Hotărâre revoluționară: O instanță italiană ordonă analizarea conținutului „vaccinurilor” Covid-19 pentru a se stabili nocivitatea lor

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru prima dată în Italia, o instanță din Pesaro a decis că trebuie analizat conținutul vaccinurilor ARNm. Decizia vine după ce un bărbat de 50 de ani, care a contractat deja Covid, a refuzat să se vaccineze pentru a putea merge la muncă. 

În ciuda faptului că avusese deja Covid, bărbatul a fost suspendat de la muncă din cauza „neconformării sale” după ce a refuzat să primească vaccinul, potrivit rairfoundation.com.  

Tribunalul din Pesaro a acceptat cererea avocatei, Nicoletta Morante, care a solicitat judecătorului o analiză de laborator a conținutului „vaccinurilor” anti-Covid de la Pfizer și Moderna și a efectelor acestora asupra unui pacient care s-a vindecat în urma infectării și pentru a stabili dacă acestea sunt dăunătoare în general pentru sănătatea oamenilor. Mai mult, avocatul întreabă cum poate statul să aplice regula „consimțământului informat într-un caz de impunere a vaccinării obligatorii”:

Prima întrebare este dacă vaccinarea obligatorie este firească în cazul pacienților care s-au vindecat de Covid. Deci, în primul rând, trebuie să cerem dovezi dacă vaccinarea celor recuperați este o practică medicală adecvată.

A doua cerere se bazează pe cercetările clientului meu cu privire la excipienții pentru uz non-uman, prezenți în vaccin. Mai mult, în baza unui dosar pe care l-am pregătit deja și a consultanței tehnice a Dr. Ansovini, am cerut să se analizeze cum funcționează vaccinurile ARNm, deoarece aici este vorba exclusiv de vaccinuri ARNm, și să se investigheze dacă vaccinurile ARNm sau enzimele conținute în vaccinurile ARNm pot să fie dăunătoare pentru sănătatea noastră. De aici rezultă și cererea pentru evaluarea tehnică.

Reamintim că printre cererile transmise este și cea referitoare la chestiunea particulară a consimțământului informat. Formular de consimțământ informat pe care ASL [Serviciul Regional de Sănătate] din Marche le cere oamenilor să-l semneze, chiar și în cazurile de vaccinare obligatorie. Consimțământul informat se aplică de obicei în cazul contractelor. Deoarece de obicei stabilește termenii contractului.

Așadar, aplicarea consimțământului informat în cazul vaccinării obligatorii înseamnă o contradicție. De aceea am depus o cerere pentru consultanță tehnică stabilită de instanță.

Dorim ca instanța să examineze în detaliu formularul de consimțământ informat, care trebuie semnat chiar și în cazurile de vaccinare obligatorie.

Bărbatul din acest caz civil s-a vindecat deja de covid, dar „libertatea sa de mișcare a fost restricționată la locul de muncă într-o unitate de învățământ din Italia, deoarece nu a vrut să se vaccineze”. Mai mult, întrucât se încadrează în grupa de vârstă și la profesia în cazul căreia s-a impus vaccinul obligatoriu, i s-a aplicat și „sancțiune administrativă pentru nerespectarea obligației de vaccinare”.

Pe lângă „cererea de a se stabili dacă vaccinarea persoanelor care s-au vindecat de Covid răspunde cerinței privind administrarea corectă a medicamentelor”, angajatul din educație vrea să știe „ce proteine sunt prezente în vaccinuri și dacă acestea conțin excipienți pentru uz non-uman sau dacă sunt periculoase pentru sănătatea oamenilor”, se arată într-un rezumat al revendicării.

Ca parte a procesului civil intentat la Pesaro, Morante a depus cercetările unui profesionist din domeniul medical, în susținerea cazului bărbatului. Este vorba de un cercetător medical și virolog, Dr. Raffaele Ansovini, care consideră că „vaccinurile ARNm nu îndeplinesc funcția de protecție pentru care sunt injectate”. Medicul a scris că vaccinurile ARNm „nu au eficiența funcțională declarată”, iar răspunsul imun pe care îl generează „este ineficient”.

O analiză a enzimelor din vaccinurile ARNm a fost deja efectuată neoficial de către Ansovini, care a constatat prezența a aproximativ 25 de substanțe nedeclarate de companiile farmaceutice.

„Am vrut să înțelegem dacă [declarația referitoare la] consimțământul informat, pe care era obligat să o semneze, este compatibilă cu impunerea vaccinării obligatorii, dacă există excipienți de uz non-uman sau nocivi pentru sănătate, sau enzime deja descoperite în analizele publicate recent într-o revistă științifică din SUA, care sunt la baza raportului dr. Ansovini, care a fost deja întocmit pentru această judecare”, a declarat Morante.

Instanța din Pesaro a acceptat recursul și a dispus efectuarea evaluării tehnice privind analiza conținutului vaccinurilor ARNm. Analiza conținutului farmaceutic, care se va concentra asupra proteinelor, va începe probabil spre sfârșitul lunii septembrie.

Un alt caz în Italia

Acesta nu este singurul caz adus în fața instanței de către Morante, cu cererea de analizare a vaccinurilor ARNm. În Rovereto, Italia, dr. Paolo Lisi, medic stomatolog care lucrează în zonă, a fost și el suspendat din activitatea clinică pentru că nu a vrut să se vaccineze împotriva Covid, potrivit Euro Weekly News.

Dr. Lisi, care se va întoarce în instanță la sfârșitul lunii septembrie, a cerut despăgubiri din partea autorității sanitare și a Asociației Medicilor pentru suspendarea din profesie. Doctorul a spus: „Pe lângă analiza produselor vaccinale, solicităm analiza sângelui pacienților vaccinați și efectuarea unei comparații cu [rezultatele] analizei sângelui pacienților nevaccinați”.

Judecătorul Giuseppe Barbato și-a rezervat dreptul de a aduce drept dovezi un studiu suedez recent despre vaccinuri, după ce a acceptat solicitarea din partea avocatului medicului dentist.

Avocata Nicoletta Morante a înțeles că una dintre modalitățile eficiente de a lupta împotriva opresiunii Covid este să îi dea în judecată pe cei care au impus vaccinarea obligatorie și să forțeze, prin mijloace legale, efectuarea de cercetări atunci când aceștia sunt trimiși în instanță. Doar astfel conținutul „vaccinului” ARNm va fi dezvăluit publicului, iar efectele adverse ale injectării vor fi stabilite prin expertiză medico-legală.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • dejuan 16.08.2022 05:30
    Ipoteza senzational argumentata a Dr.Rose (12Aug.):
    "Virusul" bolii covid contine si bucati din protozorul care provoaca Malaria;
    Multiple raportari despre Porfirie cauzata de "vaccinarea" anti-covid;
    Proteina spike (din boala sau vax) induce hemoliza hemoglobinei, boala prionica si microtrombi din fibrina modificata care nu pot fi dizolvati.

    https://jessicar.substack.com/p/is-the-spike-protein-acting-as-a
    https://www.cghjournal.org/article/S1542-3565(06)01195-5/fulltext
    https://ashpublications.org/bloodadvances/article/6/3/1074/482891/Altered-fibrin-clot-structure-and-dysregulated
  • UN_OM 16.08.2022 09:29
    ' Un demers sortit eșecului' , au trecut mai bine de 2 ani de la declanșarea plademiei și nici 'complotiștii' n-au reușit să afle / publice compoziția reală a acestor seruri și atunci te întrebi cum niște laboratoare agreate de către justiția italiană (plătită de statul italian) vor face o analiză corectă a acestor 'vaccinuri' care ar putea afecta credibilitatea acestor coloși din Big Pharma care, ce să vezi, au în acționariate 'iluștri' politicieni, oameni de afaceri, bancheri.
  • Zonal 16.08.2022 15:57
    Se pare ca s-a observat prezenta oxidului de grafen, in "cura", la microscop. Nu pare o analiza dificila, orice medic sau laborant o poate face. Cautati pe net dr. Liliana Zelanda, sau la Quinta columna. Surpriza este ca si alte medicamente contin oxid de grafen, si anume anestezicele pentru stomatologie Ultracain, Mepivacaina, sau Heparina Clexane 6000.
  • Kara 21.08.2022 04:34
    Probabil inainte de a efectua analiza continutului, cei de la Pfizer isi vor retrage vaxx-ul din Italia exact cum au procedat in 2021 in India si in iulie 2022 in Uruguay pentru copii sub 13 ani sau vor mitui laboratorul.
    Atat India cat si Uruguay le-au cerut informatii despre otrava.
    https://www.cnbc.com/2021/02/05/pfizer-withdraws-application-for-emergency-use-of-its-covid-19-vaccine-in-india.html
    https://twitter.com/HiTMaNK84/status/1544594481932128261
    https://www.telenoche.com.uy/nacionales/justicia-intima-al-gobierno-y-pfizer-informacion-vacunas-anticovid-n5331771
    https://abcnews.go.com/International/wireStory/uruguay-suspends-covid-vaccination-children-13-86409875
Ultima oră

22:18

Părintele Ioan Istrati: “Vă spun o taină. 90% din realitatea ființei e inaccesibilă simțurilor trupului”

21:30

S-a făcut dreptate pentru elevul Vlad Țăranu, cu ”Basarabia e România”! Victorie a societății civile normale: Sancțiunea i-a fost anulată! EXCLUSIV

21:14

139 de ani de la recunoașterea autocefaliei Bisericii Ortodoxe Române: „Nerecunoscând nici o altă autoritate fără numai pre Mântuitorul Dumnezeu–omul”

20:34

Proteinele Spike ajută celulele canceroase să supraviețuiască și să reziste chimioterapiei. “Vaccinurile” Covid pot avea efecte similare - studiu realizat de Brown University

19:30

RĂZBOIUL MONUMENTELOR, MONUMENTELE RĂZBOAIELOR. ȘI NU NUMAI... Mihai Ogrinji despre Monumentele Basarabiei și opera de refacere a lor dusă de avocatul Iulian Rusanovschi

18:40

Pfizer a ales conștient să nu informeze autoritățile de reglementare despre fragmentele de ADN din vaccinurile Covid, dezvăluie un înalt oficial de la Health Canada

17:40

Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

17:06

Programul pelerinajului de Florii din București

16:45

Frumoșii tineri care au înfruntat Armata Roșie și moartea cu zâmbetul pe buze. 66 de ani de la martiriul lui Victor Metea, luptător în Grupul Carpatin-Făgărășean al rezistenței armate anticomuniste din Munții Făgărașului (+ 23 aprilie 1958)

15:55

Urmărire ca în filme în Botoșani: Poliția a folosit 61 de gloanțe pentru a opri un tânăr de 25 de ani care nu a oprit la semnalele agenților. Bărbatul a fost stabilizat, dar cu leziuni grave

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?

15:10

Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)