Teoria Conspirației devine realitate: Pentagonul a creat Cipul care detectează COVID-ul

De Ștefan Constantinescu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Agenția de Proiecte de Cercetare Avansate pentru Apărare (DARPA) a Pentagonului a creat un cip subcutanat care monitorizează corpul uman pentru a detecta semnele virusului. 

Colonelul în retragere Matt Hepburn, un medic militar infecționist, care conduce activitatea DARPA împotriva COVID, a fost invitat la emisiunea „60 Minutes” de la CBS News pentru a explica noua tehnologie.

Arătând o fiolă având în interior un gel care conținea cipul, Hepburn a declarat:

„Îl pui sub piele și el îți spune că există reacții chimice în interiorul corpului tău și aceasta înseamă că mâine vei avea simptome.”

„Este ca un led de control al motorului”, a adăugat Hepburn, precizând că persoanele care vor avea cipul „vor recepționa semnalul, își vor lua o probă de sânge și se vor testa pe loc”.

„Vom putea avea toate aceste informații în trei-cinci minute”, a continuat colonelul, adăugând:

„Pe măsură ce reduci acest timp, pe măsură ce diagnostichezi și tratezi, practic oprești infecția din fașă.”

Articolul continuă după VIDEO:

Hepburn a mai declarat că DARPA a creat un filtru capabil să îndepărteze virusul din sânge cu ajutorul unui aparat de dializă. Noua tehnologie a fost aprobată de Food and Drug Administration (FDA) - Agenția americană de Administrare a Medicamentului și Hranei – și a fost deja folosită pe 300 de pacienți.

Emisiunea 60 Minutes de la CBS a dezvăluit și că Pentagonul are sute de mostre de țesut de la militari infectați cu agenți patogeni din lumea întreagă, inclusiv Gripa Spaniolă din 1918, care a ucis milioane de oameni de pe tot globul.

Pe de altă parte, doctorul de la Pentagon Kayvon Modjarrad a dezvăluit că armata americană lucrează la un vaccin universal împotriva tuturor tipurilor de coronavirus:

„Nu este science fiction, este realitate științifică.”

Și Modjarrad a adăugat:

„Avem instrumentele, avem tehnologia pentru a face acest lucru chiar acum.”

Doctorul de la Pentagon a explicat că scopul acestui vaccin este de a fi inoculat oamenilor pentru a-i proteja împotriva tuturor virușilor mortali care există sau care vor apărea de acum încolo.

„Vom fi protejați împotriva virușilor ucigași pe care nu i-am descoperit sau nici măcar nu ne-am imaginat că ar fi posibil să existe”, a spus Modjarrad.

O treime dintre militarii americani activi au refuzat să fie vaccinați anti-COVID, însă potrivit mai multor surse, cifra reală este probabil de jumătate. De la Marines a fost furnizat oficial procentul de 40% al militarilor de elită care refuză vaccinul.

Informația i-a isterizat pe ziariștii din redacția Time, care au afirmat că „ezitarea la vaccinare” reprezintă o amenințare pentru securitatea națională:

„Acești militari poate că nu au fost racolați de teroriști interni, însă sunt în mod clar influențați online de adepții teoriilor conspirației și pur și simplu nu cred în știința elementară”.

Amintim că posibilitatea de a cipa oamenii sub pretextul luptei împotriva COVID era declarată cu mai puțin de un an în urmă una dintre cele mai fantasmagorice teorii ale conspirației.

ActiveNews a mai publicat despre astfel de proiecte futuristice cum sunt cipurile implantabile, regăsite de altfel și în avertismentele profetice ale unor mari duhovnici, între care se remarcă la noi Părintele Justin Pârvu.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

25 de ani de la bombardarea Iugoslaviei

Bombardamentele NATO în cifre

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • Orizont 12.04.2021 19:18
    Din cauza asta a iesit scamatorul de la Vatican acum cateva zile sa ceara "Vaccin Universal" ? Satanele lucreaza in tandem ..
  • Orizont 12.04.2021 19:24
    Observati limbajul agenturilor presstitute de la Time: "militari racolati de teroristi interni" - racolati sub ce forma? Ce mult seamana cu discursul lui Catu.. Cine sunt acesti "teroristi interni" care influenteaza militarii americani sa nu se vaccineze ?
  • Orizont 12.04.2021 21:36
    https://www.national.ro/politica/lui-gheorghita-i-s-a-pus-pata-pe-copii-718293.html
  • Enya 12.04.2021 23:31
    Si uite ca a sosit OFICIAL si microciparea / nanociparea!

    Cine sunt dementii acum?

    “Conspirationistii” de care radeau si pe care ii scuipau turnatorii si tradatorii de tara pe tot netul? Sau psihopatii care conduc lumea?

    O ziarista sub acoperire a dat liber, voalat, aplaudacilor ei sa ma faca in toate felurile (plus raportare tipica turnatorilor si stergere de profil la pachet) cand am scris pe pagina ei de fb anul trecut ce urmeaza sa ni se intample (vaccinare fortata si apoi nanocipare) si care sunt planurile reale in urma farsei covid. O fi dormind linistita cu sufletul vandut pe niste arginti? Ca si-a tradat tara si semenii? Doamne, si cati ca ea!...
  • __ 13.04.2021 01:01
    (D)ARPA sunt băieții care au creat INTERNETul. Salu' tare!
    hello! https://youtu.be/gUOCUXX5QbA (Seinfeld - Uncle Leo - Hello!)

    - Jean-Club Vingt Dames
Ultima oră

13:00

Strategii malefice de escaladare a conflictului

12:41

Ion Cristoiu: Presa română știe ce se petrece la Kremlin, dar habar n-are ce se petrece la CCR cu Ordonanța de urgență privind comasarea alegerilor

11:40

OMS urgenteză țările să semneze tratatul pandemic: ”O nouă amenințare pandemică va apărea - și nu există nicio scuză pentru a nu fi pregătiți”

11:26

Cel mai recent sondaj arată că AUR ar lua cele mai multe voturi de la tinerii între 18-35 de ani „dacă alegerile au loc duminica viitoare”

10:45

Când nu ai succes pe câmpul de luptă, treci la asasinate. Șeful SBU afirmă că Ucraina duce o campanie secretă de asasinare a celor care colaborează cu Rusia

10:28

Macron nu-i mai poate ține în frâu pe migranți. Bătaie pe aeroportul Charles de Gaulle - VIDEO

09:17

Celebrul streamer ”Ninja”, cu peste 24 de milioane de abonați pe Youtube și 19 milioane pe Twitch, a fost diagnosticat cu cancer

08:45

Putin dezamăgește ”analiștii militari”, afirmând că Rusia NU va ataca niciodată o țară NATO: ”Este un nonsens total”

08:26

Bloomberg: Macron i-a înfuriat pe americani cu declarațiile despre trimiterea de trupe în Ucraina

23:23

Arhim. Mihail Daniliuc: 27 martie 1918, Basarabia acasă

23:10

Mircea Platon la “Pe Drept Cuvânt”: Suntem victimele unui sistem programat să producă incompetență - VIDEO

22:30

Eminescu, Nichita, Vieru, Basarabia și Țara

21:28

Concurs de produse tradiționale - valorificarea producțiilor agroalimentare obținute în fermele de mărime medie și mică

21:06

România a coborât pe locul 44 în clasamentul privind calitatea vieții și bunăstarea socială, fiind depășită de Bulgaria

19:13

Mulțimi de imigranți au luat cu asalt granița de sud a SUA. Scopul invaziei a milioane de imigranți ilegali, facilitată de Casa Albă, ONG-uri și mega-corporații – VIDEO distribuit de Elon Musk