Pro Vita București: Noi date despre imunitatea post-Covid vs vaccinarea anti-Covid la copii. STUDIU NATURE

De PRO VITA București  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Copiii dezvoltă imunitate puternică și de durată la virusul SARS-COV-2 post-infecție, potrivit unui studiu peer-reviewed publicat în „Nature” (jurnal științific de top).

Cercetătorii apreciază că răspunsul atât de puternic provine atât din robustețea înnăscută a sistemului imunitar al copiilor, cât și din expunerea frecventă la alți coronaviruși, care stimulează o imunitate încrucișată la aceștia.

Așa cum este aproape întotdeauna cazul în lucrările care au concluzii defavorabile pentru vaccinuri, autorii studiului publicat de „Nature” nu explică deschis implicațiile, dar acestea sunt clare: mai multe studii importante arată că imunitatea naturală este superioară protecției vaccinului la adulți, iar de-acum se confirmă că o imunitate post-infecție încă și mai bună o dezvoltă copiii.

După cum deja știam, copiii tipici (sănătoși) au risc statistic practic zero la Covid-19 și nu suferă aproape niciodată complicații.

Coroborat cu performanțele dezamăgitoare ale vaccinurilor anti-Covid-19, mai ales în fața variantei Omicron, infecția și recuperarea sunt, cel mai probabil, o cale mult mai sigură pentru copii de a trece prin pandemie decât expunerea lor la vaccinurile ARNm, care s-a dovedit deja că prezintă risc de miocardită la tineri pe termen scurt și ale căror efecte pe termen lung sunt complet necunoscute.

Vedeți și poziția noastră recentă cu privire la vaccinarea anti-Covid-19 a copiilor, pe care o reiterăm pe această cale.

Vedeți PFIZER ȘI COPIII: DACĂ NU FUNCȚIONEAZĂ, ÎNCEARCĂ CU UN CIOCAN MAI MARE

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Marius Pieleanu: „Dacă mor 10.000 de oameni dintr-un milion de la vaccin e un vaccin valid”. La 20.000.000 - populația României, dacă mor 200.000 e de bine. Știința... idioțeniei criminale:

Trump vorbește. Valabil și la noi

Ion Cristoiu ne sare în ajutor: „Excelentul site ActiveNews are nevoie de sprijin financiar”. MULȚUMIM!

PUTEȚI SĂ DONAȚI CU PAYPAL, CARD SAU DIRECT ÎN CONTUL NOSTRU, AICI

 

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
Ultima oră

19:30

Pronunțarea deciziei în cazul lui Donald Trump, amânată din nou după un raport bombă potrivit căruia procurorul Alvin Bragg, susținut de George Soros, ar fi ascuns probe esențiale

19:05

Marinela Chelaru a ajuns de urgență la spital. Actrița în vârstă de 63 de ani are probleme de sănătate grave

18:40

Luminița Arhire: DEȘTEPTAREA PRESUPUSELOR OI ȘI RENEGAREA SPIRITULUI GREGAR

18:25

Austria va înființa un fond de 30 de milioane de euro pentru a despăgubi victimele vaccinurilor și ale măsurilor draconice din timpul plandemiei COVID. Bucureștiul mut și surd: RAFILA TOT STUDIAZĂ PROBLEMA DE 8 (OPT) LUNI

17:55

Novak Djokovici, reacție virală după ce a ratat turneele din SUA pentru că nu este vaccinat împotriva Covid-19: Demnitatea și integritatea mea sunt mai presus de orice!

17:40

Fostul ministru de Externe Titus Corlățean despre Scandalul Bîstroe: Ucrainenii NU au dat acordul ROMÂNILOR să măsoare, NU au dat acordul VASELOR ROMÂNEȘTI CU APARATURA ROMÂNEASCĂ!

17:15

Sorin Grindeanu acuză Ucraina că trage de timp în Scandalul Bîstroe. Ziarista Velentina Șerbănescu: MAE de la București a devenit o anexă a Kievului

16:40

Lumea sportului, din nou în doliu: Un celebru boxer a decedat subit în timpul antrenamentelor. Acesta avea doar 19 ani

16:25

Acord istoric între Vladimir Putin și Xi Jinping: Este amenințat dolarul american

16:05

Comemorarea martirilor români/aromâni din Balcani și a părintelui Haralambie Balamace, cel care s-a jertfit pentru credința ortodoxă, pentru limba română și pentru românism, la Catedrala Arhiepiscopală Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Constanța

16:00

Youtube a cenzurat discursul unui parlamentar britanic despre efectele adverse ale vaccinurilor COVID

15:15

Greta Thunberg, Doctor Honoris Causa în Teologie și Mircea Cărtărescu, Doctor Honoris Causa în Medicină. IMAGINILE ZILEI

14:55

Platforma civică Liga pentru Deșteptarea României își exprimă sprijinul pentru inițiativa Patriarhiei României, de a solicita Ministerului Educației implicarea cultelor religioase în acțiuni de consultare în contextul Legilor Educației

13:50

Republica Moldova a reluat achizițiile de gaze de la Gazprom

13:14

BRICS: TABĂRA DE OPOZIȚIE A VESTULUI