DEZVĂLUIRE CUTREMURĂTOARE: VACCINAȚII transmit componente ale vaccinurilor NEVACCINAȚILOR. Documente confidențiale Pfizer și un nou studiu al Universității Colorado confirmă că „excreția” vaccinului COVID a avut loc, cu consecințe periculoase

De Iustina Filimon  /  


Un studiu realizat de oamenii de știință de la Universitatea din Colorado, studiu semnalat de Expose News, confirmă că persoanele vaccinate anti-Covid transmit anticorpi generați de vaccin prin aerosoli.

Totuși, descoperirile nu ar trebui să fie surprinzătoare, scriu cei de la Expose, deoarece un document confidențial Pfizer a confirmat deja că expunerea la conținutul vaccinurilor ARNm este perfect posibilă prin contactul apropiat (prin atingere) și prin respirarea aceluiași aer cu cineva căruia i s-a administrat vaccinul anti-Covid-19.

De asemenea, aceste descoperiri confirmă afirmațiilor doctorului Phillipe van Welbergen, care a demonstrat că grafenul, un presupus ingredient, nedezvăluit până acum, al vaccinurilor Covid-19, se transmite de la cei vaccinați la cei nevaccinati și distruge celulele roșii din sânge, provocând cheaguri de sânge periculoase.

Studiul, intitulat „Dovezi privind transferul prin aerosoli al imunității umorale specifice SARS-CoV2”, și publicat la 1 mai 2022, a fost realizat de următorii oameni de știință pentru Universitatea din Colorado:

Ross M. Kedl, Elena Hsieh,
Thomas E. Morrison,
Gabriela Samayoa-Reyes,
Siobhan Flaherty,
Conner L. Jackson,
Rosemary Rochford.


În rezumatul studiului se precizează:

În ciuda informațiilor evidente că particulele infecțioase pot fi transmise prin respirație, în mod surprinzător, nici măcar nu a fost avansată ideea dacă alte elemente din fluidele nazale/orale pot fi transmise între gazde,, cu atât mai puțin investigată.

Circumstanțele actualei pandemii au creat o oportunitate unică de a fi examinată în detaliu această idee provocatoare. Datele pe care le prezentăm oferă dovezi pentru existența unui nou mecanism prin care se poate manifesta imunitatea de turmă, transferul de anticorpi prin aerosoli între gazde imune și cele neimune.

Iată principalele constatări ale autorilor studiului:

Obligativitatea extinsă pentru purtarea măștilor atât în mediul social, cât și în cel de lucru a oferit o oportunitate unică de a evalua posibilitatea transmiterii anticorpilor aerosolizați de la persoanele vaccinate.

Folosind un test imunologic cu microsfere multiple (MMIA) bazat pe citometrie în flux pentru a detecta anticorpii specifici SARS-CoV-2 (Fig. 1A și B) [4,5] și o metodă utilizată anterior pentru a elua anticorpii din pete de sânge uscat rehidratat (DBS), am identificat anticorpi specifici anti-SARS-CoV-2 eluați din măștile chirurgicale purtate de membrii de laborator vaccinați.

În concordanță cu rezultatele raportate de alții, am identificat atât IgG, cât și IgA în saliva de la indivizii vaccinați (Fig 1C și D). Prin urmare, nu a fost surprinzător să detectăm atât IgG, cât și IgA după eluarea anticorpilor din măștile faciale (Fig 1C și D).

Având în vedere aceste observații, am emis ipoteza că transferul de picături/anticorpi aerosolizați ar putea avea loc între indivizi, la fel cum particulele de virus din picături/aerosolizate pot fi transferate pe aceeași cale.

Aceasta înseamnă că excreția vaccinului Covid-19 este perfect posibilă dacă luăm în considerare și un studiu realizat în numele Pfizer în Japonia.

Studiul a observat distribuția vaccinului Covid-19 în corpurile șobolanilor Wister pe o perioadă de 48 de ore. Una dintre cele mai îngrijorătoare descoperiri ale studiului este faptul că vaccinul Pfizer se acumulează în ovare în timp. Cea mai mare concentrație a fost observată în ficat. Dar se acumulează și în glandele salivare.


Nu se știe dacă conținutul vaccinului continuă să se acumuleze după 48 de ore din cauza întreruperii observațiilor după această perioadă de timp în studiu. Dar aceste rezultate, îmbinate cu descoperirile din primul studiu de mai sus, ne spun că, timp de minim 48 de ore, o persoană nevaccinată riscă să fie expusă la vaccinul Covid-19 dacă respiră același aer ca sau atinge pielea unei persoane care a fost vaccinată.

Totuși, acest lucru nu ar trebui să fie surprinzător, având în vedere că Pfizer a recunoscut același lucru în studiul său.  
 
Documentul conține o secțiune întreagă despre posibilitatea „excreției vaccinului ARNm” - prin care este posibil ca persoanele care s-au aflat în imediata apropiere a unei persoane care a primit un vaccin ARNm Pfizer să sufere o reacție adversă.

Secțiunea 8.3.5 a documentului descrie modul în care expunerea în timpul sarcinii sau alăptării la ARNm Pfizer în timpul studiilor ar trebui raportată la Pfizer Safety în 24 de ore. Acest lucru este ciudat, deoarece femeile însărcinate/proaspetele mămici nu au fost și nu fac parte din studiile legate de siguranță. Așadar, cum pot fi expuse?

Pfizer confirmă faptul că expunerea în timpul sarcinii poate apărea dacă femeia însărcinată este expusă la vaccin în timpul sarcinii. Documentul precizează că expunerea prin mediu în timpul sarcinii poate apărea dacă un membru al familiei de sex feminin sau un furnizor de asistență medicală raportează că este însărcinată după ce a fost expusă la intervenția studiului prin inhalare sau contact cu pielea. Sau dacă un membru al familiei de sex masculin al unui furnizor de asistență medicală care a fost expus la intervenția studiului prin inhalare sau contact cu pielea, își expune ulterior partenerul de sex feminin înainte sau în jurul momentului concepției.

În termeni profani, Pfizer admite în acest document că este posibil ca o altă persoană să fie expusă la vaccinul ARNm anti-Covid doar prin respirarea aceluiași aer sau atingând pielea persoanei care a fost vaccinată.

Dr. Philippe van Welbergen („Dr. Philippe”), director medical al Biomedical Clinics, a fost unul dintre primii care a avertizat publicul cu privire la daunele pe care injecțiile anti-Covid le cauzează sângelui oamenilor, distribuind imagini, anul trecut, cu probe de sânge analizate la microscop.

Sângele pacienților prezenta structuri neobișnuite în formă de tuburi, unele particule care se luminau și multe celule deteriorate. Puține celule sănătoase erau vizibile.

Apoi, în februarie 2022, dr. Philippe a prezentat noi imagini cu mostre de sânge analizate. Imaginile arată că pacienții nevaccinați au fost „infectați” cu toxine vaccinale prin excreție, inclusiv cu ceea ce se pretinde a fi grafen.

O analiză completă a diapozitivelor sale poate fi consultată aici.  

Ceea ce a demonstrat dr. Philippe van Welbergen este că grafenul injectat în oameni se organizează și se dezvoltă în fibre și structuri mai mari, dobândind proprietăți magnetice sau o sarcină electrică, iar fibrele indică structuri mai complexe cu striații.

De asemenea, el a demonstrat că „cioburi” de grafen sunt transmise de la persoanele „vaccinate” la persoanele nevaccinate, distrugându-le celulele roșii din sânge și provocând cheaguri de sânge la cei nevaccinați.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Dezvăluirile Project Veritas despre Pfizer ignorate de presa neo-anti-vaccinistă și vechio-vaccinistă din România:

Articole pe ActiveNews

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
 • d.juan 30.11.2022 23:30
  https://videos.files.wordpress.com/QsuStbbq/2022-02-14-philippe-blood-slides.mp4 (Dr Philippe)

  https://videos.files.wordpress.com/LaqNWxpf/dr-philippe-unvaxxed-blood.mp4

  Conforma dr.Mihalcea, "Hydrogel" este facut din:
  -polyvinyl alcohol,
  -polyethylene glycol (PEG, produce soc anafilactic),
  -acrylate polymers,
  -fibrinogen protein,
  -collagen protein.
  Am observat polivinil si PEG ca aditivi inscrisi pe cutiile unor "suplimente alimentare" la farmacie.
 • Dac Timis 01.12.2022 01:49
  Desi sunt indignat de ceea ce a facut Pfizer, in spiritul adevarului imi permit sa afirma ca eu am inteles altceva decat spune autorul articolului.
  Din cate inteleg, el afirma ca Pfizer recunoaste ca vaccinul s-ar putea transmite prin inhalare sau contact cu pielea. Foarte grav.
  Insa eu cred ca textul nu spune aceasta, ci ca au luat in seama si aceasta posibilitate si, daca apar situatiile evidentiate, ele trebuie raportate. Adica nu e o confirmare, ci o testare a unei ipoteze. Ipoteza ce poate fi confirmata sau infirmata. Ceva ce tine de profesionalism si cu care sunt de acord.
  Insa imi amintesc ca pe unul din grupurile pe care le frecventez femeile spuneau ca li s-au modificat ciclul desi ele nu erau vaccinate, dar sotii lor da.
  Ar fi bine aca am analiza mai atent aceasta situatie sa intelegem cat mai bine care este adevarul. Sper sa ne spunem mai multi opiniile. Poate a reusit cineva sa studieze tot materialul Pfizer.
 • Scapa cine poate 01.12.2022 09:34
  Saracele doamne nevaccinate au dezvoltat probleme menstruale din cauza ca sotii lor impotenti mental(daca s-au vaccinat) au devenit si impotenti sexual si nu mai puteau sa mentina o relatie sexuala regulata ca inainte. Pe langa IQ-ul deja minuscul pe care-l aveau sotii vaccinati li s-a mai redus si libidoul... si asta e tot in favoarea depopularii planetei ca se vor naste mai putini copii.
 • Radu Comsuta 01.12.2022 03:09
  Chiar și în această situație componenta nocivă prezentă la cei vaccinați va acționa din exterior ca un intrus, la care sistemul de apărare al organismului celor nevaccinați va acționa ca atare prin mecanismul lui de protecție lăsat de Dumnezeu, în condițiile în care totuși ADN-ul celor nevaccinați NU a fost afectat direct de vaccin.
 • rusu_i 01.12.2022 08:33
  musk a ridicat cenzura si astfel a fost postat pe twitter interviul privind efectele vaccinarii din testele clinice.
  mai jos linkul interviului si linkul de descarcare al documentului de la "parizer" ce se vroia secretizat 75 ani.
  https://twitter.com/i/status/1597709727018135552
  https://phmpt.org/document/5-3-6-postmarketing-experience-pdf/
 • Felix2022 01.12.2022 09:12
  Asta-i armă nu vaccin...
 • Constantin din S. 01.12.2022 11:43
  Deci a fost bună interdicția ca cei vaccinați să fie despărțiți de cei nevaccinați.
 • Zeta 01.12.2022 13:14
  :))))

  100%

  +1
 • Zeta 01.12.2022 13:23
  Mai avem puțin și îi scoatem eroi pe segregaționiști. Aiureli. Trei fire de spike prin aerosol sau chiar contact tegumentare (presupun că te.mai și speli) sunt imediat anihilate cu imunitatea naturală. Însă țepile administrându-ți miliarde direct în mușchi și sânge... Cum adică, cheaguri gumilastice în artere (Vezi "died suddenly")? Oh, mama!
 1. VICTORIA LUI NOVAK - Reprezentantul psihopaților și un tenisolog local au asistat la propria lor execuție. Av. Florentin Țuca: Nole-Stefanos, 6-3, 7-6, 7-6; Djokovic-Gates, 6-0, 6-0, 6-0

 2. CTP s-a ramolit: a uitat să înfiereze antivacciniștii care îl iubesc pe Novak Djokovic. Luminița Arhire: TENISUL ȘI INVECTIVUL/ ÎNTĂREȘTE NARATIVUL! (ZICĂTOARE)

 3. Av. Gheorghe Piperea: Începutul sfârșitului pentru regimul Zelensky

 4. Și a fost 28 ianuarie 1990. Și apoi 29... Zile negre din Istoria României foto-povestite de Dinu Lazar. FOTOGRAFII și VIDEO

 5. Șantaj la Casa Albă: Joe Biden – Slugă la doi stăpâni. De ce să ucizi Găina cu Ouă de Aur?

 6. Raport: Armata britanică a urmărit și monitorizat persoanele sceptice cu privire la lockdown-uri. Jurnaliști și politicieni care au chestionat măsurile pandemice au fost puși sub supravegherea unei unități speciale de Război Informațional

 7. Dezvăluire explozivă: între 2020 și 2021, Big Pharma a cheltuit peste 30 de milioane de euro pentru a „cumpăra” Uniunea Europeană. Șeful PFIZER, Albert Bourla, și șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în prim-planul unui Raport zguduitor

 8. Dr. Robert Malone: Pfizer s-a dat de gol – Comunicatul prin care Compania Farma se îngroapă singură – Am MODIFICAT virusul COVID-19

 9. NEVACCINATUL IA TOT! Novax Djokovic intră în istorie cu victoria sa triumfală de la Australian Open, după ce anul trecut a fost discriminat brutal de Dictatura Covidistă. Cu noi este Dumnezeu!

 10. Dr. Răzvan Constantinescu: INCHIZIȚIA ȘI ERETICUL

 1. Marius Mioc: Pe mîinile nevaccinaților e sângele vaccinaților!

 2. Alexandra Șinc, deces subit la 49 de ani: Am fost hotărâtă să mă vaccinez imediat ce se poate. VIDEO

 3. Ovidiu Doka, ziarist din Carei care ridiculiza nevaccinații: În 3 ani mor, mi-am asumat! A murit subit de infarct la 40 de ani. Marius Mioc: A greșit. Au trecut 2

 4. DAVOS - CASA DE NEBUNI A LUMII. Șeful Siemens: Dacă nu o să mai mâncați carne în 11 ani compensați un zbor până în Thailanda. Eu am început. FILMAREA și ILUSTRAȚIA ZILEI

 5. Papa Francisc, declarație surpriză: A FI HOMOSEXUAL nu este o crimă! TOȚI SUNTEM copiii lui Dumnezeu

 6. Cine conduce lumea? 8 lucruri de reținut de la reuniunea Forumului globaliștilor de la Davos. Nr 1: Elitele globale nealese vor cu adevărat pașapoartele de vaccinare digitale. Fără mașini, carne sintetică, control digital total - Marea Resetare Mondială

 7. A crezut prea mult în știință? Profesorul universitar doctor Mihai Ioana, promotor al campaniei vacciniste Împreună Învingem Pandemia, a decedat subit la doar 47 de ani. UMF Craiova este în doliu, Rafila îi deplânge trecerea în neființă. ERA VACCINAT

 8. Cazul femeii ucise la Lacul Morii: A FOST SFÂȘIATĂ DE CÂINI DE LUPTĂ, NU DE MAIDANEZI! Actualizare

 9. Soția primului ministru din Țara Galilor a murit subit și inexplicabil. Clare Drakeford avea 66 de ani și s-a vaccinat în 2021. Au trecut 2 ani - 2023 E ANUL MORȚII SUBITE. Prințul și Prințesa de Wales au transmis condoleanțe. SE ÎNTÂMPLĂ ȘI LA CASE MARI

 10. Artin Side: Nu acceptați actele electronice! Veți fi discriminați și vi se va refuza accesul în multe locuri. Rezistați!

Ultima oră

23:12

Și a fost 28 ianuarie 1990. Și apoi 29... Zile negre din Istoria României foto-povestite de Dinu Lazar. FOTOGRAFII și VIDEO

22:40

CTP s-a ramolit: a uitat să înfiereze antivacciniștii care îl iubesc pe Novak Djokovic. Luminița Arhire: TENISUL ȘI INVECTIVUL/ ÎNTĂREȘTE NARATIVUL! (ZICĂTOARE)

21:30

VICTORIA LUI NOVAK - Reprezentantul psihopaților și un tenisolog local au asistat la propria lor execuție. Av. Florentin Țuca: Nole-Stefanos, 6-3, 7-6, 7-6; Djokovic-Gates, 6-0, 6-0, 6-0

20:23

Raport: Armata britanică a urmărit și monitorizat persoanele sceptice cu privire la lockdown-uri. Jurnaliști și politicieni care au chestionat măsurile pandemice au fost puși sub supravegherea unei unități speciale de Război Informațional

19:30

Av. Gheorghe Piperea: Începutul sfârșitului pentru regimul Zelensky

19:01

Dezvăluire explozivă: între 2020 și 2021, Big Pharma a cheltuit peste 30 de milioane de euro pentru a „cumpăra” Uniunea Europeană. Șeful PFIZER, Albert Bourla, și șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în prim-planul unui Raport zguduitor

18:09

Șantaj la Casa Albă: Joe Biden – Slugă la doi stăpâni. De ce să ucizi Găina cu Ouă de Aur?

17:11

Noi morți subite: mamă a patru copii, de 40 de ani, a murit subit în timp ce pregătea copilul pentru școală; tânără de 19 ani a murit subit în urma unui stop cardiac

16:20

Dr. Răzvan Constantinescu: INCHIZIȚIA ȘI ERETICUL

15:12

Tragedie: un copil vaccinat anti-Covid a murit subit din cauza unor afecțiuni cardiace

14:05

Fostul general în cadrul NATO Petr Pavel a câștigat alegerile prezidențiale în Cehia. Este susținător al adoptării monedei euro și al „căsătoriilor” homosexuale

13:45

NEVACCINATUL IA TOT! Novax Djokovic intră în istorie cu victoria sa triumfală de la Australian Open, după ce anul trecut a fost discriminat brutal de Dictatura Covidistă. Cu noi este Dumnezeu!

13:27

Dr. Robert Malone: Pfizer s-a dat de gol – Comunicatul prin care Compania Farma se îngroapă singură – Am MODIFICAT virusul COVID-19

12:00

Un exemplu vrednic de urmat de către toți părinții vremurilor noastre care trebuie să se roage permanent pentru copiii lor - Predica ÎPS Bartolomeu Anania la Duminica a 17-a după Rusalii, a femeii Cananeence

01:00

29 ianuarie: Sf. Mc. Filoteu și prietenii lui, ferm înrădăcinați în credința în Hristos. Aducerea moaștelor Sf. Sfințit Mc. Ignatie Teoforul