BOMBĂ PLANETARĂ. TEORIA CONSPIRAȚIEI este REALITATE: Virusul SARS-COV-2 a fost conceput în laboratoarele Wuhan cu finanțare din SUA asigurată prin dr. Fauci. DOCUMENTE MILITARE secrete ale Agenției speciale DARPA a SUA publicate de Project Veritas

De Alesandru Anghel și Victor Roncea  /  

Gata. Până aici i-a fost. Și nu numai lui.

Gata. Până aici i-a fost. Și nu numai lui.

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O dezvăluire cu adevărat bombă, pentru întreaga umanitate, a avut loc pe 10 ianuarie 2022 în Statele Unite. Sinteza, în reportajul uimitor realizat de Project Veritas, pe care vă invităm să-l urmăriți aici, înaintea prezentării cu lux de amănunte a celei mai oribile și criminale afaceri a acestui secol (până acum cel puțin): MINCIUNA COVID.

Ancheta și documentele militare obținute de Project Veritas relevă că virusul SARS-COV-2 a fost conceput în Laboratoarele de la Wuhan cu finanțare asigurată din SUA de dr. Anthony Fauci, eminența cenușie a pandemiei planetare.

În plus, aflăm și două ticăloșii înfiorătoare: în 2020, responsabilii de toată această afacere sângeroasă ȘTIAU că IVERMECTINA și HIDROXICLOROCHINA sunt medicamentele care salvează de infecția cu SARS-COV-2. Și tot atunci, conform documentelor secrete expuse, se știa că UN VACCIN cu ARNm este INEFICIENT pentru tratarea bolii generate de virusul DIN LABORATOR.

Mai întâi filmul și apoi toate explicațiile și documentele posibile adunate de ActiveNews, mai jos:

Vremea javrelor

În octombrie 2020, o figură ștersă tipic securistoidă, cu răsunătorul nume de baltă Alina Bârgăoanu, subalterna unui fost țuțăr de la Era Socialistă, Paul Dobrescu, combinați într-un ONG cu fonduri guvernamentale supervizat de SNSPA, cu denumirea pompoasă de Eurocomunicare, introduce site-ul ActiveNews pe o listă neagră de autori de „fake-news”. Motivul? Îndrăznisem să ridicăm problema originii virusului SARS-COV-2, publicând un articol pur informativ, a cărui sursă originală nici un om, fie el și cu un singur neuron, nu ar fi avut de ce să o conteste, cu condiția să nu fie complet idiot sau plătit de partea adversă sursei folosite de noi în materialul acuzat de „fake news”. Este vorba de articolul  "Serviciile de informații americane susțin că virusul Covid-19 nu este făcut de om, dar admit că ar fi putut scăpa din laboratorul din Wuhan", publicat la 1.05.2020, și care avea ca sursă un Comunicat Oficial al Comunității de Informații a Statelor Unite ale Americii.

Marți, 11 ianuarie 2022, Anthony Fauci, coordonatorul plandemiei din Statele Unite, a fost interogat de senatori americani într-o audiere specială cu privire la originea virusului ucigaș, după că jurnaliștii temerari de la Project Veritas - Proiect Adevărul, despre care ActiveNews a scris adeseori, au dezvăluit un fost Raport secret al Agenției pentru Proiecte de Cercetare Avansată în domeniul Apărării, faimoasa DARPA, pentru inițiați, aflată sub umbrela Ministerului Apărării SUA, din care reiese că asociatul lui Fauci de la EcoHealth Alliance, Peter Daszak, a încercat să creeze acest virus, ca o componentă a unui vaccin, din 2018.

Pentru aceasta solicita un grant de 14.209.245 de dolari. DARPA l-a refuzat, pentru că, analizând proiectul, prin Biroul său de Biotehnologie, a ajuns la concluzia că riscurile de securitate sunt mult prea mari, cu alte cuvinte că este prea periculos pentru umanitate. DARPA este o agenție însărcinată cu facilitarea cercetării în domeniul tehnologiei cu potențiale aplicații militare. Cercetările ei sunt de domeniul fantasticului.

Respins, Daszak s-a îndreptat spre Institutul Național pentru Alergii și Boli Infecțioase (NIAID) și Institutul Național de Sănătate (NIH), respectiv către Fauci. Care l-a aprobat. Cercetările au început la Wuhan, în colaborare cu China.

EcoHealth Alliance susținea că prin crearea virusului și apoi a vaccinului ar putea ajuta militarii americani dispuși în zonele din Asia unde pot contracta virusuri similare.

În momentul declanșării epidemiei de coronavirus prin presupusa scurgere din laboratoarele de la Wuhan, toți cei implicați, în frunte cu Fauci, au stabilit să acopere afacerea, să îngroape adânc datele și să îndrepte presa și publicul spre teoria - falsă - a infectării „naturale” de la lilieci. Oroarea care a urmat, o cunoașteți.

Fauci a mințit Congresul, un delict federal, și este pasibil de închisoare. Ieri, la noua audiere, când, de data aceasta, senatorii au stat cu documentele pe masă,

Fauci a mințit din nou că nu avea cunoștință despre acest proiect.

Diferența este că de data aceasta mâinile îi tremurau sever, incontrolabil. VIDEO:

Tot ieri, Comitetul de anchetă al Congresului SUA a cerut explicații oficiale, detaliate și pe puncte, oferind dovezile în cauză, de la Ministerul Sănătății SUA, privind datele experimentului și afacerea finanțării respinse din motive de securitate de Ministerul Apărării - instituția supremă însărcinată cu apărarea SUA - dar acceptate de instituțiile subordonate Ministerului, prin dr. Fauci. ActiveNews are scrisoarea Comitetului, Congresului SUA și o publicăm mai jos, tradusă și în original.

„Am făcut publice e-mailuri inedite care arată că Dr. Fauci ar fi putut ascunde informații despre #COVID19 provenind din laboratorul Wuhan și a minimalizat în mod intenționat teoria scurgerii de informații din laborator.”, a afirmat public Comitetul republican. 

Documentele obținute de jurnaliștii Project Veritas din adâncurile sistemului de intelligence al SUA sunt ULUITOARE.

Dr. Robert Malone, apreciatul savant, intervievat ieri de Steve Bannon, afirmă că importanța acestor documente este covârșitoare la nivel planetar, pentru că dezvăluie cum originea și impactul acestui virus asupra a milioane și milioane de oameni a fost ascuns deliberat (video în bază).

În înregistrare video publicată luni seară, directorul executiv al Project Veritas, James O'Keefe, a pus o întrebare fundamentală către DARPA:

„Cine de la DARPA a luat decizia de a îngropa Raportul original? Ar fi putut trage semnale de alarmă către Pentagon, Casa Albă sau Congres, ceea ce ar fi putut preveni această întreagă pandemie care a dus la moartea a 5,4 milioane de oameni din întreaga lume și a provocat multă durere și suferință multor alte milioane de oameni."

MINCIUNA

De la începutul pandemiei COVID-19, directorul NIAID, Anthony Fauci, și directorul NIH, Francis Collins, au denunțat teoria conform căreia virusul ar fi scăpat de la Institutul de Virusologie din Wuhan ca fiind o „teorie a conspirației”.

În martie 2020, Collins a declarat că afirmațiile conform cărora COVID-19 a fost creat într-un laborator erau "scandaloase", scriu colegii americani reacționari. El a indicat un nou studiu care "demontează astfel de afirmații, oferind dovezi științifice că acest nou coronavirus a apărut în mod natural". Cu toate acestea, unul dintre autorii studiului, Kristian Anderson, l-a informat anterior pe Fauci că unele caracteristici ale virusului "par a fi fost create prin inginerie".

Ca să nu se lase mai prejos, în mai 2020, Fauci a declarat pentru National Geographic că acest virus "nu ar fi putut fi manipulat în mod artificial sau deliberat". Nu ar fi putut. El nu a lăsat loc de îndoială:

Tot ceea ce ține de evoluția în trepte de-a lungul timpului indică cu tărie că [acest virus] a evoluat în natură și apoi a sărit specii


Ieri, congresmenii republicani au publicat e-mailuri care dezvăluie că oameni de știință și cercetători - oameni care cu siguranță nu sunt adepți ai teoriei conspirației - i-au informat pe Fauci și Collins despre convingerea lor că virusul a fost creat de om.

Notele de la o teleconferință din 1 februarie 2020 au fost transmise lui Fauci și Collins pe 2 februarie 2020. În e-mail-urile obținute se arată cum Fauci pune presiuni pentru ascunderea datelor legate de cerecetările de la Wuhan și impunerea teoriei „origini naturale” a virusului.

AFACEREA

Potrivit documentelor descoperite de Project Veritas, EcoHealth Alliance, colaboratoare cunoscută a Institutului lui Fauci (NIH), a abordat Agenția pentru Proiecte de Cercetare Avansată în domeniul Apărării (DARPA) în martie 2018, căutând să finanțeze Proiectul DEFUSE - o inițiativă de a efectua cercetări privind câștigarea funcției coronavirusurilor de la lilieci (gain of function - GoF, este un tip de cercetare care conferă unui organism o nouă proprietate sau îmbunătățește una existentă. Organismul poate fi un virus, o bacterie, o ciupercă, un rozător, o pasăre, un pește sau orice altceva care poate fi manipulat experimental - conform virology.ws).

Potrivit Project Veritas, din motive de siguranță și deoarece propunerea încălca un Moratoriu strict privind cercetarea prin GoF, aceasta a fost respinsă de DARPA. Dar, aceasta a fost preluată sub bagheta lui Fauci.

"Potrivit documentelor, NIAID, sub conducerea doctorului Fauci, a continuat cercetarea la laboratorul de virusologie Wuhan din China și în alte câteva locații din SUA", relatează The Post Millennial.

Documentele militare despre GoF contrazic mărturia făcută de Fauci sub jurământ. ActiveNews publică toate documente de la Project Veritas în baza articolului.

Raportul principal privind propunerea EcoHealth Alliance s-a scurs pe internet în urmă cu câteva luni, însă acesta a rămas neverificat până în prezent. Project Veritas a obținut un raport separat adresat Inspectorului General al Departamentului Apărării, scris de maiorul din cadrul Corpului de Infanterie Marină al SUA, Joseph Murphy, un fost membru DARPA.

"Propunerea nu menționează și nu evaluează riscurile potențiale ale cercetărilor de tip Gain of Function (GoF)", este un citat direct din scrisoarea de respingere a DARPA.

Project Veritas a contactat DARPA pentru a obține un comentariu cu privire la documentele ascunse și a vorbit cu șeful departamentului de comunicare, Jared Adams, care a spus: "Nu mi se pare normal", atunci când a fost întrebat despre modul în care au fost îngropate documentele.

Documente extraordinare obținute de Project Veritas sunt referitoare la originile COVID-19, la experimentul GoF, la vaccinuri, la potențiale tratamente care au fost suprimate și la efortul guvernului de a ascunde toate acestea.

Documentele în cauză provin dintr-un Raport al Agenției pentru Proiecte de Cercetare Avansată a Apărării, mai bine cunoscută sub numele de DARPA, care au fost ascunse într-o unitate electronică strict secretă, mai afirmă Project Veritas.

Raportul maiorului Murphy prezintă cu îngrijorare tot ceea ce se întâmplă în cadrul programul mai amplu COVID-19, ascunderea documentelor legate de cercetările de la Wuhan cât și suprimarea unor medicamente curative, precum Ivermectina - despre care se afirmă că este funcționează benefic în toate fazele bolii - și Hidroxiclorochina. DOCUMENT:

Citiți pe această temă și Documente stocate într-un dosar STRICT SECRET al Agenției speciale DARPA și dezvăluite de Project Veritas dovedesc că FAUCI și birocrații lui știau că IVERMECTINA și HIDROXICLOROCHINA tratează COVID-19, dar au ascuns informația pentru VACCIN

 

De asemenea, se fac referiri la eficacitatea redusă a vaccinurile cu ARNm, ceea ce arată că autoritățile americane - și cel mai probabil nu numai ele - au știut că toată afacerea de zeci de miliarde de euro a companiilor vacciniste este o făcătură. DOCUMENT:

Scrisoarea membrilor Congresului către Ministerul Sănătății SUA

11 ianuarie 2022
Onorabilul Xavier Becerra
Secretar
Departamentul de Sănătate și Servicii Umane al SUA
200 Independence Ave., SW
Washington, D.C. 20201

Stimate domnule secretar Becerra

Vă scriem pentru a solicita o transcriere cu Dr. Anthony Fauci, director, U.S. National National National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID). Un extras din e-mailurile pe care le facem publice astăzi (a se vedea Anexa I alăturată) dezvăluie că Dr. Fauci a fost avertizat de două lucruri:

(1) potențialul ca COVID-19 să se fi scurs de la Institutul de Virusologie Wuhan (WIV) și

(2) posibilitatea ca virusul să fi fost manipulat genetic în mod intenționat.

Este imperativ să investigăm dacă acest informație a fost transmisă către restul guvernului și dacă această informație ar fi ar fi schimbat răspunsul Statelor Unite la pandemie.

În ciuda faptului că Dr. Fauci a susținut contrariul în mai multe rânduri, el era, de fapt, conștient de existența unei relații financiare dintre NIAID, Institutele Naționale de Sănătate ale SUA (NIH), EcoHealth Alliance Inc. (EcoHealth) și Wuhan Institute of Virology (WIV), până la 27 ianuarie 2020.1

Dr. Fauci știa, de asemenea, că NIAID a colaborat cu EcoHealth pentru a elabora o politică de acordare a granturilor pentru a ocoli moratoriul privind GoF la nivelul momentul respectiv.2

Această nouă politică, concepută de EcoHealth și agreată de NIAID, a permis EcoHealth să să finalizeze experimente periculoase pe noi coronavirusuri de liliac - cu foarte puțină supraveghere - care altfel ar fi fost blocate de moratoriu.3

În ianuarie 2020, Dr. Fauci a fost, de asemenea, în cunoștință de cauză de faptul că EcoHealth nu respecta termenii subvenției sale care a finanțat Institutul de la Wuhan.4

EcoHealth trebuia să prezinte un raport anual de progres către NIAID până la 30 septembrie 2019, și nu o făcuse încă.5

Comitetul a aflat ulterior că EcoHealth nu a prezentat aceste rapoarte, probabil pentru a ascunde un experiment de obținere a funcției, efectuat pe animale infecțioase și potențial letal de noi coronavirusuri de lilieci.6

Până la 27 ianuarie 2020, Dr. Fauci știa că NIAID a finanțat EcoHealth, că Institutul de la Wuhan WIV era un subcontractant al EcoHealth, iar EcoHealth nu se conforma cu raportarea subvenției, în special o subvenție despre care NIAID știa că avea potențial de câștig de funcție asupra noilor coronavirusuri de liliac.

Nu este clar dacă Dr. Fauci a raportat vreuna dintre aceste probleme superiorilor săi. Trebuie să cunoaștem tot ceea ce știa Dr. Fauci și când a știut acest lucru.

La 1 februarie 2020, Dr. Fauci, Dr. Collins și cel puțin alți unsprezece oameni de știință s-au reunit într-o teleconferință pentru a discuta despre COVID-19.7

În cadrul acestei teleconferințe, Dr. Fauci și dr. Collins au fost avertizați pentru prima dată că este posibil ca COVID-19 să se fi scurs de la Wuhan (WIV) și, în plus, să fi fi fost manipulat genetic în mod intenționat.

Din nou, nu este clar dacă fie Dr. Fauci, fie Dr. Collins au transmis vreodată aceste avertismente altor oficiali guvernamentali sau dacă pur și simplu le-au ignorat.

Doar trei zile mai târziu, la 4 februarie 2020, patru participanți la teleconferința telefonică au fost autorii unui articol intitulat "Originea aproximală a SARS-CoV-2" și au trimis o ciornă doctorilor Fauci și Collins.8

Înainte de publicarea finală în Nature Medicine, lucrarea a fost trimisă doctorului Fauci pentru editare și aprobare.9 Nu este clar ce dovezi noi au fost prezentate sau dacă au fost prezentate dovezi noi, dar, după ce au vorbit cu doctorii Fauci și Collins, autori au renunțat la convingerea că COVID-19 a fost rezultatul unei scurgeri de laborator.

De asemenea, nu este clar dacă Dr. Fauci sau Collins au editat lucrarea înainte de publicare.

La 16 aprilie 2020, la mai mult de două luni de la teleconferința inițială, Dr. Collins i-a trimis un e-mail Dr. Fauci exprimându-și consternarea că articolul din Nature Medicine - pe care l-au văzut înainte de a publicare și au avut posibilitatea de a edita - nu a zdrobit ipoteza scurgerii din laborator și întreabă dacă NIH poate face mai mult pentru a "doborî" ipoteza scurgerilor din laborator.10

A doua zi după ce Dr. Collins a cerut în mod explicit mai multă presiune publică Dr. Fauci a citat articolul din Nature Medicine chiar de la tribuna Casei Albe, probabil în încercarea de a înăbuși și mai mult ipoteza COVID-19 scursă de la Institutul de Virologie de la Wuhan (WIV).11

În loc să fie transparenți cu Comitetul, HHS și NIH continuă să se ascundă, să obstrucționeze ancheta și să acopere adevărul. Continuând să refuze să coopereze față de solicitarea noastră, agențiile Ministerului aleg să ascundă informații care vor ajuta la descoperirea originilor problemei în curs de desfășurare, a pandemiei, cât și a prevenirii viitoarele pandemii, cum să se răspundă la viitoarele pandemii, să informeze  cu privire la poziția actuală de securitate națională a Statelor Unite, și să restabilească încrederea în experții noștri în domeniul sănătății publice.

Tăcerea HHS și obstrucționarea continuă venită din partea NIH este posibil să cauzeze daune ireparabile credibilității acestor agenții.

E-mailurile publicate astăzi ridică numneroase semne de întrebări semnificative, între care:

1. 1. Au avertizat doctorii Fauci sau Collins pe cineva de la Casa Albă cu privire la posibilitatea că virusul COVID-19 provenea dintr-un laborator și putea fi manipulat genetic în mod intenționat?

2. Dacă aceste preocupări nu au fost împărtășite, de ce s-a luat decizia de a se păstra tăcerea?

3. Ce dovezi noi, dacă există, au ieșit la iveală cu privire la COVID-19 între 1 februarie 2020 și 4 februarie 2020 care să modifice convingerea că acesta provine dintr-un laborator?

4. Au editat doctorii Fauci sau Collins lucrarea Nature Medicine intitulată "Originea proximală of SARS-CoV-2"?

5. Faptul de a avea aceste cunoștințe mai devreme ar fi fost benefic fie pentru vaccin, fie pentru dezvoltarea unui tratament?

6. Până la 1 februarie 2020, au fost doctorii Fauci sau Collins la curent cu faptul că Departamentul de Stat a
avertizat în mai multe rânduri cu privire la siguranța Institutului de la Wuhan?

7. Ar fi schimbat acest avertisment răspunsul timpuriu la pandemia COVID-19?

Aceste întrebări sunt vitale pentru înțelegerea situației. Din nefericire, până acum, HHS și agenția subordonată acestuia s-au ascuns în spatele unor redactări pentru a proteja aceste e-mailuri de la examinarea publică. Vă solicităm să prezentați imediat aceste pasaje șterse ale celor discutate și să furnizați comunicările prin e-mail Congresului.

În plus, având în vedere importanța celor de mai sus, solicităm ca Dr. Anthony Fauci să fie pus imediat la dispoziție pentru a participa la o audiere trasncrisă.

Vă rugăm să răspundeți până la 18 ianuarie 2022 pentru a confirma.
Vă mulțumim pentru atenția acordată acestei chestiuni importante.
Cu deosebită considerație,
_____________________________ _____________________________
James Comer- Comisia pentru supraveghere și reformă

Jim Jordan - Comisia pentru justiție

cc: Onorabila Carolyn Maloney, președinte
Comisia pentru supraveghere și reformă
Onorabilul Jerrold Nadler, președinte
Comisia pentru afaceri judiciare

SCRISOAREA cu ANEXELE în care apar mesajele de e-mail amintite, PDF AICI

DOCUMENTELE SECRETE de la PROJECT VERITAS:

REJECTION OF DEFUSE PROJECT PROPOSAL

EXECUTIVE SUMMARY: DEFUSE

Project Defuse Full Proposal

BROAD AGENCY ANNOUNCEMENT PREventing EMerging Pathogenic Threats(PREEMPT)

U.S. Marine Corp Major Joseph Murphy's Report to Inspector General of DoD


VIDEO cu Dr. Robert Malone:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (29)
  • Andrei Daniel 12.01.2022 11:47
    Va mai rezista serverele?
    Ma mir cum de nu va taie conexiunea DNS la domeniu!
  • Mircea Dragan 02.05.2022 18:53
    De ce Fauci nu-i la puscarie?
  • mihayu 12.01.2022 15:53
    Laboratoarele Media.
  • mariusmioc 12.01.2022 19:16
    Sînt foarte sceptic cu privire la teoria virusului creat în laborator, care de fapt vrea să acorde acestui virus banal covid un caracter excepțional și astfel să justifice măsurile excepționale care au fost luate. Saitul englez off-guardian a avut în luna iunie 2021 un articol care explică foarte bine de ce teoria este dubioasă și probabil o diversiune:

    Mai multă pornografie a fricii: Teoria virusului scăpat din laboratorul din Wuhan

    Teoria virusului scăpat din laborator este:
    O ieșire pentru cei care nu vor să recunoască greșelile de relatare a problemei c0vid de pînă acum (de pildă, manipularea definițiilor și statisticilor pentru a genera iluzia unei boli apocaliptice)
    concretizarea acestei iluzii.

    Dacă te vor face să te concentrezi asupra felului cum „virusul ucigaș” ar fi putut scăpa din laborator (ca într-un film științifico-fantastic)… poate vei uita despre Suedia, Florida, Texas [state unde nu s-au impus ori au fost ridicate restricțiile pe motiv c0vid, fără ca asta să ducă la o creștere a numărului de infectări sau morți c0vid], etc.

    Dacă te vor face să te concentrezi asupra felului cum „virusul ucigaș” ar fi putut scăpa din laborator (ca într-un film științifico-fantastic)… poate vei uita despre cum au redefinit un caz medical, pentru a include oameni sănătoși, și apoi au raportat o creștere spectaculoasă a numărului de „cazuri”.

    Dacă te vor determina să te concentrezi asupra felului cum „virusul ucigaș” ar fi putut scăpa din laborator (ca într-un film științifico-fantastic)… poate vei uita despre cum au definit „spitalizarea c0vid” ca orice persoană spitalizată, din orice motiv, care a avut rezultat pozitiv la un test PCR calibrat la 40 pînă la 50 de cicluri de amplificare. [prin creșterea numărului de cicluri de amplificare la testele PCR se pot obține multe rezultate fals pozitive]

    Dacă te vor face să te concentrezi asupra felului cum „virusul ucigaș” ar fi putut scăpa din laborator (ca într-un film științifico-fantastic)… poate vei uita despre cum au definit o „moarte c0vid” ca oricine care a murit, din orice motiv, care a avut un rezultat pozitiv la un test PCR în ultimele 28 de zile.

    Dacă te vor face să te concentrezi asupra felului cum „virusul ucigaș” ar fi putut scăpa din laborator (ca într-un film științifico-fantastic)… poate vei uita despre cum au hotărît brusc că imunitatea de turmă n-a existat niciodată și poate fi atinsă doar cu ajutorul unui vacsin experimental.

    Dacă te vor face să te concentrezi asupra felului cum „virusul ucigaș” ar fi putut scăpa din laborator (ca într-un film științifico-fantastic)… poate vei uita despre cum ne-au arătat fotografii false cu „oameni prăbușiți pe străzi, morți de c0vid”, atunci cînd campania „Șoc și Groază” era la început.

    Dacă te vor face să te concentrezi asupra felului cum „virusul ucigaș” ar fi putut scăpa din laborator (ca într-un film științifico-fantastic)… poate vei uita despre cum au terorizat lumea cu fotografii ale „camioanelor morții”.

    (twiter Fabrica de Consimțămînt: De obicei, cînd oamenii mor, familiile aranjează ridicarea trupurilor pentru înmormîntare, dar asta e mai greu de făcut cînd s-au impus reguli de izolare și distanțare socială. Astfel leșurile rămîn în spital mai multă vreme, dar această explicație nu e la fel de înfricoșătoare precum fotografiile cu camioanele frigorifice ale morții)

    Dacă te vor face să te concentrezi asupra felului cum „virusul ucigaș” ar fi putut scăpa din laborator (ca într-un film științifico-fantastic)… poate vei uita despre toate spitalele c0vid goale (linc).

    (twiter Fabrica de Consimțămînt: În mai 2020 guvernul de la Berlin a cheltuit 27 milioane euro pentru „spitale de urgență c0vid”, care au costat apoi 14 milioane euro lunar să fie păstrate deschise. Nici un pacient n-a fost tratat acolo. Nici măcar unul. Dar nu contează, numește-ne iar „negaționiști ai c0vidului”)

    Dacă te vor face să te concentrezi asupra felului cum „virusul ucigaș” ar fi putut scăpa din laborator (ca într-un film științifico-fantastic)… poate vei uita despre complet neapocaliptica rată de mortalitate ajustată la vîrstă.

    Și așa mai departe…

    Dar nu contează, uită de toate aceste fapte și bucură-te de povestea cu virusul scăpat din laborator. Probabil s-a întîmplat exact ca în filme!
    https://mariusmioc.wordpress.com/2021/06/14/mai-multa-pornografie-a-fricii-teoria-virusului-scapat-din-laboratorul-din-wuhan/
  • Aljones 12.01.2022 21:38
    ASTA s-a stiut de la început.
  • Tic 12.01.2022 22:59
    Pt Andrei Daniel
    Nu stiu cum suporta chirurgii masca ore in sir, dar face parte din munca lor. Asa au ales si probabil au spor de remunerare. Dar copiii? Sa aibe ore in sir masca aceea umeda, sa nu isi poată oxigenat plămânii, sângele, creierul in mod normal?Ba, "specialiștii" au mai venit si cu batjocura aceea aberanta si obraznica de a purta masca si la sport. Dacă militarii, polițiștii, muncitorii in construcții si alții, poarta uniforma cu cascheta, chipiu, casca protecție, trebuie sa purtam si noi? Si apoi cum ne fortifica sistemul imunitar? Subrezindu-l?
  • Toth Florin 13.01.2022 00:53
    alex jones spunea inca de acum un an ca nenea fauci, nenea bill gates si klaus schwab o sa mearga la puscarie, asta niciun dubiu insa eu sunt curios daca nenea fauci, ca sa-si scape pielea, o sa inceapa sa vorbeasca, acuzatia de genocid e crancena, pentru ca asta o sa fie acuzatia ui fauci. bill gates este un papagal, stia nevasta-sa de ce divorteaza.
  • Nozomi Ike Saenoda 13.01.2022 22:58
    Curtea Supremă SUA, lovitură masivă împotriva mandatului de vaccinare impus de Joe Biden
    https://tribuna.us/curtea-suprema-sua-lovitura-masiva-impotriva-mandatului-de-vaccinare-impus-de-joe-biden/

    Democrații vor să modifice din nou regulile de vot – Democrația, în pericol
    https://tribuna.us/democratii-vor-sa-modifice-din-nou-regulile-de-vot-democratia-in-pericol/
  • Nozomi Ike Saenoda 13.01.2022 23:01
    Colaborare din partea comuniștilor și corporațiilor

    În această mișcare stânga politică a fost ajutată de giganți ai rețelelor sociale și mega-corporații. Pentru a câștiga favoarea marxiștilor din Washington D.C., Facebook, YouTube și Twitter cenzurează vocile disidente, etichetând opiniile nepopulare drept „dezinformare”. Amazon pune pe lista neagră autorii conservatori. Iar băncile pe care contribuabilii americani le-au salvat în 2008 închid acum conturi în mod orwellian pe baza „riscului reputațional”.

    Desigur, în spatele ușilor închise, multe dintre aceleași companii sunt în pat cu un regim genocidal, Partidul Comunist Chinez. Deși sunt dornici să pară campioni ai drepturilor omului, ei fac lobby pentru comerțul cu bunuri realizate din munca forțată și protejată de propaganda comunistă de recenziile negative ale clienților. Este logic, astfel, că acest corporații confortabile cu totalitarismul din străinătate să fie încântate să reducă la tăcere disidența din State Unite.
  • Nozomi Ike Saenoda 13.01.2022 23:03
    Aceia dintre noi care nu sunt de acord cu agenda progresistă ar trebuie să ia notă. America este încă o țară liberă și va dura ceva timp până când situația de aici începe să semene cu distopia Chinei comuniste. Dar dacă acest lucru se poate întâmpla oriunde, se poate întâmpla și aici, iar cenzura și consolidarea puterii sunt doi pași importanți pe drumul spre tiranie.

    Americanii trebuie să-și amintească unde se află cu adevărat cele mai mari amenințări la adresa democrației noastre. Dacă ne concentrăm atenția asupra problemelor exagerate și temerilor imaginare, mai degrabă decât asupra acaparării puterii de către Stânga, o facem pe propriul risc.
  • dejuan 15.01.2022 01:49
    PDF: https://www.cia.gov/library/abbottabad-compound/4A/4A92FD2FB4DAE3F773DB0B7742CF0F65_Coleman.-.
    CONSPIRATORS.HIERARCHY.-.THE.STORY.OF.THE.COMMITTEE.OF.300.R.pdf

    https://litteraltruth.com/2021/06/22/4-billion-useless-eaters-to-be-culled-by-2050/
    "Suprimarea a 4 miliarde pana in 2050"

    https://odysee.com/@TimTruth:b/vaccine-tyranny-news-1-14-22:b
    Germany Eyes Vaccine Mandate, Supreme Court Goes Full Nazi With Forced Drugging & Much More
    January 14th, 2022
  • Rusi 15.01.2022 20:46
    Insemna ca Alina Bârgăoanu si cei de la acest ONG, Eurocomunicare sunt complici pentru genocid.
  • Cosmin32 21.01.2022 15:50
    Agenția guvernamentală argentiniană recunoaște că vaccinurile COVID conțin oxid de grafen

    17 ianuarie 2022

    https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgVKqNcwAOUqBUmyA4KS0OQkZgJP6DWZK
    PtVXY8IiTJt6U7IfhjbqKHasIULO1bIPthMsTrubGqK8AWzG8SqVgln4idwnyH
    TSyo9O1SwZ70Pq35DN4PDUB_ZK_F-
    KXqR6NNVbKZsep6sYaXgfhCDAYvPcKhSh2ZRfOqHUXy0OZvFLf5Om1yjsp6246WXA=w640-h360

    În sfârșit, un organism oficial a recunoscut că vaccinurile împotriva COVID-19 conțin oxid de grafen în compoziția lor. Acest eveniment a avut loc după ce a fost făcută o cerere de investigare a decesului unei persoane post-vaccinare.

    Toxicitatea nanomaterialului care intră în componența vaccinurilor este descrisă în literatura științifică, existând cel puțin 67 de articole(https://docdro.id/pXTuYrO) pe această temă, aceleași pe care La Quinta Columna (https://www.laquintacolumna.info/) le-a compilat în urmă cu câteva luni pentru a le atașa la raportul final al doctorului Pablo Campra.

    Orwell City vă aduce mai jos detaliile acestei știri importante în limba engleză.

    https://rumble.com/vsqnlx-argentine-government-agency-admits-covid-vaccines-contain-graphene-oxide.html?mref=lveqv&mc=48pz1

    Ricardo Delgado: "Argentina: A.N.M.M.A.T. recunoaște că vaccinurile conțin grafen." - https://diariodevallarta.com/argentina-la-anmat-reconoce-que-las-vacunas-contienen-grafeno/

    În știrile de astăzi, 16 ianuarie.

    "Dr. Patricia Aprea, director de evaluare și control, a trebuit să recunoască acest lucru într-un proces care a avut loc ca urmare a unui deces post-inoculare și care este urmărit penal de procurorul Carlos Insaurralde."

    Datorită muncii acestui procuror și a insistențelor sale, în sfârșit a trebuit să recunoască și să admită -pentru că ei știau- că vaccinul COVID - sau ceea ce ei numesc vaccin... Ei îl numesc vaccin-, de fapt, conține grafen.

    Acest lucru este deosebit de grav. De ce? Pentru că vorbim despre un material care nu este declarat în politica de transparență a corporațiilor farmaceutice. Și, în plus, este un material toxic. Este atât de toxic încât toxicitatea sa este și radiomodulabilă. Prin urmare, aproape că nu depinde de cantitate, ci de doza de radiații absorbită de grafen.

    Mai mult, am spus că grafenul folosește semnalul GigaHertz al antenelor de telefonie și le multiplică la ordinul TeraHertz(https://www.orwell.city/2021/12/26-GHz.html). Grafenul are efectul de câmp maxim al tranzistorului tocmai la 26 GigaHertz. Deci, acest... Eh... Tocmai - iată, ce coincidență!!! -, guvernul nostru și cel din alte părți ale lumii care se regăsesc chiar în Agenda 2030, va licita frecvența de 26 GHz la mijlocul anului 2022.

    Acel grafen care crește frecvențele de la Giga la TeraHertz, odată ajuns la TeraHertz, face posibil ca toate celelalte microtehnologii pe care le-am găsit în interiorul vaccinului să poată funcționa. Micro-routere, micro-rețele, codecuri cu criptare a comunicațiilor, porți logice... Pentru ca toate acestea să funcționeze, trebuie să funcționeze neapărat în banda Terahertz.

    Înțelegeți acum de ce au vrut să introducă acel grafen?

    Înțelegeți acum de ce persoanele vaccinate,în tehnologia wireless Bluetooth,emit o adresă MAC (https://www.orwell.city/2021/11/MAC.html)care poate fi verificată de oricine cu telefonul mobil? Chiar și cu un Samsung sau un iPhone. Pentru că inițial îi blocaseră. În curând, vom încerca... Eh... ...să intervievăm o persoană care este expert în acest sens. Aici, în La Quinta Columna.

    "Au devenit "conspiraționiști" la A.N.M.A.T.?" se întreabă David Rey, cel care a scris articolul. Aveam nevoie de niște apă. "Ei bine, nu. Se întâmplă că de data aceasta, presați de procurorul Carlos Insaurralde, au fost nevoiți să admită inadmisibilul. La drept vorbind, Administrația Națională a Medicamentului, Alimentelor și Dispozitivelor Medicale a fost nevoită să răspundă în acest fel într-un proces în urma unei plângeri privind un deces post-inoculare.

    Cei însărcinați să dea vestea, prin intermediul rețelelor de socializare, au fost avocatul Miguel Iannolfi și geneticianul medical Marcelo Martínez..." De aici o îmbrățișare puternică. "Amândoi sunt cunoscuți pentru activitatea lor de avertizare a populației cu privire la consecințele singulare ale presupuselor vaccinuri asupra sănătății oamenilor, precum și cu privire la compusul inedit pe care acestea îl conțin, și anume grafenul, descoperit cu câteva luni în urmă de către omul de știință spaniol Pablo Campra."

    Bine.

    "Într-un scurt video împărtășit în rețele, Iannolfi a explicat că ceva ce am studiat, investigat și despre care știam că va ieși la iveală. Datorită eforturilor procurorului Carlos Insaurralde, singurul lucru pe care l-a făcut a fost să își îndeplinească funcția în momentul în care a primit o plângere despre o persoană care a murit după ce a fost vaccinată. El a făcut ancheta și solicitările de rapoarte corespunzătoare, a făcut presiuni și, în final, A.N.M.A.T. -agenția guvernamentală- a ajuns să răspundă în instanță că inocularea pe care îl aplică întregii populații conține grafen."

    Bine?

    "La rândul său, Martínez, într-un alt videoclip în care și-a exprimat pentru prima dată solidaritatea cu doctorul Eduardo Ángel Yahbes, recent arestat și deja eliberat..." Am coincis cu el într-un direct. De aici îi trimitem o îmbrățișare puternică. Și, cum nu se poate altfel, ne bucurăm foarte mult pentru eliberarea sa. "...răspunde la solicitările și întrebările efectuate de procuror, că grafenul este unul dintre elementele constitutive ale acestor compuși."

    Păi, dacă este unul dintre elementele care apar aici, de altfel, în această scriere pe care o voi împărtăși în continuare. Dacă este unul dintre aceste elemente, de ce nu este declarat?

    "În continuare, doctorul Luis Marcelo Martínez a remarcat că există un minim -există mai multe- de 67 de publicații științifice(https://docdro.id/pXTuYrO)..." De fapt, acestea au fost cele împărtășite de La Quinta Columna. "...în care este descrisă toxicitatea grafenului pentru organismele biologice și pentru ființele umane, în special. Prin urmare, care este motivul prezenței acestui element în aceste inoculari? Certificatul eliberat de Dr. Yahbes, ca multe dintre cele eliberate de noi, conține informații absolut autentice, susținute de numeroase articole de cercetare științifică. Tocmai am făcut referire la un răspuns oficial, ceea ce înseamnă că sunt conștienți de prezența elementelor toxice în acești compuși."

    În regulă. Adică, acesta este deja un secret de serviciu. Munca pe care La Quinta Columna și mulți dintre voi o aveți este doar de a informa populația. O să copiez această știre înainte de toate. Uite-o. Este important. Pentru că o recunosc. Cu alte cuvinte, ei recunosc otrăvirea întregii populații. Este exact așa. Exact așa.

    Acesta este documentul oficial emis de ANMAT.

    d. În ceea ce privește compoziția vaccinului în cauză, conform celor declarate, printre componentele acestuia se află grafenul. Se sugerează să însoțească etichete sau prospecte autorizate în care se pot observa componentele vaccinului.

    Acesta poate fi găsit și pe site-ul său oficial (click aici - http://visorgedo.anmat.gov.ar/), introducând următoarele informații: Număr GEDO: IF - 2021 - 120912800 - APN-DECBR#ANMAT

    Sursa: ANMAT (http://visorgedo.anmat.gov.ar/) | DocDroid(https://docdro.id/lqjD2LT)

    Dacă vă plac articolele mele și videoclipurile pe care le găsiți aici și, dacă puteți și aveți chef, puteți face o mică donație. Sprijinul tău este întotdeauna mai mult decât apreciat.


    Urmăriți Orwell City pe Telegram. Vă mulțumim pentru lectură!

    -Orwellito.

    sursa: https://www.orwell.city/2022/01/ANMAT.html
  • Cosmin32 21.01.2022 15:51
    99,9987% dintre tinerii sub 20 de ani supraviețuiesc la Covid, potrivit unui studiu - și 97,1% dintre vârstnici, de asemenea

    10 ianuarie 2022

    Cât de mortal este COVID-19? La începutul anului trecut, renumitul epidemiolog, profesorul John Ioannidis, a publicat (https://onlinelibrary.wiley.com/doi/epdf/10.1111/eci.13554) o analiză a studiilor de seroprevalență (anticorpi) din 2020, care a concluzionat că rata de mortalitate a infecției (IFR) a COVID-19 - proporția celor infectați care mor - este de aproximativ 0,15% la nivel global. Aceasta a variat semnificativ în funcție de regiune, până la 0,3%-0,4% în Europa și America și până la 0,05% în Africa și Asia.

    Prof. Ioannidis a publicat acum o actualizare(https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.07.08.21260210v2.full), folosind studii suplimentare de seroprevalență, deși se bazează încă pe datele din 2020, deoarece "IFR în 2021 pot fi afectate în continuare de implementarea pe scară largă a vaccinărilor care pot scădea substanțial riscul de fatalitate și de alte schimbări (noi variante și un tratament mai bun)". Noul studiu se concentrează în special pe IFR la vârstnici, dar include și estimări pentru toate grupele de vârstă, deși nu este vorba de o nouă estimare globală.

    În urma analizei a 25 de anchete de seroprevalență din 14 țări, profesorul Ioannidis și colegul său au constatat că IFR variază de la 0,0013% la persoanele sub 20 de ani (aproximativ unul la 100.000) la 0,65% la cei de 60 de ani. În cazul celor de peste 70 de ani care nu se află într-un centru de îngrijire, acesta era de 2,9%, crescând la 4,9% pentru toți cei de peste 70 de ani. Acest lucru înseamnă că, chiar și în cazul persoanelor în vârstă, peste 95% dintre cei infectați supraviețuiesc - 97,1% atunci când se iau în considerare cei care nu se află într-un centru de îngrijire. În cazul persoanelor mai tinere, riscul de mortalitate este cu câteva ordine de mărime mai mic, 99,9987% dintre persoanele sub 20 de ani supraviețuind unui atac de virus. Aceste rate de supraviețuire includ persoanele cu probleme de sănătate subiacente, astfel încât pentru persoanele sănătoase ratele vor fi din nou mai mari (și ratele de mortalitate mai mici).

    https://dailysceptic.org/wp-content/uploads/2022/01/IFR-2201-1024x381.jpg

    Autorii notează că, dacă se ia în considerare o diminuare a anticorpilor de 5% pe lună la vârstnici, atunci IFR se reduce la 2,4% pentru cei care nu locuiesc în cămine de îngrijire și la 4% pentru toți vârstnicii. Aceștia adaugă că IFR variază între țări, iar această variație se corelează cu proporția de vârstnici care au peste 85 de ani, ceea ce sugerează că o mare parte din diferență poate fi explicată de vârsta populației.
    Ratele de fatalitate a infecțiilor (IFR) la vârstnici, corectate pentru tipurile de anticorpi nemăsurați. (A) RIF ale țărilor la vârstnicii care locuiesc în comunitate și la vârstnicii în general. (B) RIF la vârstnicii care locuiesc în comunitate cu intervale de încredere de 95 % bazate pe estimările seroprevalenței individuale și incertitudinea acestora.
    Ratele de fatalitate a infecției la grupele de vârstă mai tinere derivate din studiile de seroprevalență incluse. Observați scara logaritmică - liniile drepte indică o creștere exponențială, adică o dublare la fiecare câțiva ani mai în vârstă.

    https://dailysceptic.org/wp-content/uploads/2022/01/IFR-JPAI-1024x429.jpg

    https://dailysceptic.org/wp-content/uploads/2022/01/IFR-young-JPAI-1024x810.jpg

    Autorii concluzionează că IFR a COVID-19 este substanțial mai mică decât în cifrele raportate anterior. Autorii discută mai multe limitări ale studiului, inclusiv o analiză a îndoielilor cu privire la acuratețea datelor privind decesele din India.

    Constatările studiului confirmă faptul că Covidul este o boală ușoară în toate cazurile, cu excepția unei mici minorități de cazuri. Având în vedere că Omicron reduce acum gravitatea de câteva ori mai mult, chiar și susținătorii blocării ar trebui să poată accepta faptul că acest virus se află mult sub nivelul la care restricțiile sunt justificabile.

    Acest articol a fost actualizat; o versiune anterioară menționa în mod eronat că noul studiu se baza pe datele din 2021. De Will Jones


    https://rightsfreedoms.files.wordpress.com/2022/01/index-67.jpeg

    https://dailysceptic.org/2022/01/10/99-9987-of-under-20s-survive-covid-study-finds-and-97-1-of-the-elderly-do-as-well/
  • Cosmin32 21.01.2022 15:54
    Boris Johnson nu a mințit doar în legătură cu petrecerile; a mințit și în legătură cu faptul că 90% dintre pacienții de la Covid-19 ICU nu sunt vaccinați

    De The Exposé la 11 ianuarie 2022

    Mai mult de 100 de angajați de pe Downing Street au fost invitați la o petrecere in timpul restrictiilor în grădina No 10 și li s-a spus să "aducă propria băutură", după cum arată un e-mail care a fost dezvăluit.

    Dezvăluirea pune o nouă presiune asupra lui Boris Johnson, care a refuzat să spună dacă a participat sau nu.

    Întrebat despre acest eveniment - în urma acuzațiilor lui Dominic Cummings de săptămâna trecută - dl Johnson a refuzat să spună dacă a participat la petrecerea din 20 mai, insistând că Sue Gray, funcționarul de rang înalt însărcinat cu investigarea încălcării regulilor în diverse ocazii, analizează problema.

    "Toate acestea, după cum știți, fac obiectul unei investigații adecvate de către Sue Gray", a spus el. Presat pe acest subiect, el a repetat: "Toate acestea fac obiectul unei investigații de către Sue Gray". No 10 a negat, de asemenea, rapoartele conform cărora dl Reynolds ar fi mutat din rolul său actual.

    Dar minciunile despre partide nu sunt singurele lucruri cu care premierul Regatului Unit a înșelat recent publicul britanic.

    O serie de rapoarte media au susținut că unitățile de terapie intensivă din Marea Britanie se umplu de pacienți cu Covid-19 care nu sunt vaccinați.

    Acest lucru l-a determinat pe primul ministru, Boris Johnson, să îndemne oamenii să se vaccineze pentru a reduce presiunea asupra spitalelor. El a declarat că a fost informat de medici că "până la 90% dintre pacienții cu Covid-19 aflați la terapie intensivă nu au primit un vaccin de rapel".

    Dar atât mass-media, cât și premierul Regatului Unit vă mint.

    Agenția britanică de securitate sanitară (UKHSA) publică un raport săptămânal de "supraveghere a vaccinurilor" care conține statistici privind cazurile de Covid-19, spitalizările și decesele în funcție de starea de vaccinare în Anglia pe o perioadă de patru săptămâni.

    Cel mai recent raport al acestora - 'Covid-19 Vaccine Surveillance Report - 2022 - Week 1' (https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1045329/Vaccine_surveillance_report_week_1_2022.pdf) - a fost publicat joi, 6 ianuarie 2022, și arată că marea majoritate a cazurilor, spitalizărilor și deceselor Covid-19 între 6 dec. 21 și 2 ian. 22 au fost în rândul populației triplu/dublat vaccinate.

    https://i0.wp.com/dailyexpose.uk/wp-content/uploads/2022/01/image-27.png?resize=639%2C281&ssl=1&zoom=2

    https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1045329/Vaccine_surveillance_report_week_1_2022.pdf

    Numărul total de cazuri în funcție de statutul de vaccinare, așa cum confirmă tabelul 10 din raportul UKHSA privind supravegherea vaccinală din săptămâna 51(https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1043608/Vaccine_surveillance_report_-_week_51.pdf), între 6 dec. 21 și 2 ian. 22, a fost următorul -

    Populația nevaccinată = 857.245
    Populația parțial vaccinată = 163.826 cazuri
    Populația triplu/dublat vaccinată = 1.663.628 cazuri

    https://i0.wp.com/dailyexpose.uk/wp-content/uploads/2022/01/image-30.png?resize=639%2C506&ssl=1&zoom=2

    Aceasta înseamnă că populația vaccinată a reprezentat 68% din cazurile de Covid-19 între 6 decembrie 21 și 2 ianuarie 22, în timp ce populația nevaccinată a reprezentat 32%.

    Aceasta este o creștere uriașă față de numărul de cazuri înregistrate cu o lună mai devreme, între 15 nov. 21 și 12 dec. 21, în care populația vaccinată a reprezentat 59%, în timp ce populația nevaccinată a reprezentat 49%.

    Numărul de cazuri în rândul populației nevaccinate a fost de aproximativ jumătate în această perioadă de patru săptămâni în comparație cu cea mai recentă perioadă de patru săptămâni, în timp ce numărul de cazuri în rândul populației vaccinate a fost de aproximativ trei ori mai mic.

    Cazuri între 15 noiembrie și 12 decembrie 21

    https://i0.wp.com/dailyexpose.uk/wp-content/uploads/2021/12/image-313.png?resize=639%2C472&ssl=1&zoom=2

    Din păcate, cel mai recent raport al UKHSA (https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1045329/Vaccine_surveillance_report_week_1_2022.pdf) arată, de asemenea, că, în ciuda campaniei de vaccinare de rapel în plină desfășurare, marea majoritate a spitalizărilor Covid-19 au fost, de asemenea, în rândul populației complet vaccinate între 6 dec. 21 și 2 ian. 22.

    https://i0.wp.com/dailyexpose.uk/wp-content/uploads/2022/01/image-28.png?resize=639%2C324&ssl=1&zoom=2

    https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1045329/Vaccine_surveillance_report_week_1_2022.pdf

    Numărul total de spitalizări în funcție de statutul de vaccinare pentru toate grupele de vârstă între 6 decembrie 21 și 2 ianuarie 22, așa cum este confirmat de tabelul 11 din raportul UKHSA, a fost următorul -

    Populația nevaccinată = 4.056
    Populația parțial vaccinată = 508
    Populația triplu/dublat vaccinată = 5.283

    https://i0.wp.com/dailyexpose.uk/wp-content/uploads/2022/01/image-31.png?resize=639%2C506&ssl=1&zoom=2

    Acest lucru înseamnă că populația vaccinată a reprezentat 59% din spitalizările Covid-19 între 6 decembrie 21 și 2 ianuarie 22, în timp ce populația nevaccinată a reprezentat doar 41%.

    Dar, încă o dată, diferența dintre cei vaccinați și cei nevaccinați devine mult mai mare atunci când vine vorba de decesele presupus a fi legate de Covid-19.

    https://i0.wp.com/dailyexpose.uk/wp-content/uploads/2022/01/image-29.png?resize=639%2C280&ssl=1&zoom=2

    https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1045329/Vaccine_surveillance_report_week_1_2022.pdf

    Numărul total al presupuselor decese cauzate de Covid-19 în funcție de statutul de vaccinare între 6 decembrie 21 și 2 ianuarie 22, așa cum confirmă tabelul 12b din raportul UKHSA, a fost următorul -

    Populația nevaccinată = 928 decese
    populație parțial vaccinată = 130 decese
    Populația triplu/dublat vaccinată = 2 621 decese

    https://i0.wp.com/dailyexpose.uk/wp-content/uploads/2022/01/image-32.png?resize=639%2C505&ssl=1&zoom=2

    Acest lucru înseamnă că populația vaccinată a reprezentat 75% din decesele Covid-19 între 6 decembrie 21 și 2 ianuarie 22, în timp ce populația nevaccinată a reprezentat doar 25%.

    Având în vedere că populația vaccinată reprezintă 7 din 10 cazuri de Covid-19, 6 din 10 spitalizări Covid-19 și 8 din 10 decese Covid-19, chiar credeți prim-ministrul Marii Britanii și mass-media atunci când vă spun că 90% dintre persoanele aflate la terapie intensivă cu Covid-19 sunt nevaccinate?


    https://dailyexpose.uk/2022/01/11/boris-lies-about-90-percent-covid-icu-unvaccinated/
  • Cosmin32 21.01.2022 15:55
    Datele oficiale ale Guvernului sugerează că vaccinurile Covid-19 au ucis mai mulți copii decât Covid-19

    De The Exposé la 18 ianuarie 2022


    O cantitate uriașă de date oficiale disponibile sugerează că vaccinurile Covid-19 sunt responsabile pentru mai multe decese în rândul copiilor decât presupusul virus Covid-19 împotriva căruia se presupune că injecțiile ar trebui să protejeze beneficiarul.

    Videoclipul de mai jos o prezintă pe Collette Martin, o asistentă medicală practicantă care a depus mărturie în fața unei audieri a Comitetului pentru sănătate și bunăstare din Louisiana, la 6 decembrie 2021. Martin susține că ea și colegii ei au fost martorii unor reacții "terifiante" la injecțiile COVID în rândul copiilor - inclusiv cheaguri de sânge, atacuri de cord, encefalopatie și aritmii - însă îngrijorările lor sunt pur și simplu respinse.

    https://seed132.bitchute.com/HlyeDvlqcVJm/mGqjRvYsBhyl.mp4

    De Dr. Joseph Mercola

    În rândul pacienților vârstnici, ea a observat o creștere a căderilor și a apariției acute a confuziei "fără nicio ideologie cunoscută". Colegii de muncă se confruntă, de asemenea, cu efecte secundare, cum ar fi probleme de vedere și cardiovasculare.

    Martin subliniază că puțini medici sau asistente medicale știu că Sistemul de raportare a evenimentelor adverse la vaccinuri din SUA (VAERS) chiar există, așa că nu se depun rapoarte de accident. De asemenea, spitalele nu colectează date privind leziunile provocate de injectia COVID în niciun alt mod, astfel încât nu există date pentru a investiga chiar dacă s-ar dori acest lucru. Potrivit lui Martin:

    "Nu vedem doar reacții acute severe [pe termen scurt] cu acest vaccin, dar nu avem nicio idee despre reacțiile pe termen lung. Cancere, [tulburări] autoimune, infertilitate. Pur și simplu nu știm.

    Ne sacrificăm potențial copiii de teama de a muri poate, îmbolnăvindu-ne de un virus - un virus cu o rată de supraviețuire de 99%. Până în prezent, avem mai mulți copii care au murit din cauza vaccinului COVID decât COVID însuși.

    Și apoi, pentru ca Departamentul de Sănătate să iasă și să spună că noua variantă [Omicron] are toate efectele secundare ale reacțiilor vaccinului pe care le vedem în prezent - este o nebunie și nu înțeleg de ce mai multă lume nu vede acest lucru. Eu cred că știu, dar se tem să vorbească și, mai rău, să fie concediați... De ce parte a istoriei veți fi? Trebuie să știu că această nebunie va înceta."

    De asemenea, Martin afirmă că ea crede că protocolul de tratament al spitalului îi ucide pe pacienții COVID. Medicii sunt de acord că acesta "nu funcționează", dar că "este tot ce avem". Dar "pur și simplu nu este adevărat", spune ea. "Este doar ceea ce CDC ne permite să dăm".

    Ce ne spun datele VAERS despre riscurile injectiei COVID

    Am intervievat-o recent pe Jessica Rose, doctor în științe, cercetătoare la Institutul pentru cunoștințe pure și aplicate din Israel, despre ceea ce ne spun datele VAERS despre riscurile injecțiilor COVID. După cum a menționat Rose, numărul mediu de rapoarte de evenimente adverse în urma vaccinării în ultimii 10 ani a fost de aproximativ 39.000 anual, cu o medie de 155 de decese. Aceasta este pentru toate vaccinurile disponibile combinate.

    Doar injecțiile COVID reprezintă acum 983.756 de rapoarte de evenimente adverse, începând cu 17 decembrie 2021, inclusiv 20.622 de decese - și acest lucru nu include factorul de subraportare, despre care știm că este semnificativ și probabil că este de cinci până la 40 de ori mai mare decât cel raportat. Majoritatea medicilor și asistentelor nici măcar nu știu ce este VAERS și chiar dacă știu, au ales să nu raporteze incidentele.

    Nici măcar nu puteți compara injecțiile COVID cu alte vaccinuri. Sunt de departe cele mai periculoase injecții create vreodată, dar nu pare să existe o limită de nocivitate acceptabilă. Nimeni din cadrul CDC sau din Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA), care gestionează împreună VAERS, nu a abordat aceste cifre șocante. Ambele agenții neagă în mod scandalos că un singur deces poate fi atribuit injecțiilor COVID, ceea ce este pur și simplu imposibil. Nu este plauzibil din punct de vedere statistic.

    FDA și CDC ignoră, de asemenea, analizele standard de date care pot face lumină asupra cauzalității. Este cunoscut sub numele de criteriile Bradford Hill - un set de 10 criterii care trebuie îndeplinite pentru a demonstra dovezi solide ale unei relații de cauzalitate. Unul dintre cele mai importante dintre aceste criterii este temporalitatea, deoarece un lucru trebuie să vină înaintea celuilalt, iar cu cât durata dintre două evenimente este mai scurtă, cu atât este mai mare probabilitatea unui efect cauzal.

    Ei bine, în cazul injecțiilor COVID, 50% dintre decese au loc în termen de 48 de ore de la injectare. Pur și simplu nu este de conceput ca 10.000 de oameni să fi murit la două zile după injecție din cauza a altceva decât injecția. Nu poate fi vorba doar de coincidență. Mai ales că atât de mulți dintre ei sunt tineri, fără afecțiuni letale subiacente care să amenințe să îi elimine în orice zi. Un procent de 80% au murit la o săptămână de la injecție, ceea ce este totuși incredibil de aproape în ceea ce privește temporalitatea.

    Copiii riscă leziuni cardiace permanente

    În afară de riscul imediat de deces, copiii riscă, de asemenea, să aibă probleme de sănătate care pot dura toată viața din cauza injectiei Covid. Miocardita (inflamația inimii) a apărut ca fiind una dintre cele mai frecvente probleme, în special în rândul băieților și al bărbaților tineri.

    La începutul lunii septembrie 2021, Tracy Beth Hoeg și colegii săi au postat o analiză a datelor VAERS pe serverul de preimprimare medRxiv, arătând că peste 86% dintre copiii cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani care au raportat simptome de miocardită au fost suficient de grave pentru a necesita spitalizare.

    Cazurile de miocardită explodează după a doua injecție, a constatat Hoeg, și afectează în mod disproporționat băieții. Un procent de 90% din rapoartele de miocardită post-vaccinare sunt de sex masculin, iar 85% dintre rapoarte au apărut după a doua doză. Potrivit lui Hoeg :

    "Incidența estimată a CAE [evenimente cardiace adverse] în rândul băieților cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani după a doua doză a fost de 162 la un milion; incidența în rândul băieților cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani a fost de 94 la un milion. Incidența estimată a CAE în rândul fetelor a fost de 13 la un milion în ambele grupe de vârstă."

    Fără îndoială, medicii observă o creștere a miocarditei, dar puțini sunt dispuși să vorbească despre aceasta. Într-o postare recentă de pe Substack, Steve Kirsch scrie: "Nu este o problemă:

    "Tocmai am citit un comentariu pe substack-ul meu privat "doar pentru furnizorii de servicii medicale". O creștere estimată de 100 de ori a ratei miocarditei, dar nimeni nu va afla de ea, deoarece cardiologii nu vor vorbi de teama de represalii.

    Comentariul lui era o conversație privată pe care a avut-o cu un cardiolog pediatru. Cardiologul nu va spune niciodată acest lucru în public, în fața presei, și nici nu i se va dezvălui numele, deoarece prima sa datorie este față de familia sa (păstrându-și locul de muncă).

    Dacă un "verificator de fapte" l-ar suna pe cardiolog, acesta ar putea fie să refuze să comenteze, fie să spună: "Văd ceva mai multe cazuri după ce a fost lansat vaccinul". Iată comentariul exact care a fost postat pe substația privată:

    'Înainte de injectie, unul sau două cazuri pe an de miocardită. Acum, jumătate din sala de așteptare. Le spune părinților că 'studiază' cauzalitatea. Îi trimite la un specialist în boli infecțioase pentru discuții despre ceilalți copii ai lor.

    Recunoaște că el și aproximativ 50% dintre colegii săi știu ce se întâmplă, dar sunt prea îngroziți să vorbească de teama represaliilor din partea spitalelor și a consiliilor de licențiere de stat.

    Ceilalți 50% nu vor să știe, nu le pasă și/sau se bucură de disonanța cognitivă (ca Dr. Harvey [Cohen] de la Stanford) și/sau își dau drumul la demonul lor autoritar. Mult noroc cu acești foști colegi de-ai mei. Mirosul este copleșitor".

    ... De la 1 sau 2 cazuri pe an la 'jumătate din sala lui de așteptare'. Nu știu cât de mare este sala lui de așteptare, dar sunt cel puțin două persoane de când a spus 'jumătate'. Deci, rata a crescut cu: 250 de zile pe an deschis/1,5 cazuri medii pe an=166X."

    Miocardita nu este un efect secundar ușor și lipsit de consecințe

    Împreună cu Dr. Peter McCullough, în octombrie 2021, Rose a trimis, de asemenea, o lucrare privind cazurile de miocardita din VAERS în urma injecțiilor COVID la revista "Probleme Curente in Cardiologie". Totul era pregătit pentru publicare când, brusc, revista s-a răzgândit și a retras-o.

    Totuși, puteți găsi încă documentul dovada pe site-ul lui Rose. Datele arată în mod clar că miocardita este invers corelată cu vârsta, deci riscul este cu atât mai mare cu cât ești mai tânăr. Riscul este, de asemenea, dependent de doză, băieții având un risc de șase ori mai mare de miocardită după a doua doză.

    În timp ce autoritățile noastre de sănătate ignoră acest risc spunând că cazurile sunt "ușoare", aceasta este o minciună înfricoșătoare. Afectarea inimii este de obicei permanentă, iar rata de supraviețuire de la trei la cinci ani pentru miocardită a variat istoric între 56% și 83%.

    Pacienții cu miocardită acută fulminantă (caracterizată prin disfuncție sistolică ventriculară stângă severă care necesită terapie medicamentoasă sau suport circulator mecanic) care supraviețuiesc stadiului acut au o rată de supraviețuire de 93% la 11 ani, în timp ce cei cu miocardită acută nefulminantă (disfuncție sistolică ventriculară stângă, dar în rest stabilă din punct de vedere hemodinamic) au o rată de supraviețuire de doar 45% la 11 ani.

    Acest lucru ar putea însemna că între 7% și 55% dintre adolescenții răniți astăzi de aceste injectii ar putea să nu supraviețuiască până la sfârșitul vârstei de 20 sau începutul vârstei de 30 de ani. Unii ar putea să nu supraviețuiască nici măcar până la 20 de ani! Cum poate fi acesta un compromis acceptabil pentru un virus de care nu ai practic niciun risc de a muri când ești copil sau adolescent?

    Numărul deceselor în exces explodează, inclusiv în rândul adolescenților

    Pe tot parcursul pandemiei, vaccinul COVID a fost prezentat ca fiind calea de întoarcere la normalitate. Cu toate acestea, în ciuda injecțiilor în masă și a rapelurilor, numărul deceselor în exces continuă să crească. De exemplu, în săptămâna care s-a încheiat la 12 noiembrie 2021, Regatul Unit a raportat 2.047 de decese în plus față de cele înregistrate în aceeași perioadă între 2015 și 2019.

    COVID-19 nu poate fi în întregime de vină, deoarece a fost listat pe certificatele de deces pentru doar 1.197 de persoane. Și mai elocvent este faptul că, începând din iulie 2021, decesele non-COVID-19 din Regatul Unit au fost mai mari decât media săptămânală din cei cinci ani anteriori pandemiei. Bolile de inimă și accidentele vasculare cerebrale par să se afle în spatele multora dintre decesele în exces, iar ambele sunt efecte secundare cunoscute ale injecției COVID.

    Într-o postare pe Twitter din 28 noiembrie 2021, inginerul de software din Silicon Valley Ben M. (@USMortality) a dezvăluit că în cele 13 săptămâni precedente, aproximativ 107.700 de persoane în vârstă au murit peste rata normală, în ciuda unei rate de vaccinare de 98,7%. Într-un alt exemplu, el a folosit date de la CDC și census.gov pentru a arăta că numărul de decese în exces crește în Vermont, chiar dacă majoritatea adulților au fost injectați.

    "Vermont a avut 71% din întreaga sa populație vaccinată până la 1 iunie 2021", a scris el pe Twitter. "Asta înseamnă 83% din populația lor adultă, și totuși ei văd acum cele mai multe decese în exces de la pandemie încoace!"

    Chiar mai îngrijorător, datele britanice arată că decesele în rândul adolescenților au crescut vertiginos de când acest grup de vârstă a devenit eligibil pentru vaccinurile COVID. Între săptămâna care s-a încheiat la 26 iunie și săptămâna care s-a încheiat la 18 septembrie 2020, au fost raportate 148 de decese în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani. Între săptămâna care s-a încheiat la 25 iunie 2021 și săptămâna care s-a încheiat la 17 septembrie 2021, au avut loc 217 decese în această grupă de vârstă. Aceasta reprezintă o creștere de 47%!

    Decesele cauzate de COVID-19 au crescut, de asemenea, în rândul persoanelor cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani, după ce vaccinurile au fost implementate pentru această grupă de vârstă. O investigație a datelor Biroului Național de Statistică a arătat că, de când a început să fie implementat vaccinul Covid-19 pentru adolescenți, s-a înregistrat o creștere cu 53% a numărului de decese din toate cauzele în rândul bărbaților cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani, iar fiecare vârf al deceselor se corelează perfect cu un vârf al administrării primei, celei de-a doua și celei de-a treia doze de injecție Covid-19 pentru această grupă de vârstă.

    Sursa:https://dailyexpose.uk/2022/01/16/male-teen-deaths-53-percent-higher-after-covid-vaccination-in-2021/

    Au fost exprimate îngrijorări semnificative cu privire la posibilitatea ca vaccinurile COVID-19 să agraveze boala COVID-19 prin intermediul amplificării dependente de anticorpi (ADE). Este ceea ce se întâmplă aici? După cum a raportat The Exposé, care a efectuat investigația:

    "Corelația nu este egală cu legătura de cauzalitate, dar este extrem de îngrijorător să vedem că decesele au crescut cu 47% în rândul adolescenților cu vârsta de peste 15 ani, iar decesele cauzate de COVID-19 au crescut și în rândul acestui grup de vârstă de când au început să primească vaccinul COVID-19, și este poate o coincidență prea mare."

    Omicron nu prezintă niciun risc pentru tineri

    După cum se observă într-o analiză recentă a doctorului Robert Malone, (care a fost recent interzis pe Twitter, dar poate fi găsit pe Substack), raportul risc-beneficiu al vaccinului COVID se inversează și mai mult odată cu apariția Omicron, deoarece această variantă produce o boală mult mai ușoară decât variantele anterioare, ceea ce îi expune pe copii la un risc și mai mic de spitalizare sau de deces din cauza infecției decât era înainte, iar riscul lor era deja neglijabil.

    În prezent, Malone conduce cea de-a doua Declarație a medicilor de către Alianța Internațională a Medicilor și Oamenilor de Știință din domeniul Medical, care a fost semnată de peste 16.000 de medici și oameni de știință, în care se afirmă că "copiii sănătoși nu trebuie supuși vaccinării forțate", deoarece riscul clinic al acestora de infectare cu SARS-CoV-2 este neglijabil, iar siguranța pe termen lung a vaccinurilor nu poate fi determinată înainte de adoptarea unor astfel de politici.

    Nu numai că copiii sunt expuși unui risc ridicat de a suferi efecte adverse grave în urma injecțiilor, dar existența în populație a unor copii sănătoși, nevaccinați, este crucială pentru obținerea imunității de grup.

    Vaccinurile dublează riscul de sindrom coronarian acut

    Cercetătorii au descoperit, de asemenea, că injecțiile Pfizer și Moderna mRNA COVID-19 cresc dramatic biomarkerii asociați cu tromboza, cardiomiopatia și alte evenimente vasculare după injectare.

    Cercetătorii au constatat că persoanele care au primit două doze de injecție cu ARNm și-au mai mult decât dublat riscul de sindrom coronarian acut (SCA) la cinci ani, făcându-l să crească de la o medie de 11% la 25%. SCA este un termen generic care include nu numai atacurile de cord, ci și o serie de alte afecțiuni care implică reducerea bruscă a fluxului sanguin către inimă. Într-un tweet din 21 noiembrie 2021, cardiologul Dr. Aseem Malhotra a scris: "În 21 noiembrie 2021, cardiologul Dr. Aseem Malhotra a scris:

    "Extraordinar, tulburător, supărător. Avem acum dovezi ale unui mecanism biologic plauzibil al modului în care vaccinul ARNm poate contribui la creșterea evenimentelor cardiace. Rezumatul este publicat în revista de cardiologie cu cel mai mare impact, așa că trebuie să luăm aceste constatări foarte în serios".

    AMA este de acord cu sacrificarea copiilor

    În mod tragic, nu doar CDC și FDA au fost capturate de industria farmaceutică și sacrifică sănătatea publică, inclusiv sănătatea copiilor noștri, pentru a promova agenda tehnocrată a Marii Resetari.

    Chiar și Asociația Medicală Americană, care ar trebui să facă lobby pentru medicii și studenții la medicină din SUA și să promoveze medicina pentru îmbunătățirea sănătății publice, a abandonat orice aparență de etică, transparență și onestitate.

    Într-un articol de la jumătatea lunii noiembrie 2021 de pe site-ul AMA, "Vaccinul COVID-19 pentru copii: Cum știm că este sigur", redactorul de știri colaborator Tanya Albert Henry citează date direct din comunicatul de presă al Pfizer, iar apoi continuă să afirme că "știm că este sigur", deoarece "copiii mai mici văd aceleași efecte secundare care au fost observate la adulți și adolescenți". Pe baza datelor VAERS, acest lucru ar trebui să le dea fiori pe spate părinților.

    "Academia Americană de Pediatrie este de acord cu vaccinarea acestui grup de vârstă, împreună cu Academia Americană a Medicilor de Familie și Societatea de Boli Infecțioase Pediatrice, a declarat Dr. Fryhofer, președintele ales al Consiliului de Administrație al AMA", scrie Henry.

    "Dr. Fryhofer ... a remarcat că miocardita a fost o apariție rară după a doua doză de vaccinuri cu ARNm. 'Riscul observat este cel mai mare la bărbații tineri cu vârste cuprinse între 12 și 29 de ani, dar infecția cu COVID poate provoca, de asemenea, miocardită', a subliniat ea. 'În cazul adolescenților și al adulților tineri, riscul de miocardită cauzată de infecția cu COVID este mult mai mare decât după vaccinarea cu ARNm'.""

    Serios? De unde a scos Fryhofer această idee? Nu am văzut niciun fel de date care să susțină această afirmație, iar Henry nu oferă niciunul.

    Ce arată datele VAERS?

    Cercetările publicate în 2017 au calculat rata de fond a miocarditei la copii și tineri, arătând că aceasta apare la o rată de patru cazuri la un milion pe an. Potrivit Biroului de recensământ al SUA, în 2020, în SUA existau 73,1 milioane de persoane cu vârsta sub 18 ani, ceea ce înseamnă că rata de fond a miocarditei la adolescenți (18 ani și mai tineri) ar fi de aproximativ 292 de cazuri pe an.

    Până la 17 decembrie 2021, luând în considerare doar rapoartele din SUA și excluzându-le pe cele internaționale, VAERS a primit:
    308 cazuri de miocardită în rândul adolescenților de 18 ani 252 cazuri în rândul adolescenților de 17 ani.
    226 de cazuri la copiii de 16 ani 256 de cazuri la copiii de 15 ani
    193 cazuri la copii de 14 ani 132 cazuri la copii de 13 ani
    108 cazuri la copii de 12 ani

    În total, sunt 1.475 de cazuri de miocardită la adolescenți cu vârste de 18 ani și mai mici - de cinci ori mai mult decât rata de fond. Și, din nou, acest lucru nu ia în considerare rata de subraportare, care a fost calculată ca fiind între cinci și 40.

    Între timp, CDC susține că, între martie 2020 și ianuarie 2021, "riscul de miocardită a fost de 0,146% în rândul pacienților diagnosticați cu COVID-19", comparativ cu o rată de fond de 0,009% în rândul pacienților care nu au avut un diagnostic de COVID-19.

    După ajustarea "caracteristicilor pacienților și ale spitalelor", pacienții cu COVID-19 cu vârste cuprinse între 16 și 39 de ani au fost în medie de șapte ori mai predispuși să dezvolte miocardită decât cei fără COVID.

    Acestea fiind spuse, CDC a subliniat că "În general, miocardita a fost neobișnuită" în rândul tuturor pacienților, COVID sau nu. Mai mult, doar 23,7% dintre pacienții cu miocardită cu vârste cuprinse între 16 și 24 de ani au avut antecedente de COVID-19, astfel încât majoritatea cazurilor din acest grup de vârstă nu s-au datorat COVID.

    De asemenea, nu vorbim de cifre mari în ceea ce privește infecțiile reale cu COVID. Rata săptămânală de spitalizare a adolescenților a atins un vârf de 2,1 la 100.000 la începutul lunii ianuarie 2021, a scăzut la 0,6 la 100.000 la mijlocul lunii martie și a crescut la 1,3 la 100.000 în aprilie.

    Utilizând acea rată maximă de spitalizare de 2,1 la 100.000 (sau 21 la un milion) în această grupă de vârstă și presupunând că riscul de miocardită este de 0,146% în rândul pacienților COVID-pozitivi, obținem o rată de miocardită de la COVID în rândul adolescenților de 0,03 la un milion. Aceasta este departe de rata normală de fond de patru cazuri la un milion, astfel încât riscul de a face miocardită de la infecția cu SARS-CoV-2 este probabil destul de mic.

    Acum, presupunând că rata de spitalizare pentru COVID la adolescenți este de 21 la un milion, iar noi avem 73,1 milioane de adolescenți, ne-am putea aștepta ca într-un an să existe 1.535 de spitalizări pentru COVID în această grupă de vârstă. Dacă 0,146% din acești 1.535 de adolescenți dezvoltă miocardită, ne-am putea aștepta ca în fiecare an să apară 2,2 cazuri de miocardită în această grupă de vârstă, printre cei care se îmbolnăvesc de COVID.

    Pe scurt, pe baza statisticilor CDC, ne-am putea aștepta ca puțin peste doi adolescenți să contracteze miocardită din cauza infecției cu COVID-19. Între timp, avem 1.475 de cazuri raportate în urma injecției cu COVID în doar șase luni (injecțiile pentru persoanele cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani au fost autorizate la 30 iulie 2021).

    Ținând cont de subraportare, numărul real ar putea fi între 7.375 și 59.000 - din nou, în doar șase luni! Pentru a estima o rată anuală, ar trebui să o dublăm, ceea ce ne-ar da undeva între 14.750 și 118.000 de cazuri de miocardită. Așadar, este adevărat că "Pentru adolescenți și adulți tineri, riscul de miocardită cauzată de infecția cu COVID este mult mai mare decât după vaccinarea cu ARNm"? Mă îndoiesc de acest lucru.

    Puteți diminua efectele dăunătoare?

    Nu există absolut nicio rațiune sau justificare medicală pentru ca copiii și adolescenții să primească o injecție cu COVID. Totul este riscant, dar fără niciun câștig. Dacă, indiferent de motiv, fiul sau fiica dvs. a primit deja una sau mai multe injecții și sperați să le diminuați riscul de complicații cardiace și cardiovasculare, există câteva strategii de bază pe care vă sugerez să le puneți în aplicare.

    Rețineți că aceste sugestii NU înlocuiesc sau anulează orice sfat medical pe care l-ar putea primi de la pediatrul lor. Acestea sunt într-adevăr doar recomandări pentru atunci când nu există simptome adverse. În cazul în care copilul dumneavoastră prezintă orice simptome ale unei probleme cardiace sau cardiovasculare, solicitați imediat asistență medicală.

    1. În primul rând, nu-i mai faceți o altă injecție sau un rapel.

    2. Măsurați-le nivelul de vitamina D și asigurați-vă că iau suficientă vitamina D pe cale orală și/sau că se expun la soare în mod rațional pentru a vă asigura că nivelul lor este între 60 ng/mL și 80 ng/ml (150 și 2000 nmol/l).

    3. Eliminați toate uleiurile vegetale (de semințe) din dieta lor. Acest lucru implică eliminarea aproape tuturor alimentelor procesate și a majorității meselor din restaurante, cu excepția cazului în care îl convingeți pe bucătar să gătească doar cu unt. Evitați orice sosuri sau pansamente pentru salate, deoarece acestea sunt încărcate cu uleiuri din semințe.

    De asemenea, evitați carnea de pui și de porc crescută în mod convențional, deoarece acestea sunt foarte bogate în acid linoleic, grăsimea omega-6 care este mult prea mare la aproape toată lumea și contribuie la stresul oxidativ care provoacă boli de inimă.

    4. Luați în considerare posibilitatea de a le da în jur de 500 de miligrame pe zi de NAC, deoarece ajută la prevenirea formării cheagurilor de sânge și este un precursor pentru importantul antioxidant glutation.

    5. Luați în considerare enzimele fibrinolitice care digeră fibrina care duce la formarea cheagurilor de sânge, accidente vasculare cerebrale și embolii pulmonare. Doza este de obicei de două până la șase capsule, de două ori pe zi, dar trebuie luate pe stomacul gol, fie cu o oră înainte, fie la două ore după masă. În caz contrar, enzimele vor acționa doar ca enzime digestive, în loc să digere fibrina.

    sursa :
    https://dailyexpose.uk/2022/01/18/gov-data-suggests-covid-vaccines-killed-more-kids-than-covid/
  • Cosmin32 21.01.2022 15:55
    De ce vaccinurile cu ARNm sunt o idee foarte proastă

    Elementar, dragul meu Watson: de ce vaccinurile cu ARNm sunt o idee foarte proastă

    Michael Palmer, MD și Sucharit Bhakdi, MD
    doctors4covidethics.org

    Rezumat: Vaccinurile COVID-19 pe bază de ARNm ale Pfizer și Moderna au provocat leziuni și decese la o scară fără precedent. Acest scurt articol explică din primele principii de ce trebuie să ne așteptăm la evenimente adverse nu doar după prima injecție a unui astfel de vaccin, ci și după fiecare injecție de rapel. Argumentul nu se limitează la SARS-CoV-2 sau la proteina de vârf a acestuia, ci se aplică în general oricărui antigen care nu este de sine stătător introdus sub formă de ARNm. În consecință, nu numai că vaccinurile cu ARNm COVID trebuie oprite, dar vaccinurile cu ARNm nu ar trebui să mai fie utilizate niciodată, indiferent de agentul infecțios în cauză.

    Descărcați fișierul PDF - https://doctors4covidethics.org/wp-content/uploads/2022/01/mRNA-stealth.pdf

    1. Introducere

    Cititorii site-ului D4CE vor fi familiarizați cu istoricul atroce de siguranță al vaccinurilor COVID cu ARNm produse de Pfizer și Moderna [1]. O caracteristică frapantă este că evenimentele adverse apar nu numai după prima injecție, ci și după fiecare injecție de rapel. În acest scurt articol, vom examina motivul acestei observații. Alte aspecte ale toxicității vaccinurilor cu ARNm au fost discutate anterior de către D4CE [2,3].

    2. Cum funcționează vaccinurile COVID cu ARNm

    https://doctors4covidethics.org/wp-content/uploads/2022/01/Figure_1_220110.jpg

    Vaccinurile cu ARNm Pfizer și Moderna constau dintr-un ARN mesager sintetic (ARNm) care codifică "proteina spike" a SARS-CoV-2, care se găsește în mod normal pe suprafața particulelor de coronavirus. Acest ARNm este acoperit cu un amestec de lipide sintetice - molecule asemănătoare grăsimilor - care îl protejează de degradare în timpul transportului în organism și care facilitează, de asemenea, absorbția sa în celulele țintă prin endocitoză.

    După ce particula de vaccin a intrat într-o celulă, lipidele sunt îndepărtate, iar ARNm este eliberat în citosol (lichidul intracelular). ARNm se leagă apoi de ribozomi - micile fabrici de proteine ale celulei - și îi direcționează să sintetizeze moleculele de proteine de spike propriu-zise. Majoritatea moleculelor de proteină spike vor fi apoi transportate la suprafața celulei.

    Mai devreme sau mai târziu, celulele care exprimă această proteină, sau rămășițele unor astfel de celule, vor ajunge la centrele organizatorice ale sistemului imunitar din organele limfatice. Proteina spike va fi apoi recunoscută de diferite tipuri de celule imune, inclusiv de limfocitele B (celule B), care vor începe să producă anticorpi împotriva ei.

    În plus, ca în cazul oricărei proteine care este sintetizată în interiorul celulei, un număr mic de molecule va suferi o fragmentare, iar fragmentele vor fi prezentate pe suprafața celulară în asociere cu proteine purtătoare specifice (HLA-). Scopul acestui mecanism este supravegherea imunitară: de îndată ce apar fragmente ale unei proteine pe care sistemul imunitar nu o recunoaște ca fiind "self", adică aparținând corpului uman, se va declanșa un răspuns imunitar împotriva tuturor celulelor care o produc. Acest răspuns va duce la formarea de limfocite T citotoxice (celule T-killer) care atacă și distrug celulele care prezintă acele fragmente de antigen.

    Activitatea citotoxică a celulelor T-killer va fi amplificată de alte câteva mecanisme efectoare imune care sunt inițiate de anticorpi. Dacă acest atac imunitar combinat se întâmplă la nivelul celulelor care căptușesc vasele de sânge - celulele endoteliale -, leziunea rezultată poate provoca coagularea sângelui. Trebuie să ne așteptăm la accidente vasculare cerebrale, atacuri de cord și tromboze, iar multe astfel de cazuri au fost într-adevăr raportate ca evenimente adverse după vaccinarea cu vaccinurile cu ARNm COVID-19 de la Pfizer și Moderna (precum și cu vaccinurile pe bază de adenovirus produse de AstraZeneca și Johnson & Johnson).

    Este de așteptat ca aceste mecanisme imunologice să funcționeze cu orice alt antigen viral codificat în ARNm. În cazul vaccinurilor COVID19, există o a doua cale, unică, care leagă expresia proteinei spike de tulburările vasculare. O parte importantă din punct de vedere central a proteinei spike (fragmentul S1) poate fi scindată și eliberată din celulă. Fragmentul S1 se poate lega apoi de trombocite (trombocite) și de celulele endoteliale la distanță, determinând activarea acestora. Această a doua cale de declanșare a leziunilor vasculare și a formării de cheaguri de sânge este specifică pentru proteina spike a SARS-CoV-2.

    3. Modul în care sistemul imunitar face față virusurilor naturale (sau vaccinurilor vii)

    https://doctors4covidethics.org/wp-content/uploads/2022/01/repeat-infection-virus-blue-a005c.png

    Reacția sistemului imunitar la exprimarea unui vaccin cu ARNm este destul de asemănătoare cu răspunsul unei gazde naive din punct de vedere imunologic la prima infecție cu un virus nou. În această situație, nu există nimic care să împiedice virusul să pătrundă într-o celulă. Odată intrat în celulă, genomul viral va dirija expresia proteinelor virale, care vor apărea din nou pe suprafața celulei - unele dintre ele în formă intactă, iar toate sub formă de fragmente, așa cum s-a discutat mai sus. În consecință, celulele T citotoxice și mecanismele efectoare dependente de anticorpi vor ataca împreună celula infectată și o vor distruge. Moartea celulelor infectate pe o scară suficient de mare va provoca inflamație și boală clinică.

    Acum, ce se întâmplă dacă suntem infectați din nou cu același virus? În acest caz, vom avea deja anticorpi împotriva acestuia, iar aceștia vor lega multe dintre particulele de virus și le vor împiedica să pătrundă în celulele corpului nostru. În schimb, particulele de virus legate de anticorpi vor fi preluate de fagocite și vor fi distruse.

    În esență, același tip de răspuns imunitar este declanșat de vaccinurile cu virusuri vii, cum ar fi, de exemplu, vaccinul împotriva rujeolei. Diferența constă în faptul că tulpina de virus utilizată pentru vaccinare a fost "atenuată", astfel încât să nu provoace o boală semnificativă chiar și după prima infecție.

    4. Cum reacționează sistemul imunitar la vaccinurile cu ARNm

    https://doctors4covidethics.org/wp-content/uploads/2022/01/repeat-injection-vaccine-blue-037e2.png

    După cum s-a menționat mai sus, prima injecție a unui vaccin cu ARNm va declanșa o secvență de evenimente nu foarte diferită de cea pe care o observăm în cazul unei infecții virale - ARNm va iniția sinteza antigenului proteic pe care îl codifică, iar sistemul imunitar va genera anticorpi și celule T citotoxice îndreptate împotriva antigenului respectiv. Împreună, acestea vor provoca moartea celulei.

    Ce se întâmplă dacă administrăm o injecție de rapel a aceluiași vaccin? Anticorpii împotriva antigenului în cauză vor fi acum prezenți. Cu toate acestea, spre deosebire de un virus propriu-zis, particulele de vaccin conțin doar schița ARNm, dar nu și copii proteice ale antigenului. Astfel, anticorpii nu vor putea să recunoască și să se agațe de particulele de vaccin. În consecință, nimic nu poate împiedica ARNm să pătrundă în celulele organismului și să exprime antigenul, iar sistemul imunitar să atace aceste celule. Mai mult, sistemul imunitar va fi deja pregătit să atace mai repede și mai puternic.

    Același lucru se va întâmpla nu doar după a doua injecție, ci după fiecare injecție de rapel. În mod similar, persoanele care au avut deja COVID-19 și care au dobândit astfel o imunitate naturală prezintă un risc crescut de evenimente adverse chiar și după prima injecție de vaccin cu ARNm [4,5]. Veți putea trage propriile concluzii cu privire la înțelepciunea de a condamna oamenii, în multe jurisdicții, inclusiv chiar și pe cei cu imunitate naturală documentată, la o serie aparent nesfârșită de injecții de rapel cu ARNm împotriva COVID-19.

    5. De ce prima injecție a unui vaccin cu ARNm este mai nocivă decât cea a unui vaccin convențional cu virus viu?

    Argumentul de mai sus explică de ce injecțiile de rapel vor fi mai toxice în cazul vaccinurilor cu ARNm, dar nu și de ce chiar și primele injecții ale vaccinurilor cu ARNm COVID-19 au provocat mult mai multe daune decât cele provocate în trecut de vaccinurile convenționale cu virus viu. Există mai multe aspecte în acest sens:

    alegerea antigenului - și anume, a proteinei spike, care joacă un rol-cheie în patogeneza bolii COVID-19 obișnuite [6];
    apariția rapidă a vaccinurilor cu ARNm în fluxul sanguin [3], care va duce la exprimarea proteinei spike în celulele endoteliale ale vaselor de sânge, la distrugerea acestor celule prin atac imunitar și la coagularea sângelui;
    cantitatea mare de ARNm conținută în fiecare injecție. Această cantitate depășește cu mult cantitatea de acizi nucleici injectați cu vaccinuri vii atenuate sau absorbiți în cazul unei infecții naturale.

    Observăm că numai primul motiv menționat se referă în mod specific la vaccinurile COVID-19. Celelalte două sunt inerente tehnologiei de vaccinare cu ARNm ca atare și trebuie să fie de așteptat chiar și în cazul vaccinurilor care codifică antigeni virali fără toxicitate intrinsecă. Cel puțin ultimul motiv invocat - și anume, doza mare de acid nucleic dăunător administrată - se aplică și vaccinurilor pe bază de adenovirus produse de Johnson & Johnson și AstraZeneca. Cu toate acestea, în cazul acestor două vaccinuri, se poate spera că răspunsul anticorpilor la proteinele adenovirale ale vectorului va atenua distrugerea celulară cauzată de dozele de rapel.

    6. Concluzie

    Am văzut că, din motive foarte generale și elementare, tehnologia ARNm este în mod inerent mai periculoasă decât vaccinurile cu virus viu, care la rândul lor sunt deja mai puțin sigure decât vaccinurile cu virus inactivat sau vaccinurile cu subunități (ultimele două varietăți nu au fost examinate în această lucrare). În consecință, vaccinurile cu ARNm COVID-19 nici măcar nu ar fi trebuit să fie introduse. Aplicarea lor actuală trebuie să fie oprită, iar orice dezvoltare ulterioară a acestei tehnologii de vaccinare cu defecte fundamentale trebuie să fie oprită.

    Note

    Chiar dacă înainte de reinfectare anticorpii nu pot fi detectați în fluxul sanguin deoarece prima infecție a avut loc cu mult timp în urmă, vom avea totuși așa-numitele celule B de memorie, care pot fi reactivate în scurt timp și pot organiza un răspuns rapid și puternic al anticorpilor; în mod similar, celulele T de memorie există și pot fi activate rapid. Astfel, chiar dacă virusul va reuși să infecteze un număr mic de celule, acesta va avea mult mai puțin timp să se propage decât a făcut-o prima dată - infecția va fi stinsă rapid și va trebui să fie ucis doar un număr nesemnificativ de celule infectate. Acesta este motivul pentru care ne confruntăm cu bolile copilăriei doar o singură dată - memoria imunologică este gata să intre în acțiune chiar și după zeci de ani. Unii viruși pot reuși să se înmulțească chiar și după "neutralizare" și absorbție în celulele imunitare. În aceste cazuri, anticorpii au tendința de a agrava boala. Acest lucru se numește intensificare dependentă de anticorpi (ADE) și se întâmplă, de exemplu, cu virusul Dengue, dar și cu coronavirusurile, inclusiv cu agentul cauzal al COVID-19 (SARS-CoV-2).

    Referințe

    Goss, J. și Price, M. (2022) Covid-19 Statistics 2022.
    Anonymous, (2021) Pericolele vaccinurilor de rapel și ale `vaccinurilor COVID-19: Boosting Blood Clots and Leaky Vessels (în engleză).
    Palmer, M. și Bhakdi, S. (2021) The Pfizer mRNA vaccine: Farmacocinetică și toxicitate.
    Menni, C. et al. (2021) Efecte secundare ale vaccinului și infecția SARS-CoV-2 după vaccinare la utilizatorii aplicației COVID Symptom Study din Marea Britanie: un studiu observațional prospectiv. Lancet Infect. Dis. 21:939-949
    Parés-Badell, O. et al. (2021) Reacții adverse locale și sistemice la vaccinurile COVID-19 cu ARNm, comparând două tipuri de vaccinuri și apariția unei infecții anterioare cu COVID-19. Vaccines 9 (preprint)
    Marik, P.E. et al. (2021) A scoping review of the pathophysiology of COVID-19. Int. J. Immunopathol. Pharmacol. 35:20587384211048026

    Elementar, dragul meu Watson: de ce vaccinurile cu ARNm sunt o idee foarte proastă


    https://doctors4covidethics.org/elementary-my-dear-watson-why-mrna-vaccines-are-a-very-bad-idea/
  • Cosmin32 21.01.2022 15:56
    37.927 de decese și 3.392.632 de răniri în urma împușcăturilor COVID în baza de date europeană, în timp ce tinerii continuă să moară

    19 ianuarie 2022

    de Brian Shilhavy
    Editor, Health Impact News

    Baza de date europeană (a țărilor din SEE și din afara SEE) a rapoartelor privind reacțiile suspecte la medicamente este EudraVigilance(http://www.adrreports.eu/en/index.html), verificată de Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA), iar acestea raportează acum 37.927 de decese și 3.392.632 de răniri în urma injecțiilor a patru injecții experimentale COVID-19:


    VACCINUL COVID-19 MRNA MODERNA (CX-024414)
    https://dap.ema.europa.eu/analytics/saw.dll?PortalPages&PortalPath=%2Fshared%2FPHV%20DAP%2F_portal%2FDAP&Action=Navigate&P0=1&P1=eq&P2=%22Line%20Listing%20Objects%22.%22Substance%20High%20Level%20Code%22&P3=1+40983312

    VACCINUL COVID-19 MRNA PFIZER-BIONTECH
    https://dap.ema.europa.eu/analytics/saw.dll?PortalPages&PortalPath=%2Fshared%2FPHV%20DAP%2F_portal%2FDAP&Action=Navigate&P0=1&P1=eq&P2=%22Line%20Listing%20Objects%22.%22Substance%20High%20Level%20Code%22&P3=1+42325700

    VACCINUL COVID-19 ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19)
    https://dap.ema.europa.eu/analytics/saw.dll?PortalPages&PortalPath=%2Fshared%2FPHV%20DAP%2F_portal%2FDAP&Action=Navigate&P0=1&P1=eq&P2=%22Line%20Listing%20Objects%22.%22Substance%20High%20Level%20Code%22&P3=1+40995439

    VACCIN COVID-19 JANSSEN (AD26.COV2.S)
    https://dap.ema.europa.eu/analyticsSOAP/saw.dll?PortalPages&PortalPath=%2Fshared%2FPHV%20DAP%2F_portal%2FDAP&Action=Navigate&P0=1&P1=eq&P2=%22Line%20Listing%20Objects%22.%22Substance%20High%20Level%20Code%22&P3=1+42287887

    Din totalul leziunilor înregistrate, aproape jumătate dintre acestea (1 611 423) sunt leziuni grave.

    "Gravitatea oferă informații despre efectul nedorit suspectat; acesta poate fi clasificat ca fiind "grav" dacă corespunde unui eveniment medical care are ca rezultat decesul, pune viața în pericol, necesită spitalizare, determină o altă afecțiune importantă din punct de vedere medical sau prelungirea spitalizării existente, determină un handicap sau o incapacitate persistentă sau semnificativă sau este o anomalie congenitală/un defect la naștere."

    Un abonat al Health Impact News din Europa a realizat rapoartele pentru fiecare dintre cele patru injecții COVID-19 pe care le includem aici. Este mult de muncă pentru a tabula fiecare reacție cu leziuni și decese, deoarece nu există niciun loc în sistemul EudraVigilance(http://www.adrreports.eu/en/background.html) pe care l-am găsit care să tabuleze toate rezultatele.

    De când am început să publicăm acest lucru, și alte persoane din Europa au calculat cifrele și au confirmat totalurile.*

    Iată datele sumare până la 15 ianuarie 2022.

    Reacții totale pentru vaccinul ARNm Tozinameran (cod BNT162b2,Comirnaty) de la BioNTech/ Pfizer: 17.054 decese și 1.624.526 leziuni până la 15/01/2022

    45.865 Tulburări ale sângelui și ale sistemului limfatic, inclusiv 238 decese
    53.606 Tulburări cardiace incl. 2.459 decese
    500 Tulburări congenitale, familiale și genetice incl. 52 decese
    21.641 Tulburări ale urechii și labirintului incl. 11 decese
    1.727 Tulburări endocrine incl. 5 decese
    24.752 Tulburări oculare incl. 38 decese
    128.813 Tulburări gastrointestinale incl. 673 decese
    403.800 Tulburări generale și afecțiuni ale locului de administrare incl. 4.871 decese
    1.855 Tulburări hepatobiliare incl. 85 decese
    17.690 Tulburări ale sistemului imunitar incl. 88 decese
    71.334 Infecții și infestații incl. 1.829 decese
    31.663 Leziuni, intoxicații și complicații procedurale incl. 321 decese
    40.469 Investigații incl. 492 decese
    10.933 Tulburări ale metabolismului și nutriției incl. 271 decese
    193.866 Tulburări musculo-scheletice și ale țesutului conjunctiv incl. 209 decese
    1.534 Neoplasme benigne, maligne și nespecificate (inclusiv chisturi și polipi) incl. 144 decese
    266.754 Tulburări ale sistemului nervos incl. 1.807 decese
    2.384 Sarcina, puerperiul și afecțiuni perinatale incl. 72 decese
    241 Probleme legate de produse incl. 3 decese
    29.339 Tulburări psihiatrice incl. 198 decese
    5.857 Tulburări renale și urinare incl. 261 decese
    63.007 Tulburări ale sistemului reproducător și ale sânului incl. 7 decese
    69.276 Tulburări respiratorii, toracice și mediastinale incl. 1.833 decese
    74.806 Tulburări ale pielii și ale țesutului subcutanat incl. 140 decese
    3.643 Circumstanțe sociale incl. 22 decese
    18.264 Proceduri chirurgicale și medicale incl. 185 decese
    40.907 Tulburări vasculare incl. 740 decese

    Reacții totale pentru vaccinul ARNm mRNA-1273 (CX-024414) de la Moderna: 10.782 decese și 510.009 leziuni până la 15/01/2022

    11.363 Tulburări ale sângelui și ale sistemului limfatic incl. 118 decese
    16.962 Tulburări cardiace incl. 1.110 decese
    188 Tulburări congenitale, familiale și genetice incl. 9 decese
    5.960 Afecțiuni ale urechii și labirintului incl. 6 decese
    480 Tulburări endocrine incl. 6 decese
    7.107 Tulburări oculare incl. 36 decese
    41.950 Tulburări gastrointestinale incl. 399 decese
    135.810 Tulburări generale și afecțiuni ale locului de administrare incl. 3.551 decese
    773 Tulburări hepatobiliare incl. 54 decese
    5.003 Tulburări ale sistemului imunitar incl. 20 decese
    20.787 Infecții și infestări incl. 1.031 decese
    9.730 Leziuni, intoxicații și complicații procedurale incl. 205 decese
    11.563 Investigații incl. 390 decese
    4.660 Tulburări ale metabolismului și nutriției incl. 260 decese
    62.441 Tulburări musculo-scheletice și ale țesutului conjunctiv incl. 215 decese
    653 Neoplasme benigne, maligne și nespecificate (inclusiv chisturi și polipi) incl. 81 decese
    85.799 Tulburări ale sistemului nervos incl. 1.007 decese
    862 Sarcina, puerperiul și afecțiuni perinatale incl. 8 decese
    96 Probleme legate de produse incl. 4 decese
    8.976 Tulburări psihiatrice incl. 178 decese
    2.899 Tulburări renale și urinare incl. 211 decese
    11.475 Tulburări ale sistemului reproducător și ale sânului incl. 9 decese
    22.050 Tulburări respiratorii, toracice și mediastinale incl. 1.142 decese
    26.090 Tulburări ale pielii și ale țesutului subcutanat incl. 95 decese
    2.158 Circumstanțe sociale, inclusiv 45 decese
    2.608 Proceduri chirurgicale și medicale incl. 199 decese
    11.566 Tulburări vasculare incl. 393 decese

    Reacții totale pentru vaccinul AZD1222/VAXZEVRIA (CHADOX1 NCOV-19) de la Oxford/ AstraZeneca: 7.749 decese și 1.136.049 leziuni până la 15/01/2022

    13.763 Tulburări ale sângelui și ale sistemului limfatic, inclusiv 271 decese
    20.678 Tulburări cardiace, inclusiv 812 decese
    229 Tulburări congenitale familiale și genetice incl. 7 decese
    13.283 Afecțiuni ale urechii și labirintului incl. 8 decese
    673 Tulburări endocrine incl. 5 decese
    19.849 Tulburări oculare incl. 31 decese
    106.411 Tulburări gastrointestinale incl. 422 decese
    299.266 Tulburări generale și afecțiuni ale locului de administrare incl. 1.826 decese
    1.017 Tulburări hepatobiliare incl. 67 decese
    5.311 Tulburări ale sistemului imunitar incl. 37 decese
    39.194 Infecții și infestații incl. 591 decese
    13.232 Intoxicații prin rănire și complicații procedurale incl. 195 decese
    25.062 Investigații incl. 200 decese
    12.894 Tulburări ale metabolismului și nutriției incl. 122 decese
    166.466 Tulburări musculo-scheletice și ale țesutului conjunctiv incl. 157 decese
    719 Neoplasme benigne maligne și nespecificate (inclusiv chisturi și polipi) incl. 38 decese
    231.313 Tulburări ale sistemului nervos incl. 1.142 decese
    605 Afecțiuni ale sarcinii, puerperii și perinatale incl. 19 decese
    198 Probleme legate de produse incl. 1 deces
    20.856 Tulburări psihiatrice incl. 69 decese
    4.281 Tulburări renale și urinare incl. 72 decese
    16.524 Tulburări ale aparatului reproducător și ale sânului incl. 3 decese
    40.829 Tulburări respiratorii, toracice și mediastinale incl. 1.035 decese
    51.563 Tulburări ale pielii și ale țesutului subcutanat incl. 61 decese
    1.596 Circumstanțe sociale incl. 8 decese
    1.804 Proceduri chirurgicale și medicale incl. 29 decese
    28.433 Tulburări vasculare incl. 521 decese

    Reacții totale pentru vaccinul COVID-19 JANSSEN (AD26.COV2.S) de la Johnson & Johnson: 2.342 decese și 122.048 leziuni până la 15/01/2022

    1.186 Tulburări ale sângelui și ale sistemului limfatic, inclusiv 48 decese
    2.420 Tulburări cardiace, inclusiv 196 decese
    40 Tulburări congenitale, familiale și genetice incl. 1 deces
    1.260 Afecțiuni ale urechii și labirintului incl. 3 decese
    98 Tulburări endocrine incl. 1 deces
    1.591 Tulburări oculare incl. 10 decese
    9.402 Tulburări gastrointestinale incl. 88 decese
    32.903 Tulburări generale și afecțiuni ale locului de administrare incl. 659 decese
    146 Tulburări hepatobiliare incl. 13 decese
    527 Tulburări ale sistemului imunitar incl. 10 decese
    7.442 Infecții și infestări incl. 198 decese
    1.092 Leziuni, intoxicații și complicații procedurale incl. 25 decese
    5.756 Investigații incl. 127 decese
    725 Tulburări ale metabolismului și nutriției incl. 56 decese
    16.739 Tulburări musculo-scheletice și ale țesutului conjunctiv incl. 54 decese
    82 Neoplasme benigne, maligne și nespecificate (inclusiv chisturi și polipi) incl. 8 decese
    22.885 Tulburări ale sistemului nervos incl. 242 decese
    54 Sarcină, puerperiu și afecțiuni perinatale incl. 1 deces
    29 Probleme legate de produse
    1.677 Tulburări psihiatrice incl. 21 decese
    506 Tulburări renale și urinare incl. 29 decese
    2.720 Tulburări ale sistemului reproducător și ale sânului incl. 6 decese
    4.322 Tulburări respiratorii, toracice și mediastinale incl. 293 decese
    3.652 Tulburări ale pielii și ale țesutului subcutanat incl. 10 decese
    395 Circumstanțe sociale incl. 4 decese
    822 Proceduri chirurgicale și medicale incl. 72 decese
    3.577 Tulburări vasculare incl. 167 decese

    *Aceste totaluri sunt estimări bazate pe rapoartele transmise către EudraVigilance. Totalurile pot fi mult mai mari pe baza procentului de reacții adverse raportate. Unele dintre aceste raportări pot fi, de asemenea, raportate la bazele de date privind reacțiile adverse ale fiecărei țări, cum ar fi baza de date VAERS din SUA și sistemul Yellow Card din Marea Britanie. Decesele sunt grupate în funcție de simptome, iar unele decese pot fi rezultatul unor simptome multiple.

    Iată câteva povești despre câteva dintre aceste decese tragice survenite în urma injecțiilor cu COVID-19, care, din păcate, includ acum tot mai mulți copii.

    Portugalia: Un băiat de 6 ani a murit în urma unui stop cardiac după ce a primit prima doză de vaccin Pfizer COVID-19

    de The COVID World (https://thecovidworld.com/portugal-6-year-old-boy-dies-from-cardiac-arrest-after-receiving-first-dose-of-pfizer-covid-19-vaccine/)

    Un băiat de șase ani din Lisabona, Portugalia, a murit la doar câteva zile după ce a primit prima doză de vaccin Pfizer COVID-19, relatează CNN Portugalia (https://cnnportugal.iol.pt/saude/covid-19-menino-de-6-anos-com-teste-positivo-morreu-no-domingo-no-hospital-santa-maria/20220117/61e5a0260cf2cc58e7dda8c5). Circumstanțele sugerează o relație de cauzalitate cu vaccinarea.

    Luni, Centrul Spitalului Universitar Central din Lisabona (CHULN-https://en.wikipedia.org/wiki/Centro_Hospitalar_Universit%C3%A1rio_de_Lisboa_Central) a anunțat că un băiat de șase ani, fără nume, a murit duminică, 16 ianuarie, în urma unui stop cardiac.

    Comunicat de presă

    Centrul Spitalului Universitar Central din Lisabona confirmă decesul unui băiat de șase ani, duminică, 16 ianuarie, cu un test pozitiv pentru Sars-CoV-2, care a fost internat la Spitalul Santa Maria(https://en.wikipedia.org/wiki/Hospital_de_Santa_Maria) cu o zi înainte cu un stop cardiorespirator. Cauzele decesului sunt în curs de analiză.

    Copilul primise prima doză de vaccin împotriva Covid-19, iar CHULN a notificat cazul la Infarmed- https://www.infarmed.pt/web/infarmed-en/(Institutul Național de Farmacie și Medicamente din Portugalia) și la Direcția Generală pentru Sănătate.

    Infarmed (https://www.infarmed.pt/web/infarmed-en/) a emis o declarație, în care se spune că:

    "Confirmăm că am primit luni, 17 ianuarie, notificarea privind o reacție adversă suspectă, iar aceasta este tratată de Infarmed împreună cu unitatea regională de vigilență farmacologică din Lisabona, Setúbal și Santarém."

    O autopsie a fost ordonată de Infarmed și va fi efectuată de către experți din cadrul agenției. Rezultatele urmează să fie prezentate pe măsură ce vor fi disponibile.

    Portugalia, una dintre țările cu cele mai ridicate rate de vaccinare împotriva COVID-19 din lume, a început să vaccineze copiii cu vârste cuprinse între cinci și 11 ani la 18 decembrie, după ce autoritatea sanitară portugheză DGS a dat undă verde, la 7 decembrie, pentru utilizarea vaccinului Pfizer pentru această grupă de vârstă.

    Un număr total de 637.907 copii din Portugalia sunt eligibili pentru a primi vaccinul.

    Potrivit datelor DGS (https://evm.min-saude.pt/#shiny-tab-a_idade), de la începutul pandemiei, trei copii cu vârste cuprinse între 0 și 9 ani au murit.

    Citiți articolul complet pe site-ul The COVID World(https://thecovidworld.com/portugal-6-year-old-boy-dies-from-cardiac-arrest-after-receiving-first-dose-of-pfizer-covid-19-vaccine/)

    Vanessa Martins Figueiredo: O fetiță de 13 ani a murit după ce a primit vaccinul Pfizer COVID-19, a fost lansată o investigație

    de The COVID World (https://thecovidworld.com/vanessa-martins-figueiredo-13-year-old-dies-after-receiving-pfizer-covid-19-vaccine-investigation-launched/)

    O anchetă a fost lansată în cazul morții unei fete de 13 ani din Araranguá, Brazilia, care a murit la scurt timp după ce a primit prima doză de vaccin Pfizer COVID-19, informează publicația braziliană Revista Oeste(https://revistaoeste.com/brasil/vigilancia-sanitaria-de-sc-investiga-morte-de-adolescente-apos-vacina-da-pfizer/).

    Vanessa Martins Figueiredo a primit prima injecție pe 9 noiembrie și a dezvoltat paralizia Bell cinci zile mai târziu.

    Adolescenta din orașul Araranguá a suferit o paralizie facială și slăbiciune pe o parte a feței la doar cinci zile după injecția Pfizer și a fost diagnosticată cu paralizie Bell. Ea a urmat un tratament cu medicamente cu corticosteroizi- https://my.clevelandclinic.org/health/drugs/4812-corticosteroids (un antiinflamator) pentru afecțiunea sa.

    Cu toate acestea, starea ei de sănătate s-a înrăutățit pe parcursul săptămânilor și a fost spitalizată pe 29 decembrie cu probleme respiratorii. Copila de 13 ani a fost apoi intubată și transferată la Spitalul de Copii Joana de Gusmão din Florianópolis pe 2 ianuarie.

    Vanessa a decedat opt zile mai târziu, luni, 10 ianuarie.

    Mama ei, Alice Romano, a declarat pentru Revista Oeste:

    "Au încercat totul toată noaptea, dar dimineața, starea ei s-a înrăutățit. Apoi m-au chemat în "sufragerie" și mi-au spus că nu se mai poate face nimic, deoarece infecția ajunsese într-o parte importantă a creierului ei.

    La ora 10:15 dimineața, fiica mea a decedat."

    De asemenea, Alice a postat pe Facebook despre decesul fiicei sale și a publicat o declarație în care a spus că fetița ei de 13 ani nu avea probleme de sănătate preexistente și că a murit în urma vaccinului.

    Ea a postat acest mesaj pe 10 ianuarie, în ziua morții tragice a fiicei sale:

    https://vaccineimpact.com/wp-content/uploads/sites/2/2022/01/Vanessa-Martins-Figueiredo-3.jpg

    Direcția de Supraveghere Epidemiologică din Santa Catarina a informat într-o notă că a fost lansată o anchetă pentru a afla dacă există o relație de cauzalitate între moartea fetiței și administrarea vaccinului Pfizer.

    "Decesul fetiței [Vanessa Martins Figueiredo] a fost notificat de municipalitate ca un posibil 'Eveniment advers post-vaccinare' (AEPV), asociat cu aplicarea vaccinului Pfizer.

    Având în vedere că notificarea oricărui AEPV trebuie să aibă loc într-o perioadă de până la 30 de zile de la primirea vaccinului, este necesar să se evalueze cu atenție această informație, deoarece decesul poate fi asociat cu alte cauze și nu neapărat cu vaccinul."

    Cu toate acestea, Alice rămâne convinsă că fiica ei a murit ca urmare a vaccinului Pfizer, după cum a precizat pe Facebook(https://www.facebook.com/alice.romano.5209000):

    "Fiica mea tocmai a murit din cauza vaccinului pfizer"

    Vanessa a fost înmormântată în această marți.

    Moartea tragică a Vanessei vine la doar câteva luni după ce Weverton Silva(https://thecovidworld.com/weverton-silva-13-year-old-boy-dies-44-days-after-receiving-the-pfizer-covid-19-vaccine-investigation-started/), un băiat brazilian în vârstă de 13 ani, a murit în urma unui stop cardiac subit, la șase săptămâni după ce a primit prima doză de vaccin Pfizer COVID-19.

    Citiți articolul complet la The COVID World.-https://thecovidworld.com/vanessa-martins-figueiredo-13-year-old-dies-after-receiving-pfizer-covid-19-vaccine-investigation-launched/

    Kansuda Wichaisuek: Un medic în vârstă de 25 de ani a murit la o lună după ce a primit injecția de rapel de la Pfizer, tatăl caută răspunsuri

    de The COVID World (https://thecovidworld.com/kansuda-wichaisuek-25-year-old-doctor-dies-1-month-after-receiving-pfizer-booster-shot-father-seeks-answers/)

    Un medic sănătos în vârstă de 25 de ani din Thailanda a murit la 1 lună după ce a primit injecția de rapel Pfizer. Kansuda Wichaisuek, cunoscută de prieteni și familie ca "Dr. Po", și-a făcut vaccinul de rapel pe 7 decembrie și s-a îmbolnăvit grav zece zile mai târziu.

    Dr. Po, un medic îndrăgit în vârstă de 25 de ani din orașul thailandez Ratchaburi, și-a făcut injecția de rapel pe 7 decembrie și nu a suferit niciun simptom imediat. Cu toate acestea, zece zile mai târziu, pe 17 decembrie, Po a început să aibă efecte secundare, inclusiv temperatură ridicată și febră. Ea a făcut un test COVID, care a ieșit negativ, și i s-a recoltat și sânge, care nu a arătat nicio problemă.

    Temperatura corpului, care a ajuns până la 40 de grade, a persistat și a fost spitalizată pe 23 decembrie.

    Simptomele lui Po s-au ameliorat după cinci zile și a început reabilitarea la spitalul din Ratchburi(https://en.wikipedia.org/wiki/Ratchaburi_Hospital).

    Împotriva așteptărilor medicilor, tânăra de 25 de ani a suferit un regres și i-a trimis un mesaj tatălui ei pe 4 ianuarie despre o febră mare și o scădere a tensiunii arteriale.

    Două zile mai târziu, pe 6 ianuarie, ea a suferit un stop cardiac subit și a fost resuscitată de mai multe ori. Cu toate acestea, ea a intrat în moarte cerebrală după o perioadă în care a fost inconștientă și a decedat pe 7 ianuarie.

    Suraphon, tatăl doctorului Po, a fost devastat după moartea ei și a declarat:

    "Fiica mea primise vaccinul de rapel, dar medicii încearcă să nu menționeze nicio legătură cu vaccinarea. Ea nu a fost niciodată bolnavă înainte de vaccin, dar după vaccinare, a fost mereu bolnavă.

    Eram deja sceptic în legătură cu vaccinul, dar nu aveam nicio dovadă care să îi arate de ce".

    Citiți articolul complet pe site-ul The COVID World(https://thecovidworld.com/kansuda-wichaisuek-25-year-old-doctor-dies-1-month-after-receiving-pfizer-booster-shot-father-seeks-answers/)

    Caitlin Gotze: maistru australian de 23 de ani, îngrijitor de grajduri pentru cai, mort la șapte săptămâni după a doua injecție cu ARNm, mama se întreabă dacă "vaccinul Pfizer i-a oprit inima"


    de Blogul COVID (https://thecovidblog.com/2022/01/17/caitlin-gotze-23-year-old-australian-horse-stable-foreman-dead-seven-weeks-after-second-mrna-injection-mother-wonders-if-pfizer-vaccine-stopped-her-heart/)

    GOWRIE JUNCTION, QUEENSLAND - O tânără de 23 de ani din Australia a murit, iar mama ei nu crede în presupusa cauză a morții - și nici noi nu credem.

    Doamna Caitlin Gotze a lucrat pentru Hatch Racing, o afacere cu cai de curse din Glenvale. Ea lucra în cadrul organizației de la începutul anului 2019 și deținea titlul de maistru de grajduri din aprilie 2021, potrivit Toowoomba Chronicle (link blocat de paywall). Un maistru de grajd este responsabil pentru îngrijirea zilnică a cailor, inclusiv hrănirea, monitorizarea sănătății și îngrijirea. De asemenea, aceștia sunt mentori și supraveghează alți angajați. Nu este clar dacă Hatch Racing a impus aceste injecții.

    Doamna Gotze a primit prima injecție Pfizer mRNA pe 7 septembrie sau în jurul acestei date, potrivit mamei sale, doamna Raelene Gotze (alias Raelene Kennedy). Raelene a declarat că Caitlin s-a simțit "foarte rău" după injecție, până la punctul în care a fost țintuită la pat timp de o săptămână. Caitlin s-a întors la muncă în săptămâna următoare, muncind 60 de ore pentru a recupera timpul pierdut. În ciuda a ceea ce pare a fi o reacție adversă severă la prima injecție, Caitlin a primit a doua injecție Pfizer pe 28 septembrie.

    Ea fie a luptat cu efectele adverse ulterioare timp de câteva săptămâni, fie nu a avut niciunul. Doamna Gotze pare să își iubească cu adevărat munca și caii, așa că este probabil să fi mers la muncă la un nivel mult mai mic de 100% în acea perioadă.

    O întorsătură tragică a evenimentelor

    Sâmbătă, 13 noiembrie, doamna Gotze era în oraș cu prietenii ei. Ea a suferit un "atac de astm sever" în acea zi. Doamna Gotze s-a dus singură la spital. Medicii i-au prescris antibiotice, steroizi și mai multe/diferite inhalatoare. Doamna Gotze s-a dus la medicul ei obișnuit în lunea următoare, 15 noiembrie. Acesta i-a spus să continue pur și simplu protocoalele prescrise de medicul de la spital. Nu există nicio indicație că medicul ei obișnuit a efectuat alte teste.

    După încă o zi de odihnă, doamna Gotze s-a întors la serviciu marți, 16 noiembrie. Se pare că a reușit să treacă ziua fără probleme. Dar miercuri, 17 noiembrie, a avut un alt presupus atac de astm în timp ce se afla la serviciu. Doamna Gotze s-a dus la mașină pentru a-și recupera inhalatoarele. Colegii ei de muncă s-au îngrijorat când nu s-a întors la grajduri după câteva minute. S-au dus să o verifice pe doamna Gotze și au găsit-o fără reacție în mașină. Colegii de muncă i-au făcut resuscitare până la sosirea paramedicilor. Dar era prea târziu. Doamna Gotze a decedat (https://www.burstows.com.au/client?nid=f24cecd4-8b2b-4d2a-8473-29c17faaa28b&fbclid=IwAR2rzPkayO6xZUVwPdq46fdiK_XQh5j4GoFK3z6IfxmKljfAtafyxiNyTxs) în acea zi.

    Raelene nu este pe deplin convinsă că un atac de astm i-a ucis fiica. "Mă întreb serios dacă nu cumva vaccinul Pfizer i-a oprit inima", a scris ea. Doamna Gotze a mai spus că descoperirile preliminare au indicat "nici o prezentare tipică a astmului". Ea a mai spus încă o dată: "Pfizer este suspectul, dar va avea rezultatele săptămâna viitoare".

    https://vaccineimpact.com/wp-content/uploads/sites/2/2022/01/Raelene-Gotze-November-18.png

    Doamna Gotze nu va permite ca fiica ei să moară în zadar. Ea a postat continuu informații despre miocardita post-injecție de la moartea lui Caitlin.

    Citiți articolul complet pe Blogul COVID.-https://thecovidblog.com/2022/01/17/caitlin-gotze-23-year-old-australian-horse-stable-foreman-dead-seven-weeks-after-second-mrna-injection-mother-wonders-if-pfizer-vaccine-stopped-her-heart/

    Adrienne Pan: Prezentatoarea de radio CBC Edmonton, în vârstă de 43 de ani, dispare de pe rețelele de socializare timp de luni de zile, moartă după o "boală gravă" post-Moderna

    de Blogul COVID (https://thecovidblog.com/2022/01/19/adrienne-pan-43-year-old-cbc-edmonton-radio-host-disappears-from-social-media-for-months-dead-after-post-moderna-serious-illness/)

    EDMONTON - Un prezentator de radio canadian în vârstă de 43 de ani a murit în ceea ce pare a fi o moarte extrem de neplăcută și prelungită.

    Doamna Adrienne Pan a primit prima sa injecție Moderna mRNA pe 21 aprilie. Ea a postat proverbiala fotografie cu bandajul pe braț atât pe Twitter, cât și pe Instagram în acea zi. Doamna Pan a dezvăluit că avea o embolie pulmonară preexistentă (cheag de sânge în plămâni), ceea ce ar fi trebuit să o descalifice imediat de la toate aceste injecții. În schimb, medicii i-au spus că nu este eligibilă pentru injecțiile AstraZeneca, dar că ar trebui să fie în regulă cu Pfizer sau Moderna.

    https://vaccineimpact.com/wp-content/uploads/sites/2/2022/01/Adrienne-Pan-Moderna2.png

    Ea a primit injecția Moderna la BetterLife Medical and Pharmacy(https://www.betterlifemedical.ca/) din Laurier Heights în acea zi. Doamna Pan a declarat că a fost "incredibil de recunoscătoare" și că este "total neîncrezătoare că sunt vaccinată împotriva COVID-19, după 13 luni. Oamenii pot fi grozavi". Doamna Pan nu a raportat niciun efect advers imediat.

    Majorete și dispariție hardcore a ARNm

    Doamna Pan nu a vorbit prea mult despre injecțiile dinaintea propriei sale injecții. Dar după aceea, ea a devenit o purtătoare de cuvânt de facto pentru Moderna și pentru agenda "vaccinurilor" în general. La doar șase zile mai târziu, pe 27 aprilie, doamna Pan a postat un grafic și s-a întrebat de ce oamenii de 50 de ani "întârzie să își facă injecțiile".

    https://vaccineimpact.com/wp-content/uploads/sites/2/2022/01/Adrienne-Pan-lagging.png

    În aceeași zi, ea a postat date guvernamentale care spuneau că cele mai multe reacții adverse post-injecție erau rezultatul injecțiilor Pfizer.

    https://vaccineimpact.com/wp-content/uploads/sites/2/2022/01/Adrienne-Pan-Moderna-v-Pfizer.png

    Ea a postat un GIF pe 6 mai care spune "Sunt o bunăciune cu anticorpi". Legenda spune: "Toată fericirea milenară a vaccinului COVID-19 care se întâmplă acum în [Alberta] este o adevărată încântare".

    https://vaccineimpact.com/wp-content/uploads/sites/2/2022/01/Adrienne-Pan-hottie-with-antibodies.png

    Ea a postat hashtag-ul #TeamModerna pe 7 mai.

    Doamna Pan a răspuns la un tweet care sugera că oamenii preferă Pfizer în locul Moderna pe 22 mai. Ea a scris că Moderna are o eficiență de 92% și că este "încântată" să primească în curând a doua injecție.

    https://vaccineimpact.com/wp-content/uploads/sites/2/2022/01/Adrienne-Pan-Moderna-effective.png

    Ea a postat pe Twitter mai multe statistici de propagandă guvernamentală pe 25 și 26 mai.

    https://vaccineimpact.com/wp-content/uploads/sites/2/2022/01/Adrienne-Pan-May-25-26.png

    Ultimul ei tweet real a fost postat pe 27 mai. Ea a făcut câteva retweeturi pe 28 și 30 mai. Dar apoi a dispărut complet de pe Twitter. A fost foarte neobișnuit, deoarece a avut o medie de cel puțin 100 de tweet-uri pe lună din ianuarie 2020.

    Doamna Pan a mai avut o singură postare pe Instagram, pe 20 iunie, cu un tort de ziua ei de naștere pe care se pare că era scris greșit numele ei. Ulterior, ea a dispărut de pe Instagram. Nu este clar dacă sau când a primit doamna Pan o a doua injecție Moderna. Dar în Canada, guvernul recomandă un interval de o lună între cele două doze. Astfel, doamna Pan ar fi fost eligibilă pe 19 mai. Din nou, ea a spus că a fost încântată să o primească pe a doua pe 22 mai.


    Moartea și urmările

    Se pare că doamna Pan s-a îmbolnăvit foarte tare, foarte repede. Ea nu a mai făcut emisiunea ei de după-amiază de la radio CBC cel puțin din iunie 2021. Oamenii au început să se întrebe ce s-a întâmplat cu ea în toamnă. O postare pe Reddit în r/Edmonton a întrebat: "Ce s-a întâmplat cu Adrienne Pan de la CBC Radio 1?". O persoană a comentat că a trimis un e-mail la emisiune, iar un producător i-a spus că ea se afla în concediu personal, cu o dată de revenire nedeterminată.

    https://vaccineimpact.com/wp-content/uploads/sites/2/2022/01/Adrienne-Pan-Reddit2-768x196-1.png

    Luni a apărut vestea că doamna Pan a murit pe 15 ianuarie, după ce "s-a luptat luni de zile cu o boală gravă". Nu au fost publicate nici un fel de informații despre ce s-a întâmplat cu exactitate. Dar se pare că a stat în spital o bună perioadă de timp. Întâmplător sau nu, ea a dispărut de pe rețelele de socializare și de la radio chiar în momentul în care urma să primească a doua injecție.

    Doamna Pan lucra la CBC Edmonton într-o anumită calitate din 2011. Îi supraviețuiesc ambii părinți și soțul ei.

    Citiți articolul complet pe Blogul COVID.(https://thecovidblog.com/2022/01/19/adrienne-pan-43-year-old-cbc-edmonton-radio-host-disappears-from-social-media-for-months-dead-after-post-moderna-serious-illness/)

    https://healthimpactnews.com/2022/37927-deaths-and-3392632-injuries-following-covid-shots-in-european-database-as-young-people-continue-to-die/
  • Cosmin32 21.01.2022 15:56
    Turnurile morții 5G activate: Vor urma simptome asemănătoare gripei
    18 ianuarie 2022

    https://zbbb278hfll091.bitchute.com/nLPcg68RnP97/cU7r8OBt0RjE.mp4

    AT&T și Verizon sunt programate să implementeze noile servicii 5G miercurea aceasta, dar directorii executivi ai companiilor Delta Airlines, United Airlines, FedEx, UPS și alții au trimis o scrisoare (https://www.reuters.com/technology/exclusive-major-us-airline-ceos-urge-action-avoid-catastrophic-5g-flight-2022-01-17/) administrației Biden în care avertizează că radiațiile 5G în banda C perturbă instrumentele avioanelor, ceea ce ar putea face ca "porțiuni uriașe" din flota americană să fie inutilizabile, determinând ca marile aeroporturi ale națiunii să fie supuse unor restricții de zbor legate de 5G din partea Administrației Federale a Aviației (FAA), deoarece aceste frecvențe interferează cu instrumentele sensibile ale avioanelor, cum ar fi altimetrele, și pot împiedica în mod semnificativ aterizarea aeronavei, care este partea cea mai crucială și periculoasă a oricărui zbor.

    Directorii generali spun că implementarea lor în apropierea aeroporturilor va duce la mii de zboruri anulate și va bloca sute de mii de pasageri și colete. "Ca să fiu sincer, comerțul națiunii se va opri", au spus ei.

    Aceștia îndeamnă oficialii să interzică implementarea 5G pe o rază de 2 mile de aeroporturile afectate până când FAA va putea determina o modalitate prin care avioanele de linie să zboare în siguranță pentru a evita o "întrerupere catastrofală" a zborurilor de pasageri și a lanțului de aprovizionare.

    "Este nevoie de o intervenție imediată pentru a evita perturbarea operațională semnificativă a pasagerilor aerieni, a transportatorilor, a lanțului de aprovizionare și a livrării de materiale medicale necesare", au scris aceștia într-o scrisoare adresată directorului Consiliului Economic Național al Casei Albe, Brian Deese, secretarului pentru transporturi, Pete Buttigieg, administratorului FAA, Steve Dickson, și președintelui Comisiei Federale pentru Comunicații, Jessica Rosenworcel.

    Sean de la SGT Report se întreabă: "Imaginați-vă ce s-ar putea întâmpla cu oamenii cărora le curge oxid de grafen prin vene pentru că au luat injecția experimentală mRNA Death Shot?", referindu-se la o înregistrare video CCTV publicată de Dr. Ricardo Delgado la La Quinta Columna săptămâna trecută, în care apare o persoană pe bicicletă, când vedem clar o eroare de semnal în înregistrarea video cauzată de un fel de puls electromagnetic, care îl trântește simultan pe biciclist la pământ, aparent omorându-l.

    Are legătură ceea ce vedem în acest videoclip cu miile de rapoarte despre cei care au "murit subit" (https://www.shtfplan.com/headline-news/died-suddenly-trends-on-google-search-as-msm-tries-to-describe-sudden-deaths-of-vaxxed), inclusiv cu cei peste 300 de fotbaliști internaționali care s-au prăbușit pe teren sau au suferit atacuri de cord, cinci dintre ei (https://www.lifesitenews.com/news/five-professional-soccer-players-die-from-heart-attacks-fueling-speculation-of-vaccine-side-effects/) murind în timpul sărbătorilor de Crăciun Nu e ca și cum nu am fi avut deja o programare predictivă despre un "Kill Switch" (https://forbiddenknowledgetv.net/the-vaxx-kill-switch-activated/).

    Sean îl întreabă apoi pe invitatul său, avocatul Todd Callender, ce părere are despre legătura dintre 5G și efectele nocive ale vaxx-ului, iar acesta răspunde: "Charles Lieber (https://forbiddenknowledgetv.net/nano-bioweapon-escaped-from-wuhan-lab/), care tocmai a fost condamnat la Curtea Federală, pentru că a sprijinit chinezii în dezvoltarea tuturor acestor lucruri. El a fost faimos pentru sudarea atomică a tranzistorilor în aceste nanoparticule, transformându-le astfel în nanoboți.

    "Motivul pentru care a făcut acest lucru a fost acela de a-i face să răspundă la semnale de telefonie mobilă, semnale de radiații, exact ca cele despre care vorbim cu 5G, în gama 33-66 GHz (https://en.wikipedia.org/wiki/Extremely_high_frequency), din câte am înțeles. Ceea ce este, de asemenea, interesant este că, așa cum ați menționat, în Wuhan, când au pornit rețeaua 5G, au fost 10.000 de emițătoare, toate au fost pornite pe 30 octombrie, era noaptea de Halloween, dacă îmi amintesc bine, 2019 și, într-o perioadă foarte scurtă de timp, oamenii au început să se îmbolnăvească și să moară.

    "Se întâmplă, de asemenea, că, la acea gamă specială de frecvență - și am făcut studiile pentru a demonstra acest lucru - dacă este suficient de intensă, dacă ești suficient de aproape de emițător, acea frecvență este suficientă pentru a separa moleculele de oxigen de cele de azot [din aer] și pot sufoca literalmente pe cineva pe loc. Acea persoană s-ar putea să nici nu știe că este sufocată, deoarece respiră azot și nu primește oxigen.

    "Așadar, 5G este prin el însuși un sistem de arme... Active Denial System (https://en.wikipedia.org/wiki/Active_Denial_System), militarii și armata îl folosesc. Ai o antenă mare pe partea de sus a unui Humvee, o îndreaptă spre oameni, îi face pe oameni să simtă că sunt arși. Acesta este semnalul de 60 GHz. Îi electrocutează pe oameni cu microunde. Despre asta este vorba."

    https://forbiddenknowledgetv.net/5g-death-towers-activated-flu-like-symptoms-will-follow/
  • Cosmin32 21.01.2022 15:57
    Mai multă microtehnologie, autoasamblări, paraziți și oxid de grafenă într-un nou flacon Pfizer

    19 ianuarie 2022

    La Quinta Columna (https://www.laquintacolumna.info/) a împărtășit noi imagini la microscopul optic ale unui nou flacon Pfizer pe care l-au primit. La fel ca în observațiile lor anterioare ale altor flacoane, au găsit din nou microtehnologie, structuri care se autoasamblează, paraziți și, bineînțeles, oxid de grafenă.

    Biostatisticianul Ricardo Delgado(tutoronline@hotmail.es) a declarat că va examina în curând și vaccinuri de la alte laboratoare.

    Mai jos, Orwell City (https://www.orwell.city/) vă prezintă cel mai important fragment din cel mai recent program al La Quinta Columna.

    https://rumble.com/vsv56w-more-microtechnology-self-assemblies-parasites-and-graphene-oxide-in-a-new-.html?mref=lveqv&mc=48pz1


    Ricardo Delgado: Să ne uităm la câteva imagini. Acum, voi partaja pe ecran mostrele Pfizer. Mai exact, au fost trei dintre ele. Am ales câteva imagini care sunt foarte distinctive. Odată ce probele s-au evaporat. Sunt imagini care au apărut, bine? Aceasta este prima. Vedeți? Aici se vede ceea ce pare a fi o placă de bază cu anumite componente. Aceasta este prima.


    https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhrL2jW-LQrIYAtIMw0P07L7ANKYje-qiX4MaaIbNHlryK0a-usfludPF7odwL7j4cd1frYNOah8BOQ5iLI0QqOqg_IuiAjgI_UJ5Lgjq4Z9n1WZwE0BwP3xLAhcQD1TKZenRVV-8bl8gMRtOlUQ8oO2m_qY3qkxn9BCueZLXZHjMggeotfZBZME9HsBQ=w640-h360


    Aceasta este o altă fotografie a aceluiași obiect, în câmp întunecat. Aici îl puteți vedea și în câmp întunecat, dar cu un alt filtru.


    https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEh-EoB5kNdyFjhh405SmHnKQBm-zQwZPHk6CVpT9hi39kutAGuBkc0tCP-iutbEB4Gd4yysAgOTGIvgmRaByc5M_mvpME4Lw_l5Ktsl0gc4S6yLxDoc5oLIjD6IQnfw4q1qJIK0RtDmSpyKK7JxIl8i36KUee4QI8UxGe8GpMNq9xcsMTxpijLv0URokw=w640-h360

    https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjgc_9SHXtqDnjngYf50alDeAEu8LmymWe1JrSrOA6xOLKrfv1xQKmNiQvQP3Of6UwlIdTrZsuyzsMFqslooxk20CmkRTKtfnax0S3twXzss4RhE0wHJEc_XLNnLO8nwEDuhG-iFclgpScV2FFTZqSy_6SP5haHSILkFVYtukJ_onnmkN5ZWIK7U36SXA=w640-h360

    https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgH2UW4RTGscQ6_Kv3zLqQymS2w4vxckJEvF9JnqPXIlGHss_H33W8a-K_BVh4GgInog-RsZ350p6prupUk6q69QfDeRigj4f6dmkQHqzbfXB-Wzu1SefmmmevXTbimZ7XuKfAPIkHMINz8yfbKu5NF5uOtzQ_Lt_WkC-HSg9crM9ZS_aocwPUM0boDfQ=w640-h360

    Acesta... Din nou, acesta este vaccinul Pfizer după evaporare. Majoritatea acestor componente s-au autoasamblat. Și există, de asemenea, literatură științifică despre ele, așa cum vedem publicată în raportul nostru. Iată încă una.

    https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhSZXlHH5icDpQrxiRePRDBO_4CsxKaJWr91oPi2NDhUr-ttxFt9LZ9lo3vnanLxZvO5taw66Vze-6b1Fy1L2inlqeBSGCRVDK3KxrBAcQ-_dxYZr_XxVsbGkbGI6lBxPF_LI4vPIIDKTQVULlic3WvFRl9hMuYm-RpQF0-uyRyvxeg6RjT9wIlDnYEtQ=w640-h360

    Asta de aici. Și acesta este grafenul, de exemplu. Vedeți? Amintiți-vă forma marginilor. Se pliază pe ele însele.

    https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjGkM30-SIcDfLx_yuNH2vsEbW-4cTO5YId5qX8xzcdq6tE-GRatqAQl-NT0oIOL6XCIsomzyAb6eGXzMoLRFKYf87f7sI-66fO3fEPDPWTGXOfH-fP-wGuJgZU35UQBXz6mHd2XukuCUNdADgVl_4n0g_fm5a1HkAt1OBQYmLXalH7Xiau55cuqgYIbQ=w640-h360

    Și iată reliefurile caracteristice ale materialului pe care îl cunoașteți deja, probabil, mult mai bine decât medicii. Medicii nu au cunoștință de acest lucru, din păcate. Acest lucru nu ar trebui să fie în vaccin, nu-i așa?

    https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjLKuGOWE39peNbbiSRoDqV86hqAAjPSq8h1J5KVUVQNUdK5Lk10gEYj7wqEiQTe3TeuMk7VMIPHWdqWAE59AtdAPnjcxzENBaQnYrw29ZQt8o-ECl4sJvo6BPsFSAeKTBeFTWm7ysIShwyCx7puwy5iriYPixp7ts2RFhtA3UNe76nmqozxiZb7iNCRg=w640-h360

    https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiT9h6wpq-wFC3WJnHKfGjDMNLZF5ipEKbP9NF8wZhk2QlujYjFZFQC8KLP9hNa0ZC8ztR1sVdutc_hR9OmxQTQtInHCtHkw1UWX6rqyeat11uLk-DxIVv5VVurhlcwXj7C1wGiUOISG1YY_uJwqqNb6gc5rm0s8XlZ4P2yYb8vu3IEk8o8kK-VV1J2_w=w640-h360

    https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEibohiKux--1_3UT6gxDjDMMo60qurmr_FwuqB2AdFBjofGDR01iFJDx1y4Rp6uewRxzuzUWMvMUNp-LtDcvxLOOBGoU0dtJQ1XirhCoyLT9tB2pJYoSXdfok3OEvcx0fkURkzSVZrGfIyQtJvrNMQNR7mpio0YwuHcLaf2mceATg8MLHDlaELIkSPKBQ=w640-h360

    https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjqRrbBDVYkAWPYH0LS2tdJB0CbzovOP8mwD7gaU1R6TGfMQ2IbNpUTAAMNVkFBvQMANc5weYCxiDssvDwmaRsZ4gMV_pJ4TAx7aJTrTsukOPCCdWSgui0pOiVDDzyLMCqPZF1GjgBAl9kNYLF05Jz_nPy-joLG3kQbxfPoYFCdyQhO4xOKnPi7o96nPA=w640-h360

    https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjShsM-Di4xzC4_FWaXP6LClZdjvVLXHrxPKGWp2zYUSn6jMTHuProB1Uwmyj9tNPvw8wFf0UvfJk9TfiDfwwv3eECkbVnf1WOp6DDXa4uVZU21BPnSHrkWVwiAdSfHp73wU1VGjfApa_eP9Y6KFcS5nqYjnernu2LnnkPVRlzQ4hi3k3yBGAKRBeYnvA=w640-h360

    https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEh6qQNwx8xm8Z8mZvmX7uQIBv1uev4L7KWwzvMI6u9sVU2fazc9z9r3Y0xstMlucKIJH4OKr-oYCFYzvZht02iiah9cHNQ_ntoD0P24DQe-EwYlGCZGFCDSBmsnwQch3MjpDOyIoFgiqHY13B99UEyK-bU75hORjbLSbrvKba3r0M-o_aAo48TEYtHUww=w640-h360

    În regulă, deci acestea sunt imaginile. Dar, de asemenea, astăzi, am făcut o mică reanaliză și am lăsat proba să evolueze, în special... Probabil prin mecanisme de teslaforeză. Adică, prin radiațiile din mediul înconjurător. După cum știți, aceste materiale se autoasamblează, așa cum am arătat în raportul de la Quinta Columna. Un raport care reunește cele observate în microscopie optică și un raport fotografic. Comparându-le pe amândouă cu literatura științifică din spatele lor.

    Așadar, vom vedea acum noi imagini cu ceea ce s-a observat în vaccinul de... În altul, într-un alt vaccin nou, diferit, de la Pfizer. Bine? Vom împărtăși un fișier video. Îl avem aici. Acestea sunt de astăzi, 18 ianuarie. Destul de recente.

    Video: Noi imagini ale flaconului Comirnaty Pfizer din cadrul microscopului optic Haxon Aquiles II (18 ianuarie 2022).

    Ricardo Delgado: Vă uitați la un videoclip. Puteți vedea obiecte plutitoare în diferite reliefuri ale probei. Să spunem, la suprafață, în funcție de tensiunea lor superficială. Aici, anumite obiecte arată ca... Sunt probabil nanotuburi de carbon.(*) Ca acesta de aici. Vedeți cum acesta din mijloc se cam mișcă. Mai este unul care se mișcă spre dreapta. Este foarte impresionant.

    (Domnul Delgado a vrut să spună "microtuburi." Se corectează mai târziu).

    https://2.bp.blogspot.com/-MXeTQ-KpJq4/Vyu31gHNXMI/AAAAAAAAIIw/EUD2T0NZKPYNb8glr3vGns7PsNBFoXKRQCLcB/s1600/Screenshot_5%2Bcopy.png


    Vom repeta testele periodic. Și, în plus, la diferite fiole de vaccinuri, fiole de vaccin care sunt comercializate, din păcate, pentru întreaga populație țintă. Și cu acel material. Spun asta pentru toți acei oameni care critică sau spun că "este imposibil să vezi asta la microscop...". Luați un microscop, idiotilor. Luați un microscop înainte de a vorbi.

    Între timp, nu sunteți calificați sau autorizați să spuneți absolut nimic. Tot ceea ce spun fie medicii, fie imunologii, fie infectologii, fie medicii urgentiști, fie farmacologii, cum ar fi farmacistul García... Oricât de mult ar apărea pe ecranele televizoarelor voastre, tot ce spun ei este propagandă goală și deșartă. Ei nu vorbesc de cunoștințe de primă mână. Ei nu iau decât articolele, documentele care vin de la însăși Agenția Europeană a Medicamentului sau de la centrele sale de reglementare, atunci când tocmai noi le denunțăm.

    https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjsOlSF84YV29td47yvxhnwVLLm6zSQHYh--I-R5L8PyBlegKZcUfnKh8_ANVMfIzfKL9z-jz809C8Q0vZjT15fiDlANK7CoOcqJN4s0lorQBQNKyEA4xhht3A638OvMgYAFYCCe6YIEXyc4FJb1jh8q3B_Xj-_K_IkBDAuOifcckXPuTVNv-i4VyNjGg=w640-h360

    Bine. Iată un exemplu clar de autoasamblare.

    https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgwTyKXfTwAF_wpAEyvVJFkgch4r4M75EsECT_QN_3b32rrGUOIQ8IP1QDqCaq5nsCN21_xoSLruo4s9D-eRThE9akls4SnXNevjRkSx1ECRKEI9FHAiBs6NTrl9XkCLG7D5ZSIQkw7Oizy7KnHbcji40jvbuCltPNrSSnkH7J0V0-CxuIts93uExcyVw=w640-h360


    Iată-l pe cel anterior.

    https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjgFHml8425WPFjuT6pTxmQg4bbrmTsYicaGmuyDz7Bp4P8EaiFdJ5YKR17XNvhzD1hAYbDNfwxIspJLm6oLEQE3BcM9_jbhgEi_2ARerW0gPeVExclNFGpH_aY3BQfHQ5cmod_AJTeGrJXgH_TR25S4ewZcM_QhoWRvBm0605-MRXLHY8fOAO9HJkClA=w640-h360


    https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgrn6WHJJwK8s31uI4b0xRDwmleoyX4GpRg85-tRw8HGYM5bNke1RNutUf757KXPD5CnCbGSDThrZ06PR8oa0VETmzCS2sRQeTQ56Hm1F91bvht_7VM0wLnK2VZTqD6xIitoNCOQSgYHqM_rfMAoza7p_wKwLKzKsjFuoMP9gaRghd8XOqmAoaQ1n3tCg=w640-h360


    https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjNoqo3X77v-KWzY1WtCZqnWuQKVe6Z61w3DjViqSuBDx4Flyq7I7niMe2IteHuhuZ9KfUbqG676QN6m9kGxGwUuzigEG0iwqTY775a-hwZ0DMrTyQHnj3kijFUrosMbp8XINbVW72kE1wmlqMwVuMIX4vROz9gsEQZkyFxlsCIUjlN4hXu0xZG02_qvQ=w640-h360


    https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgyqw1x1kkUMeUR3vWo15eArjO4LTkaH7jsji6178W35BtSagRLCa3ZxFThpjg4e_FkxMF2s76uRJo3Y-et4C63sX4Tss3aXD1GPzjg3FvVpJ3naJTfHcIuvJvDI6tmhBZ35NruCWqxWs3YuX2E6YtbofLpLql4WiPwCJ2Dx5XO_NzjwlnY-I0dN0DTog=w640-h360


    Acolo apare grafenul.


    https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgTT-tbmalzZFN-WKjpHq805AR3ZhkbNz1lK51xps8NryRpwjVEMjYWWZlhE40cLPUE4TdBRI-9_YwTAs0xbLt8ZlzgccRXQiB-ZlMGhmBnIn5i1EQqKjWTL0ypp4KaJPmQa55CqnbvhvAYwFBVVUy0Id2i8O1MEjtu-SlgBEDowp8wfw3L_fE1OUQVQg=w640-h360

    https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgKkCDTzCmSJbncGkBmooq6TVuVgbOBuE26UYu3C00jXI8F0Hq5YktPqdRGEtXtmcTU4yjqg7oV6UaSA3riiei-PscbKpQUUXvP-Mj2drEg9Jz1ZepCks70g_MeWa0WV0C4QyU2ayGfDEASM5QQPTYe8Zoi0x6_rD4HUBqwq8I5nWFKcYGq7GQg0gVSvw=w640-h360

    https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEg3T_xDOA5rtfJRUl4BIvz7Q7vZI34nrj99_Ybi668KhaVUJhqAQWG0H3nOt2QU0osps9L3sTjgBmrZa-Hb2bK-ZGaO0_xDDmJMwQ3CmH_FOldXDCDDB9n2oXz2ujhEQzlB4K2tn2QiFVseSTf1kpU0t3bQVddv07WTTZ3rUp0ZhCL8TUUOh86WbHFKSw=w640-h360

    https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgMDQKeqQ0H7DxztivV0bvZfQhxVxCGFiFKm_f-8MODts9uHaIzhHrM8bZ7tAiLenDy80b2j0prpZGSsANQ2sNZGKUKu1VuAldg34FVThVwiq9WOg8qG_bGeHCehmuMsK93lsuBBGnVFdJ5Bpv3Dm-G6QvD87YoQoqwqXHLUfJ4wWUjWBqltBllb1NqAA=w640-h360

    https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjlYKafWyO2hzBig_JCyue4ml2n7B3iKxxAeqU5h-W4S5WbXrVvyoNKu2bNvUhN5J1ZwRmfxCs9jy-IyVVzmY5lGoD0EbJTkdKyNYqeVKI_-G3542sNGLk_d5rAK-plRSd4aE7QjyZCA3Px-F3HkbmnnzZ29KSPjY8TfcAYXy5a5gAZZL_6He___kZD2w=w640-h360

    Mai sus, se poate vedea clar limita picăturii.

    https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhoHU8VOPJy-ia-66V_59__E7R4PfwZHWUqCqd51_b-j7Aq8zk1Dtvw0Y5s_2rzUZCt4k4kZO-uE1ltyJQiC5uuI3BwiXT5vFdsmHcnZVFaK_3jCiJg2_usHhe3iwrYPu4haCUM9y0NFT29y7dshMiWVN0WahfCSEtxL-RS3PGdPkxw34d-hWNK6Qt-4g=w640-h360


    Aceasta este o sferă mezoporoasă.

    https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgrIIvgNR1xyJDKd0GalrFAUQ1HEo9D6eVOUT61ywL69r3JJ8IHVfWue5o_Rz-fevHyZPThkZAoRdLFccF-U9P45N3imyXQuwuTDNbtZamTDLOH58qE6w4GszE68F3_FVS2K5XeAOyHp1GUYawCh6zHqOiNZFyQsF6jhnDSiP3ePdEfJzpds0wodLw69Q=w640-h360

    https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEi63BEZfmWdKmo60N8F4cghCpuCxK_iLHEfO5TilfnGap_HIudfahOZd7Wc2E5ukhjlRX1EDStTmkgmRVDlzOpvq5IRiEkYubz6B_oG70Ke62UzX4W1UMhwihJQf8fRUVV76JpLEx3X7E5ZCAHGR9ttrtIadoanfg_2wsAjOI4z9FpOLRyd99pH2nzltQ=w640-h360


    Bețișorul din mijloc arată ca un tampon.

    https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiKj3RTeTJ2u6V0P4drYbrACBTPPC5c-w8JQt9TpL1m78QtnyyeUS4pYH65ITkGuH5JF9Xye2xMXF8ZTsb8hXPldnOJSHA6LfvNr0ov92VeD-B2VXNpxATqSKopNTEzc57nk1abS8BG73ZfZ1VgG1dqvKlb9TBf-Y16y5LEpXNxjSMtBL6frWjWfcDyyw=w640-h360

    Nanotuburi de carbon. Sau microtuburi. Microtubuli.

    https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhQu0AwUz8gvw0nUjahuO9tNXuykufkn7b1OiLIRb48Pf1Ea4V1VH2M8lPkTrWYVtg_lrze1vtN90aDSqA0ed89Nj7T21VXdFPt1BWYJ-dZcjAZGMf3rCRvKOfq_7WfCB4oCx-46UWEaPdozTQr0lkU-w0hMSKjrqsUpya9o0pzFbhoDSalTo7NAJ2PEw=w640-h360

    Un obiect asemănător cu Morgellon.

    https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEg0DfZyiKJbFg8aFf5Mn6z3k2Qi2CCQ8S5GGfCFoFU2AE5nWHHgBMeIiBTM-rGOVJxPpZssCa0raC1QoD_9l5YQL7qXOXVdFh93laqZrAxtHqdiMeBverHKA8LSAOw5wvB2zOyDaN6PJx0R_MaQ-ZQtcV0XQwwNwZ9LXFtAQV9dPmFTXn-e5LZECU5Acg=w640-h360


    Nu-ți face griji. Suntem adepții teoriei conspirației, nu? Așa ne spun ei.

    De asemenea, țineți minte că ieri, am postat un link pe blogul în care un anumit lucrător din domeniul sănătății, un biochimist... Care este, tocmai, stabilit în Andaluzia de mai bine de 12 ani. A analizat un vaccin Pfizer, dacă nu mă înșel, și a găsit obiecte foarte asemănătoare cu cele obținute de doctorul Campra și la noi.

    Oricine îndrăznește să se uite la microscop pentru a vedea direct dovezile crimei devine automat negaționist și conspiraționist. Lumea paralelă a versiunii oficiale valorează mai mult. Începând de astăzi: terorism mediatic criminal.


    https://t.me/laquintacolumna/16911

    https://t.me/laquintacolumna/16912

    Dacă vă plac articolele mele și videoclipurile pe care le găsiți aici și, dacă puteți și aveți chef, puteți face o mică donație. Sprijinul tău este întotdeauna mai mult decât apreciat.

    Urmăriți Orwell City pe Telegram. Vă mulțumim pentru lectură!

    -Orwellito.

    sursa : https://www.orwell.city/2022/01/new-vial.html
  • Cosmin32 21.01.2022 15:57
    Omicron este "considerabil mai blând" decât Delta, spune Dr. Peter McCullough, susținător al tratamentului timpuriu COVID-19

    Dr. Peter McCullough, un medic internist, cardiolog și epidemiolog de formare care a devenit expert în tratamentul timpuriu al COVID-19, observă schimbări în simptomele și tratamentul celor care suferă de varianta Omicron. Kim Roberts (https://thetexan.news/author/krobertsjd/)

    17 ianuarie 2022

    https://thetexan.news/wp-content/uploads/2020/08/BaylorPeter-McCullough-1280x853.jpg

    Dr. Peter McCullough

    În timp ce varianta Omicron a COVID-19 continuă să se răspândească în stat și în țară, unul dintre cei mai importanți experți în tratamentul timpuriu, Dr. Peter McCullough, a împărtășit noile observații pe care le-a făcut cu privire la cei care suferă de această boală.

    "Omicron este un sindrom considerabil mai blând decât Delta", a declarat pentru "The Texan", McCullough, un cunoscut internist, cardiolog și epidemiolog cu pregătire în Dallas. El a constatat că pacienții suferă de un sindrom mai scurt, care se însoțește de un nas care curge, febră ușoară și unele simptome ale căilor respiratorii superioare.

    Potrivit predictorului Nowcast al CDC (https://covid.cdc.gov/covid-data-tracker/#variant-proportions) privind proporțiile variantelor, Omicron este responsabil pentru peste 98% din cazurile din întreaga țară.

    În general, McCullough nu observă nicio implicare pulmonară sau probleme de coagulare a sângelui, ca în cazul variantelor anterioare, precum Delta. Cu toate acestea, el a spus că pentru pacienții mai în vârstă, mai fragili, orice formă de COVID-19 poate fi periculoasă.

    Deoarece studiile (https://pubs.acs.org/doi/10.1021/acs.jcim.1c01451) au arătat că varianta Omicron străpunge atât imunitatea vaccinată, cât și cea naturală și este mult mai contagioasă decât variantele anterioare, oamenii pot lua măsuri pentru a preveni îmbolnăvirea. Observațiile par să indice faptul că persoanele vaccinate sau cu imunitate naturală au cazuri mai ușoare de Omicron.


    Un protocol care a fost util (https://www.bioresearchcommunications.com/index.php/brc/article/view/176) pentru mulți în reducerea atât a contagiozității, cât și a simptomelor bolii este folosirea unei spălături nazale și a unei gargare cu betadină diluată, a precizat McCullough.

    Aceasta poate fi folosită de două ori pe zi pentru prevenire, de patru ori pe zi după expunere sau la fiecare patru ore dacă cineva are simptome de COVID-19. Betadina, sau povidona iodată, poate fi achiziționată de la majoritatea farmaciilor. Dacă o persoană este sensibilă la betadină, se poate folosi și peroxid de hidrogen diluat. Niciuna dintre cele două soluții nu trebuie înghițită. Specificații despre protocol pot fi găsite online(https://www.truthforhealth.org/patientguide/patient-treatment-guide/).

    O altă diferență pe care McCullough a observat-o este că varianta Omicron nu pare să solicite atât de multă intervenție cu medicamente eliberate pe bază de rețetă. El a spus că mulți pacienți au constatat că un regim de medicamente fără prescripție medicală este suficient pentru a obține rezultate bune.

    Pe lângă spălăturile nazale și gargara, tratamentele fără prescripție medicală pe care McCullough spune că trebuie să le ai la îndemână includ zinc (50 mg pe zi), vitamina D3 (20.000 UI pe zi), vitamina C (3.000 mg pe zi), quercetină (500 mg de două ori pe zi) și famotidină (vândută sub denumirea de Pepcid, 80 mg o dată pe zi).

    McCullough a declarat că acest protocol îi ajută pe majoritatea pacienților să își gestioneze simptomele.

    În timp ce tratamentele cu anticorpi monoclonali au fost foarte eficiente împotriva tulpinilor anterioare, doar formula Glaxo-Smith-Kline pare să ajute la tratarea Omicron.

    În timp ce McCullough nu poate prezice sfârșitul acestui val sau ce va urma, dacă observă modelul din Marea Britanie și Africa de Sud, varianta omicron ar trebui să atingă vârful în SUA până la sfârșitul lunii ianuarie și apoi să înceapă să scadă. Texasul se confruntă în prezent cu o rată de pozitivitate de 35,6 pentru testele COVID-19 administrate.

    Odată ce o persoană are varianta Omicron și se recuperează, ar trebui să aibă apoi o imunitate mai puternică la varianta Delta, mai gravă, a declarat McCullough, pe baza unui studiu realizat de Khan și colegii săi(https://www.news-medical.net/news/20220106/Does-SARS-CoV-2-Omicron-variant-elicited-neutralizing-immunity-enhance-that-elicited-by-the-Delta-variant.aspx).

    El crede că orice vaccin planificat pentru a combate varianta Omicron va fi prea târziu. În schimb, el sugerează că agențiile federale de reglementare ar trebui să avanseze cu punerea la dispoziție și distribuirea pe scară mai largă a noului medicament Pfizer (https://www.acsh.org/news/2021/11/16/pfizers-covid-drug-works-wonders-heres-how-it-works-15924), care inhibă replicarea virală, disponibil și distribuit pe scară mai largă.

    McCullough, care a atras recent atenția după ce a apărut la podcastul lui Joe Rogan și este un colaborator obișnuit al Fox News, împărtășește, de asemenea, evoluții și informații pe propriul său podcast, The McCullough Report (https://www.americaoutloud.com/the-mccullough-report/).

    "Îmi permite să intervievez invitați din întreaga lume și le oferă americanilor o fereastră către eforturile internaționale pe care nu le văd sau despre care nu aud în principalele mijloace de comunicare", a declarat McCullough.

    De asemenea, el găzduiește sesiuni de întrebări și răspunsuri care au fost foarte populare printre ascultători.

    "Oamenii vor răspunsuri", a afirmat el, "iar agențiile de sănătate publică au eșuat lamentabil în a le spune oamenilor ce să facă atunci când se îmbolnăvesc"."

    El a subliniat, de asemenea, că agențiile de sănătate publică din SUA nu au reușit să furnizeze țării rapoarte de siguranță și eficacitate cu privire la vaccinurile COVID-19.

    Deoarece vaccinurile sunt încă considerate cercetare, așa cum se menționează pe formularele de consimțământ asociate cu primirea vaccinului, el nu crede că este etic pentru niciun medic să le recomande unui pacient.

    "Nici un medic bun nu le poate recomanda, deoarece ar însemna să se folosească de o poziție de autoritate pentru a împinge pe cineva să participe la un program experimental", a spus el.

    De asemenea, el crede că toate mandatele de vaccinare ar trebui să fie abandonate imediat din cauza îngrijorărilor că acestea încalcă codurile de bioetică, cum ar fi Codul de la Nürnberg.

    Articolul unu (https://nuremberg2.com/articles-of-law-by-topic/professional-human-rights-requirements-in-regards-to-bioethics/#:~:text=Professional%20Human%20Rights%20Requirements%20in%20Regards%20to%20Bioethics,or%20other%20ulterior%20form%20of%20constraint%20or%20coercion.%E2%80%9D) din acest cod afirmă: "Persoana implicată [participantul la experiment] ar trebui... să fie în măsură să își exercite liberul arbitru, fără intervenția vreunui element de forță, fraudă, înșelăciune, constrângere, sau altă formă ulterioară de constrângere sau coerciție".

    https://thetexan.news/wp-content/uploads/2022/01/McCullough-PA-McCullough-Protocol-Jan-14-2022-640x480.png

    Protocolul de tratament COVID-19 recomandat de Dr. McCullough


    SURSA :

    https://thetexan.news/omicron-is-considerably-milder-than-delta-says-covid-19-early-treatment-proponent-dr-peter-mccullough/?utm_content=buffer09d3c&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer&fbclid=IwAR2uJ2h3j0iY_vAKMP6WH-yw10cdRiQGwXgaTvV9O4yKdk6kQThteaftbk4
  • Cosmin32 21.01.2022 15:58
    Procurorul Carlos Insaurralde: "Vă asigur că aceste vaccinuri sunt destinate să ne ucidă"
    18 ianuarie 2022


    https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhwLIkf6igV5pCapncSaEZa-Z3lj_csIfdwy3e2rwzpcdp-xh_oQZUNCAT0EWCqpJKaGuLVYOghRzDVmHHJAgwUlfVNAq3h-LuQyRa4v-MtcViW7ErcTwiPWDPCBflsNlXPwg5sEB7AKs222By3Oevu5rdVmreKS-PbT-NSmOtd8r-34pKUR7mo5SCMdA=w640-h360

    Carlos Insaurralde, procurorul care se află în spatele cazului bărbatului care a murit după ce a fost vaccinat (https://www.orwell.city/2022/01/ANMAT.html), vorbește despre oxidul de grafen și alte substanțe necunoscute și îi îndeamnă pe oameni să depună procese pentru a opri otrăvirea populației.

    Orwell City (https://www.orwell.city/) aduce fragmentul cheie pe care La Quinta Columna(https://www.laquintacolumna.net/) l-a comentat într-o emisiune recentă.

    https://rumble.com/vssf6k-prosecutor-insaurralde-i-assure-you-that-these-vaccines-are-destined-to-kil.html?mref=lveqv&mc=48pz1

    Ricardo Delgado: Să vedem următoarele, care este... Da, este o știre. Este, de asemenea, o știre din Argentina și vorbește despre ceea ce am văzut deja înainte. Ziarul din Vallarta. (El diario de Vallarta).

    "Procurorul îndeamnă la depunerea de plângeri împotriva tiraniei sanitare, dar poliția refuză să le primească." - https://diariodevallarta.com/argentina-fiscal-carlos-insaurralde-urge-a-presentar-denuncias-contra-la-tirania-sanitaria-pero-la-policia-se-niega-a-recibirlas/

    OK. Există un aspect foarte frapant, și anume că acest lucru s-a întâmplat înainte de a cunoaște rezultatul cu care am început, cu cel pe care l-am văzut după videoclipul de introducere.

    Spune: "Știe că există obstacole pentru ca instituțiile să primească plângerile, dar el cheamă să caute puterea spirituală. El avertizează că injecțiile conțin grafen și substanțe pe care nici măcar oamenii de știință nu le cunosc".

    Și vorbește despre oamenii de știință. Gândiți-vă doar la medicii care au comandat sau recomandat toate acestea...

    "Timpul de a ne transmite informația pentru a afla și a fi șocați a trecut. Știm deja că vaccinurile au grafen -este oficial-, că sunt mai mulți morți vaccinați decât nevaccinați -este oficial-, că oamenii sunt otrăviți", spune procurorul. "Mai important decât să cauți informații este să ieși și să denunți că se fac experimente pe oameni...", Despre capacitatea de rezistență pe care o pot avea la un material. "...că se inoculează fără prescripție medicală, trebuie să depună plângere. Vă asigur că aceste vaccinuri sunt destinate să ne omoare, subliniază avocatul. Și detaliază cum trebuie să se comporte oamenii în fața organelor de justiție pentru ca denunțul lor să fie luat în considerare."

    Acest lucru este foarte clar, domnilor. Foarte, foarte, foarte, foarte clar.

    Dacă vă plac articolele mele și videoclipurile pe care le găsiți aici și, dacă puteți și aveți chef, puteți face o mică donație. Sprijinul vostru este întotdeauna mai mult decât apreciat.


    Urmăriți Orwell City pe Telegram. Vă mulțumim pentru lectură!

    -Orwellito.

    https://www.orwell.city/2022/01/prosecutor.html
  • Cosmin32 21.01.2022 15:58
    Omorârea premeditată a milioane de oameni, coordonată la cel mai înalt nivel" - Naomi Wolf și Dr. Malone răspund la Project Veritas

    De Jim Hoft
    Publicat în 11 ianuarie


    Luni seară, Project Veritas a făcut publică ultima lor investigație și a fost o BOMBĂ! Proiectul Veritas a făcut publice documente militare nemaivăzute până acum cu privire la originile Covid-19, cercetările de obținere a funcțiilor, vaccinurile, potențialele tratamente și efortul guvernului de a ascunde totul.

    Documentele militare recent publicate contrazic mărturia sub jurământ a doctorului Fauci.

    Via Project Veritas (https://www.projectveritas.com/news/military-documents-about-gain-of-function-contradict-fauci-testimony-under/):

    Documentele militare afirmă că EcoHealth Alliance a abordat DARPA în martie 2018, solicitând finanțare pentru a efectua cercetări privind obținerea de funcții pentru coronavirusurile purtate de lilieci. Propunerea, denumită Project Defuse, a fost respinsă de DARPA din cauza unor probleme de siguranță și a ideii că încalcă moratoriul privind cercetarea privind obținerea de funcții.
    Raportul principal privind propunerea EcoHealth Alliance s-a scurs pe internet în urmă cu câteva luni, acesta a rămas neverificat până în prezent. Project Veritas a obținut un raport separat adresat Inspectorului General al Departamentului Apărării, scris de maiorul din cadrul Corpului de Infanterie Marină al SUA, Joseph Murphy, un fost membru DARPA.
    "Propunerea nu menționează și nu evaluează riscurile potențiale ale cercetărilor de tip Gain of Function (GoF)", un citat direct din scrisoarea de respingere a DARPA.
    Project Veritas a contactat DARPA pentru a obține un comentariu cu privire la documentele ascunse și a vorbit cu șeful departamentului de comunicare, Jared Adams, care a spus: "Nu mi se pare normal", atunci când a fost întrebat despre modul în care au fost îngropate documentele.

    TRENDING: BOMBĂ: Documentele Veritas dezvăluie că birocrații DC aveau dovezi că Ivermectina și Hidroxiclorochina erau eficiente în tratarea COVIDEI - dar au ascuns acest lucru de public
    https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/bombshell-veritas-documents-reveal-dc-bureaucrats-evidence-ivermectin-hydroxychloroquine-effective-treating-covid-hid-public/


    'Dacă Departamentul Apărării a considerat că această cercetare [de obținere a funcției] era prea periculoasă pentru a continua, de ce naiba NIH, NIAID și EcoHealth Alliance au ignorat cu nepăsare riscurile implicate?' și-a întrebat O'Keefe telespectatorii.

    * * * * * * * * * * *

    Marți dimineață, Dr. Robert Malone, inventatorul vaccinului cu ARNm, și Dr. Naomi Wolf, fost consilier al lui Clinton și activist pentru democrație, s-au alăturat lui Steve Bannon în emisiunea The War Room(https://warroom.org/) pentru a răspunde la bomba Project Veritas.

    Dr. Malone a numit-o "mai mare decât Pentagon Papers".

    Dr. Wolf a numit-o "omorârea prin imprudență a milioane de oameni coordonată la cele mai înalte niveluri".
    Boom!

    Naomi Wolf: Faptul că Dr. Fauci a comis un sperjur grosolan este extrem de evident. Este cea mai mică dintre infracțiuni, dacă într-adevăr acestea sunt documente verificate... Nu pot să exagerez, este un fel de omor premeditat a milioane de oameni coordonat la cele mai înalte niveluri, conform acestor documente. Tratamentele care ar fi salvat vieți au fost intenționat sau se pare că au fost intenționat suprimate.

    Via The War Room (https://warroom.org/):

    Video:

    https://rumble.com/embed/vprfgp/?pub=5o49d

    https://rightsfreedoms.wordpress.com/2022/01/14/premeditated-manslaughter-of-millions-of-people-coordinated-at-the-highest-levels-naomi-wolf-and-dr-malone-respond-to-project-veritas/
  • Cosmin32 21.01.2022 15:59
    Reiner Füllmich & 50 de avocați: "Vaccinurile sunt concepute pentru a ucide și a depopula planeta"

    Perspektiv https://rumble.com/user/Perspektiv

    Publicat în 10 ianuarie 2022

    Rumble - După ce audiază declarațiile de martor în fața Comisiei de anchetă Corona din Germania ale fostului vicepreședinte al Pfizer, dr Mike Yeadon, care a fost om de știință timp de 36 de ani, avocații de la Reiner Füllmich ajung la aceeași concluzie: Injecțiile numite în mod normal vaccinuri Corona sunt concepute pentru a face experimente pe rasa umană și pentru a afla ce doză de o toxină încă necunoscută este necesară pentru a ucide oameni. Rata de mortalitate legată de aceste vaccinuri, potrivit lui Yeadon, poate fi urmărită în funcție de numerele de loturi ale diferitelor loturi, deoarece unele loturi par a fi mai letale decât altele. Dacă ne uităm la dovezile disponibile, principalul obiectiv al injecțiilor din întreaga lume este depopularea globală, potrivit avocaților implicați. Dr. Füllmich a declarat pentru Perspektiv că avocații care pregătesc un proces internațional nu mai au niciun dubiu: Otrăvirea și uciderea în masă prin intermediul așa-numitelor vaccinuri Corona este comisă în mod intenționat asupra popoarelor lumii.

    Cetățeanul jurnalist Ulf Bittner de la blogul EU/EES Healthcare și Sverige Granskas a declarat în interviu că situația cu numerele de lot trasabile și cu leziunile și decesele legate de numerele de lot este similară în diferitele regiuni de sănătate din Suedia. Bittner este în contact cu un coordonator de vaccinuri care a furnizat documente pentru a urmări câte persoane au fost rănite și și-au pierdut viața în legătură cu diferitele loturi ale așa-numitelor vaccinuri.

    01:00 Numerele diferite de pe codurile de bare de pe partea de jos a dozelor de vaccin sunt placebo care a fost dat politicienilor, potrivit unei asistente șefe din Slovenia. Este la fel și în alte țări?

    01:54 Mike Yeadon și numerele LOT ale unor injecții ale mărcilor Moderna, Johnson& Johnson și Pfizer/Biontech sunt legate de o mortalitate mult mai mare decât în cazul celorlalți producători.

    3:52 Producătorii așa-ziselor vaccinuri experimentează cu dozele corecte pentru a ucide oameni, potrivit Dr. Füllmich. Acest lucru, conform Comitetului de Investigație Corona, constituie dovezi convingătoare pentru daune punitive și tentativă de omor în masă. Ei ucid oameni în mod intenționat.

    08:30 Avocații din India au depus plângeri pentru crimă premeditată.

    09:55 Mike Yeadon în calitate de martor pentru viitoarea acțiune în justiție împotriva făptașilor.

    10:44 Toți cei care critică fărădelegile guvernelor lumii sunt numiți "extremiști de dreapta". Acest lucru i s-a întâmplat și omului de știință de renume internațional Mike Yeadon.

    13:05 CDC a retras recomandarea pentru testele PCR de diagnosticare a SARS-CoV-2 din 31/12-2021. Testele PCR reprezintă fundamentul pandemiei. De ce Anthony Fauci face acum o întoarcere de 180 de grade?

    17:25 Cel puțin un milion de dolari de persoană va fi cerut ca daune punitive dacă procesul va avea succes.

    18:33 Anterior, doar zece la sută din toate efectele adverse erau raportate. În situația în care se află lumea în acest moment, echipa a estimat că, de fapt, doar unu la sută din toate efectele adverse era raportat.

    19:25 Directorul general al unei companii de asigurări de viață din Indiana, SUA, cu active de 100 de miliarde de dolari, a declarat: "Pe parcursul anului trecut a existat o mortalitate excesivă de 40%". Se crede că acest lucru se datorează injecțiilor.

    21:05 Ce substanță din fiole le face atât de letale? Este oxid de grafen/hidroxid de grafen?

    22:37 Orice vaccin este o otravă, dozajul este cel care face diferența. Acesta nu este un vaccin, deoarece un vaccin oferă imunitate, în timp ce aceste produse cer injecții neîncetate. Ori un vaccin funcționează, ori nu funcționează.

    24:40 Nici aceasta nu este o terapie genică, deoarece o terapie genică înseamnă să schimbi o genă stricată cu una fixă. Acest lucru seamănă mai degrabă cu a face experimente pe oameni și a încerca să ne ucidă.

    25.15 Dozele nu sunt testate de către guverne, în timp ce guvernele vor ține contractele ascunse de public timp de cel puțin 55 de ani. Cum afectează acest lucru posibilitatea ca oamenii să fie pedepsiți? Dr. Füllmich trece în revistă toate minciunile care pregătesc terenul pentru situația tiranică în care se află acum lumea.

    28:25 Vaccinurile nu sunt nici sigure, nici eficiente. Producătorii fac experimente cu doze letale de otravă. Toți cei care participă acum la provocarea intenționată de rău cu rea intenție vor fi pedepsiți.

    30:05 Cât de siguri sunt experții juridici de concluzia pe care Mike Yeadon a tras-o din această situație, că este vorba despre depopulare și despre uciderea intenționată a oamenilor prin injecții? Dacă aproape 50 de avocați sunt de aceeași părere, aceasta este considerată o "dovadă irefutabilă".

    32:08 Loturile de injecții din Suedia pot fi urmărite prin intermediul unei aplicații.

    32:45 Füllmich colaborează cu persoane care lucrează în cadrul serviciilor secrete din Germania și care nu doresc să facă injecțiile.

    34:15 Dr. Lee Merritt despre piloții de luptă din SUA care refuză să facă injecțiile. Potrivit doctorului Füllmich, doctorul Merrit a explicat: "Ei au înțeles că dacă vor fi forțați să [se vaccineze] vor fi uciși".

    35:15 În Suedia se colectează informații despre loturile din fiecare regiune, de la autoritățile sanitare suedeze (Folkhälsomyndigheten) și de la consiliul medical (Läkemedelsverket). Fiecare lot poate fi urmărit prin intermediul unei aplicații. Există o recompensă economică pentru regiunile suedeze care reușesc să injecteze mai multe persoane. Unul dintre avocații experți implicați în viitoarele audieri în instanță este un specialist în procesele de la Nürnberg.

    38:45 Cum se vor desfășura procesele și prin ce structură juridică? Un design comun, aceeași structură ca și în cazul proceselor de la Nürnberg.

    39:40 Libertatea de alegere ar trebui să domnească pentru membrii Uniunii Europene. Consumatorii de servicii medicale au drepturi de consumator. Frauda înseamnă inducerea în eroare a populației și a consumatorilor de servicii medicale.

    42:00 Așa-numitele vaccinuri sunt un produs falsificat pus pe piață. Potrivit lui Mike Yeadon, în SUA există o lege care îi va face pe toți răspunzători pentru daunele create de produsul falsificat. În flacoane sunt introduse toxine, în afară de lipidele cunoscute etc., la care persoanele care au luat vaccinurile nu și-au dat niciodată consimțământul.

    43:40 Importanța descentralizării puterii și a independenței naționale, mai degrabă decât a unor organizații globale, precum Uniunea Europeană, care să le spună oamenilor ce să facă. Deconectarea de la sistemul bancar, de la ONG:uri și crearea unor lanțuri independente și puternice de aprovizionare cu produse agricole, lanțuri de aprovizionare cu energie etc.

    46:15 Când vor avea loc procesele? Cum vor avea loc acuzațiile și cum se vor desfășura procesele? Unul dintre obiective este de a informa oamenii și de a expune neregulile prin implicarea mass-mediei alternative, astfel încât mass-media mainstream să nu poată ignora procesele. Echipa lucrează la un nou sistem de drept în SUA, Africa și Germania.

    50:48 Dr. Füllmich crede că lumea este aproape de un punct de inflexiune și că întreaga narațiune se va prăbuși foarte, foarte curând, poate în câteva săptămâni sau luni.

    54:13 Robert Malone, Robert F. Kennedy și Mike Yeadon, precum și alte persoane implicate în demascarea agendei sunt în contact unii cu alții și este planificat un turneu cu acești denunțători în SUA în luna martie

    https://rumble.com/vsaft1-reiner-fllmich-and-50-lawyers-the-vaccines-are-designed-to-kill-and-depopul.html

    https://rightsfreedoms.wordpress.com/2022/01/14/reiner-fullmich-50-lawyers-the-vaccines-are-designed-to-kill-and-depopulate-the-planet/
  • Cosmin32 21.01.2022 16:00
    Un studiu masiv în 145 de țări arată o creștere bruscă a transmiterii și a deceselor după introducerea vaccinurilor COVID

    De Julian Conradson
    Publicat în 9 ianuarie 2022

    În loc să pună capăt acestei pandemii, așa cum s-a promis, introducerea pe scară largă a vaccinurilor experimentale a provocat, de fapt, o creștere bruscă a numărului de cazuri de Covid-19 și a deceselor în întreaga lume, potrivit unui studiu preprint publicat recent, care a analizat date din 145 dintre cele mai vaccinate țări din lume.

    Studiul de 99 de pagini, intitulat "Worldwide Bayesian Causal Impact Analysis of Vaccine Administration on Deaths and Cases Associated with COVID-19: A BigData Analysis of 145 Countries"(https://www.researchgate.net/profile/Kyle-Beattie/publication/356248984_Worldwide_Bayesian_Causal_Impact_Analysis_of_Vaccine_
    Administration_on_Deaths_and_Cases_Associated_with_COVID-19_A_BigData_Analysis_of_145_Countries/links/
    61931b0507be5f31b78710a8/Worldwide-Bayesian-Causal-Impact-Analysis-of-Vaccine-Administration-on-Deaths-and-Cases-Associated-with-COVID-19-A-BigData-Analysis-of-145-Countries.pdf) a constatat că, în special în SUA, vaccinul a provocat o creștere impresionantă de 38% a numărului de cazuri de Covid la un milion - și o creștere și mai uimitoare de 31% a numărului de decese la un milion.

    https://www.thegatewaypundit.com/wp-content/uploads/Screenshot_20220109-185128_Samsung-Notes.jpg

    https://www.thegatewaypundit.com/wp-content/uploads/Screenshot_20220109-185142_Samsung-Notes.jpg

    TRENDING: BOMBA: Documentele Veritas dezvăluie că birocrații din DC aveau dovezi că Ivermectina și Hidroxiclorochina erau eficiente în tratarea COVID - dar au ascuns acest lucru de public - https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/bombshell-veritas-documents-reveal-dc-bureaucrats-evidence-ivermectin-hydroxychloroquine-effective-treating-covid-hid-public/

    În total, cercetătorii au constatat că aproape 90% (89,84%) din cele 145 de țări au avut acest efect negativ al vaccinurilor după ce acestea au fost puse la dispoziție.

    Din studiu:

    "Rezultatele indică faptul că tratamentul (administrarea de vaccinuri) are o propensiune puternică și semnificativă din punct de vedere statistic de a crește cauzal valorile fie în y1 [variabila aleasă pentru decese pe milion], fie în y2 [variabila aleasă pentru cazuri pe milion] peste ceea ce ar fi fost de așteptat în lipsa tratamentului.

    y1 a prezentat un raport de creștere/diminuare de (+115/-13), ceea ce înseamnă că 89,84 % dintre țările semnificative din punct de vedere statistic au prezentat o creștere a numărului total de decese pe milion asociate cu COVID-19 datorată direct impactului cauzal al inițierii tratamentului [vaccinuri].

    y2 a prezentat un raport de creștere/diminuare de (+105/-16), ceea ce înseamnă că 86,78% dintre țările semnificative din punct de vedere statistic au prezentat o creștere a numărului total de cazuri per milion de COVID-19 datorată direct impactului cauzal al inițierii tratamentului."

    Cercetătorii au efectuat o analiză cauzală comparând perioadele de dinainte și de după tratament pentru a ajunge la diferența de cazuri și decese de la punerea în aplicare a vaccinului, analizând datele COVID-19 disponibile public pentru a determina efectul răspândirii lor pe scară largă. După ce au fost eliminate toate rezultatele din țările cu rate scăzute de vaccinare sau cu date incomplete, au existat 128 de țări cu date suficiente privind decesele (y1) și 103 țări pentru a examina numărul total de cazuri (y2), ceea ce a cuprins un total de 145 de țări unice.

    Poate cea mai grăitoare parte a rezultatelor studiului este că țările care au înregistrat cele mai puține decese Covid în 2020 au fost cele care au înregistrat cele mai mari creșteri ale numărului de cazuri și decese odată ce vaccinul a fost introdus, unele dintre ele înregistrând creșteri de peste o mie de procente.

    "Țările cu puține decese COVID-19 în anul 2020 par să se fi descurcat cel mai rău dintre toate țările după administrarea vaccinului (de exemplu, Thailanda, Vietnam, Mongolia, Taiwan, Seychelles, Cambodgia etc.).

    Rezultatele impactului cauzal rezultat în urma administrării vaccinului observate în aceste țări [este] de sute sau mii de procente de creștere a numărului total de decese și de cazuri la un milion.

    în care putem fi cel mai încrezători din punct de vedere statistic datorită creșterii directe a deceselor și cazurilor asociate cu COVID-19 după administrarea vaccinului, în cazul în care înainte de administrarea vaccinului erau puține sau deloc."

    În concluzia studiului, cercetătorii au avertizat că creșterea substanțială a numărului de decese și cazuri ar trebui să fie "extrem de îngrijorătoare" pentru factorii de decizie politică din întreaga lume care au promovat vaccinurile experimentale ca fiind "cheia pentru a ne recâștiga libertățile".

    "Impactul cauzal semnificativ din punct de vedere statistic și covârșitor de pozitiv după implementarea vaccinului asupra variabilelor dependente, respectiv numărul total de decese și numărul total de cazuri la un milion, ar trebui să fie extrem de îngrijorător pentru factorii de decizie politică. Acestea indică o creștere marcantă atât a cazurilor asociate cu COVID-19, cât și a deceselor, datorată direct unei implementări de vaccinuri care a fost inițial vândută publicului ca fiind "cheia pentru a ne recâștiga libertățile." Efectul vaccinurilor asupra numărului total de cazuri pe milion și asocierea pozitivă scăzută a acestuia cu numărul total de vaccinări pe sută semnifică un impact limitat al vaccinurilor asupra scăderii numărului de cazuri asociate cu COVID-19.

    Aceste rezultate ar trebui să încurajeze factorii de decizie politică locali să ia decizii politice bazate pe date, nu pe narațiuni, și pe condiții locale, nu pe mandate globale sau naționale. Aceste rezultate ar trebui, de asemenea, să încurajeze factorii de decizie politică să înceapă să caute alte căi de ieșire din pandemie în afară de campaniile de vaccinare în masă."

    Pe scurt, aceasta este doar cea mai recentă dovadă că am fost mințiți de-a lungul întregii pandemii fabricate.

    Aceste vaccinuri experimentale și grăbite nu au făcut altceva decât să înrăutățească situația și nu au făcut decât să stimuleze transmiterea de noi variante care au împiedicat lumea să pună acest virus în oglinda retrovizoare.

    Mai multe studii au ajuns la concluzii similare cu aceasta, două dintre ele fiind publicate recent și confirmând în esență același lucru - aceste vaccinuri provoacă de fapt mai multe boli decât previn.

    https://www.thegatewaypundit.com/2021/12/pandemic-vaccinated-two-studies-show-new-evidence-covid-19-vaccines-cause-illness-prevent/embed/#?secret=f4kXQsdaIc

    Și asta se referă doar la boala Covid, nu mai vorbim de creșterea substanțială a altor afecțiuni și condiții care pun în pericol viața și care au cuprins țara.

    În prezent, spitalele sunt "copleșite" de pacienți care sunt "mai bolnavi ca niciodată", iar de vină nu este Covid.

    https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/hard-watch-hospital-ers-across-nation-completely-overwhelmed-non-covid-patients-sicker-ever-seen-nurses-forced-give-treatments-hallways-no/embed/#?secret=zHvi0t3hc3
  • Cosmin32 21.01.2022 16:01
    150.000 de decese Covid-19? - ONS afirmă negru pe alb că doar 17.000 de persoane au murit din cauza Covid-19 în ultimii 2 ani.

    De The Exposé la 17 ianuarie 2022

    Timp de aproape doi ani, populația din Marea Britanie a primit în mod repetat ordinul de a sta acasă, de a purta măști și de a se vaccina pentru a proteja NHS și a salva vieți. Închidere după închidere, restricție după restricție.

    Milioane de vieți au fost puse în așteptare, alte milioane de vieți au fost ruinate. Milioane de locuri de muncă au fost pierdute, mii de întreprinderi sunt acum închise pentru totdeauna.

    Dar o mare majoritate a britanicilor consideră că totul a meritat și că a fost absolut necesar datorită propagandei de frică care a rulat în buclă 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pe ecranele televizoarelor și a ținut capul de afiș al fiecărui ziar în ultimii doi ani.

    Pentru că publicul britanic a fost făcut să creadă că peste o sută cincizeci și cinci de mii de oameni au murit din cauza Covid-19, și li s-a spus că acest număr ar fi fost mult mai mare dacă nu s-ar fi conformat cu distrugerea economiei și decimarea vieților lor.

    Dar acum putem confirma fără nicio umbră de îndoială că cifra de 150 de mii este o minciună sfruntată, datorită unui răspuns recent la o cerere de libertate de informare adresată Oficiului Național de Statistică (ONS), în care ONS confirmă că doar 17.371 de persoane au murit din cauza Covid-19 în ultimii doi ani.

    Guvernul britanic susține, prin intermediul tabloului de bord Covid-19, că, începând cu 13 ianuarie 2022, au existat 151.855 de decese cauzate de Covid-19 pe întreg teritoriul Regatului Unit din martie 2020.

    Sursa: https://coronavirus.data.gov.uk/details/deaths

    De asemenea, publicului i s-a reamintit în mod constant această afirmație falsă prin intermediul mass-mediei de masă, cele mai recente titluri alarmiste fiind cele din 8 ianuarie, în care BBC a reluat afirmația falsă a guvernului britanic potrivit căreia 150.000 de persoane au murit din cauza Covid-19 în Regatul Unit.

    Sursa:https://www.bbc.co.uk/news/uk-59923936

    Dacă clipești, nu vei vedea, dar merită remarcat faptul că BBC a ales să publice titlul "Marea Britanie înregistrează mai mult de 150.000 de decese". Cuvântul cheie aici este "înregistrare", deoarece guvernul britanic poate înregistra orice dorește, dar acest lucru nu reflectă numărul real de decese cauzate de Covid-19.

    Sursa: https://news.sky.com/story/covid-19-uk-tops-150-000-coronavirus-related-deaths-since-start-of-pandemic-after-recorded-313-in-last-24-hours-12511664

    Autoritatea de reglementare a medicamentelor din Regatul Unit a reamintit, de asemenea, publicului numărul fals de decese Covid-19, pretins în mod fals, în fiecare săptămână, chiar la începutul raportului său "Vaccinul împotriva coronavirusului - Rezumatul săptămânal al raportării cartonașelor galbene" - https://www.gov.uk/government/publications/coronavirus-covid-19-vaccine-adverse-reactions/coronavirus-vaccine-summary-of-yellow-card-reporting#annex-1-vaccine-analysis-print, unde oricine poate arunca o privire la cele peste 1 milion de reacții adverse și decese care au fost raportate împotriva vaccinurilor Covid-19.

    Într-un raport publicat pe 13 ianuarie, MHRA a susținut că "la momentul întocmirii acestui raport, peste 149.541 de persoane din Marea Britanie au murit în termen de 28 de zile de la un test pozitiv pentru Coronavirus (COVID-19) Vaccinarea este cea mai eficientă modalitate de a reduce numărul de decese...".

    https://www.gov.uk/government/publications/coronavirus-covid-19-vaccine-adverse-reactions/coronavirus-vaccine-summary-of-yellow-card-reporting#annex-1-vaccine-analysis-print

    Dar toate aceste instituții vă mint, pentru că Oficiul Național de Statistică a confirmat într-un răspuns la o cerere de libertate de informare (https://www.ons.gov.uk/aboutus/transparencyandgovernance/freedomofinformationfoi/deathsfromcovid19withnootherunderlyingcauses) că, la sfârșitul trimestrului 3 din 2021, doar 17.371 de persoane au murit efectiv din cauza Covid-19.

    Ceea ce înseamnă că mai puțini oameni și-au pierdut viața din cauza Covid-19 în aproape doi ani decât media de aproximativ 30.000 de persoane care își pierd viața în timpul unui singur an de gripă rea în Marea Britanie.

    https://www.ons.gov.uk/aboutus/transparencyandgovernance/freedomofinformationfoi/deathsfromcovid19withnootherunderlyingcauses

    Solicitarea privind numărul real al deceselor a fost făcută cu ceva timp înainte de 16 decembrie 2021, iar Oficiul Național de Statistică a răspuns cu următoarele -.

    https://www.ons.gov.uk/aboutus/transparencyandgovernance/freedomofinformationfoi/deathsfromcovid19withnootherunderlyingcauses


    După cum se poate vedea clar, aceste cifre nu se apropie nici pe departe de cele 150.000 de decese cauzate de Covid-19 susținute de guvernul britanic și de mass-media, iar dacă adunăm numărul total de decese până la sfârșitul trimestrului 3 în 2021, putem vedea că vaccinurile Covid-19 nu au avut un efect foarte mare în reducerea numărului de decese.

    Potrivit ONS, au existat 9.400 de decese Covid-19 între 1 martie și 31 decembrie 2020. Primul vaccin Covid-19 a fost administrat pe 8 decembrie 2020, iar persoanele în vârstă și cele mai vulnerabile la Covid-19 au fost prioritare. Așadar, este ciudat să constatăm că în primele trei trimestre ale anului 2021 s-au înregistrat alte 7.971 decese cauzate de Covid-19, în condițiile în care se presupune că vaccinurile împotriva Covid-19 reduc cu 95% riscul de deces din cauza Covid-19.

    Sursa:

    https://www.ons.gov.uk/aboutus/transparencyandgovernance/freedomofinformationfoi/deathsfromcovid19withnootherunderlyingcauses

    Graficul de mai sus demonstrează perfect absurditatea minciunii celor 150.000 de decese cauzate de Covid-19, care a fost perpetuată de guvernul britanic și de mass-media pentru a justifica doi ani de restricții draconice.

    Sursa:

    https://www.ons.gov.uk/aboutus/transparencyandgovernance/freedomofinformationfoi/deathsfromcovid19withnootherunderlyingcauses

    Potrivit Oficiului Național de Statistică, între martie 2020 și sfârșitul trimestrului 3 2021, doar 13.597 de persoane cu vârsta de peste 65 de ani au murit din cauza Covid-19 și doar 3.774 de persoane cu vârsta sub 65 de ani au murit din cauza Covid-19.

    Deci, de ce naiba a cerut guvernul britanic ca întreaga populație să rămână acasă?

    De ce li s-a distrus educația școlarilor?

    De ce li s-a distrus viața tinerilor adolescenți?

    De ce noii părinți au fost lăsați în izolare să se lupte singuri, fără ajutorul familiilor lor?

    De ce oamenii nu au putut să-și ia rămas bun de la cei dragi?

    De ce au fost lăsați bătrânii și persoanele vulnerabile în izolare totală în centrele de îngrijire?

    De ce s-a transformat NHS în Serviciul Național de Vaccinare?

    O sută cincizeci și cinci de mii de decese Covid-19 în doi ani? Scoateți-l pe celălalt. ONS a confirmat că au fost doar puțin peste 17.000.

    sursa:
    https://dailyexpose.uk/2022/01/17/ons-confirm-just-17000-have-died-of-covid-19/
  • Cosmin32 21.01.2022 16:01
    CEO-ul Pfizer recunoaște că actualul vaccin oferă protecție zero împotriva Covid-19

    De Rhoda Wilson la 12 ianuarie, 2022

    Vorbind ca și cum ar fi anunțat o actualizare a unui software antivirus, Albert Bourla a declarat că, întrucât două doze de injecție Covid de la Pfizer oferă doar "o protecție foarte limitată, dacă există", iar trei doze oferă doar o protecție rezonabilă împotriva Omicron, Pfizer va avea o nouă versiune a injecției lor, "versiunea 1.1", gata în martie.

    Bourla este medic veterinar și director executiv al Pfizer. El este, de asemenea, unul dintre autorii crimelor împotriva umanității numiți într-o plângere depusă la Curtea Penală Internațională de către o echipă britanică.

    "Deci- și știm că cele două doze de vaccin oferă o protecție foarte limitată, dacă există. Cele trei doze, cu rapel, oferă o protecție rezonabilă împotriva spitalizării și a deceselor - și, din nou, asta este, cred eu, foarte bine - și o protecție mai mică împotriva infecției.

    "Acum, lucrăm la o nouă versiune a vaccinului nostru - cea 1.1, ca să mă exprim așa - care va acoperi și Omicronul. Și, bineînțeles, așteptăm să avem rezultatele finale. Vaccinul va fi gata în luna martie. Iar vaccinul, îl vom putea produce masiv", a declarat luni Bourla pentru Yahoo Finance.

    https://videopress.com/embed/W8G9E7mj?cover=1&preloadContent=metadata&hd=1

    Noul vaccin COVID-19 care acoperă Omicronul "va fi gata în martie", afirmă directorul general al Pfizer

    Clipul de mai sus este un extras dintr-un interviu realizat de Yahoo Finance. Urmăriți interviul integral și citiți transcrierea AICI (https://uk.news.yahoo.com/covid-19-vaccine-covers-omicron-144553437.html).

    Acest lucru contrazice un comunicat de presă al Pfizer cu o lună mai devreme, care anunța: "Studiile preliminare de laborator demonstrează că trei doze de vaccin Pfizer-BioNTech Covid-19 neutralizează varianta Omicron (linia B.1.1.529), în timp ce două doze prezintă titruri de neutralizare semnificativ reduse".
    Pfizer and BioNTech Provide Update on Omicron Variant, Pfizer Press Release, 8 decembrie 2021, recuperat la 11 ianuarie 2021

    Într-o lună, o a treia doză de "rapel" reduce eficacitatea de la "neutralizarea variantei" la "protecție rezonabilă" împotriva spitalizării și decesului. Mai sunt două luni până în martie, poate că până atunci Pfizer va face presiuni pentru ca toată lumea să aibă - pe lângă cele trei doze de varianta 1.0 - cel puțin una de varianta 1.1 și, de asemenea, de variantele 1.2 și 1.3.

    Ce au în comun pro-vaxxerii și anti-vaxxerii?
    Amândoi nu vor fi niciodată complet vaccinați.

    Ce ingrediente se vor regăsi în injecțiile din versiunea 1.1? Ce va instrui următoarea versiune a medicamentelor de terapie genică să fabrice celulele corpului nostru? Care vor fi efectele lor adverse? Care vor fi efectele pe termen lung și efectele intergeneraționale? Vor fi testate înainte de a fi lansate în rândul populației? Vor fi ele mai periculoase decât versiunea 1.0? Câte doze mai multe? Câte versiuni mai multe? De ce va fi nevoie pentru ca oamenii să spună "Nu. Asta se oprește - acum! Acesta este corpul meu, nu al tău"?

    https://dailyexpose.uk/2022/01/12/pfizer-ceo-version-1-1-is-required/
  • crazy bobz 22.01.2022 19:31
    Multumesc Cosmin32 pentru munca depusa!
  • NDorin 28.01.2022 11:48
    Aviz prostanilor de-alde Rafilieni, Arafați și etc! Luați aminte cârlanilor cum se descotoroseste seful vostru satanic de tentaculele lui!
Ultima oră

18:40

Pfizer a ales conștient să nu informeze autoritățile de reglementare despre secvența SV40 din vaccinurile Covid – dezvăluie un înalt oficial de la Health Canada

17:40

Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

17:06

Programul pelerinajului de Florii din București

16:45

Frumoșii tineri care au înfruntat Armata Roșie și moartea cu zâmbetul pe buze. 66 de ani de la martiriul lui Victor Metea, luptător în Grupul Carpatin-Făgărășean al rezistenței armate anticomuniste din Munții Făgărașului (+ 23 aprilie 1958)

15:55

Urmărire ca în filme în Botoșani: Poliția a folosit 61 de gloanțe pentru a opri un tânăr de 25 de ani care nu a oprit la semnalele agenților. Bărbatul a fost stabilizat, dar cu leziuni grave

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?

15:10

Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)

11:52

Presa nu mai ține pasul cu victoriile lui Trump

10:48

Gelu Voican Voiculescu și Petre Roman, la Parchetul General în dosarul Mineriadei. Ion Iliescu va fi audiat acasă

10:41

Politico: SUA au trimis în secret ATACMS cu rază lungă în Ucraina – iar Kievul le-a folosit

09:34

Inepția Zilei. Beatrice Mahler: Masca nu ne ajută la praful saharian. ”Este foarte fin”. Dar în cazul COVID, un virus invizibil, ne-a ajutat, nu?

09:01

”Războiul” antenelor 5G continuă în Brașov. Problema a ajuns în plenul Consiliului Local