Termografia computerizată și analizele de sânge ale vaccinaților anti-Covid. Medic român din SUA: „Ca medic internist cu o experiență de peste 20 de ani, nu am văzut niciodată ceva atât de devastator în implicațiile sale”, „Opriți acum vaccinările!”

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Medicul de origine română Dr. Ana Maria Mihalcea, care locuiește în America, a realizat un interviu cu biologul și cercetătorul brazilian Felipe Reitz, care a făcut descoperiri îngrijorătoare analizând, prin metoda termografiei computerizate, sângele unor persoane care au primit vaccinul anti-Covid-19.

Potrivit medicului Dr. Ana Maria Mihalcea, termograma este o hartă a temperaturii unei suprafețe a corpului, care este obținută printr-un dispozitiv de detectare în infraroșu. Aceasta măsoară căldura radiantă și fluxul sanguin subcutanat. „Termografia a fost propusă ca o modalitate neinvazivă de detectare a trombozei venoase profunde, care sunt cheaguri de sânge în sistemul venos”, scrie Dr. Mihalcea, care menționează și un studiu despre această metodă:

Termografia și pletismografia, o alternativă neinvazivă la venografie în diagnosticul trombozei venoase profunde 

În interviul cu Dr. Reitz, sunt prezentate imagini ce nu au mai fost văzute anterior ale persoanelor care au primit serul experimental bazat pe tehnologia ARNm. După cum explică Dr. Mihalcea, „putem vedea forme venoase anormale extinse care sugerează coagulări ale sângelui atât în sistemul venos profund, cât și în cel de suprafață. Acești oameni sunt complet asimptomatici, nu simt nimic și nici nu au umflături.”


În interviu se mai discută despre rezultatele analizelor de sânge ale persoanelor vaccinate în comparație cu cele ale persoanelor nevaccinate.

Prezentarea video poate fi urmărită AICI, pe Rumble.

 
Cei doi medici corelează rezultatele analizei de sânge live cu imaginile termografice.

 
În postarea pe site-ul său, Dr. Mihalcea amintește că analizele recente ale flacoanelor vaccinurilor Covid-19 au arătat existența de nanostructuri care se autoasamblează, fapt documentat în acest raport alarmant, prezentat de medicul de origine română: „Un nou raport alarmant al Grupului de lucru pentru analizarea vaccinurilor din Germania și alte țări”

În aceeași postare pe site-ul său, Dr. Mihalcea notează:

„Recent, Mike Adams de la Natural News a examinat compoziția chimică a cheagurilor de sânge ale persoanelor injectate care au murit din cauza cheagurilor de sânge extinse care se autoasamblau. Analiza a arătat că această compoziție nu este similară cu cea a cheagurilor de sânge normale la om, iar el a găsit metale precum aluminiul, staniu și sodiu, care sunt conductoare de electricitate.

Puteți găsi mai multe despre analiza cheagurilor AICI.” 

Rezumând informațiile prezentate în interviu, Dr. Mihalcea atrage atenția că „aceste imagini termografice șocante sugerează o coagulare extinsă a sângelui la nivel subcutanat și venos profund la persoanele cărora li s-a administrat injecția C19. Microscopia în câmp întunecat completează analiza acestor persoane, arătând ceea ce ar putea fi hidroxid de grafen sau nanostructuri de alte compoziții metalice. Aceste constatări alarmante ar trebui să alerteze practicienii din domeniul sănătății care ar trebui să supună unor investigații persoanele care au primit injecțiile modificatoare genetic, pentru a detecta cheaguri de sânge, chiar dacă [aceste persoane] sunt total asimptomatice. Termografia poate fi o modalitate sigură neinvazivă pentru a face această investigație.”

Interviul realizat de Dr. Mihalcea a fost semnalat și de Steve Kirsch pe site-ul său, unde redă și o scrisoare transmisă de medicul român colegilor săi din comunitatea medicală. O redăm și noi în traducere:

„De la Ana Maria Mihalcea,

Dragi colegi,

Am intervievat un biolog și cercetător brazilian, Felipe Reitz, care realizează Imagini termografice computerizate [ale persoanelor] injectate cu serurile C19 și corelează [această metodă de investigație] cu analiza sângelui live. Cheagurile sunt peste tot, chiar și la sportivi tineri de 20 de ani, este absolut șocant. Aceste persoane sunt complet asimptomatice. Din dragoste pentru umanitate, vă rugăm să priviți aceste imagini și videoul pe care l-am realizat.

Ca medic internist cu o experiență de peste 20 de ani, nu am văzut niciodată ceva atât de devastator în ceea ce privește implicațiile. Același fenomen l-a descoperit și la copii, chiar de 2 ani.

Dacă aceste dovezi vizuale nu determină medicii să oprească vaccinările sau pe oameni să nu le mai primească, nu știu ce i-ar mai putea determina. Poate că termografia computerizată pentru întregul corp ar trebui să fie standardul în îngrijirea medicală în cazul tuturor persoanelor care au primit injecția C19.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • Andri 24.08.2022 19:25
    Bate saua sa priceapa iapa…tot noi neintepatii ne dam de ceasul mortii, in timp ce vaxatii rad de noi. Ce sa mai zicem..
  • Cotco-emy 24.08.2022 21:24
    Andrei,cata dreptate ai! Asa e,intepatii rad de noi,ne considera conspirationisti,chiar si ACUM cand sunt atât de multe dovezi,iar noi ne facem griji pt ei,cautam soluții,ne facem praf sa găsim cum sa-i ajutăm si ei nici nu vor să audă,sa ne asculte...Ne pasa de ei,pt ca sunt ai nostri,prieteni,rude,din familie si am luptat până la epuizare înainte să se injecteze,le-am zis,am insistat in toate felurile,dar...Nu ne-au ascultat si s-au dus la înțepat cu otrava asta 1 injecție, a2a injecție,a3a injecție...Nu mai lupt pt ei,mi-e milă de ei,poate o sa mai arunc o vorba,două si atat,în speranța că nu vor mai face a4a injecție si cate vor mai urma.Doamne ajuta-ne pe toți!
  • Tic ► Cotco-emy 24.08.2022 23:56
    Și eu le spun multor injectați ca trebuie sa își facă analize specifice ale sângelui pt urmărirea coagulării sângelui, ecografii cardio, etc, sa tina sub control strict starea de sănătate (călcând-mi pe inimă, căci ar merita sa ii las în plata Domnului), dar când ii vad ca nu înțeleg în ce mare pericol sunt, cum ma privesc cu neîncredere ca pe o proasta care moare de grija lor, îmi vine sa ii las baltă. Dar am între ei oameni dragi, la care încă țin, de care ma legau sentimente frumoase și zeci de ani de legătură. Mult nu îmi bat gura. Cum o vrea Dumnezeu!
  • GITTA 24.08.2022 23:36
    NU ABANDONA!Esti/suntem responsabili pentru ceea ce spunem si nu pentru felul in care se percepe/pricepe ceea ce spui/spunem!Daca esti/suntem convinsi ca ai/am facut tot ce am putut mai bine(pe timpul,energia,banii nostri) ca sa INFORMAM corect,documentat,sincer,constant si sa ii ferim pe cei...mai putin informati sau nepasatori sau lenti/comozi in gandire sau lipsiti de gandire proprie sau aserviti sau obedienti fara ratiune sau...esti/suntem cu constiinta impacata si curata.Si,daca reusesti/reusim sa ferim de raul evident macar si un singur "intepat",tot poti/putem fi multumiti si motivati sa continuam.Perseverenta de a sustine o cauza dreapta asa cum este asta e o calitate fara de care,toate celelalte eforturi investite de noi "neintepatii"in 2 ani de zile,se pot pierde.Lupta e incredibil de dificila si de durata asa cum e orice lupta pentru adevar si nu poate fi slabita pentru ca unu' sau mai multi "intepati" rad (temporar) ca prostii.Prostii rad cand nu au argumente,nu pot intra intr-un dialog onest,asa-i?Asta insa nu trebuie sa slabeasca sa il afecteze pe mesagerul unei informatii oneste si corecte si culmea! in interesul/binele prostului.Problema este doar a lui/a prostului iar consecintele prostiei?deciziei proaste pe care a facut-o si incearca in continuare sa o nege,vor fi tot ale lui....pentru ca"greselile pe care le facem ne invata cel mai bine cu conditia sa nu fim prea preocupati ca sa le negam".Si asta functioneaza invariabil.
    Singurele "raportari" cu care suntem datori,noi astia neintepatii sunt fata de constiinta noastra si lui Dumnezeu.Atat.Daca astea sunt in regula si mai salvezi/salvam si un intepat,e bine.Intepatii care rad acum de tine/de mine/de noi neintepatii incearca sa faca haz de necaz ca sa isi menajeze propria constiinta incarcata de banuiala ca au facut ceva gresit...foarte gresit si grav.Se vor lamuri cand se vor lamuri.Nu poti face un bine nimanui daca "destinatarul"nu are perceptia binelui.
Ultima oră

22:18

Părintele Ioan Istrati: “Vă spun o taină. 90% din realitatea ființei e inaccesibilă simțurilor trupului”

21:30

S-a făcut dreptate pentru elevul Vlad Țăranu, cu ”Basarabia e România”! Victorie a societății civile normale: Sancțiunea i-a fost anulată! EXCLUSIV

21:14

139 de ani de la recunoașterea autocefaliei Bisericii Ortodoxe Române: "Nerecunoscând nici o altă autoritate fără numai pre Mântuitorul Dumnezeu–omul". 2025 - 140 de ani și 100 de ani de la ridicarea la rang de Patriarhie

20:34

Proteinele Spike ajută celulele canceroase să supraviețuiască și să reziste chimioterapiei. “Vaccinurile” Covid pot avea efecte similare - studiu realizat de Brown University

19:30

RĂZBOIUL MONUMENTELOR, MONUMENTELE RĂZBOAIELOR. ȘI NU NUMAI... Mihai Ogrinji despre Monumentele Basarabiei și opera de refacere a lor dusă de avocatul Iulian Rusanovschi

18:40

Pfizer a ales conștient să nu informeze autoritățile de reglementare despre fragmentele de ADN din vaccinurile Covid, dezvăluie un înalt oficial de la Health Canada

17:40

Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

17:06

Programul pelerinajului de Florii din București

16:45

Frumoșii tineri care au înfruntat Armata Roșie și moartea cu zâmbetul pe buze. 66 de ani de la martiriul lui Victor Metea, luptător în Grupul Carpatin-Făgărășean al rezistenței armate anticomuniste din Munții Făgărașului (+ 23 aprilie 1958)

15:55

Urmărire ca în filme în Botoșani: Poliția a folosit 61 de gloanțe pentru a opri un tânăr de 25 de ani care nu a oprit la semnalele agenților. Bărbatul a fost stabilizat, dar cu leziuni grave

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?

15:10

Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)