Fenomenul „shedding” - posibila transmitere a proteinei Spike de la vaccinați la nevaccinați (II) - Raportări despre efectele excreției și observațiile clinice ale Dr. Ana Maria Mihalcea din SUA

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După lansarea produselor pe bază de ARNm anti-Covid19, multe persoane nevaccinate s-au plâns de simptome medicale după ce au stat aproape de persoanele vaccinate, scrie, pe site-ul său de pe platforma Substack, medicul de origine română Dr. Ana Maria Mihalcea, doctor în medicină, care lucrează în America. 

În a doua parte a analizei sale, din care puteți citi prima parte pe ActiveNews aici, ea prezintă raportări despre efectele excreției, precum și observații clinice din practica sa medicală, în urma consultării unor persoane nevaccinate. Potrivit medicului, femeile au raportat tulburări menstruale, hemoragii, care au apărut chiar și la fete de doi ani și la femei de 92 de ani. În continuare, redăm în traducere restul analizei:

Raportări despre efectele excreției și observațiile mele clinice

Creșterea tulburărilor menstruale și scurgerea țesutului decidual (creșterea țesutului până la dimensiunea uterului, ceea ce se asociază cu dureri abdominale și sângerare) au fost documentate de mycyclestory.com

Cea mai frapantă constatare în urma studiului lor publicat este incidența considerabilă a scurgerii țesutului decidual (DCS) în rândul respondentelor la sondaj, care a identificat 292 de femei care au observat un eveniment DCS pe parcursul a 7,5 luni în 2021. În comparație cu această cifră, toată literatura medicală publicată anterior, care se întinde pe 109 ani, descrie mai puțin de 40 de cazuri. A existat o creștere cu 2000% în 2021 a afecțiunii DCS raportată. Studiul nu a raportat statutul privind vaccinarea, dar a luat în calcul corelația cu lansarea vaccinului.

Totuși, în secțiunea referitoare la simptomele raportate, femeile nevaccinate au mărturisit că au suferit sângerări menstruale atunci când se aflau în apropierea persoanelor vaccinate. Multe au început să aibă hemoragie în câteva ore și au fost raportate avorturi spontane. Aceste mărturii sfâșietoare și șocante sunt menționate în Gazeta de Științe Medicale, aici:

COVID-19 and the surge in Decidual Cast Shedding 
 

Aici sunt câteva exemple din propria mea experiență în practica mea medicală, cu pacienți nevaccinați care s-au plâns de posibile excreții:

Am consultat femei care s-au plâns de hemoragie imediată și extremă în câteva ore după ce au fost în apropierea unei persoane recent vaccinate. Un pacient a dezvoltat o embolie pulmonară la scurt timp după ce un coleg de cameră a primit vaccinul, o altă persoană a suferit o embolie pulmonară care pune viața în pericol, la scurt timp după ce a stat în preajma persoanelor vaccinate. 

[Am constatat apariția] mai multor cancere agresive noi și recurente, în decurs de 6-12 luni de la vaccinarea unui membru al familiei. Un număr mare de oameni au raportat dureri de cap, durere musculare și articulare, palpitații, valori anormale ale tensiunii arteriale. Mulți au dezvoltat simptome de Covid în decurs de 1-2 zile după ce s-au aflat în preajma persoanelor vaccinate asimptomatice.

Am început să fac teste D-Dimeri la persoane nevaccinate care erau îngrijorate de fenomenul excreției. Acest test este făcut pentru a verifica coagularea sângelui și, pentru prima oară, a intrat puternic în atenția publicului atunci când Dr. Charles Hoffe a testat nivelurile de D-Dimer la pacienții vaccinați și a constatat o rată crescută de 60%. Spre îngrijorarea mea tot mai mare, un număr mare de oameni nevaccinați, fără niciun istoric de cheaguri de sânge, aveau într-adevăr valori mari de D-Dimeri.

Le-am stabilit un protocol care include Ivermectină, Hidroxiclorochină, Hisperidin Diosimin, Plasmanex, Aspirină, Epithalon și Vitamina C intravenos în doze mari cu glutation IV și acid alfa-lipoic. Unii pacienți s-au tratat și cu albastru de metilen, pe lângă Neo 40 (suplimente de oxid nitric), DMG (dimetilglicină). Acest tratament a fost adăugat pe lângă suplimentele de bază cu zinc, quercetină, NAC, vitaminele C și D și alte regimuri complete de suplimentare cu vitamine, precum și alte intervenții individuale, dacă erau indicate. Îmbunătățirea nivelurilor de D-dimeri și revenirea completă la normal au fost observate în decurs de 1-2 luni de la începerea tratamentului.

În acest video explic constatările mele din practica mea clinică și discut diferite cazuri, precum și despre normalizarea rezultatelor testelor de laborator.

Creșterea nivelurilor de D-dimeri la cei nevaccinați. Un indiciu al excreției? VIDEO ÎN BAZĂ

Rezumat și recomandări

În calitate de medic specialist de medicină internă și medicină funcțională, sunt deosebit de îngrijorată de tăcerea cu privire la această problemă referitoare la excreția particulelor de ARNm. Presupunem că proteina Spike, și nu alte nanoparticule, este transmisă, dar nu știm cu siguranță. Având în vedere numărul de evenimente adverse care sunt raportate în urma injecțiilor pe bază de ARNm și impactul pe termen lung asupra sănătății, se ridică întrebarea dacă excreția nediagnosticată legată de vaccin are, de asemenea, efecte secundare pe termen lung. De exemplu, am un pacient nevaccinat care a stat în familia vaccinată, a avut niveluri mari de D-Dimer și acum suferă de microcoagulare în ochi, cu afectarea severă și progresivă a vederii. Este această afecțiune cauzată de o infectare anterioară Covid sau are legătură cu fenomentul excreției? 

De asemenea, sunt îngrijorată de incidența temporală a cancerului pe care am observat-o la tineri care au fost în contact cu un partener vaccinat, fără a avea antecedente familiale de cancer. Am enumerat și celelalte observații ale mele și toate sunt alarmante pentru mine. Ideea că un contact de câteva minute al unei femei nevaccinate cu o persoană vaccinată poate induce hemoragie severă, imediată, în 1-2 ore de la expunere, ridică întrebarea – ce anume se transmite care este atât de puternic încât să determine o reacție fizică atât de severă atât de repede? 

Dacă evidențiem victimele în masă ale tehnologiei ARNm, așa cum indică creșterea mortalității din orice cauză în rândul celor vaccinați, nu ar trebui să ne îngrijorăm și de îmbătrânirea accelerată și efectele adverse asupra sănătății la cei nevaccinati expuși la „fenomentul excreției”? În acest caz, remediul este distanțarea de persoanele vaccinate pentru a-i proteja pe cei nevaccinati de riscuri neprevăzute asupra sănătății? Nu ar trebui să facem în mod activ investigații la toți pacienții pentru posibile efecte ale excreției, așa cum fac în cabinetul meu și descopăr astfel de rezultate anormale? În acest moment, avem multe întrebări fără răspuns și răspunsuri presupuse, din moment ce nici măcar nu știm ce este exact în aceste vaccinuri. Dacă sănătatea persoanelor nevaccinate este în pericol real dacă nu cercetăm această problemă?

Recomand o dezbatere și o investigație științifică cât mai urgentă cu privire la această potențială amenințare la adresa sănătății publice.

VIDEO:
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • Andri 09.08.2022 21:39
    In Danemarca se interzice inteparea copiilor:

    Vaccination of children and young people under the age of 18

    Children and young people only very rarely become seriously ill from covid-19 with the omikron variant. Therefore, from 1 July 2022 it will no longer be possible for children and young people under the age of 18 to get the 1st jab, and from 1 September 2022 it will no longer be possible to get the 2nd jab.
    Quite a few children with a particularly increased risk of a serious course will still have the option of vaccination, after an individual assessment by a doctor.

    https://www.sst.dk/da/corona/vaccination
  • Spring 10.08.2022 08:20
    Le Figaro:

    Experții cred că întreaga zonă euro se va confrunta în curând cu o recesiune economică după Germania.
    Creșterea facturilor la încălzire în UE duce la creșterea impozitelor, ceea ce poate duce la proteste sociale.

    Economia germană a depins mult timp de gazul ieftin din Rusia.
    Acest combustibil a devenit acum o "bombă cu ceas".
    Germania și întreaga Uniune Europeană se confruntă cu recesiunea
    În urmă cu o săptămână, Institutul Național de Cercetare Economică și Socială din Marea Britanie a publicat un raport privind o criză economică profundă cu care Marea Britanie s-ar putea confrunta ca urmare a sancțiunilor anti-ruse.
    O concluzie similară a fost ajunsă acum de experții germani.

    Germania a fost cea mai mare putere industrială a Lumii Vechi în ultimele decenii.
    Cu toate acestea, prosperitatea economică a Germaniei se bazează pe resurse energetice rusești ieftine. Combustibilul rusesc ieftin a fost cel care a permis Germaniei să producă bunuri cu valoare adăugată ridicată, pe care China a fost întotdeauna dispusă să le cumpere. Întreruperile în aprovizionarea cu gaz rusesc sunt provocatoare de distrugeri reale pentru producătorii germani, a scris Le Figaro.
    Iarna nu vine curând, dar experții atrag deja atenția asupra unei încetiniri a creșterii economice, a inflației record și a ratelor șomajului.

    Experții cred că întreaga zonă euro se va confrunta în curând cu o recesiune economică după Germania.
    Creșterea facturilor la încălzire în UE duce la creșterea impozitelor, ceea ce poate duce la proteste sociale.

    https://english.pravda.ru/news/world/153521-putin_germany_gas/

    CONSECINȚELE VIZIBILE - Bloomberg
    Efectul de domino al marii crize energetice a Europei a trecut acum la alimente
    În Marea Britanie, unde se estimează că inflația va atinge un nivel maxim de peste 13%, iar o treime din gospodăriile britanice sunt așteptate să cheltuiască peste 10% din veniturile lor pe energie, creșterea costurilor cu alimentele intensifică criza alimentară.

    "Este efectul de domino care a avut loc pe măsură ce am primit o creștere uriașă a costului energiei", a declarat pentru Bloomberg Ryan Peters, directorul general al Brioche Pasquier UK, care conduce uzina Milton Keynes.

    "Am încercat să creștem puțin prețurile la comercianții cu amănuntul și, din păcate, acest lucru este transmis consumatorilor", subliniază el.
    Prețurile alimentelor la nivel mondial au atins un nivel record în cursul acestui an, în condițiile în care invazia Rusiei în Ucraina a pagubit planeta cu un deficit de mărfuri, cum ar fi grâul și uleiurile vegetale. Și, deși costul global al alimentelor a început să scadă (pentru a patra lună consecutivă în iulie), consumatorii par puțin probabil să vadă o îmbunătățire a prețurilor.

    Acest lucru se datorează faptului că producătorii de alimente din Europa se confruntă în prezent cu prețuri ridicate la energie, deoarece comerțul cu gaze, cărbune și energie electrică la prețuri de peste multe ori mai mari decât cele obișnuite.
    Iar cel mai rău urmeaza să vină, subliniază Bloomberg, pe măsură ce se apropie zilele geroase ale iernii, ceea ce va crește cererea de energie pentru încălzire și electricitate.

    https://www.capital.gr/diethni/3652059/to-ntomino-tis-megalis-energeiakis-krisis-tis-europis-perase-pleon-sta-trofima
  • Spring 10.08.2022 14:28
    Aproape 1 din 6 adulți "complet vaccinați" pentru covid dintre adulții americani suferă acum de probleme grave de sănătate

    https://www.naturalnews.com/2022-08-09-one-in-six-vaccinated-adults-health-problems.html#


    Recent, John Zogby Strategies a realizat un sondaj care arată că peste 15 la sută dintre adulții americani care s-au "vaccinat" pentru coronavirusul Wuhan (Covid-19) suferă acum de cel puțin o afecțiune gravă de sănătate.

    Comandat de oficiul CHD, sondajul a avut ca scop pentru a evalua atitudinile și starea generală de sănătate a adulților americani, dintre care mulți au achiesat la operațiunea Warp Speed insidioasa și plătesc acum prețul.
Ultima oră

09:01

”Războiul” antenelor 5G continuă în Brașov. Problema a ajuns în plenul Consiliului Local

08:48

Expoziție de lenjerie intimă, deschisă într-o biserică catolică din Veneția

23:00

Ilinca și George Simion au un băiețel. Soția liderului AUR a născut azi, 24 aprilie 2024 - ”Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat!”

22:45

25 aprilie: Sfântul Apostol și Evanghelist Marcu; Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

21:39

Vrancea: Un polițist de la Penitenciarul Focșani de 43 de ani, găsit fără suflare la pământ într-o benzinărie. Botoșani: Un apreciat artist s-a stins din viață ”fulgerător” la doar 40 de ani: AVC

20:35

Marian Dumitru: ANTI-ROMÂNISMUL CA PROIECT DE ȚARĂ: După Valeriu Gafencu, Mircea Vulcănescu și Octavian Goga, acum a venit și rândul lui Mircea Eliade să fie "anulat", la Radio France Internațional (RFI)

19:40

Încălzirea globală, următoarea mare înșelătorie

18:20

Eduard Dumitrache: Părintele Ciprian Mega, aseară la Moscova

17:35

”Praful Saharian” - ”Teoria Conspirației”: ”Scoateți magneții. Puneți întrebări!” De ce autoritățile nu oferă nici o explicație despre compușii particulelor de pe cuprinsul României? Au murit ”experții” DSP? VIDEO

16:31

Syria TV: SIE refuză să comenteze știrea despre întâlnirea directorului cu președintele Al-Assad

15:53

Mihai Gheorghiu: Pitești 2024

15:30

Homo Blănosus: Marea Resetare se transformă în Desen Animat

15:05

În sfârșit o veste bună! 83% dintre suedezi doresc să folosească banii cash, în ciuda ultra-tehnologizării. Peste 6000 de persoane au primit deja implanturi de microcipuri în mâini pentru a le folosi la plățile fără numerar

14:15

Imaginile apocaliptice ale zilei - Atena, măturată de praful saharian

13:54

La Iași "praful saharian" a devenit argilă. Video de la Silviu Gurlui