Cazurile tip PETER IMRE într-o ANALIZĂ a specialiștilor. EXPLOZIA DE CANCERE de după VACCINARE: Doamne, este ciudat; de obicei văd un cancer de rinichi la un pacient tânăr o dată la un deceniu. Am văzut cinci în ultima lună! VACCINUL și CANCERUL (I)

De Irina Bazon și Victor Roncea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Una dintre constatările importante pe care le-am auzit de la acești specialiști în cancer este că mulți dintre pacienții lor care nu au mai avut cancer timp de trei, patru, cinci ani - au fost scanați PET (tomografie cu emisie de pozitroni) și aratau foarte bine, fără boală detectabilă -, ei bine, după a doua sau a treia injecție, dintr-o dată le-a reapărut boala în stadiul patru, ca un foc de paie. Iar acest lucru ne întoarce la sistemul imunitar afectat, la mecanismele de suprimare a imunității, la daunele pe care le provoacă spike-ul persistent și ARN-ul modificat. Așadar, un lucru pe care îl observăm sunt cancerele agresive, foarte rapid.” - Dr. Ryan Cole, anatomopatolog clinic cu o subspecializare în patologia pielii și doctorat în imunologie 

Cazul decesului milionarului Peter Imre, la vârsta de 60 de ani, al cărui cancer s-a rectivat brusc după 40 de ani de la stingerea lui, a născut, cum este și firesc într-o societatea a dialogului, discuții și controverse. Unul dintre prietenii săi cei mai buni, omul de afaceri cu veleități jurnalistice Cozmin Gușă, a relevat, în același timp în care ActiveNews punea întrebarea pe această temă, că fostul milionar primise două doze de vaccin.

Articolul nostru suna așa: Au fost vaccinați cei doi decedați, Peter Imre și Leluț Vasilescu? Ambii au murit cu cancere reactivate în ultimul an deși scăpaseră de ele, în cazul milionarului maghiar încă de-acum 40 de ani! ACTUALIZARE: Imre era dublu vaccinat! QED / VIDEO

Nu afirmam nimic. Doar ne întrebam. De ce ne întrebam? Pentru că mulți dintre autenticii specialiști ai lumii cenzurați și în vest și în est exact ca pe vremea dictaturii sovietice din spațiul est-european emiseseră afirmații despre acest pericol încă de la începuturile operațiunii de injectare a planetei cu seruri experimentale ARNm, cu teste falsificate și secretizate și încă nefinalizate nici la această oră - anul preconizat fiind 2023.

Datoria unui ziarist este să pună întrebări. Numai idioții iau de-a gata ce le oferă Guvernul pe tavă. Noi am crezut că după peste 80 de ani de dictaturi cu diverse coloraturi, jurnaliștii de azi nu se mai îndoiesc de asta.

Ce ne îndreptățește să punem întrebări, că doar nu suntem specialiști?! În ultimii doi ani, redactorii și colaboratorii ActiveNews - medici specialiști - au citit și relevat public poate mii de date extrase din atâtea studii câte probabil nu au citit angajații INSP și DSP la un loc.

Dr. Ryan Cole, citat mai sus și mai jos, a atras deja atenția asupra pericolului VACCIN - CANCER: DE CE MOR OAMENII TINERI. Dr. Ryan Cole: Vaccinurile cu ARN mesager produc proteine spike care persistă în organism și care pot declanșa cheaguri de sânge, inflamații cardiace și cancere

Sunt medici români care au ridicat deja chestiunea VACCIN - CANCER: Dr. Damian Baciu către ANM și MS: Este posibilă formarea unei echipe independente pentru testarea produselor ARNm privind influențarea genomului uman (genotoxicitatea) și cancerogenitatea acestora?

Ca să scrii despre politică și politicieni corupți nu credem că trebuie să fii neapărat politician sau corupt, tot așa cum pentru a scrie despre acte evidente de încălcare a deontologiei profesionale nu trebuie să fii neapărat președintele Colegiului Medicilor sau al CNCAV, cu celebrul Gheorghiță-două-organe în frunte. Și ei sunt, în felul lor, specialiști. Totuși, pentru a afla adevărul despre Cazul Peter Imre, ActiveNews a apelat la expertiza unor adevărați specialiști, cunoscuți deja pe plan mondial, și prezintă analiza acestora despre explozia de cancere de după vaccinarea Covid, tradusă de Irina Bazon și publicată de noi în trei părți, pentru mai ușoara înțelegere a gravității concluziilor acesteia de către toți cititorii noștri, și specialiști și nespecialiști.

Așa cum spune și Dr. Ryan Cole în discuția sa cu Dr. Joseph Mercola, este momentul să ne întoarcem la dialogul calm, lipsit de propagandă și minciună, științific, dacă se poate, pentru că, iată, morții de după vaccinuri nu mai pot fi ignorați! (V.R.)

Cunoscut patolog, despre efectele vaccinurilor anti-COVID - Explozia de cancere după vaccinare

Baza de Date Epidemiologice Medicale din sfera Apărării - DMED, una dintre cele mai bune baze de date din lume, dezvăluie o tendință îngrijorătoare cu privire la vaccinurile post-COVID: creșteri uriașe ale vizitelor medicale pentru tumori maligne, boli neurologice, autoimune și infertilitate. Însă, după ce au ieșit la iveală aceste date, DMED a fost închisă și datele șterse.

Analiză realizată de medicul Dr. Joseph Mercola, preluată de Epoch Times:

Rezumat

În urma lansării vaccinării COVID și a dozelor suplimentare, sunt în creștere o serie de afecțiuni, inclusiv cancerul, în special cancerul uterin, endometrial și cancere foarte agresive de sânge și cerebrale.

Numărul cazurilor de cancer este în creștere de zeci de ani, din cauza factorilor alimentari, dar vaccinurile anti-COVID par să accelereze dramatic procesul instalării bolii. Mulți medici raportează pacienți cu cancer ca boală stabilă, iar cei care s-au aflat în remisiune de ani de zile, dezvoltă brusc și rapid boala în stadiul 4.

Un denunțător din sfera militară a prezentat date din baza de Date Epidemiologice Medicale din sfera Apărării (DMED), care arată creșteri uriașe ale numărului de vizite medicale pentru cancer și alte afecțiuni, după vaccinare.

Pentru efectele secundare neurologice ale injectărilor, patru remedii care pot fi de mare ajutor sunt fluvoxamina (un antidepresiv care blochează producția de citokine în țesuturile neuronale), albastrul de metilen de uz farmaceutic (îmbunătățește respirația și repară funcția mitocondrială), lumina aproape de infraroșu (determină producția de melatonină în mitocondrii) și terapia cu oxigen hiperbaric (îmbunătățește funcția mitocondrială, scade inflamația și aduce multe alte beneficii).

Dr. Ryan Cole, anatomopatolog clinic cu o subspecializare în patologia pielii și doctorat în imunologie, a fost printre medicii din prima linie care au expus narațiunea falsă COVID.

Din 2004, își conduce propria afacere, un laborator de patologie, ceea ce îi oferă o libertate și flexibilitate rare [în lumea medicală], care îi permit să comenteze ceea ce vede. Majoritatea celorlalți medici și-ar pierde slujba dacă ar vorbi așa cum a făcut Cole.

A spune adevărul este o afacere riscantă

Totuși, asta nu înseamnă că nu a plătit un preț pentru că a vorbit și a susținut știința adevărată. Medicul are triplă specializare și deține 12 licențe eliberate de stat, iar din cauza poziției sale împotriva recomandărilor COVID, unele dintre organizațiile de acreditare au luat măsuri împotriva sa.

„În cariera mea am văzut 500.000 de pacienți diagnosticați prin microscop. Am, așadar, un lung istoric de diagnosticare. Nu am primit niciodată, în 26 de ani de când sunt medic, o plângere legată de îngrijire din partea pacienților împotriva mea.”

Potrivit medicului, „toate atacurile împotriva mea au fost plângeri politice trimise consiliilor medicale, ceea ce nu este legal. Nici una dintre aceste plângeri nu este trimisă de către un pacient.

Apoi – cel mai izbitor – a fost o acțiune ex parte, fără ca eu să fiu prezent, fără să primesc măcar o scrisoare certificată, Colegiul Patologilor Americani mi-au anulat statutul de membru, ceea ce este un act defăimător. Am intentat un proces de defăimare împotriva lor, pentru că tot ceea ce au făcut este antiștiințific.(...)”

Suspiciunile au apărut devreme

Având în vedere doctoratul său în imunologie, Cole cunoștea foarte bine SARS-CoV-1 și MERS, fiindcă le-a studiat pe ambele, astfel că, atunci când a fost anunțat planul dezvoltării în viteză a unui vaccin anti-pandemic SARS-CoV-2, medicul a devenit imediat suspicios.

„M-am gândit, stai puțin, nu te poți vaccina împotriva virusurilor corona! Această familie de virusuri nu poate fi anihilată prin vaccinare, având în vedere ratele mutațiilor. Deci, îngrijorarea mea a fost foarte mare, de la început.”

Laboratorul lui Cole a intensificat testarea PCR, folosind un prag de ciclu (CT) de 35, în locul celui recomandat de 40 până la 45, deoarece știa că un CT ridicat ar duce la 98% rezultate fals pozitive.

Pe o notă secundară, patologii nu numai că evaluează probele de țesut și biopsiile, ci sunt și responsabili de testare. Șeful fiecărui laborator clinic important este un patolog. Ei sunt, practic, responsabili de controlul calității.

„Ca patologi, ne uităm în mod constant la mostre, fie la microscop, fie în datele de laborator. Ne uităm la datele de sânge. Analizăm ceea ce este neobișnuit în aceste date de sânge. Ne uităm la microbiologie. Analizăm biologia moleculară, culturile, testul Papanicolau. Ne uităm, în general, la acești parametri clinici, pe lângă biopsiile de țesut”, explică medicul.

„Am 70 de angajați și, dacă există un test de sânge care arată neobișnuit, mi-l aduc. Dacă există parametri la un test care apar mult în afara limitelor normale, mi-l aduc. Sun și vorbesc cu clinicianul – ne consultăm între noi. Avem o practică de consultare cu clinicienii, astfel încât îi pot ajuta să înțeleagă ce se întâmplă cu pacientul lor, apoi ei pot lua decizii clinice ulterioare.”

Explozie de cancere după vaccinare

Unul dintre efectele secundare ale vaccinării anti-COVID despre care Cole a avertizat și despre care a vorbit este cancerul. Medicul explica:

„Evident, în timpul COVID, am văzut că anumiți parametri s-au schimbat în testele de sânge. A existat o îngrijorare cu privire la coagulare. Am văzut factori de coagulare crescuți. Știm că variantele timpurii au fost destul de severe în ceea ce privește inducerea coagulării și a fost o rușine pentru că întreaga lume ar fi trebuit să folosească pur și simplu antiinflamatoare, steroizi și agenți anti-coagulare și ar fi trăit mulți mai mulți oameni.

Colegul meu, Dr. [Shankara] Chetty din Africa de Sud a avut un succes fenomenal cu folosirea steroizilor antihistaminici și a agenților anti-coagulare. Oricum, în primul an, am constatat scăderi ale numărului de celule albe din sânge, scăderi în anumite subseturi de celule T. Dar când s-au lansat vaccinurile, lucrurile s-au schimbat.

La început am observat un fel de umflătură inofensivă pe care o vedem de obicei la copii. Există un mic virus denumit molluscum contagiosum [care provoacă] o mică umflătură albă.

De obicei, preadolescenții sau adolescenții timpurii își construiesc imunitate față de acesta și nu mai sunt afectați niciodată sau rareori sunt din nou. Dar după lansarea vaccinurilor, brusc, la oamenii în vârstă de 80, 70, 60 de ani, 50 de ani, am început să observ literalmente o creștere de 20 de ori a acestui mici umflaturi virale inofensive. Și m-am gândit: «Ah, asta înseamnă că și-au pierdut memoria imunitară»…

Acele subseturi de celule T care țin sub control virusurile sunt foarte importante în ținerea sub control a cancerului. Și aici este locul în care imunologia intră în ecuație. Toți avem niște celule atipice și avem «forțele marine» ale sistemului nostru imunitar, celulele noastre ucigașe naturale (NK). Ele sunt în prima linie în circulație. Avem aproximativ 30 de miliarde de celule T care circulă în sânge, multe dintre acestea fiind celule ucigașe și celule NK.

Celelalte celule ale sistemului nostru imunitar înnăscut sunt macrofagele, monocitele și celulele dendritice. Ele sunt în prima linie. Ele «dau mâna» permanent cu fiecare celulă din corpul nostru spunând: «Prieten sau dușman? Aceasta are niște mutații, acum este dușman.» Vor face o mică gaură în ea, vor strecura o mică enzimă numită grandzime – o «grenadă de mână» – aruncă în aer celula aceea și suntem bine.

«Ce spui, am constatat și eu.» 

Dar ceea ce s-a întâmplat după ce au fost lansate aceste vaccinuri este că multe dintre acele subseturi de celule au început să scadă în număr. Primul tip de cancer care am constatat că a crescut în numărul de cazuri a fost cancerul uterin, cancerul endometrial. De obicei, aș constata apariția poate a două cazuri de cancere endometriale pe lună. Dintr-o dată, la câteva luni după lansarea vaccinurilor, vedeam apariția a două sau trei cazuri pe săptămână.

O altă subspecialitate de interes pentru mine este melanomul.

Și am început să constat nu numai apariția de melanoame la pacienții mai tineri, pe măsură ce vaccinurile s-au administrat unei cohorte de vârstă mai scăzute, dar erau mai dense. Un alt lucru care mi-a atras atenția a fost că erau mai agresive în ceea ce privește numărul de celule în diviziune prezente în cazul fiecărei tumori. Constat încă acest fenomen.

Pe lângă aceasta... Am călătorit destul de mult prin țară și prin lume... și oriunde aș merge acum, sunt medici și asistente care mă abordează spunându-mi: «Ce spui, am constatat și eu.»

Am avut o conversație cu un președinte al unei secții mari de oncologie din Tallahassee și mi-a spus: «De obicei văd apariția unui cancer cerebral agresiv la un pacient tânăr poate o dată la un deceniu.» După ce au fost lansate rapelurile, acesta a constatat apariția a cinci astrocitoame, cinci cancere de creier agresive într-o lună.

Apoi, în Jacksonville a doua zi, am avut o conversație cu un medic de familie. Acesta a spus: «Doamne, este ciudat; de obicei văd un cancer de rinichi la un pacient tânăr aproximativ o dată la un deceniu. Am văzut cinci în ultima lună!»

Apoi am fost în Marea Britanie acum câteva săptămâni. Am cunoscut un medic din Irlanda care este medic de familie, medic generalist de 36 de ani, și a spus: «Am văzut mai multe cazuri de cancer la pacienții mei tineri de când s-au lansat vaccinurile și rapelurile, decât mi-a fost dat să văd în întreaga mea carieră.»

De asemenea, o asistentă care lucrează la departamentul de urgență din Marea Britanie, a spus că a constatat nu doar inflamații ale inimii la copiii mici, dar și apariția de cancere la pacienți tineri și de leucemii agresive. Prin urmare, oriunde merg, întâlnesc medici care îmi confirmă observațiile… Mulți medici m-au abordat și mi-au spus: «Uite, constat și eu ceea ce spui, dar nu pot să spun ceea ce văd pentru că aș fi dat afară.»”

CONTINUAREA ANALIZEI ÎMPREUNĂ CU UN EXTRAS VIDEO DIN INTERVIUL CELOR DOI SPECIALIȘTI ÎN EDIȚIA ACTIVENEWS DE JOI, 7 IULIE

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Conferință în direct Familia Ortodoxă: CE ESTE BĂRBATUL DE AZI

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • Orizont 06.07.2022 19:47
  Pietrele masonice din Georgia - SUA ar fi fost avariate de o explozie :

  https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/georgia-guide-stones-blown-up

  https://euroweeklynews.com/2022/07/06/police-explosion-georgia-guidestones-rumble-monument/

  https://twitter.com/wyffnews4/status/1544713147516436483?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%
  5Etweetembed%7Ctwterm%5E1544713147516436483%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Feuroweeklynews.com%2F2022%2F07%2F06%2Fpolice-explosion-georgia-guidestones-rumble-monument%2F
 • aspenter2002 07.07.2022 02:20
  Ne-am lăsat călăriți cu seninătate de masoni,ne cam merităm soarta. Toate conflictele majore după 1770 au avut ca protagoniști regi,regine,ture,nebuni,cai pe masoni iar pionii-oamenii de rând trimiși la sacrificiu pentru diverse 'cauze'.
 • INJECTIA FINALA 08.07.2022 21:11
  IATA O LISTA A REMEDIILOR IMPOTRIVA EFECTELOR ADVERSE ALE VACCINULUI (EFECTE LETALE, FOARTE FRECVENTE) PREZENTATA DE LODA. DUMNEZEU S'O RASPLATEASCA PENTRU ACEST COMENTARIU.
  +++
  DR VERNON COLEMAN AFIRMA CA VOR MURI SUTE DE MILIOANE !!! DE VACCINATI ANTI-COVID IN TERMEN DE 2-3 ANI DUPA VAXXINARE.
  +++
  FRATILOR SI SURORILOR, LUATI AMINTE LA REMEDIILE PROPUSE MAI JOS DE LODA.
  POT SALVA MULTE VIETI.
  VIATA ESTE DARUL SUPREM DE LA PARINTELE INTREGII CREATII.

  LODA
  10.10.2021 17:36
  Dumnezeu să-l aibă în paza Sa și să-i dea sănătate! Detoxificatea se face cu Zeolit (cca 3 luni), argila(luata 20 de zile cu pauza de 5 zile, pana la 3-4 luni) , ulei esențial de brad siberian sau de pin (intern, luat o perioada de cel puțin 5 luni,ptr.ca proteinele spike se înmulțesc necontrolat), Chlorela, salata de alge, ceai de troscot, ceai de coada calului, polygema 12,ozonoterapie,electrostimulare (8 ședințe cu pauza de 7 zile între ele, timp de 2-luni)
  după ce, în prealabil, se atrag nano particulele din corp cu un magnet, către locurile unde se vor atașa electrozii-nu va trebui sa aibă nimic de metal asupra sa, sa nu existe Wi-Fi atunci când se face ședința de electrostimulare și natural salicilol (câte 6 capsule pe zi, timp de 2,3 luni, ptr. a împiedică formarea cheagurilor). Să caute pe cineva care acces la un microscop electronic (1*1400), să-i ia o mostra de sânge și sa o analizeze sub lamela. După 2-3 săptămâni, după ce a început tratamentul de detoxifierea, să-și mai facă o analiza și tot asa, pana vede îmbunătățiri și scăpa de mizeriile inoculate.
  În alta ordine de idei, acesta este patentul ptr. urmărirea contactilor, care au fost injectati cu Pfizer.
  https://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1&Sect2=HITOFF&d=PALL&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsrchnum.htm&r=1&f=G&l=50&s1=11107588.PN.&OS=PN/11107588&RS=PN/11107588
  SHARERĂSPUNDE
  1 - +
  LODA
  10.10.2021 19:08
  Ptr. detoxifiere se mai fac și bai,în cada,cu 2 linguri de bicarbonat, 2 linguri de sare grunjoasa și 2 linguri de sare Epsom. Apa nu trebuie sa ajungă în regiunea inimii. După baie se dezinfectează cada f. bine!
  SHARERĂSPUNDE
  1 - +
  LODA
  10.10.2021 20:05
  P. S. Scuze!.... electrostimulare, timp de 4 luni, nu 2 luni, cum am scris initial"
  +++
  Mai adaug:

  Michel Dogna, mare terapeut francez, mentioneaza si el o serie de leacuri ANTI VAXX pe saitul lui
  micheldogna.fr
  De ex, acele de pin silvestru, in ceai, preventiv si curativ etc
  La nevoie, traducerea Google da rezultate multumitoare. A verifica totusi cu un vorbitor de franceza.
  +++

  Dr Vernon Coleman, imens doctor si scriitor britanic, pentru cei care nu l'au descoperit inca:
  vernoncoleman.org
  La fel, Google translate in romana.
  +++
  Un alt terapeut genial francez:
  Thierry CASASNOVAS pe
  Regenere.org
  Si pe Odysee (1500 video, sfaturi si terapii naturale pentru toate afectiunile grave, inclusiv vaxxinarea).
  +++
  Dr Robert Morse, celebru savant american, autor al unei carti exceptionale:
  SA TRAIM SANATOS FARA TOXINE (Tradusa si in Româna)


  +++
  La noi, in tara,

  Virginia Faur cu saitul
  favisan.ro
  +++
  Dragos Albei cu
  sanatatesiviata.ro
  +++

  Florin Balint cu
  5pasienergieintreagazi.com

  Ultimii doi prezinta cartea dr Robert Morse in pdf (gratuit).

  Mai sunt si alti medici si terapeuti.

  Completari binevenite
 1. Statul Paralel se clatină din temelii: Florian Coldea și Dumitru Dumbravă audiați 14 ore la DNA. Fostul șef SRI ar fi primit șpagă sute de mii de euro ca să aranjeze un dosar deschis de prietena lui, Laura Kovesi, la EPPO. ACTUALIZARE: CONTROL JUDICIAR

 2. Petiție inițiată de doi tineri juriști basarabeni din Chișinău către autorități privind Tratatul pandemic OMS: “Cum putem accepta puterea unei astfel de organizații criminale? Oficialii care promovează interesele OMS sunt trădători de stat”

 3. Dar cine este Klaus Schwab, noul consort al ONU?

 4. EMANUIL GOJDU ȘI-A CONCEPUT FUNDAȚIA PE O PERIOADĂ DE 200 DE ANI. Ce prevedea pentru perioada 2021-2071

 5. Un pacient afectat de un malpraxis grav a câștigat procesul împotriva Institutului "Marius Nasta" DUPĂ 9 ANI! A rămas fără plămân după ce a fost operat de cancer, deși avea TBC. Medicul care a efectuat operația a scăpat nevinovat

 6. Un obstetrician-ginecolog dezvăluie cifre alarmante privind numărul de avorturi spontane. “Rata avorturilor spontane a fost de 80% în studiile Pfizer. Ei știau asta.” Și în România se înregistrează o situație mai puțin obișnuită

 7. Denunțătorul lui Florian Coldea, acuzații explozive: “Am depus peste 20 de înregistrări la DNA. Mi-au spus că o să-mi explodeze o bombă în față, că ei conduc România, că nu-mi dau seama cu cine mă pun”

 8. Referate extrem de interesante la Simpozionul de azi de la Mănăstirea Sâmbăta PROTEJAREA VIEȚII ȘI SĂNĂTĂȚII, O PRIORITATE A FEDERAȚIEI PRO VITA

 9. Soluția Casei Regale pentru unirea imediată a Basarabiei cu România

 10. Ecaterina Andronescu, sabotată la alegerile de la Academia Oamenilor de Știință din România: ar fi întârziat 5 minute cu depunerea candidaturii. Controversata Doina Banciu vrea să ajungă șefa AOSR, manevrată din umbră de actualul președinte, Adrian Badea

Ultima oră

01:00

Referate extrem de interesante la Simpozionul de azi de la Mănăstirea Sâmbăta PROTEJAREA VIEȚII ȘI SĂNĂTĂȚII, O PRIORITATE A FEDERAȚIEI PRO VITA

00:10

24 mai: Sfântul Cuvios Simeon cel din Muntele Minunat aflat cu moaște sfinte în România, dăruite de însuși Ștefan cel Mare și Sfânt Mănăstirii Neamț - cea mai veche inscripție păstrată de la Atletul lui Hristos. FOTO

23:00

EMANUIL GOJDU ȘI-A CONCEPUT FUNDAȚIA PE O PERIOADĂ DE 200 DE ANI. Ce prevedea pentru perioada 2021-2071

22:32

Petiție inițiată de doi tineri juriști basarabeni din Chișinău către autorități privind Tratatul pandemic OMS: “Cum putem accepta puterea unei astfel de organizații criminale? Oficialii care promovează interesele OMS sunt trădători de stat”

21:20

SFINȚII EROI ANTICOMUNIȘTI - PR. AMFILOHIE BRÂNZĂ ȘI MAICA STAREȚĂ JUSTINA BUJOR ÎNTR-O CONFERINȚĂ ASCOR LA BRAȘOV, VINERI, 24 MAI, ORELE 18.30

21:01

Sorin Gheorghe Suciu: Lancrăm - Sebeș, impresii la cald

20:33

Un pacient afectat de un malpraxis grav a câștigat procesul împotriva Institutului "Marius Nasta" DUPĂ 9 ANI! A rămas fără plămân după ce a fost operat de cancer, deși avea TBC. Medicul care a efectuat operația a scăpat nevinovat

20:00

Ecaterina Andronescu, sabotată la alegerile de la Academia Oamenilor de Știință din România: ar fi întârziat 5 minute cu depunerea candidaturii. Controversata Doina Banciu vrea să ajungă șefa AOSR, manevrată din umbră de actualul președinte, Adrian Badea

19:20

Un obstetrician-ginecolog dezvăluie cifre alarmante privind numărul de avorturi spontane. “Rata avorturilor spontane a fost de 80% în studiile Pfizer. Ei știau asta.” Și în România se înregistrează o situație mai puțin obișnuită

18:30

A început conferința și lansarea numărului din mai al Revistei Familia Ortodoxă, la Librăria Sophia - “Bărbatul și tatăl în epoca postidentitară”, unde sunt invitați Pr. Constantin Trăistaru și psihologul Irina Petrea-Sullivan – VIDEO LIVE

17:46

Denunțătorul lui Florian Coldea, acuzații explozive: “Am depus peste 20 de înregistrări la DNA. Mi-au spus că o să-mi explodeze o bombă în față, că ei conduc România, că nu-mi dau seama cu cine mă pun”

17:10

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra, județul Olt, fost Romanați (I): "Să nu uitați, nepoții mei!"

17:07

În plin scandal privind cererea de arestare a lui Netanyahu și recunoașterea Palestinei, Israelul intră puternic și ucide zeci de palestinieni: atac dur în ultimele ore - VIDEO

15:50

NOVA TV: Atenție la afacerile UDMR în județul Harghita!

14:45

Candidaturile de la București ale PNȚ Maniu - Mihalache, blocate și azi, timp de 23 de zile. Declarația lui Valerian Stan