Studiu halucinant: Nevaccinații sunt scoși vinovați de Sindromul Morții Subite

De Adrian Pătrușcă  /  


Un pretins studiu științific afirmă că AVC-urile, atacurile de inimă, cheagurile etc. sunt provocate de informațiile greșite răspândite de nevaccinați și de presa „negaționistă”.

Biblioteca Națională de Medicină din Statele Unite a publicat recent un studiu a cărui concluzie este că „antivacciniștii” sunt responsabili de decesele și de efectele secundare survenite în urma vaccinării, din cauza dezinformărilor pe care le răspândesc.

Autorul australian Raymond Palmer notează:

„O scurtă trecere în revistă a literaturii publicate indică faptul că stresul psihologic provoacă în mod clar o vasoconstricție și o îngustare a vaselor sangvine.”

Prin urmare, oamenii cad din picioare pe stradă nu din cauza serurilor genetice experimentale ci a sperieturii pe care le-o cauzează nevaccinații.

Palmer își continuă netulburat demersul „științific”:

„Deci, dacă oamenii se panichează, sunt stresați sau le este frică de vaccinare, vasele lor de sânge se îngustează în momentul vaccinării. Acest mecanism biologic (îngustarea venelor și arterelor sub efectul stresului psihologic) este cauza cea mai probabilă a cheagurilor de sânge, a accidentelor vasculare cerebrale, a crizelor cardiace, a leșinurilor, a pierderii clarității vederii, a pierderii gustului și mirosului care se produc în timpul sau la scurt timp după administrarea vaccinului.”

Brusc, efectele secundare nu mai sunt negate. Ele există, recunosc „oamenii de știință”, dar vinovată de ele este „mișcarea anti-vaxx”.

Zice autorul, inginer și biotehnolog:

„Mișcarea anti-vaccinare... a atins un punct culminant în era COVID-19 și a programelor de vaccinare în masă din lume.”

„Grupurile anti-vaccinare” sunt cele care transformă frica și dezinformarea în „presupuse efecte secundare”.

Palmer dă însă asigurări tuturor că vaccinarea este absolut lipsită de pericole.

„Vaccinurile COVID-19 folosesc în mare măsură aceiași compuși care au fost utilizați în perfectă siguranță timp de mulți ani. Singura diferență majoră este mesagerul ARN.”

Deci EXISTĂ o „diferență majoră” față de vaccinurile obișnuite: ARNm! Dar evident, el nu are nici o vină.

În concluzia cercetării sale, Palmer se adresează guvernului american:

„Cauza sau sursa acestei suferințe emoționale și anxietăți trebuie investigată, recunoscută și tratată în perspectiva viitoarelor programe de imunizare. În ultimul deceniu, omenirea a experimentat în medie o epidemie la doi ani. Este deci de primă importanță combaterea acestui alarmism în privința presupuselor efecte secundare ale vaccinării pentru a identifica rapid soluțiile gata să fie scoase pe piață pentru viitoarele programe de vaccinare.”

Studiul, al cărui titlu este: „Vaccinurile Covid 19 și interpretarea eronată a efectelor secundare percepute” a fost publicat inițial în revista BioMedicine.

El a fost găsit probabil extrem de valoros, motiv pentru care a fost preluat de Biblioteca Națională de Medicină a Statelor Unite, aflată sub tutela guvernului american.

Al cărui prim consilier în materie de COVID și vaccinare este Anthony Fauci.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Dezvăluirile Project Veritas despre Pfizer ignorate de presa neo-anti-vaccinistă și vechio-vaccinistă din România:

Articole pe ActiveNews

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (24)
 • ostapbender 01.12.2022 17:17
  Gura păcătosului adevăr grăiește ... În mod involuntar ridicolul cercetător confirmă un lucru ascuns cu grijă, acela că nefericitele victime sunt exclusiv persoane vaccinate ... Că argumentația sa este una de un penibil desăvîrșit este deasupra oricărui comentariu; problema este că dacă lucrurile ar sta așa, nu ar fi fost firesc ca și nevaccinații să sufere același stres psihologic și aceleași efecte dramatice la vederea/auzul oribilelor presiuni mediatice exercitate asupra lor în doi ani? Sau să înțelegem că sensibilitatea emoțională a persoanelor vaccinate este alta decît a celor nevaccinate?
 • Zeta 01.12.2022 17:19
  Boo Whoo whoooo!

  Hai, acu' duceți-vă să vă relaxați citind facturile și prețurile de la raft. Apoi, dacă nu ați devenit zen, citiți-vă și fluturașul de salariu.

  Papagalii experimentali genic victimele prostiei.
 • adria 01.12.2022 18:34
  Un comentariu de nota 10 plus !! Mi-ai descrețit fruntea !
 • FlorinN 01.12.2022 17:23
  Doamne Dumnezeule! :)))) Sociopatii ca asta sunt considerați oameni de știință.
 • SandaManda 01.12.2022 17:24
  Asta da stiinta, bre.... nu v-ati prins ca energia produsa de dezinformare incheaga sangele in vene cu o viteza invers proportionala....acuzati degeaba vaccinul ca nu e bun.

  Ca sa aiba si mai multa credibilitate, l-as pune in legatura pe acest Palmer de Australia cu stralucitul nostru, Streinu Cercel de Romania sa ii explice cum sta treaba cu celulele legate.
 • Stefan P 01.12.2022 17:25
  Imbeciulul autor al articolului a uitat cine dădea imagini cu morți din spitale, cu oameni pe ventilator, cine a stresat oamenii cu miliția pe stradă, cu armata pe stradă, cu termoscanarea, cu certificatul de vaccinat, cu băgatul bățului în nas și chiar in curul oamenilor ca să scurme după periculosul invizibil, cu stările de urgență și alertă, cu masca, cu dezinfectarea în neștire, cu distanțarea socială, cu obligativitățile, cu deportarea bătrânilor, cu arestarea, cu carantinarea, cu izolarea, cu internarea cu forța, cu încuierea la UPU în salon și nefăcutul de nimic până la aflarea rezultatului testului PCR folosit greșit, abuziv, obsedant compulsiv, cu tratamentele experimentale toxice, dezimunizările colective provocatoare de dezastre genetice și biologice, cu moartea de carcalac dacă refuzi să le fi lor cobai, au fost chiar unii care își exprimau dorința de a fi omorâți cei ce nu se vaccinează, cu izoleta și taberele forțate, cu toate amenzile și încălcările de drept național, internațional, de Constituție și toate fărădelegile din perioada pandaliei!
 • adria 01.12.2022 18:35
  Un text antologic !
 • 1821 01.12.2022 21:02
  Imbecil nu este autorul articolului ci AUTORUL ''STUDIULUI'', AUSTRALIANUL CU MINTILE DERAIATE !
 • ciobotaru_lc@yahoo.com 02.12.2022 10:21
  Ati uitat, si nu e de mirare, de tratamentul fortat cu remdesivir, substanță extrem de toxică apărută initial pentru tratamentul ebola, retrasă de piata in urma protestelor, reintrodusă de Fauci care a fost finantatatorul acestui asa zis medicament si in sfarsit iar retrasă acum 1 an . La noi, popor de experiment ca si cele din Africa, se face bine merci cu forța, cel putin asa se făcea in aprilie acest an in spitalul Matei Bals din Bucuresti.
 • Augusta 01.12.2022 17:31
  Tupeu maxim să negi evidența! Acesta este păcatul impotriva Duhului Sfânt, care nu se iartă in veci: negarea evidenței!
 • adria 01.12.2022 18:40
  Această coadă de topor, R. Palmer, pune carul înaintea boilor. De ce nu mor subit nevaccinații ?? Mă rog, acolo unde știm precis. Aș vrea să văd un studiu comparativ care să-i susțină afirmațiile.

  Ei, nevaccinații, au fost aceia care au îndurat un permanent stres din martie 2020, care și-au pierdut serviciul, accesul la îngrijire medicală și/sau educație, care au fost opriți de a mai călători, care au fost hăituiți, amendați, arătați cu degetul, izolați ..

  Ca să nu mai vorbim de stresul general indus prin tot felul de alarme și situații: schimbări climatice extreme, penurie de alimente, lipsa medicamentelor, prețuri la bunuri și servicii de bază peste puterea de cumpărare a omului obișnuit, etc ...Vezi comentariul lui Stefan P pentru o listă completă.
  DE CE nu a murit subit nimeni din elita octogenară și nonagenară care ne călărește?
 • crazy bobz 02.12.2022 00:13
  DE CE nu a murit subit nimeni din elita octogenară și nonagenară care ne călărește?
  pentru ca vaxati la chiuveta sau cu ser precum vaca proasta de johannus satanus, si alte palamide.
 • Mircea Dragan 01.12.2022 20:54
  Deci ei intepatii sunt stresati de noi neintepatii! Fantastic! Si p-aia din Potugalia cine-i streseaza ? Cei 1% neintepati?
  Caraghios.
 • Alex TG 01.12.2022 20:55
  Raymond Palmer este traducerea in engleza a numelui banatean Jurma.

  Ca si Jurma si Palmer asta este tot atat de necalificat pentru asa-zise studii, finantat cu siguranta de "marii resetatori" si cu vizibilitate stiintifica si media maxima. Vor sa-si sustina retorica cu studii!
  Dar se pare ca adevaratii profesionisti in domeniu se cam indeparteaza si se delimiteaza de grupul mafiot. Pentru simplul motiv ca studiile lor aprofundate arata cu totul altceva.

  Dar, din pacate, situatia inca nu arata foarte roz. OMS isi continua politica si planurile de a dezvolta noi vaccinuri si a creste disponibilitatea acestor vaccinuri si la tarile sarace, agenda LGBT si a identitatii de gen se impune sistematic in continuare, Ursula sta linistita pe aceeasi functie importanta in cadrul UE, Trudeau e bine mersi in Canada si Macron afirma ca lumea are nevoie de un guvern mondial! Nu mai vorbesc de Schwab care se comporta in continuare ca imparatul si arhitectul lumii si, culmea, liderii mondiali ii fac masaj si se duc sa ii cumpere tigari..

  Nu se intrevede nici un proces serios, major, in urma pandemiei, dupa cum era anuntat, pentru crime impotriva umanitatii.

  Mai este mult de lucru. Pana cand nu dispar papusarii astia de la butoane sunt sanse mai slabe sa se produca o cotitura majora. Sunt curios ce rezultate o sa aiba Meloni in Italia si implicit in UE..
 • Carbid 02.12.2022 12:19
  De la Antonescu incoace NU mai exista generali cu testicule adulte, credință și creier suficient...asa ca nu are cine să-i condamne si să-i judece...
 • Cotco-emy 01.12.2022 20:56
  Deci,prigoana continua!

  Noi,cei nevaccinati,noi cei care nu am vrut sa ne supunem celui viclean,în continuare suntem vinovati pentru tot raul ce se intampla,respectiv mortile subite din ultima perioadă.

  Nu-i problema,prigoniti-ne in continuare,stim cum e,stim gustul asta.

  Concluzia: suntem un mare deranj pentru voi,globalistilor,satanistilor!

  Nu suferiti însăși existența noastră,a nevaccinatilor.

  Hai,ca-i bine! O sa traim si o sa va încurcam toate planurile si agendele voastre criminale!

  Doamne ajuta!
 • crazy bobz 02.12.2022 00:15
  Harul Domnui Iisus Hristos cu voi si noi! cei ne - inseriati !
 • Tic 02.12.2022 00:05
  Sa vezi căți înțepați și câte Trompete globaliste or sa adopte concluziile "studiului".Pervertirea realității și încercarea de a ne prosti în fata cu nerușinare pe toți, sunt mecanisme ale "elitelor".
 • Pampa sada 02.12.2022 03:36
  Adica,au murit de frica? Pana acum nevaccinatii erau niste incompetenti, inapoiati, anti-stiinta, si acum le e frica de noi? Si cu trombozele si cheagurile anormale gasite la autopsii, care au condus la o moarte subita,cum ramane? Probabil nici cei vaccinati nu cred concluziile unei astfel de cercetari. Doamne, ai mila de ei!! Amin
 • P.M. 02.12.2022 06:22
  Aceste elucubrații sunt aruncate în spațiul public pentru:
  - a convinge gușterii să se înțepe în continuare;
  - a liniști cobaii în caz că au de gând să ceară socoteală călăilor;
  - a convinge lumea în general și gâștele în special că acest test este un real succes și că este necesară introducerea obligativității vaccinării.

  La sfărșitul anului viitor se va termina prima serie din acest studiu experimental pe niște oameni care nu au avut capacitatea de a discerne înșelarea ce le a fost pregătită încă de acum mulți ani.

  În anul 2.024 se va finaliza și ultima serie a acestui experiment de depopulare prin vaccinare;cum morțile subite sunt extrem de multe la nivel mondial, ele nu prea mai pot fi ascunse;așa că se încearcă tot felul de ,,studii''care să arate că nu așa zisele vaccinuri sunt vinovate pentru morțile subite ce au apărut precum ciupercile după ploaie.

  P.S.
  Nu mă va surprinde dacă din 2.025 vaccinarea va fi obligatorie.
 • ciobotaru_lc@yahoo.com 02.12.2022 10:47
  In acest caz trebuie pus mana pe arme. Este care pe care, nu mai avem de ce sa ne ferim sa o spunem. ACEST ASA ZIS VACCIN ESTE OMOLOGUL PESTE ANI AL INJECTIILOR CU FORMOL PE CARE MEDICII NAZISTI LE FĂCEAU DEȚINUȚILOR DIN LAGARELE LOR CUMPLITE DE CONCENTRARE CEEA CE AU FACUT SI NAZISTII ACTUALI.
 • Carbid ► ciobotaru_lc@yahoo.com 02.12.2022 12:14
  Cea mai puternică armă din Univers este Numele lui Iisus Hristos!
  Cu asta tre să ne înarmăm toți!
 • FlorinN 02.12.2022 09:21
  Cel mai trist va fi numărul oitelor înțepate care pun boticul mascat la asemenea distorsionari ale realității.
 • ciobotaru_lc@yahoo.com 02.12.2022 09:53
  Stiinta oficiala americana a ajuns la cote de ridicol inimaginabil. Cu toate acesta fundamentul ideologic este foarte periculos deoarece pe bazeaza pe aserțiunea ca nu mai exista realitate obiectivă ci fiecare om crează realitatea înconjurătoare in felul sau particular. In acest mod adevarul devine pur relativ si nu mai exista o norma de comparatie. In acest sistem de referinta totul devine acceptabil chiar si pedofilia si eugenia. Omenirea a intrat intr- un hău de ablominație in care nu se stie daca o sa mai iasa cu atat mai mult cu cat *elitele* psihopate au hacuit, cum zice evreul nazist Harare, omul cu aceste tehnologii de transfer genic numite in mod fraudulos vaccinuri.
 1. VICTORIA LUI NOVAK - Reprezentantul psihopaților și un tenisolog local au asistat la propria lor execuție. Av. Florentin Țuca: Nole-Stefanos, 6-3, 7-6, 7-6; Djokovic-Gates, 6-0, 6-0, 6-0

 2. CTP s-a ramolit: a uitat să înfiereze antivacciniștii care îl iubesc pe Novak Djokovic. Luminița Arhire: TENISUL ȘI INVECTIVUL/ ÎNTĂREȘTE NARATIVUL! (ZICĂTOARE)

 3. Av. Gheorghe Piperea: Începutul sfârșitului pentru regimul Zelensky

 4. Și a fost 28 ianuarie 1990. Și apoi 29... Zile negre din Istoria României foto-povestite de Dinu Lazar. FOTOGRAFII și VIDEO

 5. Raport: Armata britanică a urmărit și monitorizat persoanele sceptice cu privire la lockdown-uri. Jurnaliștii și politicieni care au chestionat măsurile pandemice au fost puși sub supravegherea unei unități speciale de Război Informațional

 6. Șantaj la Casa Albă: Joe Biden – Slugă la doi stăpâni. De ce să ucizi Găina cu Ouă de Aur?

 7. Dr. Robert Malone: Pfizer s-a dat de gol – Comunicatul prin care Compania Farma se îngroapă singură – Am MODIFICAT virusul COVID-19

 8. Dezvăluire explozivă: între 2020 și 2021, Big Pharma a cheltuit peste 30 de milioane de euro pentru a „cumpăra” Uniunea Europeană. Șeful PFIZER, Albert Bourla, și șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în prim-planul unui Raport zguduitor

 9. NEVACCINATUL IA TOT! Novax Djokovic intră în istorie cu victoria sa triumfală de la Australian Open, după ce anul trecut a fost discriminat brutal de Dictatura Covidistă. Cu noi este Dumnezeu!

 10. Dr. Răzvan Constantinescu: INCHIZIȚIA ȘI ERETICUL

 1. Marius Mioc: Pe mîinile nevaccinaților e sângele vaccinaților!

 2. Alexandra Șinc, deces subit la 49 de ani: Am fost hotărâtă să mă vaccinez imediat ce se poate. VIDEO

 3. Ovidiu Doka, ziarist din Carei care ridiculiza nevaccinații: În 3 ani mor, mi-am asumat! A murit subit de infarct la 40 de ani. Marius Mioc: A greșit. Au trecut 2

 4. DAVOS - CASA DE NEBUNI A LUMII. Șeful Siemens: Dacă nu o să mai mâncați carne în 11 ani compensați un zbor până în Thailanda. Eu am început. FILMAREA și ILUSTRAȚIA ZILEI

 5. Papa Francisc, declarație surpriză: A FI HOMOSEXUAL nu este o crimă! TOȚI SUNTEM copiii lui Dumnezeu

 6. Cine conduce lumea? 8 lucruri de reținut de la reuniunea Forumului globaliștilor de la Davos. Nr 1: Elitele globale nealese vor cu adevărat pașapoartele de vaccinare digitale. Fără mașini, carne sintetică, control digital total - Marea Resetare Mondială

 7. A crezut prea mult în știință? Profesorul universitar doctor Mihai Ioana, promotor al campaniei vacciniste Împreună Învingem Pandemia, a decedat subit la doar 47 de ani. UMF Craiova este în doliu, Rafila îi deplânge trecerea în neființă. ERA VACCINAT

 8. Cazul femeii ucise la Lacul Morii: A FOST SFÂȘIATĂ DE CÂINI DE LUPTĂ, NU DE MAIDANEZI! Actualizare

 9. Soția primului ministru din Țara Galilor a murit subit și inexplicabil. Clare Drakeford avea 66 de ani și s-a vaccinat în 2021. Au trecut 2 ani - 2023 E ANUL MORȚII SUBITE. Prințul și Prințesa de Wales au transmis condoleanțe. SE ÎNTÂMPLĂ ȘI LA CASE MARI

 10. Artin Side: Nu acceptați actele electronice! Veți fi discriminați și vi se va refuza accesul în multe locuri. Rezistați!

Ultima oră

23:12

Și a fost 28 ianuarie 1990. Și apoi 29... Zile negre din Istoria României foto-povestite de Dinu Lazar. FOTOGRAFII și VIDEO

22:40

CTP s-a ramolit: a uitat să înfiereze antivacciniștii care îl iubesc pe Novak Djokovic. Luminița Arhire: TENISUL ȘI INVECTIVUL/ ÎNTĂREȘTE NARATIVUL! (ZICĂTOARE)

21:30

VICTORIA LUI NOVAK - Reprezentantul psihopaților și un tenisolog local au asistat la propria lor execuție. Av. Florentin Țuca: Nole-Stefanos, 6-3, 7-6, 7-6; Djokovic-Gates, 6-0, 6-0, 6-0

20:23

Raport: Armata britanică a urmărit și monitorizat persoanele sceptice cu privire la lockdown-uri. Jurnaliștii și politicieni care au chestionat măsurile pandemice au fost puși sub supravegherea unei unități speciale de Război Informațional

19:30

Av. Gheorghe Piperea: Începutul sfârșitului pentru regimul Zelensky

19:01

Dezvăluire explozivă: între 2020 și 2021, Big Pharma a cheltuit peste 30 de milioane de euro pentru a „cumpăra” Uniunea Europeană. Șeful PFIZER, Albert Bourla, și șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în prim-planul unui Raport zguduitor

18:09

Șantaj la Casa Albă: Joe Biden – Slugă la doi stăpâni. De ce să ucizi Găina cu Ouă de Aur?

17:11

Noi morți subite: mamă a patru copii, de 40 de ani, a murit subit în timp ce pregătea copilul pentru școală; tânără de 19 ani a murit subit în urma unui stop cardiac

16:20

Dr. Răzvan Constantinescu: INCHIZIȚIA ȘI ERETICUL

15:12

Tragedie: un copil vaccinat anti-Covid a murit subit din cauza unor afecțiuni cardiace

14:05

Fostul general în cadrul NATO Petr Pavel a câștigat alegerile prezidențiale în Cehia. Este susținător al adoptării monedei euro și al „căsătoriilor” homosexuale

13:45

NEVACCINATUL IA TOT! Novax Djokovic intră în istorie cu victoria sa triumfală de la Australian Open, după ce anul trecut a fost discriminat brutal de Dictatura Covidistă. Cu noi este Dumnezeu!

13:27

Dr. Robert Malone: Pfizer s-a dat de gol – Comunicatul prin care Compania Farma se îngroapă singură – Am MODIFICAT virusul COVID-19

12:00

Un exemplu vrednic de urmat de către toți părinții vremurilor noastre care trebuie să se roage permanent pentru copiii lor - Predica ÎPS Bartolomeu Anania la Duminica a 17-a după Rusalii, a femeii Cananeence

01:00

29 ianuarie: Sf. Mc. Filoteu și prietenii lui, ferm înrădăcinați în credința în Hristos. Aducerea moaștelor Sf. Sfințit Mc. Ignatie Teoforul