Tucker Carlson: De ce cioclii vacciniști nu sunt ACUZAȚI de CRIMĂ? Cine plătește pentru milioanele de decese provocate de vaccinurile Covid? Cercetător: "Nici o viață nu a fost salvată" de serurile experimentale - VIDEO EXPLOZIV cu Steve Kirsch

De Redacția  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"Nici o viață nu a fost salvată" de injecțiile chipurile anti-COVID-19, a declarat cercetătorul și omul de știință Denis Rancourt  de la Correlation Canada pentru The Epoch Times într-un e-mail, transmite Vigilant Fox prezentând un nou interviu-bombă al lui Tucker Carlson, realizat cu avertizorul public - milionar - Steve Kirsh. "Am început să aud povești de groază de la prietenii mei. Așa cum am auzit de la o persoană care avea trei rude care erau perfect sănătoase și toate trei au murit într-o săptămână după ce au primit vaccinul. Și i-am spus ei, - Ei bine, asta e imposibil -. Și ea a spus: - Da, dar sunt morți." - se spune în interviul în care Tucker Carlson face observații șocante, apreciind că este uimitor ca într-o țară controlată perfect să nu se știe exact numărul deceselor provocate de vaccinuri: „Administrația Biden știe exact câți chirurgi cardiaci sunt transgender, câți piloți de linie sunt bisexuali - cu o precizie nazistă. Dar câți oameni au fost uciși sau afectați de Vaccinul Covid? Nu le pasă!”, spune Tucker Carlson în fragmentul VIDEO de mai sus, extras din emisiunea sa din 24 februarie 2024 și tradus de un colaborator benevol al ActiveNews.

Omul de știință Denis Rancourt și colegii săi cercetători au efectuat un studiu aprofundat, post-vaccin, analizând peste o duzină de țări. Ceea ce au descoperit este că mortalitatea din toate cauzele a crescut de fiecare dată când au fost implementate injecțiile COVID-19.

Pentru fiecare 800 de injecții administrate, Rancourt și colegii săi au concluzionat în lucrarea lor de 180 de pagini că a avut loc cel puțin un deces legat de vaccin.

Această cifră de 1 la 800 devine și mai alarmantă atunci când luați în considerare câte doze au fost administrate.

La momentul raportului lui Rancourt și al colegilor, au fost administrate 13,5 miliarde de injecții cu COVID-19.

Împărțiți acest număr la 800 și veți ajunge, conform Raportului, la aproximativ 17 milioane de decese legate de vaccinul COVID-19, după cum a atras atenția și ActiveNews. „Este numărul de morți care rămâne în urma unui Război Mondial”, apreciază Tucker Carlson, cunoscutul jurnalist american.

Tucker Carlson îl intervievează pe Steve Kirsch

Aceste informații contextuale pregătesc terenul pentru un dialog recent între Tucker Carlson și antrepenorul Steve Kirsch, un critic notabil al vaccinului COVID-19 și artizanul Fondului de tratare timpurie a COVID-19 (CETF).

Tucker Carlson i-a aruncat antreprenorului din Silicon Valley o rafală de întrebări despre vaccinurile COVID care a părut să-l prindă cu garda jos.

Carlson a întrebat: "Cum pot guvernele lumii să ucidă peste 10 milioane de oameni și să lase un număr mare și nedeterminat de persoane cu handicap pe viață - și să nu scoată un cuvânt despre asta? Să nu-și ceară scuze? Să nu lucreze pentru a remedia situația? Să nu facă eforturi pentru ca familiile lor să fie refăcute? Adică, pur și simplu să lăsăm victima pe marginea drumului ca pe un cadavru și să continuăm să mărșăluim? Nu înțeleg asta. Cum se poate întâmpla așa ceva?"

Steve Kirsch a răspuns: "Credeți-mă, și eu sunt surprins. Știți, nu pot obține o audiență cu nimeni din Congresul Statelor Unite. Cu excepția senatorului Ron Johnson. Adică, nu pot avea un dialog. Ei nu vor să vorbească cu mine. Nimeni nu vrea să știe. Nu vor să știe adevărul. E ca un fel de stare de autism în țara asta. Știi, autismul există de foarte mult timp. Și am știut din statistici că vaccinurile cauzează autism. Este principala cauză a autismului. Acum, putem măcar să avem o discuție despre asta?".

Carlson a intervenit rapid: "Îmi permiteți? Pot să vă rog să puneți pauză? Adică, declarația pe care tocmai ați făcut-o este interzisă. Vreau să spun că nicio persoană care ar vrea să spună că lucrează la revista Atlantic sau care citește zilnic New York Times nu ar spune așa ceva, pentru că nu ai voie să spui așa ceva. Spuneți-ne de ce spuneți asta?".

Kirsch: "Pentru că este adevărat. Mi-am colectat propriile date doar în mod independent pentru a analiza legătura dintre vaccinuri și autism. Și este uimitor. Am avut peste 10.000 de părinți, care mi-au povestit despre copiii lor. Și am spus: "Hei, spuneți-mi despre copiii voștri". Spuneți-mi câte vaccinuri au primit și spuneți-mi dacă au autism. Spune-mi dacă au ADHD. Spuneți-mi despre copiii voștri. Spune-mi despre afecțiunile medicale. Și spuneți-mi câte vaccinuri au primit. Și e o linie dreaptă. Cu cât primești mai multe injecții, cu atât este mai probabil să faci autism. Și este același lucru pentru ADHD. Același lucru este valabil și pentru PANDAS. Același lucru este valabil și pentru bolile autoimune. Vreau să spun că, practic, cu cât primești mai multe injecții, cu atât copiii sunt mai puțin sănătoși."
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • Floreas 26.02.2024 08:25
  Despre Rochelle Walensky, director CDC, Tucker Carlson intreaba:
  ' De ce nu a fost acuzata de crima?'
  Raspunsul il gasim in Wikipedia: 'Walensky was born Rochelle Paula Bersoff in Peabody, Massachusetts,[5] to Edward Bersoff and Carol Bersoff-Bernstein. Her family is Jewish.[6] '
 • Poenaru2016 26.02.2024 08:30
  Intre timp, cioclu vaccinist Musta de la Timisoara, trimis in judecata de DNA a fost achitat de Tribunalul Timis sub modivatia ca fapta reclamata de DNA nu este penala. A se vedea aici: https://www.luju.ro/gainaria-lui-musta-tribunalul-timis-confirma-ca-medicul-virgil-musta-apostol-al-vaccinarii-anti-covid-a-comis-faptele-pentru-care-dna-l-a-trimis-in-judecata-musta-si-a-pus-asistentele-de-la-spital-sa-lucreze-la-firma-sa-in-timpul-programului-dar-instanta
 • Davinci 26.02.2024 13:32
  Se pot pune multe intebari sau putem găsi dovezi de actul criminal făcut de companiile care au făcut imediat un ser ce se dorea a fi cel ce va salva omenirea de covid. Una dintre întrebări este cum de nu a putut Trump sa îl detroneze pe Fauci de care nimeni nu se putea atinge. Sa fi fost omul CIA sau FBI? Daca este așa atunci se impune o alta întrebare cum se face ca armata americana a primit un alt fel de vaccin din spusele presei? Cei responsabili sint in oculta mondială in cei ce vor sa diminueze numărul celor ce trăiesc pe pămînt. Pentru asta Kissinger si Gates vorbeau cu ani in urma peste tot spunând ca prin înfometare, război, boli se va putea ajunge la un număr rezonabil de oameni pe pămînt. Dar cine erau ei sa hotărască cine si cum? Da sint cei din anturajul lui Schwabb sau Rothchild etc. adică iluminiștii. de molime am avut parte apoi de boli si acum se trece la reducerea alimentara prin insinuarea cu modificările climaterice , modifcării care nu au fost anunțate sau au fost făcute praf d oameni de știință. AU dispărut doctori, s-au dat bani pentru cei care transformau o moarte din alte cauze ca fiind covidul la origine mulți , mulți. Paralel se ducea campania lgbtq pentru a ocupa funcții a fi puși in drept transformintd problema lor trecând ușor de la anormal la normal. Atacul la familie era clar. Războiul din Ucraina unul fabricat si generat de americani care nu au ținut cont de niște protocoale de acordurile de la MInsk sint alte motive ale continuării războiului . INdustria de război americana au făcut si fac bani. Trump a pierdut pentru ca nu dorea așa ceva dar acum iată-l ca impune membrilor NATO sa ridice cotizația către NAto la peste 2 la suta bani ce vor intra in buzunarele celor din industria de armament. Nu mai revin la cum s-au încălcat protocoalele de la Nurenberg si alte localitti cu privire cum poate fi validat un vaccin. Cine a citit pamfletul de la Modernă care era absent pe cind sosea in România știe foarte bine ce conține. modernă spune clar ca acest vaccin nu a fost aprobat de FDA dar poate fi folosit in cazuri extreme finind cont insa de comorbidități. Eu am acest pamflet pentru ca vecinul meu american a fost vaccinat pe cind era la urgenta după o hemoragie de prostata La o saptamina avea sa moara. Am prieteni ale căror soții au cancere mamare după vaccinuri si austere. In primul rind după cum nu a fost respectate protocoalele si este de înțeles situația nu mai poți înțelege cum au fost scoase toate tratamentele de pe piață. Aici sint condamnabili toți cei care au promovat vaccinurile Sa nu mai amintesc compozițiile acestor vaccinuri care au dus la decese de milioane de oameni. Sa amintesc de cazul României unic de a cumpara număr de doze cu mult peste amarul de populație si asta pentru anume avantaje? Van der... cum o chema si soțul primind comisioane mari de la Pfeizer au fost la mijlocul acestor tranzacții ce țin de domeniul fantasticului. UE este sursa de crime si va trebui pusă sub acuzare ca sa nu mai spun de desființare. Se vede in Europa de la protestul fermierilor care nu accepta distrugerea agriculturii după cum se dorește de cei care conduc lumea. Se vede reaua intenție după cum vorbește mentorul lui Schwabb un homosexual soția unui altuia care afirma recent (numele lui este de HAIRIRI) "Timpul liberului arbitru s-a scurs. Este momentul ca Biblia sa fie rescrisa de o inteligență artificială." Sa mai amintesc cum i s-a permis unui MUSK sa facă prima inserție de chip într-un creier uman? Pot fi pentru început numai beneficii dar cum îl vor face pe acel purtător de chip sa acționeze pozitiv va putea la comanda sa acționeze împotriva umanității. TOTul este cu fundul in sus si se simte Se dorește faină de griuri de insecte , carne artificială si metrosexualism . Se dorește prin orice mijloace ca numărul populației globale sa fie diminuat drastic. Ei sint cei puternici dar si o grămadă de farsori cei care s-au vaccinat la chiuveta cei care s-au vindut vor face orice pentru a manipula. PFeizer spunea ca au fost pe piață si vaccinuri. placebo. Realizați ce înseamnă asta? Tot ce se lauda ca nu au avut efecte adverse pot fi cei cu vaccinuri placebo. O crima. CE mă înfricoșează este încă pasivitatea omenirii la tot ce se întîmplă. O cădere apocaliptică a omului ajuns sa fie sclav. Iată ce spunea Huxley in 1931 înainte de ORWELL !


  “DICTATURA PERFECTA VA AVEA ASPECTUL UNEI DEMOCRATII, DAR VA FI IN ESENTA O INCHISOARE FARA ZIDURI DIN CARE PRIZONIERII NICI MACAR NU-SI VOR DORI SA EVADEZE. VA FI UN SISTEM DE SCLAVIE IN CARE PRIN CONSUMERISM SI DIVERTISMENT, SCLAVII ISI VOR IUBI STAPINII.”
  ALDOUS HUXLEY IN 1931
 1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

 2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

 3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

 4. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

 5. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

 6. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

 7. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

 8. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

 9. Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

 10. Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

Ultima oră

14:27

Marcel Ciolacu: Negoiță va rămâne în continuare pentru primăria de sector chiar dacă se retrage Cîrstoiu

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

22:19

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO