Ați primit CODUL? Experimentul pe Vaccinați și Nevaccinați de care veți auzi în curând. AVANPREMIERĂ VIDEO - PRIMUM NON NOCERE

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În curând, ActiveNews va publica cu traducere în limba română un nou documentar realizat de grupul de jurnaliști francezi care a lucrat și la excepționalul expozeu HOLD-UP, interzis pe multe rețele sociale și publicat de noi aici:

HOLD UP PLUS și ACEASTA NU ESTE O CONSPIRAȚIE - cele mai căutate, interzise și disputate filme documentare despre PLANDEMIE și MAREA RESETARE - traduse în ROMÂNĂ

Mai sus trailer-ul tradus și subtitrat în limba română urmat mai jos de avanpremiera documentarului, video de asemenea subtitrat în limba română de Ionel Trandafir, căruia îi mulțumim pentru transmiterea celor două filmări:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (23)
  • Cotco-emy 22.10.2021 18:19
    Da,asa e.Fiecare vaxx a primit un cod format din 12 caractere,cifre si litere.Se poate depista si prin bluetooth,dar doar de pe telefonul unui nevaxx.Cei vaxx cred ca au o setare,o restrictionare,nu depistează nici un cod de vaxx,nici chiar pe el insusi nu se depisteaza,daca porneste bluetooth,el fiind chiar lângă telefon,desigur,mai exact cu mana pe telefonul lui.
  • Vaxalbinacremapuca 22.10.2021 18:51
    Eu am incercat asta cu bluetooth, in firma unde sunt vaccinati, nu a aparut niciun cod. Deci minciuna.
  • Claudiu Sima ► Vaxalbinacremapuca 22.10.2021 20:22
    Am incercat si eu de curiozitate, nu a aparut niciun cod. Cred ca e timpul sa ne mai cenzuram toate bazaconiile care ne trec fiecaruia prin cap. Internetul, nu conteaza tabara in care te aflii a ajuns o nenorocire.
  • Cotco-emy ► Vaxalbinacremapuca 23.10.2021 10:34
    Nu este minciună.Eu de pe tel meu,samsung s7,depistez tot timpul vaxx prin bluetooth,acasa,pe strada,oriunde,atunci când pornesc bluetooth.
    Eu Nu sunt vaxx,deci nu am tel restricționat sa depisteze vaxx.
    Am incercat acelasi lucru de pe un tel al unui vaxx din familie si nu depistează NICI un cod de vaxx.
    Specific: amândoi eram in acelasi loc,cu telefoanele la o distanță de aprox 30 cm unul fata de celalalt.
    Nu e minciună,ma intereseaza foarte mult pt ca am in familie vaxx si imi fac griji,eu nu m-am vaxx pt ca nu vreau.
  • Orizont ► Cotco-emy 23.10.2021 14:41
    @ COTCO
    Tre sa verifici intai daca toti astia de pe strada nu au la randul lor activat modulul BT de pe telefoanele lor . De asta trebuie facut experimentul intr-o zona fara semnal , cel mai buine ecranat intr-o CUSCA FARADAY ..
    Probabil in arhitectura protocolului de conectare exista un "subcarrier" emis de "vaccinati" si este interpretat in mod STEALTH de Android sau IOS - Se folosesc un fel de "porturi" virtuale conectate global prin intermediul unor servere cu softuri de gestiune A.I. Astfel se asigura aproape instantaneu "ascunderea" , insa vedem ca tot afla de la altii. Ar fi necesare si niste teste de nivel electromagnetic emis , insa cred ca "cipul" aflat in vacsi se activeaza DOAR DUPA "pairing" folosind "request"-ul extern.
    Chiar acum Cabala testeaza matricea sistemului 666...
  • Vaxalbinacremapuca ► Cotco-emy 24.10.2021 13:46
    Poate nu cu orice telefon funcționează. Eu am HUAWEI.
  • Orizont ► Vaxalbinacremapuca 23.10.2021 13:14
    Te-ai vaxxinat si nu-ti vine sa crezi ce se intampla...? Inca te mai amagesti ? Gandeste-te ca sunt cetateni dintr-o tara ca Franta si se trezesc cu cipuri in ei - Cine raspunde? Cine da explicatiile ?
  • Vaxalbinacremapuca ► Orizont 24.10.2021 13:45
    Nu sunt vaccinat, de aia si citesc zilnic siteul asta. :)
  • Cotco-emy ► Vaxalbinacremapuca 24.10.2021 19:19
    Dacă nu sunteți vaccinat,cu siguranță nu aveti restrictionarea aia de la ei,pai ati pornit bluetooth?După ce ați pornit bluetooth,trebuie sa va apara semnul acela ca aveti bluetooth activat,eu am un semn gen infinit in picioare,pe vertical,la huawei,poate e tot asa,vedeti pe acolo.Apoi va arata ce dispozitive detectează in apropierea dv,oricare ar fi ele:imprimanta hp(Să zicem) tel samsung S8,sau vaccinati.vaccinatul emite,are ceva băgat în el,cred ca o adresa url,un cod cu 12 elemente si arata cam asa S2:GE:T3:H6:GE:AA (am scris un cod la întâmplare,am văzut multe coduri de vaccinati si toate arata cam asa si toate au 12 elemente,cifre si numere).
    Huawei e un telefon android si cu siguranta are bluetooth si functioneaza,doar sa fie vreo defecțiune la bluetooth,pe acolo.
    Mai încercați si vedeti poate depistați,cu siguranță sunt vaccinati peste tot,găsiți,găsiți,nu-i problema:)
  • Vaxalbinacremapuca ► Cotco-emy 25.10.2021 17:59
    Funcționează Bluetooth, doar îmi deschid in fiecare zi ușa de la intrare cu ajutorul lui. :) Am ajuns in firma si am executat pasul închis si redeschis Bluetooth. Nu a aparut niciun cod asemanator cu cel scris de tine. De ce-as minți? Asa cum nu ii cred pe cei care o dau cu vaccinarea pentru binele meu, asa nu vreau sa cad nici in extrema cealaltă. De-o fi adevarat, vreau sa vad cu ochii mei.
  • Orizont 23.10.2021 01:30
    CUTREMURĂTOR! E ca o adresa MAC - identitate mașina. Depinde acum în câte loturi de SER666 a fost inserat sistemul... Probabil cititorii nu au înțeles ce prezintă experimentul sau au trecut ca și mine cu vederea peste articol.. ROG redacția sa reposteze articolul cu un titlu mai clar.
  • A.C. 25.10.2021 08:41
    Fara suparare, intreb de curiozitate. Cum va apare: cand treceti pe langa injectati, va apare cate un cod de 12 caractere pe ecran? Si, iar, de curiozitate, se stie de undeva ce telefon are fiecare vaccinat, de lor nu le apare? Sau exista o tehnologie care "inhiba" celui vaccinat reteaua de comunicare, pornind de la ce are injectat? Am o curiozitate din punct de vedere tehnologic, tehnic, ca sa spun asa. Nu pun la indoiala ce spuneti, doar ma intreb ce si cum...Ca de ce-urile, le cam stim toti care avem un dram de creier functional.
  • manu_fx 26.10.2021 17:38
    Din ceea ce am experimentat eu, e de fapt un ip in gama ipv6. In plus orice vaccinat, are un camp electromagnetic mai inalt fata de cei nevaccinati, care se poate masura simplu cu un EMF metru, cum ar fi cel de la Farnell: https://ro.farnell.com/extech-instruments/emf450/multi-field-emf-meter-50-2000v/dp/2688643
    Am un asemenea aparat si am facut o gramada de teste, care pot intotdeauna dau acelasi rezultat: vaccinatii se comporta ca o antena, care emite si primeste semnale de la gridurile 5G.
  • Orizont 23.10.2021 10:54
    Ma intreb: Nemernicii din presa ce au de spus despre dovezile prezentate în film? La Antena 3 ce se susoteste pe la colturi?.. Sau cadrele de nădejde din fruntea SIE, SRI ?? Sau supraveghetorii de la LARICS??
  • Coronoia 24.10.2021 12:51
    Canareata Celine Dion - care indemna lumea la vaccinare, deci e foarte probabil si ea vaccinata - e nevoita sa-si anuleze concertele din cauza unor probleme medicale.


    https://twitter.com/KostInnen/status/1450766242927808512?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1451012971417767942%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es2_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.wochenblick.at%2Ftod-nach-impfung-schockierende-anzahl-an-todesmeldungen-in-nur-einer-woche%2F
  • A.C. 25.10.2021 08:35
    Ma intreb cum se intampla, tehnic vorbind. Caci ar fi vorba de emiterea unui semnal electro-magnetic din partea vaccinatului. Daca ar emite oricum, ma indoiesc ca ar fi receptori "selectati". Ar emite pe anumite unde, nu?!
    Nu cred ca tine de telefoane si de marca lor, decat in sensul functionarii pe anumite unde EM.
    Sa vedem daca se explica ceva cand apare filmul!
  • Lb00 25.10.2021 15:09
    Nu sunt expert si nu stiu sigur cum stau lucrurile, insa am facut ceva research pe tema asta si deja ar fi destul de multe informatii care arata ca este posibil. Acestea sunt adrese MAC care opereaza in sniff mode si este vorba despre tehnologia BLE, Bluetooth Low Energy, care a fost introdusa recent. Cu aceasta e posibila reteaua "bluetooth mesh" care nu mai necesita wifi/internet, ca simplul bluetooth de care stim. E legat de internet of things, care deja incepe sa fie aplicat. Puteti afla detalii pe canalul de yt al lui Rob Braxman, scrieti in yt search "rob braxman hey what's new" si primul vid de 21 min si 23 sec. Este in engleza,insa se pot activa subtitrarile cu traducere in romana. Un alt vid important este lbry://@psychoNWO#9/The-not-so-obvious-patent-Is-this-really-about-block-chain-mining#f (vedeti linkul odysee), care arata legatura intre misterul de acum si patentul "zerosasezerosasezerosase" publicat de "maicrosoft" si in care se vorbeste despre omul hybrid (calculator/om). Daca credeti ca suna ridicol, sa nu uitam ce bine au ras cei care, amus multi ani, au auzit ca Pamantul e rotund :) Dar nu luati in serios tot ce va zic. E doar o ipoteza, speculatie, distrati-va cu informatia. Insa e adevarat ca stiinta si tehnologia sunt in continua dezvoltare si noi, "plebea", suntem foarte in urma. In loc sa o studiem, doar ne folosim de "beneficiile ei" in mod inconstient. Daca cineva va rade in fata, intrebati-l daca a auzit de BLE, crispr sau patentul 11107588-B2. Astea sunt lucruri reale, precum si posibilitatea unei tehnologii ca asta, in viitor https://youtu.be/j6EeP-WKrdk
  • A.C. ► Lb00 26.10.2021 04:59
    Cu tot respectul, caci vad ca imi raspundeti mie... Nu am ras absolut deloc! Dimpotriva, chiar incerc sa inteleg tehnologic, nefiind din domeniu, ca sa spun asa. Acum puteti sa radeti dumneavoastra: eu simt cand cineva din spatele meu foloseste telefonul mobil pe internet, fara sa vad persoana, caci am sensibilitate la radiatiile EMF. Cand trec pe langa transmitatoare 5G, am dureri de cap chiar inainte sa apara in campul vizual. Este serioasa treaba, nu e de luat in ras!
  • Lb00 ► A.C. 26.10.2021 21:26
    Nu ma refeream expres la Dvs, ci doar asa, in general, la atitudinea care pluteste in aer cand vine vorba despre "teoriile conspiratiei". Va cred in legatura cu transmitatoarele 5G, am mai auzit asta de la multi oameni. Nici nu e de mirare, avand in vedere radiatia electromagnetica.
  • Marian Antim2 01.11.2021 07:47
    Eu mi-am.cumparat un generator de rezonanta SCHUMANN 7,83 Hz sper sa ajute in lupta cu poluarea asta electro-magnetica. Daca cineva este mai bine informat rog sa vina cu informatii, multumesc
  • manu_fx 01.11.2021 09:55
    Nu ajuta. Frecventa asta e cea pe care vibreaza pamantul in intregime (are si pamantul campul lui electromagnetic). Pentru poluarea electro-magnetica ar fi buna o cusca faraday (camera acoperita de tabla sau de tije/bare de aluminiu, cupru, care sa ecraneze semnalele electro-magnetice.
  • thomas01 31.12.2021 22:58
    Este adevarat.Am testat asta oriunde si imi apar tot timpul diverse conexiuni ciudate diferite de tipul celor mentionate aici(cifre,litere,combinatii diferite).Un prieten al meu tot nevaccinat are un huawei 2019 care nu detecteaza codurile acelea ci doar device-uri cu bluetooth de tipul boxe,telefoane,tv-uri,laptop,casti,hands-free.Am facut testul in aceleasi locuri,mie imi apareau lui nu.Se pare ca nu toate telefoanele pot detecta acele conexiuni:))),cred ca are legatura si cu tipul de blueetoth al fiecarui telefon,frecventa de receptie si alte frecvente.In timp ce ma aflam in Sinaia la un restaurant de langa parc am dat search si a gasit 10 conexiuni de genu,probabil erau mai multi,am plecat de acolo in alta zona,la fel.Prietenul meu nu a depistat nimic si repet nici el nici familia lui nu e vaccinata.Depinde de bluetooth
  • LauraS 13.01.2022 08:35
    Eu încă nu m-am lămurit cu treaba asta. Am încercat mai demult experimentul asta, dar codul continua să apară chiar si cand persoana respectivă nu era în încăpere, dar telefonul ei era la încărcat. Trebuie ca persoanele vaccinate să nu aibă telefoanele langa ele ca sa vedem daca acel cod nu este de fapt al unui dispozitiv...
Ultima oră

15:48

Zelenski agită din nou apele: Putin va ataca Țările Baltice, Polonia și Germania. Cetățenii Statelor Unite vor lupta în Europa - VIDEO

14:47

Șoc în magistratură! Un judecător de la Curtea de Apel București a murit la nici 40 de ani. Cauza: AVC

13:47

Patru președinți SUA în New York: trei după bani, al patrulea pentru a omagia un polițist ucis de un fost deținut

13:00

Date Eurostat: UE a primit 5,1 milioane de migranți în 2022. Câți au ajuns în România

12:30

Bătaie cu Bălegar între Washington și Moscova

12:06

Tucker Carlson: Medicii care au recomandat vaccinul anticovid ar trebui să-și ceară scuze - VIDEO

11:30

Imagini șocante din Gaza: Soldații israelieni ucid civilii, îi îngroapă cu excavatoarele, apoi se joacă cu lenjeria intimă a femeilor

10:41

Biden l-a numit din nou "măcelar" pe Putin

10:21

România e declarată de Putin țintă militară legitimă

09:39

Ion Cristoiu: Coaliția vede în alegerile pe București o demonstrație a unității sale

09:24

Explozie la Rafinăria Petromidia. A fost activat planul roșu

09:14

Iulian Capsali: PRIMUL candidat cert la președinție este Răzvan Constantinescu, care și-a făcut publică intenția în emisiunea doamnei Anca Alexandrescu

08:42

Fondatorul FTX, Sam Bankman-Fried, condamnat la 25 de ani de închisoare

08:20

Alertă în Brăila! O dronă militară s-a prăbușit la 15 km de oraș: ”Scotea un sunet ciudat, puternic” - VIDEO

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul