Un medic a găsit structuri geometrice precum „dreptunghiuri și piramide inversate” în vaccinurile ARNm degradate – Disputele oamenilor de știință

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Daniel Nagase a folosit un microscop electronic cu scanare pentru a analiza vaccinurile ARNm Pfizer și Moderna care au fost expuse la temperatura camerei timp de săptămâni sau luni și a descoperit obiecte ciudate care, potrivit mai multor medici consultați de The Epoch Times, nu ar trebui să existe în fiole – nici chiar după degradare.

Nagase a obținut imagini cu cristale, sfere, fibre și, cel mai izbitor, cu „dreptunghiuri și piramide inversate”.

Una dintre imagini arată o „structură cristalină hexagonală, deasupra căreia există o structură dreptunghiulară cu 4 laturi, cu puncte distanțate în mod regulat sub forma unei rețele”.

„Structurile cu 4 laturi deasupra structurilor cu 6 laturi nu apar în mod natural”, a spus Nagase pentru The Epoch Times.

Un specialist în biologie moleculară/virolog care a analizat descoperirile lui Nagase a declarat pentru The Epoch Times, sub protecția anonimatului, că rezultatele microscopiei electronice cu scanare „au dezvăluit un conținut neașteptat”.

„Cel mai remarcabil este o formă dreptunghiulară distinctă, constând în principal din carbon și oxigen”, a spus omul de știință pentru revista americană.


„Această formă este în contradicție cu caracteristicile morfologice cunoscute ale componentelor din vaccinuri și ale materiei biologice. Investigații ulterioare privind compoziția vaccinului sunt justificate și este nevoie urgentă de verificări independente în condiții controlate”, a subliniat omul de știință.

Nagase este medic ER (care lucrează în departamentul de urgențe) în Canada și practică din 2008. A studiat fiziologia și biologia celulară la Universitatea McGill și a urmat, de asemenea, Dalhousie University Medical School.

El a făcut două serii de analize ale vaccinurilor ARNm. Prima a fost efectuată în urmă cu aproximativ patru luni, iar cea nouă, în august. El a trimis către The Epoch Times o nouă imagine (piramida inversată) din analiza sa recentă, iar în prezent parcurge mai mulți gigabytes de date din noul lot de scanări.

Nagase a spus că a primit ambele loturi din „orase diferite” din vestul Canadei.

Noile imagini sunt „foarte asemănătoare” cu cele din prima analiză, susține acesta.

Nagase a declarat pentru The Epoch Times că a descoperit „structuri de carbon/oxigen sub formă de cristale, sfere, fibre, dreptunghiuri și piramide inversate” în prima sa analiză. Nu a văzut „nicio sferă sau fibre de carbon” la a doua analiză.

Principala îngrijorare a lui Nagase este că aceste forme sunt compuse „doar din carbon și oxigen”.

El susține că substanțele biologice precum ARN-ul ar prezenta semne de azot și fosfor, dar primul său lot (din martie) de scanări microscopice ale fiolelor Pfizer și Moderna nu a arătat niciunul dintre aceste elemente pe aparatul său.

În schimb, lotul din august a detectat fosfor, „indicând existența fie a ADN, fie a ARN în probă”.

Microscopul electronic cu scanare pe care îl folosește este capabil să detecteze - și a detectat - azotul în alte scanări pe care le-a arătat The Epoch Times.


Dr. Michael Palmer, microbiolog, a declarat pentru The Epoch Times că, întrucât mostrele de vaccin au fost „lasate să se degradeze timp de aproximativ 2 luni în stare lichidă... nu știm dacă vreuna dintre formele ciudate care au fost observate în acele mostre au fost de fapt prezente în materialul original.”

Cu toate acestea, Palmer a recunoscut că lipsa completă a fosforului și azotului în spectrele de raze X este „potențial importantă”.

„Atât ARNm, cât și nanoparticulele lipidice ar trebui să conțină ambele elemente; și indiferent de gradul de degradare chimică al compușilor conținuți în timpul celor două luni, elementele chimice din care constau acești compuși ar fi trebuit să fie păstrate”, a adăugat microbiologul.


Un alt microbiolog, dr. Sucharit Bhakdi (pensionar), a fost de acord „parțial, dar nu în totalitate” cu opinia lui Palmer.

„Problema este «monopolul» carbonului și oxigenului în toate analizele. Aceasta se leagă de știrile despre loturile «goale»”, a subliniat Bhakdi. Ideea referitoare la „loturile greșite sau goale” are legătură cu acuzațiile că diferite loturi de flacoane conțin substanțe diferite
 

Palmer și Bhakdi au publicat recent un studiu despre detectarea expresiei proteinei Spike chiar și după 9 luni, precum și despre inflamația diferitelor organe din cauza răspunsului autoimun.

Cu privire la temperatură, Nagase a declarat că „scopul examinării flacoanelor nerefrigerate este de a vedea ce se întâmplă cu vaccinul în condiții mai potrivite cu cele din corpul uman”.

El consideră că „temperatura de refrigerare nu are niciun sens”. „-40 [grade Celsius] nu este o temperatură biologică. Depozitarea ADN/ARN timp de câteva luni necesită doar o temperatură de -20”, a spus Nagase.

Dr. Sherri Tenpeny, un medic care avertizează de aproximativ 30 de ani cu privire la pericolele din vaccinuri, a spus, pentru Epoch Times, că „Dr. Nagase este încă unul dintr-o serie de investigatori care au descoperit un conținut neobișnuit în interiorul unui flacon de vaccin care ar trebui să fie fabricat în condiții sterile. Cercetători din Spania, Marea Britanie, Germania, Japonia și Brazilia care au observat mai multe probe de conținut al vaccinurilor la microscop au găsit particule în suspensie care nu ar trebui să existe în niciun vaccin”, a spus Tenpenny.

„Indiferent de cum sunt identificate, nu ar trebui să fie injectate în organism, iar particulele de acest tip este foarte posibil să cauzeze multe dintre efectele secundare atribuite vaccinurilor.”

De asemenea, Dr. James Thorp consideră aceste conținuturi din flacoane ca fiind „bizare”.

„Atât azotul, cât și fosforul sunt un sine qua non în cazul unei origini biologice. Nu m-aș aștepta ca o probă de vaccin rămasă la temperatura camerei timp de mai multe săptămâni să fie testată negativ pentru aceste două elemente care definesc o sursă biologică. Desigur, ADN-ul sau ARN-ul se descompun, dar, ca specialist în chimie, nu m-aș aștepta la eliminarea completă a azotului și a fosforului din aceste probe vechi”, a declarat Thorp pentru The Epoch Times.

„Cercetarea Dr. Nagase nu trebuie luată izolat. Ar trebui să ținem cont de faptul că și alții au descoperit elemente similare «contaminante» în flacoane, iar acest lucru trebuie să ducă la demersuri imediate pentru a investiga ce e cu această «contaminare»”, a declarat pentru The Epoch Times și dr. Janci Lindsay, toxicolog și biolog molecular.

„Între timp, programul de inoculări ar trebui oprit. Acesta ar fi răspunsul logic dacă guvernele lumii ar fi cu adevărat interesate de sănătatea și siguranța cetățenilor lor. Faptul că nu fac acest lucru spune multe despre adevărata intenție din spatele acestui program”, a subliniat Lindsay.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
  • Enya 28.09.2022 23:40
    Piramida inversata - sigiliul lui Lucifer.

    Oculta actioneaza in special prin simboluri si ritualuri satanice.

    Vaccinatii au deja pecetea lui satan.

    "Vaccinul", pe langa multe nenorociri, contine si LUCIFERAZA (luciferase), care va fi invizibila pe frunte sau pe mana, dar vizibila prin smartphone.

    Luciferaza are patentul WO2020 060606

    (observati demonicul 666, da? pentru ca demonii din cealalta lume si demonizatii de pe pamant traiesc prin simboluri, respira si se hranesc prin ritualuri satanice si sacrificii in special de copii, le place sa isi bata joc de noi, totul e pe fata, numai Oaia disonanta nu vrea sa vada!)

    https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606

    iar cei injectati nu-si mai apartin, nu mai apartin nici Divinitatii, apartin demonilor. Dumnezeu nu mai are ce sa le faca pentru ca singuri au ales. Divinitatea nu poate tine cu forta in iubire pe cineva care se da atat de usor demonilor, fara nici cea mai mica lupta.

    "Vaccinul" mai contine si darpa hidrogel (darpa hydrogel), o substanta creata special pentru a transporta ARNmesager in centrul ADN-ului uman, care va fi activata prin impulsurile generate de 5G in momentul in care vor da drumul la toata reteaua de pe fata pamantului. Vaccinatii care s-au lepadat de Dumnezeu fac parte de-acum din Matrix-ul Fiarei (revedeti filmul Matrix ACUM si-o sa-l intelegeti in
    totalitate, acum aveti cifrul) pentru ca genomul lor divin primit prin nastere a fost deja inactivat de ARNmesager, urmand sa fie si modificat dupa genomul demonilor.

    Pana se va activa reteaua mondiala (de-aceea e vital ca ei sa fie primii impotriva 5G si sa-i scoata in lanturi pe criminalii care vor sa voteze aceasta abominatiune si inceputul terorii vesnice a vaccinatilor), acestia stau intr-un fel suspendati intre lumi, dar Divinitatii nu-i mai pot apartine niciodata!

    Cine nu intelege si nu accepta ca este razboiul final intre specia NEumana a demonilor (ingerii cazuti) si specia umana a lui Dumnezeu, nu va putea pricepe pana unde vrea sa mearga oculta satanista din dimensiunea paralela cu a noastra, adica pana la hibridizarea noastra cu demonii! Pentru ca dintotdeauna ingerii cazuti au vrut sa-L infranga pe Dumnezeu si pentru ca este imposibil sa fii mai puternic decat insusi Creatorul a toti si toate, atunci de mii de ani se chinuie sa-L infranga furandu-i si spurcandu-i Creatia: specia umana si casuta Terra. Au mers in paralel cu umanitatea si au modificat si ascuns totul, istoria intreaga este o minciuna, un fals.

    Prin Marele Computer (Fiara din biblie) care va fi instalat la Bruxelles sau in Elvetia (barlogul de pe pamant al demonilor nepamanteni), vaccinatii vor fi conectati la DIGIMONEDA fiarei, moneda virtuala, fara de care "nu vor putea nici vinde, nici cumpara".

    Printr-un sistem de electroni, puncte cuantice si alte elemente pe care imi e greu acum sa le descriu, vaccinatii (demonizatii) vor fi conectati la mintea lui Lucifer prin intermediul Matrix-ului sau, adica al Marelui Computer, si nu-si vor mai fi stapani nici pe judecata, nu numai pe trup!

    Prin intermediul A.I. (Inteligenta Artificiala) din Marele Computer (Fiara din biblie), vaccinatii vor intra din acel moment sub control absolut si vor apartine pentru eternitate demonilor carora li s-au dat atata de usor si fara nici cea mai mica lupta, doar crezand in criminalii de politicieni si eroi care le-au intrat in minti si suflete prin arma militara de uz civil, televizorul, si prin presa satanista.

    Medicii stiu ca vaccinul ii modifica genetic pe intepati. Majoritatea NU s-a vaccinat, o parte s-a intepat doar cu ser fiziologic sau pe hartie, iar cei intepati din convingere nu sunt decat oi (sheeple), surate cu behaitoarele duse la "vaccinare" imbrancindu-se si paruindu-se virtual la coada de pe site-ul nenorocitilor din guvern ca sa apuce un loc in fata sa nu cumva sa piarda viata vesnica. Au primit-o, numai ca pe aia a demonilor, din pacate!

    Nu pot sa le urez "Dumnezeu sa-i ajute" pentru ca Dumnezeu nu mai are nici o legatura cu ei! Nu stiu cine sau ce i-ar mai putea ajuta, de fapt, nimeni! Drama la puterea infinit.
  • Gligor 29.09.2022 06:05
    "Nu pot sa le urez "Dumnezeu sa-i ajute" pentru ca Dumnezeu nu mai are nici o legatura cu ei!"

    Ba da, poti, pentru ca TU ai legatura cu Dumnezeu. Daca n-o faci inseamna ca nici tu n-ai.

    44. Iar Eu zic vouă: Iubiți pe vrăjmașii voștri, binecuvântați pe cei ce vă blestemă, faceți bine celor ce vă urăsc și rugați-vă pentru cei ce vă vatămă și vă prigonesc,(Mt5,44)

    Dumnezeu nu rupe lagatura cu nimeni niciodata si ajutorul Lui devine efectiv doar in conditii de armonie, astfel ca pe ei ii poate ajuta... pocainta lor.
  • Enya 29.09.2022 02:12
    Imi aduc aminte cum in martie 2020 scriam disperata pe fb tuturor criminalilor de politicieni cunoscuti si le spuneam ce urmarea de fapt oculta (ce ras amar am acum), si anume sa aduca la un moment dat un vaccin salvator care, in stransa legatura cu 5G, va fura sufletele si trupurile oamenilor (apropo de vaccin, unul dintre cei mai josnici si vicleni tradatori de romani si omul sistemului, "americanul" care lucrase 17 ani la Microsoft-ul lui kill gates si care se hotarase sa se intoarca taman atunci in Romania, omul cu graficele, cum ii spun eu, si omul care s-a pus sef peste protestele din Victoriei sa le controleze tocmai ca sa-i poata descuraja pe oameni sa iasa, iar una dintre manevre a fost sa anunte cu surle si trambite pe fb ce amenzi imense de mii si zeci de mii de lei lua el din partea sistemului la proteste, bagand astfel frica in bucuresteni de nu au mai iesit deloc din acel moment, deci acest individ infam tradator de poporul alaturi de care nu mai traieste de mult, dar pe care il manipuleaza atat de ingrozitor si fara nici o frica de Dumnezeu, vorbea de vaccinul "salvator" inca din aprilie 2020, cand nici macar criminalii nu pronuntau acest cuvant!!!!)!

    Cand scriam in acele prime luni de "pandemie" pe fb, nu pot sa va descriu cate insulte si jigniri primeam de la Oi, unele ale sistemului, altele proaste din nastere, si cata durere aveam cand stiam ca detin o informatie pe care voiam sa o dau si altora si care nu numai ca nu era primita, dar era scuipata cu foc! Am deschis atunci peste 12 conturi, banate toate pe rand din cauza informatiilor de aur pe care le lasam si pe care sistemul nu le suporta, si am scris cu durere si frustrare si lacrimi de multe ori sute si sute si sute de mesaje peste tot, eram innebunita sa deschid mintile oamenilor cand 99,99% credeau in virus. Atunci nu aveam atatea informatii ca acum, si totusi nici macar pentru o singura secunda nu am crezut in "virus" si in "pandemie", am inteles imediat ce ni se intampla, dar nu aveam cu cine sa discut, caci parca ratiunea si gandirea critica disparusera subit de pe Terra. Lupta am dus-o inclusiv cu parintii mei sa-i fac sa inteleaga ca nu exista nici un virus si nici o pandemie in care credeau pentru ca permiteau sa fie otraviti prin televizor. Singurul meu noroc a fost ca in masa de oi bete care behaiau si pasteau numai pandemie a existat o fiinta la fel de deschisa ca mine, un prieten care a fost pe aceeasi lungime de unda cu mine si care imi sustinea opiniile pentru ca si el gandea similar. Acela a fost singurul meu punct de sprijin, dar a fost nepretuit.

    Pentru mine au fost luni cumplite, am facut acel efort supraomenesc de a scrie pe fb pana in vara, cand am ramas fara energie psihica, nu pentru ca ma epuizau mesajele si informatiile, ci pentru ca lupta era dusa cu oile, cumplit de multe oi. Ar trebui sa-mi ceara iertare pentru crima morala pe care o faceau atunci cand imi dadeam duhul sa ne salvam cu totii, iar ele, oile, se luptau sa ma anihileze pe mine in loc sa-i ia in primire pe criminali, am primit atunci la injurii sa-mi ajunga si pe lumea cealalta...

    In momentul in care i-am mai vazut pe romani si inbotnitati in interior (dupa 15 mai), s-a scufundat pamantul sub mine. Iar cand in toamna criminalii au decretat, ilegal, "obligatorie" botnita peste tot si fix de a doua zi dimineata eu am vazut oimea inbotnitata in vreme ce eram singura, DA, SINGURA FARA BOTNITA pe un traseu de peste 10 km pe care l-am parcurs dinadins pe jos ca sa sfidez sistemul, in acea zi am clacat! Dupa 8 luni si ceva de lupte crancene peste tot pe unde am putut, am clacat, si ca sa simt ca nu ma neantizez, am cerut unui prieten sa ma tunda, sa simt o durere care sa o intreaca si sa o acopere pe cea a neputintei si disperarii. Doua zile si doua nopti am stat cu caciula pe cap si de cate ori treceam prin fata unei oglinzi, imi palpia inima. Cand am dat-o jos, aproape ca am izbucnit in plans. Acum n-as plange si nici nu m-ar mai durea daca as repeta gestul. La 4 zile dupa, cu un cap identic cu al infractorilor din inchisori, m-am dus intr-un parc unde m-am asezat pe o banca 3 ore, tot din sfidare, sa le arat inbotnitatilor ca mai exista si suflete libere si sa prinda curaj daca ma vad sa dea jos simbolul sclaviei!! Tin minte ca doua cucoane cu copii in carucioare care discutau in picioare la cativa metri se uitau ciudat la mine si insistent, iar acum urmeaza o alta poveste ce-a sapat in sufletul meu si care mi-a aratat cat de goi, cretini si sclavi sunt aproape toti oamenii (acum sper sa-si mai fi recapatat demnitatea si mintile dupa tot GENOCIDUL trait): una dintre ele a venit la mine si mi-a spus ca daca cumva m-am tuns din cauza unei boli, atunci sa primesc compasiunea ei, dar daca nu am nimic, sa pun o botnita ca altfel cheama paznicii parcului. I-am spus ca sunt un om liber si ca nimeni pe lumea asta nu are voie sa-mi interzica sa respir, ca nu am nevoie de compasiunea unei Oi si prin urmare sa-si ia compasiunea si sa si-o bage drept in qour. Cat despre amenintare, e libera sa faca ce vrea, daca n-a aflat nici pana la varsta aceea ce inseamna constiinta. Nu s-a dus nicaieri, ba mai mult, a plecat, iar eu am mai ramas inca o ora. N-a venit nimeni sa ma amendeze. Mai stateam, dar ma ardea cheliuta pentru ca era o zi de toamna superba, cu soare ca de vara. Multe si dureroase amintiri am din pandemia nenorocita. Cel mai mult m-a lovit nu sistemul, ci prostia si lasitatea fratilor mei de sange.

    De-aceea, fratilor dragi, e vital sa va opuneti cand criminalii din guvern si parlament vor veni cu o noua pandemie inexistenta pentru ca numai printr-un virus (inexistent si asta) ar putea aduce vaccinarea!

    Intelegeti ca pentru a duce planul lui Lucifer la sfarsit, legiunile sale si demonizatii de pe pamant au nevoie ca TOATA specia umana sa fie injectata cu genomul demonilor, de aceea cand ne vor forta din nou, amenintandu-ne doar cu o nenorocita de amenda, ca de omorat nu ne pot omori ca suntem mai multi ca ei, cu totii sa ne opunem, sa nu-i mai lasati doar pe cei cativa care s-au luptat cu dintii si cu urechile si cu mainile si cu picioarele si cu sufletul sa nu se supuna planului satanist si sa fiti alaturi de ei, ca ei!!!!

    Fratilor, ne luptam pentru propria viata si demnitate si ca sa nu fim dati demonilor pe vecie, aici nu mai e vorba de lucruri usurele, este cel mai mare test al umanitatii in urma caruia se va cerne atat de mult omul iubitor de Divinitate de cel superficial incat va ramane doar o mana de credinciosi adevarati, oameni care vor sa existe cu Dumnezeu si prin El! Nu poti alege decat intre cele doua entitati, cea suprema si cea a intunericului, mijlocul chiar nu exista!

    Trebuie sa luptam cu orice pret, iar daca militienii, jandarmii si militarii nu inteleg ca si ei vor fi dati demonilor si ca trebuie urgent sa se dea de partea popoarelor (de fapt de partea fratilor, parintilor, sotiilor si iubitelor lor), atunci va iesi cu foc mare (si pucioasa) pe Terra!

    Doar uniti si doar treziti vom mai putea invinge demonii! Daca suntem lasi, atunci Terra merita sa se curete de cea mai impovaratoare si distrugatoare specie care am devenit si pe care a trebuit sa o suporte vreodata. Si probabil Creatorul o va lua de la capat cu o alta fiinta, pura. Sau poate ca ne vom destepta, vom evolua si ne vom transforma individual intr-un ritm alert, ne vom informa pana ne va crapa capul si vom reusi sa recuperam terenul pierdut!

    Dumnezeu inca este cu noi pentru ca nu sunt foarte multi vaccinati in lume raportat la cati suntem in total, dar demonii nu se lasa si au dat dispozitie, prin sagetile lor pamantene, guvernele criminale, sa scoata din joben o noua "pandemie", singura modalitate prin care oimea poate fi convinsa sau fortata sa se intepe si sa fie astfel hibridizata cu genele lor!

    Curaj, orice-ar fi, orice ar veni!!!

    Ah, sa nu uit ceva atat de important, dupa episodul "fb", daramata si cu sufletul ferfenita, am venit pe ActiveNews, singurul loc romanesc cu Ziaristi nevanduti, patrioti si cu inima. Este posibil acest miracol, unic in Romania, pentru ca acesti Ziaristi nu sunt doar conservatori, nationalisti, pastratori de identitate romaneasca, ci ortodocsi si crestini reali. Iar cand le multumesc din inima, stiu eu ce stiu, nici un cuvant nu a fost in plus si nu va fi nici in viitor, cand voi mai simti sa o fac. Doar aici am putut sa scriu peste 1.400 mesaje si sa ma exprim liber, asa cum au considerat constiinta si sufletul meu. ❤
  • Valjean 29.09.2022 13:24
    Draga Enya, este de admirat spiritul tau de luptatoare însă mai intai de toate trebuie sa avem in vedere faptul ca noi toti cei care traim in acest moment pe planeta Pământ ne aflam la niveluri diferite de evolutie! Suntem structural diferiti chiar și atunci cand facem parte din aceeasi familie sau neam. Lucrul acesta tine în mare parte și de karma și de destinul fiecaruia. Dacă, structural vorbind un individ nu are capacitatea de a gandi singur și alege reflexiv gandirea de grup tu poti incerca să ii deschizi mintea pânã ti se face rau.... spiritul gandirii de turma va fi aproape întotdeauna mai puternic decat incercarile tale. Am incercat și eu în timpul plandemiei să deschid ochii unor membri de familie și unor apropiati însă dacă am vazut fie că ma ignora, fie ca primesc doar replici regurgitative (din spusele "expertilor" vanduti de prin mass media) și ca de fapt nu am cu cine discuta i-am cam lasat in pace. Pânã la urma fiecare ia alegerea cea mai potrivita pentru nivelul sau de evoluție și dacă ne incapatinam să ii salvam cu forta riscam să fim chiar atacati și ridiculizati și pierdem prea multa energie fara vreun rost.
  • Enya ► Valjean 29.09.2022 22:00
    Multumesc pentru mesaj, stiu ca aveti dreptate si ca nu poti salva pe cineva cu forta, dar situatia era, este atat de dramatica pentru toti incat nu puteam sta cu mainile in san. Daca n-am fi legati unii de ceilalti, ar fi mai usor, dar greseala si idiotenia unora inseamna jugul sau chiar moartea celorlati. Multumesc ca v-a pasat.
  • Pandhelito ► Enya 30.09.2022 10:02
    Adevăratul rău a început să-și arate colții de pe la 1900 si ceva. Gripa Spaniolă este cel mai bun exemplu. Atunci au realizat ce potențial uriaș reprezintă vaccinurile. Tot atunci, au realizat cît de distructive pot fi și nu au mai încercat experimente. Pînă cînd Faucci a realizat un studiu despre gripa Spaniolă și și-a dat seama ce potențial are pentru stăpînii ce-l controlau.
    Patentele referitoare la tehnologia mRNA există de prin 2015, printre autori/sponsori fiind și un anume A.Rotschild. Există o plenitudine de patente referitoare la modul de administrare. Vaccinul nu a fost altceva decît cea mai simplă și la îndemînă. Pe măsură ce tehnologiile de administrare evolueză, vaccinurile nu vor mai reprezenta o necesitate...
    Cretinul de Bill Gheitz a sponsoriyat studii de a răspîndii vaccinurile prin intermediul țînțarilor. Primul lot de 1000 a fost eliberat în atmosferă. Vă dați seama că nu vor mai avea nevoie de acceptul guvernelor...
    Degeaba vă luptați cu oile. Oile au început să apară odată cu accelerarea dezvoltării societății de consum. Pandemia nu a făcut altceva decît să arate gradul de îndobitocire la care s-a ajuns.
    Cineva, pe care îl urmăresc pentru ceea ce scrie despre 5G și nu numai spunea că se îndoiește că am fi într-adevăr 7 miliarde. Uneori tind să-i dau dreptate.
    Plus faptul că mai mult de 80% dintre indivizi pur și simplu nu au suflet, conștiința umană de a deosebi răul de bine, fiind doar niște utilzatori ai sistemului conceput pentru ei...
    E nevoie să ne strîngem în comunități umane, să conlucrăm împreună, pentru a putea face față sistemului. Altfel, vom ajunge să ne distrugem precum au făcut civilizațiile de dinaintea noastră. Ați spus bine, istoria e o falsitate. Omenirea a mai trecut prin procese ciclice și din păcate se pare că suntem condamnați să repetăm aceleași greșeli. Nu vrem să evoluăm spre mai bine.
  • Enya ► Pandhelito 30.09.2022 10:59
    Un comentariu exceptional, desi dureros, multumesc!

    Nu, nu suntem 7 miliarde, iar vestea buna este ca Terra poate gazdui si 100 miliarde. Totul este o mare minciuna, numai ce purtam in suflete e real.
  • aspenter2002 29.09.2022 07:02
    https://www.hotnews.ro/stiri-cultura-25816896-rapperul-coolio-cunoscut-pentru-piesa-gangstas-paradise-murit-varsta-59-ani.htm
  1. Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

  2. Părintele Ioan Istrati: “Vă spun o taină. 90% din realitatea ființei e inaccesibilă simțurilor trupului”

  3. Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

  4. S-a făcut dreptate pentru elevul Vlad Țăranu, cu ”Basarabia e România”! Victorie a societății civile normale: Sancțiunea i-a fost anulată! EXCLUSIV

  5. Proteinele Spike ajută celulele canceroase să supraviețuiască și să reziste chimioterapiei. “Vaccinurile” Covid pot avea efecte similare - studiu realizat de Brown University

  6. ”Praful Saharian” - ”Teoria Conspirației”: ”Scoateți magneții. Puneți întrebări!” De ce autoritățile nu oferă nici o explicație despre compușii particulelor de pe cuprinsul României? Au murit ”experții” DSP? VIDEO

  7. Pfizer a ales conștient să nu informeze autoritățile de reglementare despre fragmentele de ADN din vaccinurile Covid, dezvăluie un înalt oficial de la Health Canada

  8. 139 de ani de la recunoașterea autocefaliei Bisericii Ortodoxe Române: "Nerecunoscând nici o altă autoritate fără numai pre Mântuitorul Dumnezeu–omul". 2025 - 140 de ani și 100 de ani de la ridicarea la rang de Patriarhie

  9. Homo Blănosus: Marea Resetare se transformă în Desen Animat

  10. Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

Ultima oră

10:33

REACȚIUNEA: Dorel Vișan, Mare Maestru cu grad 33 și jumătate al Ordinului Masonic Umaniterra din Cluj (FOTO/VIDEO)

10:15

Premierul Australiei, cu nervii la pământ, după ce a cerut interzicerea MEME-lor și a devenit ținta glumelor pe X

09:55

26 aprilie: 38 de ani de la catastrofa nucleară de la Cernobîl. Începutul unui coșmar care a durat ani de zile. FOTO

09:50

Primul oraș canadian care cere cod QR la intrare și ieșire

09:19

Alexander Lukașenko: ”Câteva zeci dintre cele mai moderne arme nucleare se află în Belarus”

09:09

Gabriela Firea, dezvăluiri din ședința de 16 ore a coaliției, la Marius Tucă Show. De ce a renunțat alianța la ideea unui candidat ”independent” - VIDEO

09:02

A murit Laurent Cantet, câștigător al premiului Palme d'Or în 2008. Cineastul avea 63 de ani

08:51

Petre Roman, Gelu-Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu și Adrian Sârbu, puși sub acuzare în ”Dosarul Mineriadei”

08:00

26 aprilie: Sfântul Sfințit Mucenic Vasilevs, episcopul Amasiei; Sfânta Glafira; Sfinții Mucenici din Dobrogea Chiril, Chindeu și Tasie din Durostor și Axiopolis - CERNAVODĂ DE AZI

22:18

Părintele Ioan Istrati: “Vă spun o taină. 90% din realitatea ființei e inaccesibilă simțurilor trupului”

21:30

S-a făcut dreptate pentru elevul Vlad Țăranu, cu ”Basarabia e România”! Victorie a societății civile normale: Sancțiunea i-a fost anulată! EXCLUSIV

21:14

139 de ani de la recunoașterea autocefaliei Bisericii Ortodoxe Române: "Nerecunoscând nici o altă autoritate fără numai pre Mântuitorul Dumnezeu–omul". 2025 - 140 de ani și 100 de ani de la ridicarea la rang de Patriarhie

20:34

Proteinele Spike ajută celulele canceroase să supraviețuiască și să reziste chimioterapiei. “Vaccinurile” Covid pot avea efecte similare - studiu realizat de Brown University

19:30

RĂZBOIUL MONUMENTELOR, MONUMENTELE RĂZBOAIELOR. ȘI NU NUMAI... Mihai Ogrinji despre Monumentele Basarabiei și opera de refacere a lor dusă de avocatul Iulian Rusanovschi

18:40

Pfizer a ales conștient să nu informeze autoritățile de reglementare despre fragmentele de ADN din vaccinurile Covid, dezvăluie un înalt oficial de la Health Canada