Prof. Dr. Sucharit Bhakdi: Mă tem că dacă vaccinarea continuă vor muri MILIARDE de oameni. Vaccinurile distrug inimile și creierul. Vor distruge omenirea. Iar injectarea copiilor este SATANISM - Răul Absolut! VIDEO tradus în română

De Irina Bazon și ActiveNews  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un interviu acordat jurnalistului Greg Hunter de la USAWatchdog, interviu care a avut loc pe 29 octombrie 2022, profesorul Sucharit Bhakdi, microbiolog și virolog de renume mondial, se referă la un studiu teribil, apărut în revista științifică de top Vaccines, studiu care confirmă că vaccinurile anti-Covid-19 creează leziuni iremediabile, afectând vasele creierului și ale inimii. O selecție a interviului a fost tradusă și subtitrată de colaboratoarea noastră benevolă Bodor Gizela pentru cititorii ActiveNews și poate fi urmărită mai sus, cu transcrierea acesteia în baza materialului nostru.

Dr. Sucharit Bhakdi, profesor de microbiolog și virolog de renume mondial, a câștigat multe premii medicale și științifice și este autorul a peste 300 de lucrări de cercetare evaluate de colegi. Dr. Bhakdi a fost unul dintre primii medici de top din lume care a avertizat cu privire la efectele letale și vătămătoare ale vaccinurilor anti-Covid-19. Și a avut dreptate. 

Dr. Bhakdi spune că există dovezi potrivit cărora, întrucât conținutul acestor vaccinuri ajunge la inimă sau la creier, aceste organe esențiale vor fi deteriorate fără posibilitatea remedierii. Dr. Bhakdi se referă la o autopsie care a confirmat acest lucru și explică: 

„În mai multe zone ale creierului acestui om decedat, medicul a găsit același lucru. ... El a găsit proteinele Spike în cele mai mici capilare ale creierului. ... Nu poate exista nicio reparație întrucât medicul a descoperit că aceste vase mici au fost atacate de sistemul imunitar și distruse. Medicul a găsit dovezi de necontestat de leziuni ale celulelor cerebrale – celule deteriorate și moarte. Acest sărman om a murit pentru că celulele creierului lui mureau. ... Același pacient care a murit (...) avea encefalită multifocală, adică instalată în mai multe zone diferite, și necrozantă, cauzând moartea. Avea afecțiuni tipice care se constată acum la oameni post-vaccinare. Ei își pierd personalitatea. Își pierd mințile. Ei își pierd capacitatea de a gândi. Devin demenți. Nu mai pot auzi. Nu pot vorbi. Nu pot vedea. Nu mai sunt oamenii care au fost. Sunt ființe umane distruse. Creierul lor este distrus. 

Acest medic [care a efectuat autopsia] a descoperit ceva atât de teribil încât a trebuit să publice imediat [ceea ce a descoperit]. Studiul său a fost publicat pe 1 octombrie 2022, în Vaccines, care este o revistă științifică de top [„Raport de caz: Encefalită necrozantă multifocală și miocardită după vaccinarea mRNA BNT162b2 împotriva COVID-19”]. Este revizuit de colegi și a fost acceptat imediat. Poate fi citit de oricine. Vă implor sa îl citiți fiecare. Medicul care a făcut autopsia a descoperit că, pe lângă aceste lucruri groaznice care se întâmplă în creier, același lucru se întâmpla și în inimă. În inima aceluiași pacient. A descoperit aceleași blestemate de proteine Spike. Aceasta înseamnă că gena pe care făptașii au injectat-o în miliarde de oameni ajunge în vasele creierului și ale inimii. Ei ucid oameni. Ei ucid oameni în cel mai groaznic, terifiant și chinuitor mod.”

Dr. Ryan Cole, Dr. Mike Yeadon și jurnalistul Greg Hunter avertizează cu privire la același lucru. „Trebuie să știți că nu ne cunoșteam până când a venit Covid și sunt atât de mulți alții [precum Dr. Ryan Cole și Dr. Mike Yeadon]. Nu sunt proști, ci sunt oameni minunați și inteligenți, iar dacă toți aceștia spun același lucru, trebuie să începeți să credeți că s-ar putea să aibă dreptate. Dacă avem dreptate – și nu o spun doar eu, eu sunt doar unul dintre mii [de oameni care spun asta], iar acești mii de oameni au dreptate, atunci înseamnă că ne ucidem pe noi înșine, pe copiii noștri și pe cei dragi nouă. De ce sa facem așa ceva? De ce?” - scrie jurnalistul Greg Hunter într-un material în care prezintă interviul său cu Dr. Sucharit Bhakdi.

Dr. Bhakdi spune că omenirea trebuie să oprească vaccinările chiar acum, iar Covid este o „înșelătorie criminală”.

În încheierea interviului, Dr. Bhakdi subliniază: „Mi-e teamă să o spun, dar până acum un an și jumătate, eram un om de știință. Acum văd ceea ce se întâmplă. Trebuie să recunosc că colegii și prietenii mei care mi-au spus că acesta este un genocid ar putea să aibă dreptate. Nu știu, consider că nu poate exista o altă agendă. Nu există altă explicație. Nu există o altă explicație, deoarece este clar că aceste vaccinuri bazate pe gene nu sunt necesare, deoarece nu avem de-a face cu un virus ucigaș care distruge omenirea. 

Oricine spune altceva, în mod evident vă minte în față. În al doilea rând, este evident că aceste așa-numite vaccinuri nu ar fi putut niciodată să protejeze împotriva infecțiilor. (...) În al treilea rând, care este și cea mai gravă situație, aceste vaccinuri bazate pe gene sunt cele mai teribile instrumente care au fost introduse vreodată în corpul uman pentru a distruge oamenii. (...) Aceste vaccinuri vor distruge omenirea.”

Interviul, de 53 de minute, poate fi ascultat integral aici, urmat de transcrierea selecției ActiveNews:

După interviu, Dr. Bhakdi a spus că guvernul german îl persecută cu acuzații total nefondate de antisemitism, fiind însă, de fapt, pedepsit pentru curajul de a vorbi împotriva vaccinului anti-CV19. Încă de la început, el a îndemnat oamenii să nu primească vaccinul Covid-19. Dacă va fi găsit vinovat, Dr. Bhakdi spune că riscă 5 ani de închisoare. Procesul său va avea loc în 2023.
 
Transcriere selecție:

- Este atat de condamnabil, atat de condamnabil! Cum poti sa continui sa vorbesti in acest fel? Cum poti sa mergi mai departe fara sa opresti aceasta nebunie, acest act criminal? Opriti-l pe Biden! Opriti FDA-ul! Opriti CDC-ul! Opriti WHO! Ei ucid milioane si curand ar putea fi miliarde de oameni de pe aceasta planeta deoarece incearca acum sa introduca vaccinul mARN pentru orice (patogen) de pe pamant.
 
Concluzie: Oricare vaccin ARN mesager va produce vatamari severe in corpul nostru si trebuie interzis! - rujeola, oreion, hepatite, gripa, orice altceva.
 
- Domnule doctor, le spuneti oamenilor sa nu accepte, adica vaccinarea copiilor este raul pur, nu-i asa? Tocmai s-a aprobat aici in Statele Unite adaugarea (vaccinului covid) in calendarul de vaccinare al copiilor. Este revoltator! Este o crima, nu-i asa?
 
- Nu este doar revoltator, este satanic, este raul pur.
 
- V-ati vaccinat, domnule doctor?
 
- Bineinteles ca nu, nu sunt nebun, din pacate.
 
- Am vrut doar sa ma asigur, am inteles.
 
- Cum poate cineva sa fie atat de prostit?
 
- Aveti aceeasi parere ca si doctorul Michael Yeadon pe care probabil il cunoasteti.
 
- Bineinteles!
 
- Dansul spune ca nu avem nevoie de booster. Doctorul Ryan Cole il numeste ''otrava progresiva''. Asadar, gata cu injectarile, nici una, zero, niciodata, s-a terminat, fara injectari, corect?
 
- Corect! Bineinteles! Suntem toti de aceeasi parere, stii, Michael Yeadon si Ryan Cole, gandim la fel.Trebuie sa intelegeti ca noi nu ne cunosteam pana a aparut Covidul. Nu stiam cine era Michael Yeadon, cine era Ryan Cole. Dar, stii, sunt multi altii, multi altii: Perronne (Christian) in Franta, care tocmai a fost achitat, sunt atatia. Si nu sunt prosti! Sunt oameni extrem de bine informati, inteligenti si minunati, si daca toti spun acelasi lucru, dragilor, ar fi bine sa va dati seama ca s-ar putea sa gresiti, pentru ca daca noi avem dreptate, si cand spun ''noi'' nu e vorba numai de mine, nu numai de mine, suntem cu miile, cu miile, dar daca aceste mii au dreptate, poate ca te omori cu mana ta, si pe copiii tai si pe cei dragi.
 
De ce faci asta? De ce, de ce, de ce? Ascultati-l pe John Ioannidis, cel mai citat medic-om de stiinta din lume, care va spune ca totul este un neadevar, nu este un adevar, nu-i credeti. Daca John Ioannidis care este la Stanford spune asta, puteti cu certitudine sa fiti siguri ca ni se ascunde ceva.
 
- Credeti ca este, Michael Yeadon spune asta, un genocid, ca este un act criminal? Ati spus acelasi lucru, ca este o crima, explicati. Este un genocid, este un act criminal? Explicati.
 
- Imi este teama sa o spun! Pana acum un an si jumatate, n-as fi sustinut niciodata asa ceva. Dar acum, pentru ca vad ce se intampla, trebuie sa admit ca acei colegi si prieteni ai mei, care mi-au spus ca este vorba despre un genocid, s-ar putea sa aiba dreptate. S-ar putea sa aiba dreptate. Nu stiu dar cred in sinea mea ca nu poate fi vorba despre altceva. Nu este nici o alta explicatie, nu este nici o alta explicatie deoarece este clar ca aceste vaccinuri bazate pe o terapie genica, in primul rand nu sunt necesare deoarece nu avem de-a face cu un virus ucigas care sa distruga omenirea. Oricine sustine contrariul, cu certitudine te minte in fata. In al doilea rand este evident ca acest asa numit vaccin nu ar fi putut niciodata sa protejeze impotriva infectiei, pentru ca anticorpii nu sunt prezenti atunci cand este nevoie de ei, in primul rand, in al doilea rand pentru ca rezistenta sau imunitatea fata de aceste virusuri nu este bazata pe anticorpi, ci pe celulele T care sunt prezente in toate organismele umane. Si in al treilea rand si cel mai grav, aceste vaccinuri bazate pe terapie genica sunt instrumentul cel mai teribil care a fost vreodata introdus in corpul uman, pentru a-i distruge pe oameni, incepand cu mintea, continuand cu inima, cu organele si cu intregul corp. Aceste vaccinuri vor distruge omenirea.
 
- Credeti ca se va ajunge asa cum spuneti ca sunt deja milioane, la decesul a miliarde de oameni din cauza vaccinului? Aceasta este declaratia dumneavoastra?
 
- Ei bine, daca se continua cu boosterele, raspunsul meu este: Ma tem ca da!
 
Citiți și HECATOMBĂ MONDIALĂ: 20.000.000 de morți în urma vaccinării împotriva COVID și peste 2 miliarde de oameni care au suferit leziuni? Estimări din mai multe date oficiale analizate de un celebru statistician și confirmate de Dr. Roger Hodkinson. VIDEO
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (10)
  • Pixelu Albastru 16.11.2022 16:45
    Clasic. Nu dansezi cum vrea sistemul ești catalogat antisemit și ... țac 5 ani de pușcărie.
    Asta ca să înțelegeți de ce s-au zbătut masoreții pentru Legea 217/2015.
  • Pampa sada 16.11.2022 19:20
    Pai ma intreb de ce nu se mai aude acum nimic de pandemie. Poate acesta a fost scopul, crearea pandemiei,pt. a micsora numarul populatiei, prin aceste seruri. Altfel,de ce s-a incheiat atat de brusc, ca si cand nu ar fi fost?
  • Razvan Mihai 16.11.2022 20:16
    Se mai vaccineaza cineva cu mizeriile alea de mai dezbateti aici subiectul acesta al vaccinurilor?
    Mie mi se pare ca si-au atins scopul obtinand masa de oameni "creduli" (sa nu le spun altcumva) suficienti pentru aceasta prima faza a distrugerii omului. Cine stie ce aduce anul!?
  • Andri 19.11.2022 16:46
    Anul aduce injectarea obligatorie si id-ul digital, adica pecetea. Mai strigam pe-aici pentru ca acusi multi se vor incolona frumos la intepat cand vor fi amenintati ca raman fara slujba daca nu se pecetluiesc, iar acasa vor avea guri de copii de hranit.
  • Miha ela 16.11.2022 21:08
    Ce bine ar fi sa puteti traduce intreg interviul!
  • rusu_i 16.11.2022 22:07
    inca un interviu cu dr. Bhakdi: https://rumble.com/v1qy8mi-interview-anatomy-of-a-covid-vaccine-injury-dr-sucharit-bhakdi-virologist.html
  • dejuan 17.11.2022 04:13
    In aceeasi nota, din Dec.2021, un interviu cu autorul David Icke despre tintirea cu 60GHz (5G, adica radar) a caminelor de batrani, instalarea 5G in interiorul spitalelor si scolilor, lansarea a 42 000 de sateliti emitatori de 5G pe orbita joasa... totul pentru a impiedica transportul oxigenului de catre hemoglobina, atacarea trupului la nivel molecular.

    https://rumble.com/vqkra5-banned-david-icke-5g-interview-in-full.html
    https://freedownloadvideo.net/rumble-video-downloader
  • dejuan 17.11.2022 17:56
    Pentru cei care au urmat indemnul Profesorului de a citi articolul, cred ca "DAB" din Fig.1 se refera la "Diluted Anti-Bodies", anticorpii diluati la 1:200 sau 1:500 (listati in Tab.1).
    https://www.mdpi.com/2076-393X/10/10/1651/htm
  • mihaipopescu 18.11.2022 18:31
    Avea afecțiuni tipice care se constată acum la oameni post-vaccinare. Ei își pierd personalitatea. Își pierd mințile. Ei își pierd capacitatea de a gândi.-- parca toti si politicienii vaccinati si electoratul vaccinat au devenit dementi...parca e adevarat.
  • Andri 19.11.2022 16:49
    Cumva, intepatii se inraiesc, se dezumanizeaza. Cei mai multi politicieni au fost “smecheri” si s-au injectat cu ser fiziologic, vezi cazul Gheorghita si tot neamul lui. De pecetluit, vor trebui sa o faca si ei, nu vor scapa. Atunci sa vezi distractie.
  1. Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

  2. Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

  3. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  4. Un avion F-16 condus de inteligență artificială a efectuat primul test de luptă aeriană în fața unui pilot uman. Cine credeți că a câștigat?

  5. A murit Naomi, celebrul cântăreț transsexual. În cinci zile urma să împlinească 47 de ani

  6. Vocea lui Guterres a fost în sfârșit auzită, dar degeaba: SUA au spus ”NU” recunoașterii Palestinei ca stat la ONU

  7. Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

  8. Singura veste bună pentru vaccinați: Există tratament de detoxifiere a proteinelor spike. Ce recomandă Dr. Peter McCullough

  9. Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

  10. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

Ultima oră

16:54

Episcopul Giurgiului, Preasfințitul Părinte Dr. Ambrozie, împlinește astăzi 55 de ani. Întru Mulți Ani!

16:38

Biden: ”Copii de 7,8 ani îmi arată degetul mijlociu. Mi se întâmplă tot timpul” - Filmarea Zilei

16:23

RECOMANDARE CONTROVERSATĂ. Dr. Geert Vanden Bossche: Iată ce aș face dacă aș fi vaccinat împotriva Covid-19

15:55

Timp de 15 ani, copii din Marea Britanie au fost folosiți drept ”cobai” în studii clinice care foloseau sânge infectat cu hepatita C și HIV. Anchetă BBC

14:56

”Tabula Traiana”, mesajul scris în piatră al Împăratului Traian, rezistă pe malul Dunării de aproape 2.000 de ani

13:05

Vocea lui Guterres a fost în sfârșit auzită, dar degeaba: SUA au spus ”NU” recunoașterii Palestinei ca stat la ONU

12:40

A murit Naomi, celebrul cântăreț transsexual. În cinci zile urma să împlinească 47 de ani

12:26

Un avion F-16 condus de inteligență artificială a efectuat primul test de luptă aeriană în fața unui pilot uman. Cine credeți că a câștigat?

12:01

Marinar în stare de inconștiență, pe o navă din Sulina

11:43

Candidatul prezidențial Răzvan Constantinescu, în dialog cu bucureștenii, în parcul Herăstrău, ora 15:30

11:34

Ion Cristoiu: Și dacă tot ce s-a întâmplat cu Cătălin Cîrstoiu în ultima vreme ține de o strategie electorală?

08:00

20 aprilie: Sfântul Ierarh Teotim, episcopul daco-roman al Tomisului; Sfântul Anastasie Sinaitul; Sfântul Apostol Zaheu

23:00

Monahul Filotheu Bălan: Elemente istorice și melurgice ale Acatistului Bunei Vestiri. Autorul inițial al Imnului Acatist este pînă astăzi necunoscut

22:30

Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

21:48

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live