Studiu halucinant: Nevaccinații sunt scoși vinovați de Sindromul Morții Subite

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un pretins studiu științific afirmă că AVC-urile, atacurile de inimă, cheagurile etc. sunt provocate de informațiile greșite răspândite de nevaccinați și de presa „negaționistă”.

Biblioteca Națională de Medicină din Statele Unite a publicat recent un studiu a cărui concluzie este că „antivacciniștii” sunt responsabili de decesele și de efectele secundare survenite în urma vaccinării, din cauza dezinformărilor pe care le răspândesc.

Autorul australian Raymond Palmer notează:

„O scurtă trecere în revistă a literaturii publicate indică faptul că stresul psihologic provoacă în mod clar o vasoconstricție și o îngustare a vaselor sangvine.”

Prin urmare, oamenii cad din picioare pe stradă nu din cauza serurilor genetice experimentale ci a sperieturii pe care le-o cauzează nevaccinații.

Palmer își continuă netulburat demersul „științific”:

„Deci, dacă oamenii se panichează, sunt stresați sau le este frică de vaccinare, vasele lor de sânge se îngustează în momentul vaccinării. Acest mecanism biologic (îngustarea venelor și arterelor sub efectul stresului psihologic) este cauza cea mai probabilă a cheagurilor de sânge, a accidentelor vasculare cerebrale, a crizelor cardiace, a leșinurilor, a pierderii clarității vederii, a pierderii gustului și mirosului care se produc în timpul sau la scurt timp după administrarea vaccinului.”

Brusc, efectele secundare nu mai sunt negate. Ele există, recunosc „oamenii de știință”, dar vinovată de ele este „mișcarea anti-vaxx”.

Zice autorul, inginer și biotehnolog:

„Mișcarea anti-vaccinare... a atins un punct culminant în era COVID-19 și a programelor de vaccinare în masă din lume.”

„Grupurile anti-vaccinare” sunt cele care transformă frica și dezinformarea în „presupuse efecte secundare”.

Palmer dă însă asigurări tuturor că vaccinarea este absolut lipsită de pericole.

„Vaccinurile COVID-19 folosesc în mare măsură aceiași compuși care au fost utilizați în perfectă siguranță timp de mulți ani. Singura diferență majoră este mesagerul ARN.”

Deci EXISTĂ o „diferență majoră” față de vaccinurile obișnuite: ARNm! Dar evident, el nu are nici o vină.

În concluzia cercetării sale, Palmer se adresează guvernului american:

„Cauza sau sursa acestei suferințe emoționale și anxietăți trebuie investigată, recunoscută și tratată în perspectiva viitoarelor programe de imunizare. În ultimul deceniu, omenirea a experimentat în medie o epidemie la doi ani. Este deci de primă importanță combaterea acestui alarmism în privința presupuselor efecte secundare ale vaccinării pentru a identifica rapid soluțiile gata să fie scoase pe piață pentru viitoarele programe de vaccinare.”

Studiul, al cărui titlu este: „Vaccinurile Covid 19 și interpretarea eronată a efectelor secundare percepute” a fost publicat inițial în revista BioMedicine.

El a fost găsit probabil extrem de valoros, motiv pentru care a fost preluat de Biblioteca Națională de Medicină a Statelor Unite, aflată sub tutela guvernului american.

Al cărui prim consilier în materie de COVID și vaccinare este Anthony Fauci.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Anotimpurile Ceahlăului / Seasons of Ceahlau - Un film documentar produs de Radu Tora

ADEVĂRUL DESPRE VACCINURI - Ce putem spune despre infecția cu virusul polio?

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (15)
 • ostapbender 01.12.2022 17:17
  Gura păcătosului adevăr grăiește ... În mod involuntar ridicolul cercetător confirmă un lucru ascuns cu grijă, acela că nefericitele victime sunt exclusiv persoane vaccinate ... Că argumentația sa este una de un penibil desăvîrșit este deasupra oricărui comentariu; problema este că dacă lucrurile ar sta așa, nu ar fi fost firesc ca și nevaccinații să sufere același stres psihologic și aceleași efecte dramatice la vederea/auzul oribilelor presiuni mediatice exercitate asupra lor în doi ani? Sau să înțelegem că sensibilitatea emoțională a persoanelor vaccinate este alta decît a celor nevaccinate?
 • Zeta 01.12.2022 17:19
  Boo Whoo whoooo!

  Hai, acu' duceți-vă să vă relaxați citind facturile și prețurile de la raft. Apoi, dacă nu ați devenit zen, citiți-vă și fluturașul de salariu.

  Papagalii experimentali genic victimele prostiei.
 • adria 01.12.2022 18:34
  Un comentariu de nota 10 plus !! Mi-ai descrețit fruntea !
 • FlorinN 01.12.2022 17:23
  Doamne Dumnezeule! :)))) Sociopatii ca asta sunt considerați oameni de știință.
 • SandaManda 01.12.2022 17:24
  Asta da stiinta, bre.... nu v-ati prins ca energia produsa de dezinformare incheaga sangele in vene cu o viteza invers proportionala....acuzati degeaba vaccinul ca nu e bun.

  Ca sa aiba si mai multa credibilitate, l-as pune in legatura pe acest Palmer de Australia cu stralucitul nostru, Streinu Cercel de Romania sa ii explice cum sta treaba cu celulele legate.
 • Stefan P 01.12.2022 17:25
  Imbeciulul autor al articolului a uitat cine dădea imagini cu morți din spitale, cu oameni pe ventilator, cine a stresat oamenii cu miliția pe stradă, cu armata pe stradă, cu termoscanarea, cu certificatul de vaccinat, cu băgatul bățului în nas și chiar in curul oamenilor ca să scurme după periculosul invizibil, cu stările de urgență și alertă, cu masca, cu dezinfectarea în neștire, cu distanțarea socială, cu obligativitățile, cu deportarea bătrânilor, cu arestarea, cu carantinarea, cu izolarea, cu internarea cu forța, cu încuierea la UPU în salon și nefăcutul de nimic până la aflarea rezultatului testului PCR folosit greșit, abuziv, obsedant compulsiv, cu tratamentele experimentale toxice, dezimunizările colective provocatoare de dezastre genetice și biologice, cu moartea de carcalac dacă refuzi să le fi lor cobai, au fost chiar unii care își exprimau dorința de a fi omorâți cei ce nu se vaccinează, cu izoleta și taberele forțate, cu toate amenzile și încălcările de drept național, internațional, de Constituție și toate fărădelegile din perioada pandaliei!
 • adria 01.12.2022 18:35
  Un text antologic !
 • adria 01.12.2022 18:40
  Această coadă de topor, R. Palmer, pune carul înaintea boilor. De ce nu mor subit nevaccinații ?? Mă rog, acolo unde știm precis. Aș vrea să văd un studiu comparativ care să-i susțină afirmațiile.

  Ei, nevaccinații, au fost aceia care au îndurat un permanent stres din martie 2020, care și-au pierdut serviciul, accesul la îngrijire medicală și/sau educație, care au fost opriți de a mai călători, care au fost hăituiți, amendați, arătați cu degetul, izolați ..

  Ca să nu mai vorbim de stresul general indus prin tot felul de alarme și situații: schimbări climatice extreme, penurie de alimente, lipsa medicamentelor, prețuri la bunuri și servicii de bază peste puterea de cumpărare a omului obișnuit, etc ...Vezi comentariul lui Stefan P pentru o listă completă.
  DE CE nu a murit subit nimeni din elita octogenară și nonagenară care ne călărește?
 • crazy bobz 02.12.2022 00:13
  DE CE nu a murit subit nimeni din elita octogenară și nonagenară care ne călărește?
  pentru ca vaxati la chiuveta sau cu ser precum vaca proasta de johannus satanus, si alte palamide.
 • Mircea Dragan 01.12.2022 20:54
  Deci ei intepatii sunt stresati de noi neintepatii! Fantastic! Si p-aia din Potugalia cine-i streseaza ? Cei 1% neintepati?
  Caraghios.
 • Cotco-emy 01.12.2022 20:56
  Deci,prigoana continua!

  Noi,cei nevaccinati,noi cei care nu am vrut sa ne supunem celui viclean,în continuare suntem vinovati pentru tot raul ce se intampla,respectiv mortile subite din ultima perioadă.

  Nu-i problema,prigoniti-ne in continuare,stim cum e,stim gustul asta.

  Concluzia: suntem un mare deranj pentru voi,globalistilor,satanistilor!

  Nu suferiti însăși existența noastră,a nevaccinatilor.

  Hai,ca-i bine! O sa traim si o sa va încurcam toate planurile si agendele voastre criminale!

  Doamne ajuta!
 • crazy bobz 02.12.2022 00:15
  Harul Domnui Iisus Hristos cu voi si noi! cei ne - inseriati !
 • Tic 02.12.2022 00:05
  Sa vezi căți înțepați și câte Trompete globaliste or sa adopte concluziile "studiului".Pervertirea realității și încercarea de a ne prosti în fata cu nerușinare pe toți, sunt mecanisme ale "elitelor".
 • Pampa sada 02.12.2022 03:36
  Adica,au murit de frica? Pana acum nevaccinatii erau niste incompetenti, inapoiati, anti-stiinta, si acum le e frica de noi? Si cu trombozele si cheagurile anormale gasite la autopsii, care au condus la o moarte subita,cum ramane? Probabil nici cei vaccinati nu cred concluziile unei astfel de cercetari. Doamne, ai mila de ei!! Amin
 • FlorinN 02.12.2022 09:21
  Cel mai trist va fi numărul oitelor înțepate care pun boticul mascat la asemenea distorsionari ale realității.
Ultima oră

13:06

Cifrele dezastrului: Doi americani din trei cred că Biden e dus cu pluta

12:30

Tragedie în sportul românesc: Fosta mare voleibalistă Ruxandra Dumitrescu a murit subit la numai 46 de ani

11:24

Mâna ucrainenilor? Un important pod strategic din Rusia a fost aruncat în aer. Era folosit pentru transportarea mărfurilor militare

10:05

În viață mai și pierzi! Trump a suferit prima înfrângere în primarele republicane - Nikki Haley a câștigat în Washington

09:39

Marius Mioc: Judecătoria sector 5 București anulează amenzile primite de mine în 21 decembrie 2021 la mitingul de la București

09:11

Papa Francisc a numit Nunțiul Apostolic în România și Republica Moldova

08:55

Georgia pregătește un proiect de lege care să interzică propaganda LGBT: "Va proteja societatea de ideologia pseudo-liberală și de consecințele sale inevitabil dăunătoare"

08:39

Scandal de spionaj în Germania: Ministrul Apărării îl acuză pe Vladimir Putin că încearcă să "destabilizeze" țara în urma interceptării de către ruși a unor convorbiri ale militarilor germani

08:29

Ion Cristoiu: 2014 - anul în care România a fost lovită de Blestemul Klaus Iohannis

01:10

Ion Besoiu despre cum a fost la CUTREMURUL DIN 4 MARTIE 1977. Cum a murit Toma Caragiu, marele actor dispărut atunci. VIDEO: Șopârlița Liberă și Așa e în tenis de Dan Mihăescu și Grigore Pop

01:00

Singura înregistrare audio a marelui cutremur din '77. Au trecut 47 de ani de atunci

00:00

4 martie: Sfântul Cuvios Gherasim de la Iordan și leul său

23:45

Anotimpurile Ceahlăului / Seasons of Ceahlau - Un film documentar produs de Radu Tora. VIDEO

23:30

Miracolul lui Mircea Vulcănescu: România a ieșit plină de aur din război – Cum l-a manipulat Antonescu pe Hitler

23:10

Adriana Tîrnoveanu: Unde te grăbești, Adriană?