Dr. Robert Malone: Pfizer s-a dat de gol – Comunicatul prin care Compania Farma se îngroapă singură – Am MODIFICAT virusul COVID-19

De Ștefan Constantinescu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După mai multe zile de tăcere, Pfizer a reacționat în sfârșit la declarațiile directorului său, care recunoștea că au fost efectuate mutații asupra virusului COVID cu scopul de „a crea preventiv noi vaccinuri”.

Într-o lungă și stufoasă declarație de presă, conducerea Pfizer afirmă:

„În dezvoltarea vaccinului Pfizer-BioNTech COVID-19, Pfizer nu a efectuat cercetări gain of function sau evoluție dirijată.”

Însă Pfizer recunoaște că a întreprins cercetări „în care virusul SARS-CoV-2 original a fost folosit pentru a extrage proteina spike de la noi variante îngrijorătoare”.

Și mai departe, comunicatul arată:

„Această activitate a fost întreprinsă de îndată ce o nouă variantă îngrijorătoare a fost identificată de autoritățile publice de sănătate. Această cercetare ne permite să evaluăm rapid capacitatea unui vaccin existent de a induce anticorpi care neutralizează o variantă îngrijorătoare nou indentificată. Publicăm apoi informațiile disponibile în reviste științifice, pentru a fi certificate de comunitatea științifică, și le utilizăm ca pe o etapă pentru a determina dacă este necesară o actualizare a vaccinului.”

De asemenea, Pfizer recunoaște că a efectuat experimente într-un laborator de nivelul 3 de securitate (nivelul maxim) și că, în cadrul activității sale de cercetare, a „modificat” („engineered”) virusul COVID-19 „pentru a permite evaluarea activității antivirale în celule”.

Comunicatul arată:

„În plus, sunt întreprinse experimente de selecție a rezistenței in vitro în celule incubate cu SARS-CoV-2 și nirmatrelvir în laboratorul nostru de biosecuritate de nivel 3 (BSL3) pentru a verifica dacă proteaza principala poate provoca mutații pentru a produce tulpini rezistente ale virusului.”

Nirmatrelvir este un tratament oral comercializat, aprobat în mai multe țări din lume și comercializat sub denumirea de Paxlovid.

În comunicatul său, Pfizer nu neagă faptul că dr. Jordan Walker, cel care i-a făcut ziaristului de la Project Veritas dezvăluirile explozive, conform cărora compania farmaceutică explorează metode de a „produce mutații” asupra virusului, este angajatul său.

Profilurile profesionale ale lui Walker, care între timp au fost șterse, îl prezentau pe acesta ca director al departamentului de cercetări ARN-mesager al Pfizer.

Joi, un dispecer de la Pfizer confirma pentru reporterii de la The Epoch Times faptul că Jordan Walker figurează pe lista angajaților companiei.

Vineri, însă, un alt dispecer le-a declarat reporterilor de la aceeași publicație că numele doctorului Jordan Walker nu mai apare în evidențele companiei, un posibil indiciu că fost concediat după dezvăluirile pe care le-a făcut în public.

Deși, în comunicatul său, Pfizer neagă că experimentele sale ar fost de tipul „gain of function” (mărirea agresivității și periculozității virusului, a capacității sale de a se răspândi mai rapid și de a se adapta la organizmul-gazdă), Robert Malone – cel care a inventat tehnologia ARN-mesager, afirmă că experimentele descrise în comunicatul Pfizer SUNT de tipul „gain of function”.

Într-o postare pe Twitter, dr. Malone afirmă:

„Pfizer recunoaște practic faptul că efectua același tip de cercetări gain of function pe care și Universitatea din Boston a fost prinsă că le făcea, dar neagă că ar fi gain of function sau evoluție directă.”

Pe de altă parte, YouTube a șters întregistrarea video a Project Veritas, invocând politica sa în materie de „dezinformare medicală”.

Dar aceasta nu-i o problemă pentru cititorii noștri pentru că noi le avem deja traduse pentru Dvs, de pe Rumble:

Dezvăluirile-bombă făcute de Project Veritas despre Pfizer și producerea variantelor virusului Covid, ignorate de presa neo-anti-vaccinistă și vechio-vaccinistă din România. VIDEO TRADUSE ÎN ROMÂNĂ

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Marius Pieleanu: „Dacă mor 10.000 de oameni dintr-un milion de la vaccin e un vaccin valid”. La 20.000.000 - populația României, dacă mor 200.000 e de bine. Știința... idioțeniei criminale:

Trump vorbește. Valabil și la noi

Ion Cristoiu ne sare în ajutor: „Excelentul site ActiveNews are nevoie de sprijin financiar”. MULȚUMIM!

PUTEȚI SĂ DONAȚI CU PAYPAL, CARD SAU DIRECT ÎN CONTUL NOSTRU, AICI

 

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
 • Mars.60 Stefan 7649 29.01.2023 14:26
  Pai daca YouTube a șters întregistrarea video a Project Veritas, invocând politica sa în materie de „dezinformare medicală”, prin bunavointa d-lui Ionel Trandafir aflam alte lucruri interesante despre reactiile la adevar ale angajatilor Pfizer, prinsi "cu matza-n sac":
  Director Pfizer il agreseaza fizic pe James O'Keef si pe ziaristii Project Veritas
  https://rumble.com/v27j2pk-director-pfizer-il-agreseaza-fizic-pe-james-okeef-si-pe-ziaristii-project-v.html
 • Mars.60 Stefan 7649 29.01.2023 14:30
  Project Veritas dezvăluie comentarii ȘOCANTE ale directorului de cercetare Pfizer
  Tradus in romana de Ionel Trandafir
  https://rumble.com/v27ecww-project-veritas-dezvluie-comentarii-ocante-ale-directorului-de-cercetare-pf.html
 • minita 29.01.2023 15:39
  Cum sa nu faca crize de isterie, saracutul? A dat din casa si l-au dat din casa. Cine il mai angajaza pe un super-salariu dupa o asemenea poveste?
 • mihaipopescu 29.01.2023 17:15
  In Vest se fac experimente pe oameni de 2700 de ani, de la Romulus pana azi.
  - e ceva normal.
  - Vestul vrea cei mai buni oameni
  - de acea incearca sa modifice oamenii prin tot felul de metode, selectia la nastere a copiilor mari sa fie vigursi, prin durere, pentru ai face pe oameni sa faca anumite lucruri, prin deprivarea de libertate, prin inrosire in foc si apoi racire brusca ca si fierul.

  Din experimetele vestului pe oameni au iesit Orcs, asa se numesc aceste creaturi facute prin durere.

  Acesti orcs sunt foare usor de manipulat si condus.
  Ei fac ce vrea stapanul lor.
  nu gandesc prea mult
  sunt conditionati si disciplinati.
  si sunt albi la fata.
 • Mars.60 Stefan 7649 30.01.2023 15:27
  Aha... Si eu care credeam ca se numesc IT-isti sau corporatisti sau #rezisti... si sunt albi la fata de la monitoare sau ca-s vegani... :(
 • lsyandex 29.01.2023 18:04
  „Directed evolution” s-ar traduce „evoluție direcționată” sau, și mai bine, „evoluție dirijată”. Adică un gain of function cu nume schimbat.
 • Tabără Octavian-Adrian 29.01.2023 20:15
  Tot ce se înâmplă e un gain of finction. Începând din știină, unde sunt selectate "creierele" cele mai potente pentru a aduce profit lui diaballos.
Ultima oră

21:03

Planurile lui Soros în 2023: Cum este răspândită agenda radicală a „societății deschise” pe întreg globul. Pași rapizi spre o NOUĂ ORDINE MONDIALĂ

20:30

Legiunea asta care nu vrea să moară - Poetul mărturisitor și psaltul Ilie Tudor, tatăl rapsodului Tudor Gheorghe. 100 de ani de la naștere, 8 ani de la adormirea întru Domnul (3 Martie 1923 - 22 Martie 2015)

19:30

Pronunțarea deciziei în cazul lui Donald Trump, amânată din nou după un raport bombă potrivit căruia procurorul Alvin Bragg, susținut de George Soros, ar fi ascuns probe esențiale

19:05

Marinela Chelaru a ajuns de urgență la spital. Actrița în vârstă de 63 de ani are probleme de sănătate grave

18:40

Luminița Arhire: DEȘTEPTAREA PRESUPUSELOR OI ȘI RENEGAREA SPIRITULUI GREGAR

18:25

Austria va înființa un fond de 30 de milioane de euro pentru a despăgubi victimele vaccinurilor și ale măsurilor draconice din timpul plandemiei COVID. Bucureștiul mut și surd: RAFILA TOT STUDIAZĂ PROBLEMA DE 8 (OPT) LUNI

17:55

Novak Djokovici, reacție virală după ce a ratat turneele din SUA pentru că nu este vaccinat împotriva Covid-19: Demnitatea și integritatea mea sunt mai presus de orice!

17:40

Fostul ministru de Externe Titus Corlățean despre Scandalul Bîstroe: Ucrainenii NU au dat acordul ROMÂNILOR să măsoare, NU au dat acordul VASELOR ROMÂNEȘTI CU APARATURA ROMÂNEASCĂ!

17:15

Sorin Grindeanu acuză Ucraina că trage de timp în Scandalul Bîstroe. Ziarista Velentina Șerbănescu: MAE de la București a devenit o anexă a Kievului

16:40

Lumea sportului, din nou în doliu: Un celebru boxer a decedat subit în timpul antrenamentelor. Acesta avea doar 19 ani

16:25

Acord istoric între Vladimir Putin și Xi Jinping: Este amenințat dolarul american

16:05

Comemorarea martirilor români/aromâni din Balcani și a părintelui Haralambie Balamace, cel care s-a jertfit pentru credința ortodoxă, pentru limba română și pentru românism, la Catedrala Arhiepiscopală Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Constanța

16:00

Youtube a cenzurat discursul unui parlamentar britanic despre efectele adverse ale vaccinurilor COVID

15:15

Greta Thunberg, Doctor Honoris Causa în Teologie și Mircea Cărtărescu, Doctor Honoris Causa în Medicină. IMAGINILE ZILEI

14:55

Platforma civică Liga pentru Deșteptarea României își exprimă sprijinul pentru inițiativa Patriarhiei României, de a solicita Ministerului Educației implicarea cultelor religioase în acțiuni de consultare în contextul Legilor Educației