Nouă listă incompletă: 1249 de sportivi care au suferit stop cardiac și probleme grave, 847 de morți în rândul acestora, după vaccinul Covid

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Cu siguranță, nu este normal ca atât de mulți sportivi, în principal tineri, să sufere de stopuri cardiace sau să moară în timp ce se află pe terenul de joc, așa cum s-a întâmplat anul acesta. Multe dintre aceste probleme cardiace și decese au survenit la scurt timp după ce au primit vaccinul împotriva Covid. 

Deși este posibil ca acest lucru să se întâmple persoanelor care nu au primit un vaccin împotriva COVID-19, cifrele indică în mod clar singura cauză evidentă, scrie goodsciencing.com, care a colectat datele existente și a întocmit o listă foarte lungă cu sportivii decedați în fiecare lună, din ianuarie 2021 până în august 2022.

Redăm mai jos analiza de pe goodsciencing.com în traducere pentru cititorii Active News:

Acestea sunt cifre de rău augur din titlurile publicațiilor. 2 la puterea a 10-a și 666 de sportivi morți

Așa-numiții profesioniști din domeniul sănătății care conduc programele de vaccinare COVID din întreaga lume continuă să repete că „vaccinul COVID este normal, sigur și eficient”. 

 
Gary Dempsey, fotbalist profesionist, a jucat 500 de meciuri de-a lungul a 20 de ani, în care nu a auzit de niciun caz de stop cardiac.

Ca răspuns la afirmația lor [repetată ca o mantră], iată o listă incompletă și în continuă creștere cu numărul de sportivi, în principal tineri, care au avut probleme medicale majore în 2021/2022 după ce au primit unul sau mai multe doze de vaccin COVID. Inițial, multe dintre cazuri nu au fost raportate. Știm că multora li s-a spus să nu dezvăluie nimănui despre reacțiile lor adverse și mass-media nu le-a raportat. Reacțiile au început să apară, iar numărul lor să crească după primele vaccinări anti-covid. Mass-media principală încă nu relatează despre cele mai multe cazuri, dar presa sportivă nu poate ignora faptul că jucători de fotbal și alte staruri din sport se prăbușesc în mijlocul unui meci din cauza unui stop cardiac survenit brusc. Mulți dintre cei care suferă astfel de probleme mor – peste 50%.

De asemenea, observăm că sunt eliminate multe postări de pe Facebook, Instagram, Twitter, forumuri și site-uri de presă.

Mai multe persoane ne scriu și ne spun că, în multe cazuri, nu am menționat statutul de vaccinare al unei persoane. Niciun club nu vrea să dezvăluie această informație. Niciunul dintre sponsorii lor nu vrea să dezvăluie acest lucru. Jucătorilor li s-a spus să nu menționeze nimic despre asta. Niciun canal de presă nu pune această întrebare. Atunci ce ar trebui sa facem? Să ne oprim acum? 

Nicidecum! Vom colecta cât mai multe informații, cât timp sunt încă disponibile, pentru că, în cele din urmă, vor apărea mai multe informații și le vom pune cap la cap. Ceea ce știm este că se depune un efort concertat la nivel mondial pentru ca aceste informații să dispară, iar asta înseamnă că ele trebuie colectate, analizate și salvate, pentru ca alți cercetători să le poată analiza pentru a vedea dacă există modele utile.

Îi apreciem foarte mult pe sportivii menționați în această listă (sau pe familiile lor) care au confirmat ceea ce li s-a întâmplat pentru ca adevărul să fie cunoscut. Ei sunt îngrijorați de colegii lor sportivi, chiar dacă cluburile, sponsorii acestora, mass-media, politicienii și așa-zișii profesioniști din domeniul sănătății nu arată că le pasă.

Datele din anii anteriori

Comitetul Olimpic Internațional din Lausanne, Elveția, a studiat documente din băncile internaționale de date din 1966 până în 2004. Aceste documente indică 1.101 decese subite survenite la sportivi sub 35 de ani, însemnând o medie de 29 de sportivi pe an, sporturile cu cea mai mare incidență în acest sens fiind fotbalul și baschetul. (document NIH) 

Un studiu realizat de Barry J Maron despre morțile subite la sportivii din SUA, între 1980 și 2006, în cazul a 38 de sporturi, a identificat 1.866 de decese ale sportivilor cu boli cardiace, existând o prevalență a cardiomiopatiei hipertrofice.

În perioada 2005-2006, s-au înregistrat în medie 66 de decese pe an, 82% dintre acestea având loc în timpul competițiilor sau antrenamentelor.

Mulțumim cititorilor că au descoperit aceste rapoarte și acest material în limba spaniolă.

În 2021 și în 2022 până acum, nu au fost menționate boli cardiace [de care să fi suferit sportivii care au murit subit]. Cardiomiopatia hipertrofică a fost menționată de două ori, dar aceste două cazuri au fost incluse în lista „fără legătură cu vaccinul”. „Inimă mărită” a fost menționată doar de trei ori, dar nu a existat niciun indiciu că această afecțiune era o problemă pe termen lung sau recentă (posibil cauzată de vaccin).

Graficul prăbușirilor și deceselor sportivilor între 1 ianuarie 2021 și 30 iunie 2022

Cifre în creștere

Aceste cifre vor crește în timp, pe măsură ce se adaugă informații noi. Dacă aveți date pe care nu le avem deja sau vreți să faceți o corectare, vă rugăm să ne scrieți prin formularul nostru de contact cu cât mai multe informații. Informații utile sunt numele persoanei, vârsta, ceea ce i s-a întâmplat, dacă a primit vaccinul [dozele de vaccin] COVID, data evenimentului sau a decesului, linkul către orice știre utilă.

Pentru scepticii care cred că acest lucru este „normal”, repetați următoarele cuvinte, după ce citiți fiecare nume din această listă:

„Vaccinul anti-COVID este un «vaccin» normal. Vaccinul COVID este sigur. Aceste răni și decese sunt normale.”

Citiți lista actualizată la acest link: prăbușiri și decese ale sportivilor între 1 ianuarie 2021 și 7 august 2022 (datele sunt introduse în ordine inversă) (ziua/luna/anul) 
 
Sportivii care au ieșit din activitate din cauza unor boli nu sunt incluși în acest raport

În multe echipe sportive mai mulți jucători au ieșit acum din activitate. Sunt zeci de astfel de sportivi. Echipele și Big Media ascund acest lucru, crezând că nimeni nu va observa. Acești jucători care au sănătatea afectată nu vor fi incluși în acest raport dacă sunt raportați drept cazuri cu „boală”, dar ar merita urmăriți, deoarece nu este normal să fie atât de mulți în această situație. Sistemul lor imunitar probabil că a fost compromis de „ceva”, așa că ar putea fi sensibili la multe afecțiuni care în mod normal nu i-ar fi afectat. Îi lăsăm pe alții să urmărească aceste cazuri – acum suntem ocupați cu investigațiile despre această listă, să ne întoarcem în timp și să căutăm informații noi care nu erau disponibile înainte și să facem mici corecturi pe măsură ce sunt descoperite. Totul va ieși la iveală până la urmă.

Iată o listă incompletă a vătămărilor raportate. Majoritatea sunt cazuri de stop cardiac:

- Stop cardiac
- Cheaguri de sânge sau tromboză
- Accident vascular cerebral
- Bătăi neregulate ale inimii
- Aritmie
- Neuropatie
- Moarte

Crește numărul deceselor în rândul militarilor

Thomas Renz, un avocat american, spune că baza de date de la DMED (Defense Medical Epidemiology Database) a armatei americane arată că, în primele 10 luni ale anului 2021, „morbiditatea din toate cauzele” a crescut de 11 ori (1100%) față de anul precedent. Renz are informații de la persoane care au dezvăluit date din interior. Se pare că DoD șterge în mod activ date din baza de date, probabil pentru a ascunde genocidul care a fost comis asupra personalului militar.

De asemenea, Renz a spus că se așteaptă ca cifrele pentru 2022 să crească cu 5000% – adică de 50 de ori față de anul precedent.

Unde sunt „verificatorii de fapte”?

Cititorii ne scriu cerând comparații cu anii precedenți. Unii spun că fără aceste comparații, aceste rezultate nu înseamnă nimic. Ceea ce nu este adevărat, pentru că, dacă am fi văzut astfel de date în anii precedenți, ele ar fi fost cunoscute și alții le-ar fi documentat. Începem să lucrăm la asta – este multă muncă.

Unde sunt „verificatorii de fapte”? Unde este mass-media mainstream? Unii au primit mormane de bani de la Bill Gates. De ce nu ne demonstrează că greșim, adunând și arătând numărul de decese documentate în rândul sportivilor din 2019, 2018, 2017 și din deceniul precedent?

Acestea nu se găsesc nicăieri pentru că acest număr de decese în rândul sportivilor este anormal și ei știu asta. Ei au primit bani de la oameni care nu vor ca jurnaliștii să investigheze. De aceea, ei nu încearcă să verifice în detaliu aceste rapoarte sau să arate cifrele din anii precedenți.

Accesați acest link pentru a vedea documente de la fundația Gates care dezvăluie sumele oferite unor mari instituții mass-media. De exemplu, NPR din SUA a primit 24 de milioane de dolari.

De asemenea, Fundația Gates a finanțat multe centre de jurnalism de investigație, cu aproximativ 38 de milioane de dolari. Poate din acest motiv curiozitatea jurnalistică a murit brusc?

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

GIORGIA MELONI: NU SUNTEM NUMERE! SUNTEM PERSOANE ȘI TREBUIE SĂ NE PĂSTRĂM IDENTITATEA! Mă cheamă Giorgia, sunt femeie, mamă, italiancă, creștină!

CONSIMȚĂMÂNT NEINFORMAT - DOCUMENTAR TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
 • Zeta 19.08.2022 06:24
  Cred ca nu ai înțeles, măi cristi.
  @perdu... invocă un articol dinainte de administrarea terapiei genice contra covid ca să arate cât de mulți șportivi "tineri" (43,5 anii în medie, doi dintre ei având clar peste 63) mureau subit și înainte de vaxare.
  Articolul d-nei Bazon argumentează ptr acum și la sportivi sub 35 de ani .
  La articolul lui @perdu, dacă se scot din articol morții de peste 35 de ani acele procente se reduc LA un sfert, hai maxim o treime.
  Deci comparația e mere cu pere ca să

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

22:30

CAZUL VISARION ALEXA - FIUL MASS MEDIA. Biserica are nevoie de duhovnici și rugători nu de vedete

21:39

Un studiu Oxford confirmă: decese din cauza miocarditei induse de vaccin

20:42

Cazul Visarion Alexa - Între duhul lumii și Duhul lui Dumnezeu

19:35

„Copiilor și nepoților să nu le fie rușine să se numească români”. Execuția învățătorului Ion Pridon din Făgăraș, erou al Rezistenței Armate Anticomuniste - 70 de ani - 27 septembrie 1952

18:36

Un imunolog european de top, expert în vaccinuri, crede că boosterul Covid-19 i-a accelerat dezvoltarea cancerului. STUDIU

18:00

Dacă folosim mașina de spălat noaptea salvăm Europa de Putin? „Mi-a fost foarte rușine pentru că nu am pus, real, umărul la binele comun și la a depăși acest obstacol cu care toți europenii se confruntă.” DILEMELE INFLUENȚĂRILOR

17:10

Marele protopsalt al Catedralei Patriarhale Mihail Bucă la aniversare. ÎNTRU MULȚI ANI!

16:34

Tucker Carlson: În Italia a fost o Revoluție Pașnică. S-ar putea ca în alte țări să fie Insurecții adevărate

15:40

Sabotaj, sau accident? Conducta Nord Stream 2, afectată de o scurgere de gaze în Marea Baltică. FOTO

14:40

Un medic anestezist din SUA a otrăvit săculeții de perfuzie mai multor pacienți. Un doctor a decedat, iar alți 11 pacienți se află în stare gravă. Tribunalul l-ar putea condamna la moarte

13:46

Romania se opune la Bruxelles reducerii efectivelor de vaci pentru a micșora emisiile. Petre Daea pune punctul pe ”i”: Nu suntem de acord cu o reducere atât de drastică

13:00

Combinatul chimic Chimcomplex concediază 400 de angajați ca urmare a creșterii alarmante a prețurilor la energie electrică și gaze naturale

12:30

Vladimir Putin ar putea anunța vineri anexarea la Rusia a teritoriilor ocupate din Ucraina. Astăzi este ultima zi a referendumurilor

11:45

Economistul Mircea Coșea, avertisment sumbru, pe fondul crizei din energie: Se vor închide firme, românii vor deveni șomeri! Este posibil chiar și un lockdown

11:00

Patronul B1TV aruncă bomba: Michael Schmidt, prietenul cel mai apropiat al președintelui Iohannis, e un șantajist filat de Interpol