Pandemia Vaccinaților: Vaccinurile NU împiedică infectarea ci o FAVORIZEAZĂ (Studiu)

De Adrian Pătrușcă  /  

La Joe Biden, cel care avertiza: „Este o pandemie a nevaccinaților”, nimeni nu mai știe dacă numărul de doze este mai mare decât numărul de infectări sau invers

La Joe Biden, cel care avertiza: „Este o pandemie a nevaccinaților”, nimeni nu mai știe dacă numărul de doze este mai mare decât numărul de infectări sau invers

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Este o pandemie a nevaccinaților”: Prin această expresie amenințătoare, autoritățile din lumea întreagă au vrut să mărească presiunea asupra populației pentru a se vaccina. Și să adâncească falia din societate, între vaccinați și nevaccinați.

Dar strategia s-a întors împotriva lor, ca un scuipat lansat împotriva vântului: nu trece zi de la Dumnezeu să nu auzi de vacciniști faimoși, inoculați cu câte trei și patru doze, care zac de COVID.

În măsura în care mai există astăzi o „pandemie”, atunci ea este o „pandemie a vaccinaților”.

Există și o explicație științifică a „pandemiei vaccinaților”.

Potrivit unui studiu britanic, validat de comunitatea științifică, vaccinurile ARN-mesager, departe de a proteja de infectare, măresc probabilitatea îmbolnăvirii cu COVID.

Studiul respectiv, care a fost publicat în revista Science, pornește de la evidența faptului că țările cu rată mare a vaccinării se confruntă acum cu un număr mare de infectări și reinfectări, în timp ce în țări unde vaccinarea a fost redusă rata infectării și reinfectării este și ea mică.

Echipa britanică a descoperit că vaccinurile ARN-mesager – și mai ales repetarea lor – provoacă o „obișnuire” cu virusul SARS-CoV-2, astfel că, atunci când acesta își face apariția în organism, anticorpii nu îl mai atacă.

Reacția la COVID a vaccinaților este „dezactivată”.

The Epoch Times, care a analizat în detaliu studiul britanic, explică:

„Atunci când ești expus la un guturai sau la un alt virus, în mai multe rânduri în timpul vieții, prin expunere naturală, nu se dezvoltă o toleranță (a organismului), corpul luptă fără să fim conștienți de acest lucru. Corpul folosește reacția imunitară normală pentru a combate boala, însă, dat fiind că recunoaște agentul infecțios, nu mai apar simptomele de inflamare. De aceea, atunci când ești expus în mod natural în timpul vieții la numeroase boli, beneficiezi de imunitate pe viață.”

În schimb:

„Acest nou studiu demonstrează că injecțiile repetate cu ARN-m și rapelurile împotriva COVID produc o reacție de toleranță, ca și cum ar fi vorba de injecții împotriva alergiilor. Ele obișnuiesc organismul cu virusul, astfel încât nu îl mai recunosc ca pe un lucru periculos”.

Era tot ce mai trebuia pentru a demonstra falimentul definitiv al unor vaccinuri scumpe și toxice.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • Spring 10.08.2022 15:00
    Italia:
    Imagini doveditoare șocante cu sângele celor vaccinati care contine grafen.

    https://rumble.com/v1ff1fx-86362125.html

    La o conferință de 2 ore și 45 de minute la Savigliano (CN) din Italia, pe 17 mai 2022, cu privire la "dreptul de a alege", aceasta a fost poate principala descoperire făcută de dr. Maria Carmen Valsania, expertă în utilizarea microscopului electronic, referindu-se la analiza celulelor roșii din sânge ale unui grup de persoane vaccinate.
  • ioansperling 10.08.2022 17:59
    Nu contează, adevărul, logica, statisticile ci ceea ce se spune la televizor! Si pâna se spune ca trebuie facut, pana ti se lasa zgarda scurta fara "vaccin" o sa fie o multime de oameni care o sa continue sa-l faca pe al 4-lea, al 6-lea al....fiecare cât poate duce!
  • Zeta 10.08.2022 18:02
    A nu se înțelege că această "tolerare" e bună. Acum, la cei vaxați, nu mai e nevoie de "bondingul" cu receptorii ACE2. Infectarea organismului cu cov2 se face "cell to cell". Dacă la cei nevaxați se manifestă mai mult sau mai puțin zgomotos, acolo unde sunt receptori ACE2-vezi tractul respirator, și apar simptome care să indice infectarea caracteristică cov2 la vaxați acum infectarea este insiduoasă în TOATE organele (nu numai acolo unde sunt receptori ACE2).

    https://www.pnas.org/doi/full/10.1073/pnas.2111400119
  • Rusi 11.08.2022 16:27
    Acesti vaccinati cu serul experimental sunt idiotii utili pentru cei care au castigat miliarde de pe urma lor.
Ultima oră

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul

23:30

28 martie: Sfântul Cuvios Ilarion cel Nou, egumenul Pelechitului, Sf. Irodion, ucenicul Domnului și Sf. Ștefan Mărturisitorul, făcătorul de minuni

23:00

La Mănăstirea Paltin – Petru Vodă, maicile adună plante medicinale și le transformă în leacuri pentru lume. Cum puteți comanda - Reportaj VIDEO excepțional

21:50

A apărut revista „Familia Ortodoxă”, numărul din aprilie - Tema numărului: De ce suntem dezbinați? - FOTO

20:57

Internetul Corpurilor “va duce la dezvoltarea Internetului Creierelor” până în 2050 – studiu RAND Corporation, organizație strâns legată de Comisia Trilaterală – Apariția trans-omului: tehnologiile de augmentare umană

18:38

Certificatul de naștere pe hârtie va fi eliminat în Republica Moldova - se va întocmi doar în format electronic. Noi acte de identitate după model european, cu date biometrice

18:34

Războiul Nebunilor: O bandă de scăpați de la Săpoca încearcă să distrugă Lumea

18:00

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

17:55

NewsMoldova: Constructorii drumurilor Bucovinei mai au o speranță legitimă după ultimul termen din procesul cu Gheorghe Flutur: aceea că Înalta Curte va sancționa graba Curții de Apel Târgu Mureș

17:30

Loreta Popa, un om dedicat primei sale iubiri: CUVÂNTUL! Interviu ActiveNews cu promotoarea Muzeului Național al Literaturii Române: ”Fără acces la educație copiii noștri nu vor mai fi în stare nici să se semneze, dar să citească”

17:12

George Simion: Vom anunța “un bloc comun, democratic”, cu 30 de partide, pentru locale, pentru a bloca actuala coaliție - “Suntem în plină lovitură de stat”

16:54

Luminița Arhire: PUIUL VOPSIT GALBEN-ALBASTRU, CU TREI TRANDAFIRI PE TÂRTIȚĂ

16:00

Prot. Dr. Ioan Lisnic: Personalități marcante din sudul Basarabiei care au votat Unirea cu Patria Mamă-România

15:11

Noi dezvăluiri despre atentatul de la Moscova: Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare decât cel anunțat oficial

14:45

Scholz îi face concurență lui Macron: ”Putin trebuie să-și retragă trupele din Ucraina”