Dovezile ASCUNSE: Vaccinurile ARN-mesager provoacă masiv AVORTURI și MALFORMAȚII

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Aproape jumătate (44%) dintre femeile însărcinate care au participat la testarea vaccinului COVID de la Pfizer au pierdut sarcina în timpul testului.

Potrivit unor date declasificate conform legii americane a accesului la informații, dintre cele 50 de femei gravide care au participat la testarea vaccinului ARN-mesager de la Pfizer, 22 au suferit „avort spontan”, „avort spontan complet”, „avort spontan incomplet” sau „pierderea sarcinii”.

Toate cazurile au fost etichetate cu „Recuperat / Rezolvat”, ceea ce înseamnă efecte adverse fără complicații, sau „Altele”, ceea ce înseamnă că vaccinul nu a avut nici un rol în pierderea sarcinilor.

Raportul Pfizer nu explică pe ce bază a ajuns la concluzia că avorturile nu au avut nici o legătură cu vaccinul testat.

Pe de altă parte, documentele privind experimentele de laborator ale vaccinului COVID de la Moderna, obținute în baza aceleiași legi americane a liberului acces la informații, dezvăluie că testele au provocat deformații congenitale la un număr important de progenituri ale cobailor femele.

„Variațiile legate de ARNm-1273 la examinarea scheletului au inclus creșteri importante din punct de vedere statistic al numărului cobailor F1, cu una sau mai multe coaste ondulate sau unul sau mai mulți noduli pe coaste.”

Și:

„Coastele ondulate au apărut la 6 fetuși și 4 nou născuți, cu o prevalență fetală de 4,0% și o prevalență la naștere de 18,2%. Nodulii la coaste au apărut la 5 din cei 6 fetuși.”

Spre deosebire de Pfizer, Moderna a recunocut că aceste malformații sunt efectul vaccinului său.

Aceste constatări, ascunse opiniei publice, sunt în flagrantă contradicție cu aprobările de urgență date pentru cele două vaccinuri de autoritățile pentru medicamente din Statele Unite și Europa.

Dimpotrivă, în toate țările unde vaccinurile de la Pfizer și Moderna au fost administrate, propaganda de stat a declarat că ele sunt „Sigure și Eficiente”.

 După cum s-a văzut din numărul de indivizi cu 4 doze care se îmbolnăvesc pe capete de COVID, nu sunt nici „Eficiente”.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

GIORGIA MELONI: NU SUNTEM NUMERE! SUNTEM PERSOANE ȘI TREBUIE SĂ NE PĂSTRĂM IDENTITATEA! Mă cheamă Giorgia, sunt femeie, mamă, italiancă, creștină!

CONSIMȚĂMÂNT NEINFORMAT - DOCUMENTAR TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • Briel 18.08.2022 21:57
    Dacă intrăm în mintea ălora care au împins injectarile și continuă să o facă și acum, Da ! sunt eficiente și sigure ... ca să atingă scopul Lor de a omorâ cat mai mulți oameni.
  • Cristi Bruca 19.08.2022 00:11
    Și când îi auzi pe ăștia cu "știința" lor... încrede-te în "știință" spun... Păi băi nene, dacă ascundeți abominațiile "științei", asta nu o face bună. Eu văd treaba asta cu arn-ul ca pe unul ce taie lemne de meserie, i se dă un halat și bisturiu și i se spune să opereze pe cord, legat la ochi și cu o mână la spate! "Știința" a dat ea lucruri bune, da' la treburile astea cu arn, nemurire, eradicarea bolilor... ședeți blânzi băi, mai e mult până acolo.
  • UN_OM 20.08.2022 09:09
    Acesta poate fi doar 'vârful' aisbergului, baza poate conține alte elemente care privesc, printre altele, aparatul reproducător al speciei, fiecare nouă variantă a serurilor suportă 'îmbunătățiri' nebănuite întrucât nici măcar 'complotiștii' n-au reușit (?!) să afle compoziția acestor seruri, 'beneficiile' fiind observate (în timp) post. vaccinare ,

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

22:30

CAZUL VISARION ALEXA - FIUL MASS MEDIA. Biserica are nevoie de duhovnici și rugători nu de vedete

21:39

Un studiu Oxford confirmă: decese din cauza miocarditei induse de vaccin

20:42

Cazul Visarion Alexa - Între duhul lumii și Duhul lui Dumnezeu

19:35

„Copiilor și nepoților să nu le fie rușine să se numească români”. Execuția învățătorului Ion Pridon din Făgăraș, erou al Rezistenței Armate Anticomuniste - 70 de ani - 27 septembrie 1952

18:36

Un imunolog european de top, expert în vaccinuri, crede că boosterul Covid-19 i-a accelerat dezvoltarea cancerului. STUDIU

18:00

Dacă folosim mașina de spălat noaptea salvăm Europa de Putin? „Mi-a fost foarte rușine pentru că nu am pus, real, umărul la binele comun și la a depăși acest obstacol cu care toți europenii se confruntă.” DILEMELE INFLUENȚĂRILOR

17:10

Marele protopsalt al Catedralei Patriarhale Mihail Bucă la aniversare. ÎNTRU MULȚI ANI!

16:34

Tucker Carlson: În Italia a fost o Revoluție Pașnică. S-ar putea ca în alte țări să fie Insurecții adevărate

15:40

Sabotaj, sau accident? Conducta Nord Stream 2, afectată de o scurgere de gaze în Marea Baltică. FOTO

14:40

Un medic anestezist din SUA a otrăvit săculeții de perfuzie mai multor pacienți. Un doctor a decedat, iar alți 11 pacienți se află în stare gravă. Tribunalul l-ar putea condamna la moarte

13:46

Romania se opune la Bruxelles reducerii efectivelor de vaci pentru a micșora emisiile. Petre Daea pune punctul pe ”i”: Nu suntem de acord cu o reducere atât de drastică

13:00

Combinatul chimic Chimcomplex concediază 400 de angajați ca urmare a creșterii alarmante a prețurilor la energie electrică și gaze naturale

12:30

Vladimir Putin ar putea anunța vineri anexarea la Rusia a teritoriilor ocupate din Ucraina. Astăzi este ultima zi a referendumurilor

11:45

Economistul Mircea Coșea, avertisment sumbru, pe fondul crizei din energie: Se vor închide firme, românii vor deveni șomeri! Este posibil chiar și un lockdown

11:00

Patronul B1TV aruncă bomba: Michael Schmidt, prietenul cel mai apropiat al președintelui Iohannis, e un șantajist filat de Interpol