I-am spus lui Trump: „Omoară-l în fașă pe bebelușul Fauci!”

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Afirmația de mai sus îi aparține lui Peter Navarro, fostul consilier pentru Comerț și Economie al președintelui Donald Trump.

Într-un interviu acordat lui Steve Bannon, un alt fost colaborator important al lui Trump, Navarro a povestit că a insistat mult pe lângă fostul președinte să îl concedieze sau „să-l omoare în fașă pe acest bebeluș Fauci”.

Însă, a explicat Navarro, punerea pe liber a lui Fauci a fost blocată de șeful administrației prezidențiale de atunci, Mick Mulvaney și de cei „patru granzi din birocrația sanitară”.

„Cel mai important a fost căcăciosul din biroul șefului administrației prezidențiale”, a spus Navarro la emisiunea „War Room”.

„Șefului interimar Mick Mulvaney și întregii secții de presă (de la Casa Albă) le tremurau genunchii la ideea că ar putea-o încasa de la reculul provocat de concedierea lui Fauci.”

Cei „patru granzi” despre care a vorbit Navarro erau Alex Azar – fostul secretar pentru Sănătate, Robert Redfield – șeful de atunci al CDC, Francis Collins – directorul Institutului Național de Sănătate (NIH) și Steve Hahn – fostul șef al FDA.

„Toți se comportau ca și cum Fauci ar fi fost cel mai bun lucru care i s-a petrecut omenirii de la apariția pâinii feliate.”

Totuși, Navarro a declarat că nu este supărat pe Trump.

„Cine eram eu, Steve? Eram doar tipul de la Comerț și Economie. În schimb, de partea cealaltă era tot personalul Casei Albe.... Când Mulvaneyiții și echipa de presă săreau: «Nu, nu putem să-l concediem (pe Fauci)! Recul! Recul!»...”

Navarro a mai declarat că i-a cerut în două rânduri lui Trump să îi dea papucii lui Fauci, pentru a împiedica apariția unei situații de genul celei dintre Churchill și Hitler la Casa Albă, însă „cele două forțe” îl protejau prea tare pe Fauci, directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase, ajuns între timp consilier principal al lui Biden.

„I-am spus, nu, nu, asta e ca Churchill cu Hitler. Omoară-l pe acest bebeluș Fauci în fașă! Nu am avut succes. Dacă aș fi știut pe atunci tot ce scrie în cartea lui Kennedy l-aș fi spulberat.”

Navarro a făcut referire la cartea lui Robert F. Kennedy, „The Real Anthony Fauci”. În aceasta, autorul îl face vinovat pe Fauci de răspândirea COVID-19.

În propria sa carte, „In Trump Time”, Peter Navarro susține același lucru. El îl atacă în câteva rânduri pe Fauci, susținând că „are sânge pe mâini”, numindu-l „sociopat” și „narcisist” și  „cel mai ticălos om pe care l-am întâlnit”.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNewsTV

CÂT PROTEJEAZĂ PFIZER DE COVID? 0,84%!

VIDEO TERIBIL ADRESAT PREȘEDINTELUI BIDEN:

Bill Gates a zis că vrea să depopuleze lumea prin vaccinuri. VERIFICAT ACTIVENEWS

Mitingul pentru Libertate de la Washington: BILL GATES - LOCK HIM UP - ÎNCHIDEȚI-L!

ActiveNews, primul portal românesc de știri pe https://rumble.com/c/ActiveNews

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
 • Românul vechi 26.11.2021 17:54
  După război mulți viteji se arată.
  Oricum tot așa s-ar fi întâmplat, cu sau fără Fauci, pentru că nu s-ar fi lâsat învinși sataniștii.
  Tot ce este proorocit de Apocalipsă se va întâmpla.
 • Mirror 26.11.2021 20:05
  Proorociile se împlinesc indubitabil, dar timpul, când anume, este relativ. Nu e musai să se împlinească taman acum !
  Relativitatea împlinirii proorociilor este data de intrepatunderea celor 3 voințe: a lui Dumnezeu, a oamenilor și a diavolului.
  Dar vointa omului este centrală, esențială. Fiindcă de noi oamenii, de măsura in care conviețuim și conlucram cu Dumnezeu sau cu "celalalt", depinde când anume se împlinesc proorociile și acest amănunt este foarte important pentru a nu fi niște fatalisti, pt. a nu slăbi în atitudinea creștină și implicit a nu limita timpul mântuirii a cât mai multor oameni.
 • Românul vechi ► Mirror 27.11.2021 15:46
  Proorociile sunt pentru creștinii credincioși, precum zice Sfântul Pavel în 1Corinteni, 12, 22 “… iar proorocia nu pentru cei necredincioși, ci pentru cei ce cred.”
  Scopul proorociei nu este de a speria ci de a îmbărbăta. Dacă știi ce se întâmplă ai timp să te pregătești, faptele nu mai te surprind. Marii sfinți își prevedeau moartea și aceata era semn de îmbărbătare nu de speriat.
  Dumnezeu lasă să se întâmple ca să poată judeca: nu poți judeca un gând, trebuie să lași fapta să se întâmple.
  Dumnezeu este Stăpânul Tuturor și ar putea permite diavolului să îi ia viața acum lui Soros, Bill Gates, Fauci sau oricărui altuia care face rău dar cum va judeca lumea dacă fapta nu s-a produs?
  Mi-ar fi mai simplu să închid ochii la toate cele ce se petrec, să îmi țin gura și gândurile pentru mine. Fiecare vrea să fie mințit și se minte singur sperând că vom reveni la vechiul nostru stil se viață, la societatea dinainte de 2019.
  Urmează zile grele și de nu ar fi scurtat Domnul acele zile nu ar scăpa nici un trup! Fiți înțelepți ca șerpii și nevinovați ca porumbeii!
 • Românul vechi ► Mirror 27.11.2021 15:53
  Omul este o frunză în vânt. Tot ce poate face el este de a accepta sfatul celui rău sau a permite Duhului Sfânt să vină asupra lui. Și acesta este scopul călătoriei noastre în această lume, acela de a alege între bine și rău.
 • Lolek Bolek 27.11.2021 00:05
  Doua bancuri:

  1.

  Q: De ce vine virusul african "Omicron" in Romania?
  R: Ca sa studieze la Medicina.

  https://en.wikipedia.org/wiki/SARS-CoV-2_Omicron_variant

  2.

  Cica Bill Kill, la conferinta de prezentare a vaxxinului "MODErna", finantat de catre "fundatia" Bill & Melinda Gates, este intrebat de catre un reporter in fata audientei:

  Q: Cum veti numi acest vaxxin dl Bill Kill?
  BK: Semnul Fiarei.
  Q: Aoleu, chiar asa pe fata, dl Bill Kill se poate...
  BK: Pai la cat de fluorizata este mintea astora...

  Nu prea ma pricep, in fine...noi romanii cu bancurile am rezistat o vreme.

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA

 2. Washington: Cel mai mare marș din pandemie împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie impuse de Administrația Biden și a pașapoartelor de vaccinare. VIDEO

 3. Camionagiii au blocat intrarea în vama americană dinspre Canada, după ce ordinele de vaccinare obligatorie ale Administrației Biden au început să condiționeze intrarea pe teritoriul SUA. Se pregătește un mare protest sâmbătă la Ottawa

 4. Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

 5. Un pilot care a devenit victimă a vaccinului COVID rupe tăcerea: Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții mele. VIDEO

 6. Cuplul de lesbiene judecat pentru uciderea fetiței uneia dintre ele a fost condamnat la închisoare. Ancheta continuă, privind modul în care au răspuns poliția și serviciile sociale la sesizările familiei înainte de producerea tragicului eveniment

 7. TESTUL COVID NEGATIV AL ÎPS TEODOSIE. Ierarhul va sluji Sfânta Liturghie la adresa de carantinare, fără public, dar în comuniune cu credincioșii prin Internet

 8. Pr. Dr. Sofian Costea: Noua persecuție la adresa Înaltpreasfințitului Teodosie. Din nefericire, se reconfirmă faptul că, în România, logica elementară este plasată în carantină

 9. VIDEO TERIBIL! AVERTISMENT PENTRU PĂRINȚI: Dacă vi se îmbolnăvește copilul de la vaccinul COVID, veți trăi un coșmar și veți fi pe cont propriu. Mărturia mamei unei adolescente care a rămas invalidă și cu multiple suferințe după vaccinul Pfizer

 10. Ce ar fi dacă... COȘMARUL lui Orwell este deja AICI și noi NU îl putem vedea?

 1. SONDAJELE ActiveNews: APOSTOLII vs INTOXICATORII. Vă invităm să VOTAȚI AICI! ULTIMA ZI DE VOT!

 2. Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

 3. A spus Bill Gates că vrea să reducă populația planetei prin vaccinuri și avorturi „dacă facem o treabă nemaipomenit de bună”? VERIFICAT ACTIVENEWS

 4. MOARTE SUBITĂ: Cosmin Cristian Viașu a decedat la doar 45 de ani în urma unui infarct. Senatorul USR era vaccinat și, totodată, un fervent susținător al campaniei de vaccinare. Dacă vaccinul i-a grăbit sfârșitul, familia poate să mulțumească Partidului

 5. Djokovic și Semnul: Cum poate fi ZĂDĂRNICITĂ Noua Ordine Mondială - Povestea celui de-Al Treilea Avorton al Iadului

 6. Ultimele zile ale Cultului Covidian... ATENȚIE: Când vraja se destramă, Sectele Morții încearcă să tragă toată lumea în prăpastie

 7. Daniel Bejan: Prostia 1 vs. prostia 2

 8. Marea Resetare merge înainte cum s-a stabilit. Agenda de la Davos și înfrățirea „elitelor”: Ce ne pregătesc pentru 2022 Klaus Schwab, Ursula von der Leyen, Anthony Fauci, Bill Gates, Stéphane Bancel (ModeRNA), Christine Lagarde, Xi Jinping și alții

 9. No-Vak OUT de la Australian Open. Sârbul Djokovic a pierdut apelul și va fi EXPULZAT. Miza procesului kafkian: nerecunoașterea IMUNITĂȚII NATURALE și umilirea celui care a devenit un erou al mișcării mondiale anti-vaccinare

 10. BOMBĂ PLANETARĂ. TEORIA CONSPIRAȚIEI este REALITATE: Virusul SARS-COV-2 a fost conceput în laboratoarele Wuhan cu finanțare din SUA asigurată prin dr. Fauci. DOCUMENTE MILITARE secrete ale Agenției speciale DARPA a SUA publicate de Project Veritas

Ultima oră

00:00

25 ianuarie: Sfântul Ierarh Grigorie Teologul

23:40

Camionagiii au blocat intrarea în vama americană dinspre Canada, după ce ordinele de vaccinare obligatorie ale Administrației Biden au început să condiționeze intrarea pe teritoriul SUA. Se pregătește un mare protest sâmbătă la Ottawa

23:10

Cuplul de lesbiene judecat pentru uciderea fetiței uneia dintre ele a fost condamnat la închisoare. Ancheta continuă, privind modul în care au răspuns poliția și serviciile sociale la sesizările familiei înainte de producerea tragicului eveniment

23:00

Washington: Cel mai mare marș din pandemie împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie impuse de Administrația Biden și a pașapoartelor de vaccinare. VIDEO

22:10

Pr. Dr. Sofian Costea: Noua persecuție la adresa Înaltpreasfințitului Teodosie. Din nefericire, se reconfirmă faptul că, în România, logica elementară este plasată în carantină

21:30

TESTUL COVID NEGATIV AL ÎPS TEODOSIE. Ierarhul va sluji Sfânta Liturghie la adresa de carantinare, fără public, dar în comuniune cu credincioșii prin Internet

20:30

Mihai Târnoveanu de la Calea Neamului a sărbătorit Ziua Unirii alături de românii din Sfântu Gheorghe și județul Covasna

19:50

Un pilot care a devenit victimă a vaccinului COVID rupe tăcerea: Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții mele. VIDEO

19:00

OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA

17:35

Jurnalistul Valeriu Cațer din Chișinău a murit la doar 49 de ani. Oficial, de ciroză. Ziaristul era dublu vaccinat cu Pfizer

16:30

VIDEO TERIBIL! AVERTISMENT PENTRU PĂRINȚI: Dacă vi se îmbolnăvește copilul de la vaccinul COVID, veți trăi un coșmar și veți fi pe cont propriu. Mărturia mamei unei adolescente care a rămas invalidă și cu multiple suferințe după vaccinul Pfizer

15:35

Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

14:34

Ce ar fi dacă... COȘMARUL lui Orwell este deja AICI și noi NU îl putem vedea?

14:18

De ziua Unirii, George Simion și-a luat doza. De cerneală!

14:00

ILEGAL! IPS TEODOSIE batjocorit de Poliția din Constanța de Ziua Unirii. Prof Constantin Barbu: Sfinția Voastră le dați un mileniu de Istorie și ei vă amendează. Asta e problema lor, că nu sunteți vaccinat! Conferința România, vechea vatră a Europei