Hotărâre revoluționară: O instanță italiană ordonă analizarea conținutului „vaccinurilor” Covid-19 pentru a se stabili nocivitatea lor

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru prima dată în Italia, o instanță din Pesaro a decis că trebuie analizat conținutul vaccinurilor ARNm. Decizia vine după ce un bărbat de 50 de ani, care a contractat deja Covid, a refuzat să se vaccineze pentru a putea merge la muncă. 

În ciuda faptului că avusese deja Covid, bărbatul a fost suspendat de la muncă din cauza „neconformării sale” după ce a refuzat să primească vaccinul, potrivit rairfoundation.com.  

Tribunalul din Pesaro a acceptat cererea avocatei, Nicoletta Morante, care a solicitat judecătorului o analiză de laborator a conținutului „vaccinurilor” anti-Covid de la Pfizer și Moderna și a efectelor acestora asupra unui pacient care s-a vindecat în urma infectării și pentru a stabili dacă acestea sunt dăunătoare în general pentru sănătatea oamenilor. Mai mult, avocatul întreabă cum poate statul să aplice regula „consimțământului informat într-un caz de impunere a vaccinării obligatorii”:

Prima întrebare este dacă vaccinarea obligatorie este firească în cazul pacienților care s-au vindecat de Covid. Deci, în primul rând, trebuie să cerem dovezi dacă vaccinarea celor recuperați este o practică medicală adecvată.

A doua cerere se bazează pe cercetările clientului meu cu privire la excipienții pentru uz non-uman, prezenți în vaccin. Mai mult, în baza unui dosar pe care l-am pregătit deja și a consultanței tehnice a Dr. Ansovini, am cerut să se analizeze cum funcționează vaccinurile ARNm, deoarece aici este vorba exclusiv de vaccinuri ARNm, și să se investigheze dacă vaccinurile ARNm sau enzimele conținute în vaccinurile ARNm pot să fie dăunătoare pentru sănătatea noastră. De aici rezultă și cererea pentru evaluarea tehnică.

Reamintim că printre cererile transmise este și cea referitoare la chestiunea particulară a consimțământului informat. Formular de consimțământ informat pe care ASL [Serviciul Regional de Sănătate] din Marche le cere oamenilor să-l semneze, chiar și în cazurile de vaccinare obligatorie. Consimțământul informat se aplică de obicei în cazul contractelor. Deoarece de obicei stabilește termenii contractului.

Așadar, aplicarea consimțământului informat în cazul vaccinării obligatorii înseamnă o contradicție. De aceea am depus o cerere pentru consultanță tehnică stabilită de instanță.

Dorim ca instanța să examineze în detaliu formularul de consimțământ informat, care trebuie semnat chiar și în cazurile de vaccinare obligatorie.

Bărbatul din acest caz civil s-a vindecat deja de covid, dar „libertatea sa de mișcare a fost restricționată la locul de muncă într-o unitate de învățământ din Italia, deoarece nu a vrut să se vaccineze”. Mai mult, întrucât se încadrează în grupa de vârstă și la profesia în cazul căreia s-a impus vaccinul obligatoriu, i s-a aplicat și „sancțiune administrativă pentru nerespectarea obligației de vaccinare”.

Pe lângă „cererea de a se stabili dacă vaccinarea persoanelor care s-au vindecat de Covid răspunde cerinței privind administrarea corectă a medicamentelor”, angajatul din educație vrea să știe „ce proteine sunt prezente în vaccinuri și dacă acestea conțin excipienți pentru uz non-uman sau dacă sunt periculoase pentru sănătatea oamenilor”, se arată într-un rezumat al revendicării.

Ca parte a procesului civil intentat la Pesaro, Morante a depus cercetările unui profesionist din domeniul medical, în susținerea cazului bărbatului. Este vorba de un cercetător medical și virolog, Dr. Raffaele Ansovini, care consideră că „vaccinurile ARNm nu îndeplinesc funcția de protecție pentru care sunt injectate”. Medicul a scris că vaccinurile ARNm „nu au eficiența funcțională declarată”, iar răspunsul imun pe care îl generează „este ineficient”.

O analiză a enzimelor din vaccinurile ARNm a fost deja efectuată neoficial de către Ansovini, care a constatat prezența a aproximativ 25 de substanțe nedeclarate de companiile farmaceutice.

„Am vrut să înțelegem dacă [declarația referitoare la] consimțământul informat, pe care era obligat să o semneze, este compatibilă cu impunerea vaccinării obligatorii, dacă există excipienți de uz non-uman sau nocivi pentru sănătate, sau enzime deja descoperite în analizele publicate recent într-o revistă științifică din SUA, care sunt la baza raportului dr. Ansovini, care a fost deja întocmit pentru această judecare”, a declarat Morante.

Instanța din Pesaro a acceptat recursul și a dispus efectuarea evaluării tehnice privind analiza conținutului vaccinurilor ARNm. Analiza conținutului farmaceutic, care se va concentra asupra proteinelor, va începe probabil spre sfârșitul lunii septembrie.

Un alt caz în Italia

Acesta nu este singurul caz adus în fața instanței de către Morante, cu cererea de analizare a vaccinurilor ARNm. În Rovereto, Italia, dr. Paolo Lisi, medic stomatolog care lucrează în zonă, a fost și el suspendat din activitatea clinică pentru că nu a vrut să se vaccineze împotriva Covid, potrivit Euro Weekly News.

Dr. Lisi, care se va întoarce în instanță la sfârșitul lunii septembrie, a cerut despăgubiri din partea autorității sanitare și a Asociației Medicilor pentru suspendarea din profesie. Doctorul a spus: „Pe lângă analiza produselor vaccinale, solicităm analiza sângelui pacienților vaccinați și efectuarea unei comparații cu [rezultatele] analizei sângelui pacienților nevaccinați”.

Judecătorul Giuseppe Barbato și-a rezervat dreptul de a aduce drept dovezi un studiu suedez recent despre vaccinuri, după ce a acceptat solicitarea din partea avocatului medicului dentist.

Avocata Nicoletta Morante a înțeles că una dintre modalitățile eficiente de a lupta împotriva opresiunii Covid este să îi dea în judecată pe cei care au impus vaccinarea obligatorie și să forțeze, prin mijloace legale, efectuarea de cercetări atunci când aceștia sunt trimiși în instanță. Doar astfel conținutul „vaccinului” ARNm va fi dezvăluit publicului, iar efectele adverse ale injectării vor fi stabilite prin expertiză medico-legală.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

GIORGIA MELONI: NU SUNTEM NUMERE! SUNTEM PERSOANE ȘI TREBUIE SĂ NE PĂSTRĂM IDENTITATEA! Mă cheamă Giorgia, sunt femeie, mamă, italiancă, creștină!

CONSIMȚĂMÂNT NEINFORMAT - DOCUMENTAR TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • d.juan 16.08.2022 05:30
  Ipoteza senzational argumentata a Dr.Rose (12Aug.):
  "Virusul" bolii covid contine si bucati din protozorul care provoaca Malaria;
  Multiple raportari despre Porfirie cauzata de "vaccinarea" anti-covid;
  Proteina spike (din boala sau vax) induce hemoliza hemoglobinei, boala prionica si microtrombi din fibrina modificata care nu pot fi dizolvati.

  https://jessicar.substack.com/p/is-the-spike-protein-acting-as-a
  https://www.cghjournal.org/article/S1542-3565(06)01195-5/fulltext
  https://ashpublications.org/bloodadvances/article/6/3/1074/482891/Altered-fibrin-clot-structure-and-dysregulated
 • UN_OM 16.08.2022 09:29
  ' Un demers sortit eșecului' , au trecut mai bine de 2 ani de la declanșarea plademiei și nici 'complotiștii' n-au reușit să afle / publice compoziția reală a acestor seruri și atunci te întrebi cum niște laboratoare agreate de către justiția italiană (plătită de statul italian) vor face o analiză corectă a acestor 'vaccinuri' care ar putea afecta credibilitatea acestor coloși din Big Pharma care, ce să vezi, au în acționariate 'iluștri' politicieni, oameni de afaceri, bancheri.
 • Zonal 16.08.2022 15:57
  Se pare ca s-a observat prezenta oxidului de grafen, in "cura", la microscop. Nu pare o analiza dificila, orice medic sau laborant o poate face. Cautati pe net dr. Liliana Zelanda, sau la Quinta columna. Surpriza este ca si alte medicamente contin oxid de grafen, si anume anestezicele pentru stomatologie Ultracain, Mepivacaina, sau Heparina Clexane 6000.
 • Kara 21.08.2022 04:34
  Probabil inainte de a efectua analiza continutului, cei de la Pfizer isi vor retrage vaxx-ul din Italia exact cum au procedat in 2021 in India si in iulie 2022 in Uruguay pentru copii sub 13 ani sau vor mitui laboratorul.
  Atat India cat si Uruguay le-au cerut informatii despre otrava.
  https://www.cnbc.com/2021/02/05/pfizer-withdraws-application-for-emergency-use-of-its-covid-19-vaccine-in-india.html
  https://twitter.com/HiTMaNK84/status/1544594481932128261
  https://www.telenoche.com.uy/nacionales/justicia-intima-al-gobierno-y-pfizer-informacion-vacunas-anticovid-n5331771
  https://abcnews.go.com/International/wireStory/uruguay-suspends-covid-vaccination-children-13-86409875

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

22:30

CAZUL VISARION ALEXA - FIUL MASS MEDIA. Biserica are nevoie de duhovnici și rugători nu de vedete

21:39

Un studiu Oxford confirmă: decese din cauza miocarditei induse de vaccin

20:42

Cazul Visarion Alexa - Între duhul lumii și Duhul lui Dumnezeu

19:35

„Copiilor și nepoților să nu le fie rușine să se numească români”. Execuția învățătorului Ion Pridon din Făgăraș, erou al Rezistenței Armate Anticomuniste - 70 de ani - 27 septembrie 1952

18:36

Un imunolog european de top, expert în vaccinuri, crede că boosterul Covid-19 i-a accelerat dezvoltarea cancerului. STUDIU

18:00

Dacă folosim mașina de spălat noaptea salvăm Europa de Putin? „Mi-a fost foarte rușine pentru că nu am pus, real, umărul la binele comun și la a depăși acest obstacol cu care toți europenii se confruntă.” DILEMELE INFLUENȚĂRILOR

17:10

Marele protopsalt al Catedralei Patriarhale Mihail Bucă la aniversare. ÎNTRU MULȚI ANI!

16:34

Tucker Carlson: În Italia a fost o Revoluție Pașnică. S-ar putea ca în alte țări să fie Insurecții adevărate

15:40

Sabotaj, sau accident? Conducta Nord Stream 2, afectată de o scurgere de gaze în Marea Baltică. FOTO

14:40

Un medic anestezist din SUA a otrăvit săculeții de perfuzie mai multor pacienți. Un doctor a decedat, iar alți 11 pacienți se află în stare gravă. Tribunalul l-ar putea condamna la moarte

13:46

Romania se opune la Bruxelles reducerii efectivelor de vaci pentru a micșora emisiile. Petre Daea pune punctul pe ”i”: Nu suntem de acord cu o reducere atât de drastică

13:00

Combinatul chimic Chimcomplex concediază 400 de angajați ca urmare a creșterii alarmante a prețurilor la energie electrică și gaze naturale

12:30

Vladimir Putin ar putea anunța vineri anexarea la Rusia a teritoriilor ocupate din Ucraina. Astăzi este ultima zi a referendumurilor

11:45

Economistul Mircea Coșea, avertisment sumbru, pe fondul crizei din energie: Se vor închide firme, românii vor deveni șomeri! Este posibil chiar și un lockdown

11:00

Patronul B1TV aruncă bomba: Michael Schmidt, prietenul cel mai apropiat al președintelui Iohannis, e un șantajist filat de Interpol