Vaccinarea repetată anti-COVID-19 distruge Sistemul Imunitar și provoacă Boli Mortale

De Ștefan Constantinescu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu a trecut multă vreme de când „experții” și autoritățile ne spuneau că va trebui să facem câte un vaccin anti-COVID la fiecare 3-6 luni, toată viața noastră. Practic, ne invitau la Moarte.

Dozele multiple de vaccin anti-COVID Pfizer și Moderna duc la niveluri crescute de anticorpi IgG4, o subclasă a imunoglobulinei, care – teoretic – pot oferi protecție.

În realitate, „nivelurile anormal de mari” de IgG4 fac ca sistemul imunitar să devină mai sensibil la proteina Spike a COVID care se găsește în vaccinuri, potrivit unui articol științific publicat în luna mai în revista Vaccines.

Articolul citează experiențe pe șoareci care au demonstrat că mai multe rapeluri („boostere”) după vaccinarea inițială anti-COVID „reduc considerabil” protecția împotriva variantelor Delta și Omicron ale virusului.

Mai mult, alte teste au descoperit un vârf de creștere al nivelurilor de IgG4, după vaccinarea repetată cu Pfizer, ceea ce sugerează o epuizare imunitară.

Alberto Robert Casillas, cercetător la laboratorul de biologie al Univeristății mexicane din Guadalajara, a comentat pentru The Epoch Times:

„În concluzie, studiile epidemiologice asupra COVID-19 citate în lucrările noastre, precum și eșecul vaccinurilor împotriva HIV, malariei și tusei convulsive constituie o dovadă irefutabilă care demostrează că o creștere a nivelurilor de IgG4 subminează reacția imunitară.”

Slăbirea sistemului imunitar provocat de vaccinarea repetată poate duce la boli grave, inclusiv cancer, au mai arătat cercetătorii.

„Creșterea sintezei de IgG4 ca urmare a vaccinării repetate ARN-m cu concentrații înalte de antigeni poate de asemenea provoca boli auto-imune și favoriza creșterea numărului de cancere și de miocardite auto-imune la persoanele sensibile.”

Și articolul din revista Vaccines adaugă:

„Fără un nivel de protecție adecvat, chiar și noile sub-variante Omicron (considerate ca benigne) ar putea cauza grave leziuni multi-organe și moartea la persoanele imuno-deprimate sau la cele care prezintă  comorbidități.”

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • mihaipopescu 04.06.2023 18:31
  Nici un POLITICIAN din GUVERNARE in Germania nu se mai poate PREZENTA in FATA POPORULUI GERMAN.

  Toti POLITICINEII GERMANI la PUTERE sunt huiduiti de oameni de 10 ani.

  Acum Cancelarul Scholz a incercat sa se prezinte intr-un oras mic, cu public ales care au prezentat buletinul si au primit un scaun.

  Poporul la- HUIDUIT.

  Cancelarul Scholz a numit POPORUL GERMAN...fara MINTE, fara inteligenta pentru ca nu sustine un RAZBOI.

  https://www.youtube.com/watch?v=ppRaFe-o3rc
 • Coronoia 04.06.2023 21:53
  Si ce daca, niciun sacrificiu nu e destul de mare pentru martirii religiei covidiste.
 • dejuan 04.06.2023 23:07
  Poate citeste d-na Anca Alexandrescu (fiind un articol despre vaccin):
  In fiecare emisiune de duminica "Culisele statului paralel", se aude pe sonor galagia si conversatiile regizorului de transmisie (un barbat), "muta pe ei doi!" (probabil cadrajul), "buahahaha! Dragnea la tabla!", uneori se aud injuraturi ("*ula mea!"), alteori o cearta isterica intre acest regizor si o doamna la fel de surescitata, "camera 4? da-mi (...)! du-te la general ", numai gura lor ENORMA se aude, "acum trebuia sa stai pe Calin!" Uneori il ingana pe invitat, care spune "firma A", iar acest individ striga: "firma B, bhahaha". Nici nu mai reusim sa auzim ce zic invitatii, d-na Alexandrescu!
  Va sabotati singura emisiunea cu acesti indivizi! De ce nu inchideti usa dintre studio si regie?!
  Tocmai zice: "Schimba la Badin!" Poate schimbam si noi canalul!
Ultima oră

00:30

20 iunie: Sfântul Sfințit Mucenic Metodie, Episcopul Patarelor, Sfântul Ierarh Calist, Patriarhul Constantinopolului

23:49

AUR și-a decis calea în Parlamentul European: Europarlamentarii români vor activa în tabăra Giorgiei Meloni, care devine un jucător cheie în Europa

23:10

Studiu în Frontiers in Immunology: Persoanele “vaccinate” Covid testate pozitiv au un risc mult mai mare să moară decât cele nevaccinate

22:44

EXECUȚIA soților Rosenberg - 19 iunie 1953

21:33

Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

20:10

La Festivalul Mondial de Poezie „Mihai Eminescu“, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a conferit Medalia de Aur Dionysius Exiguus poetului Knut Ødegård, Președintele Academiei Norvegiene de Literatură - FOTO

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO