Vaccinatorul lui Biden: Dumnezeu v-a dat două brațe - unul pentru vaccinul COVID, celălalt pentru vaccinul gripal (VIDEO)

De Ștefan Constantinescu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Ashish Jha, șeful echipei pentru combaterea pandemiei COVID de la Casa Albă, a lansat un îndemn la vaccinare masivă.

Cu ocazia unei conferințe de presă care a avut loc la Casa Albă, dr. Jha a promovat vaccinarea „la pachet” – anti-COVID și anti-gripală:

„Vă rog, nu mai așteptați. Faceți-vă vaccinul COVID, faceți-vă vaccinul gripal, de asta Dumnezeu v-a dat două brațe, faceți-vă câte unul în fiecare braț, dacă doriți.”

Nu este prima dată când Ashish Jha spune glumița cu „două brațe”. În septembrie, el afirma că „crede realmente” că motivul pentru care Dumnezeu l-a făcut pe om cu două brațe este ca să se poată vaccina mai bine:

„Cred realmente că de aceea Dumnezeu ne-a dat două brațe – unul pentru vaccinul gripal, celălalt pentru vaccinul COVID.”

În conferința de presă de marți, 22 noiembrie, medicul de la Casa Albă le-a transmis americanilor că vor trebui să se vaccineze din nou la anul.

„Probabil că va fi nevoie să ne actualizăm vaccinul din nou anul viitor și să le cerem americanilor să le vaccineze din nou anul viitor.”

De asemenea, el i-a îndemnat pe americani să facă propagandă pentru vaccin printre membrii familiilor „în jurul mesei de Thanksgiving”.

 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Gheorghe Becali: VACCINUL E LEPĂDARE! Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult

Dan Puric despre Identitate la Librăria Sophia - Conferințele Familia Ortodoxă

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (10)
  • Mircea Dragan 23.11.2022 16:33
    ''Ashish Kumar Jha este un medic internist general și un universitar indian-american, care servește ca coordonator de răspuns la coronavirus la Casa Albă''
    Deci nu-i pe meserie. Este internist si mananca c t cu polonicul.
    Dar fesele, fesele la ce folosesc ?
  • FlorinN 23.11.2022 17:56
    Nu se va termina niciodată tirania asta... Vom scăpa numai cu sacrificii teribile... :(
  • Mircea Dragan 23.11.2022 23:59
    Pana nu va navali multimea sa-i sfasie in bucati nu se vor opri. Se comporta de parca Pamantul si noi am fi propietatea lor!
  • Andri 23.11.2022 18:16
    Inca o intepatoare care s-a trezit moarta cam deodata:
    (Facea parte din comitetul fda care a hotarat inteparea):
    A. Oveta Fuller: Obviously, we’re in a pandemic of coronavirus, and we need to use every tool available that is safe and effective. Based on the data that was presented for the clinical trials with 5- to 11-year-olds, as well as the rollout effects of the Pfizer vaccine over the last 10 months in millions of people, the benefits seem to far outweigh the risk. So I voted yes, to make that available as something that parents who choose to have their children vaccinated can do. My opinion was not so much to make it mandatory but to make it accessible.


    TCR Breaking News: Prominent Virologist and AME itinerant elder Dr. A. Oveta Fuller Dies at Age 67
    https://afro.com/tcr-breaking-news-prominent-virologist-and-ame-itinerant-elder-dr-a-oveta-fuller-dies-at-age-67/
  • Andri 23.11.2022 18:19
    Top Virologist Who Voted For COVID Vaccine Emergency Use Authorization DIES SUDDENLY

    https://www.infowars.com/posts/top-virologist-who-voted-for-covid-vaccine-emergency-use-authorization-dies-suddenly/
  • Andri 23.11.2022 18:28
    Unii se desteapta: in Norvegia nu se va recomanda oficial inteparea cu boostere, iar multi medici din prima linie refuza sa se mai intepe

    Municipal doctors: - Will not take a new vaccine dose myself
    The government offers the corona vaccine to everyone between the ages of 18 and 64, but it is unclear whether you should actually take it. Several of those responsible for administering the vaccines will not take it themselves.

    https://www.nrk.no/osloogviken/flere-kommuneleger-vil-selv-ikke-ta-oppfriskningsdose-av-koronavaksinen-_-usikre-pa-helsegevinsten-1.16188581
  • spider 23.11.2022 19:53
    Nu i-a mai ramas decit prefixul dr. Medicina a legat-o de gard! Jalnic personaj!!!!
  • DARIA 23.11.2022 19:55
    "Să se scoale Dumnezeu și să se risipească vrăjmașii Lui și să fugă de la fața Lui cei ce-L urăsc pe El. Precum se stinge fumul, să se stingă; cum se topește ceara de fața focului, așa să piară păcătoșii de la fața lui Dumnezeu"
  • Aljones 23.11.2022 21:10
    Cum
    Se face ca multa lume cu activitate sportiva serioasa, Sau o activitate normala fara probleme se sanatate moare subit? Iar rafila, arafat, macron, Trudeau si alti vagabonti Nu mor subit? Biden, fauci, pelosi si alte babaciuni at fi trebuit sa o mierleasca de acum 2 ani Daca at fi facut vaccinurile. Dumnezeu Nu doarme.
  • Mircea Dragan 24.11.2022 18:57
    Dumnezeu ne-a dat si creier Dr. Ashish Jha! Se pare ca pe al tau ti l-a furat la nastere, gustere!
Ultima oră

15:05

În sfârșit o veste bună! 83% dintre suedezi doresc să folosească banii cash, în ciuda ultra-tehnologizării

14:15

Imaginile apocaliptice ale zilei - Atena, măturată de praful saharian

13:54

La Iași "praful saharian" a devenit argilă. Video de la Silviu Gurlui

13:43

Cristian Niculescu: Cine analizează praful saharian, totuși?

12:00

Av. Peter Costea: Domnule Cioloș, avortul nu înseamnă „îngrijire medicală”!

11:43

Dr. Răzvan Constantinescu: ȘTIU CĂ SUNTEȚI CONTRARIAȚI

11:08

Mihai Tîrnoveanu: Biruința Crucii de la Valea Uzului

10:20

Ion Cristoiu: ”Ciolacu îi face lugu-lugu Gabrielei Firea ca să-i ia gâtul”

10:04

Klaus Iohannis, întrebat de ce a călătorit în Coreea de Sud cu un avion de lux: ”Nu știu cum definiți un avion de lux, eu am venit cu o aeronavă mică”

09:31

Valerian Stan, candidat la Primăria Capitalei: ”Se încearcă eliminarea PNȚ-MM”

09:20

Luminița Arhire: VIZITĂ DE LUCRU

07:38

2024 - un thriller plin de suspans. Cum s-a încercat provocarea unui Război Mondial

01:00

24 aprilie: Sfinții Ierarhi Ilie Iorest, Simion Ștefan și Sava Brancovici, mitropoliții care au apărat credința ortodoxă în Transilvania cu prețul libertății

23:45

"Revoluția” pro-viață a Părintelui Nicolae Tănase evocată de Ziarul Lumina al BOR. "Salvarea națiunii poate veni numai de la femei, care sunt dătătoare de viață. Însă bărbații au marea responsabilitate de a ocroti mamele"

23:30

Scriitorul Constantin Barbu a fost primit în Academia Scientiarum et Artium Europaea din Salzburg - Corespondență din Austria