 2006, după aproape trei decenii petrecute la Associated Press, precum și la mai multe ziare din Upper Midwest, unde a acoperit totul, de la lupte legislative și sport la tornade și supraviețuitori criminali. El este, de asemenea, un fotograf ale cărui lucrări scenografice au fost folosite în scopuri comerciale.

    https://www.wnd.com/2022/01/forget-covid-leading-cause-death-worldwide/?utm_source=Email&utm_medium=wnd-breaking&utm_campaign=breaking&utm_content=breaking&ats_es=5bdbe7016203d76da678cbe799470fb3
  • Cosmin32 26.01.2022 17:15
    Sarah Atcho: Atleta olimpică dezvoltă pericardită după ce a primit injecția de rapel Pfizer COVID-19

    The COVID World post date: 18 ianuarie, 2022

    Sprintera elvețiană și atleta olimpică Sarah Atcho(https://en.wikipedia.org/wiki/Sarah_Atcho) a fost diagnosticată cu pericardită la scurt timp după ce a primit injecția de rapel COVID-19 de la Pfizer.

    Atcho este a doua atletă olimpică elvețiană din această lună care a fost diagnosticată cu o afecțiune cardiacă după vaccinarea cu COVID-19. Pe 6 ianuarie, Fabienne Schlumpf (https://thecovidworld.com/fabienne-schlumpf-triple-vaccinated-olympic-athlete-develops-myocarditis-possible-end-of-career/), deținătoarea recordului elvețian la maraton și atletă olimpică, a anunțat că a fost diagnosticată cu miocardită după ce a primit vaccinul de rapel.
    Sarah Atcho, în vârstă de 26 de ani, a făcut pericardită după vaccinul de rapel COVID

    Sprintera a făcut publică vestea luni, scriind într-o postare(https://www.facebook.com/photo?fbid=368237301776850&set=a.182216450378937) pe Facebook:

    NOUTĂȚI!NOUTĂȚI!

    Evident, după cum știți, încerc să fiu cât se poate de transparentă, iar acum este mai important ca niciodată. Pe 22 decembrie mi-am făcut vaccinul de rapel pentru că nu am vrut să mă lupt cu asta când a început sezonul. Mi s-a spus că este mai sigur să primesc Pfizer (chiar dacă am avut Moderna prima dată) pentru a evita efectele secundare cardiace.

    Pe 27 decembrie am simțit o strângere în piept și am început să mă simt amețită în timp ce urcam scările. Acest lucru s-a mai întâmplat de câteva ori până când am decis să consult un cardiolog care m-a diagnosticat cu pericardită (inflamație a membranei subțiri care înconjoară inima).

    Acum nu am voie să îmi ridic ritmul cardiac timp de câteva săptămâni pentru a permite inimii mele să se odihnească și să se vindece de inflamație. Fac în continuare tot ce pot cu antrenorul meu pentru a-mi menține mușchii în mișcare și el face o treabă MARE, mulțumesc @patsaile !!!

    Trebuie să recunosc că sunt supărată pe situație pentru că nu vorbim suficient despre efectele secundare. Mă simt neajutorată, deoarece acest lucru este complet în afara controlului meu...

    Mă bucur că vaccinul a ajutat la evitarea multor decese și la reducerea presiunii asupra spitalelor și a personalului spitalicesc, însă sunt frustrată că atât eu, cât și alți oameni tineri și sănătoși suferim de aceste efecte secundare grele.

    Sper că înțelegeți de ce este important pentru mine să împărtășesc, vă voi ține la curent cu procesul.

    Anunțați-mă dacă vă confruntați cu același lucru, haideți să ne ajutăm reciproc!

    Atcho, unul dintre cei mai rapizi sprinteri din Elveția, a concurat la Jocurile Olimpice de vară din 2016 de la Rio, precum și la Campionatele Mondiale din 2017 de la Londra.

    Sprintera în vârstă de 26 de ani și coechipierele sale de la 4 x 100 au fost votate Echipa Anului în cadrul Premiile sportive elvețiene 2019(https://newinzurich.com/2019/12/vwinners-of-swiss-sports-awards-december-2019/). Cvartetul a alergat un incredibil 42,53 la IAAF Diamond League în 2017, spulberând recordul național elvețian.

    Urmăriți: https://thecovidworld.com/wp-content/uploads/2022/01/20220118_132659.mp4

    Vom continua să monitorizăm cazul ei.

    https://thecovidworld.com/sarah-atcho-olympic-athlete-develops-pericarditis-after-receiving-pfizer-covid-19-booster-shot/
  • Cosmin32 26.01.2022 17:16
    Arestați oamenii care nu respectă ordinele medicilor; băgați-i în închisoare sau în lagăre


    CC: Joe Rogan, Aaron Rodgers, Novak Djokovic, Rand Paul, Scott Atlas, The Donald of Warp Speed, Joe Biden...

    de Jon Rappoport

    18 ianuarie 2022

    (Pentru a vă alătura listei noastre de e-mail, faceți clic aici).

    Este teribil. O persoană nu vrea să ia un vaccin sau un medicament după ce un medic îi spune să o facă? Arestați-l pe nenorocitul care se împotrivește neascultător. Închideți-l. Doctorul știe cel mai bine. Oamenii fac lucrurile atât de complicate. Pur și simplu nu înțeleg.

    Avem experți. Se numesc experți cu un motiv.

    Mașina ta se strică. La cine o să o duci? La un florar?

    Un profesor de la o școală de medicină spune că vaccinurile COVID sunt sigure și eficiente. Ai de gând să întrebi un prezentator de emisiuni dacă este de acord?

    Vrei să afli adevărul medical? Citiți o revistă de pescuit? Citiți o revistă medicală. Ce s-a întâmplat cu educația în această țară?

    Oh...

    Stai puțin.

    Așteptați.

    Tocmai am dat peste ceva.

    26 iulie 2000, Journal of the American Medical Association; autor, Dr. Barbara Starfield, expert în sănătate publică la Johns Hopkins School of Public Health; "Este sănătatea din SUA cu adevărat cea mai bună din lume?".

    Starfield a raportat că sistemul medical american ucide 225.000 de americani pe an. 106.000 ca urmare a medicamentelor medicale aprobate de FDA și 119.000 ca urmare a relelor tratamente și erorilor din spitale. Extrapolați cifrele la un deceniu: asta înseamnă 2,25 milioane de decese.

    Iată încă ceva:

    Journal of the American Medical Association, 15 aprilie 1998: "Incidența reacțiilor adverse la medicamente la pacienții spitalizați".

    Autorii, conduși de Jason Lazarou, au adunat 39 de studii anterioare privind pacienții din spitale. Acești pacienți, care au primit medicamente în spitale sau au fost internați în spitale pentru că sufereau de pe urma medicamentelor pe care le administraseră medicii, au avut următoarea soartă:

    În fiecare an, în SUA, între 76.000 și 137.000 de pacienți spitalizați mor ca urmare directă a medicamentelor.

    Dincolo de aceasta, în fiecare an, 2,2 milioane de pacienți spitalizați suferă reacții adverse grave la medicamente.

    Autorii scriu: "...Studiul nostru privind reacțiile adverse la medicamente [Adverse Drug Reactions], care exclude erorile de medicație, a avut un obiectiv diferit: să demonstreze că există un număr mare de reacții adverse chiar și atunci când medicamentele sunt prescrise și administrate în mod corespunzător."

    Acest studiu nu a avut nimic de-a face cu erorile medicilor, erorile asistentelor medicale sau combinarea necorespunzătoare a medicamentelor. Și a numărat doar persoanele ucise sau mutilate care au fost internate în spitale. Nu s-a apucat să contabilizeze persoanele care iau medicamente și care au murit ca urmare a medicamentelor, acasă.

    Iată încă ceva:

    BMJ 7 iunie 2012 (BMJ 2012:344:e3989). Autor, Jeanne Lenzer. Lenzer se referă la un raport al Institutului pentru practici sigure de medicație: "Acesta [institutul] a calculat că, în 2011, medicamentele eliberate pe bază de rețetă au fost asociate cu două până la patru milioane de persoane din SUA care au suferit "leziuni grave, invalidante sau fatale, inclusiv 128.000 de decese"."

    Raportul a numit acest lucru "unul dintre cele mai semnificative pericole pentru oameni care rezultă din activitatea umană".

    Raportul a fost întocmit de cercetători externi care au intrat în propria bază de date a FDA privind "evenimentele adverse grave [legate de medicamente]".

    Prin urmare, ar fi incorect să spunem că FDA nu este la curent cu această constatare. Iar FDA certifică, ca fiind sigure și eficiente, toate medicamentele medicale (și vaccinurile) înainte de a fi puse în circulație pentru uzul public.

    Iată încă ceva:

    "Epidemia de îmbolnăviri și decese cauzate de medicamentele eliberate pe bază de rețetă". Autorul este Donald Light, care predă la Rowan University și care a primit în 2013 premiul ASA [American Sociological Association's] Distinguished Career Award for the Practice of Sociology. Light este membru fondator al Centrului pentru Bioetică de la Universitatea din Pennsylvania. În 2013, a fost bursier la Centrul Edmond J. Safra pentru etică de la Harvard. Este profesor invitat Lokey la Universitatea Stanford.

    Donald Light: "Din punct de vedere epidemiologic, medicamentele eliberate pe bază de rețetă, prescrise în mod corespunzător, reprezintă a patra cauză principală de deces, la egalitate cu accidentul vascular cerebral, cu aproximativ 2.460 de decese săptămânale în Statele Unite. Aproximativ 330.000 de pacienți mor în fiecare an din cauza medicamentelor prescrise în Statele Unite și în Europa. Acestea [medicamentele] provoacă o epidemie de aproximativ 20 de ori mai multe spitalizări [6,6 milioane anual], precum și căderi, accidente rutiere și [anual] aproximativ 80 de milioane de probleme minore din punct de vedere medical, cum ar fi dureri, neplăceri și disfuncții care împiedică productivitatea sau capacitatea de a avea grijă de alții. Decesele și efectele adverse cauzate de supramedicație, erori și automedicație ar crește aceste cifre." (Publicație ASA, "Note de subsol", noiembrie 2014)

    Niciunul dintre rapoartele de mai sus nu ia în considerare decesele sau leziunile cauzate de vaccin.

    Având în vedere rapoartele privind decesele și mutilările cauzate de medicamente pe care tocmai le-am citat și descris, este evident că...

    Principalele reviste medicale din întreaga lume, care publică în mod obișnuit relatări elogioase despre testele clinice ale medicamentelor medicale...

    se revarsă cu fraude de rang, pagină după pagină.

    Într-adevăr, iată un citat uluitor de la un editor care, foarte probabil, a citit și analizat mai multe studii privind medicamentele decât orice alt medic din lume:

    "Pur și simplu nu mai este posibil să credem în mare parte din cercetările clinice care sunt publicate, sau să ne bazăm pe judecata unor medici de încredere sau pe ghiduri medicale autorizate. Nu-mi face nicio plăcere această concluzie, la care am ajuns încet și cu reticență de-a lungul celor două decenii în care am fost editor al The New England Journal of Medicine". (Dr. Marcia Angell, NY Review of Books, 15 ianuarie 2009, "Drug Companies & Doctors: A Story of Corruption"))

    Comparați acest citat cu unul de la Anthony Fauci. Într-un interviu acordat National Geographic, Fauci a declarat: "Nu, nu, nu: "Oricine poate pretinde că este expert chiar și atunci când nu are nicio idee despre ce vorbește... Dacă ceva este publicat în locuri precum New England Journal of Medicine, Science, Nature, Cell sau JAMA - știți, în general, este destul de bine evaluat de către colegi, deoarece editorii și personalul editorial al acestor reviste iau lucrurile foarte în serios."

    Uh-huh. Bineînțeles că da. Sigur.

    Având în vedere aceste rapoarte mainstream despre ceea ce reprezintă un holocaust pe care l-am citat și descris în acest articol...

    ...ai crede că guvernul federal trebuie să fi lansat o operațiune majoră, cu mulți ani în urmă...

    ...pentru a reconstrui, de la zero, sistemul medical american, astfel încât să nu mai ucidă și să mutileze atâția oameni, la nesfârșit.

    Dar v-ați înșela.

    Bineînțeles, TREBUIE să credeți ceea ce vă spun impecabilii medici despre COVID; și trebuie să urmați ordinele politicienilor, deoarece politicienii își iau indicațiile de la medici.

    Nu-i așa?

    Nu-i așa?

    Jon Rappoport

    Autorul a trei colecții explozive, THE MATRIX REVEALED, EXIT FROM THE MATRIX și POWER OUTSIDE THE MATRIX, Jon a fost candidat pentru un loc în Congresul SUA în districtul 29 din California. El menține o practică de consultanță pentru clienți privați, al cărei scop este extinderea puterii creative personale. Nominalizat pentru un premiu Pulitzer, a lucrat ca reporter de investigație timp de 30 de ani, scriind articole despre politică, medicină și sănătate pentru CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern și alte ziare și reviste din SUA și Europa. Jon a ținut prelegeri și seminarii despre politica globală, sănătate, logică și putere creativă în fața unor audiențe din întreaga lume.

    https://blog.nomorefakenews.com/2022/01/18/arrest-people-who-dont-follow-doctors-orders-put-them-in-prison-or-camps/
  • Cosmin32 26.01.2022 17:17
    Lucruri simple pe care le puteți face pentru a ajuta la stoparea pandemiei de psihoză indusă de psihopatie.
    9 ianuarie 2022


    O întrebare pe care o aud foarte des este "ce pot face?". Oamenii vor să acționeze pentru a pune capăt nebuniei covid și pentru a încerca să protejeze libertatea, dar nu știu ce să facă. Postarea pe rețelele de socializare poate fi eficientă, dar, în cea mai mare parte, ne aflăm în camere de ecou, predicând oamenilor care ne împărtășesc deja valorile și știu ceea ce știm noi. Dacă vrem să facem vreun progres, trebuie să ajungem la masele spălate pe creier care trăiesc în ghearele psihozei globale în masă, indusă de elite și de marionetele lor din guvern și din mass-media. Pentru a face acest lucru, trebuie să facem mai mult decât să postăm online. Trebuie să ajungem la oameni în lumea reală, unde este mai puțin probabil ca ei să se aștepte la vreun mesaj. Atunci când garda lor este lăsată jos, mesajele noastre au mai multe șanse să pătrundă. Iată câteva idei pentru a vă ajuta să faceți acest lucru.
    Lipiți abțibilduri pe toată lumea:

    Autocolantele sunt o modalitate excelentă de a străpunge zgomotul și de a-i face pe oameni să înceapă să gândească. Puneți-le oriunde și peste tot. Dacă vă faceți griji cu privire la deteriorarea proprietății cuiva, folosiți autocolante detașabile care nu se vor lipi permanent de vopsea. Încercăm să comunicăm fără a fi vandali, așa că nu fiți nesimțit.

    Trandafirul Alb și-a început programul de autocolante cu ceva timp în urmă și este cel mai mare și mai dezvoltat program existent în acest moment. Au zeci de desene realizate de voluntari și altele sunt încărcate în fiecare săptămână. Autocolantele sunt în format JPG și sunt formatate pentru imprimantele de etichete Brother, dar puteți folosi alte imprimante și pagini goale de autocolante dacă nu vă deranjează să redimensionați imaginile sau să le reformatați puțin. Imaginile pot fi, de asemenea, postate pe paginile dvs. de socializare sau atașate la e-mailurile sau textele pe care le trimiteți. Puteți afla mai multe despre Trandafirul Alb și despre programul de autocolante aici: http://jointhewhiterose.com/index.html

    Pentru a merge direct la modelele lor de autocolante, accesați aici: https://telegra.ph/THE-WHITE-ROSE-STICKERS-available-designs--translations-05-02

    https://resistglobalmarxistfascism.org/bl-content/uploads/pages/4b25d60eadb005a7f7d5ca2248b897e3/nopandemicsticker780px.jpg

    Children's Health Defense a început recent propriul program de autocolante și, deși nu au atât de multe modele ca The White Rose, cele de la CHD sunt formatate cu mai multe imagini pe o singură pagină, astfel încât puteți folosi orice imprimantă standard și apoi să decupați autocolantele individuale. Pagina de autocolante a CHD este aici: https://childrenshealthdefense.org/child-health-topics/health-freedom/defender-days-sticker-gallery/

    https://resistglobalmarxistfascism.org/bl-content/uploads/pages/4b25d60eadb005a7f7d5ca2248b897e3/CHDstickers.png

    Am încărcat toate modelele actuale de autocolante CHD pe serverul meu cloud pentru a le proteja de cenzură, așa că descărcați-le de acolo dacă doriți. https://icedrive.net/s/Z7bDA2ix5QwfifFB77fD4DBXiZh2

    Voi încărca mai multe modele The White Rose în viitor, dar au atât de multe încât va trebui să fac asta mai târziu.
    Du-te mare cu postere și pliante:

    Dacă autocolantele nu vă plac sau dacă vreți să adăugați formate mai mari la campania dumneavoastră de mesaje, Children's Health Defense vă acoperă. Ei au mai multe modele de postere și pliante gata pentru a le descărca și imprima. Unele au logo-ul CHD, altele nu. Puteți alege.

    https://resistglobalmarxistfascism.org/bl-content/uploads/pages/4b25d60eadb005a7f7d5ca2248b897e3/CHDflyer780px.jpg

    Găsiți postere și pliante CHD aici: https://childrenshealthdefense.org/child-health-topics/health-freedom/handouts-gallery/

    De asemenea, am încărcat toate acestea pe serverul meu cloud. Iată link-urile:

    Pliante CHD: https://icedrive.net/s/vYG3t2PiyVAQBafakWyv7NhZPxG1

    Afișe CHD, 2x3: https://icedrive.net/s/BY9SVg45vBWYDihihWyY5ZA99QNT

    Postere CHD, 8.5x11: https://icedrive.net/s/D24TVR781afiRF1WPXVb2yZ9FQxR

    Cărți poștale CHD: https://icedrive.net/s/R9wkgPkzhBiG6tAazgRvbhNQRu1G

    IceDrive găzduiește aceste fișiere și ajută la menținerea acestui site. Dacă aveți nevoie de spațiu de stocare în cloud, vă rugăm să vă gândiți să vă înscrieți la ei. IceDrive.net

    În cele din urmă, în august 2021 am încărcat câteva modele de postere pe care le-am asamblat rapid, dar care sunt eficiente și ușor de citit de la distanță. Sunt ideale pentru locurile publice unde oamenii trebuie să primească mesajul rapid, cum ar fi pe stâlpii de iluminat sau pe indicatoarele stradale. Le puteți găsi aici: https://resistglobalmarxistfascism.org/rebel-resources-free-signs-to-download-and-print

    https://resistglobalmarxistfascism.org/bl-content/uploads/pages/4b25d60eadb005a7f7d5ca2248b897e3/4rebelsigns.jpg

    Oricine are un gram de motivație poate găsi aici ceva de tipărit și distribuit pentru a ajuta la trezirea zombilor. Ce mai așteptați?

    Fiți curajoși. Faceți ceva care contează.

    https://resistglobalmarxistfascism.org/simple-things-you-can-do-to-help-end-the-psy-op-induced-pandemic-psychosis
  • Cosmin32 26.01.2022 17:18
    TRAGEDIE: Luisa Petenuci, în vârstă de 10 ani, a suferit un stop cardiac la 12 ore după ce a primit vaccinul Pfizer COVID-19. Situația este CRITICĂ

    The COVID World : 20 ianuarie, 2022

    O fetiță de 10 ani din São Paolo, Brazilia, a suferit un stop cardiac la doar 12 ore după ce a primit prima doză de vaccin Pfizer COVID-19, relatează O Globo (https://oglobo.globo.com/brasil/prefeitura-suspende-vacinacao-infantil-apos-crianca-sofrer-parada-cardiaca-em-lencois-paulista-sp-25360853). Luisa Petenuci, rezidentă a municipalității Lençóis Paulista(https://en.wikipedia.org/wiki/Len%C3%A7%C3%B3is_Paulista) din São Paolo, a fost vaccinată marți, 18 ianuarie, și a leșinat la scurt timp după aceea.

    Luisa Petenuci, în vârstă de 10 ani, a intrat în stop cardiac la 12 ore după ce a fost vaccinată cu vaccinul Pfizer COVID-19, 18 ianuarie 2022.

    Luisa a fost vaccinată marți, după ce municipalitatea locală a lansat campania de imunizare COVID-19 pentru copiii din grupa de vârstă 5-11 ani. Potrivit tatălui ei, fetița de 10 ani a prezentat (https://www.facebook.com/100017318077317/videos/714112919557111) modificări ale ritmului cardiac la scurt timp după aceea și s-a prăbușit pe neașteptate.

    Ea a fost apoi transportată de urgență la un spital privat, unde copilul de 10 ani a trebuit să fie resuscitat. După ce a fost stabilizată, Luisa a fost apoi transferată la Spitalul Unimed din Botucatu (https://en.wikipedia.org/wiki/Botucatu), unde se află în prezent la terapie intensivă.

    În urma incidentului, municipalitatea din Lençóis Paulista(https://en.wikipedia.org/wiki/Len%C3%A7%C3%B3is_Paulista) a anunțat oprirea imediată a vaccinărilor pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani. Cei 46 de copii care au primit vaccinul de la începutul desfășurării, marți, sunt acum monitorizați îndeaproape, informează municipalitatea într-un comunicat (https://www.facebook.com/preflp/).

    Cu toate acestea, secretarul pentru sănătate din São Paolo, Jean Gorinchteyn (https://www.instagram.com/gorinchteynjean/), se opune suspendării, spunând: "Nu este nevoie de o suspendare:

    "Toate cazurile de evenimente adverse sunt analizate de un grup de experți înainte de a se ajunge la orice concluzie. Prin urmare, este pripit și iresponsabil să spunem că cazul municipalității [Lençóis Paulista] este asociat cu vaccinarea. De cele mai multe ori, cazurile de evenimente adverse post-vaccinare sunt întâmplătoare, fără nicio relație de cauzalitate cu vaccinul."

    La 16 decembrie, autoritatea braziliană de reglementare în domeniul sănătății, Anvisa (https://www.gov.br/anvisa/pt-br), a aprobat vaccinul Pfizer COVID-19 pentru utilizarea la copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani.

    La mai puțin de două săptămâni mai târziu, pe 28 decembrie, președintele brazilian Jair Bolsonaro a declarat că nu își va vaccina(https://www.independent.co.uk/news/world/americas/brazil-bolsonaro-daughter-covid-vaccine-b1983152.html) fiica de 11 ani, deoarece nu au existat suficiente cazuri de deces infantil pentru a justifica inocularea copiilor.

    Un reportaj video despre cazul Luisei realizat de postul de știri brazilian RedeTV (https://www.redetv.uol.com.br/):

    https://thecovidworld.com/wp-content/uploads/2022/01/Cidade-paulista-suspende-imunizacao-apos-menina-de-10-anos-sofrer-parada-cardiaca.mp4

    Vom avea mai multe informații despre această poveste pe măsură ce va evolua.

    https://thecovidworld.com/shock-as-10-year-old-luisa-petenuci-suffers-cardiac-arrest-12-hours-after-receiving-pfizer-covid-19-vaccine/
  • Cosmin32 26.01.2022 17:19
    Un medic subliniază traseul banilor de la covid-19 în spitale

    De Ben Spielberg - 13 ianuarie 2022

    "Administrația Biden plătește literalmente spitalele pentru a te ucide". -Dr. Peterson Pierre, MD

    Banii dintre noi, cei din mișcările pentru sănătate naturală și libertate medicală, au mirosit ceva dubios în aproape 2020, când s-a aflat că Covid-19 avea aceleași simptome ca și răceala și gripa comună. O armă biologică eliberată dintr-un laborator care are ca simptome cele mai comune afecțiuni? Cel mai mortal virus din istorie care are aceleași simptome ca răceala și gripa? Asta nu sună înfricoșător sau mortal. În 2022, lucrurile se dezlănțuie.

    Rețineți că președintele american de atunci, Donald J. Trump, a fost cel care a promulgat Legea CARES la începutul anului 2020. Administrația Biden execută cu fervoare această lege. Amintiți-vă că firmele de medicamente contribuie la toate partidele politice. Culoarea Big Pharma nu este roșu republican sau albastru democrat - este verdele banilor.

    Dr. Peterson Pierre, MD

    Situația actuală este următoarea: Dacă ai covid și ajungi în spital, ești supus unui protocol rigid. Există o rată ridicată a mortalității în spitale, iar familia ta este ținută în întuneric cu privire la ceea ce se întâmplă. Ce se întâmplă aici?

    1) Legea CARES prevede bonusuri pentru spitale ori de câte ori oamenii au un diagnostic de covid.

    2) Centrul de Servicii Medicare și Medicaid renunță la legea drepturilor pacienților. Aceasta este o combinație mortală. Deci, iată ce se întâmplă. Spitalele primesc o plată pentru că fac un test gratuit de covid în camera de urgență. Primesc o plată majorată dacă primesc un diagnostic de covid.

    3) Spitalele primesc o altă plată bonus dacă pacientul este internat cu covid.

    4) Spitalele primesc o altă plată bonus dacă pacientul este pus pe Remdesivir.

    5) O altă plată bonus pentru spitale dacă pacienții sunt puși pe ventilatoare mecanice.

    6) Încă o plată bonus de 20% dacă diagnosticul pacientului este marcat ca fiind covid, chiar dacă pacientul ar putea să nu fi murit din cauza covid.

    7) Există, de asemenea, plăți bonus pentru medicii legiști.

    Înțelegeți gravitatea a ceea ce se întâmplă chiar acum? Administrația Biden plătește literalmente spitale pentru a vă ucide. Iată ce se întâmplă. Este îngrozitor. Trebuie să oprim acest lucru. Vorbim despre vieți umane reale. Sunt neprețuite.

    Se estimează că spitalele primesc 100.000 de dolari pentru fiecare pacient bolnav. Doamnelor și domnilor, gândiți-vă la asta.

    DR PETERSON PIERRE - SPITALELE primesc stimulente pentru a cataloga decesele ca fiind decese COVID, bitchute.com

    Dr. Peterson Pierre, MD. Doctorii americani din prima linie

    https://www.bitchute.com/embed/6ArIJ8qhEc6F/?feature=oembed

    Pandemia

    https://factnest.com/pandemic/medical-doctor-outlines-covid-19-money-trail-in-hospitals/
  • Cosmin32 26.01.2022 17:20
    Suntem în al treilea mandat al lui Obama
    acum 16 ore


    Nimeni nu crede că Joe Biden conduce de fapt țara și există de mult timp zvonuri că spectacolul de groază pe care îl trăim acum este de fapt al treilea mandat al lui Obama.

    Mulți dintre cei din administrația Biden au servit sub Obama și am văzut, de asemenea, că, în loc să părăsească DC după încheierea mandatului său - ca orice alt președinte al SUA înaintea lui - Obama a cumpărat un conac în apropierea Casei Albe, de unde el, Valerie Jarrett și alți agenți globaliști ar fi pus la cale nesfârșitele puneri la cale împotriva lui Trump.

    Vinerea trecută, zvonurile despre adevărata eminență supremă care pilotează naufragiul statului au fost reaprinse, când secretarul de presă al Casei Albe, Jen Psaki, a făcut o scăpare freudiană în timpul apariției sale la distanță în emisiunea The View.

    După ce coteria cu un IQ scăzut a activelor CIA rezidente a lingușit-o servil pe Psaki și regimul timp de un întreg segment, Joy Behar a întrebat-o dacă este adevărat că va părăsi în curând postul.

    Psaki a răspuns: "Nu știu când voi pleca, aceasta este o onoare și un privilegiu și îmi place să lucrez pentru președintele Ob- - președintele Biden - în fiecare zi!".

    Iar acum, au apărut imagini cu John Kerry în decembrie 2019, în timpul campaniei pentru alegerile primare democrate din New Hampshire, în care pare să lase să scape că o președinție a lui Joe Biden ar echivala cu revenirea președintelui Obama la Casa Albă.

    Kerry era așezat lângă Biden. După ce Biden îi spune intervievatorului: "Indiferent de circumstanțe, voi avea nevoie de sfaturile lui John", intervievatorul îl întreabă apoi pe Kerry: "Vrei să te întorci?".

    Kerry răspunde: "Nu am niciun plan. Am fost foarte fericit făcând ceea ce am făcut până acum, dar cu siguranță aș fi încântat dacă l-am avea pe președintele Obama...".

    Capul lui Biden se întoarce cu fața spre Kerry, expresia sa trădând o oarecare alarmă în timp ce Kerry continuă: "astfel încât să pot fi sigur că țara este pe mâini bune și i-aș oferi sfaturi ori de câte ori președintele mi le-ar cere."

    Kerry nici măcar nu s-a deranjat să se corecteze. De fapt, el făcea campanie pentru al treilea mandat al lui Obama.

    Dar nu trebuie să augurăm gafele acestor slugi globaliste, putem merge direct la gura calului.

    În noiembrie 2020, însuși președintele Obama, i-a spus unui Stephen Colbert sclavagist la The Late Show că ar lua în considerare posibilitatea de a face un al treilea mandat din subsolul său, în trening și vorbind în casca unui "frontman sau frontwoman".

    Reamintim, de asemenea, controversa din timpul dezbaterilor din 2020 cu privire la faptul că Biden purta sau nu o cască pentru ureche.

    Oricine a putut vedea că conferința de presă a lui Biden de miercurea trecută a fost complet scenarizată și că, în ciuda faptului că Obama în cască și a avut 5 zile fără apariții publice pentru a repeta, agenda sa criminală și demența sa s-au dovedit insurmontabile. La fel ca orice altceva în legătură cu președinția sa, a fost o catastrofă.

    Iar acum, bebelușii neștiutori de fonduri de încredere care conduc regimul Biden sunt cocoțați să ne bage în cel de-al treilea război mondial, pentru a ne distrage atenția de la dezastrul politicii lor interne vădit trădătoare.

    https://forbiddenknowledgetv.net/were-in-obamas-third-term/
  • Cosmin32 26.01.2022 17:21
    Ultimele zile ale cultului Covidian

    18 ianuarie 2022
    CJ Hopkins

    Asta nu va fi frumos, oameni buni. Căderea unui cult al morții rareori este. Vor fi jale și scrâșnire de dinți, pălăvrăgeală fanatică incoerentă, ștergerea în masă a tweet-urilor jenante.

    Va fi un adevărat tsunami de raționalizări disperate, negări stârnite, transferuri nerușinate de vină și alte forme de acoperire, pe măsură ce foștii membri ai cultului Covidian vor face o fugă de ultim moment spre junglă înainte ca serverele "Kool-Aid sigur și eficient" complet vaccinate și potențate să ajungă la ei.

    Da, așa este, după cum sunt sigur că ați observat, narațiunea oficială a Covid se destramă în sfârșit, sau este dezasamblată în grabă, sau revizuită istoric, chiar sub ochii noștri.

    "Experții" și "autoritățile" recunosc în sfârșit că statisticile privind "decesele" și "spitalizările" Covid sunt umflate artificial și total nesigure (ceea ce a fost încă de la început), și admit că "vaccinurile" lor miraculoase nu funcționează (dacă nu schimbi definiția cuvântului "vaccin"), și că au ucis câțiva oameni, sau poate mai mult decât câțiva, și că închiderile au fost probabil "o greșeală gravă".

    Nu am de gând să mă deranjez cu alte citate. Puteți naviga pe internet la fel de bine ca și mine.

    Ideea este că PSYOP-ul "pandemiei apocaliptice" și-a atins data de expirare. După aproape doi ani de isterie în masă în legătură cu un virus care provoacă simptome de răceală obișnuită sau simptome asemănătoare gripei de la ușoară la moderată (sau absolut niciun simptom) la aproximativ 95% dintre cei infectați și a cărui rată globală de fatalitate a infecției este de aproximativ 0,1% până la 0,5%, nervii oamenilor sunt împușcați.

    Suntem cu toții epuizați. Chiar și sectanții Covidieni sunt epuizați. Și încep să abandoneze cultul în masă.

    În mare parte a fost întotdeauna doar o chestiune de timp. Așa cum a spus Klaus Schwab:

    pandemia reprezintă o fereastră rară, dar îngustă, de oportunitate pentru a reflecta, reimagina și reseta lumea noastră."

    Nu s-a terminat, dar acea fereastră se închide, iar lumea noastră nu a fost "reimaginată" și "resetată", nu irevocabil, nu încă. În mod clar, GloboCap a subestimat potențiala rezistență la Marea Resetare și timpul necesar pentru a zdrobi această rezistență.

    Iar acum, ceasul se scurge, iar rezistența nu este zdrobită... dimpotrivă, crește. Și GloboCap nu poate face nimic pentru a o opri, în afară de a deveni deschis totalitarist, ceea ce nu poate face, deoarece ar fi sinucigaș. Așa cum am notat într-un articol recent:

    Totalitarismul New Normal - și orice formă de totalitarism global-capitalist - nu se poate afișa ca totalitarism, sau chiar ca autoritarism. Nu-și poate recunoaște natura politică. Pentru a exista, trebuie să nu existe. Mai presus de toate, trebuie să-și șteargă violența (violența la care se reduce în cele din urmă toată politica) și să ne apară ca un răspuns esențial benefic la o "criză globală de sănătate" legitimă..."

    Simularea "crizei globale a sănătății" s-a încheiat, din toate punctele de vedere. Ceea ce înseamnă că GloboCap a dat-o în bară.

    Chestia este că, dacă intenționezi să menții masele înnebunite într-o frenezie fără minte de paranoia tip "pandemie globală apocaliptică", la un moment dat, trebuie să produci o pandemie globală apocaliptică reală.

    Statisticile false și propaganda te vor ajuta o vreme, dar, în cele din urmă, oamenii vor trebui să experimenteze ceva care să semene cel puțin cu o adevărată epidemie mondială devastatoare, în realitate, nu doar pe telefoanele și televizoarele lor.

    De asemenea, GloboCap a exagerat serios cu "vaccinurile" miraculoase. Cultiștii Covidieni chiar au crezut că "vaccinurile" îi vor proteja de infecție.

    Experți în epidemiologie precum Rachel Maddow i-au asigurat că așa va fi:

    Acum știm că vaccinurile funcționează suficient de bine pentru ca virusul să se oprească la fiecare persoană vaccinată", a declarat Maddow în emisiunea sa din seara zilei de 29 martie 2021. "O persoană vaccinată este expusă la virus, virusul nu o infectează, virusul nu se poate folosi apoi de acea persoană pentru a merge în altă parte", a adăugat ea cu o ridicare din umeri. "Nu poate folosi o persoană vaccinată ca gazdă pentru a merge să ia mai mulți oameni".

    Și acum sunt toți bolnavi de... ei bine, o răceală, practic, sau sunt "infectați asimptomatic", sau orice altceva. Și au în față un viitor în care vor trebui să se supună la "vaccinări" și "rapeluri" la fiecare trei sau patru luni pentru a-și menține "certificatele de conformitate" la zi, pentru a putea ocupa un loc de muncă, a frecventa o școală sau a mânca la un restaurant, ceea ce, OK, culturnicii înrăiți sunt de acord, dar există milioane de oameni care s-au conformat, nu pentru că sunt fanatici deliranți care ar înveli capetele copiilor lor în celofan dacă Anthony Fauci le-ar ordona acest lucru, ci pur și simplu din "solidaritate", sau comoditate, sau instinct de turmă, sau... știi tu, lașitate.

    Mulți dintre acești oameni (adică cei care nu sunt fanatici) încep să bănuiască faptul că poate ceea ce noi, "extremiștii cu pălărie de staniol, care purtăm pălărie de staniol, negăm Covid, anti-vax, teoreticieni ai conspirației", le spunem de 22 de luni, s-ar putea să nu fie atât de nebunesc pe cât au crezut inițial.

    Ei dau înapoi, raționalizează, revizuiesc istoria și inventează tot felul de rahaturi interesate, cum ar fi cum că acum suntem într-o "lume post-vaccin", sau cum că "Știința s-a schimbat" sau cum că "Omicron este diferit", pentru a evita să fie forțați să recunoască faptul că sunt victimele unei PSYOP a GloboCap și a isteriei în masă pe care a generat-o la nivel mondial.

    Ceea ce... bine, lăsați-i să își spună orice au nevoie de dragul vanității lor sau al reputației lor de jurnaliști de investigație, de celebrități de stânga sau de revoluționari pe Twitter.

    Dacă credeți că acești membri "recuperați" ai Cultului Covidian vor recunoaște vreodată în mod public tot răul pe care l-au făcut societății, oamenilor și familiilor lor, începând cu martie 2020, cu atât mai puțin își vor cere scuze pentru toate abuzurile pe care le-au aruncat asupra celor dintre noi care au raportat faptele... ei bine, nu o vor face.

    Vor învârti, echivala, raționaliza și minți cu nerușinare, orice este nevoie pentru a se convinge pe ei înșiși și publicul lor că, atunci când rahatul a lovit ventilatorul, nu au făcut clic pe tocuri și au mers complet "Bunul Neamț".

    Dați-le în gât acestor oameni dacă aveți nevoie. Mă simt la fel de furios și trădat ca și voi. Dar să nu pierdem din vedere miza finală aici. Da, narațiunea oficială se prăbușește în cele din urmă, iar Cultul Covidian începe să facă implozie, dar asta nu înseamnă că această luptă s-a încheiat.

    GloboCap și marionetele lor din guvern nu vor anula întregul program "New Normal - Noua Normalitate", nu vor pretinde că ultimii doi ani nu s-au întâmplat niciodată și nu se vor retrage cu grație în buncărele lor somptuoase din Noua Zeelandă și în mega-iahturi.

    Mișcările totalitare și cultele morții nu au de obicei o cădere grațioasă. De obicei, acestea se prăbușesc într-o orgie gratuită de desfrau, violență nihilistă, în timp ce cultul sau mișcarea încearcă cu disperare să își mențină controlul asupra membrilor săi șovăitori și să se apere de realitatea invadatoare. Și iată unde ne aflăm în acest moment... sau unde vom ajunge în scurt timp.

    Orașe, state și țări din întreaga lume merg înainte cu implementarea societății de biosecuritate a Noii Normalitati (New Normal), în ciuda faptului că nu mai există nicio justificare plauzibilă pentru aceasta. Austria merge înainte cu "vaccinarea" forțată. Germania se pregătește să facă același lucru. Franța implementează un sistem național de segregare pentru a-i pedepsi pe "cei nevaccinați". Grecia amendează pensionarii "nevaccinați". Australia pune în funcțiune "tabere de carantină".

    Scoția. Italia. Spania. Țările de Jos. Orașul New York. San Francisco. Toronto. Și lista poate continua.

    Nu știu ce se va întâmpla. Nu sunt un oracol. Sunt doar un satirist. Dar ne apropiem periculos de mult de punctul în care GloboCap va trebui să devină fascist în toată regula dacă vor să termine ceea ce au început.

    Dacă se va întâmpla asta, lucrurile vor deveni foarte urâte.

    Știu, lucrurile sunt deja urâte, dar eu vorbesc de un cu totul alt fel de urât. Gândiți-vă la Jonestown, sau la ultimele zile ale lui Hitler în buncăr, sau la ultimele luni ale familiei Manson.

    Asta este ceea ce se întâmplă cu mișcările totalitare și cu cultele morții odată ce vraja este ruptă și narațiunile lor oficiale se destramă. Când se prăbușesc, încearcă să ia întreaga lume cu ei.

    Nu știu ce părere aveți voi, dar eu sper că putem evita acest lucru. Din câte am auzit și am citit, nu este prea distractiv.


    https://off-guardian.org/2022/01/18/the-last-days-of-the-covidian-cult/
  • Cosmin32 26.01.2022 17:22
    Vaccinurile COVID au fost concepute pentru a eșua; așa au câștigat autorizația

    21 Ianuarie de Jon Rappoport

    În ultimii doi ani, am demonstrat că virusul SARS-CoV-2 este un fals. Nu există. Acum, haideți să intrăm în bula în care oamenii presupun că virusul este real și să examinăm câteva dintre crimele și contradicțiile majore care există în interiorul acelei bule de nebuni.

    (Pentru a vă înscrie în lista noastră de e-mail, faceți clic aici - http://j.mp/1HvKCU1).

    Am scris și am postat acest articol în timp ce studiile clinice ale vaccinului COVID erau în desfășurare. El dezvăluie cum și de ce acele teste au fost sortite eșecului. Și au eșuat. De atunci, nimic nu s-a schimbat.

    Producătorii de vaccinuri au CONCEPUT o serie de teste clinice care, chiar și în termenii lor ("virusul este real, temeți-vă de virus") erau destinate să fie un eșec total.

    PARTEA I:

    Peter Doshi, editor asociat al revistei medicale BMJ, și Eric Topol, profesor de medicină moleculară la Scripps Research, au scris un articol de opinie devastator în NY Times despre testele clinice în curs de desfășurare ale vaccinului COVID.

    Aceștia scot la iveală deficiența fatală a marilor studii Pfizer, AstraZeneca și Moderna.

    22 septembrie 2020, The Times: "Aceste teste cu Coronavirus nu răspund la singura întrebare pe care trebuie să o știm" [1]:

    "Dacă ar trebui să aprobați un vaccin împotriva coronavirusului, ați aproba unul despre care știți că protejează oamenii doar de cea mai ușoară formă de Covid-19, sau unul care ar preveni complicațiile grave ale acestuia?".

    "Răspunsul este evident. Ați dori să vă protejați împotriva celor mai grave cazuri."

    "Dar nu așa abordează problema companiile care testează trei dintre cei mai importanți candidați la vaccinul împotriva coronavirusului, Moderna, Pfizer și AstraZeneca, al cărui studiu american este suspendat."

    "Conform protocoalelor pentru studiile lor, pe care le-au făcut publice la sfârșitul săptămânii trecute, un vaccin ar putea îndeplini criteriul de succes al companiilor dacă ar reduce riscul de Covid-19 ușoară, dar nu s-a demonstrat niciodată că ar reduce formele moderate sau severe ale bolii, sau riscul de spitalizare, de internare în unitatea de terapie intensivă sau de deces."

    "A spune că un vaccin funcționează ar trebui să însemne că majoritatea oamenilor nu mai riscă să se îmbolnăvească grav. Nu este ceea ce vor determina aceste teste".

    Acest lucru înseamnă că aceste studii clinice sunt moarte în apă.

    Ele sunt concepute doar pentru a demonstra eficiența în prevenirea "cazurilor ușoare de COVID", de care nu ar trebui să se intereseze nimeni, deoarece cazurile ușoare (tuse, febră) își urmează cursul natural și nu provoacă niciun rău. NU ESTE NEVOIE DE UN VACCIN CARE SĂ PREVINĂ CAZURILE UȘOARE.

    Studiile clinice de vârf privind vaccinurile sunt inutile, irelevante, înșelătoare și mincinoase.

    Acum să mergem mai departe. Citiți următoarea secțiune din articolul din Times, iar apoi voi face comentarii.

    "Studiile Moderna și AstraZeneca vor implica aproximativ 30.000 de participanți fiecare; cel al Pfizer va avea 44.000 de participanți. Jumătate dintre participanți va primi două doze de vaccinuri separate de trei sau patru săptămâni, iar cealaltă jumătate va primi injecții placebo cu apă sărată. Determinarea finală a eficacității va avea loc după ce 150 până la 160 de participanți vor dezvolta Covid-19..."


    Iată cum funcționează. Companiile producătoare de vaccinuri urmăresc ca un total de 150 de cazuri ușoare de COVID să apară, combinate, în cele două grupuri - cei care au primit placebo și cei care au primit vaccinul. Cum se va întâmpla acest lucru? Cercetătorii cred că "coronavirusul se răspândește peste tot" și că se va năpusti asupra unora dintre voluntarii din cadrul studiului clinic.

    Să presupunem că, în timpul studiului, 100 de persoane care primesc placebo dezvoltă o formă ușoară de COVID-19 și doar 50 de persoane care primesc vaccinul dezvoltă o formă ușoară de COVID.

    Companiile producătoare de vaccinuri ar spune: "Tocmai am demonstrat că vaccinul este eficient în proporție de 50% în prevenirea COVID și asta este tot ce trebuie să facem pentru a obține autorizația de urgență de la FDA. Eliberați vaccinul. Injectați lumea".

    Rezultatele pentru 150 de persoane sunt egale cu "hai să împușcăm șapte miliarde de oameni". Este uluitor.

    Dar devine și mai rău. Numărul magic de 150 de cazuri de COVID? Cum se definește un caz COVID? Autorii articolului din Times au răspunsul:

    "În studiile Moderna și Pfizer, chiar și un caz ușor de Covid-19 - de exemplu, o tuse plus un test de laborator pozitiv - s-ar califica și ar încurca rezultatele. AstraZeneca este puțin mai riguroasă, dar tot ar socoti ca fiind un caz simptomele ușoare, cum ar fi tusea plus febră."

    Dar așteptați. NY Times însuși a publicat recent un articol [2] în care se afirmă că până la 90% din cazurile de COVID din SUA ar putea foarte bine să fie false pozitive - cu alte cuvinte, să nu fie deloc cazuri. De ce? Pentru că testul PCR de diagnosticare, așa cum este efectuat de multe laboratoare, este prea sensibil. Acesta înregistrează "pozitiv pentru COVID" atunci când nu ar trebui să o facă.

    Așadar, în aceste studii clinice de vaccinare, întregul proces de determinare a faptului că "150 de persoane au dezvoltat COVID-19" este complet nesigur, inutil, absurd și lipsit de sens. Pe de o parte, un test PCR pozitiv nu este fiabil și nu înseamnă nimic. Pe de altă parte, o tuse și febră ("COVID-19 ușoară") nu reprezintă nimic de care să ne facem griji și nu necesită deloc un vaccin. Vorbim de 150 de cazuri de "cui îi pasă". Asta este ceea ce vaccinul COVID este menit să prevină.

    "Deci numărul magic este 150? Acesta este numărul care va decide soarta imediată a planetei?"

    "Bineînțeles."

    "Și acești 150 de oameni, despre care spuneți că dezvoltă COVID-19 ușor... nu ar trebui să intereseze pe nimeni, pentru că acele simptome se vindecă singure și nu este nevoie de vaccin."

    "Corect."

    "Și dacă mă gândesc bine, persoanele care primesc vaccinul în cadrul testelor clinice ar putea dezvolta simptome care nu se pot deosebi de COVID-19 ușor, ca urmare a efectelor vaccinului."

    "Da, așa este."

    "Dar sunteți foarte încrezător în succesul vaccinului."

    "Într-adevăr."

    "De ce?"

    "Trebuie să fiu încrezător. Dacă vom fi demascați ca niște escroci incompetenți, rezultatele noastre vor fi foarte afectate. Și vom ajunge la închisoare."

    "Vă mulțumesc, domnule. Și astea sunt știrile din această seară. Asigurați-vă că vă faceți vaccinul, toată lumea. Este vital. Sunt Fred J Clown, pentru CBS-NBC-ABC-CNN-FOX-PBS-AP-Reuters și toate sursele oficiale de știri din Est, Vest, Nord și Sud. Știrile, vă sunt oferite de Venom-X-2, un medicament care are doar 463 de efecte adverse. Întrebați medicul dumneavoastră dacă Venom este potrivit pentru dumneavoastră".

    PARTEA A DOUA: TRUCUL VICLEAN:

    Acum voi trece din nou în revistă informațiile vitale, dar de data aceasta vă voi arăta cum...

    Companiile producătoare de vaccinuri se pot folosi de defectul fatal în proiectarea protocolului lor pentru a...

    pentru a obține aprobarea vaccinului lor COVID.

    Rămâi cu mine. E ceva important.

    Sunt necesare doar 150 de persoane pentru a face ca testele clinice majore ale vaccinului COVID să pară un succes.

    Din 30.000 de voluntari într-un studiu, cercetătorii așteaptă ca 150 de persoane să "se îmbolnăvească de COVID-19". Cazuri ușoare. Ei presupun că acest lucru se va întâmpla, deoarece cred că coronavirusul este peste tot și îi va infecta pe voluntarii lor.

    Bineînțeles, definiția lor de caz ușor de COVID-19 este lipsită de sens. Tuse plus febră, și un test PCR pozitiv. Testul scuipă falsuri pozitive ca un aparat de joc măsluit, iar simptomele ușoare vizibile ar putea fi rezultatul gripei, al aerului poluat sau al prea multor batoane de ciocolată.

    Cu toate acestea, cercetătorii așteaptă ca un total de 150 de persoane să "prindă un caz ușor de COVID". Când se atinge acest număr, totul se oprește.

    Acum vine momentul cel mare. Câte dintre aceste 150 de cazuri de COVID au apărut în grupul care a primit vaccinul și câte în grupul care a primit injecția placebo de apă sărată?

    Să spunem că doar 50 de cazuri de COVID au apărut în grupul vaccinat și 100 în grupul placebo. Cercetătorii fac să sară dopurile de șampanie. Ei spun: "Uite, vaccinul este eficient în proporție de 50% în prevenirea COVID, iar asta este tot ce ne trebuie pentru a obține autorizația de urgență de la FDA".

    DAR să presupunem că 75 de cazuri au apărut în grupul vaccinat și 75 în grupul placebo? Nu e bine. Nu e bine deloc. Nu se poate spune că vaccinul este eficient.

    Acum vine "remodelarea datelor".

    IATĂ.

    Cercetătorii spun: "Așteptați. Treizeci dintre cazurile de COVID din grupul vaccinat au fost, de fapt, doar reacții adverse la vaccin. Nu au fost cazuri de COVID. Vedeți, vaccinul poate provoca simptome care nu se pot deosebi de un COVID ușor. Tuse, febră, frisoane. De fapt, au existat doar 40 de cazuri de COVID în grupul vaccinat. Au fost 110 în grupul placebo. Vaccinul ESTE eficient. Suntem bine. Suntem de aur. Putem obține chiar acum o autorizație de urgență de la FDA pentru a împușca pe toată lumea."

    Producătorii de vaccinuri AU ȘTIUT TOT TIMPUL că pot face acest truc.

    De ce să lăsăm lucrurile la voia întâmplării?

    De ce să riște un profit de câteva sute de miliarde de dolari pe o distribuție aleatorie a unor cazuri ușoare de COVID printre voluntarii din testele lor clinice?

    Definiția unui caz ușor de COVID este EXACT ceea ce aveau nevoie producătorii de vaccinuri. Le-a permis să pună la cale un plan, pentru a se asigura că nu vor da greș.

    Puteau să prezinte un caz UȘOR de COVID ca fiind o reacție la vaccin. Puteau să falsifice acest lucru fără a provoca valuri. FDA ar fi spus: "Reacțiile la vaccin nu sunt grave. În regulă, nicio problemă. Vom aproba acest vaccin pentru uz de urgență".

    Cu toate acestea... Dacă producătorii și-au conceput protocolul de testare clinică pentru a preveni cazurile grave de COVID, ar trebui să aștepte să apară 150 de cazuri de persoane cu adevărat bolnave. Acest lucru s-ar putea să nu se întâmple niciodată.

    Dacă s-ar întâmpla, iar producătorii ar trebui să facă un truc de schimbare și să dea vina pe vaccin pentru unele dintre aceste cazuri GRAVE...

    Ar trebui să spună la FDA că vaccinul lor provoacă pneumonie care pune în pericol viața; iar FDA, care este foarte atent supravegheată în aceste zile, ar fi foarte greu să treacă cu vederea acest lucru.

    FDA: "Nu putem aproba acest vaccin. Ar putea cauza câteva milioane de cazuri de pneumonie gravă..."

    Companiile producătoare de vaccinuri nu au făcut o greșeală stupidă titanică în proiectarea protocolului lor. În orientarea protocolului pentru a preveni cazurile de COVID UȘOR, au făcut ceea ce au făcut intenționat. Acest lucru le permite să își "remodeleze datele" și să obțină aprobarea de urgență a FDA pentru vaccinul lor.

    Aceste companii nu au nicio intenție de a eșua, de a o lua de la capăt și de a petrece un an recrutând 30.000 de noi voluntari. Ele vor succes și bani acum. Vor să câștige cursa.

    Și vor câștiga, dacă adevărul nu va fi cunoscut și împărtășit pe scară largă.

    EPILOG:

    Poanta de final.

    Fiecare "expert", în august 2021, este instruit să spună că vaccinul protejează cu siguranță oamenii împotriva bolilor grave și a spitalizării. Acesta este mesajul lor promoțional către lume.

    "Da, chiar dacă ești vaccinat, ai putea fi infectat cu virusul, ai putea dezvolta COVID și ai putea transmite virusul la alte persoane, DAR trebuie să faci vaccinul. Acesta vă va proteja de a vă îmbolnăvi grav".

    După cum puteți vedea din ceea ce am scris mai sus, aceasta este o minciună sfruntată.


    A fost întotdeauna o minciună fantastică, încă de la începutul dezvoltării vaccinului COVID, pentru că proiectul studiilor clinice nu a avut nimic de-a face cu prevenirea bolilor grave.

    SURSE:

    [1] nytimes.com/2020/09/22/opinie/covid-vaccin-coronavirus.html

    [2] nytimes.com/2020/08/29/health/coronavirus-testing.html

    puterea în afara matricei

    (Pentru a citi despre colecția lui Jon, Power Outside The Matrix, faceți clic aici).

    Jon Rappoport

    Autorul a trei colecții explozive, THE MATRIX REVEALED, EXIT FROM THE MATRIX și POWER OUTSIDE THE MATRIX, Jon a fost candidat pentru un loc în Congresul SUA în Districtul 29 din California. El menține o practică de consultanță pentru clienți privați, al cărei scop este extinderea puterii creative personale. Nominalizat pentru un premiu Pulitzer, a lucrat ca reporter de investigație timp de 30 de ani, scriind articole despre politică, medicină și sănătate pentru CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern și alte ziare și reviste din SUA și Europa. Jon a ținut prelegeri și seminarii despre politica globală, sănătate, logică și putere creativă în fața unor audiențe din întreaga lume. Vă puteți înscrie la e-mailurile sale gratuite NoMoreFakeNews aici sau la e-mailurile sale gratuite OutsideTheRealityMachine aici.


    sursa : https://blog.nomorefakenews.com/2022/01/21/covid-vaccines-were-designed-to-fail/
  • Cosmin32 26.01.2022 17:23
    Cursa spre înrobire.
    20 decembrie 2021

    https://resistglobalmarxistfascism.org/bl-content/uploads/pages/a83fe0b1dd541019f3b47cfe1ae5bd43/lemmings.jpg

    Aceasta este omenirea care se îndreaptă cu viteză spre propria sclavie într-o închisoare digitală... dependentă de tehnologie, care nu vrea să înceteze să hrănească bestiile de la Amazon, Google, Twitter, Facebook, mass-media și băncile internaționale, care își instalează în mod voluntar dispozitive de supraveghere în casele lor, care se lasă urmărită ca o vită și care se supune orbește autorităților până la dispariția lor finală.

    https://resistglobalmarxistfascism.org/racing-toward-enslavement
  • Cosmin32 26.01.2022 21:14
    BOMBA: DARPA a dezvoltat în secret vaccinul mRNA cu ani în urmă prin intermediul Moderna și urmărește controlul permanent asupra corpului și a liniei tale de sânge

    Marți, 17 august 2021 de: Lance D Johnson (https://www.naturalnews.com/author/ljdevon)

    (Natural News - https://www.naturalnews.com/) Înainte de blocarea la nivel mondial în 2020, Agenția pentru Proiecte de Cercetare Avansată a Apărării (DARPA) și Institutele Naționale de Sănătate (NIH) lucrau în secret la o nouă platformă de vaccinare cu ARNm folosind o nouă companie biotehnologică (https://seekingalpha.com/news/3609955-moderna-failed-to-disclose-government-grants-funded-development-of-patented-vaccines-advocacy) numită Moderna. Planificarea lor strategică a început în 2013, când fondurile DARPA au fost folosite de Moderna pentru a inventa metode de inducere a unui răspuns imunitar de scurtă durată prin administrarea de vaccinuri cu ARNm.

    Inventatorul platformei mARN, Dr. Robert Malone, dezvăluie că "Moderna a fost fondată, în esență, de DARPA"-https://www.brighteon.com/eb29bf5a-837d-4f6f-a062-52db65cff882. Milioane de dolari în granturi DARPA au construit programul de vaccinare, prin intermediul unor brevete transmise către Moderna. Cu toate acestea, Moderna refuză să dezvăluie aceste premii DARPA în cererile de brevet pe care le-a depus pentru noua tehnologie de vaccinare.

    DARPA se află în spatele experimentului cu proteina mRNA spike, cu ajutorul NIH

    Pe măsură ce acest proiect secret al DARPA iese la iveală(https://everydayconcerned.net/2021/04/22/pfizers-military-connections-and-modernas-too-mrna-vaccines-come-from-darpa-and-seem-to-be-operating-as-neuro-bioweapons-as-per-dr-sucharit-bhakdis-description/), devine evident că forțele nefaste din cadrul guvernului american plănuiau să dezlănțuie această tehnologie cu ani de zile înainte de o "urgență de sănătate publică". Pentru a obține conformitatea, nu aveau nevoie decât să exploateze psihologia umană, să suspende statul de drept și să amenințe mijloacele de trai ale oamenilor pentru a constrânge populația să intre în acest experiment și să modifice fiziologia naturală a celulelor și funcțiile biologice. Un director de la NIH, Dr. Anthony Fauci, s-a asigurat de acest lucru atunci când a cerut un blocaj la nivel național în martie 2020. Ducând planul la îndeplinire, Fauci solicită acum injecții obligatorii ale acestui software operațional genocidar.

    Grupul de supraveghere, Knowledge Ecology International, subliniază că Moderna a primit subvenții DARPA în valoare de 20 de milioane de dolari cu câțiva ani înainte (https://www.keionline.org/wp-content/uploads/KEI-DoD-DARPA-Moderna.27aug2020.pdf) de "pandemia mondială". Grupul afirmă că aceste fonduri au condus "probabil" la dezvoltarea acestei noi tehnologii de vaccinare. Această operațiune de lungă durată include 26 de brevete atribuite "Moderna" sau "ModernaTx", precum și 154 de cereri de brevet. O privire mai atentă asupra acestor brevete arată că Moderna a luat parte la programul DARPA "Autonomous Diagnostics to Enable Prevention and Therapeutics" (ADEPT). Această finanțare a deschis calea pentru ca Moderna să dezvolte programe de vaccinare cu ARNm pentru virusurile Chikungunya și Zika, precum și pentru alți agenți patogeni respiratori viitori.

    Ca răspuns la anchetă, DARPA afirmă că "cercetează în mod activ premiile acordate de agenție către Moderna pentru a identifica ce brevete și brevete în așteptare, dacă există, pot fi asociate cu sprijinul DARPA". În loc să se supună unui audit independent al operațiunii lor planificate de proteină cu vârf de ARNm, DARPA are voie să își investigheze propria pistă financiară, ceea ce duce cu siguranță la experimente secrete cu ARNm efectuate de agenții lor de la Moderna.

    Indiferent de conspirația mai mare de a face experimente pe populații umane, Moderna are obligația legală de a dezvălui sprijinul guvernului federal american în cererile de brevet, în conformitate cu Legea Bayh-Dole și cu reglementările emise de Biroul pentru brevete și mărci comerciale al SUA. DARPA recunoaște în mod clar că ei sunt creierul din spatele acestui experiment global, declarând pe site-ul lor: "Primul vaccin împotriva coronavirusului care a început să fie testat pe oameni provine din investiția DARPA în compania Moderna". Chiar dacă invențiile ARNm au fost concepute în ultimii opt ani, Moderna nu dezvăluie faptul că DARPA a fost tot timpul în spatele proiectelor și a negat că ar fi fost implicate fonduri federale.

    Până în 2016, geneticianul Daniel Wattendorf a fost manager de program la DARPA, unde a inițiat și condus programe care au implementat diagnostice, medicamente pentru transferul de gene, globule roșii modificate și vaccinuri cu ARN. El a fost în spatele programului ADEPT în 2012 și a avansat cercetarea ARNm prin Pfizer și Moderna în 2013. După ce a condus aceste programe de vaccinuri cu ARNm, a acceptat un post de director al Innovate Technology Solutions la Fundația Bill și Melinda Gates, unde are sarcina de a crea teste de diagnosticare și platforme biotehnologice pentru "soluții globale de sănătate".

    Atunci când Pentagonul finanțează și desfășoară un experiment asupra întregii populații, nu este de mirare că SUA este forțată să accepte o urgență de sănătate publică pe termen nedefinit în toate comunitățile simultan. SUA continuă să sufere sub legea marțială medicală, libertăți civile suspendate și amenințarea continuă a forței totalitare, chiar și împotriva corpurilor lucrătorilor din domeniul sănătății și a membrilor individuali ai armatei înșiși.

    Experimentul global transformă corpurile oamenilor în sisteme de operare, controlate prin actualizări ale vaccinurilor cu ARNm

    DARPA precizeaza clar că aceste vaccinuri cu ARNm nu sunt destinate să ofere imunitate, ci invocă o "imunitate tranzitorie" care forțează organismul să creeze anticorpi doar pentru câteva săptămâni sau luni. Direct din "Platforma de prevenire a pandemiilor" a DARPA(https://www.darpa.mil/program/pandemic-prevention-platform): "Un avantaj principal al abordării bazate pe acizi nucleici pentru limitarea răspândirii infecției este că construcțiile genetice introduse în organism s-ar procesa rapid și nu s-ar integra în genomul unui individ. În mod similar, anticorpii produși ca răspuns la tratament ar fi prezenți în organism doar câteva săptămâni sau luni. Acest lucru este în concordanță cu intenția DARPA de a oferi în siguranță o imunitate tranzitorie, oprind răspândirea bolii prin crearea unui firewall și câștigând timp pentru dezvoltarea și implementarea unor răspunsuri medicale pe termen mai lung."

    Acest program ARNm este un sistem de operare care este instalat în interiorul oamenilor - un proces sinistru de control corporal care este recunoscut în mod deschis de Moderna(https://www.naturalnews.com/2021-01-04-moderna-vaccine-designed-to-program-humans.html). Aceste vaccinuri sunt o armă de control nanotehnologic care livrează instrucțiuni codificate genetic pentru a reconfigura procesele celulare normale ale beneficiarului. Pe măsură ce o toxină specifică (proteină de vârf) este codificată și produsă în corpul destinatarului, sistemul imunitar al acestuia este presat să răspundă. Celulele care răspund imunitar sunt atenuate pe termen lung și devin dependente de instrucțiuni, pe măsură ce se instalează un fenomen biologic numit "priming patogen" sau "ameliorare dependentă de anticorpi".

    Prima parte a acestui experiment global de control a fost psihologică, constrângând oamenii să creadă că trebuie să reproducă toxine în corpul lor pentru a dovedi că au imunitate la ceva ce nu a fost niciodată izolat sau cuantificat (https://www.naturalnews.com/2021-08-16-sars-cov-2-has-never-been-isolated-purified-shown-to-cause-disease.html). Populațiile au fost închise și li s-a spus că nu pot intra în contact cu oamenii, că toată lumea este bolnavă și că aerul este contaminat, în timp ce sistemele medicale au izolat oamenii, au refuzat tratamentele și au ucis pacienți aflați sub ventilație.

    A doua parte a acestui experiment de control și manipulare din timpul războiului, implică stabilirea protocolului inițial cu două injecții, care condiționează oamenii să accepte mai multe injecții pentru ca sistemul lor imunitar să funcționeze în conformitate cu "știința". Cea de-a treia parte este în prezent introdusă în întreaga lume, o a treia doză de proteine cu vârf de ARNm este pompată în persoanele care se confruntă deja cu o sensibilitate la agenții patogeni virali și care "au nevoie de o injecție de rapel".

    De la fiecare an înainte, oamenilor li se va spune că au nevoie de "injecția de rapel" de actualizare a sistemului lor, deoarece este anunțată o "nouă variantă". Platforma ARNm a armei biologice cu proteină spike care este lansată astăzi prin constrângere și forță a fost planificată cu ani în urmă de DARPA, NIH, Moderna și agenții lor de la Fundația Bill și Melinda Gates.

    blob:https://www.brighteon.com/4f640099-792a-4651-96bb-a2f597f10906

    Sursele includ:

    SeekingAlpha.com

    Brighteon.com

    EverydayConcerned.net

    KEIOnline.org [PDF]

    Darpa.mil

    NaturalNews.com

    NaturalNews.com

    sursa articol : https://www.naturalnews.com/2021-08-17-darpa-secretly-developing-mrna-vaccine-years-ago-through-moderna.html#
  • Cosmin32 28.01.2022 17:12
    https://freewestmedia.com/2022/01/22/bombshell-massive-corona-data-manipulation-revealed-in-austria/
  • Cosmin32 28.01.2022 17:13
    Mai presus de lege: Politicienii austrieci nu se supun propriilor dictate de Corona

    A devenit de-a dreptul grotesc să vezi cât de puțin li se aplică măsurile dictatoriale: Clasa conducătoare austriacă nu trebuie să sufere consecințele politicilor lor Corona. Acesta a fost cazul când președintele Consiliului Național, Wolfgang Sobotka (ÖVP), a zburat la o înmormântare în Italia fără a face testul PCR. De fapt, administrația parlamentară ceruse poliției de la aeroportul Linz să nu efectueze niciun control Corona asupra lui Sobotka.

    Publicat: 23 ianuarie 2022, 9:11 am

    Direcția parlamentară a explicat comportamentul lui Sobotka: "Călătoriile de afaceri raportate la Direcția Parlamentară de către președintele Consiliului Național nu sunt supuse din punct de vedere legal aplicării Ordonanței privind intrarea Covid". De asemenea, s-a adăugat că Sobotka a fost "vaccinat" de patru ori.

    Acest răspuns ridicol nu explică cum a fost posibil să se eludeze regulamentul 2G+, care se aplică tuturor cetățenilor austrieci, chiar și pentru "călătorii de afaceri", dar a fost pur și simplu ignorat de către Direcția Parlamentară. În timp ce austriecii au fost supuși la măști obligatorii, teste și vaccinări repetate, politicienii de top pot, aparent, să facă ce vor cu impunitate.

    Cetățenii obișnuiți au dus pe umeri măsurile de groază luate de guvern, cum ar fi o serie de injecții periculoase obligatorii, testări neîncetate și chiar prin purtarea mai multor măști FFP2 deodată. Chiar și cu un rapel de 10 ori mai mare, muritorii de rând nu ar putea probabil să ia un zbor fără testul PCR valabil cerut de lege. Un test PCR sau antigen este, de asemenea, necesar pentru a intra în Italia.

    Funeraliile de stat ale președintelui Parlamentului European vaccinat după eșecul imunitar

    Zborul lui Sobotka către o înmormântare de stat în Italia ar fi avut loc pe 14 ianuarie. Abia acum s-a aflat din presă ce s-a întâmplat pe aeroportul din Hörsching. "De ce călătorește Sobotka fără control Covid?", se întreabă personalul de la controlul de frontieră.

    Sobotka nu a fost testat, nici în zborul spre înmormântarea președintelui Parlamentului European, David Sassoli , nici în zborul de întoarcere. Sassoli, care ar fi fost tratat anterior cu injecțiile experimentale, a suferit o pneumonie în septembrie anul trecut. În ianuarie, el a murit la vârsta de 65 de ani din cauza insuficienței sistemului său imunitar într-un spital italian. Progresistul Sassoli a fost un susținător al injecțiilor, declarase o urgență climatică la Forumul Economic Mondial de la Davos în ianuarie 2020 și îndemnase la "tranziție". În mod evident, fusese școlit în clișeele newspeak ale Agendei 2030.

    Sobotka nu este singurul

    Cancelarul Nehammer își ia alegătorii drept proști, mințind inițial cu privire la locul unde se afla în ajunul Anului Nou și apoi cu privire la infecția sa. Twitter

    Sobotka nu este primul politician de top care atrage atenția cu astfel de privilegii în mijlocul unor măsuri Corona tot mai stricte. După Anul Nou, imaginea cancelarului Karl Nehammer a căzut în picaj când s-a aflat că a petrecut fără mască cu zeci de prieteni înghesuiți într-o mică cabană de schi din Carintia, după ce a pretins că va lipsi de la sărbători din cauza Omicron. El promisese că își va petrece seara singur cu câinele său.

    Cancelaria a insistat asupra faptului că infecția nu a avut loc în cabana de schi, când Nehammer a fost testat brusc pozitiv. Fotografia a fost făcută pe 29 decembrie, a susținut purtătorul său de cuvânt Daniel Kosak pe Twitter. Infecția a avut loc după ce Nehammer s-a întors marți din vacanță.

    Potrivit stadiului actual al cercetărilor, perioada dintre o infecție cu virusul Corona și prima detectabilitate a acestuia (perioada de latență) este estimată la 2,5 până la 4 zile. Institutul Robert Koch (RKI) presupune o perioadă de latență de 3 zile. Se presupune o perioadă de 4 până la 9 zile până la apariția primelor simptome (perioada de incubație).

    Declarația sa nesolicitată că a fost infectat de un agent de securitate miercuri seara a ridicat mai multe întrebări decât răspunsuri. Ca urmare, tot felul de reguli speciale i s-au aplicat brusc lui și anturajului său.

    Falsificarea injecțiilor

    Deja în noiembrie, Eva-Maria Himmelbauer (ÖVP) a șocat prin faptul că a atașat un autocolant fals de card de vaccinare în plină zi, în timpul unei sesiuni a Consiliului Național. Surprinsă de camerele de luat vederi ale ORF, ea a fost surprinsă atașând un autocolant cu un lot de vaccinare la carnetul său galben de vaccinare și a declarat pentru Wochenblick că este vorba de un "vaccin antigripal".

    Când Wochenblick a cerut o fotografie ca dovadă a declarației sale, Himmelbauer a ignorat cererea. Și chiar dacă a fost prinsă în flagrant delict, ea nu s-a confruntat niciodată cu consecințele faptelor sale. Dacă, în schimb, cetățenii austrieci sunt suspectați de înșelăciune cu certificatele Corona, aceștia trebuie să se teamă de o persecuție brutală din partea autorităților și de până la doi ani de închisoare dacă sunt condamnați pentru falsificare de documente.

    https://twitter.com/Bilbo52835554/status/1464002305653501973?ref_src=twsrc%5Etfw%
    7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1464002305653501973%
    7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Ffreewestmedia.com%2F2022%2F01%2F23%2Fabove-the-law-austrian-politicians-not-subject-their-own-corona-dictates%2F

    Toate drepturile rezervate. Aveți permisiunea de a cita liber din articole, cu condiția de a se indica sursa (www.freewestmedia.com). Fotografiile nu pot fi folosite fără acordul nostru.

    https://freewestmedia.com/2022/01/23/above-the-law-austrian-politicians-not-subject-their-own-corona-dictates/
  • Cosmin32 28.01.2022 17:13
    Berlin

    Miracol științific: Parlamentarii germani rămân imuni la Covid mai mult timp decât cetățenii obișnuiți

    Coronavirusul pare să fie primul virus politic din lume cu un fin simț al privilegiilor. Acest lucru este evident, de exemplu, în faptul că miniștrii germani precum Karl Lauterbach par să fie mai puțin contagioși decât subalternii săi.

    Publicat: 26 ianuarie 2022, 8:31 am

    Aceasta este concluzia după ce o fotografie cu Lauterbach a circulat prin intermediul rețelelor de socializare. Într-o postare cu următorul text: "Pentru o bună cooperare. Cu generalul Breuer, șeful echipei de criză, logistica aprovizionării cu vaccinuri va fi în curând îmbunătățită semnificativ. Pentru prima dată cu un general într-un joc de echipă".

    Niciuna dintre justificările lor medicale nu explică de ce oficialii de rang înalt ar trebui să stea împreună la o masă fără să poarte mască, în timp ce subordonații din încăpere ar trebui să fie mascați.

    Același lucru este valabil și pentru conferința de presă federală săptămânală, unde purtătorii de cuvânt ai guvernului de pe scenă își pot scoate măștile, dar jurnaliștii din sală trebuie să și le păstreze atunci când pun întrebări - deși acest lucru duce invariabil la probleme de comunicare.

    Această sensibilitate politică a virusului explică, cu siguranță, și de ce, de exemplu, ministrul de interne bavarez Joachim Herrmann (CSU) a servit mese cu trei feluri de mâncare cu poliția în timpul izolării, iar șeful său, președintele bavarez Markus Söder, spre deosebire de muritorii de rând, a fost scutit de carantină după ce a intrat în contact cu o persoană care a fost testată pozitiv. Alții s-au confruntat cu sancțiuni extrem de dure pentru aceleași abateri.

    Virusul este politic

    Orientarea politică a virusului a atins un nou vârf. Printr-un simplu clic, Institutul Robert Koch a restrâns și mai mult drepturile fundamentale ale milioanelor de cetățeni germani care au fost diagnosticați cu virusul, reducând peste noapte valabilitatea acestui statut la două luni.

    Anterior, o persoană care fusese infectată cu Covid-19 era considerată vindecată timp de șase luni. Această perioadă a fost acum scurtată. Persoanele care au fost infectate în viitor vor fi considerate ca fiind recuperate doar pentru trei luni. Apoi se recomandă un vaccin de rapel.

    Perioada de timp este de fapt de două luni - nu de trei - deoarece sunt considerate recuperate doar persoanele care pot prezenta un rezultat pozitiv la testul PCR vechi de cel puțin 28 de zile.

    Cei care au supraviețuit unei îmbolnăviri cauzate de virus sunt, conform rezultatelor mai multor studii medicale, mai bine protejați împotriva unei noi infecții cu boli ulterioare decât cei care au fost injectați și au primit un vaccin de rapel. Dar administrația germană nu este interesată de studiile științifice care o contrazic.

    Elveția, de exemplu, a extins acest statut la douăsprezece luni. Baza științifică a acestei decizii este, prin urmare, atât de subțire, încât chiar și televiziunea de stat germană ZDF - neobosiți șarlatani ai vaccinurilor - au rămas cu fața roșie pentru a explica meandrele virusului politic.

    Purtătorul de cuvânt al Lauterbach, Hanno Kautz, a dezvăluit în cele din urmă pisica din sac la briefingul de presă: S-ar putea vedea scurtarea statutului de convalescent "și ca pe un stimulent pentru a se vaccina".

    Ferma animalelor a lui George Orwell s-a transformat într-un circ

    Așadar, în timp ce muritorul de rând este protejat de convalescență timp de doar două luni, parlamentarii, din fericire, rămân protejați de aceasta timp de șase luni. Pentru accesul lor în Bundestag, au primit o imunitate mai lungă. Prin afișarea unui test de laborator PCR pozitiv, parlamentarii vor putea participa la sesiunile plenare timp de șase luni. Motivul este un decret general emis de președintele Bundestagului, Bärbel Bas (SPD), pentru parlament, chiar înainte ca reducerea să fie anunțată de RKI.

    Fostul deputat Elisabeth Moschmann a notat pe Twitter: "Dacă este adevărat că statutul de convalescență în Bundestag mai este de 6 luni, asta este ultima picătură. Cu greu se poate crede". Ea a adăugat: "Privilegii pentru deputați? Toți oamenii sunt egali, dar parlamentarii sunt "mai egali"?".

    Din punct de vedere juridic formal, acest statut este nesustenabil. Dar servește ca un alt exemplu de excepție a gradului de contradicție și absurditate la care au ajuns reglementările Corona în Germania.

    Potrivit unui nou studiu realizat de Institutul Paul Ehrlich, o autoritate federală, anticorpii pot fi detectați timp de 430 de zile după o infecție cu Corona "fără ca un punct final să fie previzibil". Același Institut Paul Ehrlich, care îl consiliază pe ministrul Sănătății, a fost parțial responsabil pentru scurtarea stării de convalescență la 62 de zile, pentru muritorii de rând.

    Toate drepturile rezervate. Aveți permisiunea de a cita liber din articole, cu condiția de a se indica sursa (www.freewestmedia.com). Fotografiile nu pot fi folosite fără acordul nostru.

    https://freewestmedia.com/2022/01/26/scientific-miracle-german-mps-stay-immune-against-covid-longer-than-ordinary-citizens/
  • Cosmin32 28.01.2022 17:14
    Interviu EXPLOZIV cu Michael O'Bernicia - Crimele cu Midazolam? (SE RECOMANDĂ DISCREȚIE DIN PARTEA TELESPECTATORULUI)

    https://seed151.bitchute.com/fyEr3topVstH/1CyWDYiL6Ilr.mp4

    O "politică" a guvernului britanic, începută încă din 2016, a fost intensificată pentru a ucide, executa și EUTANASIA, fără consimțământul nimănui, persoanele în vârstă, bolnavii cronici sau alte persoane aflate în "grija" agențiilor guvernamentale, fie în instituții guvernamentale, fie la domiciliu, sub pretextul "Covid-19".

    "Valurile" la care am asistat la presupusul virus, au fost "valuri" de crime cu Midazolam ascunse printre statistici ca fiind decese "Covid". Și asta înainte de a începe injecțiile letale către populația în general, pretinzând că sunt "vaccinuri", dar nu sunt "vaccinuri". La fel ca Midazolamul și Morfina, folosite pentru a executa cetățeni cu sânge rece ca "politică" guvernamentală, așa-numitele "vaccinuri" Covid-19 nu au niciun efect benefic împotriva vreunui presupus "virus".

    Indiferent prin ce mijloace a fost realizat, avem același fenomen în Quebec, aceeași "politică" de EXTERMINARE a persoanelor în vârstă sub pretextul Covid-19:

    https://thereisnopandemic.net/2022/01/26/explosive-michael-obernicia-interview-the-midazolam-murders-viewer-discretion-advised/

    Coaliția pentru prevenirea eutanasiei: a avut loc un "MASACRU" al persoanelor în vârstă în Quebec prin eutanasiere sub pretextul Covid-19 (19 noiembrie 2021)

    EXTERMINAREA persoanelor în vârstă din Quebec sub pretextul "Covid-19"
    PREFAȚĂ


    Cu zeci de ani în urmă, stânga canadiană (în mare parte CCF, care este acum NPD) a luptat în Parlament pentru a implementa socialismul, pentru sănătate, pensii, pentru a-i ajuta pe cei săraci, bolnavi și bătrâni. Conceptul a fost neconstituțional, deoarece guvernele, în conformitate cu legile BNA, nu au autoritatea legală de a "avea grijă" de cetățenii lor. Treaba lor este de a proteja drepturile cetățenilor lor, în timp ce cetățenii au grijă de ei înșiși.

    Cu toate acestea, neconstituționalul a fost făcut. Socialismul a fost implementat în Canada atât la nivel federal, cât și la nivel provincial. Timp de decenii, canadienii au avut încredere în "guvernul lor de dădacă" pentru a avea grijă de ei. Timp de decenii, salariile lor au fost diminuate pentru contribuțiile la toate aceste planuri socialiste federale și provinciale de îngrijire din leagăn până la mormânt, inclusiv pensii, asistență medicală, suplimente garantate pentru bătrânii săraci etc., etc.

    Acum, unde au dus toate acestea? În 2020-2021, este documentat faptul că vârstnicii din QUEBEC au fost supuși unei politici deliberate de EXTERMINARE sub pretextul că au contractat boala imaginară etichetată "Covid-19". Acum a fost confirmat de EUTHANASIA PREVENTION COALITION că a avut loc un "MASACRU" al persoanelor în vârstă din Quebec. Persoanele în vârstă care se presupune că au simptome de Covid-19 au fost EUTANASIATE și NU TRATATE.

    ASASINAT ÎN MASĂ PRIN POLITICA "GUVERNAMENTALĂ" a unui segment al societății (privind pensiile și asigurările de sănătate). Trebuie remarcat faptul că ucigașii în masă NU sunt "guvernul". (TINP)


    Un medic din Quebec mărturisește că pacienții Covid au fost eutanasiați în loc să fie tratați.

    Vineri, 19 noiembrie 2021
    Alex Schadenberg
    Director executiv, Coaliția pentru Prevenirea Eutanasiei.

    O anchetă din Québec privind decesele legate de Covid a scos la iveală mai multe fapte tulburătoare. În septembrie am publicat un articol din mărturia unei asistente medicale auxiliare care susținea că multe dintre decesele din azilul COVID 19 au fost cauzate de abuz și neglijență.

    Un medic din Quebec a declarat în cadrul anchetei privind decesele legate de Covid că mulți pacienți tratabili au murit de fapt prin eutanasiere.

    Un articol scris de Clara Descurninges pentru The Canadian Press a relatat mărturia doctorului Vinh-Kim Nguyen, care a lucrat în camera de urgență a Spitalului General Evreiesc în timpul primului val al pandemiei COVID-19. Dr. Nguyen, care a gestionat anterior pandemia de Ebola pentru Medici Fără Frontiere, a declarat în cadrul anchetei că:

    Pacienții care au sosit de la CHSLD cu cazuri grave de COVID-19 au fost, potrivit lui, "surprinzător de bine după o zi sau două de perfuzii sau oxigen". "Prin hidratarea acestor pacienți, ei s-au recuperat foarte ușor","

    Dr. Nguyen a fost trimis la CHSLD pentru a lucra cu pacienții lor cu COVID-19. Dr. Nguyen a declarat că s-a aflat într-o situație foarte diferită. Descurninges afirmă:

    Dorind să transfere pacienții la spital, el a descoperit rapid "numeroasele obstacole" puse în calea sa, în timp ce orientările de sănătate publică recomandau menținerea rezidenților acolo.

    Pentru pacienții blocați în CHSLD, singurele măsuri disponibile erau adesea protocoale de detresă respiratorie la sfârșit de viață sau cocktailuri puternice de medicamente folosite pentru a reduce suferința, a mărturisit el. "Acestea sunt protocoale care duc la moarte. [...] Era de fapt eutanasie", a insistat el.

    "Ceea ce m-a traumatizat cu adevărat a fost că am văzut pacienți care nu trebuiau să ajungă acolo, ar fi putut fi tratați. "

    Duscurninges a relatat și despre mărturia doctorului Réjean Hébert, care a declarat la anchetă că 10% dintre pacienții de la CHSLD au murit de COVID-19 în această perioadă. Dr. Hébert este specialist în gerontologie și profesor în evaluarea politicilor de sănătate la Universitatea din Montreal a declarat că aceste decese au reprezentat un "masacru" prin "îmbătrânire sistematică".

    Dr. Hébert s-a referit la managementul asistenței medicale din Québec ca la "monștrii administrativi" cu referire la ceea ce el a numit cele șase niveluri ierarhice de management.

    Ancheta din Québec a fost stabilită pentru a investiga de ce, în perioada 25 februarie - 11 iulie 2020, locuitorii din Québec cu vârste de peste 70 de ani au reprezentat 92% din decesele cauzate de COVID-19.

    Am scris mai multe articole referitoare la decesele cauzate de COVID-19. Cred că, cu grade diferite, același abuz, neglijență și eutanasie care au avut loc în cazul deceselor COVID-19 din Québec au avut loc și în alte jurisdicții. Singura diferență este că în Québec a fost instituită o anchetă privind aceste decese legate de COVID-19.

    Vizitați Euthanasia Prevention Coalitioon pentru "Articole suplimentare pe această temă".


    Alte articole pe această temă:

    Pretenția Canadei de a prețui persoanele în vârstă și persoanele cu handicap sună fals în timpul pandemiei COVID-19 (https://alexschadenberg.blogspot.com/2020/11/canadas-claim-to-value-seniors-disabled.html).

    43% dintre decesele cauzate de COVID-19 în SUA au fost rezidenții azilurilor de bătrâni (https://alexschadenberg.blogspot.com/2020/06/43-of-us-covid-19-deaths-were-nursing.html).

    Eutanasie invizibilă: Câți bătrâni cu COVID-19 au fost uciși? (https://alexschadenberg.blogspot.com/2020/06/stealth-euthanasia-how-many-canadian.html).

    81% dintre decesele cauzate de COVID-19 în Canada au fost rezidenții din centrele de îngrijire pe termen lung (https://alexschadenberg.blogspot.com/2020/06/stealth-euthanasia-how-many-canadian.html).

    https://thereisnopandemic.net/2021/11/26/euthanasia-prevention-coalition-there-has-been-a-massacre-of-the-elderly-in-quebec-by-euthanasia-on-pretext-of-covid-19-19-november-2021/
  • Cosmin32 28.01.2022 17:15
    Geneva

    Astrid Stuckelberger, fostă angajată a OMS: "O pandemie de minciuni"

    "Nu sunt o alarmistă, vreau doar să explic cu ajutorul științei minciunile, corupția, propaganda... Și despre răul provocat de vaccinuri. Pentru că sunt expertă în sănătate publică și în știință." Astrid Stuckelberger are o experiență de 30 de ani ca cercetător. În perioada 2009-13, ea a fost afiliată la OMS, având ca specialitate pandemiile. Ea a publicat 180 de publicații și 12 cărți.

    Publicată: "A fost publicată: 5 decembrie 2021, ora 11:10


    Într-un interviu acordat unui post de televiziune norvegian(https://hemali.no/siste/professor-astrid-stuckelberger-en-pandemi-av-logner/), Stuckelberger a declarat că este cel mai îngrijorată pentru că vaccinurile nu sunt vaccinuri, "ci un experiment biotehnologic, sintetic".

    Deoarece conține modificări genetice, cum ar fi OMG-urile, oamenii ar fi trebuit să fie informați cu privire la conținutul vaccinului. "Ceea ce este periculos la vaccin este faptul că acesta declanșează infecția. Nu cred că proteina spike este problema, ci faptul că vaccinul conține grafen (https://truth11.com/2021/11/30/whistleblower-dr-andreas-noack-renown-austrian-chemist-is-dead-just-hours-after-speaking-out-about-the-effects-of-the-adjuvant-graphene-oxide-in-a-post-written-by-his-wife-he-was-found-dead-in-l/). Este mortal, iar acum avem statistici. Știm".

    Bill Gates a preluat conducerea OMS

    Stuckelberger a subliniat, de asemenea, că "OMS nu mai este aceeași organizație ca înainte". A avut loc o schimbare în 2016, a explicat ea.

    "A fost ceva special: Organizații precum GAVI - Alianța Mondială pentru Vaccinarea împotriva Imunizării, condusă de Bill Gates - au venit la OMS în 2006 cu finanțare. De atunci, OMS s-a transformat într-un nou tip de organizație internațională. GAVI a căpătat din ce în ce mai multă influență și imunitate totală, mai mult decât diplomații din cadrul ONU. GAVI poate face exact ce vrea, poliția nu poate face nimic."

    OMS a fost supusă unui audit în 2014 și, după aceea, a devenit mai mult ca o companie, având ca filiale țările.

    "Când am lucrat cu relațiile internaționale în cadrul OMS, în 2013, am văzut că GAVI a intrat din ce în ce mai mult. GAVI a prezentat un plan de acțiune global pentru vaccinare 2012-2020. Adică opt ani în care GAVI a avut totul în mână. Bill Gates s-a ocupat de vaccinare, a preluat conducerea."

    OMS exercită o putere enormă asupra țărilor, a spus ea. "Înainte, toate țările erau libere. Dar acum, când fac interviuri în jurul lumii, văd că fiecare țară face parte dintr-o "companie OMS". OMS nu mai este o organizație democratică membră, precum ONU. Diferitele guverne formează baza 'întreprinderii'. În mod logic, este în concordanță cu ceea ce se întâmplă acum, deoarece 'companiile' vor bani, afaceri și să controleze oamenii. Este ca în cazul sclaviei. Impozitele pe care le plătim, merg la guvernele care sunt supuse 'companiei'. În cadrul organizațiilor multinaționale, cum ar fi GAVI."

    Contractul dintre GAVI, Banca Mondială și OMS

    "GAVI, Banca Mondială și OMS au încheiat un contract numit IFFM: International Facility Finance for Immunization. Țările noastre, oamenii noștri, plătesc către OMS, Banca Mondială și GAVI pentru a-și desfășura programele de imunizare. Ceea ce înseamnă vaccinarea întregii populații. Când vedeți planul de la GAVI, vedeți că, din 2012 până în 2020, au avut acest obiectiv. Dar apoi nu a funcționat, au fost nevoiți să creeze o pandemie."

    Ea a spus că pandemia a fost cu siguranță planificată. "Puteți vedea acest lucru din toate documentele. Toată lumea le poate analiza, sunt în aer liber, chiar în fața ochilor noștri."

    Ea a subliniat cercetările profesorului John Ioannidis de la Universitatea Stanford, care arată că mortalitatea în 2020 nu a fost mai mare decât în alți ani. "Este o minciună și nici o pandemie. OMS acceptă că mortalitatea nu este mai mare, dar nu a declarat că "pandemia" s-a încheiat", a adăugat ea.

    Stuckelberger a declarat că nu se consideră un denunțător, ci un expert în sănătate publică, medicină și știință. Însă slugile lui Gates i-au declarat război. "Universitățile din Geneva și Lausanne au oprit toate cursurile mele. Sunt în proces, mă atacă. Vor să-mi retragă licența medicală, încearcă să spună că nu sunt competentă, că mint. Acest lucru este valabil pentru toți cercetătorii care spun acest lucru, suntem acum mai mulți medici care avertizează asupra morții după vaccinare. Este periculos pentru profesioniști să vorbească despre asta".

    Fostul angajat al OMS a râs ironic despre rolul mass-media în răspândirea minciunilor. "Mass-media este plătită de "companiile" multinaționale. Eu le numesc pirați internaționali. Iar mass-media controlează guvernele. Mass-media trebuie să devină independentă, trebuie să ajute populația să obțină informații libere."

    O serie de studii și medici au evidențiat faptul că există tratament pentru Covid-19.

    Stuckelberger, care locuiește la Geneva, crede că soluția este să ne întoarcem la vechea viață comunitară: "Trebuie să organizăm un sistem social paralel. Trebuie să ne întoarcem la "epoca vikingilor". Aceasta a ajuns în Elveția, multe lucruri de aici au acum rădăcini în epoca vikingă. Mă gândesc mult la asta - în Norvegia se poate reveni la agricultură."

    Oamenii au fost păcăliți! Opriți imediat injecțiile!

    Ea consideră că vaccinarea trebuie oprită imediat. "Pe baza conținutului vaccinurilor. După 30 de ani de cercetare, știu că atunci când ai unul, două sau trei studii de caz și observi la microscop, pentru dovezi conceptuale, atunci nu trebuie să faci mai multe cercetări. Ceea ce vezi la microscop este o dovadă suficientă. Când până la zece experți din întreaga lume văd același lucru la microscop, este suficient.

    "În vaccinuri se văd grafen, paraziți, metale... Prin urmare, ar trebui să oprim vaccinarea și să interzicem toate injecțiile. Cei care continuă ar trebui să fie urmăriți penal".

    Potrivit lui Stuckelberger, ratele de deces și efectele secundare care sunt raportate reprezintă doar 1-10 la sută din realitate. La sfârșitul lunii octombrie, EudraVigilance european arăta 29 000 de morți, dar cu cifrele sumbre estimate ar putea fi de 290 000.

    "Acest lucru nu este ușor de știut, pentru că nu se fac autopsii. Există multe minciuni și escrocherii în știință și în sisteme. Testul PCR este un exemplu, medicul nu îl poate folosi în scop diagnostic. Medicii sunt plătiți să afirme că decesele se datorează Covid, pe baza unui PCR care nu funcționează. Foarte des acest lucru se întâmplă fără autopsie. Ei spun că decesul se datorează Covidului, chiar și atunci când nu este așa."

    Medicii sunt plătiți să afirme că decesele sunt datorate Covid, pe baza PCR care nu funcționează.

    "Este teribil că nu se face cercetare clinică, se obțin doar informații de la spitale. Este unic în istoria pandemiilor că nu sunt disponibile datele. În Statele Unite, sunt raportate 17.000 de decese din cauza vaccinărilor, inclusiv copii și bebeluși. Nu este etic să continuăm. Până în prezent, în Statele Unite, numărul deceselor este de trei ori mai mare decât totalul tuturor vaccinurilor din ultimii 35 de ani. Acestea sunt cifre oficiale, fără cercetare clinică sau validare. Cercetările nu sunt finalizate, dar vaccinarea continuă. Este îngrozitor, cu adevărat criminal."

    Stuckelberger a confirmat că au fost distribuite opt doze. "Dar nu a existat nicio pandemie. A fost o pandemie de PCR, de propagandă, de propagandă a fricii... Există o corupție masivă și conflicte de interese. Știința și mass-media sunt, de asemenea, corupte, întregul sistem este corupt. Profesioniștii sunt cumpărați cu interese de proprietate în companiile producătoare de vaccinuri. Ei se gândesc la asta de 20 de ani. Industria controlează mass-media, medicii... Minciunile vin de la universități care spun 'noi cunoaștem știința'. Este unic. Universitățile din Elveția vând Pfizer și Moderna.

    "Oamenii au fost păcăliți. Nu au văzut că a fost vorba de propagandă. Și că politicile și definițiile s-au schimbat."

    Toate drepturile rezervate. Aveți permisiunea de a cita liber din articole, cu condiția să se menționeze sursa (www.freewestmedia.com). Fotografiile nu pot fi folosite fără acordul nostru.


    https://freewestmedia.com/2021/12/05/former-who-employee-astrid-stuckelberger-a-pandemic-of-lies/
  • Cosmin32 28.01.2022 17:17
    Autorii escrocheriei Covid-19 sunt acuzați de CPI (Curtea Penală Internațională)

    S-a terminat cu șmecheria: Excluderea din viața publică a persoanelor care insistă asupra dreptului lor la autonomie corporală în respingerea unei injecții experimentale (un drept care a fost anterior mult promovat) reprezintă coerciție medicală și șantaj - o încălcare completă a celor mai elementare drepturi ale omului. Șapte reclamanți au depus acum o plângere la Curtea Penală Internațională (CPI) împotriva autorilor. Acuzațiile împotriva lor sunt foarte grave.

    Publicată: 24 ianuarie 2022, 9:18 am

    În numele "poporului din Regatul Unit", 16 persoane au fost acuzate de genocid, crime împotriva umanității, crime de război și crime de agresiune.

    https://twitter.com/JoostBroekers/status/1485509967759163396?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%
    5Etweetembed%7Ctwterm%5E1485509967759163396%7
    Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Ffreewestmedia.com%2F2022%2F01%2F24%2Fperpetrators-of-covid-19-scam-face-icc-charges%2F


    Printre cele 16 persoane se numără Dr. Anthony Fauci, Dr. Peter Daszak, Bill și Melinda Gates, directorii generali ai Pfizer, Moderna, AstraZeneca și Johnson & Johnson, premierul britanic Boris Johnson și alte câteva autorități britanice, precum și președinții Fundației Rockefeller și ai Forumului Economic Mondial.

    Unul dintre cei șapte candidați este Dr. Michael Yeadon(https://freewestmedia.com/2020/12/08/could-new-mrna-coronavirus-vaccines-lead-to-infertility-miscarriage-birth-defects/), fost vicepreședinte și cercetător-șef al departamentului de cercetare în domeniul alergiilor și respirației la Pfizer.

    Potrivit acuzării, cele 16 persoane au încălcat Codul de la Nürnberg și articolele 6, 7, 8, 15, 21 și 53 din Statutul de la Roma. Codul de la Nürnberg a stabilit 10 standarde pe care medicii trebuie să le respecte atunci când efectuează experimente pe subiecți umani.

    CPI este o instanță permanentă și independentă care investighează crimele la nivel mondial și este guvernată de un tratat internațional cunoscut sub numele de Statutul de la Roma, care a fost ratificat de peste 120 de țări, inclusiv de Statele Unite. Aceasta are autoritatea de a interveni atunci când un stat membru nu ia măsuri adecvate pentru a aduce infractorii în fața justiției.

    În total, cei 16 inculpați menționați în dosarul juridic sunt

    Dr. Anthony Fauci, director al NIAID
    Dr. Peter Daszak, președinte al EcoHealth Alliance
    Bill Gates
    Melinda Gates
    Albert Bourla, director executiv al Pfizer
    Stephane Bancel, director executiv al Moderna
    Pascal Soriot, CEO al AstraZeneca
    Alex Gorsky, CEO al Johnson & Johnson
    Tedros Adhanhom Ghebreyesus, director general al OMS
    Boris Johnson, prim-ministru al Regatului Unit
    Christopher Whitty, consilier medical principal al Regatului Unit
    Matthew Hancock, fost secretar de stat britanic pentru Sănătate și Asistență Socială
    Medicamente și Asistență Medicală, actual secretar de stat britanic pentru Sănătate și Asistență Socială
    June Raine, director executiv al Medicines and Healthcare products din Regatul Unit
    Dr. Rajiv Shah, președinte al Fundației Rockefeller
    Klaus Schwab, președinte al Forumului Economic Mondial

    "Cred că [injecțiile de rapel Covid-19] vor fi folosite pentru a vă afecta sănătatea și, eventual, pentru a vă ucide. Nu văd nicio altă interpretare rezonabilă decât o încercare serioasă de depopulare în masă", a avertizat Yeadon într-un interviu pentru Planet Lockdown publicat în aprilie 2021.

    Articolul 6 din Statutul de la Roma, care se referă la genocid, include următoarele acte: Uciderea, provocarea de vătămări fizice sau psihice grave, impunerea de măsuri menite să reducă fertilitatea sau impunerea deliberată a unor condiții de viață care vizează distrugerea totală sau parțială. Aceasta din urmă presupune distrugerea întreprinderilor, transferul de bogăție prin închideri impuse și afectarea sistemelor imunitare umane prin refuzul unui tratament timpuriu, masti obligatorii, șantaj și constrângere.

    În plângere se afirmă că "un război secret a fost purtat împotriva populației din Regatul Unit (și din întreaga lume) prin eliberarea armei biologice SARS-Cov-2 și a "vaccinurilor" suplimentare de terapie genetică cu ARNm, o armă biologică".

    Actul de acuzare include, de asemenea, o acuzație de mens rea, adică intenția de a comite o infracțiune, în care se afirmă că "membrii guvernului britanic și liderii internaționali împotriva cărora am intentat acest proces lucrează în mod conștient în numele acestei agende globale de depopulare prin intermediul armelor biologice cunoscute sub numele de SARS-Cov-2 și al "vaccinurilor" mARN sunt cunoscute".

    Reclamanții au cerut o investigație completă a urmelor de hidroxid de grafen din unele fiole, precum și uciderea doctorului Andreas Noack, un chimist german și expert de top în grafen (https://freewestmedia.com/2021/12/05/former-who-employee-astrid-stuckelberger-a-pandemic-of-lies/). În teza sa de doctorat, Noack a descris transformarea oxidului de grafen în hidroxid de grafen.

    La 23 noiembrie 2021, Noack a explicat într-un videoclip ce este hidroxidul de grafen și cum nanostructurile injectate în corpul uman acționează ca niște "lame de ras" în venele beneficiarilor de "vaccin". La 26 noiembrie 2021, la doar câteva ore după publicarea ultimului său videoclip despre oxidul de grafen și hidroxidul de grafen, a fost găsit ucis.

    Într-un interviu publicat pe FWM (https://freewestmedia.com/2022/01/10/reiner-fullmich-and-50-lawyers-the-vaccines-are-designed-to-kill-and-depopulate-the-planet/), Dr. Reiner Fuellmich a declarat că datele disponibile acum arată o serie de acte planificate: "Din punctul meu de vedere de avocat, există dovezi incontestabile de crimă premeditată".

    Concentrată inițial pe demascarea fraudei testelor PCR, comisia are acum dovezi că producătorii de vaccinuri au folosit numere de loturi diferite
    (https://www.infowars.com/posts/breaking-red-states-targeted-with-tainted-covid-vaccines-warns-former-science-adviser/) pentru a experimenta asupra pragului de toleranță al acestor substanțe experimentale.

    Dr. Wolfgang Wodarg, fostul președinte al Adunării Parlamentare a Comisiei de Sănătate a Consiliului Europei, a declarat că există "dovezi concrete" în acest sens. El a indicat o cercetare publicată la sfârșitul anului 2021, care arată că doar 5 la sută din loturi au reprezentat 100 la sută din decesele subite.

    Toate drepturile rezervate. Aveți permisiunea de a cita liber din articole, cu condiția să fie indicată sursa (www.freewestmedia.com). Fotografiile nu pot fi utilizate fără acordul nostru.


    https://freewestmedia.com/2022/01/24/perpetrators-of-covid-19-scam-face-icc-charges/
  • Cosmin32 28.01.2022 17:18
    Victimele de la Vax copleșesc morgile: Cadavrele umplu morgile și se revarsă în remorci frigorifice (25 ianuarie 2022)
    Admin_TINP_2022January 26, 2022- Evenimente adverse și decese, - Corrine Lund (RN) SUA, - Stew Peters

    Rumble - Corrine Lund este o asistentă medicală înregistrată care a fost unul dintre cei mai importanți denunțători cu privire la evenimentele care se desfășoară în spitalele noastre. În septembrie, ea ne-a povestit cum spitalele vaccinau pacienți vârstnici sedați fără consimțământul lor. Acum, Corrine spune că a văzut urmarea inevitabilă a acestui val de vaccinări: moartea. Corrine spune că sunt atât de multe cadavre încât morgile locale s-au umplut și sunt nevoite să pună restul în remorci în parcare. Ea spune că oamenii mor de miocardită, fibrilație atrială, accidente vasculare cerebrale, insuficiență respiratorie, toate afecțiunile la care vă puteți gândi, și toate sunt legate de cheaguri cerebrale și cardiace. Corrine Lund ni se alătură acum.

    Sursa: https://rumble.com/vta710-vax-victims-overflow-morgues-bodies-fill-morgues-overflow-into-refrigerated.html
  • Cosmin32 28.01.2022 17:19
    Bruxelles

    Klaus Schwab salută legea europeană privind cipurile pentru a avansa "creierul fizic pentru digitalizare"

    UE va prezenta la începutul lunii viitoare propuneri de noi legi pentru a stimula producția internă de cipuri, a anunțat șefa UE, Ursula von der Leyen, într-un discurs online la ediția virtuală a Forumului Economic Mondial. Legea este, de fapt, o acoperire pentru ca o clică de globaliști corupți să preia controlul total.

    Publicat: 25 ianuarie 2022, 9:34 am

    Von der Leyen dorește să revendice un rol mai important pentru UE în producția mondială de microcipuri. În opinia sa, cele mai avansate cipuri trebuie să fie fabricate pe teritoriul european. Legislația care ar trebui să facă toate acestea posibile se numește Legea europeană a cipurilor.

    Actul, care va fi propus la începutul lunii februarie, are ca scop creșterea producției de microcipuri pentru a reduce dependența de furnizorii din afara Europei. "Nevoia europeană de cipuri se va dubla în următorul deceniu", a explicat von der Leyen. Șeful WEF, Klaus Schwab, este foarte implicat în acest demers. Schwab este una dintre cele 16 persoane care au fost acuzate de abuzuri grave ale drepturilor omului și genocid în cadrul CPI (Curtea Penala Internationala ).

    https://twitter.com/PezntJournalist/status/1484578454204997632?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%
    5Etweetembed%7Ctwterm%5E1484578454204997632%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Ffreewestmedia.com%2F2022%2F01%2F25%2Fklaus-schwab-welcomes-european-chip-law-to-advance-physical-brain-for-digitization%2F

    Transformare digitală completa

    Președintele Comisiei Europene a discutat(https://twitter.com/vonderleyen/status/1484139540906450944?s=20) cu Klaus Schwab de la Forumul Economic Mondial. Acesta s-a arătat interesat în mod deosebit de legea cipurilor, "deoarece acesta este un pas important în direcția creării creierului fizic pentru digitalizare".

    Europa are deja un plan de implementare a unei "transformări digitale profunde" până în 2030. Potrivit ziarului olandez De Tijd, centrul de cercetare Imec va juca un rol-cheie în strategia europeană privind cipurile. Acesta realizează prototipuri ale celor mai mici cipuri, de doi nanometri sau mai mici.

    Imec efectuează cercetări avansate în domeniul inteligenței artificiale și a primit 750 000 de dolari de două ori în 2019 de la Agenția americană pentru proiecte de cercetare avansată în domeniul apărării (DARPA) în cadrul unui concurs de învățare a mașinilor.

    Într-un raport din 2017, Financial Times a numit cipul neuromorfic de autoînvățare al Imec una dintre cele cincizeci de idei care ar schimba lumea și a fost descris de ziar ca având potențialul de a revoluționa informatica.

    În 2018, Imec a anunțat crearea unei întreprinderi de cercetare pentru a decodifica demența prin crearea unor modele de creier viu specific uman, așa-numitele "creiere pe cipuri", care automatizează și miniaturizează manipulările celulelor stem umane. Aceasta a dezvoltat o tehnologie pentru a genera modele de creier 3D programabile și instrumentate cu o precizie de o singură celulă. Proiectul a fost sprijinit de un premiu Collaborative Science Award în valoare de un milion de dolari acordat de Chan Zuckerberg Initiative.

    În 2016 deja, Schwab anunțase într-un interviu acordat postului public de radio și televiziune francofon din Elveția că "tehnologia portabilă" va fi implantată în creierul nostru sau sub piele.

    Augmentarea umană va fi controlată de câțiva psihopați

    Într-un raport intitulat "Human Augmentation - The Dawn of a New Paradigm. Un proiect cu implicații strategice", publicat în comun de Ministerul britanic al Apărării, și de Ministerul federal german al Apărării în 2021, noțiunea de augmentare umană pentru război este considerată un fapt împlinit de către autori.

    "Putem presupune că, deși acest raport provine de la Ministerul britanic al Apărării și de la Ministerul federal german al Apărării, eforturi paralele sunt depuse de majoritatea marilor guverne din întreaga lume", a avertizat (https://rwmalonemd.substack.com/p/human-augmentation-the-dawn-of-a) dr Robert Malone, inventatorul mRNA.

    "Războaiele viitoare vor fi câștigate nu de cei care dispun de cea mai avansată tehnologie, ci de cei care pot integra cel mai eficient capacitățile unice ale oamenilor și mașinilor", potrivit raportului. Etica creșterii umane este, prin urmare, privită ca un impediment de către cei de la WEF și de complexul militar-industrial. De fapt, în document, se afirmă în mod explicit:

    "Cu toate acestea, viitorul creșterii umane nu ar trebui să fie decis de eticieni sau de opinia publică, deși ambele vor fi voci importante; mai degrabă, guvernele vor trebui să dezvolte o poziție politică clară care să maximizeze utilizarea creșterii umane în sprijinul prosperității, siguranței și securității, fără a submina valorile noastre."

    Este clar că augmentarea umană a devenit următorul model de război. Potrivit raportului, "interfețele cerebrale legate de algoritmi de învățare automată au potențialul de a accelera rapid viteza și calitatea procesului decizional". Dar în ce scop?

    "Augmentarea umană va juca un rol-cheie în reducerea riscului de suprasolicitare cognitivă, pe măsură ce războiul devine mai rapid, mai complex și mai aglomerat. Este probabil ca bioinformatica să joace un rol esențial în identificarea comandanților și a personalului cu potențialul cognitiv și de adaptare adecvat pentru rolurile de comandă și control."

    O legendă de tip cultist din raport este deosebit de înfricoșătoare: "Șase milioane de ani de evoluție pentru a ajunge unde suntem astăzi și acum avem în mâini instrumentele necesare pentru a decide cum ar trebui să fie modelată evoluția noastră continuă".

    Războiul este pretextul folosit pentru a promova noțiunea de augmentare umană. Ceea ce înseamnă, de fapt, că stăpânii umani nealeși vor putea controla evoluția noastră prin intermediul ingineriei genetice.

    "Aroganța și orgoliul din acest punct de vedere sunt enorme. Faptul că, într-o generație sau două, complexul militar industrial va pivota spre controlul evoluției umane prin intermediul ingineriei genetice și al creșterii umane nu este doar naiv, corupt din punct de vedere etic, ci și fundamental periculos", a subliniat Malone.

    Criza din Ucraina ar putea fi folosită ca pretext pentru o identitate digitală

    "Ceea ce se va întâmpla probabil este că va avea loc un "atac cibernetic" sau o "pandemie cibernetică" pentru care Rusia va fi apoi învinuită ca și cum ar face parte din strategia față de Ucraina", a explicat politicianul olandez Thierry Baudet. "Din cauza acelui 'atac cibernetic' sau 'cyber-pandemic' ne vom pierde accesul la internet. Îl vom recupera doar cu un 'pașaport de internet' ".

    El a adăugat: "Deci cred că vor folosi exact același truc în lumea digitală pe care îl folosesc de doi ani în lumea fizică: În primul rând, să ne ia accesul sub un pretext fals și apoi să ni-l returneze 'în siguranță' cu un pașaport." În lumea fizică, Corona a fost folosită ca pretext, în timp ce în lumea digitală va fi vorba de "atacuri cibernetice" înscenate.

    "Identificarea digitală complet integrată devine astfel o realitate. Iar Marea Resetare va fi avansat cu un pas înainte", a declarat Baudet.

    Toate drepturile rezervate. Aveți permisiunea de a cita liber din articole, cu condiția să se menționeze sursa (www.freewestmedia.com). Fotografiile nu pot fi utilizate fără acordul nostru.

    https://freewestmedia.com/2022/01/25/klaus-schwab-welcomes-european-chip-law-to-advance-physical-brain-for-digitization/
  • crazy bobz 06.02.2022 02:57
    Multumesc Cosmin32 pentru munca depusa! Har si pace!
Ultima oră

10:54

Directorul serviciilor de informații militare ucrainene anunță că urmează lovituri pe teritoriul Rusiei: ”Scopul este să arătăm că Putin nu-și poate proteja populația”

09:17

Iohannis: „Trebuie să urgentăm ajutorul militar pentru Ucraina”

09:04

Turcia îl acuză pe Netanyahu că ”trage regiunea în război pentru a rămâne la putere”

08:43

Netanyahu, după întâlnirea cu miniștrii de externe ai Germaniei și Marii Britanii: ”Israelul va lua propriile decizii. Vom face tot ce este necesar pentru a ne apăra”

08:24

Biden o dă din nou în bară: ”Unchiul meu a fost mâncat de canibali” - VIDEO

23:39

Campioana – O elevă din Brăila s-a calificat la cea mai mare competiție de robotică din lume, FIRST Tech Challenge, din SUA

22:20

Creșteri semnificative ale ratelor mortalității cauzate de cancer după vaccinarea ARNm Covid – nou studiu al cercetătorilor japonezi, prezentat și comentat de dr. John Campbell, într-un dialog cu reputatul oncolog Angus Dalgleish - VIDEO

22:00

O LECȚIE DE PATRIOTISM! Încă un profesor le scrie colegilor săi care l-au prigonit pentru Basarabia pe elevul Vlad Țăranu de la Colegiul ”George Barițiu” Baia Mare

21:10

CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

20:27

Atacul cu cuțitul de la Sydney: Episcopul Mar Mari Emmanuel a scăpat cu viață ca prin minune - Atacatorul și-a tăiat singur degetele

19:05

În aprilie 2020, judecătorul Aurelian Murgoci critica Ministerul Justiției și CSM pentru gestionarea crizei COVID. Acum este mort, la 38 de ani. AVC

18:10

Marius Mioc: Plățile industriei farmaceutice către medicii americani: 12,1 miliarde dolari către 826313 medici, în 9 ani și jumătate

17:18

Lansarea aplicației PATRIMONIUM, un proiect de promovare a valorilor românești

16:55

Ceaușescu era boier: Germania trebuie să interzică total circulația rutieră în weekend

16:40

“Medici pentru Consimțământ Informat” adresează Ministerului Sănătății o cerere privind controversatul Tratat pandemic al OMS. Scrisoare deschisă către OMS, inițiată de Dr. David Bell