Un studiu Oxford confirmă: decese din cauza miocarditei induse de vaccin

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Un nou studiu de la Universitatea din Oxford, publicat în revista Circulation a American Heart Association, a constatat că există un risc de patru ori mai mare ca vaccinul COVID-19 să provoace miocardită la bărbații sub 40 de ani decât o infecție COVID-19. 

În cazuri rare, o infecție cu SARS-COV-2 poate provoca miocardită. Se știe, de asemenea, că vaccinurile împotriva COVID-19 provoacă afecțiunea. Consensul medical este că în cazul unei infecții ar exista un risc de 14 ori mai mare să provoace miocardită. Însă un nou studiu, de la prestigioasa Universitate din Oxford, contestă „argumentele” pe care s-ar baza acest consens.

Noul studiu, prezentat în emisiunea „Frontline Health” de la Epoch Times, a constatat că există o probabilitate de patru ori mai mare ca vaccinul COVID-19 să provoace miocardită la bărbații sub 40 de ani decât în cazul unei infecții cu COVID-19. De asemenea, acesta este primul studiu apărut într-o revistă mainstream care recunoște că oamenii mor din cauza miocarditei induse de vaccin.

Până în prezent, CDC nu a raportat niciun deces de miocardită provocată de vaccinurile COVID-19. Agenția susține că miocardita indusă de vaccinul COVID-19 este „în general ușoară”. Dar, dacă ne uităm la cifrele din acest raport, nu pare deloc o afecțiune „ușoară”, cel puțin pentru anumite grupe de vârstă.

Oferim un fragment din emisiunea de la Epoch Times TV:

„Afecțiunea miocardită este foarte rară. În 2019, un studiu global important a raportat că aproximativ 16 persoane din 100.000 au dezvoltat miocardită, iar dintre cei care dezvoltă miocardită, aproximativ 1 din 39 moare din cauza complicațiilor. Acestea sunt cifre pre-covid. Acest studiu de la Oxford a analizat aproape 43 de milioane (42.842.345) de persoane din Marea Britanie cu vârsta de peste 13 ani care au primit vaccinul Covid Pfizer, Moderna sau AstraZeneca între 1 decembrie 2020 și 15 decembrie 2021. Ei au descoperit că, din acest grup, puțin sub 3000 de oameni au dezvoltat miocardită, ceea ce înseamnă o rată de șapte persoane la 100.000.

În 2015, Departamentul Apărării din SUA a estimat că, în cadrul Serviciilor Armate ale SUA, aproximativ 16 membri la 100.000 au dezvoltat miocardită după o vaccinare împotriva variolei. Însă ceea ce este diferit în cazul miocarditei induse de vaccinul covid este că pare a fi mai letală la anumite grupe de vârstă. Studiul Oxford dezvăluie că aproximativ 350 de pacienți care au dezvoltat miocardită au murit într-o lună. Deci aproximativ 1 din 8 a murit din cauza bolii. În comparație cu datele din anul pre-pandemic, ar putea fi adevărat că miocardita în grupul vaccinaților este de 5 ori mai mortală decât în cazul miocarditei din datele din 2019? Ei bine, este greu de comparat direct aceste cifre, deoarece oameni din diferite grupe de vârstă sunt afectați în mod diferit. În studiul Oxford, cercetătorii au descoperit că miocardita a fost mai letală în cazul persoanelor de peste 60 de ani. De asemenea, datele lor arată că bărbații vaccinați sub 40 de ani au prezentat un risc de 4 ori mai mare de a dezvolta miocardită după a doua doză de vaccin Moderna decât din cauza infecției cu covid.

Unele cercetări au estimat că aproximativ 226 de pacienți la 100.000 dezvoltă miocardită dacă sunt internați pentru covid-19. Există însă cercetări care arată că tratamentul în timp util al infecției virale poate reduce în mod semnificativ riscul și severitatea miocarditei. O serie de profesioniști din domeniul sănătății intervievați la Frontline Health au spus că protocoalele covid-19 din spitale sunt adesea ineficiente și contribuie la decesul pacienților. Așadar, această cifră poate să nu reflecte severitatea bolii, ci tratamentul ineficient. De asemenea, nu mai avem de-a face cu versiunea inițială a virusului. Acesta a evoluat într-o formă mai blândă, iar șansele ca bărbații tineri sănătoși să fie spitalizați din cauza acestei noi variante de virus sunt, de asemenea, mici. 

Dar riscul de a dezvolta miocardită în urma acestor vaccinuri ar putea fi mai mare, mai ales în cazul în care continuați să primiți rapeluri. Chiar dacă CDC spune că este o formă „ușoară” de miocardită, este vorba totuși de o vătămare a inimii și nu știm ce efecte va avea asupra tinerilor pe termen lung. Există cercetări care au descoperit că peste 75% dintre adolescenții și adulții tineri care dezvoltă miocardită după o a doua doză de vaccin Covid prezintă o formă de leziune observabilă la nivelul mușchiul inimii într-o investigație cardiacă RMN.

Se știe că acest tip de afecțiune provoacă moarte subită. Și, având în vedere că aceste vaccinuri cauzează decese din cauza miocarditei la o rată mult mai mare decât în cazul miocarditei din datele din 2019, aceste produse mARN nu pot fi o soluție universală („one-size-fits-all”). Pentru unii oameni este ca și cum ar juca Ruleta rusească.”

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

MOARTE SUBITĂ - FILMUL DOCUMENTAR, TRADUS ÎN ROMÂNĂ

MOARTE SUBITĂ ȘI ÎN ROMÂNIA:

REMEMBER PLANDEMIA: „COLEGII” DE LA REALITATEA PLUS AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ. ALEXANDRA PĂCURARU FEAT VASILE BĂNESCU:

Ion Cristoiu: TOPUL CIOCLILOR APOCALIPTICI și Învingatorii lor între care și ActiveNews

O ALTĂ OPINIE: E timpul să-i băgăm pe toți acești nenorociți la închisoare. Nu iertăm nimic! Au omorât oameni!

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • Leonesse 27.09.2022 22:56
  Azi am auzit de un medic ca a facut endocardita. Endocardita este o afecțiune cardiacă ce are la bază inflamația endocardului (membrana care căptușește cavitățile inimii). Endocardită noninfecțioasă: Apare în urma formării cheagurilor de sânge care se depun pe valvele inimii și pe endocardul adiacent. ( informatiiluate de pe site-ul de la clinica unde lucreaza medicul de care am pomenit). E in spital acum, saracul.
 • aspenter2002 28.09.2022 07:30
  https://evz.ro/dan-bittman-concluzii-amare-dupa-o-pandemie-care-a-aruncat-lumea-in-haos-ma-mir-ca-nu-l-a-dilit-cineva-pana-acum.html
 • Andri 28.09.2022 11:17
  Despre asta e vb

  Brenton Faithfull is a Funeral Director and a Justice of the Peace. He is well aware of the importance of the truth. He told Dr Shelton that in the past year, 95% of the dead that he has buried, had their covid injections within two weeks of their death. He confirmed the finding of abnormal blood clots in these Kiwis, as has been found internationally. NZDSOS thanks Brendon for his courage in speaking out .

  https://odysee.com/@NZDSOS:2/Brendon-Faithful:3

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. LISTA TUTUROR VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA. O inițiativă a cititorilor ActiveNews

 2. AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ pentru că devoalam Minciuna Covid. Acum vor amnistie și ne dau lecții de antivaccinism. Să nu uităm să iubim Cioclii Plandemiei: Alexandra Păcuraru și Vasile Bănescu la REALITATEA PLUS. VIDEO

 3. Dacă doriți să revedeți: Propagandă vaccinistă cu vedete, acum ascunsă de Ministerul Sănătății. Joacă: Victor Rebengiuc, Oana Pellea, Medeea Marinescu, Andreea Căpâlnă Moldovan, Pr. Francisc Doboș, Adi Despot și Irina Nistor. Bonus: Anca Alexandrescu

 4. Studiu halucinant: Nevaccinații sunt scoși vinovați de Sindromul Morții Subite

 5. MIRAREA CIOCLILOR APOCALIPTICI. Cititorii ActiveNews despre LISTA VACCINIȘTILOR: Probabil așa se mirau și naziștii când a fost deschis procesul de la Nuremberg. Tic-Tac...

 6. Până la urmă a murit: India s-a rugat în van pentru actrița Aindrila Sharma, de 24 de ani, cu cheaguri de sânge în creier. Zbor întrerupt: un pilot a decedat. Rapper mort în somn. Italiancă căzută la pământ, polițist american și un activist, morți subit

 7. A VENIT BOMBA: Documente oficiale demonstrează că Anthony Fauci și Bill Gates sunt responsabili pentru dezvoltarea virusului COVID-19 într-un biolaborator. CRONOLOGIA FAPTELOR

 8. Nemaivăzut! În China se scandează pe străzi: Jos Xi Jinping! Jos Partidul Comunist! (VIDEO)

 9. VIDEO: DIN CE ÎN CE MAI MULȚI ROMÂNI MOR SUBIT. AUTORITĂȚILE TAC. Christa Todea Gross: NU Există Sindromul Morții Subite!

 10. Marius Mioc: O persoană inteligentă (medic de meserie) care a dat ortul popii recent. Minim 3 doze, deci va ajunge în rai

Ultima oră

21:30

Povestea de Seară și Rugăciunea către Maica Domnului - Istorioara cu Tâlc la ActiveNews plus Ghicitoarea Serii. Povești pentru copii spuse de copii. AUDIO

21:10

Un profesor emerit de la Universitatea Kyoto avertizează că miliarde de vieți ar putea fi în pericol din cauza vaccinurilor anti-Covid. Prof. Dr. Sucharit Bhakdi spunea același lucru. VIDEO

20:55

Două cutremure slabe azi în România dar unul mai neobișnuit, în zona lacului Amara, la o adâncime de doar 8 km

20:03

Semne de Pace? - Biden este gata să discute cu Putin despre Sfârșitul Războiului – Build Back Better în Poligonul de Încercare Ucraina

20:00

Tânărul medic stomatolog Iulian Juncănaru a murit subit în urma unui infarct

19:25

CDC și CNCAV au mințit cu privire la faptul că miocardita provocată de vaccinuri este o problemă minoră: Un studiu german dovedește că 20% din morțile subite sunt cauzate de miocardită

19:05

După ce Zelenski a interzis Biserica Ortodoxă Rusă și SBU a percheziționat biserici și mănăstiri din Regiunea Transcarpatia, Biserica Ortodoxă Română este întrebată de CASD cum ajută credincioșii români din zonă

18:50

Părintele Benedict Cuciureanu a murit subit la numai 56 de ani. Cel mai probabil a decedat în urma unui infarct

17:40

Gafă sinistră: Ciucă l-a botezat pe părintele Cleopa - Cleopatra. Tăpălingeclanțele de la G4Media au schimbat repede Cleopatra cu Cleopa

17:30

Câteva ambasade ucrainene din Europa susțin că au primit pachete care conțin ochi de animal

17:14

Senatorul Rand Paul: Fauci are mâinile pline de sânge... A provocat moartea a 7 milioane de oameni... Nu va scăpa! (VIDEO)

16:50

Brad William Henke, actorul din serialul Orange is the New Black a murit în somn la vârsta de 56 de ani

16:30

Cum se mai promovează vaccinul anticovid la Viena. Primăria postează videoclipuri cu o persoană în costum de vaccin care îi atacă pe cei nevaccinați. VIDEO

16:10

NUMĂRUL DECESELOR CREȘTE: 93 de medici canadieni COMPLET VACCINAȚI au MURIT SUBIT - În acest moment, este o mușamalizare. Și este o neglijență criminală. FOTO/ VIDEO

15:51

Șeful diplomației spaniole, vaccinat regulamentar, a fost testat pozitiv la Covid-19, după ce a dat mâna cu toți oficialii europeni la întrunirea NATO de la București. Sorin Roșca Stănescu: Sunt foarte curios ce reprezentanți au contractat boala