Bombă la Casa Albă: Nici un studiu din lume nu arată că măștile sunt eficiente (VIDEO)

De Ștefan Constantinescu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Ashish Jha, șeful echipei de combatere a COVID de la Casa Albă, a admis în sfârșit că măștile nu au nici un efect în oprirea virusului și că mai bine e să deschizi fereastra.

Într-un interviu acordat recent pentru Philadelphia Inquirer, Jha a recunoscut:

„Nici un studiu din lume nu arată că măștile funcționează atât de bine. Deci, prin obligativitatea purtării măștii nu vei avea niciodată genul de avantaje pe care le vei avea îmbunătățind considerabil calitatea aerului interior. Și e și mai ușor de aplicat.”

Și a adăugat:

„Este deci un domeniu unde facem multe și îi încurajăm pe oameni să utilizeze resursele de care dispun, aface aceste investiții și a începe cu adevărat să îmbunătățească filtrarea ventilației în clădiri.” 

Cu toate acestea, Jha, ca și predecesorul său, Fauci, precum și alți oficiali americani au teroirizat lumea și au pledat cu înverșunare pentru mascarea obligatorie.

Jha a devenit celebru cu puțin timp în urmă, când a declarat că Dumnezeu i-a dat omului două brațe pentru a se vaccina într-unul împotriva COVID și în celălalt împotriva gripei.

 


Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Prenume Nume 29.12.2022 16:39
    Cu toata dragostea, dar titlul articolului este un FAKE-NEWS. Omul respectiv nu a spus ca mastile nu sunt eficiente ci doar ca aerisirea ofera o mai buna protectie decat masca. Cel care a scris tweet-ul dezinformeaza. Nu mai faceti astfel de greseli ptr ca le dati apoi tot lor apa la moara
  • Coronoia 05.01.2023 21:45
    Mastile nu sunt bune nici macar sa te stergi la fund cu ele pentru ca risti sa infunzi WC-ul. Macar de le-ar face si ei dintr-un material corespunzator. Eu primesc masti moca de la scarbiciu ca am sefi covidisti si as fi putut sa iau o cutie plina cu ele si sa mi-o plasez in buda.
Ultima oră

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

17:41

Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

16:52

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Incidentul vine după ce sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

15:55

Valerian Stan: De când sunt încârdășite la guvernare, PSD și PNL s-au dovedit pasive în mod premeditat în a aduce în țară fugarii condamnați pentru fapte grave de corupție

15:22

Sfidarea românilor la Carei. Primarul udemerist Kovacs menține inscripția cu strofa din imnul Ungariei în fața primăriei

14:21

Johnson & Johnson continuă să lanseze pe piață produse cu impact nociv asupra sănătății copiilor. După pudra de talc cancerigenă și după șamponul de păr pentru bebeluși contaminat cu azbest, a lansat siropul mortal, pentru piața din Africa

14:00

Mărturia celebrului medic cardiolog Aseem Malhotra, fost vaccinist, ștearsă de YouTube: Tatăl meu a murit în urma unui atac de cord pentru că AMBULANȚELE ÎNTÂRZIAU DELIBERAT în astfel de cazuri. Testimony delivered in the Helsinski District Court - ENG

13:20

Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

13:00

Capturile Conspiraționiste ale Zilei. Lemne de foc doar pentru dulăi

12:30

Zoe Dantes: Când te întorci din morți!

11:20

”Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Israelul promite să se răzbune după atacul Iranului

11:05

Dronele iraniene lansate sâmbătă seara au fost doborâte și de avioanele Typhoon staționate în România

09:30

Sute de mii de japonezi au ieșit în stradă împotriva Tratatului OMS privind pandemiile - VIDEO