Fenomenul „shedding”: De ce persoanele nevaccinate sunt îngrijorate de contactul apropiat cu cei vaccinați anti-COVID 19 – studiu semnalat de Dr. Peter A. McCullough

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Peter A. McCullough postează pe blogul său un articol în care se referă la un studiu recent despre fenomenul „shedding” (excreție), prin care cei vaccinați anti-Covid ar putea transmite ARNm și proteina Spike către cei nevaccinați, prin contact apropiat. Printre primii medici care au atras atenția cu privire la acest fenomen a fost și doctorița de origine română Ana-Maria Mihalcea, care locuiește în America.

Postarea și comentariul dr. Peter A. McCullough:

Una dintre cele mai frecvente întrebări pe care mi le adresează cei nevaccinați are legătură cu îngrijorările lor legate de „excreție”.

Întrucât vaccinurile ARNm au fost dezvoltate din 2011 de către Departamentul Apărării din SUA DARPA (Agenția pentru Proiecte de Cercetare Avansată în domeniul Apărării din SUA), ne-am fi așteptat ca toate testele preclinice necesare să fi fost finalizate înainte ca Operațiunea Warp Speed (Viteza luminii) să fie anunțată. În 2015, FDA a publicat ghidul cu privire la studiile despre excreția în cazul produselor genetice, bazate pe terapii genetice, care sunt definite ca fiind „produsele care își exercită efectele prin transcripția și/sau traducerea materialului genetic transferat și/sau prin integrare în genomul gazdei și care sunt administrate sub formă de acizi nucleici, virusuri sau microorganisme modificate genetic”.[i]

Această afirmație arată că vaccinurile ARNm sunt într-adevăr produse de terapie genetică și ar fi trebuit să fie supuse, cu mult timp în urmă, acestor studii cu privire la excreție de către cercetătorii finanțați de DARPA.[ii] Din păcate, acești pași atenți în dezvoltare au fost omiși de la început din programul de dezvoltare în stil militar a acestor vaccinuri și acum publicul se confruntă cu problema excreției acidului nucleic și a proteinei Spike ca o potențială îngrijorare în rândul celor care au făcut eforturi să rămână sănătoși și liberi de vaccinarea COVID-19.

În cea mai cuprinzătoare lucrare despre „shedding” de până acum, fostul cercetător de la Inserm [L'Institut national de la santé et de la recherche médicale], dr. Helene Banoun, a publicat argumentele care arată că există o mare probabilitate ca ARNm, fie pe nanoparticulele lipidice, fie în exozomi, să circule în sânge și să fie secretat prin fiecare secreție corporală care ar conține în mod natural particule de această dimensiune.[iii]


Fertig și colab. au arătat că ARNm circulă în sânge timp de cel puțin două săptămâni, fără să existe nicio reducere a concentrației până la finalul acestui interval.[iv] De asemenea, Hanna și colab. au găsit ARNm în laptele matern.[v] Există mai puține date despre excreția proteinei Spike, dar nu este exclus ca acest lucru să fie valabil.

Întrebările esențiale sunt:

1) pentru cât timp o persoană recent vaccinată riscă să secrete [ARNm și a proteina Spike] asupra altora?

2) poate ARNm-ul excretat să fie preluat de către [persoana nevaccinată] și să înceapă să producă proteina Spike la fel ca la cele vaccinate?

3) poate proteina Spike excretată să provoace boli așa cum se întâmplă la cei vaccinați (de exemplu, miocardită, cheaguri de sânge etc.)?

Este timpul ca aceste abateri ale DOD BARDA [Biomedical Advanced Research and Development Authority, Departamentul Apărării, SUA] și NIH [National Institutes of Health] să fie corectate imediat de către acele agenții care finanțează studiile independente necesare cu privire la excreție pentru a garanta siguranța publică a celor care au decis, cu înțelepciune, să nu se grăbească să primească vaccinul împotriva COVID-19. Această cercetare ar trebui efectuată în timp ce administrarea produselor actuale este întreruptă și ele sunt scoase de pe piață pentru a proteja oamenii expuși riscului. Până atunci, pur și simplu nu putem răspunde la aceste întrebări adresate de cei care au sacrificat atât de mult pentru a-și menține sângele necontaminat.

Note:
[i] https://www.fda.gov/regulatory-information/search-fda-guidance-documents/design-and-analysis-shedding-studies-virus-or-bacteria-based-gene-therapy-and-oncolytic-products, august 2015.

[ii] https://www.americaoutloud.com/department-of-defense-driving-mass-vaccination-while-fda-and-vaccine-companies-are-powerless-to-stop-it/ Dr. Peter McCullough, 8 noiembrie 2022

[iii] https://www.tmrjournals.com/public/articlePDF/20221114/483e983160eb24f1ef94bdd666603ac9.pdf, Helene Banoun, Infectious Diseases Research 2022; https://doi.org/10.53388/IDR20221125022 

[iv] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9313234/. doi:10.3390/biomedicines10071538. PMID: 35884842; PMCID: PMC9313234.

[v] https://jamanetwork.com/journals/jamapediatrics/fullarticle/2796427, publicat online 26 septembrie 2022. doi:10.1001/jamapediatrics.2022.3581.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
  • Sabin G 23.11.2022 23:19
    Eu nu sunt vaccinat și n-am de ce sa ma tem ca as intra in contact cu o vaccinată... poate doar dacă nu ma protejez...
  • Reee 24.11.2022 03:01
    Si eu sunt nevaccinat insa, daca stau landa un bolnav de Covid, n'am nici o problema, atata timp cat e nevaccinat. Vezi ca pielea e permeabila si daca se freaca de tine un vaccinat cu asa zisa proteina Spike, s'ar putea sa ai probleme. Mari. Da' mari.
  • Mircea Dragan 24.11.2022 18:56
    Incerc sa evit idiotii. Sunt sigur intepati!
    Hai zdohniti mai repede ca va bagati familiile la cheltuiala. In decembrie pamantul e inghetat (mi-a spus Imbri) si trebuie sa va faca groapa cu excavatorul.
  • Alexandru ND 24.11.2022 00:48
    Hai să nu cădem din lac în puț. Adică în paranoia în care au căzut din păcate atâția vaccinați privind prezența în jurul lor a celor nevaccinați. Nu ne-am vaccinat în primul rând din Credința în Adevăr, din Încrederea în Dumnezeu și Maica Domnului și în ceea ce înseamnă Normalul în general. A fi speriați de bombe de prezența în jurul nostru a vaccinaților arată aceeași boală psihică pe care se pare o dezvoltau cei vaccinați. Eu la serviciu în jurul meu am numai colegi vaccinați. Ce să fac, să îmi pu pexiglas în jur așa cum recomandau și chiar impuneau psihopații anul trecut? Nu mi s-a întâmplat nimic până acum, mă simt fizic mai bine ca oricând, sunt convins că pot să fiu înconjurat 24 din 24 numai din vaccinați și boosterizați și tot nu voi păți nimic.
  • UN_OM 24.11.2022 09:48
    Nu cred că așa ceva se întâmplă pentru că nu s-ar mai chinui să realizeze un vaccin mARM nazal. Off-topic : niciun vaccin, nu mai este sigur, deoarce,ar putea conține elemente mARN.
  • A.C. 24.11.2022 16:15
    "Shedding" este echivalentul "naparlirii", nu al "excretiei" Si acest fenomen nu a fost pomenit printre primii (si) de doamna doctor Mihalcea, ci de un grup de doctori si microbiologi care l-au semnalat inca inainte ca dr. McCullough sa iasa la inaintare. Sunt aceiasi care au semnalat toxicitatea si letalitatea acestor inoculari in populatie. Sunt aceiasi care au avut curajul deosebit sa vorbeasca in public inca din 2020. Cu tot respectul pentru doamna Bazon si pentru doamna doctor Mihalcea, dar am aflat despre shedding din 2021, cand cei care avertizau despre acest fenomen erau luati in ras.
Ultima oră

16:37

Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

16:25

Valerian Stan, candidatul PNȚ-MM la Primăria București, despre problemele din Capitală, banii pierduți din PNRR, și averea fabuloasă a doctorului Cîrstoiu

15:17

Suceava ar putea avea un preot ca primar. Cătălin Axinte de la Biserica Sf. Mina va candida din partea AUR

14:46

Se retrage Cătălin Cîrstoiu? Gabriela Firea anunță că situația medicului va fi discutată în weekend

14:37

Fotografia anului 2024: O femeie din Gaza îmbrățișează corpul neînsuflețit al nepoatei sale

13:45

Episcopul înjunghiat la Sydney și-a revenit: ”Îl iert pe atacator. Îl iubesc și mă voi ruga pentru el” - VIDEO

13:13

Eugen Tomac este liderul PMP! Eurodeputatul a câștigat definitiv procesul cu Cristian Diaconescu

12:45

Cursuri de prim ajutor pentru firme, instituții de stat, instituții private și persoane fizice. Dr. Alexandru Radulian: Și copiii pot salva viața cuiva în nevoie!

12:29

Soroca, cetatea construită de Ștefan cel Mare, a fost restaurată - VIDEO

11:50

Zoe Dantes: Cine ne conduce?!

11:29

Premierul slovac: Aderarea Ucrainei la NATO ar duce la Al Treilea Război Mondial

10:54

Directorul serviciilor de informații militare ucrainene anunță că urmează lovituri pe teritoriul Rusiei: ”Scopul este să arătăm că Putin nu-și poate proteja populația”

09:17

Iohannis: ”Trebuie să urgentăm ajutorul militar pentru Ucraina”

09:04

Turcia îl acuză pe Netanyahu că ”trage regiunea în război pentru a rămâne la putere”

08:43

Netanyahu, după întâlnirea cu miniștrii de externe ai Germaniei și Marii Britanii: ”Israelul va lua propriile decizii. Vom face tot ce este necesar pentru a ne apăra”