Dovezile ASCUNSE: Vaccinurile ARN-mesager provoacă masiv AVORTURI și MALFORMAȚII

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aproape jumătate (44%) dintre femeile însărcinate care au participat la testarea vaccinului COVID de la Pfizer au pierdut sarcina în timpul testului.

Potrivit unor date declasificate conform legii americane a accesului la informații, dintre cele 50 de femei gravide care au participat la testarea vaccinului ARN-mesager de la Pfizer, 22 au suferit „avort spontan”, „avort spontan complet”, „avort spontan incomplet” sau „pierderea sarcinii”.

Toate cazurile au fost etichetate cu „Recuperat / Rezolvat”, ceea ce înseamnă efecte adverse fără complicații, sau „Altele”, ceea ce înseamnă că vaccinul nu a avut nici un rol în pierderea sarcinilor.

Raportul Pfizer nu explică pe ce bază a ajuns la concluzia că avorturile nu au avut nici o legătură cu vaccinul testat.

Pe de altă parte, documentele privind experimentele de laborator ale vaccinului COVID de la Moderna, obținute în baza aceleiași legi americane a liberului acces la informații, dezvăluie că testele au provocat deformații congenitale la un număr important de progenituri ale cobailor femele.

„Variațiile legate de ARNm-1273 la examinarea scheletului au inclus creșteri importante din punct de vedere statistic al numărului cobailor F1, cu una sau mai multe coaste ondulate sau unul sau mai mulți noduli pe coaste.”

Și:

„Coastele ondulate au apărut la 6 fetuși și 4 nou născuți, cu o prevalență fetală de 4,0% și o prevalență la naștere de 18,2%. Nodulii la coaste au apărut la 5 din cei 6 fetuși.”

Spre deosebire de Pfizer, Moderna a recunocut că aceste malformații sunt efectul vaccinului său.

Aceste constatări, ascunse opiniei publice, sunt în flagrantă contradicție cu aprobările de urgență date pentru cele două vaccinuri de autoritățile pentru medicamente din Statele Unite și Europa.

Dimpotrivă, în toate țările unde vaccinurile de la Pfizer și Moderna au fost administrate, propaganda de stat a declarat că ele sunt „Sigure și Eficiente”.

 După cum s-a văzut din numărul de indivizi cu 4 doze care se îmbolnăvesc pe capete de COVID, nu sunt nici „Eficiente”.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Briel 18.08.2022 21:57
    Dacă intrăm în mintea ălora care au împins injectarile și continuă să o facă și acum, Da ! sunt eficiente și sigure ... ca să atingă scopul Lor de a omorâ cat mai mulți oameni.
  • UN_OM 20.08.2022 09:09
    Acesta poate fi doar 'vârful' aisbergului, baza poate conține alte elemente care privesc, printre altele, aparatul reproducător al speciei, fiecare nouă variantă a serurilor suportă 'îmbunătățiri' nebănuite întrucât nici măcar 'complotiștii' n-au reușit (?!) să afle compoziția acestor seruri, 'beneficiile' fiind observate (în timp) post. vaccinare ,
  1. Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

  2. Dr. Robert Malone: Motivul implementării cenzurii și tehnologiei psihologice asupra populației. Ce urmărește ”Marea Narațiune” a lui Klaus Schwab pe plan mondial - VIDEO TRADUS de la Summitul Covid 5

  3. Descoperire șocantă. Sindromul long-Covid este, de fapt, post-vaccin

  4. Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva războiului din Gaza dar și a vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

  5. Israelul plătește cu Apă dronele iraniene doborâte

  6. Marius Mioc: Elisabeth Linder, consultantă a industriei farmaceutice, despre vaccinuri - VIDEO

  7. Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

  8. Av. Elena Radu: Unde e greșeala? La ei? La noi?

  9. Un interviu profetic din 2002 - dr. Michael Crichton, în dialog cu celebrul prezentator Charlie Rose: Virusul X și pericolul biotehnologiilor avansate - “ingineria genetică poate provoca mult mai multă distrugere decât bombele atomice” - VIDEO

  10. Cea mai mare companie de asigurări de sănătate din Belgia vrea să introducă eutanasierea pentru bătrâni: ”Sunt un munte de carne. De ce să trăiască mai mult?”

Ultima oră

12:17

Imaginile groazei de la spitalul Al-Shifa, după retragerea armatei israeliene. Cadavrele sunt efectiv peste tot

10:50

Fost senator PSD: Boc și Ioan Rus au lătrat în patru labe, la ordinul lui Nicu Ceaușescu. La propriu!

10:27

Doliu în lumea boxului! Fostul campion britanic Willie Limond a murit la 45 de ani. A fost găsit fără reacție în mașina sa

10:26

Israelul plătește cu Apă dronele iraniene doborâte

09:21

Viitorul războiului este aici. "Dragonfire", prima armă laser a Marii Britanii, poate să distrugă ținte aflate la kilometri distanță. Costul este mai mic de 10 lire sterline pe lovitură

09:11

Doliu în presa din România. Un mare jurnalist de Radio a murit subit la numai 57 de ani

08:57

Descoperire șocantă. Sindromul long-Covid este, de fapt, post-vaccin

08:44

Av. Elena Radu: Unde e greșeala? La ei? La noi?

08:31

Marius Mioc: Elisabeth Linder, consultantă a industriei farmaceutice, despre vaccinuri - VIDEO

23:36

ASCOR Constanța organizează Conferințele Postului Mare. Invitați: Părintele Nicolae Tănase, de la Valea Plopului, și Părintele lect. Univ. Dr. Gheorghe Tudor, de la Facultatea de Teologie din București

23:07

Noi minuni ale Sfinților închisorilor din Aiud – un prunc născut prematur, căruia medicii nu-i dădeau nicio șansă, s-a făcut complet sănătos. O vindecare și convertire minunată pe patul de moarte - și alte minuni

22:30

Dr. Robert Malone: Motivul implementării cenzurii și tehnologiei psihologice asupra populației. Ce urmărește ”Marea Narațiune” a lui Klaus Schwab pe plan mondial - VIDEO TRADUS de la Summitul Covid 5

21:42

Un interviu profetic din 2002 - dr. Michael Crichton, în dialog cu celebrul prezentator Charlie Rose: Virusul X și pericolul biotehnologiilor avansate - “ingineria genetică poate provoca mult mai multă distrugere decât bombele atomice” - VIDEO

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!