Dr. Peter A. McCullough: Autopsiile a 121 de vaccinați: 57% - MOARTE SUBITĂ DIN CAUZE CARDIACE. STUDIU

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Peter A. McCullough semnalează pe blogul său un nou studiu care prezintă datele în urma autopsiilor unor pacienți decedați după vaccinarea anti-COVID-19. Studiul confirmă constatările îngrijorătoare ale unui studiu german anterior revizuit de colegi. 
Redăm mai jos postarea medicului american:

Aproape zilnic apare la știri o relatare despre un alt caz de moarte subită și neașteptată, din cauze cardiace. Statutul de vaccinare este omis cu atenție din relatare, iar orice mențiune despre vaccinarea anterioară împotriva SARS-CoV-2 pare să fie eliminată de pe Internet. Familiile păstrează o tăcere deplină în fața unei simple întrebări medicale – au primit un vaccin anti-COVID-19 sau nu? 

Înainte de vaccinarea împotriva COVID-19, cauzele obișnuite care duceau la deces erau aproape întotdeauna cunoscute anterior decesului. Decesele erau aproximativ 40% din cauze cardiovasculare, 40%, din cauza cancerului și 20% din alte cauze. Cercetătorul Juan Jose Chaves și colegii au arătat, într-un studiu, că aceste proporții au fost modificate dramatic, majoritatea deceselor subite având cauze cardiace.

Dintr-o serie de 121 de decese, în principal după vaccinarea completă anti-covid cu vaccinul CoronaVac (Sinovac), 57% au fost clasificate ca moarte subită din cauze cardiace, iar patologiile au inclus infarctul miocardic, disecția aortică și, în câteva cazuri fără patologie cardiacă, cauza primară a fost aritmie. Embolia pulmonară, o altă complicație recunoscută [ca având legătură cu vaccinarea anti-Covid], a reprezentat 21% din cazuri. 

 

În ciuda faptului că autorii spun că nu ar exista „nicio asociere”, interpretarea mea asupra datelor este că 78% dintre decese ar putea fi atribuite în mod direct unui mecanism cunoscut al vaccinului împotriva COVID-19. Acest lucru este foarte în concordanță cu raportul recent al lui Constantin Schwab și colab. din Germania https://link.springer.com/article/10.1007/s00392-022-02129-5, ale cărui date au arătat că 71% din decesele survenite în decurs de 20 de zile de la vaccinare au avut loc în contextul unor probleme acute despre care se cunoaște că sunt cauzate de aceste vaccinuri.

Atunci când autopsii efectuate de echipe diferite în țări diferite ajung la constatări similare, avem o coerență la nivel extern. Acesta este unul dintre multele criterii care sunt utilizate pentru a stabili validitatea științifică. Afirmația că vaccinurile anti-COVID-19 provoacă decese este susținută din ce în ce mai mult în literatura de specialitate.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Neptune 18.01.2023 11:00
    Este ceva extraordinar ca sa fac multe studii care confirma daca mai era nevoie efectele vaxinarii si o spun fara sa fiu ironic. La inceput nu s-a facut nici unul si asta a fost rau. Ce nu e in regula e ca desi se constata clar efectele adverse post-vaxare sau decesul si desi exista studii care incep sa confirme tot mai clar aceste aspecte iar unele din studii ajung timid si in mass media fara a fi mediatizate totusi per total nu se intampla nimic altceva. Nimeni dintre factorii responsabili nu ia masuri in baza acestor studii, iar autoritatile merg inainte cu recomandarile pentru vaxxul criminal nestingherite.
    Intr-o perioada anterioara plandemiei asta ar fi dus cel putin la procese impotriva producatorilor si actiuni de interzicere a producere si distributie a vaxxurilor dar acum nu se intampla nimic, lucrurile merg inainte in sensul rau.
    Practic tot noi, oamenii de rand pe baza informatiilor culese de aici si de pe alte siteuri ce ne ajuta sa fim mai informati vom lua decizii cum sa evitam aceste tragedii dar in rest nimeni nu e tras la raspundere.
  • Leonesse 18.01.2023 11:18
    Multumim lui Dumnezeu, ca am fost ghidati spre acestea. Cine are o farama de deschidere.. calea spre Dumnezeu e deschisa si Dumnezeu ne arata pe unde sa mergem . Doamne Ajuta-ne ! Inca e inceputul... 3-5 ani, poate chiar 10, cum spunea doamna doctor Mihaela Secara de la Onesti.
Ultima oră

08:48

Expoziție de lenjerie intimă, deschisă într-o biserică catolică din Veneția

23:00

Ilinca și George Simion au un băiețel. Soția liderului AUR a născut azi, 24 aprilie 2024 - ”Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat!”

22:45

25 aprilie: Sfântul Apostol și Evanghelist Marcu; Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

21:39

Vrancea: Un polițist de la Penitenciarul Focșani de 43 de ani, găsit fără suflare la pământ într-o benzinărie. Botoșani: Un apreciat artist s-a stins din viață ”fulgerător” la doar 40 de ani: AVC

20:35

Marian Dumitru: ANTI-ROMÂNISMUL CA PROIECT DE ȚARĂ: După Valeriu Gafencu, Mircea Vulcănescu și Octavian Goga, acum a venit și rândul lui Mircea Eliade să fie "anulat", la Radio France Internațional (RFI)

19:40

Încălzirea globală, următoarea mare înșelătorie

18:20

Eduard Dumitrache: Părintele Ciprian Mega, aseară la Moscova

17:35

”Praful Saharian” - ”Teoria Conspirației”: ”Scoateți magneții. Puneți întrebări!” De ce autoritățile nu oferă nici o explicație despre compușii particulelor de pe cuprinsul României? Au murit ”experții” DSP? VIDEO

16:31

Syria TV: SIE refuză să comenteze știrea despre întâlnirea directorului cu președintele Al-Assad

15:53

Mihai Gheorghiu: Pitești 2024

15:30

Homo Blănosus: Marea Resetare se transformă în Desen Animat

15:05

În sfârșit o veste bună! 83% dintre suedezi doresc să folosească banii cash, în ciuda ultra-tehnologizării. Peste 6000 de persoane au primit deja implanturi de microcipuri în mâini pentru a le folosi la plățile fără numerar

14:15

Imaginile apocaliptice ale zilei - Atena, măturată de praful saharian

13:54

La Iași "praful saharian" a devenit argilă. Video de la Silviu Gurlui

13:43

Cristian Niculescu: Cine analizează praful saharian, totuși?